כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
תראו בדקתי באתר היצרן כמה הוא אמור לקבל אותו כרטיס והוא מקבל 2951 http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a6600_gttdh_1.html זה הגיוני ?.. הוא לא אמור לקבל 3400-3500 ? אני פשוט לא יכול לבדוק ב3DMARK05 (יש לי בעיה כלשהי) ואמרו לי שהוא אמור לקבל בסביבות ה 3300-3500 ... מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
לא ידעתי אם זה מתאים לפורופ הנוכחי הזה (אם לא אני אשנה לפורופ המתאים) ברשותי המחשב הבא מעבד: AMD ATHLON 64 4800e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-MA69G-S3H כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD3850 256MB GDDR3 HDMI O/C EDITION : GC-XHD3850PG3-E3 - RETAIL זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 667 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4 ספק כוח: FSP 450W : ATX450-PNR )אלו הרכיבים שראיתי לנכון לכתוב ישלי את המשחק CRYSIS WARHEAD הסתכלתי בדרישות המערכת הם: Windows XP: · CPU: Intel P4 2.8 GHz / AMD Athlon 2800+ / Intel Core 2 Duo 2.0 GHz or higher · RAM: 1.0 GB · Hard Drive: 12 GB or more o…
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אחרי שראינו למה בדיוק מסוגלת גירסת ה-Founder's Edition של ה-GeForce GTX 1080 אשר פותחה ועוצבה בידיה של NVIDIA, נראה כי בקרוב מאוד נדע גם מה יכולות להציע לנו היצרניות השותפות שלה כשניתנת להן ההזדמנות לכך שוק העיבוד הגראפי ממשיך לרתוח, לאחר שנים של דשדוש יחסי – כבר קיבלנו את ההכרזה הרשמית של ה-GeForce GTX 1080 האימתני בתצורה שנוצרה על ידי אנשיה של NVIDIA, ואף זכינו לראות ביקורות ראשונות שהתייחסו לביצועים שלה בצורה בלתי תלויה. כעת אנחנו אמורים לראות את התשובה הטכנולוגית של המתחרה AMD, בעוד כשבוע בתערוכת ה-Computex 2016, ובמקביל נראה כי אותה תערוכה תספק לנו גם הכרזות על דגמי ה-GeForce GTX 1080 – אלה שפותחו ועוצבו בידי היצרניות השותפות של NVIDIA, ועשויים להציע תדרי עבודה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדויות ברשת על הכנות להשקה של דגמים חדשים - על בסיס ליבות Vega 12 ו-Vega 14 שטרם הכרנו לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
מעבדים שולחניים חדשים בתהליך ייצור חדש ינסו להמשיך ואפילו להגדיל את ההצלחה של AMD משנה שעברה - ויש עוד מפות דרכים מפורטות לשנים הקרובות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
- 2 followers
-
-
אני חשבתי לתומי שככל שסוג הכרטיס (9200, 9600, 9800, X300) וכו גבוה יותר, כך גם הכרטיס חדש יותר וחזק יותר. שמתי לב שכרטיסי X600 עולים בערך כמו 9600XT כלומר גם פחות מ - 9800 מה הקטע?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
תביאו לי לינק לחנות שמוחרת radeon9800pro 256mb במחיר זול (כמה שיותר זול) תודה לכם
-
- 6 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי היכן אני מוריד את הדריבר הנכון שהתוכנה PhysX_FluidMark_v1.0.0 תעבוד? זה נותן לי את מה שיש בתמונה... אני כרגע עם כרטיס מסך 88GT OC ודריבר 178.24 הוא כולל PhysX? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אחרי כל ההמלצות וההשתפכויות על Iiyama, יש לי שאלה: היכן אפשר לראות תצוגת מסכי Iiyama באיזור המרכז? חיפשתי חנויות המחזיקות מסכי Iiyama ולא מצאתי. רק יבואנים שאינם מאפשרים תצוגה... האם מי שיש לו מסך Iiyama קנה אותו ללא "בדיקת עיניים"? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
ועוד שאלה. איזה דרייבר מומלץ ל - GF 7800gt ?. באתר של NVIDIA ממליצים על דרייבר - 163.71 אשמח לתגובות.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שעות חיפשתי ולא מצאתי איך מפעילים את ה TV OUT יש לי 7300GT הכל מחובר וניסיתי את האופציה של 2 מסכים, זה סרק ולא מצא כלום ועשיתי Force לטלויזיה וכלום לא קורה איך אני מפעיל?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
היי. יש מספר מסכים שאני מעוניין בהם אבל בכל החנוניות שמוכרים אותם אין להם תצוגות זה מאוד מוזר ! ומאוד מרגיז ! אני רוצה לראות את המסך בעיניים לפני שאני קונה אותו יש למישהו מושג איפה אפשר לראות את המסכים האלו ? המסכים היחידים שיש כמעט בכל חנות זה ה SAMSUNG 913N ועוד אחד של BENQ ו MAG זה מתסכל אני מעוניין ב SONY S94 SONY S95 Viewsonic 191 Viewsonic VX912 LG 1980Q LG 1905H IBM L190P תודה רבה למי שעוזר ארז
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
עכשיו שהכרטיס שחיכיתי לו כל כך הרבה זמן 6600GT AGP יצא לשוק סוף סוף נשאלת השאלה היא איזה חנויות מוכרים אותו בארץ כרגע ואיזה כרטיס (מאיזה חברה) עדיף לי לקנות? ראיתי שKSP מוכרים xfx 6600GT 128MB DVI,TV ב1320 שקל בבקשה תעזרו לי כי אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה כדי להשלים סוף סוף את הקנייה של המחשב החדש שלי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. האם הוא נמצא מעל ל GTX 460? ואם כן, האם הוא נמצא גם מעל ה GTX 470? תודה
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
כבר כמה חודשים שאני מנסה לשים ת'יד על כרטיס hauppauge pvr-250/350 כזה ולא מצליח, בארץ הכרטיסים הללו בעצם לא קיימים, ומנגד החנויות בחו"ל אינן עושות משלוחים לארץ, שלא לדבר על כל המיסים שצריך לספוג. סרקתי את כל ההודעות בפורום הזה, כמו גם פורומים אחרים ולא מצאתי מידע רלוונטי נכון להיום. האם מישהו יכול לתת לי כיוון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
היכן ניתן להשיג כרטיסי מסך מהדור החדש <6800GT, 6800> במחיר הזול ביותר ? איזו חברה <של הכרטיס>? איזה חנות<שניתן להשיג במחיר הזול ביותר> ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
כל האתרים בוחנים משחקי דום, אנריאל, אבל אף אחד לא ראיתי שבוחן דווקא דברים כבדים כמו סימולטורים של טיסה כגון: Flight Sim 2004, LockOn ןכו' האם מישהו יכול לתת פה לינק לאתרים כאלה שבוחנים כרטיסים בסימולטורים. חשוב לי מאד תודה.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני צריך מפצל שיאפשר פיצול של אות מכרטיס מסך למסך ולמקרן.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הנ"ל, יש חנויות בארץ שכבר משווקות אותו? איזה וכמה זמן יקח עד קבלת הכרטיס? ראיתי בלמיר ובKSP, אבל אני לא יודע מתי בדיוק אני יקבל אותו ואני כבר רוצה להזמין את המחשב... תודה על העזרה עריכה: יש למישהו פה את הכרטיס? מותקן במחשב ומשתמש בו?
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מחפש את אחד מהכרטיסים הללו בסכום סביר של 400-600 ש"ח, אני יודע שהסיכויים למצוא את הכרטיסים הללו בסכומים הללו הם אפסיים אבל בארה"ב המחירים של הכרטיסים הללו נע בסביבות הסכום הנ"ל. הדגמים שאני מחפש ספציפית הם: Radeon 9500 Pro 128MB DDR 128-Bit ו GeForce 4 Ti 4600 8x 128 MB DDR 128-Bit אם מישהו יודע על הימצאותם של כרטיסים אלו בחנות כלשהי או במחסן כלשהו אנא תנו לי לינק או דרך ליצור קשר עם המקומות הללו, כמובן שאני מעדיף לקנות את אחד מהכרטיסים הנ"ל מחנות (או לחלופין ממחסן עם אחריות) ועם אחריות לפחות לשנה.
-
- 11 תגובות
- 784 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום לאחרונה שמתי לב שבפורום מפרטי מחשב, בעיקר כאשר ישנן מגבלות תקציב, ניתנות המלצות שלא לקחת כרטיס מסך חיצוני מסויים אלא להישאר עם כרטיס המסך (יותר נכון - ליבה גרפית) המובנה במעבד או/ו בערכת השבבים, פשוט כי כרטיס המסך החיצוני חלש יותר וזה יהיה למעשה ביזבוז כסף. אני יודע שקיימת ההשוואה הזו, שכולם מפנים אליה: http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107-7.html ידוע כי מדובר באתר אמין, ולכן סביר להניח שהתוצאות שבו נכונות, אבל יש לי כמה הסתייגויות: א. לא כל הליבות הגרפיות המובנות מופיעות בו (כמו הליבות הגרפיות במעבדי APU של AMD בעלי ליבת Richland או Kaveri). ב. זוהי ההשוואה היחידה שהצלחתי למצוא, ונראה לי קצת בעייתי שכל ההשוואות וההחלטות נ…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עקב החום הכבד הכרטיס הגיע ל78 מעלות , איך אני יודע עד איזה טמפ' להגביל את המעכת שהכרטיס לא יפגע ?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום, היכן ניתן לראות כמה המעבד CPU מהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך? כלומר, היכן ניתן לראות את אותה המע' עם מעבד שונה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-