כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
-
אוקיי אז ככה חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה בשביל לראות סרט התחלתי לראות את הסרט האיכות הייתה בסדר אך לא הצלחתי לראות את כל הסרט כי כעבור זמן מה פתאום שמעו הודעת שגיאה ברקע והמסך הפך למספר פסים בכמה צבעים טוב חפיף וויתרתי על צפייה בסרט כי כבא היה מאוחר מידי אז הלכתי לישון קיצר מאז שחיברתי את המחשב לטלוויזיה ושינית שם אז איזה פורמט אני זוכר אבל אני לא יודע אם זאת הבעיה אז מאז שאני חוזר לראות סרטים אני רואה מן נקודות כאלו בסרטים שלא היו פעם וזה ממש מעצבן אז בבקשה תעזרו לי מי שלא קופץ צהוב
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך בשביל חבר יש לו במחשב כרטיס מובנה אני מאמין שהלוח אם שלו הוא G31 או משהו כזה כי המעבד הוא E5400 אני צריך את שהכרטיס יהיה עם יציאת HDMI כי לLCD שלו יש רק כניסות HDMI אין VGA מחפש את הכרטיס הכי זול ופשוט שיש כי השימושים הם רק אינטרנט סרטים סרטונים.. (כרגע כרטיס מובנה ועושה את העבודה ! ) תודה לכם, לילה טוב
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי, נהרס לי ה9800GTX. רציתי לדעת איזה כרטיס מתאים למחשב שבמפרט בצד. יש אפשרות לקנות HD4870 OC 1GB TOXIC או 9800GT 1GB באותו מחיר (ה4870 יד שניה, בגלל זה.) אני יודע שה4870 יותר טב אבל האם הוא ינוצל במחשב שלי כי שאר החלקים פחות טובים. אני חושב לקחת את ה9800GT בגלל שגם הוא מגיע עם אחריות (3 שנים). אני לא בטוח שיש לי מה לקחת 4870 כי הוא לא ינוצל במלואו. על מה הייתם ממליצים? אם יש לכם המלצה לכרטיס אחר עד 500 ש"ח אשמח ללינק. תודה.
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי(nvidia GeForce 7100) לא מתאים למשחק ואינני מתמצא בדברים אלו כמה יעלה לי כרטיס מסך זול שיותר טוב מהדרישות מינימום של המשחק (nvidia 7900) ומאיפה אני יכול להשיג אחד???
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
כאשר אני שומע מוסיקה במחשב,בצלילים מסוימים המסך רועד בצד מסוים בצורה מוזרה כזאת. גם כשאר אני עושה בעצמי צליל חזק המסך רועד באותו צד. וגם כאשר מכונת הכביסה פועלת שנמצאת מאאחורי הקיר שמאחורי המחשב, כל המסך רועד בצורה שונה מזו כשיש צלילים. מה זה הדבר הזה? יש לי מסך AOC פשוט ביותר לא שטוח ולא כלום...
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
למה יש כאן דיונים על משחקי מחשב ??????????????? זה פורום גרפיקה ותלת מימד ?? למה פותחים כאן דיונים על משחקים שתופסים הרבה ובעיית זכרון ????????????????????????????????????????????????? :o אני חדש.. אולי לא הבנתי משהו בפורום פה.
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מי נותן יותר FPS במשחקים 1950PRO או 7900GT י? *השאלה היא רק מי נותן יותר FPS במשחקים ? אני מהביר זאת מפני שאני יודע וזה ברור של1950 יש התרונות ברורות על ה 7900GT כמו 512MB ויכולת HDR + AA אבל אני שואל רק על עוצמת הכרטיס מבחינת הFPS
-
- 12 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מישהו כאן כתב שהוא התקין את הדרייבר בטא והעכבר הפסיק לעבוד לו ומחקו את התגובה אותו דבר אצליי%%$%$ התקנתי את הדרייבר האחרון והעכבר שלי פשוט מת חשבתי שזה צירוף מקרים בכלל לא קישרתי בין הדברים עד שקראתי את מה שהוא כתב מישהו יודע עוד משהו על זה אין לי עכבר עכשיו!
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
כאמור רכשתי את הכרטיס הנ"ל לפני כן היה לי AX 550 של ASUS ישן מאוד מחקתי את כל הדרייברים של ATI CATALYST הזה וחיברתי את הכרטיס מסך החדש הורדתי את הדרייבר המתאים מהאתר של NVIDIA וכשזה נכנס להתקנה זה אומר instelling driver components ישר...ואז כעבור כמה שניות זה מסיים ורושם לי "the system has not been modified" ניסיתי את הפתרונות עם השינוי שפה לUS , והוצאתי מהתיקייה את הקובץ של הPHYSX אך שום דבר לא עוזר... אני משתמש בווינדוס XP 32 BIT והורדתי דרייבר המתאים לכך...כרגע אני בלי דרייבר לכרטיס מסך ולא יכול לעשות כלום... עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
כי שמתי לב שרוב החנויות מוכרות את ה NX לא מצאתי את ה NU... הצעות?
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי שמתי לב שמתי שאני משחק במשחק כבד, יש מין ראש מוזר מכרטיס המסך, כמו רעש סטטי כזה , אין שום סיכוי שזה מהקירור, בדקתי, ידוע לכם על זה בכרטיסיי 9800GTX על רעש אולי מהרכיבים שעל הכרטיס? רני
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
איך אני יכול להתקין DX.10 ב WINDOWS XP כדי להפעיל את ASSISSIAN CREED ב DX10....תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
חברה אני קונה מחר מחשב חדש זה הכרטיס מסך שבחרתי: GeForce® 9800GT Super+1GB (1024MB) http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1116 אני לא משתמש כל כך הרבה במשחקים אבל אולי בעתיד ישתמש יותר בכל מקרה המחיר סבבה לגמרי והכרטיס מסך נשמע סבבה גם אני מחפש בעיקר יציאתי hd ויציאת dual link dvi ובזה יש אותם האם יש לכם דעה לגבי זה? אשמח לשמוע
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש משהו יותר טוב ב9600? כי אני רואה שברוב המקרים הוא יותר איטי.
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total RADEON X300 SE 128MB PCI-E,DVI , TV 415 1 415 או ה 6200?? ואם ה 6200 אז אפשר קישור לחנות הכי זולה שמוכרת אותו...
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
התחלתי הודעה דומה לא מזמן לגביי קניית כרטיס מסך, אבל התקציב הצטמצם מאוד מאז. אז אני מתחיל אחת חדשה. התקציב הוא 250 שקלים, והמקסימום שבמקסימום 300 שקלים. אין לי אפשרות להוסיף יותר. מה שמצויין בכותרת טוב למשחקים? סך הכל אני משחק ב-WORLD OF WARCRAFT WOTLK, על מסך 22" 1680-1050 (הגדרות תצוגה הכי נמוכות). אפשרויות נוספות: GAINWARD 9500 GT 512MB DDR2 - PCX - retail Sapphire 4550 512MB GDDR3 (1GB-HM) LOW PROFILE - RETAIL GAINWARD 9400GT 1GB silent DDR2 HDMI TV/O, DVI - PCX - retail או לחלופין כרטיס אחר במקסימום 300 שקלים מחנות אחרת
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
בזמנו היה לי כרטיס טלוויזהי במחשב ואז שכחנו ממנו. עכשיו קיבלתי את המחשב החדש והיום התקנתי את הכרטיס שוב. עכשיו הדיסק שבא עם הכרטיס היו בו דברים רק עד לווינדאוס 2000 - ולי יש אקספי. בכל מקרה הלכתי לאתר החברה וניחשתי את הדגם שלי והורדתי דברים והקנתי תוכנה ואז זה חיפש דרייברים ומצא כל מיני והתקנתי כל מיני סוגים עד שעבד. בכל מקרה, עכשו זה עובד ורואים (מצאתי את הערוץ שעובד והכל - זה מחובר אצלי לyes...) עכשיו רציתי לדעת האם אני יכול לשפר את איכות התמונה? כי כרגע רואים טוב אבל זה לא חד כמו טלווזיה. יכול להיות שעם דרייבר אחר או תוכנה אחרת זה היה עובד טוב יותר? ו שזה או שזה עובד או שזה לא עובד? ואם יש איזה דרך לגלות מה הדגם שלי זה יהיה טוב למרות שאני די בטוח שזה flyvideo 98 של lif…
-
- 13 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי אבל אני לא יודע במה לבחור מצד אחד אני מעדיף ת'4850 X2 אבל מצד שאני לא רוצה שהוא יעשה יותר מדי רעש ויתחמם או שיש משהו שכבר ניסה את הכרטיס הזה והוא בסדר מבחינת רעש והתחממות למרות המאווררים.
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מפרט מחשב: 4 גיגה זיכרון מעבד E7300 כרטיס מסך 260 GTX ספק כוח אנטק 430W לאחר הרצה של 3DMARK05 ברוולוציה 1280X1024 וללא כל פילטרים התקבלה תוצאה של 15000, שזה ממש נמוך... לאחר נסיון OC קטן לכרטיס התוצאה ירדה עוד כלפי מטה.. מה הגורם לבעיה?
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
תנו קצת הערות טובות ורעות... תודה!
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
ככה, אני צריך להשיג למישהו כרטיס עד 800 שקל, או שהוא יכול לקנות את זה: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1390433 איך ה5700 מKSP? חשבתי גם על זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=664 אבל אני מעדיף להשאר מתחתל800 גם אחרי משלוח... אז?
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם מי משווק XFX בישראל 7950 לא מוצא חנות עים המוצרים שלהם ?
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
EVGA GeForce GTX 660 SC Signature 2 EVGA GeForce GTX 660 Superclocked לפי EVGA שניהם אותו דבר בהכל חוץ מהשם שלהם מה ההבדל ביניהם?
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-