עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SleepingSky,

טוב חברים, היום גיליתי שאני חתיכת חמור מטומטם! (D:) ידעתי שאפשר לשנות את מהירות המאווררים, ל35 וכאלה... וזה סבבה! יש לי קרוספייר ושיניתי! ועדין נשארתי על טמפרטורות של 80 מעלות.. וראיתי שהכרטיס השני על 50 משהו כזה, חשבתי שזה בגלל שלכרטיס הראשון מחובר המסך והכרטיס השני עושה פחות עבודה, כבר התחלתי לדאוג אבל לא משנה! ואז קראתי פה דיון שמישהו כתב שהוא שינה את המהירות המאווררים, לשניהם, והדגיש שניהם... והתחיל כזה לעלות לי את הנורה מעל הראש שיש בסרטים.. מכירים? רגע!!! אני חשבתי שהפרופיל שיש שם, משנה את המאווררים! לאאאאאאאאא!! הוא משנה את המאוורר!!! אז שימו לב שיש לכם את זה פעמיים!! למי שיש קרוסספייר, צריך לשנות פעמיים את זה בפרופייל.. ואני עד עכשיו לא הבנתי.. מה שמצחיק, ישר הפעל…

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  2. Started by Pavius,

קיבלתי את המחשב והמסך החדשים וצילמתי כמה תמונות. אחרי שהתרגלתי לירות על גלובים לא מזוהים של פיקסלים ב- BF2, לשחק ב- 1920x1200 זו בהחלט חוויה מרעננת (זוג ה- 7800GT עושים עבודתם נאמנה). בכל אופן, המחשב בסה"כ מצויין מלבד כמה חבלי לידה (לפעמים כשאני מתחיל וידאו המסך מתעוות כמו בתמונה 5 ואז אני חוטף BSOD).

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. יש לי כרטיס מסך HD5750 HIS מסך 23.המשחקים לא זורמים בכלל בדקתי FPS בין 25 32 על רזולוציה נמוכה ממש מאוכזב מהכרטיס הזה.מבקש המלצה לכרטיס חזק יותר.

4. שלום רב, רכשתי בeBay את הכרטיס EVGA GeForce GTX 285 Superclocked Edition 2GB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130487 זה מוצר יד שניה - ועלה לי רק 300$. חיברתי אותו למחשב הנוכחי שלי לראות האם הוא עובד. קיבלתי תוצאות שאני לא בטוח איך לפרשם: עוד נתונים שהעליתי: http://www.techpowerup.com/gpuz/z897h/ למה כתוב רק 1188MHZ מהירות זיכרון כאשר באתר היצרן כתוב שהמהירות לדגם הזה היא: Memory Clock 2376 Mhz (v.s. 2322 Mhz standard) האם קניתי חתול בשק? האם עבדו עלי? תוצאות 3D Mark Vantage: 9638 נקודות http://www.box.net/shared/msnucqt6tq (ראה תמונה) ראיתי שאפיק הPCIE הוא 16@4 אולי זה קשור? אבל עדין מה עם מהירות הזיכרון?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. תודה

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by PlzHelp,

יש לי אותו בבית קניתי ב 200 שקל מחבר.. היה שווה את המחיר ? ואיך הכרטיס הזה מבחינת ביצועים ? תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  7. Started by Kataklystic,

שלום אני רציתי לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקחת בשביל שיראה לי HD בלי להתאמץ יש לי מסך שמתאים לעבודה... 1680X1050 פאנל S-IPS דגש על רצון לדעת איזה כרטיסים של אנווידיה יכולים לעשות את זה כי זה לא סוד ש38XX ו48XX של רדאון יכולים... ומה לדעתכם אידאלי לעבודה מבחינת ביצועים...

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by Dilbert Marker,

חבר שלי רוצה לקנות מסך CRT 17 אינץ' ב700-730 ש"ח, מקסימום 800. הוא אומר שאם ממש לא שוה לקנות במחיר כזה הוא לא יקנה. יש לכם הצעות למסכים די טובים במחיר הזה? משהו שכן משתלם לקנות? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by The_Byter,

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. בעיה מוזרה קצת, יש לי כרטיס מסך GeForce 7300 GT וחיברתי אותו לטלוויזיה (21 אינץ' רגילה לא HD ולא נעליים) והכרטיס מזהה אותה כHDTV. הבעיה היא שיש את מצב הZOOM בתוכנה של GeForce כך שיהיה אפשר לראות את השידור של הוידאו בלבד על מסך הטלוויזיה אז זה מותח את כל הפרצופים ולא מציג את זה כמו שצריך. אני מניח שזה בגלל שהטלוויזיה מזוהה כHDTV ולא כTV רגילה. למישהו יש רעיונות מה עושים ?? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  11. יש את זה : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1328 או http://www.skypc.co.il/pl_product~28640~8~0.htm יש הבדל בכלל בין השניים ?

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  12. Started by tamirushb,

יש לי כבר קרוב ל3 חודשים מחשב מבוסס קונרו עם לוח די פשוט של אינטל Dgissl זיכרונות 512X2 667 mhz של טראנצט והכרטיס לי היה עד עכשיו תותח gigabyte 7600GT geforce 256MB אבל מה , לפני כמה ימים הום התחמם והגיע לבערך 85 מעלות .. שאני לא יודע עד כמה חם זה אבל זה גרם לתקיעה של המחשב מספר פעמים וריסטים.. אחרי שניקיתי את המאוורים והוצאתי אבק הטמפ' ירדה ועכיו הוא במצב יציב כל הזמן בסביבות ה67 אבל לאחר שעשיתי ריסט פעם אחת עלה לי חלון של nvidia שאומר שהכרטיס הגרפי שלי יכול להינזק אם אני לא יתן לnvidia להוריד את רמת הביצועים שלו.. אישרתי כמובן ומה שקרה הוא שכמה שעות הכל עבד בסדר אבל אחר כך הוא התחיל לצאת לי ממשחקים וכניסיתי להיכנס שוב למשל לפיפא07 קיבלתי הודעה : fifa recuires hardware…

• 11 תגובות
    • 672 צפיות
  13. מחפש את הכרטיס מסך כם שתי יציאות DVI הכי זול. מיודע למחשב שהולך לעבוד עם שני מסכים חדשים אבל ללא משחקים... רעיונות? המלצות? בראל.

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  14. בגלל המחירים הנמוכים של הכרטיס ביד2 נראה לי שזה הדבר הכי משתלם במקום לקנות כרטיס אחר . איזה כרטיס משתווה לHD5850 X2 ? המחשב שלי SeaSonic 620W S12II CoolerMaster CM690 Gigabyte X58A-UD3R core i7 950 @ 3.8ghz sapphire hd5850 1gb kingstone 12gb ddr3 1333mhz

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by SiLVeRMaN2006,

יש לי מחשב חדש ואני משחק קאונטר סטריק ושבדקתי כמה FPS יש לי היה לי 60 ובמחשב הישן שלי היה לי 100 יש לי 8800 GTX ו2G DDR2 מעבד 4 ליבות.... אז מישהוא יודע למה? [הורדתי כבר תדריברים החדשים של הכרטיס מסך] אה ועוד שאלה לכרטיסים של NVIDIA שנכנסים למאפיינים על שולחן בקרה מתקדם וכו יש שנכנסים לכרטיסיה של הכרטיס מסך חלון צר כזה בצד שמשנים בו כל מני הגדרות אבל לי אין אותו מישהוא יודע למה?

• 11 תגובות
    • 767 צפיות
  16. שלום חברים, יש לי מחשב עם המפרט הבא: AMD A8 7600 8 GB RAM ספק: ANTEC 300W המחשב היה מיועד לשימושים כלליים וגיימינג קל , ולמעשה ב GPU המובנה הצליח לעמוד בצורה יפה במשחקים רבים וטובים גם אם בדרישות מינימום. אני מעוניין להעביר אותו למישהוא שיעשה בו שימוש כללי (אופיס..) וגיימינג (מספיק על רמת LOW MEDIUM) , המשחקים המתוכננים לדוגמא: הוא יחובר למסך ברזולוציה HD 1080. FORTNITE FAR CRY CALL OF DUTY (מבין החדשים) MAFIA 3 GTA 5 GTA5 לדוגמא עובד בצורה סבירה עם המעבד הנ"ל . חלק מן המשחקים הללו לדוגמא COD MAFIA3 אי אפשר להרציץ, כרטיס המסך המובנה חלש מדי . המטרה היא לקנות כרט…

17. Started by אמיר גולן,

יש לי מסך MAG רגיל (לא דק/LCD). כשאני מדליק את המחשב התמונה על המסך צרה (כלומר מקבלים שוליים בצדדים) ויש צורך לכבות את המחשב לגמרי (לא די בREBOOT!) ולהדליק מחדש, לפעמים מספר פעמים, כדי שהוא יעלה נורמלי. המחשב היה במעבדות MAG אהל הם לא פתרו את התקלה. חשוב לציין שזה לא קורה תמיד אלא רק מידי מספר הדלקות. למישהו יש רעיון מהי התקלה?

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  18. שלום לכולם! יש לי מחשב בן כשנתיים וחצי ולאחרונה הכרטיסי מסך שלי (ATI 4850 Crossfire) מתחילים קצת לחרוק אז חשבתי לשדרג אותם. בעיקרון השימוש הראשי והמרכזי ביותר הוא למשחקים, כאשר המסך הוא 24 אינץ' והרזולוציה היא 1900X1200. שאר החלקים: מעבד - E8400, לוח אם - Gigabyte X48, זיכרון - 4GB מערכת הפעלה - win 7. דיסק קשיח - Seagate 500gb. מארז - Coolermaster CM690 5 fans, ספק כוח - CORSAIR 450W כמו שאמרתי, אני מחפש כרטיס מסך חזק, שיכול לרוץ איתי בערך עוד שנתיים עם כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי גבוהות. הדבר היחיד שמשנה לי זה שיהיה עם מאוורר חזק (לא אכפת לי מרעיש, רק שלא יישרף) וכן שזה יהיה כרטיס יחיד ולא תצורת CrossFire/CLI שכן היה לי חוויה לא נעימה עם זה. תודה רבה לכל העוזרים!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. כרטיס מדגם radeon 9800pro תוצרת msi שמגיע עם ליבת r360 ונפתח בקלות לradeon 9800xt.. אנחנו נקנה מהחנות של נועה, או מksp או מחנויות אחרות, מאיפה שנחליט כבר(ואיפה שיוצעו התנאים הכי טובים) כל מי שמעוניין שייפנה אליי לפרטי, או שישאיר תגובה או שייפנה באיסיקיו 312251831 נדב

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. זה הנושא השלישי שנאי פותח על הCF הדפוק שלי (4850).. מצטער על זה.. עכשיו, החלטתי ללכת לחנות להגיד להם שאני לא יוצא משם עד שהכל מסודר אני אתאר את הבעיה שיש לי, שני הכרטיסים האלה עושים לי כל כך הרבה בעיות, ריצודים מטורפים לדוגמא ב FS 2004 זה נראה כאילו הנוף זז שם.. לא נותנים איכות טובה, די נתקעים, וגם אני שם על הAA שאני מבטל את הAA וכל האפקטים האלה בCCC רואים פשוט דפוק בחלק מהמשחקים כמו גיפורס 2!!! זה לא המסך כי בדקתי בעוד שני מסכים ולא רואים טוב גם בהם.. הא וגם בסרטים, למשל אני רואה סרט בBSPLYAER אני רואה כזה כמו קווים זזים מתחת לתצוגה כאילו זה הכרטיסים או משהו כזה... החלפתי כרטיסים לא הלך, עברתי לויסטה אפילו בשביל זה לא עזר, אני פשוט מאוכזב שאני משחק במשחקים... עכשיו, השא…

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש לקנות כרטיס מסך למטרת משחקים ואשמח אם תוכלו לעזור לי. התקציב הוא 700~ מפרט המחשב: מעבד pentium D 2.8 זיכרון 1GB 667Mhz DDR2 מ"ה winXP 32bit רציתי גם לברר לגבי משמעות הנתונים הטכניים של הכרטיס מסך: - 128 ביט הכוונה לרוחב העברת נתונים בין המעבד של הכרטיס לבין הזיכרון שלו ? כמה הכרטיס מסך צריך לתקשר עם המעבד של המחשב? (ז"א כמה משפיע המהירות/רוחב BUS של המעבד במחשב) - משנה העובדה שיש לי במחשב DDR2 ועל הכרטיס מסך יהיה DDR3 ? - שווה להתקין win 64 bit מאיזהשהי סיבה שיכולה להאיץ משחקים ? אשמח לכל תגובה תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by yoahe,

מישהו יכול להסביר לי איזה סוגי כרטיסים יש(PCI E PCI X )סתם דוגמה מה זה אומר כל הסוגים האלו ומה נחשב היום ומה ממומלץ הפסיי אקספרס משהו כזה תודה?

23. Started by sapartil,

אני לא גיימר אבל ,מישהו יכול להגדיר בערך עד כמה הכרטיס הזה איכותי לסרטים ומישחקים ?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by DeadHunt,

מה יותר טוב Sapphire x800GT 256MB או Radeon x800 256MB

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. כרטיסי ה-GTX מסדרת Turing ואפילו כרטיסי דור ה-Pascal עתידים לקבל תמיכה בטכנולוגיות ה-DXR - באופן שמצביע על פוטנציאל לכך גם עבור מוצריה של AMD לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.