עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Idan-h,

שניהם לAGP. המחיר של שניהם בסביבות ה400. ה7600 תומך PS3. בכל זאת, מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  2. הפתעה או מתנה צפויה? רגע לפני סוף אירוע ההשקה של GTX 1080 הוצג אחיו הקטן, ה-GTX 1070 שמגיע בתג מחיר נגיש יותר בתוספת הבטחה לביצועי קצה עליון עם כרטיס מסך בודד שעולה 600 דולר לא כובשים את השוק לבד. מנכ"ל NVIDIA ג'ן סן הואנג מכריז על ארכיטקטורת פסקל שתהיה זמינה להמונים בדמות Geforce GTX 1070. בשלב זה לכולם זה כבר ידוע, GTX 970 הוא כרטיס המסך המוצלח ביותר שראינו בשנים האחרונות, אולי אפילו מאז אמצע העשור הקודם. פיסת חומרה יחסית פשוטה, בעלת צריכת חשמל נמוכה וביצועים גבוהים, שעל אף שעלתה כמעט 2000 שקלים היא הפכה לפופולארית ביותר בקרב משתמשי Steam. מדובר בהישג שטרם הושג על ידי פיסת חומרה שנושאת תג מחיר שכזה. NVIDIA מחליטה לשמור על הנוסחה שעבדה כל כך ט…

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  3. Started by ilil,

מה כרטיס המסך PCIe המשתלם היום (עלות/ביצועים) באיזור המחיר? של איזה יצרן? לא מתוכנן להריץ גרפיקה כבדה, אך נדרשת יכולת הפעלת משחקים ברזולוציה סבירה (היום ובעתיד הלא רחוק) והפעלת ממשק Aero. אופציה לביצוע OC. בתודה, ilil

• 14 תגובות
    • 948 צפיות
  4. 4890 , זו הסידרה החדשה , שיצאה ולכן העדיפות שלי לגביה לעומת זו לא מפריע לי להוסיף עוד קצת , ולרכוש Radeon HD4870X2 מי מבינהם חזק יותר ? בכל זו 4890 זה כרטיס מחודש חדש , התצוגה הביצועים אמורים להיות טובים . Radeon HD 4890 HD4870X2 2048MB

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by Ferrari599,

היה לי 880GT של Albatron שהיה פגום אך לפני שנהרס הוא היה מאוד שקט. החליפו לי אותו לכרטיס 8800GT של Twintech, אבל הוא רועש הרבה. יש לי מארז antec p182 ואם 4 מאוורים על המינימום והכרטיס מסך של albatron בחדר שקט לגמרי בקושי היה רעש. עכשיו עם הכרטיס מסך של twintech, גם שיש רעש בחדר ממש שומעים את המאווררים של הכרטיס. אני רוצה להחליף אותו לכרטיס שקט יותר. מה הכרטיס 8800GT\GTS\GTX הכי שקט שיש כיום?

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by eldar4455,

היי חברים.. רציתי להתייעץ אני חושב לקנות את הgtx 1080 החדש.. אני כרגע עם gtx 980 של MSI יש טעם להחליף ההבדל משמעותי בכלל? תודה..

• 25 תגובות
    • 7.9k צפיות
  7. Started by bimbim,

היי, ברשותי מחשב ישן שאני מעוניין להחליף לו את הכרטיס מסך, מה שישב עליו עד עכשיו זה הכרטיס ATI Radeon HD 2600 PRO עד שהגיע שעתו... המחשב הוא מחשב משרדי שאמור לשמש בעיקר לגלישה, צפייה בסרטונים ומשחקים משנות התשעים (סוליטר...). לכן הייתי שמח להשקיע בו כמה שפחות אבל לשמור על רמת אמינות גבוהה, יש המלצות? מפרט המחשב הישן: מעבד - Intel® Core2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz‏, ‎2333 Mhz לוח אם - Gigabyte P35C-DS3R 2GB RAM ספק כוח- Chiptec APS 550S תודה!

8. Started by crow3d,

יש לי שאלה מה עדיף? לקנות Powercolor HD5770 ב800 שח או sapphire HD5830 קירור חדש ב845 שח ולהוסיף עוד 20 שח על משלוח? יש לי E8400 INTEL DG41RQ - PCI-E 1.1 2GB KINGSTON 800 MHZ DDR2 שיהפכו להיות ל4 מתישהו Hitachi 320 GB 7200RPM Seagate 250 GB 5400RPM אני מתכנן להוסיף הרד דיסק של טרה ולהעיף הכונן של ה5400 (אולי) ויש לי כרגע ספק כח איזי קול 450 ווט שאותו אני מתכנן להעיף ולהביא סיסוניק 520 וכרגע יש לי מארז קצת צפוף וקצת ג'נרי שיש בו רק מאוורר פינוי אוויר אחורי וזהו - TRENDSONIC MID ATX אשמח לתגובות

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Access Denied,

האם הכרטיס גי-פורס 5900XT של albatron במחיר של 1230 ש"ח, שווה לקנייה יותר מהרדאון 9800 נון-פרו, למחשב חדש??? הרדאון עולה בסביבות ה-450 ש"ח יותר... http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=86

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by davidcohen,

היי יש לי את הכרטיס מסך 7600GT והתקנתי לו דרייבר לפני כמה ימים. הבעיה שלי היא הלוח בקרה של הכרטיס מסך , עכשיו הלוח בקרה שונה (יותר אופציות וכאלה ) ויש דברים שאני יודע לעשות רק בלוח בקרה שהיה לפני כן. איך אני יכול להחזיר את הלוח בקרה של הכרטיס מסך למצב הקודם ? עכשיו זה ככה : ואני רוצה את זה כמו בתמונה הזאת, תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  11. Started by bobby323,

האם כדי לחסוך כסף כדיי להפשר על כרטיס 128

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by civic,

התקנתי משחק שמבקש את זה ויש לי ATI ....עזרה?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היי בעבר עם המערכת החדשה שלי היתי מגיע ל46 FPS , היום עם אותה המערכת בדיוק אני מגיע כל הזמן רק ל42.3 FPS , ולא משהנ איזה דרייבר אני מתקין , זה ירידה של כ10% , מדוע זה?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  14. Started by roc,

שלום גיליתי היום משהו מאוד מוזר!!!!!!!!!!!!! תמיד לא הבנתי איך התוצאות שלי ב3DMARK כאלה נמוכים למחשב שלי,רק עכשיו גיליתי שהMEMORY CLOCK שלי מתחת לממוצע !!!!!!!! יש לי GainWord FX5200 ורשום לי 266 MEMORY CLOCK כשלחבר שלי יש אותו כרטיס רק של MSI ותמיד אני מתפלא למה אצלו עובד יותר טוב!!! ולו יש 400MHZ,הלכתי לאתר NEWEGG ראיתי גם שם,כל כרטיס כמו שלי הוא בעל 400MHZ MEMORY CLOCK !! אני לא כל יודע איזה כרטיס יש לי של GAINWORD כי משהו כמו 2/3 כרטיסים של FX5200 להם,לכרטיס שלי אין מאורר רק סינק,מה עושים??

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by Ligi,

שלום, אבקש את עזרתכם. אני רוצה לראות במחשב האישי שלי ב4\3 מסכים שונים במקביל ממחשב בודד. איך אני יכול לעשות את זה בעלות די מינימלית (כרטיס מסך בודד או SLI)? כאשר אני לא הולך להריץ עליו שום דבר חזק, בעיקר דפי אינטרנט ותוכנות דיי פשוטות... בנוסף אני צריך לקנות משהו חדש בשביל קבלה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, פורום מעולה! 1. בקניית מחשב חדש מציעים לי כרטיס 6600 256MB ב- 100 ש"ח יותר מאותו כרטיס עם 128MB. האם השיפור בביצועים שווה 100 ש"ח ? האם יש שיפור ? 2. באותו מחיר יקר אפשר לקחת X700 128MB. האם הכרטיס הזה עדיף מה- 6600 256MB? כל הכרטיסים הם של Gigabyte המטרה היא להריץ משחקים ברמה בינונית עד גבוהה באיכות גבוהה עד סבירה/בינונית, בהתאמה. אין לי שום אפשרות לעלות ל- 6600GT. חבל!. האם הייתם ממליצים לי לקנות את המחשב בלי כרטיס מסך ובאותו מחיר לחפש באינטרנט X700 256MB. ראיתי שאפשר להשיג אותו ב- 700 וקצת. תודה מראש לכל העונים

• 14 תגובות
    • 870 צפיות
  17. על פי הידיעה הזאת כל מי שיש לו כרטיס ATI יקבל משחקים חינם מ Steam, שווה לבדוק באתר. בעלי 2900 יזכו גם להורדת המשחקים החדשים של Steam כשיהיו זמינים.

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. הגיע הזמן לשדרג כרטיס מסך, מה שמומלץ מאוד היום הוא כידוע לכולם סדרת 4XXX של ATI, ולכן חשבתי ללכת על ה 4850. אני מתלבט רק בגלל שני דברים: 1. האם המפרט שלי תומך בו (הפרטים בפרופיל) הספק הוא רק 400 ואט ולא 450 כמו שכתוב באתר הרשמי של ATI, אבל לפי מה שידוע לי זה לא אמור להיות בעיה. לגבי הלוח אם יש לי סלוט של PCIE*16, אני מבין שזה כל מה שצריך? 2. מכיוון שהמחשב מחובר לטלויזית 32 אינץ, אני משחק על רזולוציה מקסימלית של 1300*700. האם בשביל זה כרטיס כמו ה4850 לא פשוט מיותר בשבילי? המטרה שלי היא לחסוך כמה שיותר כסף, לכן אולי עדיף ללכת על אלטרנטיבה כמו ה 9600GT שעולה היום כמעט 600שח ובטח עוד מעט ירד עוד יותר במחיר. מעבר לשיקול של משחקים, חשוב לי שהכרטיס יהיה כמה שיותר שקט וקר,…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by -LosNir-,

שלום, אני לפני שדרוג של המחשב שלי, ורציתי לדעת אם הספק הנוכחי שלי Enermax MODU 82+ 425W יחזיק את המפרט הבא: מעבד - Intel Core i5 Sandy Bridge 2500k כרטיס מסך - HD6950 זכרון - G.Skill RipJaws 8GB - 4GBx2 כ 3 הארד-דיסקים. ואם כן, האם יהיה מספיק מקום בשביל 9800GT בתור PhysX? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. תגידו איך זה יכול להיות שAMD-ATI שחררו את סדרת ה 4800 ללא דרייבר סולידי אלא כל מיני הוטפיקסים ובטא דרייברים וכאשר מנסים לחפש דרייבר באתר שלהם הסדרה אפילו לא מצויינת?!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Oriz,

היום סוף סוף הגיע החלק האחרון (כמעט) של המחשב החדש ואני יכול סוף סוף להפעיל אותו (כמובן אחרי שתענו לי פה על שאלה אחרונה) :jump: למי שלא ניחש, החלק האחרון הוא הכרטיס מסך (6800GT PCIE של leadtek) ואני לא ממש בטוח איך לחבר לו את החשמל, אז ככה... עם הכרטיס הגיע מפצל כזה שצד אחד שלו מתחבר לכרטיס ובצד השני יש 2 חיבורים למולקסים, אבל אני לא יודע אם צריך לחבר את שניהם או לא (בנתיים חיברתי אחד ואני מחכה לתשובה לפני שאני מפעיל את המחשב), אני בטוח שיש פה המון אנשים שיודעים אז בבקשה, תענו מהר כי אני כבר מת להפעיל אותו, תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  22. אם כן יפגע בביצועים, האם זה יהיה משמעותי? בנוסף, אני לא בטוח אם יש לי PCIe 2.0 , אם יש לי PCIe 1.0 זה יפגע בביצועים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by SyndromE,

http://www.guru3d.com/article/geforce--9800-gtx-sli-review-plus-model/4 בתיאבון

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by x-amin,

אני ככל הנראה קונה מחשב בימים הקרובים ובחרתי בכרטיס המסך Leadtek Geforce PX7900GS-TDV256 NVIDIA LV182 אך רציתי לדעת אם הוא תומך בVIVO(חוץ מיציאת וידיו גם כניסת וידיו) ואם לא אז האם יש כרטיס מסך באותה רמה ובאותו מחיר שתומך בVIVO? אפילו של ATI אם הוא מומלץ.. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  25. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ומסך LCD רחב (CMV-221D של חברת ?CHIMEI). המסך ברזולוציה של 1050X1680. קראתי קצת על נתונים של כרטיסי מסך כמו לדוגמא X1950PRO, הפרמטרים המצוינים שם הם: ל-3D = 2560X1600ול-TV = 1024X768. כיצד אני יכול לדעת האם כרטיס המסך יתמוך ברזולוציה של המסך? אני מעוניין להשתמש במסך הרחב גם לצורך חיבור לכבלים. לפי מה שראיתי לממירים החדשים של חברות yes ו-hot יש יציאות (S-Video) שמאפשרות חיבור ישיר למסך (ו/או לכרטיס המסך). האם אכן במקרה זה אני יכול לוותר על רכישת כרטיס TV? באחד הטרדים ראיתי המלצה על כרטיס X1950PRO של חברת Power Color נכתב שעקב מערכת קירור טובה יותר יש לו עדיפות על הכרטיס של Sapphire. את הכרטיס של חברת Power Color ניתן לירכוש במחיר של 780 ¤ ואחריו…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.