עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ice2k,

היתי רוצה לדעת מה הן תוצאות מבחן 4 - NATURE ב 3DMARK2001SE שאתם מקבלים על כרטיסים חזקים , בעיקר 6800GT וגם עם 4X AA. משום מה התוצאה שלי נראת קצת נמוכה (לא יודע אפילו מה גרם לי לבדוק את זה , סה"כ מבחן ישן 8) ) : בערך 100FPS בהגדרות רגילות, ו 33FPS עם 4XAA שזה בכלל נראה לי מוזר. המערכת: AXP 2 GHZ , רבע מגה קאש , 10X205 סינכרוני. גיגה זכרון. 6800 GT.דריברים - 67.22. הגדרות 3DMARK סטנדרטיות (1024). פרסמו את שלכם בבקשה, תודה

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  2. שאלתי בחנות כמה עולה כרטיס מסך 7600 gs ואמרו לי 500 ש"ח .וגם שאלתי כמה עולה 7600 gt ואמרו לי שעולה 800 .אני חושב ששנהים ddr 3 ו256 מיגה בית השאלה שלי האם שווא להשקיע עוד 300 ש"ח בשביל ה gt .או שהם כמעט אותו דבר וחבל על הכסף

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  3. אהלן חברה במחשב הישן שלי התקלקל המסך, ואני רוצה להחליף אותו. אני רוצה מסך CRT של 19 אינצ או יותר עד 2000שח. מסך CRT איכותי בבקשה. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 853 צפיות
  4. Started by yossi555555,

חשבתי לשדרג כרטיס מסך לGTS450 כרגע יש לי HD4350 מעבד E5800 לוח foxconn g4imxe DDR3 רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם הכרטיס הזה ואיך הוא שאלה נוספת אם הכרטיס הוא DDR5 זה אומר שאני צריך לוח תומך DD5 תודה

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  5. Started by MiGHTyDuCK,

היי אני מעוניין במסך LCD 19" לפחות עד 2500 שקל מקסימום חשבתי על ה SAMSUNG 913N אבל אני קונה כרטיס מסך GEFORCE 6600GT וחשבתי אם לא כדאי מסך אחר שיינצל את ה DVI ? מה דעתכם ? ועל איזה מסכים אתם ממליצים ? תודה ארז

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  6. Started by yyy123,

איך הכרטיס מסך הזה: Asus GTX950 2GB STRIX OC DirectCU II GDDR5 ? הוא יהיה לי טוב למשחקים החדשים? או שעדיף לי לקנות כרטיס מסך עם 4GB?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  7. האח השלישי למשפחת ה-Turing בשוק הגיימינג נחשף במאגר מבחן ה-3DMark עם עדיפות קלה לעומת ה-GeForce GTX 1080 - שצפוי להיות זול ממנו בצורה משמעותית בתחילת הדרך לכתבה

8. Started by deathil93,

שלום, לפני שתגידו שאני אידיוט אני יודע שאי אפשר לשים כרטיס עם חיבור של PCI ב-AGP. אני רוצה לשאול האם אפשר לחבר כרטיס עם חיבור PCI רגיל (לא PCI-E או משהו כזה) בחיבור של מודם PCI, אני לא יודע איך זה נקרא. סתם דוגמא, אפשר לחבר את הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~SP84G256PP~8~0.htm לחיבור מודם של PCI? אם לא הבנתם על מה אני מדבר כאשר אני אומר מודם PCI אז אני מתכוון לחיבורים שנמצאים ליד חיבור ה-AGP של הכרטיס מסך אשר נועדו במקור לחיבור מודם (מודם של פקס לדוגמא). הנה הלוח אם שלי אם זה יעזור לכם להבין יותר טוב למה אני מתכוון: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1828 תודה נ.ב זה סתם שאלה של סקרנות

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  9. Started by hagay21,

יש לי מחשב סביר ביותר לכל הדיעות פנטיום 4 3 גיגה עם גיגה זיכרון וכרטיס מסך x800 xt pe והבעייה היא כזו באתר בתוכנה 3dmark 03 על רזולוציית 768*1024 בלי פילטרים קיבל הכרטיס שלי 11573 אבל שאני מריץ בדיקה קיבלתי 7128 מישהוא יכול להסביר לי מה קורה פה!?!?!?!? הדרייברים מעודכנים הכל פיקס מה יכולה להיות הבעייה?

• 12 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by THE FOX,

מפרט מחשב: 4 גיגה זיכרון מעבד E7300 כרטיס מסך 260 GTX ספק כוח אנטק 430W לאחר הרצה של 3DMARK05 ברוולוציה 1280X1024 וללא כל פילטרים התקבלה תוצאה של 15000, שזה ממש נמוך... לאחר נסיון OC קטן לכרטיס התוצאה ירדה עוד כלפי מטה.. מה הגורם לבעיה?

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  11. Started by voyant,

האם למישהו יש נסיון בסופט מוד ל firegl / quattro ? __________________

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  12. Started by Jules Winnfield,

הציעו לי פליט אבל ראיתי שיש עליו אחריות רק שנה ועל הLEADTEK שלוש שנים. הכרטיסים הם: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 BIT TV/O - RETAIL DVI - RETAIL PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL הפרש המחירים הוא רק עשרה שקלים(הפליט 710/ליטק 719) ...מה לדעתכם יותר שווה לקנות? ואם תוכלו גם תכתבו לי איזה חברה יותר טובה בכללי תודה :-\

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  13. :s05:

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  14. יש לי לפטופ של IBM עם יציאת SVIDEO והוא מריץ WIN 2000. אבא שלי בדרך כלל משתמש בחיבור הזה להצגת מצגות על מסך ענק והכל עובד פיקס בבית לעומת זאת הסיפור שונה ניסיתי לחבר לטלויזיה(טושיבה אם זה משנה גם לה יש כניסת SVIDEO) אבל היא פשוט מראה מסך כחול המחשב לעומת זאת מכבה את המסך כאילו הוא משדר לטלויזיה ניסיתי להעביר ערוצים AV מה שלא יהיה ופשוט לא רואים כלום

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  15. שלום חברים. רציתי לקנות כרטיס בתקציב די נמוך יחסית (עד 350 בלחץ), שלא ייאלץ אותי לשדרג את הספק (בואו לא ניכנס לזה). השימושים הם Couner Strike 1.6 בעיקר ואולי פיפא ודומיהם בעתיד. כשאני מריץ את המשחק על הכרטיס המובנה ה FPS מאוד נמוך ובלתי אפשרי כמעט לשחק. כאשר חיברתי Geforce 7600 GT הייתי מרוצה. האם GT220 צפוי לספק אותי ע"פ הנתונים הנ"ל? ההפרש בין ביצועיו במשחקים משמעותי מול הכרטיס המובנה על הלוח? תודה רבה המשך יום נעים. שאר המפרט: E5500 G41M-ES2L 2gb ddr2 800

16. Started by shapiro.guy,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך במחיר של כ- 200-400 ש"ח שיהיה מיועד לעריכת וידאו בתוכנות: אפטר אפקטס, פרמייר וקצת וגם קצת פוטושופ. המפרט שלי בינתיים הוא: Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 - BOX GIGABYTE GA-EP43-DS3L (P43) - ATX 2X2GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original Seagate Barrcuda7200.11 500GB 32mb - Sata LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk אם יש צורך להעלות את התקציב בגלל השימושים שלי (אם כרטיס מסך טוב יותר ישפר משמעותית את העריכה באפטר או בפרמייר) אני אוכל אולי להעלות אותו קצת אני חייב שתי יציאות dvi. תודה, גיא

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  17. Started by zombie,

נתרכז רגע בGrid ו Far Cry 2 בגריד המים המחוגים במכונית והחלונות של המבנים מרצדים ומהבהבים...וכל פעם שאני פותח את התפריט יש נפילת Fps לפעמים גם האבק\עשן מרצד וגורם לנפילות Fps וכשרק נפתח מירוץ אז בשניות הראשונות אני שם לב שכל המסך מרצד קצת וזה נרגע מהר מאוד... בFat cry2 יש ריצוד מהיר של כל המסך רק כשאני על DX10 המפרט רשום בצד... הדרייברים מעודכנים...לא פועלים פילטרים בCCC מה אני אמור לעשות?

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  18. קיבלתי את הכרטיס לפני 3 ימים..הכל עבד בסדר עד היום מלפני שעתיים.. כל רבע שעה המחשב נתקע,קופץ מסך שחור בערך 2 שניות וחוזר לעצמו, ואז מביא לי שגיאה "מנהל התצוגה AMD הפסיק ושחזר את עצמו בהצלחה" אחרי חיפוש בגוגל ראיתי שזה שגיאה ידועה...אז ככה שכמעט ואין סיכוי שקיבלתי כרטיס תקול. בכל הדיונים שראיתי מגוגל לא מצאתי פתרון לזה.. למרות שאנשים רשמו שהם ניסו למחוק את הדרייבר ולהתקין את הכי מעודכן וזה לא עזר, ניסיתי גם אני למחוק עם התוכנה RevoUninPro מחיקה מלאה,אבל עדיין זה לא עזר. באחד הדיונים שחיפשתי ראיתי אחד שרשם שיש לו את הבעיה והוא מצא פתרון בכך שהוא עשה את זה: 1.Log on to the VM as a member of the Local Administrators group. 2.Click Start, type gpedit.msc in the search b…

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  19. Started by NIRHA,

אחרי שאנשים טובים עזרו לי אז תעזרו לדילמה שלי שוב.......... מה עדיף ? x1950xt או nvidia 7950gt ?? תודה

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  20. למי שפיספס איכשהו - הקניה הקבוצתית של כרטיסי המסך תיפתח רשמית עוד היום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=554704 דגמים על הפרק: HD7850-2G GTX660 GTX660OC HD7870XT BOOST GTX660TI HD7950 BOOST בהנחות הנעות בין 10-20% מהמחירים הנמוכים ביותר בשוק כרגע - מחירים סופיים במהלך היום. יש בדיון סקר חדש שיעזור לנו במו"מ על המחיר - מי שמעוניין שיגש למלא, ומהר:

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by enzo,

אני מעוניין לרכוש את הכרטיס ומבין שלושה יצרנים יש את: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9343 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9344 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9336 אני חושב לקנות את הראשון מכיוון שהוא הכי זול אבל הבעיה היא שהחברה לא מוכרת אבל בעיקרון כל הכטיסים של כל החברות לא רק מה שהוספתי פה הם אותו הדבר מבחינת ביצועים וכו' חוץ מהאחרון שמגיע עם אוברקלוק. זוהי אופציה אחרונה מכיוון שהבנתי שכרטיסים שמגיעים מומהרים מהחברה אורך החיים שלהם קצר יותר. בנוסף לכך אני מוסיף את הקירור: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=18906 הבנתי גם שבקרוב אמור לצאת איזה GTS חדש שיהיה יותר טוב מה-GT אני צריך עו…

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  22. Started by Darkone,

שלום יש לי GEFORCE4 TI4400 של ASUS, בחודש אוגוסט אני משדרג את המחשב שלי יש לי דילמה המסך שלי ישן MAG 17 DJ700 שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 768 על 1024 אני רוצה לקנות את ה - GFORCEFX 5900 או RADEON9800 PRO האם כדאי בכלל להחליף כרטיס מסך או להשאיר את הכרטיס הקיים וקנות מסך חדש? אני פריק של משחקים והסיבה שאני רוצה לשדרג כרטיס מסך היא בגלל משחקים עתידיים כמו HALF LIFE 2 ו DOOM3 שתומכים ב DIRECTX9. מה ההבדלים שאני יראה מפחנה גרפית אפקטים וכו' במשחקים האלו לבין הכרטיס הקיים לכרטיסים החדשים?

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by ozeini,

שלום, יש לי מסך LCD "19 מחובר (בחיבור DVI) למחשב, חיברתי עוד מסך (LCD "17) בחיבור VGA. הצלחתי לצפות בשניהם יחד, אבל איך אני יכול לשחק משחק כאשר הוא מופיע על שני הצגים? ברגע שאני נכנס למשחק הוא מופיע לי בצד הראשי, והצג המשני נשאר רגיל (על רקע שולחן עבודה). האם יש לי אפשרות לשחק משחק עם 2 מסכים יחד? אני בעצם רוצה שבמסך אחד יצפה שחקן אחד ומסך השני יצפה השחקן השני (לדוגמא במשחקי מכוניות וכדומה). אגב הכרטיס מסך שלי הוא ATI X800XL 256MB 256bit. תודה!!!

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  24. Started by ftzahi22,

חבר שלי טס והוא רוצה לקנות לעצמו כ.מסך PCI_E עד 200$ זקוק להמלצות(הוא לא יעשה OC) תודה שאלה נוספת איזה כרטיס יותר חזק X850XT או 7600GT

• 13 תגובות
    • 852 צפיות
  25. שלום לכולם אני בהתלבטות אחרונה לפני קניית כרטיס מסך למחשב "ותיק" בן 2.5 בערך (Core 2 4300 @1.8 החלטתי ללכת על איזור הביניים ואלה פחות או יותר הכרטיסים שהכי קרצו לי מבחינת Value for Money ש"ח GIGABYTE ATI RADEON HD 5770 1024MB GDDR5 128BIT + TV OUT HDMI PCI-E - 569 TWINTECH nVIDIA Geforce GTS 450 1024MB GDDR5 + TV OUT- HDMI/ Dual DVI-I,Vista/WIN7 ש"ח Ready PCI-E - 549 450 ש"ח - Sapphire ATI Radeon HD5750 1024MB GDDR5 שאלותי הן - האם סדר ההצגה שלי אכן נכון מבחינת ביצועים (5770, 450, 5750)? והאם הפער בביצועים בין ה5750 לGTS 450 וה5770 אכן שווה פרמיה של 25% יותר במחיר? אם כן, על איזה מהשתיים הייתם ממליצים ללא OC - ה5770 או ה GTS450? תודה מראש לעונים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.