כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת מה מבין השניים יותר טוב (מבחינת ביצועי גיימניג-BF3,mw3,black ops2) gtx 560: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=3837] hd 7850: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9240] 1) האם זה משנה אם הכרטיס מסך 7850 hd של gigabyte /sapphire ואם כן של איזה חברה יותר טוב לקנות 2) (שאלה שאני חייב לשאול) באיזה מהכרטיסים אני יוכל להריץ באטלפילד 3 על ultra שהרזולוציה שלי 1080*1024 ועל כמה fps ? 3) אם אני קונה את הכרטיס של hd 7850 אז הספק כוח שבתמונה יספיק לי ?(אני יודע שהוא ג'נרי) http://up353.siz.co.il/up2/mlt1iz2mbyy2.jpg
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
טוב, אז כמו שרשמתי, יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה, קניתי לי מסך חדש (ומחשב), מדגם 796FD2, של מאג, אבל מאז שקניתי אותו, אני לא יכול לשבת מול המסך מבלי לקבל כאב ראש, אפילו אם זה לזמן קצר, יש לציין שעם המסך הקודם, הייתי יושב 18-20 שעות כל יום מולו בלי הפסקה, וזה לא היה קורה, והמסך הקודם אמור להיות הרבה פחות טוב. בנוסף, קטע אפילו יותר מוזר מזה, שכל פעם שהמסך החדש דולק, בטלוויזיה,שנמצאת גם היא בחדרי, מתחילים לרוץ מין פסים, לכל אורכה. אם למישהו יש הסבר, או פיתרון, אפילו לאחת מהבעיות האלה, תשובה תתקבל בברכה.
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אוקי שלום כולם היום סוף סוף קיבלתי סוף סוף תאיטנרנט שלי חזרה לאחר כאסח עם אמא עכשיו לא משנה , עכשיו למי שיודע לפני משהו כמו חודשיים הבאתי לדוד שלי 330 $ כדאי שיקנה לי איתם במיאמי ראדון 9800 פרו . לאחר כשבועים הוא חזר עם הכרטיס ומאוד התלהבתי והיו לי איתו בעיות לאחר כמה בירורים פה בפורום גילתי כי הכרטיס היה מזויף ומזה נבעו הבעיות, דוד שלי נסע שוב למיאמי אז הבאתי לו תכרטיס וכתבתי לחנות מכתב מפורט מה לא בסדר והכול כאשר דוד שלי הגיע שוב לחנות וביקש להחליף תכרטיס הם התנצלו ואמרו שפיצוי אני יקבל כרטיס חדש שיצא, דוד שלי אמר לי את זה וההיתי באחלה מצב חשבתי שאני יקבל את ה X800 , הוא חזר לארץ וקבילתי תכרטיס וכמעט שהתפוצץ לי וריד במוח מרוב עצבים הם שלחו לי all in wondr 9600xt אז עכשי…
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מצטער על הכותרת הנוראית הזאת והקודמת אך בטח גם לכם אין רעיון לכותרת טובה יותר מזאת קודם כדי להבין תקראו את ההודעה הזאת: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=23307 כפי שאתם רואים מסך קצת בעייתי. את המסך הנוכחי קניתי דרך היבואן ישירות דרך אופציית השידרוג שהם הציעו לי על המסך המקולקל שאותו קניתי בחנות קטנה ששמה אינה רלוונטי כרגע. את המסך כפי שהזכרתי נתתי לתיקון ולא נמצא לו בעיה אך הציעו לי או להחליף לאותו מסך או לשדרג (אם ככה זה נקרא) למסך 19" BENQ שטוח ללא הוספת תשלום או בתשלום מזערי (לא הגעתי איתם לעומק הענין). עוד לא ממש החלטתי אך הובהר לי שאם ברצוני בכך אני יכול לקבל את רוב הכסף חזרה בטענה שהמסך אינו סימטרי ובעל בעיות צבעים ואז או…
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
כמו שאמרתי בעוד שבעויים לכל היותר אני אקנה את הכרטיס: MSI Readon 9800pro עכשיו לאדע אמרו יש אחד ירוק אחד אדום, אז מה ההבדל בניהם? ההבדבל באמת כזה משמעותי? עכשיו עוד דבר, איך אני יכול לדעת אם זה כרטיס אדום או ירוק?, לפני שאני קונה.... עכשיו אני רוצה לקנות מKSP איפה רשום כמה זמן אחריות יש לי? תודה
-
- 13 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם! סוף סוף, ואחרי הרבה שיכנועים, ההורים שלי קונים עוד שבוע מחשב חדש... הרכבתי לי מפרט, והתייעצתי לגביו בפורום מפרטים, אבל אני עדיין לא בטוח לגבי הכרטיס מסך... אני רוצה לקחת את הכרטיס הבא: Radeon X1950PRO של Gecube. אני ממש רוצה אותו, והוא נכנס לי בתקציב, אבל הבנתי שהוא לא תומך בDirectX10. אי חושב שקראתי כאן שיש לו גרסא שכן תומכת בזה, אבל אני לא מוצא אותה באינטרנט. בתיאור שלו בסקאי פי.סי כתוב שהוא תומך בויסטה ובממשק אירו שלה, ובשביל זה צריך DX10 לא? בבקשה תעזרו לי... אני רוצה כבר להזמין את המחשב בימים הקרובים.. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
https://www.tomshardware.com/news/nvidia-ceo-geforce-rtx-3080-and-3090-shortages-to-last-until-2021
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני יודע שמדובר (אולי) בשאלה מוזרה - אך בכל זאת - איזה כרטיס עדיף מבין השניים? אני מכיר את כל הנתונים, ובכל זאת הייתי רוצה לשמוע דעה ולא לראות נתונים שאולי יבשים.
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני צריך לבחור בין שתי מערכות, שתיהן עתיקות. זאת שתבחר צריכה לתת פתרון סביר בתחום של ישומי אופיס וכן כפלטפורמת משחקים (לא הכי חדשים) לילדים. מערכת אחת - פנטיום 200MMX על לוח שאטל 591P רץ ב 100MHZ (המעבד רץ גם הוא ב100 ונותן ביצועים מדהימים יחסית לגילו), עם כרטיס מסך וודו 3 2000 AGP 16MB המערכת השניה - סלרון 450 על לוח של ECS (P6SET-ML) עם כרטיס מסך מובנה חלק מהציפסט - SIS620 עם 8MB זכרון משותף. שאר הרכיבים יהיו זהים - זכרון, דיסק, CD וכו' המערכת השניה בטח תהיה טובה יותר לישומי אופיס, השאלה מה יהיה עם יכולת התלת מימד? ואיכות הדו מימד? יש רעיון למישהו (לפני שאני מנסה כי אני לא יכול עדיין להשוות אותן ראש בראש.)
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
1700 של אינטל 256 SDRAM טי4200 128 מגה של לידטק MYVIVO לוח אם של אינטל קיבלתי 6700 אבל נראה לי טיפה נמוך מדי... עריכה: יש לי אקס פי פרו והגרסה 41.03 של הדיטונייטור..
-
החלטתי לרכוש את הכרטיס הנ"ל אך מתלבט בין החברות השונות חוץ מאסוס ההבדלים במחירים זניחים... אם למישהו יש המלצה לחברה ששמע או יודע על כרטיס עם יכולות המרה גבוהות במיוחד או באנדל מיוחד שנותן יותר אשמח לשמוע או כלמיני חוות דעת כאלו ואחרות יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני קונה מחשב למשחקים (לא גיימר כבד אבל בכל זאת דורש חווית משחק) השקעתי בלוח אם של ג'יגהבייט DS4 ולעומת זאת הכרטיס מסך שלי הוא Gforce7600GT128 MB האם הכרטיס הזה חזק מספיק או שלשדרג ל256 MB או לרדאון X1900? (כמובן שזה כרוך בירידה בלוח)
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
בעקבות הדיון שפתחתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=531116.msg4531290#msg4531290 אני כנראה נאלץ להחליף את הכרטיס בקרוב כי זה כבר בלתי אפשרי לשחק משחקים.. מהו התחלופה לכרטיס שיש לי עכשיו בכרטיס של NVIDIA? אני לא צריך משהו מטורף כי סתם יהיה לי צוואר בקבוק אז משהו עם אותם ביצועים או טיפה יותר עד 600 שקלים בערך.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אהלן אתמול קניתי מסך חדש-LG W2286L ששיחקתי בבאטלפילד באד קומפאני 2 ראיתי פיקסל אחד שרוף אחרי זה הרצתי בדיקה עם התוכנה DEAD PIXEL BUDDY והסתכלתי על הנקודה שבה היה את הפיקסל השרוף במשחק ובבדיקה לא היו שום פיקסלים שרופים איך זה יכול להיות שבמשחק כן יש ובבדיקה אין? וזה רק במשחק הזה הפיקסל השרוף שיחקתי גם בספלינטר סל ובספלינטר סל לא היה (בבאטלפילד הסביבה היא טרופית עם חוף וצמחייה וכו' ובספלינטר סל זה בתוך מבנה)
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שווה לי ב 300 שקל למרות שזה חברה חרבנה? דרך אגב הוא חדש דנדש מהקופסא
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ברשותי מעבד 1.7@1951... (אפשר יותר אבל אין לי כוח להתעסק) בכל מקרה אם אני יקנה ראדון 9500 פרו... האם המעבד יהיה צוור בקבוק או שאני אוכל להפיק ממנו את המקסימום?
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הובכן כרטיס המסך הישן והטוב שלי הלך אחרי הרבה שנים RADEON 8500 רציתי לקנות את הכרטיס מסך הכי טוב שיש כיום לאפיק AGP. יש לי את המפרט הזה: Pentium 4 2.6GHZ Asus p4p800 deluxe 2 gb RAM האם שווה לשים את הכרטיס הכי טוב ללוח אם הזה ? ואם לא איזה כרטיס הייתם ממליצים לשים על המפרט תקציב לא מוגבל אבל שידרוג לא מתקבל.
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום. קראתי בפורומים וכל פעם מישהו מעלה את הנושא שאפשר להשיג עד 2300 שקל GEFORCE 6800 GT. חיפשתי בכמה חנויות והכי זול, מה שנראה כמו 2370 ש"ח מסתיים ב- 2500 אחרי 55 שקל משלוח ועוד 60 ש"ח על תשלום בכרטיס אשראי ושאר בלגנים. משהו יודע ויכול לתת לי לינק איפה אפשר להשיג כרטיס כזה במחיר הכי זול ? אני מסכים כמעט לכל דגם חוץ מ- ASUS כמובן. כל עזרה תתקבל בברכה אני רוצה להזמין! תודה
-
- 13 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הזה מ KSP http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=896-P3-1170-AR&family=GeForce%20200%20Series%20Family יש לי מסך 24" ואני רוצה לנצל את המסך עד תום. עכשיו עם 9600GT המצב רע מאוד. יש לי מעבד 6850 שהמהרתי אותו טיפה ל 3.5 . 4 ג'יגה זכרון CRUSIAL . האם אני אנצל את הכרטיס לדעתכם ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
סרטון משחקיות רשמי מטעם NVIDIA מציג את דגם ה-Ampere החדש מתמודד בצורה מרשימה עם כותר הפעולה העדכני ב-4K - עם השוואה ישירה לדגם המוביל בדור הקודם שמחזקת את ההבטחות אותן שמענו במעמד ההכרזה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד. השאלה האם כדאי להחליף כרטיס מסך ל9600GT ואם כן אז איזה? והאם יש שיפור ביצועים בין ה8600 ל9600? וכמו כן האם הספק יחזיק את ה9600? הקטע המצחיק והמוזר הוא שמותקנת לי ויסטה ואני משחק בC & C TIBERIUM WARS ולא ניתן לשחק בהגדרות יותר מLOW הוא פשוט זורק אותי החוצה ורושם שיש איזה שגיאות! כמובן שאין צורך להגיד שמותקן הדרייבר הכי חדש של הכרטיס הנוכחי! מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אחרי שניסיתי לצרוב ביוס והצריבה לא הצליחה, עשיתי ריסט למחשב והמסך לא קיבל אות מהכרטיס מסך . העברתי את הבורר של הביוס של ה- 7950 לביוס השני, ביוס הגיבוי . עכשיו הכל עובד כמו שצריך אבל אני שואל את עצמי מה עם הביוס הראשון ? איך אני מתקן\מסדר\משחזר אותו למצב תקין ?
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אוקיי,אז בואו נחסוך דיבורים,ונתחיל. המערכת: מעבד: Intel DualCore 2.8Ghz לוח אם: MSI G41-M4-F זיכרון: 2X2GB RAM כרטיס מסך נוכחי: Nvidia Geforce 8400GT 512MB ספק כוח: 450-500W,אני לא בטוח. (אם צריך,זה יש לי דיסק קשיח 320GB של WESTERN DIGITAL) מערכות הפעלה: WIN 7 HOME PREMIUM 32BIT WIN XP PRO 32BIT SP3 דרישות מיוחדות: תומך DX10,רצוי גם DX11 משחקים: COD Black Ops,Fallout 3,Just Cause 2,ואולי בעתיד גם BattleField 3 COD MW 1/2 ,GTA IV וכד' שיריץ על בערך הגדרות בינוניות,שירוץ על נמוכות,ויסחוב בסבבה גם גבוהות. חנויות איסוף : אייבורי וKSP, סניף נצרת עילית. אפשרות חריגה - עד 50 שקל. שמתי לב לכרטיס הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7305&CatCode=531 מה דעתכם עליו?…
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD 4550 של Sapphire עם יציאת DVI ויציאת HDMI. כרגע מותקן Catalyst 9.3 מעל Win XP Pro SP3 וגם מעל Vista Ultimate SP1. המחשב משמש לעבודה רגילה + סרטים, ולכן מחובר למוניטור ברזולוציה 1600x1200 ולפלזמה ברזולוציה 1360x768. בתחילה, בגלל מגבלת כבלים שהיו ברשותי, חיברתי את יציאת ה HDMI למוניטור ואת יציאת ה DVI לפלזמה ללא בעיות מיוחדות. כעת, לאחר שרכשתי כבל HDMI ארוך לצורך חיבור הפלזמה, הפכתי את החיבורים אבל העסק מקרטע מאחר שאני לא מצליח בשום צורה לקנפג את יציאת ה HDMI להוציא רזולוציה NR עבור הפלזמה של 1360x768. הכי קרוב שהגעתי זה 720p, גם ב XP וגם ב Vista. ניסיתי להוסיף רזולוציה לא סטנדרטית דרך ה registry (לפי חיפוש בגוגל), כמו גם לקנפג באמצעות Powerstrip אבל ללא …
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-