עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Vidati,

לאחרונה גיליתי שהכרטיס החדש שקניתי לפני פחות מחודש מתחמת מאוד, זה מתבטא בחום של 64 מעלות במנוחה ולא יודע כמה במאמץ אבל מספיק בשביל שהכרטיס יכבה את עצמו והמחשב גם כן, ואז צריך להפעיל מחדש את המערכת. המאוורר עובד ב-100% ואני עדיין לא מבין למה זה ככה? המאוורר שעל הכרטיס מסתובב (נבדק). מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  2. Started by בייגל טוסט,

http://www.ngohq.com/home.php?page=articles&go=read&arc_id=86 הפעם כרטיס חדש מבית Inno3D הוא רץ על 500/1400 לעומת 350/666 בגירסא הרגילה וכפי שמסתמן, רוצח את ה6600GT צפוי לעלות 90-130$ (מעניין כמה בארץ)

• 12 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by Omry,

היי אנשים. בהתחלה הרצתי פעמיים-שלוש את תוכנת הבנצ'מארק 3DMARK Vantage, אח"כ עשיתי גם OC למעבד ולזכרונות והרצתי אותה שוב (ללא ארטיפקטים עד כה) ואז עשיתי OC גם לכרטיס המסך והתחילו ארטיפקטים. ניסיתי כל הזמן להפחית את התדרים עד שהגעתי לתדרי סטוק ועדיין היו ארטיפקטים. הורדתי גם את כל שאר המערכת לתדרי סטוק ושום דבר לא עוזר. יש למישהו מושג מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  4. יש לי רדאון 9500 פרו 128 מ"ב..עכשיו אני יודע שבעזרת הדרייברים של אומה אפשר להפוך אותו ל9700 האם זה נכון? ובמה זה כרוך? אני צריך לפרוץ את הביוס שלו או שזה רק soft mod? הכרטיס יתחמם יותר לאחר מכן? כי גם ככה הוא דיי מתחמם לי לפעמים...

• 13 תגובות
    • 894 צפיות
  5. Started by yaron@,

שלום לכולם אני רוצה בבקשה המלצה על כרטיס מסך אשר יותר חזק מהכרטיס מסך של הלוח 965P S3 אבל יחסית זול במחיר..... פשוט אני לא רוצה לקחת את הכרטיס מסך און בורד אבל מצד שני אין לי להוציא הרבה כסף עליו..... מה שכן בעתיד אני אוסיף כרטיס טוב.... אז ככה שהכרטיס צריך להיות טוב לשנה הקרובה לפחות.... תודה רבה

• 13 תגובות
    • 894 צפיות
  6. הכרטיסים נמצאים ב TMS, ה670 ב1000 שח ,ה760 ב1100 שח, r9 280 ב1100 שח, ו r9 270x ב950 שח. מבדיקה קטנה שעשיתי אני חושב שהבנתי שה670 הוא היותר טוב מביניהם, זה נכון? תודה לעוזרים

7. Started by Access Denied,

אני ממש שובר ת'ראש מה כדאי יותר לשים במחשב חדש שאני קונה למשחקים את הכרטיס של nvidia ה FX 5800 (לא ultra) עולה 1700 ש"ח או את הכרטיס של ATI ה R9800 non pro עולה 1680 ש"ח מה עדיף ומה ההבדלים שיש ביניהם בביצועים (אם יש הבדל משמעותי בכלל?) מהר...

8. טוב יש לי 5750 1GB עם דואל DVI דיספלי פורט ו HDMI ומחוברים אליו שלושה מסכים והדרייבר מותקן והוא מציג רק לשניי מסכים למה ? צריך להוריד עוד משהו חוץ מהדרייבר ? חיפשתי בהגדרות ואין שום אזכור יש לו ארבע יציאות אז הוא אמור להציג משלושה לא ? או מארבעתם ? מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  9. Started by pp12,

העם הכרטיס מסך ג'יפורס 8800GTS יריץ את המשחק crysis על ההגדרות הכי גבוהות שההגדרות יהיו עד הסוף ועם כל האפקטים?

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  10. הרי אם HYDRA מאפשר להשתמש בשני כרטיסי מסך מחברות שונות. זה ישמע אפילו יותר פשוט שהוא יאפשר לחבר שני כרטיסים מאותה חברה- או פשוט באותה מידה. האם הדבר אפשרי ? זה יהיה נחמד לעשות 480 + 285

11. יש לי תקציב 5000 שקל למחשב בלבד ללא מסך וללא ציוד היקפי, לא מתוכנן OC מה שמונע בעדי לקנות את המחשב זה שחבל לקנות היום 7600 GT ב900 שקל שעוד מעט יצא 8600 ויעלה מחיר דומה.. האם שווה לחכות?! האם יש תאריך ליציאת הכרטיס בארץ?? אני ממש מחכה כבר למחשב

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  12. Started by chubaka,

איך אני יכול לבדוק fps יש תוכנות כלשהן?

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  13. Started by jetman,

Axle Geforce 9300GT 1024 MB GDDR2 Arctic Cooling, FULL + LOW PROFILE S-VIDEO PCI-E Retail T93GS1G 242 שקל, שנשמע כמו עסקה מעולה לא ? לסרטים חשוב כמה זכרון יש על כרטיס המסך ? רק משום מה אין אותו פה http://www.nvidia.com/object/cuda_gpus.html יש m ,את הרגיל לא רואה ,אז הוא לא תומך ? http://www.axle3d.com/eng/productspec.php?id=75 Hardware Decode Acceleration2 Provides ultra-smooth playback of H.264, VC-1, WMV and MPEG-2 HD and SD movies. זה לפחות מה שכתוב ,אך זה GS, לא נראה שקיים בכלל GT. תנו תגובה ,תודה עדכון: בדקתי ב ויקיפדיה, http://en.wikipedia.org/wiki/Nvidia_PureVideo יש שם שורה של 9300 GS ו GE, הוא תומך לפי העמוד ,אז זה פשוט כמו גרסה שיש מבנאת ב לוח אם, רק בתצורה של …

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  14. אני מחפש כ.מסך למשחקים כמה שאפשר כבדים. אך אני תוהה, האם עדיף לי כבר להחליף למחשב חדש בעקבות הספק שהוא די חלש לפי הבנתי? E8400 4 GB RAM MUSHKIN 460W RS-460-PCAR-A3 HD4850 P35 MOTHERBOARD

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  15. הורדתי את הדריבר 8.11 ואז הורדתי את הHOTFIX הכל מהאתר הרישמי של ATI ואז כשאני מנסה להתקין את ה HOTFIX זה כותב לי

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  16. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אחרי שהבאתי את ה9550 שלי ל440 לליבה[מרוצה] ו250 לזיכרון[לא מרוצה] אני שואף ליותר. מישהו יכול למצוא לי מדריך לוולט מוד של הכרטיס הנ"ל? כתמורה אני אפרסם כאן את כל השלבים של העבודה

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  17. שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול...ומתנצל שאני מעלה שוב את הסוגיה הזו שציינתי אותו בפוסט קודם שלי אבל מצאתי בכל מיני פורמים מחו"ל שיש בעיה עם כרטיסים של ATI בהרצה של סרטי HD אני לא מבין את המושגים אבל הם טוענים שיש איזה הגבלה עם קידוד ברמה של 5.1l (משהו כזה) שאי אפשר להריץ טוב עם DXVA האם יש פה איזה מומחה שיכול להסביר לי על מה מדובר לפני שאני מתבאס מזה שקניתי נייד עם כרטיס 4650HD תודה.....

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  18. Started by pro system bus,

תודה

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  19. Started by alextomin,

;D אהלן! ראיתי שב KSP יש את ה 6800GS...הוא עולה 1480שח ;D ויש את ה GTO2 בנועה-שעולה 1500שח. 1.מה יותר כדאי? אני יפתח צינורות ל GTO2 אבל לא יעשה OC... 2.איך ה GTO2 עם הצינורות הפתוחים ובלי OC? כמו איזה כרטיס? מה זמן התגובה של הזיכרונות? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Samsung 19 959NF או LG 19 F900P NEW Flatron ???

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  21. אני יודע שבטח האשלה הזאת נשאלה הרבה פעמים ואני יודע שתיגדו לי חפש בהיסטורי וכו', אבל אני חייב עזרה עכשיו כי עד ששכנעתי את ההורים שלי לקנות לי כרטיס מסך בסבביבות ה1000 שקל אז מה כדי אם בכלל ללכת על ה msi או על suma ואם על סומא אז מההבגל בין se ובלי se אה ואגב אני מדבר רק על כרטיס מסוג gf 4200 ואחרי איזה חברה אז גם אם 64 או 128 כי שמעתי שה 64 יותר כדאי גם מבחינת מחיר וגם ביצועיים

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  22. Started by יוגב1,

יש לי שאלה... אני רוצה לקנות כרטיס שיתאים לי למשחקים בAGP ואני חושב ללכת על X800PRO RADON אבל יש לי מעבד של 1800MHZ AMD ATHLON XP וזיכרון של RAM768 ומה ההבדל בין חברת Sapphire לגיגהבייט ו כל חברה אחרת מה הכי טובה? האם אני יכול להגיע לבצועים של הכרטיס עם הנתונים האלה או שהם נמוכים מידי בשבילו? או מה לדעתך מתאים לי בגלל הנתונים שלי? תודה לכל העונים

• 14 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by abc2007,

שלום לאחרונה רכשתי מחשב חדש...הרצתי את תוכנת אברסט ורשום לי שם Video Adapter ATI Radeon HD 5700 Series (1024 MB) אבל לא רשום אם זה 5750 או 5770 וקניתי 5770... פתחתי את המחשב ועל הכרטיס(המאוורר שלו ליתר דיוק)לא רשום כלום...קניתי של חברת ג'גהבייט. למרות שבאתר שלהם כן יש ציור עם הדגם על הכרטיס שקניתי. איך אני בודק את הדגם המדוייק של הכרטיס ועושה לו מבחני ביצוע?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  24. Started by SnowBoard,

שלום.. אשמח לקבל דרייבר לכרטיס מסך - HD 5850.. מצאתי יותר מדי דרייברים אבל ראיתי שיש חדשים אבל אין לי מושג מה לבחור כי כולם אותו דבר.. וגם מדריך כיצד למחוק כללית את הדרייבר שמותקן לי עכשיו בלי בעיות, שישארו קבצים וכו'.. מערכת הפעלה- WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT דרך אגב הורדתי את העדכונים מSTEAM, כי הם מעדכנים אוטומטית דרייברים של כרטיסי מסך השייכים לAMD.. וגם אני לא יכול לפתוח את CATALYST CONTROL CENTER.. מישהו יודע למה? (ניסיתי דרך שולחן העבודה). תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  25. Started by The_Wolf,

האם יש הבדלים בין החברות השונות של הכרטיס 250GTS מתוצרת נוידיה , ואם כן מי היא החברה המומלצת ולמה? כמו כן, מי היא החברה בעלת הקירור הטוב ביותר ל 250GTS? תודה

• 5 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים