כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש היום הרבה גירסאות מומהרות של הכרטיס 7800GTX http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDXFX7800GTX&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1820 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDevga7800GTxx&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1820 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=11550&PHPSESSID=bd81d6a03bf35cbc9032e9965bfa6553 זה ההשוואה בין הכרטיס של אסוס ל-X1800XT http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/asus-en7800gtx.html
-
- 11 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום למי שקורא את ההודעה! כשאני מנסה לבחור חומרה למחשב שלי או מחשב בכלל אני לא מבין מי יודע מה.. אני יותר בנאדם של windows ותוכנה ;D אז הנה מה שאני רוצה לדעת... (או: "הנה השאלה") יש לי מחשב תומך רק בחיבור PCI לכרטיסים :-\ ואני מחפש כרטיס מסך בשביל המחשב שלי... מה שיותר קשה מאחר ואני צריך לחיבור PCI ולא ל-AGP (לא, אין לי PCIEXPRESS). אשמח (מאוד אפילו) אם מישהו (או מישהי ) יוכלו לעזור לי בבחירת הכרטיס הטוב ביותר שאוכל למצוא. בינתיים אני מוכן להשקיע 360-460 שקל על כרטיס. כמובן שאשמח למחיר נמוך יותר למי שמוצא אחד...! אם למישהו יש המלצות כמו "אל תקנה עכשיו" או "קנה כמה שיותר מהר" (כאלה דברים) שבבקשה יסביר למה! זה לא יעזור הרבה אם זה רק ציון עובדה שלא תעזור לי... תוד…
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416&products_id=4166 משתלם לדעתכם? אררר כל לינק שאני שם לא עובד, לפני שאני שולח את הדיון אז הלינק עובד אבל שהוא נשלח אז הלינק לא פועל, מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
בעקבות הדיון הזה. לפי הבנצ'מארקים האלה, 7300GT משאיר פער רציני בין 6600GT לטובתו. לפי בדיקה אחרונה ב ZAP, הכרטיס עולה לא יותר מ 530 שח. כזכור לכם, 7600GS חזק מ 6600GT בערך ב 10%. לפי זה אפשר להבין ש 7300GT חזק לפחות כמו 7600GS. יש כמה אפשרויות: 1. עבר זמנו של 7600GS-ממש לא נראה לי, אולי התחיל זמנו. 2. המחיר לא נכון-גם לא ממש סביר, כרטיס עם מספר קטן יותר (7300) מאותה הסדרה לא יכול לעלות יותר מכרטיס עם מספר גדול יותר. 3. הבנצ'מארקים לא תקינים-הנחה הכי סבירה אם כי גם קצת לא מובנת, למה לאתר כזה לשקר? מה קורה כאן?
-
- 13 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום אנשים מישהו כאן יודע כמה 8800GT 512MB אמור להוציא ב3DMARK06? קניתי 8800GT 512MB של leadtek מיד שניה המוכר גם אמר לי שהוא בא עם אוברקלוק מהמפעל. הציון שאני מקבל ב3DMARK06 הוא 7037 האם זה נורמלי לדעתכם? או שיש עם הכרטיס בעיה כלשהי שאר המפרט הוא לוח IP35 PRO של ABIT מעבד E6550 4GB זיכרון 800MHZ של OCZ והכרטיס מסך שציינתי קודם, מערכת הפעלה XP32. אשמח אם מישהו יעזור לי פה תודה
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
-
במנוחה הוא 65.. זה לא עושה תקיעות במשחקים נכון?
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש צוואר בקבוק גדול לCORE I5 760 עם GTX460 SLI והאם הSLI עדיין עובר את הGTX480 מבחינת ביצועים עם הצוואר בקבוק הזה ???
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
חיבור של 7970ghz edition יחד עם 7950 רגיל במערך crossfirex איזה ביצועים יתן לי? כמו של שני 7950 בגלל שה7970 יוריד את התדרים שלו? או שהם יתנו משהו בין 7970 ו7950? העם זה שווה בכלל? התקציב שלי מספיק רק ל 7950
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
באתר של TMS מוכרים 2 גרסאות: Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP OC Version Retail ב-1410 ש"ח ו- Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail ב-1328 ש"ח רציתי לדעת מה ההבדל ביניהם.. זה אומר שלשני אני לא יוכל לעשות OC?
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
כמו שנשאמר בכותרת אני מעוניין להקליט סדרות מהטלויזיה ולשמור על המחשב. מה אני צריך לקנות כדי לעשות את זה? ומה המחירים? ראיתי כבל USB כזה שמתחבר איכשהו לממיר ויכול לשדר את השידור למחשב, מישהו מכיר? זה עובד?
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
בעיה: אחרי שאני יוצא ממשחקים ה-DESKTOP שלי נהיה בהיר כאשר אני נכנס לתצוגה לצבע זה מסתדר יש לי RADEON 9000 PRO יש דרך למנוע את זה?
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי תמחשב החדש :D עם הכרטיס הזה GIGABYTE GEFORCE GTX570 עכשיו בדקתי תמעלות של אחרי שעתיים שלוש של משחק בתוכנה EVERST והוא הגיע ל59 ואיף שיצאתי אחרי 2 דקות ירד חזרה ל35 העם המעלות האלה תקינות? ועד כמה מעלות הכרטיס מגיע? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, פירמתתי את המחשב המפרט בחתימה הוא בOC ל3.2 כל השאר אותו דבר, וSA לא רוצה לעלות בהגדרות הכי גבוההות זה בקושי סוחב, יש לציין שגם עם OC לכרטיס לא עוזר! מה לעשות ?? אני משתגע! אגב ספק ג'נרי אם זה משנה משהו הקטע הכי מטריף שלפני כמה ימים הכל היה בסדר!! אני משתגע, בבקשה עזרו תודה רבה רבה למי שיוכל לעזור
-
- 14 תגובות
- 858 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הבדלים בין סוגי המסכים השונים: XGA , SXGA , WXGA. אני מבין שמדובר במשהו שקשור ברזולוציה, והבנתי שלא ניתן לשנות אותה? הבנתי גם ש WXGA זה מסך יותר רחב בכמה זה מתבטא? האם זה שווה לשלם על זה ? (מישהו אולי קנה ומכיר את זה מקרוב?) בנוסף מה בקשר לכרטיס מסך בניידים, רציתי לדעת מה כדאי שיהיה המינימום ככרטיס מסך? הנייד לא שימש למשחקים אלא לאופיס, גלישה , צפייה ב divx , קטעי וידיאו ותמונות מדיגיטלית. מה הבדלים בין כרטיסי ה share ל dedicated ? (אני יודע שראשון משתתף בזיכרון הרגיל והשני עצמי אבל מעבר לכך) מה עדיף 32MB dedicated או Up to 64MB shared ? האם כאשר יהיה חסר לראשון זכרון הוא גם יפנה לזכרון הרגיל וישלים ל 64? האם ניתן להסתפק לצרכי ב ATI Mobilty Radeon 9200 או שצ…
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
כמה להוציא על מסך חדש ? להתחשב בזה שרוב היום יושבים מול המסך הזה ... אני חשבתי על משהוא בסביבות 1000 ש"ח איזה חברות מובילות (פעם שעברה שקניתי מסך MAG שלטו, הבנתי שזה כבר לא ממש ככה) לממליץ: בבקשה לציין דגם במידה וממליצים על מסך מסויים. תודה
-
- 11 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי את הכתבה שהתפרסמה בימים האחרונים בה בדקו את כרטיסי ATI מול NVIDIA. בכתבה בדקו את הכרטיס של CLUB3D אך לפי מה שאני יודע Sapphire הרבה יותר טובים. האם זה נכון? מדוע לא בדקו גם את כרטיס המסך של Sapphire הידוע בפופולריות שלו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה לגבי קניית כרטיסי מסך כיוון ואני כבר לא כל כך בעניינים. אני קונה כרגע מחשב חדש עם מעבד חזק יחסיתq9550, כאשר רוב השימוש שאני עושה איתו זה עבודה גרפית, עיצוב בתלת מימד וכו'. כיוון שאני לא מריץ המון משחקים (אם בכלל) העדפתי להשקיע יותר במעבד מאשר בכרטיס מסך. אני מחפש כרטיס מסך שהוא לא "זבל" אלא שיהיה סביר אם יום אחד יתחשק לי להפעיל איזה משחק ובכל זאת להנות ממנו. על איזה כיוון וטווח מחירים אני צריך ללכת? האם כרטיסים של סביבות ה300-400 שקל יספקו אותי? יש למישהו המלתה ספציפית על כרטיס? חשבתי ללכת על gf9500GT של point of view או על sapphire radeon 4650 אשמח לקבל המלצות. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
טוב קניתי RADEON 8500 LE של הרקולס והוא בנתיים עושה רק בעיות: 1. המסך מעוות לגמרי, לא משנה כמה אני משחק עם ההגדרות 2. העיניים כואבות לי רצח, ולא הייתה לי את הבעיה עם הכרטיס הישן שלי, לא משנה כמה אני משחק עם הרזולוציה והריפרש רייט
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
חברה אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב ,עכשיו הבעיה היחידה שאני לא יודע מה הכי שווה לקנות כדי שייתמוך בלוח-אם ויינצל את המקסימום שלו. כרגע יש לי 6600GT אני יודע שאני יכול לקנות את ה 6800GT ויעבוד,אך אני רוצה לראות אם אפשר לשים משהו יותר מתקדם(כי המחירים של היום לא יקרים),למשל את ה 7800 וכו'.. הינה מידע של הלוח אם,אולי זה יעזור אין לי מושג בזה... http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13065&catid=877#details תודה.
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום מומחים: GIGABYTE GeForce 7600GT 128MB PCI-E - מחיר 850שח GIGABYTE GeForce 7600GT 256MB PCI-E - מחיר 1050שח ראיתי כמה כתבות שאומרות שכמות הזיכרון לא כל כך משנה וכמה כתבות שמאוד משנה. אשמח להסבר, והמלצה האם שווה להתאמץ (כשהתקציב מוגבל כמובן) ולהשקיע עוד 200שח לכרטיס עם 256MB? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
כרטיסי ה-Turing החדשים של החברה מהונג קונג הם הצבעוניים והססגוניים ביותר שנראו עד היום - ויאפשרו לצרכנים גם לבחור בין צמד מאווררים לשלושה מאווררים בהתאם להעדפתם האישית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שהבאתי את ה9550 שלי ל440 לליבה[מרוצה] ו250 לזיכרון[לא מרוצה] אני שואף ליותר. מישהו יכול למצוא לי מדריך לוולט מוד של הכרטיס הנ"ל? כתמורה אני אפרסם כאן את כל השלבים של העבודה
-