עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. inno3d הדליפו את הכרטיס החדש של אנוידיה למייניג, הכרטיס הולך להיות מבוסס על דגם מחולש של 1080ti. לכתבה https://wccftech.com/nvidia-gp102-p102-100-crypto-mining-graphics-cards-leak/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by shlomibandit,

אני רוצה לקנות את המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEZEDGAMER והוא ממש טוב בדיל טוב! אבל יש לו כרטיס שמה מסך קצת ישן טכנולוגיה: ATI Radeon דגם: 9250 נפח זכרון: 128 DDR יציאת Tv Out: כלול AGPx8: כלול שווה לי להוסיף 199 ולקנות את הכרטיס הזה עם המחשב: Geforce FX5500 256MB + TV איך הוא ? הוא בסדר ? אני יוכל לשחק איתו משחקים באיכות ובכייף וטובים??? תגובות בבקשה..

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  3. יש לי בעיה אז ככה: איך אני משנה פרופיל ניסיתיי וכל פעם אני לוחץ על פורפיל בתוכנה ולא ניראה לי שזה משו משו אני לא רואה וי על הפרופיל אני צריך לעלות את המהירות של המאורר ואני לא יודע איך מישו שיכול לעזורר לי אני אשמח תודה.

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  4. Started by alextomin,

??? ???האם ה X-1800XT יצא כבר?? כי בכול המקומות כתוב שהוא יצא בדצמבר יש אותו ב KSP יחד עם ה XL. מוזר...

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  5. אני מבקש המלצה על כרטיס מסך לגיימינג. יש לי מסך 26 (T260HD) ואני מתכוון לשחק על רזולוציה 1920X1200 ועל מקסימום הגדרות. שאר המפרט הוא: מעבד: I7 לוח אם: UD5 זיכרון: 6GB ספק: עוד לא החלטתי, תלוי בכרטיס... מהו הכרטיס מסך שהכי מתאים לנתונים ולצרכים שלי? לגבי תקציב לא משנה לי, הכי חשוב שהכרטיס מסך יתן את המקסימום האפשרי ושיהיה הכי מתאים ומשתלם בשבילי.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by TaVoR,

שלום רב, יש לי במחשב שלי Leadtek PX7800GT ואני רוצה לקנות עוד אחד כדי שיעבדו ב-SLI הבעיה היא שכבר לא מביאים אותם לארץ ולא מצאתי בשום מקום לקנות חדש ולא משומש. השאלה היא אם אני אקנה 7800GTX זה ישפיע? אני יודע שזה בכלל לא מומלץ אבל אין לי פיתרון לבעיה. אם מישהו יציע פיתרון אני אשמח מאוד. תודה, יותם.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  7. Started by Ohad19,

הבנתי שאמורה להיות ירידה בצריכת ההספק של כרטיסי סדרת HD48X0 במנוחה. כמובן שנקווה לקפיצה בביצועים. בעלי כרטיס ראדון ככלל ובעלי סדרת HD48X0 בפרט מוזמנים לדווח על התרשמותם מהדרייבר החדש.

• 54 תגובות
    • 5.2k צפיות
  8. מהו הכרטיס שנותן תמורה הכי טובה, ביוצועים/מחיר. 774שח- PALIT ATI Radeon 4870 Sonic 512mb GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=442 778שח- Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=274 900שח- Sapphire ATI Radeon 4870 1GB GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=484 על מה הייתם הולכים? מסך 22' 1680X1050

9. Started by B0o!,

שלומלומות לכולם! בחוכמתי הגדולה אצתי רצתי וקניתי כרטיס מסך קקי זה עם המערכת החדשה שלי! עכשיו, אני יודע שה TC בעצם משלים זיכרון ע"י זיכרון פיזי, ועליו יש רק 64 מ"ב. האם יש דרך לחסום את הגישה שלו או להגביל אותה ? כך שלא יגע בכלל או קצת פחות בזיכרון הפיזי? אם כן כיצד, איפה, איך מה מי מו..... תודה מראש! נ.ב אם יש דרך מה שאני רוצה לעשות זה להגביל אותו ל128 זיכרון ואז הוא יקח רק 64 מ"ב ולא 192 מ"ב..... אופס הייתי בטוח שאני בפורום של תצוגה וגרפיקה .. סליחה :XX איזה שהוא מנהל יכול להעביר... ?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  10. שלום חברים, במסגרת הרכישה של מע' מחשב חדשה אני עומד מול הבחירה בין שלושת כרטיסים המסך הבאים של חברת Sapphire: Radeon HD 5670 Radeon HD 5750 Radeon HD 5830 הייתי שמח לקבל המלצה מי מאלו הוא הקנייה המוצלחת ביותר עבורי. חשוב לציין שאני לא גיימר כבד. אבל עובד עם מסך ברזולוציה מעט גבוהה לנורמה (1920x1200). מה עוד שמזכרוני (שמתחיל להראות סימני זקנה עם השנים) זכור לי שמדי פעם היו מתפרסמות לכרטיסי המסך כל מיני "קומבינות שידרוג" מ-Pro ל-XT וכיוצא בזה.. לכן - אם קיים בגרסאות הנ"ל, זו נקודה שחשוב להזכיר... תודה רבה למגיבים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי ASUS 9800XT ואני חייב להבין משהו אחת ולתמיד !!! ש ATI מוציאים דרייבר הוא מסומן ככה 4.1 , 4.2 , 4.3 למשל... אבל ש ASUS מוציאים דרייבר הוא מסומן ככה 7.99 , 8.01 , 8.02 אך לעזעזל אני ידע עכשיו למשל אם אני רוצה להוריד דרייבר 4.3 אבל של אסוס אך הוא מסומן ??? יש לזה איזה שהוא רצף מסויים בבקשה עזרה :-\ והדבר השני איזה דרייבר הכי עדיף ל 9800XT מבחינת ביצועים גם ל DX8 וגם ל DX9 ?? תודה מראש 8) עריכה: בדקתי עכשיו וראיתי השוואה בין CATALYST לבין OMEGA לבין איזה שהוא דרייבר שנקרא DNA והוא לקח את שניהם בכל המבחנים !!! מישהו מכיר את הדרייבר שיכול לחוות דעה ???

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  12. Started by overload,

ראיתי בKSP X600 PCI-E במחיר מעולה! 1200 שקל בערך. מישהו יודע מתי יוצאת גרסאת הAGP?

• 14 תגובות
    • 824 צפיות
  13. קיימים בשוק הרבה חברות שונות שמוציאות תחתן את ה 6800 GT, ביניהן XFX , Albatron,Gainward, PNY, השאלה שלי היא מה ההבדל בין הכרטיסים של החברות האלה, האם יש הבדל במהירויות של הזכרון והליבה ובכמות החשמל שכל אחד מהם צורך (מהבאנדל לא איכפת לי), אני יכול להביא כל אחד מהם כי חבר טס לארה"ב בעוד כמה ימים ואני זקוק להמלצה מה הכי כדאי. בתודה.

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by --Adidas,

יש לי כרגע 7300gs שהוא פשוט על הפנים ואני לא יכול לשחק איתו כמעט כלום ..!! המפרט שלי זה מעבד רגיל של אינטל 3.0 Compucase HEC 6A19 300ART Black זה הספק והמארז זיכרון 2*512 לוח אם gigabyte 915p לאיזה כרטיס מסך כדי לי לשדרג שלא יהיה צוואר בקבוק איך שלא קוראים לזה התקציב הוא עד 1000 רצוי פחות

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. למי שזוכר לפני כ3 שבועות נפטר לי הקירור של הכרטיס מסך , ניסיתי למצוא גוף קירור ספציפי שהמליצו עליו פה אבל הורידו אותו מהמדפים. (ל4870X2) אני גיימר לא קטן ואני צריך כרטיס מסך שיתן ביצועים טובים גם על מסך 22 וגם על 42 אינץ'. והאם יש כרטיס חזק דיו שיכול להשתלב עם המפרט שלי בלי צוואר בקבוק מכיוון המעבד . תודה מראש

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by leviron0,

שלום ברצוני לחבר 3 מסכים למחשב שלי בעזרת 2 כרטיסי מסך (9600GT ו6800GS ) לא על מנת לשפר ביצועים אלא על מנת לעבוד על שולחן עבודה רחב יותר. לוח האם שלי הוא DFI lanparty UT nForce4 ultra-d הלוח לא תומך בSLI אך כן תומך בDual express graphis . כמו כן חיפשתי שעות איך עושים זאת ולא מצאתי לפי מה שהבנתי אין לי צורך בגשר בין כרטיסי המסך הכרטיסים לא חייבים להיות מאותה סידרה (יש גם כאלו שעשו זאת עם כרטיסים של ATI וNVIDIA יחדיו) ואני יכול לפרוס את התצוגה על עד 4 מסכים במידה ובכל כרטיס מסך יש 2 יציאות DVI או VGA לא ברור לי אם אני צריך להתקין לכך דרייבר מסויים אבל מה שאני יודע זה שעדיין לא הצלחתי תדה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  17. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש לי מישהו שמוכן לתת לי (עדיין לא סגור) רדאון 9800XT תמורת: מחשב נייד (פנטיום 3 500) של IBM עם 256 מגה זיכרון, כונן DVD סוללה (מתה) וללא דיסק קשיח. (מחשב מהסדרה שבאה עם נקודת עגינה וכששולפים את המחשב הוא נשאר ללא כוננים) המחשב שוכב אצלי כאבן שאין לה הופכין כי אני לא צריך אותו כרגע. מה אתם אומרים שווה?

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  18. יש בבעלותכם כרטיס ממשפחת GeForce, Quadro או אף Tesla? זה הזמן הנכון להתקין את גרסה 430.64 לכתבה

19. שלום לכולם! הייתי מחוץ לעולם כרטיסי המסך לכשנה וחצי, ואני רוצה לסגור פערים בידע שלי בעניין הבדלי הביצועים. אשמח אם תוכלו לענות לי על מספר שאלות הראשונה - האם ההבדל הביצועים בין HD4850 לHD5850 מצדיק כרגע את הבדל המחירים? השנייה - האם התמיכה בDX11 תהיה באמת חשובה עוד שנה בערך? הבנתי שכבר מתחילים לצאת משחקים אשר תומכים בפלטפורמה הזו, ואני לא בטוח אם תהיה תמיכה לאחור בDX10 הצולע או בDX9 המיושן משהו. אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט אם לקנות אחד מהנ"ל או לחכות ל HD5770, שאמור לעלות פחות, ולספק ביצועים סבירים ויותר למסך 19". השלישית - אתם יכולים בבקשה לשים פה קישור למבחני ביצועים עדכניים לכרטיסים החדשים?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  20. המפרט שלי הוא: AMD Athlon 64 Processor 3000+. Speed : 1.81GHz Gigabyte ga-k8nf-9 nForce 4 chipset motherboard 1GB DDR - SDRAM 400 Nvidia Gforce 6600 GT אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך ל 8600GTS ב800 ש"ח השאלה שלי היא אם זה כדאי ואם הוא בכלל יעבוד, עם הלוח אם שלי? תודה.

• 13 תגובות
    • 791 צפיות
  21. Started by DAVIDKI19,

1 . מה יהיה עדיף SLI או כרטיס 1? 2.asus p8z68-v pro יסחוב SLI כזה? 3.ספק Seasonic S12D-850 (SS-850HT יספיק? כרטיסי מסך של AMD לא רוצה מעבד יהיה 2500K עם מוגן 2 יהיה OC של 4.5 מסך 1920 1080 SLI אני רוצה לעשות עם 2 כרטיסי מומהרים Gigabyte PCI-Ex GeForce GTX 560 Ti 1024GB GDDR5 (256bit) (900/4000) (2 x DVI, mini HDMI) (GV-N560OC-1GI)

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  22. Started by gggil,

פרסמתי כבר בלוח יד2 שבאתר פה אבל לא תגובות ולא נעליים חשבתי אולי מישהו פה יהיה מוכן להחליף איתי כרטיס חדש נקנה לפני חודש בTMS מגיע עם כל הכבלים, דרייברים, חוברת הכל. מעוניין להחליף את שלי בHD3650 DDR3 512/256MB אם למישהו/י יש מה שאני מחפש נא לפנות אליי, פה או בפרטי תודה רבה רבה לכל מי שיעזור, גיל

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי בעיה במשחקים ואני חושב שהיא בגלל הכרטיס מסך. זאת בעיה מאוד מוזרה, מציקה ומעצבנת. באמצע משחק (כל משחק) אני רואה קוים מרצדים (כאילו מותחים את הצבעים) שלא נעלמים. מכיון שקשה לתאר את הבעיה במילים העליתי תמונות: Command & Conquer: Generals - Zero Hour Half Life 2: Episode 1 אשמח להצעות. תודה וחג שמח.

• 11 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by Cool_DuDu,

שלום , יש לי כרטיס מסך רדאון X1600 פרו , עכישו נגמרה לי האחריות והוא עושה לי בעיות רצח ואני רק מחבר אותו למחשב הוא כבר עושה לי ריסטים.. הוא עלה לי בזמנו 900 שקל, יש מקום פרטי שאני יכול לתקן את זה? כי קניתי אותו בKSP ואני לא יתקרב לשם בחיים יותר, חברה ***! אם תגידו לי נאי יודה לכם מאוד, מומלץ יותר באזור חיפה תודה

25. Started by aaaviad,

אז בניתי מחשב ועכשיו חסר לי רק כרטיס מסך, יש לי מישהו מארה"ב שיביא לי אותו, אני חושב על ה2070 super עכשיו כמה שאלות חח מבחינת מחיר עדיף אותו או את הרגיל בלי הsuper. דבר שני איזה גירסה הכי טובה ומשתלמת? כאילו איזה חברה? ותת סידרה? יש מלא ואני לא מבין מה ההבדל ואם שווה באמת להשקיע עוד 50-100 דולר בגרסאות אחרות או שההבדל בביצועים כל כך מינורי כבר. חוץ מזה האם יהיה לי צוואר בקבוק? כמו שכתבתי יש לי i5-9600 ו16gb ram לוח z390 msi tomahawk ספק של 630w תודה רבה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.