כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11138 הכרטיס מסך הזה (בקישור) יתאים למחשב שלי ? מפרט לוח אם p5g41c-m lx ראם ddr2 3 gb מעבד core 2 quad Q6600 2.40 GHZ כרטיס מסך שאני מחליף NVIDIA Geforce 9500 GT ווינדוס 7 64 ביט יהיה הבדל שהכטיס מסך בקישור הוא ddr3 והראם שלי הוא ddr2? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך כדי לקנות. GIGABYTE GEFORCE GTX660 OC 2GB RETAIL או Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 OVERCLOCKED הבדל של 15שקל בינהם איזה מבינהם עדיף גם לטווח הארוך שיתאים לכל הדבריים החדשים שיצאו. במפרט אני שמתי את הכרטיס היקר יותר כדי ליראות את המחיר הסופי. אם יש המלצה על מארז תירשמו. מפרט מTMS [table][tr][td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]C3470T[/td][td]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪889 [/td][/tr][tr][td]MB75MAE33[/td][td]MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0[/td][td] 1 [/td][td] ₪295 [/td][/tr][tr][td]SS-500BT[/td][td]SeaSonic ECO 500W Active PFC, 2X PCI-E 6/8, 34A / 12V Single Rail 220V Only[/td]…
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
Axle Geforce 9300GT 1024 MB GDDR2 Arctic Cooling, FULL + LOW PROFILE S-VIDEO PCI-E Retail T93GS1G 242 שקל, שנשמע כמו עסקה מעולה לא ? לסרטים חשוב כמה זכרון יש על כרטיס המסך ? רק משום מה אין אותו פה http://www.nvidia.com/object/cuda_gpus.html יש m ,את הרגיל לא רואה ,אז הוא לא תומך ? http://www.axle3d.com/eng/productspec.php?id=75 Hardware Decode Acceleration2 Provides ultra-smooth playback of H.264, VC-1, WMV and MPEG-2 HD and SD movies. זה לפחות מה שכתוב ,אך זה GS, לא נראה שקיים בכלל GT. תנו תגובה ,תודה עדכון: בדקתי ב ויקיפדיה, http://en.wikipedia.org/wiki/Nvidia_PureVideo יש שם שורה של 9300 GS ו GE, הוא תומך לפי העמוד ,אז זה פשוט כמו גרסה שיש מבנאת ב לוח אם, רק בתצורה של …
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
למשחקי אנריל ודומיהים בהם ניתן לבחור בין השניים .... אני לא יודע מה עדיף :-\ מה נראה יותר טוב לעין ? ומה ההבדל ביניהם ?
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הכרטיס שאמור להיות התחליף הטוב ל9700PRO עם כמה צינורות הוא מגיע??? ובכלל אם למישהו יש את המפרט של הכרטיס, בבקשה לתת לי. כי אני מתלבט בקנייתו!
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, אני משתדל בזמני החופשי לשחק קצת. את רוב זמן המשחק שלי, אני מבלה מול קונסולה, ולא מול המחשב. שאני כן משחק במחשב, אני משחק רק World Of Warcraft. אם כך, אשמח אם תוכלו להציע לי כרטיס מסך, שברובו הגדול פשוט יריץ World Of Warcraft (אני מניח שאני שואף להריץ אותו על ההגדרות הכי גבוהות שלו). המחיר לא צריך להיות יקר מדי (מאחר וזה רק Warcraft) - אבל גם לא נמוך מדי. תודה :-) המערכת שלי היא - Cpu - 2.8 AMD 64bit Memeory -768MB והכניסה המהירה ביותר שלי היא Agpx8
-
- 12 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי מערכת חדשה שהרכבתי לא מזמן עם המפרט הנ"ל E8400 P5QL-E 2X2 OCZ REAPER EDITION 1066 SHAPPIRE 4670 512DDR3 H.D 1-T W.D אז ככה המחשב הוא HTPC מחובר לLCD בסלון ומשמש לסרטי HD ומשחקים הבעיה היא כזו ביישומי WIN רגילים המחשב יציב מנגן סרטים1080P והכל בסדר,הבעיה מתגלה שאני מפעיל משחקים ברזולוציה שמעל 1024 המשחק רץ בהגדרות מקסמיליות של 1920X1080 על HIGH ואני משחק בצורה חלקה למשך כמה דקות עד שאני מאבד סיגנל והמחשב עושה ריסטרס,התופעה חוזרת בכל המשחקים. חשבתי על האפשרות השספק חלש כיון שהוא EZ COOL 300 REAL שזה כביכול 500 ,כמה זה נכון אני לא יודע אני רוצה לשמוע תגובות ממכם מה יכולה להיות הבעיה ואם האופציה שהספק לא מצליח לעבוד במאמץ של הכרטיס מסך.
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
לא הצלחתי לסדר את זה בפאנל שלו - כנראה התקלקל ב WIN98 הצלחתי להוריד את הכהות עם הדרייברים של הכרטיס מסך אבל ב WIN2000 אין בדרייברים את השליטה על הצבעים כרטיס מסך ישן מאוד - S3 TRIO3D אתם מכירים תוכנה שיכולה לשלוט בצבעים ? או יש לכם רעיון אחר בשבילי תודה !
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
בגלל הפאק הרציני בכרטיס גיגהבייט שבר חשבתי ללכת חברה אחרת פליט , הכרטיס שווה משהו ?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
- 2 followers
-
-
איזה חברה יותר טוב כרטיס מסך 128 זכרון הם ATI או INNO או TIGA? אשמח אם תעזרו לי למצוא כרטיס מסך יותר טובה....
-
- 12 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כמו שראיתם בכותרת - אני לא מבין. לנוידיה אמור להיות אנשי מכירות, שיודעים לנהל נכון מלאים וכו' . לנוידיה אמור להיות עובדים שייצרו כרטיסי מסך בקצב. ואם אין מספיק מלאי אז לשלם להם יותר כדי שייצרו - כי אנוידיה מפסידה כסף. לנוידיה אמור להיות אנשים שיתנו לנו יעד מתי נוכל ''לחבוק'' RTX 30XX משלנו. ועוד כל מיני דברים שלנוידיה אמור להיות, וברור שיש. ומשום נראה שאין. אני יודע שאומרים שבגלל הקורונה יש יותר ביקוש לכרטיסים בגלל הרבה משועממים. ושגוגל אמרה שחיפשו את הRTX 3080 הרבה יותר מה 2080 (שאגב זה הגיוני כי יש הרבה אנשים שכל כמה שניות מחפשים כדי לנסות למצוא מקום לקנות ואם היה אפשרות לקנות - סמכו עלי - הם לא היו כותבים שוב RT) ומה גם שלפי אתרים שעוקבים אחרי…
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
I just got my brand new Radeon9700NP, and I got this problem that when I enter the game Counter-Strike, it says the OpenGL mode is not supported by my video card, I try 2 more times to enter the server, and everything is ok. And sometimes the screen just turn black. And another thing, I got 100 FPS stable no matter what, and if anyone is fimiler with this game, in the map: de_aztec when there's lot of players playing on the fps drop! to 70-80! Like , wtf?! I got 100fps with GF2 100MX 32bit, and with RADEON 9700 I GOT FPS DROPS!?!? Is it possible? and by the way I got the latest drivers, Vsync is off and I use Windows XP Pro. Thanks!
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום אני צריך להחליף מסך למשהו יותר טוב רציתי לדעת עם מסכי פלזמה טובים למשחקים?? אני יודע ש LCD לא מומלץ למשחקים?? מה אתם אומרים?? תודה
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 הכרטיסים האלו ואשמח לחוות דעת GTX460 1GB GDDR5 או GeForce GTX550 1024MB או GTX550 Ti OC 1GB
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי ערב טוב אני כבר בקושי נוגע במחשב אני בתהליכי גמילה בנות עניינים אבל השגתי חינם x600PRO 256DDR של ATI ואני רוצה לשאול אם שווה לי בכלל להחליף אותו ב 7300LE הרקוב והמצחין שיש לי השאלה אם אני ירגיש הבדל עם ה X600 ?? אני משחק רק CALL OF DUTY4 והשאלה האם יהיה הבדלל? בין 7300 LE ל X600PRO? תודה וערב טוב..
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=13191
-
- 12 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי שלום לכם. אני מחפש המלצה לכרטיס מסך למחשב הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode= שfifa ומשחקים כאלו יוכלו לעבוד בו.. תקציב כמה שיותר נמוך.. אבל אם יש כרטיס אחד ב300 ואחד פי 2 יותר טוב ממנו ב400 אז אני יעדיף את ה400.. סך הכל צרכים נמוכים . . שפיפא וכאלה יוכלו לעבוד בו.. תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 874 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לטלויזיה .. אבל יש לי בעיה אני לא רואה כל כך טוב דברים כתובים.. נגיד סרטים אני רואה מצויין יותר טוב מהמסך של המחשב ... אבל אם אני רוצה לראות דף אינטרנט למשל , אז רואים לא ברור . יש דרך אולי לראות באיכות יותר טובה ?לחבר נגיד מתאם מה- DVI של הכרטיס מסך לאחד החיבורים של הטלויזיה.?או משהו דומה?
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה היו לי מספר משחקים שבאמצע המשחק המסך נהייה שחור ולא הייתי יכול לעשות כלום פרט ללכבות את המחשב ולאתחל אותו. אני שומע סאונד אחרי שהמסך נכבה, אבל אין סיכוי לעורר שוב את המחשב, צריך לאתחל. מה שמוזר זה שזה מחשב בן חודשיים עם 2 כרטיסים מחוברים בקרוספייר, מעבד i5 ולוח אם MSI P67A-GD53 עם 8 ג'יגה RAM ומערכת הפעלה 64 ביט. זה די מתסכל, הסתכלתי קצת באינטרנט ומישהו כתב שם שצריך לבדוק את הטמפרטורה, אבל הוא לא ציין איזה טמפ' נחשבת תקינה. אני בדקתי ואני רואה שכרטיס אחד פועל על 55 מעלות והשני על 0 (בקונטרול סנטר של ה Catalyst), ורציתי לדעת כמה דברים: ראשית, אם 55 מעלות נחשבת טמפרטורה תקינה, ודבר שני ראיתי שה AMD Overdrive אצלי דלוק, יכול להיות שזה מחמם את הכרטיס? בכל מקרה, …
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ראיתי שב- KSP מוכרים את הכרטיס HD 5870 ב- 1150 ש"ח, וכיום יש לי אחד כזה, כדאי לי להוסיף עוד אחד כמוהו למחשב ? המפרט שלי הוא כזה: אז מה אתם אומרים? בסופו של דבר אני אצטרך לקנות עוד כרטיס, אז מה כדאי עכשיו לעשות לקנות אותו או לחכות עוד כמה חודשים ואולי המחיר שלו ירד ? או שבכלל לא מומלץ לקנות אותו ?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
למשל על רזולוציה של 1024x768 אבל בלי שזה ימרח על כל המסך ויראה מגעיל
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
קראתי את המדריך לכרטיסים מומלצים אבל אני לא מבין משהו: קודם כל איך לדעת באיזה חברה של כרטיסי מסך לבחור? מי נחשבת טובה ומי פחות כי אני רואה שיש הרבה חברות או סדרות ודבר שני ויותר חשוב שאני לא מבין זה: למה בסדרה של ati אין היררכיה במספרי הדגמים של הכרטיס והכוח שלהם אני יכול לראות כרטיס מסדרה חמשת אלפים ומשהו שפחות טוב מששת אלפים ומשהו או כרטיס נניח 4850 שטוב יותר מ5450 או משהו כזה למה האיכות שלהם לא הולכת לפי הסדר הכי טוב 6 אלף אחר כך 5 ואז 4 ?
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
-
היי דוד שלי נסע לשליחות (לפני הרבה זמן) והוא קיבל כבר מחשב איזה שהוא רוצה (כל מחיר) אז הוא היתקשר אלי היום, ושאל אותי איזה מסך כדי לן לקנות, הוא ביקש 17" הוא אומר שיותר גדול מזה זה כבר מוגזם. (הוא יושב קרוב מאוד למסך!) ואני לא מבין גדול במסכים, קצבי רענון, "רטיו" וכדומה. אז בבקשה תכתבו לי את הדגם של המסך "LCD 17 הטוב ביותר שמוכרים ב: www.newegg.com תודה מראש לכל העוזרים Install
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-