כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
כרגע אמר לי מוכר בחנות מסויימת , שהספק שלי לא יספיק. אני חושב שכדאי לשאול דעה אוביקטיבית יותר. יש לי Thermaltake tr2 series 470w יחזיק 8800gt בודד ? כרגע אגב הספק מחזיק radeon 1900xt אם זה עוזר למשהו בתשובה. תודה
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
A7600 זול בכ160 שקל, כדאי ללכת אליו? הוא יהיה היורש של ג'פורס 4
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט הבא 1*giga Ram radeon 9550 athlon xp 2600+ אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך לאחד טוב יותר, הבנתי שהכרטיס הטוב ביותר ל AGP הוא הכרטיס ה"ל. יש לי שתי שאלות לגביו 1.האם המערכת לא תהווה צוואר בקבוק עבורו? ולכן כדאי לקנות אחד זול יותר? ואם כן איזה? 2. יש לי ספק ג'נרי במידה ואני קונה אותו אני מניח שעלי גם להחליף ספק, לאיזה מומלץ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה מריץ משחקים כמו קאוונטר סטרייק ג'י טי איי ניד פור ספיד דריפט סיטי וכד' כל המשחקים הפשוטים יותר לא כמו גוסט ריקון 2 ומשחקים כבדים ואיזה כרטיס מסך מינימלי צריך שיהיה במחשב נייד בשביל להריץ אותם?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נכון לעכשיו קיבלתי מחנות המחשבים המלצה על CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 שקצת יקר לי מדי וקצת עולה על הדרישות לדעתי. אני כן מתכוון להשתמש בPS CS2 וכן אריץ ויסטה. אבל יש כרטיסים שיכולים לתת לי מענה טוב ב600 שקלים ואפילו פחות, לא? אלו הכרטיסים הנוספים שאותם אני שוקל: nVIDIA GeForce 7300GS 512MB Pine XFX nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe Leadtek Radeon X1300PRO 512MB PCIe Palit Radeon X1550 Super 512MB PCIe Palit תודה מראש על כל עצה!
-
- 12 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לדעת האם יש טעם להשקיע בכרטיסי HD2400/HD2600 למען צפייה בסרטי HD. אין לי צורך ביציאת HDMI, השאלה שלי האם עם מעבד חזק (כמו E6750) יש צורך בכרטיס HD שהעבודה רובה תהיה על הכרטיס. לא עדיף שתתבצע על המעבד ולהשקיע בכרטיס זול יותר (בלי צורך למשחקים). אם באמת אין צורך על איזה כרטיס אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
היי, למפרט עם מעבד אינטל E6550 ( אם יש צורך ביותר פירוט תגידו ), יש צורך לקנות כרטיס מסך DX10 כמו ה-8400GT או 8500GT? השאלה היא לא בנוגע למשחקים או עריכה, רק לדברים בסיסיים כמו צפייה בסרטים/סדרות באיכות HDMI. שאלה נוספת, ה-7800GT עדיף יותר מה-8500GT למשחקים, נכון?? תודה מראש, יובל!
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
העלתי וויכוח עם מישהו שטוען ש 2600 הרבה יותר חזק אצלו מאשר x1950pro. הוא טוען שהוא מקבל 75FPS ב Oblivion על 1152x864, noAA with HDR! הטיעון שלו: המפרט שלו: Intel Core 2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz Motherboard: Intel Corporation DQ35JO ATI Radeon HD 2600 PRO (256 MB) GDDR3 and 1GB lamest memory available אני אומר שזה שטויות וזה בכלל לא הגיוני, 8800GT אפילו לא מקבל כזה FPS, אלא רק 30FPS על כאלו הגדרות. הטיעון עצמו נכון, אבל הפרש של 50FPS בכאלו כרטיסים? שטויות. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הייתי היום בK.S.P איזה 3 שעות, בדקנו יציבות ועבודה של כל חלקי המחשב - הכל תקיו. הרצנו את Crysis (עם הלוח הישן) על high וקבילנו FPS שנע בין 60-19 ה19-29 היה רק במקמות בעלי פירוט גרפי גדול. לוח האם שלי FOXCONN 945 G6MD אני מתכנן להחליף אותו מחר, K.S.P אמרו לי שאינם בטוחם במאית האחוזים כי זה הלוח והמליצו לי להתעייץ בפורום הזה ובguru3d.com לפני שנבצע שינוי בפנים המחשב. הייתכן כי לוח האם שלי (שנחשב כיום לאחד המעפנים) :\ הוא האחראי לביצועים הירודים? ובעצם כרטיס המסך בסדר גמור? (כי בקדנו 2 כרטיסים על הלוח - זהים) Gigabyte 8800GTS 512 G92 ואם כן, לאיזה לוח להחליף? ???
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש אחריות, אובחן כתקול. הוצע לי הכרטיס הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3616 אך השאלה אם זה כדאי... כי בעוד כמה שקלים יש את זה, אך צריך לחכות כשבועיים - השאלה היא האם יש צורך...? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3668 בנוסף, האם כדאי לסמוך על PALIT.. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הנה, לתשומת ליבכם עוד אוסף תמונות וכמה פרטים על הכרטיס המצופה. 1. הכרטיס אמור להיות מושק ב 14 בפברואר, יחד עם הכרטיס מיד-רייג' 9600GT 2. ההשקה תארך כשבועיים מהשקת R680 של AMD-ATI וזוהי כביכול, "תשובה" על הכרטיס הכפול שך ATI. 3. מחיר המומלץ על הכרטיס יהיה 449$ 4. על הPCB הכפול יהיה 2 מעבדים G92 ו 512 X 2 זכרון GDDR3 5. כמות של STREAM PROCESSORS של כל GPU יעמוד על 128 6. בביצועים הכרטיס יעלה על 8800UKTRA בכ- 30-50 % 7. חיבור MIO על כל כרטיס יהיה רק אחד, מה שבאצם נותן לנו אופציה ל QUAD-SLI. 8. בשביל השימוש בכרטיס היצרן ממליץ על ספק כוח של 580W לפחות, בעל יכולת לספק עד 40A על רייל של 12V להלן המקור: http://www.tomshardware.com/cn/203,news-203.html להלן מקור לדוברי רוסית : htt…
-
- 50 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 8800GT חיבור דיויאי אחד מחובר למסך של המחשב ואחד לטלוויזיה זה משנה אם אני יגדיר ש 2 המסכים יפעלו באותו זמן כל הזמן ורק שאני ירצה את הטלויזיה אני יפעיל אותה או שעדיף שרק מסך אחד יעבוד בכל זמן ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את כרטיס 8800GT האפשרויות הן Leadtek GF 8800GT, 512MB, PCI-E, TV-out, 2 x DVI או Gigabyte GF 8800GT, 512MB DDR3, TV-out, Dual DVI קראתי כבר תגובות קודמות אך במקרה זה שמתי לב כי גיגהבייט ולידטק מוסיפות פיצ'רים שונים לכרטיב ולכן שאלתי היא במה עדיף לבחור, כאשר שניהם עומדים על אותו מחיר. בנוסף הייתי רוצה לדעת עם עצם העובדה שיש לי מסך 19 אינצ' שטוח (MAG 996PF) משפיעה בצורה גדולה על איכות הוידאו. האם משתלם לקנות מסך דק? תודה למגיבים.
-
- 12 תגובות
- 859 צפיות
-
-
חבר של אחי דיבר איתי בקשר לכרטיס מסך ATI RADEON HD3870 הוא ביקש ממני לדעת מה יותר טוב ולא יכולתי לענות לן כיוון שאני לא מבין בזה כמוכם(אתם בשוק הזה הרבה זמן),מבין שתי החברות האלה מי יותר טוב מבחינת נתונים והכל? SAPPHIRE - http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=198&grp=3 GIGABYTE - http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2709 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב ישן מאוד יחסית אשר משמש אך ורק לסרטים ומשחקים ישנים(הכי חדש PES6 חחח).קניתי עד לפני כמה ימים טלוויזית LCD של LG 32 אינטש לחדר,ורציתי לחבר אותה למחשב וראיתי שאין לי את היציאה הדיגיטלית המדוברת -DVI או HDMI,ראיתי שיש לה רק VGA לCRT וRCA לTVOUT .רציתי המלצה לכרטיס מסך בתצורה של AGP X8 אשר יפעיל את הסרטים והמשחקים בצורה הטובה ביותר ויהיה בו יציאה של HDMI,DVI ויציאה אנלוגית של VGA..עכשיו אני שואל אתכם עוד שאלה האם כרטיסי המסך הישנים יריצו לי סרטי 720P שאני מוריד עכשיו מהאינטרנט בצורה טובה בחיבור כבל DVI TO HDMI מהכרטיס מסך למחשב או שאין מצב וזה ירוץ לי ממש לאט ועדיף להשתמש בחיבור הVGA ? תודה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
בהדלקת המחשב מופיע 'No Signal' על המסך (המאוור בכרטיס מסתובב). ניסיתי להחליף מסך וכל כבל אפשרי - אך לשווא. בנוסף יש איזה חלק משוחרר בכרטיס מסך מצורפות תמונות להנאתכם: הוא רופף וכבר לא מולחם לכרטיס מסך, האם הכרטיס מסך אבוד? האם זה בר תיקון? מה החלק הזה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקציב שלי לכרטיס מסך הוא לא יותר מ1300 שקל. עכשיו ראיתי את הכרטיס המסך הבא: http://tms.co.il/product/4884 רציתי לדעת אם הוא טוב, ואם הוא יותר טוב מNvidia GeForce 8800GT ומה ההבדלים. ובנוסף, מה ההבדל בין DDR4 לבין GDDR4? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, חבר טוב של אחי קונה מחשב, והוא מתלבט בין 2600XT ל 8600GT עבור משחקים ועריכת וידאו ב 1080I האם ה8600GT תומך ב 1080I? ( הבנתי שהוא לא תומך ב 1080P) אגב מתי יוצאים ה 9600 וה 3600 אם בכלל? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
8800GTS 512 G92 כי ת'אמת התאכזבתי לאללה כשראיתי שהוא בקושי מריץ את crysis שהכל על high, הוא מריץ אותו על 50FPS בחלקים קטנים בצוגה אך בחלקים שבהם רואים ממש הרבה, לדוגמא כשעומדים על ראש הר - הFPS יורד ל19 וזה מבאס ברמות. מה אתם אומרים? נחזיר ונצא מעניין הגייימינג?
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקנות 8800 GT של חברת ASUS אבל משום מה המקום שממנו אני קונה טוען שיש מחסור בחברה הזאת בכל הארץ ויגיע רק עוד 3 שבועות. מה שרציתי לדעת זה איזה חברה אני יכול להביא במקום?? אני חשבתי על gainward יש לכם המלצה יותר טובה?? מה החברה הכי טובה חוץ מ-asus השאלה מופנת למי שבאמת מבין ולא לזרוק סתם שמועות. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
לאחר דיסקוס קצר עם דניס וחרישה על מיליון ת'רדים פה אני עומדת בפני דילמה. הכרטיס הנ"ל יכול להגיע אלי מחר ב-1,300 שקל. הבנתי שהגרסה של GB מעט יותר טובה, אבל ביררתי אצל 3 ספקים שונים ולאף אחד אין את זה במלאי, וההערכה שקיבלתי היא לפחות שבועיים עד שהוא יגיע (מה שאומר שזה בטח יקח חודש). השאלה האם להזמין או ששווה לחכות גם חודש בשביל הגרסה של GB?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו ראה כרטיס מסך HDMI שמגיע בתקן 1.3 ? כרטיס שקיים בשוק או שעומד לצאת ? והיכן רשום שהוא תומך בתקן 1.3 ?
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
היום קניתי Asus 8000 gts 512 לא יודע למה, משחק הכל על high, ועדיין, FPS של 36-45 rivatuner לא עובדת לי, הcostumize שלה לא עובד... חשבתי לעשות דרכה importing של זכרון מהRAM אולי זה היה עוזר קצת..
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
מה ההבדלים בין ? asus, zotac, Leadtek ?512? בהדרגה איזה מהם מומלץ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-