כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי רדאון 9550 של POWER COLOR חדש לחלוטין - הוא נחמד ועושה את העבודה (אני ממש לא משחק הרבה) יש לי הצעה להחליף אותו ברדאון 9500 פרו משומש במצב טוב - כנראה שלא עבר OC. אני יודע שה 9500 דורש חיבור כח מהספק ויש לי ספק של HEC 400W האם הוא יספיק לכרטיס כמו ה 9500 וגם האם תהיה קפיצה משמעותית בביצועים בין שני הכרטיסים?
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אחרי חמש שנים עם הכרטיס מסך הזה אני שוקל להחליפו ל-RADEON R9 270X DUAL BOOST http://ksp.co.il/?uin=20611 המפרט שלי: ׁE8400ֲ@3800MHZ כבר 5 שנים ללא בעיות עם המהרה . P5E ASUS 8GB RAM HD4870 רזולוצית מסך 1650X1080 SSD120 בגדול, הכרטיס עדיין משרת אותי נאמנה ואני מריץ משחקים ללא בעיה, לפעמים על רזולוציה גבוהה. הגיע ביושוק אינפיניטי פרק 2 וכשאני מכוון לרזולוציה גבוהה הוא מאבד טקסטורות, כנראה המשחק מוריד אוטומטית את הרזולוציה כדי שהמשחק ירוץ או בעיה אחרת. אני כבר לא גיימר, אני משחק פה ושם. חשבתי לשדרג, השאלה היא האם כדאי לשדרג לכרטיס הנ"ל והאם הפרש הביצועים יהיה משמעותי. מן הסתם המעבד שלי כבר לא בקטגוריה וברור שרצוי להחליפו כדי לאזן את המערכת, כרגע אין צורך הוא מספק אותי לצרכיי.
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שלום! ה1900GT שלי מתחמם בטירוף (בין 70 ל-75 מעלות ב IDLE) ואני עובד עם המאוורר על מקסימום בשביל לשמור על הטמפרטורה הזו - וכמו שברור לכם זה הרבה יותר מדי רועש (מה גם שהטמפ' משפיעה על כל המערכת וגורמת לי לקריסות) - מאז הוצאתי את הכרטיס ואני כרגע עובד עם ה ONBOARD. אני שוקל לקנות כ. מסך חדש שיתאים למערכת הקיימת שלי (E6300 על לוח אם של .ASROCK עם צ'יפסט P945G, ספק כח גנרי של 500W (החזיק בלי בעיה את ה1900GT). השימושים העיקריים שלי הם לעבודה משרדית וסרטים וגם קצת משחקים (בגדול כמעט רק FIFA\PES). מחפש המלצה לכרטיס מסך במסגרת התקציב הזו (עדיפות לא לעבור את ה 300 ש"ח) שיתאים למערכת המתיישנת. תודה ושבוע טוב!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הכרטיס שבמיפרט והאמת שאני ממש לא מרוצה (יש לי מסך 22) בלי להכנס לפרטים. השבוע אני מוכר אותו ומעוניין לקנות כרטיס מסך חדש חזק יותר עם לפחות 1GB זיכרון. הרעיון הוא לקנות כרטיס טוב שיוכל לעבוד טוב במערך CF בעוד חצי שנה/שנה שהמחירים ירדו ויהיה צורך במשהו חזק יותר. יש לי לוח עם צי'ף סט P45. מה אתם ממליצים (260GTX לא בא בחשבון דניס) ? תודה טל.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אין לי תקציב למחשב חדש ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש להשאר איתו עוד שנה ואז אולי לקנות מחשב חדש אני לא מחפש עכשיו כרטיס DX10 כי זה יקר לי יספיק לי כרטיס AGP שיריץ ויסטה את כל משחקי 2006 וכמה מ2007 תודה לממליצים המפרט של המחשב 1 G זכרון 140 דיסק קשיח 2.4 מעבד כ. מסך Gforce 4 MX עד600שח
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בן כמעט 5 מעבד איי 5 משנת 2013. הכרטיס שנשרף הוא ati 7950 3gb. השימוש במחשב הוא רק לoverwatch שירוץ על הגדרות נמוכות במקסימום 150 fps עם סטייה של 30 למטה. התקציב שלי הוא כמה שיותר נמוך, אפילו יד שנייה אם ידוע על דגם. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי את המפרט הבא: AMD athlon 64 3000 socket 939 gigabyte GA-K8Nf-9 nForce4 Socket 939 - לוח supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 X2 - זכרונות Thermaltake TT420APD 2-fan APFC - ספק Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-E 128MB - כרטיס מסך כרטיס המסך שלי נדפק ואני צריך להחליפו. מבקש המלצה על כרטיס מתאים, בתקציב של לא יותר מ-800 ש"ח. תחת שני השיקולים הבאים: 1. לא לקנות כרטיס שהוא סתם overkill למפרט הנוכחי שלי 2. לקנות כרטיס שיוכל לשמש אותי גם למחשב חדש, אם אחליף את הנוכחי. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לאחר התייעצות עם פורום תמיכה טכנית הגעתי למסקנה שאני רוצה להחליף את הכרטיס מסך התקול במחשב בן 2 וחצי שלי. המפרט שלי הוא : AMD Athlon 64 X2 3800+ DFI lanparty ultra-D UT 2 gig ram eVGA geforce 7900 GT CO מסך 19'' של סמסונג Syncmaster 931C אני רוצה כרטיס התואם לביצועים של הכרטיס הנוכחי שלי או מעבר לו במחיר שנע בין 400-450 שקל. ושהמערכת שלי תוכל לנצל טוב. הומלץ לי על radeon HD 4550 - השאלה האם הוא אכן מקביל בביצועים והאם עדיף של אסוס או ג'גהבייט ? האם לא כדאי להשקיע עוד קצת ל HD 4670 או HD4650 ?? האם 4650 לא ינצל את המערכת שלי כראוי ? לא מתוכננים שדרוגים נוספים בשנה הקרובה. אגב לגבי ההרכבה של כרטיס חדש, אני צריך לדעת משהו מיוחד או פשוט לפרק את הישן ולהרכיב על אותו חרי…
-
- 11 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, במחשב היה מותקן GAINWARD GTX 760- דרייברים ו NVIDIA EXPERIENCE מכרתי אותו, וכעת אני עובד עם הGPU של המעבד. בעוד כמה ימים אתקין GTX 970, ואני מעוניין לדעת כיצד להסיר לפני את כל רכיבי הדרייברים של הכרטיס הקודם. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כשבוע Radeon 8500 של ATI, ומכיוון שהוא עשה לי ההההההההמממוווןןןן בעיות, אני מתכוון להחליף אותו... קנתי את הכרטיס בזיגזג אז אני לא מאמין שהם יעשו בעיות עם זה.. חשבתי לחליף את הכרטיס לכרטיס SUMA Gforce 4 Ti 4200 64 MB SE ולהוסיף בשבילו איזה 330 ש"ח... מישהו חושב אחרת ? אני לא רוצה להשקיע יותר מידי, ואני לוקח את ה SE בגלל ה TV-OUT, זה די חשוב לי... אם מישהו ימליץ על כרטיס אחר בגבול ה $$$ הנורמלי שזה לא יותר מ 300-400 ש"ח תוספת על הרדיאון (שעלה במקור 840 ש"ח), אני ישמח לשמוע... תודה מראש.... 8)
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב חדש עם פ4 512מ דדר של קינגסטון אם אני לא טועה 400 מעבד 3ג ולוח 785 של גיגה בייט עם כל הפיצרים חוץ מרייד הדבר היחיד ששמתי מהמחשב הקודם הוא הרדאון 8500 128 של ספייר אז או קי מאז שיש לי מחשב כזה סבבה התחלתי לשחק משחקים חדשים פיפה 2004 פאנדורה טומארוו נסיך פרס וכו .טוב לא אשקר ניסיתייייייייי גם פאר קרי אבל הכרטיס מסך כנראה באמת פאר ואני התחלתי קרי עכשיו מה אתם ממליצים ובבקשה לא נ-וידיה אלה אם כן יש לכם ממש נימוק משכנע!!!!! המסגרת היא בין 700 ל1000 שח טודע
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך 8500GT בעל 1 גיגה זיכרון אין לי בעיות עם הכרטיס , אבל חשבתי לשדרג לכרטיס יותר מתקדם! האם ההבדל בינו לבין 9600GT יהיה גדול?? אשמח לעזרה תוד רבה שי
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי היום כרטיס מסך שקט של HIS - 3450 . לפי הויסטה הוא מקבל ציון מאוד נמוך - 3.7. היום הייתי אצל חבר שיש לו מחשב בן שנה וחצי עם כרטיס מסך יש יותר - המחשב שלו עם ציון 5. החלטתי להחליף כרטיס למשהו יותר מתקדם. המחשב משמש בעיקר לצפיה בסרטים ב HD ורגיל וקצת משחקים (פרו אבולושן וכדומה. מידי פעם גם לעריכת וידאו. מה מומלץ? יש מבצע עכשיו בנועה על 4650 - ב 460 בעך - האם כדאי?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע ברשותי asus geforce 4 ti4600 128 v8460 ultra td עם הדרייברים החדשים של NVIDIA (הורדתי לפני שלושה ימים בערך אז אני מניח שלא יצא חדש) יש לי פה גם כרטיס gainward fx5900ultra שהגיע אלי במזל :> אם אני מחליף בין הכרטיסים, אני צריך לעשות את התהליך של המחיקת דרייבר ב DEVICE MANAGER והתקנת חדש והכל או שפשוט להחליף כרטיס מכיוון שזה אותו דרייבר?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום יש ברשותי שני כרטיסי ATI המשולבים ב-CrossFire: הראשון הוא X1650 Pro עם 256mb והשני הוא X1600 Pro עם 256mb אני חושד שיש לי איזושהי בעייה עם הדרייברים או הכרטיסים עצמם - לא ברור בדיוק איפה. בכל מקרה, אני מאוד לא מרוצה מהם - בלפטופ שלי יש כרטיס nVidia Go 7600 והוא פי מיליון יותר חזק. (גם הוא עם 256 מגה dedicated) אני שוקל להחליף לכרטיס יחיד של nVidia ואני שואל אתכם - איזה כרטיס אני יכול לקחת שיהיה מספיק חזק? כבר כמה שנים שלא היה לי כרטיס של nVidia כך שאיני מכיר אותם כיום. הכרטיס ישמש בעיקרו למשחקים. בתודה מראש על זמנכם ותגובותיכם.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי לי בXFX4890 והשאלה שלי היא כזאת: האם אני פשוט מחליף בין הכרטיס הישן(4850) לחדש, מדליק את המחשב והדריוור כבר יזהה את השינוי לבד או שאני צריך להתקין את הדריוורים מחדש?
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, המאוור של הכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד ואני צריך להחליף אותו. הכרטיס מסך שלי הוא : MSI GEFORCE 5600xt 128 MB. אני רוצה להחליף אותו ואני לא יודע מה לעשות. אני לא רוצה להחליף את הכרטיס מסך רק את המאוור. והאם יש דרך להשיג מאוור דומה כמו שיש לי ואם זה להביא אותו מחו"ל אז זאת לא תהיה בעיה. תודה רבה על העזרה...
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב GTX460. עם הזמן נשברו לי 2 צלעות במאוורר של הכרטיס ורציתי לדעת אם יש אפשרות או מקום שיכול להחליף לי את המאוורר. אני מניח שזה ייצא לי זול יותר מלקנות כרטיס מסך חדש עכשיו. ה 460 אמנם ישן אבל הוא עושה את העבודה מצויין. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לנעול, העברתי את התר'ד לפורום קירור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464246.0
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
לפני כמה ימים המחשב שלי שבק חיים. מנסיוני הבנתי שמדובר בבעיה בספק (ספק גנרי 350w). כשפתחתי את המחשב ראיתי שהמאוורר של כרטיס המסך בולט החוצה מהתושבת שלו. הוצאתי את הכרטיס, הפכתי אותו ואופס.... המאוורר פשוט נפל החוצה. כל הסימנים מורים שהמייסבים המיקרוניים של המאוורר פשוט נשחקו (המאוורר מסתובב כשיש מתח חשמלי, אבל מחליק לאיטו החוצה). האם יש דרך להחליף את המאוורר או שפשוט צריך להשלים עם רוע הגזירה ולקנות כרטיס מסך חדש? נ.ב. גם ככה חשבתי על קניית מחשב חדש עוד שבועיים-שלושה, השאלה אם לקנות כרטיס חדש או להמתין בסבלנות?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
המאוורר של הכרטיס התחיל לעשות בעיות, לפעמים עובד לפעמים לא ראיתי שמאוורר לכרטיס מסך עולה גרושים רציתי לדעת אם המאוורר הזה יתאים ואם לא איזה סוג בדיוק אני צריך לחפש. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1426 אגב אני לא יודע ממש איך לברר את הגודל של המאוורר או את סוג החיבור לחשמל שלו, אני רק יודע שקיבלתי מאוורר מחבר שהכניסה שלו של החשמל הייתה קטנה מידי, התופס הזה שאמור להיכנס לחור של החשמל על הכרטיס היה קטן מידי. ככה המאוורר של הכרטיס מסך שלי נראה, כשמוציאים את הברגים שמחזירים אותו, אתה בעצם מחזיר ביד חתיכת פלסטיק שקופה שזה המאוורר. על הכרטיס מסך יש מעין חתיכת אלומיניום שמחוברת בתפסי פלסטיק בלי קשר למאוורר, אני רק רוצה להחליף את המאוורר, לא אכפת לי חברה או כל…
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
תמונה של הכרטיס : http://www.hardocp.com/images/articles/1034549931ID8m1YYu0o_1_5_l.jpg המאוורר שיש על הכרטיס מאוד קטן, וברצוני להחליפו. על איזה מאוורר אתם ממליצים? אני גם רוצה לשים צלעות קירור על הזכרונות , אני ימצא כבר משהו. ויש לי מול הראדון מאוורר Thermaltake SMART CASE FAN II WITH COOLMOD שמזרים אוויר בצורה טובה 76 CFM תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מסך של LG דגם : 775 שהגודל שלו הוא 17 אינץ, אתמול הכנסתי אותו לתיקון כי הוא התחיל להשמיע צפצופים. היום התקשרתי לשם וביררתי לגביי החלפה שלו עם מסך אחר (19 אינץ) ונאמר לי שאני יכול לקבל את ה 995 שזה הדגם של 19 אינץ תמורת סכום של 450 ש"ח (ואני מקבל שנתיים אחריות) שאלת המיליון דולר : האם משתלם ??
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ראשית כל שלום לכולם והמון תודה לאלו שיתרמו מזמנם על מנת לעזור לי! לאחר מוזה לא ממש ברורה שנחתה על אבא שלי הוחלט כי בקרוב אוכל לרכוש לעצמי מסך וכרטיס מסך חדשים ולפני שאני ממהר לקפץ אל עבר החנות ברצוני לשאול מספר שאלות. 1)המסך בו אני משתמש כעת הוא ה-753DF של סמסונג שנחשב איכותי במיוחד, כגיימר כבד, האם כדאי לי להישאר עם המסך המאוד איכותי הזה או לעבור ל-LCD? אני מוכן לסבול ירידה קטנה באיכות לטובת מסך דקיק ומסוקס אך לא יותר מכך.כמו כן חשובה לי מאוד גם איכות הצפייה בסרטים (המתבצעת בד"כ ב-BsPlayer.( 2)שמעתי המון המון המלצות על המסכים של Nu Tech ודובר על כך שהם שווי ערך למסכים יקרים בהרבה. האם כך הדבר? איך המסך הזה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=343017 3)מאחר ואני מבין…
-
- 13 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי, אחד מהכרטיסים מגיע ל103 מעלות..לא מבין. תוך שניה הוא מטפס, עושה רושם שאולי הגוף קירור התנתק והוא לא מקרר טוב. עכשיו הבעיה שקראתי ברשת ואני לא זוכר איפה על איך מחליפים ולא להשתמש בכל משחה שיש אלה סוג ספציפי. למישהוא יש מושג/מדריך ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-