עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אנשים טובים מי שיש לו מושג מה צריך לשנות ברגיסטרי ביכדי לעבור למימשק הישן אשמח לקבל דיווח היה פה כבר בחור נחמד שעזר לי בנושא אבל אני לא מוצא את האשכול טעות שלי שלא שמרתי את התגובה שלו לכן אני זקוק לעזרתכם שוב תודה מראש יוסי[br]פורסם בתאריך: 9.04.2007 בשעה 21:45:34 היסתדרתי כבר מי שצריך הינה הפיתרון באדיבות SyndromE אפשר לינעול[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NvCplApi\Policies] "SedonaDisable"=dword:00000001 "ContextUIPolicy"=dword:00000001 "TaskbarUIPolicy"=dword:00000001 "CplGroupUIPolicy"=dword:00000001 אוקיי, אתה רואה את ה-"1" בסוף כל שורה? 0 = חדש (Default) 1 = קלאסי (ישן) 2 = שניהם (אבל אל תריץ אותם ביחד) * ד"א, אצלי אין את השורה הראשונה - "…

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  2. Started by or150,

ראיתי פה כל מיני דיונים לגבי הכרטיס מסך שGainward לא מומלצים והזמנתי מחשב מpandas.co.il עם כרטיס של gainward בגרסאת ה1GB... זה נכון? אם כן לאיזה חברה כדאי לשנות? אלה הכרטיסים שאני יכול לבחור בניהם: http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=GTX+460&x=0&y=0

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Judas Iscariot,

אהלן חבר'ה, ביום ראשון אני הולך לקנות לי את הכרטיס מסך החדש שלי(ATI 5750). כרגע יש לי 8600GT - כלומר, אני מחליף בין החברות. רציתי לדעת - מה הפרוצדורה בעניין זה? עד עכשיו פשוט שידרגתי באותה חברה אז זה היה עניין פשוט של the ol' in out in out וזהו. בקיצור - מה אני צריך לעשות בשביל לוודא שלא נותר שום זכר לדרייברים של nvidia? ולא, אני לא מתכוון לפרמט תודה מראש לעוזרים!$

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  4. שלום ושנה טובה אני מעוניין לעשות החלפה ידנית בין מסכים,LCDTV שמחובר לHDMI לבין מסך LCD רגיל שמחובר ב DVI רגיל . שניהם מחוברים בו זמנית . מתי שאני עושה מנתק ומחבר באופן ידני את המסך רק אז הוא מזהה לי את המסך החדש . Windows 7. כ.מסך Ati HD 4250 מסך 19 שמחובר רגיל ב DVI . LCD 32 SONY תודה

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  5. Started by Kfir,

החלפתי כ.מסך במחשב לכ.מיקצועי ביותר עם 128 מגה זיכרון, ואני מתלבט עם להתקין על המערכת הפעלה שכבר מותקנות בה המון תוכנות גרפיות מיקצועיות רק את הDRIVER החדש, או שכבר להתקין את כל מערכת ההפעלה מחדש... מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולכם. אני שוקל שידרוג של כ.המסך והשיקול העיקרי בין שני המתמודדים העיקריים (כאמור, GTX 570 מול ה560 Ti) הם גודל פיזי וצריכת חשמל. אני כרגע עם 8800GTS 640MB בן 3.5 שנים. מארז הוא Gigabyte Aurora 570S (Sumo 5115)z והספק הוא Enermax Liberty 500W ה560 הוא באותו הגודל הפיזי כמו ה8800 שלי, כך שאין בעיה עם זה. ולפי Nvidia דרישות הספק הן 500W. כך שמבחינתי ה560 הוא הדיפולט. ההפרש של 400 שקלים ותוספת הביצועים המשמעותית (בהתחשב בעובדה שהכרטיס הזה אמור לסחוב אותי שנתיים עד המחשב הבא ועוד כשנה וחצי לאחר מכן) מטה את הכף לכיוון ה570. אך אבוי, ה570 ארוך באינץ' וחצי (10.5 לעומת 9") ודרישות הספק הינם 550W. אני מאמין שהמארז יכול להתמודד עם תוספת של 4 ס"מ לאורך הכרטיס (חיבורי החשמל עוב…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, הכ.מסך שלי נשרף כמו טוסט הייתה לו בעיה מאז שקיבלתי אותו... 8800GT הלך לעולמו. יש לי כסף כרגע ואני מעוניין להחליף כ.מסך... הנה המפרט שלי - מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מארז Compucase HEC 6A19B ספק 500W של True Silent, משהו ג'נרי... זכרונות Corsair XMS2 2GB RAM דיסק קשיח Western Digital 320GB התקציב שלי נע בין 1,000 - 1,500 בערך. לא איכפת לי ATI או NVIDIA, מה שיותר משתלם מבחינת ביצועים. כמובן שמיועד לגיימינג. שאלה שקצת לא קשורה, אבל אם יש פה מישהו שכן מבין - האם לדעתכם כדאי שאחליף מעבד ל - AMD Phenom II X4 945 3.0Ghz BOX http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1754 כדאי לי לחסוך כסף בכדי לשדרג את המעבד? זה ישפיע על הביצ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Menymen,

יש לי את הכרטיס 4850 GIGBYTE ויש לי אפשרות להחליף אותו לכרטיס הזה 9800 GIGBYTE --זה הקישור תראו את הכרטיס בבקשה ביקורת זה חייב להיות מחר- http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3104&ProductName=GV-N98TSL-1GI אציין שהכרטיס שלי הוא 512, וההחלפה היא ללא עלות והאמרוה להיות עד מחר. ההחלפה היא לכרטיס חדש וחייבת להיות עד מחר.

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  9. Started by reAseu,

שלום יש לי כרטיס 4850 וקניתי 5850 עכשיו השאלה היא איך אני מתקין אותו ( לא פיזית עם הברגים והכל ) רק שאלה של קודם להתקין את הדרייברים שלו ואז לחבר אותו ? או שיש דרך אחרת תודה עידן

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  10. שלום היה לי כרטיס מסך gigabyte nvidia 9800gtx שהתקלקל והיה במסגרת האחריות, החנות ממנה קניתי את הכרטיס אמרה שאין להם את הכרטיס הזה במלאי יותר, ויתנו לי כרטיס אחר במקום (עדיין לא אמרו לי איזה). איזה כרטיס לדעתכם שווה ערך לכרטיס שלי? במה לפי דעתכם יחליפו לי? gigabyte nvidia 9800gtx כרטיס שהיה חזק מאוד ויקר מאוד בזמנו כשנרכש - היום מן הסתם ירד ערכו עם כל הכרטיסים החדשים. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני מעוניין להחליף לבן שלי את כרטיס המסך GTX1030 בכרטיס יותר חזק אבל לא יקר (יד שניה). חשבתי על: * GTX 1060 6GB - האם 650ש"ח הוא מחיר ראלי? * GTX 1070 8GB - האם 800ש"ח הוא מחיר ראלי? * GTX 980 6G - האם 650ש"ח הוא מחיר ראלי? האם תומך ב- DX12? מה מומלץ? אולי משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by mano4now,

הי, הכרטיס שלי GTX 580 עושה בעיות. כנראה הגיע הזמן להחליף אותו. יש לי מעבד i7 2600 16 ג'יגה זיכרון ספק זלמן 1000W איזה כרטיס מתאים כאן להחלפה בהנחה שהתקציב הוא : 1. 1000 ש"ח 2. 2000 ש"ח היום אני עם כרטיס חילופי gtx 550 TI שלא מספק למשחקים כמו assasin creed unity וזה מבאס. תודה מראש מנו

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by spectralcanine,

יש לי מחשב ישן מאוד שמריץ Windows 7 עם כרטיס מסך 220 של Nvidia. ניסיתי להחליף אותו בRadeon 4850 וציפיתי שיקח שתי דקות, אבל לצערי זה לא נגמר שם. עם הRadeon, המחשב פשוט לא זז. כשהוא סוף סוף מועיל בטובו לטעון את המערכת הפעלה, אי אפשר לפתוח שום תוכנה או חלון מעבר לTask Manager, שגם לו לוקח כמה דקות להפתח. ניסיתי לפתוח את הDevice Manager בכדי לבדוק אם הכרטיס בכלל מזוהה, אבל אחרי חצי שעה שהחלון לא נפתח נכנעתי. לפתוח דפדפן בשביל להוריד דרייברים זה רק בחלום, כי הדפדפן בכלל לא נפתח גם אחרי שעה. יכול להיות שהדרייברים הישנים של Nvidia מפריעים למערכת להשתמש בכרטיס? מעולם לא ראיתי משהו כזה. הייתי מפרמט, אבל המחשב לא שייך לי ואין לי רשות לעשות זאת. תודה על כל עזרה.

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by SmokingDrugs,

היי, יש לי מחשב all in one של dell ( מי שלא יודע מה זה מחשב all in one זה מחשב ללא קופסה כמו imac וכאלה... ) ואני רוצה לשחק battlefield 4 הבעיה היחידה היא שהכרטיס מסך שלי לא מספיק חזק. התקשרתי לחברה שממנה קניתי את המחשב ושאלתי אם ניתן להחליף כרטיס מסך, חלק אמרו כן וחלק אמרו לא O_O. בקיצור, אתם חושבים שאפשר להחליף כרטיס מסך במחשב כזה ? ( לא בבית, במעבדות.. ) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by idofle,

שלום, הכרטיס מסך שלי 8800 GTS ככל הנראה נדפק. המחשב מקבל blue screen בעת סרטים/משחקים שבו כתוב שהכרטיס הגרפי איבד קשר, ויש גם כל מיני פסים מוזרים על המסך בלי שום קשר. אני רוצה להחליף אותו בכרטיס מסך חדש. אני לא צריך את הדבר הכי חדיש בשוק. ראיתי את: Sapphire 7750 1GB GDDR5 HDMI DVI DP תהיתי אם תהיה בעיה מבחינת חיבורים להכניס אותו, ואם הספק כוח 400W שלי אמור להספיק (של חברת enermax) אם לא אשמח להצעות לכרטיסי מסך אקוויולנטים ל 8800 GTS, או קצת יותר טובים שכן יתאימו. תודה

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  16. הי, יש לי את המערכת הבאה: I5 4590 10GB DDR3 לוח אם עם ציפסט B85 https://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty b85 Killer/ ספק כוח S12G-550 -Seasonic *אני לא מתכנן לשדרג שילוש בשנתיים-שלוש הקרובות (להוסיף זיכרון עומד על הפרק) עד היום הצלחתי לשרוד עם HD5850 שאוטוטו חוגג ברמצווה, ולאחר שנתקעתי בבית לתקופה הקרובה נראה שהגיע הזמן לשדרג. הרכישה היא מחו"ל, תקציב של 400$~ לפני מיסים, מה שמאפשר להכניס RTX 2070 , RX5700 XT מסך- כרגע על 25", בעתיד הקרוב המערכת תעבור לסלון ויוחלף בטלוויזיה סביב ה65". אין משחק ספציפי שאליו אני מכוון. השאלה שלי אם כדאי לי להשקיע באחד הכרטיסים למעלה עם המערכת שיש לי? או לרכוש כרטיס בינוני י…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Hender75,

אהלן, יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה INTEL GRAPHICS HD 4400, אני מעוניין להחליף אותו לכרטיס מסך ברמה גבוהה יותר, השאלה שלי היא האם אפשרי ברמה העקרונית להתקין כרטיס מסך חדש במקום אחד מובנה? תודה.

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  18. Started by prielgaier,

שלום לפני שנתיים וחצי ככה קניתי מחשב נייח ב10 אלף ש"ח: מעבד: Intel Core i5-3570K כרטיס מסך: AMD Radeon Sapphire HD 7970 3GB Opened for OverClocking לוח אם: GIGABYTE - GA-Z77X-D3H זיכרון: 16RAM עכשיו נשרף לי הכרטיס מסך וקיבלתי מהאחריות 50% מהמחיר ששילמתי ואני רוצה לקנות כרטיס מסך יותר טוב אבל שיעמוד בדרישות של המחשב שאני לא יצטרך להחליף חלקים של המחשב ואני רוצה שיריץ את המשחקים החדשים על איכות גבוהה עם MSAA. תקציב: בלי הגבלה רק שלא יגרום לי להחליף את שאר החלקים וראיתי יש כל מיני שיטות של crossfire לחבר שתי כרטיסי מסך אם אפשר תגידו לי מה לקנות יש לי תקציב

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ekmo,

שלום, כרטיס המסך שלי כנראה בימיו האחרונים ואני אצטרך כרטיס חדש. איזה כרטיס הייתם ממליצים לגיימינג בתקציב של 1200 ש"ח פלוס מינוס? רצוי כרטיס חדש עם עדיפות ל-NVIDIA. לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET ספק: Corsair TX 750 Watt תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by OMRi1712,

לדעתי כרטיס המסך שיש לי כבר לא מספיק כי המשחקים האחרונים שיוצאים די מקרטעים גם על ההגדרות הכי נמוכות.. אני משחק ב 1080p ומאפיה 3, טומב ריידר, קוואנטום ברייק רצים ממש לאט Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 זה לוח האם שיש לי והמעבד הוא i5 2400 כרטיס המסך שיש לי כרגע הוא HD7970 אני סטודנט ככה שאני די קצר בכסף אז נגיד שעדיף להוציא פחות מאלפיה אבל אם יש משהו ב 1100 ~ שממש שווה את ההפרש הזה אז אפשר לגרד.. מה אומרים?

21. Started by eyalgross,

שלום לצערי הרב נשרף לי הכרטיס מסך ב - HTPC שלי בסלון, הכרטיס מסך דגם - GIGABYTE GeForce GT 430 (התקלקל) המארז מדגם - Thermaltake SD100 mini ITX (לא מידות סטנדרתיות) לוח אם - asus p8h67-m lx מעבד - i3 זיכרון - 4GB עם תדר של 1666 ספק - Thermaltake 270W הייתי שמח לשמוע המלצה לכרטיס מסך שיחליף את זה שנישרף יתן תמורה מקסימאלית עבור הביצועים הניתנים עם החומרה הקיימת (רוצה להריץ את ה - FIFA \ PRO לדוגמה) ויעמוד בדרישות המארז מבחינת גדלים, השימושים הכלליים מהמחשב הם : POPCREN TIME אינטרנט KODI התקציב הוא לא חסם, אבל בהינתן החומרה הקיימת (לא מתכוון להחליף) אני מאמין ש אזור ה 500 שח יתנו מענה איכותי אשמח לשמוע את דעתכם

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by Matan Romanov,

שלום, ברשותי המפרט הבא: מעבד i7 860 2.8gh כרטיס מסך radeon 8050 12 RAM Power Supply - Seasonic SS-620GM Active PFC F3 Computer 620W מעוניין להחליף את כרטיס המסך בZotac GTX 1070 Mini. מודע לכך שיהיה צוואר בקבוק. משחק בעיקר משחקים תחרותיים (Overwatch) וכרגע סובל מביוצעים עלובים. אינני מעוניין לשדרג פריטים אחרים, אלא רק את כרטיס המסך. מה אתם אומרים יהיו הביצועים לאחר החלפת הכרטיס והאם כדאי להחליף לכרטיס זה?

23. Started by ilanb0,

אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי על מנת לשחק במשחקים כבדים על המחשב (כרגע זה Mass Effect 3...). אני לא צריך את הכרטיס המתקדם ביותר בשוק אבל חשוב לי שהכרטיס יחזיק לכמה שנים טובות. מפרט המחשב: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - זמין במלאי! לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מארז: ANTEC SONATA II 450W זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 3850 256MB DDR3 Retail כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 תודה!

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by bimbim,

היי, ברשותי מחשב ישן שאני מעוניין להחליף לו את הכרטיס מסך, מה שישב עליו עד עכשיו זה הכרטיס ATI Radeon HD 2600 PRO עד שהגיע שעתו... המחשב הוא מחשב משרדי שאמור לשמש בעיקר לגלישה, צפייה בסרטונים ומשחקים משנות התשעים (סוליטר...). לכן הייתי שמח להשקיע בו כמה שפחות אבל לשמור על רמת אמינות גבוהה, יש המלצות? מפרט המחשב הישן: מעבד - Intel® Core2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz‏, ‎2333 Mhz לוח אם - Gigabyte P35C-DS3R 2GB RAM ספק כוח- Chiptec APS 550S תודה!

25. Started by shapiranir2,

משום מה הכרטיס מסך שלי ממש מתחמם כל הזמן. כל המאווררים עובדים וחוץ מהכרטיס הטמפרטורה במחשב טובה. המחשב דיי ישן (4 שנים) ואני מעוניין להחליף רק את הכרטיס מסך (משחקים מקרטעים ממש). הכרטיס הוא מדגם Raedon hd 4800 series. אני מעוניין בכרטיס מסך פשוט וטוב שיכול להריץ משחקים ישנים יחסית (4-5 שנים). איזה עוד מידע צריך כדי להתאים את הכרטיס למחשב? תודה מראש ניר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים