עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. החלטתי לקנות 8800GT ואני מבקש המלצה לחנות אמינה שמוכרת אותו במחיר זול

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי מחשב די ישן, פנטיום 4 2.8Ghz, עם כרטיס מסך די מחורבן Ati Radeon 9600. מכיוון שאני משתמש במחשב למטרת משחקים, המחשב הזה כבר לא ממש מחזיק מעמד. מכיוון שאני לא מתכוון לקנות מחשב חדש, חשבתי להחליף את הכרטיס מסך שלי למשהו יותר יעיל על מנת להאריך את חיי המחשב שלי. יש בלוח אם שלי יציאה AGP 8x. השאלה שלי היא כפולה: א. האם יש בכלל טעם לעשות את זה? כלומר, האם שדרוג הכרטיס מסך שלי ישפר באופן מספיק רציני את היכולות של המחשב, או שהמחשב הזה במצב שלו מוגבל מדי להתמודד עם כרטיס מסך חדש? ב. אם יש טעם לעשות את זה, על איזה כרטיס הייתם ממליצים לצורך הזה? תודה!

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  3. אז ככה אני רוצה לקנות את הכרטיס של ג'יגה בייט בעל המאוורר החדש... אני רוצה לברר אם המארז/ספק/לוח אם שיש לי עכשיו יספיקו לי או שמא עליי להחליף אותם... http://www.liranics.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=274 זה המארז (99% זהה לו) ולוח האם הוא : ASRock ConRoe945G-DVI תודה רבה לעונים... ואל תבקשו ממני את שאר המפרט כי אני רוצה לדעת רק לגבי החלקים האלו ספציפית.

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by Cooler-Master,

ערב טוב לכולם. יש לי בעיה מאז שהחלפתי את הכרטיס מסך אצלי במחשב אני לא מצליח להפעיל את התוכנה. הוא נתקע במסך הראשון עוד לפני שהתוכנה עולה. הכרטיס הוא HD2600 כמו במפרט בצד. נסיתי להחליף דריברים וזה גם לא עזר למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by vipersh,

היום מכרתי את הכרטיס מסך שלי (X1950PRO) ותכננתי לקנות XFX 8800 GT ALPHA DOG XXX 512MB ב1600 שקל... כשהגעתי לחנות הם אמרו לי שהכרטיסים עוד לא הגיעו ואמורים להגיע בעוד שבועיים... תהיתי אולי תוכלו להציע לי הצעה לכרטיס מסך בסביבות המחירים האלה (1500-1700) שאולי יהיה לי יותר משתלם לקנות, או שפשוט שווה לי לחכות לXFX וזהו... תודה לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by Swed,

שאלתי את השאלה בפורום לוחות אם אבל המענה שם הוא לא ב100% ואני ישאל פה עוד פעם כדי לקבל 100% תשובה. יש לי לוח אם P35C-DS3R האם אני יוכל לשים את הכרטיסים החדשים כמו 3870X2/9800X2/7950X2... האם יש הבדל בין כרטיס 8800GT רגיל לבין כרטיס 8800GT SLI ? תודה על העזרה...אם המנהלים רואים בבקשה לא להעביר.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  7. Started by לוחי,

קניתי מסך רחב של סמסונג אבל אני לא מצליח לשנות ל-1680X1050. איך משנים לרזולוציה כזאת?

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  8. אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ויש לי בעיה עם בחירת כרטיס מסך. אני מתכוון לקנות מעבד Intel core2 dou 2.66ghz 4mb E6750 ולוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L ספק כוח 500W רשמתי 1000 ש"ח אבל אני לא בטוח שאני צריך להוציא כל כך הרבה. אני רוצה כרטיס שקט - שזה הכי חשוב לי, כמובן שלא יתחמם יותר מדי ואם אין ברירה אז עדיף שירעיש מעט מאשר יתחמם יותר מדי. אני לא גיימר כבד, אני רק רוצה שתהיה לי אפשרות לשחק במשחקים חדשים בלי בעיות. אם אפשר למצוא משהו כזה גם ב 600-700 ש"ח זה יהיה עדיף אבל אני גמיש עד 1000 או אפילו יותר.

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by ran07,

אהלן חברה תגידו מה מאמת אין ממש הבדל משמעותי בין GTS ל GT ושתיהם G92 כמו שקראתי במפרט באתר ועוד הרבה שבחים על פריצת הדרך עם GT שמאים על הGTS ההפרש הוא הוא בערך 500 שקל (מעוניין גם OC ) בכל מקרה תראו באתר הזה יש השוואת ביצועים ביו שני הכרטיסים http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3175&p=3 כפי שרואים אין הבדל משמעותי אבל לתווך הארוך שיצאו משחקים יותר חזקים יכול להיות שיהיה הבדל גדול ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  10. מפרט המחשב: מארז: NZXT Lexa ספק: Enermax Liberty 500W זכרונות: OCZ PLATINUM 2G KIT DDR2 800MHz CL4 x2 לוח-אם: אני מתלבט בין Asus P5KC לבין Asus P5K-E הארד-דיסק: Western Digital WD3200KS 7200RPM 320GB, 16MB Buffer מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 1066Mhz 8MB 2.4Ghz

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by UserX,

אהלן, למישהו אולי יש מושג אם/מתי/מי ה- 3870X2 אשר יושקו מחר יהיו זמינים בארץ? תודה

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  12. האם יש כרטיס מסך באפיק AGP עם יציאה HDMI?

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  13. Started by za-david,

מחפש כרטיס מסך עד 1500 בלי עדיפות מסויימת ל ATI או NVIDIA העיקר שיהיה חזק יתמוך ב DX10 ובחיבור של PCIE2

14. Started by natan805,

כי ראיתי שה8800עאד עולה יותר

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  15. אני שוקל לקנות שני כרטיסי BFG 8800GT 512MB OC2 ולחבר אותם SLi. וזה יעלה לי 2800 שח או לקנות כרטיס חזק ב- 2800 שח..?

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  16. שלום אני עומד לקנות מחשב חדש ואני מתלבט לגבי מספר כרטיסים. באפשרותי לקנות כרטיס מסוג: GYGABITE GV-RX387512HB ATI RADEON HD3870 512MB GDDR4 PCI-E RETAIL האם מדובר בכרטיס טוב? האם צריך לוח אם מתאים בשבילו שיתמוך במשהו ספציפי? השימושים שלי הם משחקים NBALIVE , NFS ואולי גם Gears of WAR , אני רוצה לשחק בגרפיקה הכי גבוהה שאפשר במשחקים האלו. אפשר אולי להמליץ על כרטיס מסך שיעשה את העבודה בעלות יותר נמוכה מהכרטיס הנ"ל (עלותו 1200) ? תודה !

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  17. מה עדיף 8800 ULTRA או שני כרטיסים של - ATI 3870 חברה אני קונה מחשב חדש אני גיימר לא קטן ואני ממש בדילמה המפרט שחשבתי אליו הוא ASUS MAXIMUS EXTREME 2G 1333 MHZ DDR3 Q6600 ובקשר לכרטיס מסך אני לא יודע בבקשה תעזרו לי תודה

18. Started by itay3ez,

AGP Nvidia GeForce 7600GS AGP Nvidia GeForce 7600/GT או הכרטיס AGP Nvidia GeForce 7800GS

19. Started by RDS,

טוב תראו... הייתה לי תקלה כלשהי במשחקים, ולא ממש הייתי בטוח מי האשם... אז העברתי את הכרטיס מסך שלי למחשב אחר, והבעיה המשיכה... הכרטיס הוא 1950PRO, והוא קורס במשחקים, וגם כשניסיתי לעשות scan for artifact (אם ככה כותבים) ב-ATITOOL, הייתה קריסה אחרי 10 שניות... חשדתי בבעיית טמפרטורה, למרות שהטמפ' בקריסה היא רק 60-70 (יחסית מעט ל-1950PRO), אז העליתי את מהירות המאווררים, והקריסה הייתה רק לאחר 50 שניות... בקיצור, זו כבר פעם שנייה שיש תקלת התחממות עם הכרטיס, בפעם הקודמת הבאתי את הכרטיס לחנות, ששלחה אותו ליבואן, שהחזיר אותו אחרי חודש.. הדבר היחיד שהיבואן עשה זה לנקות אותו... אז ניקיתי את הכרטיס והבעייה המשיכה... אז אחרי החפירה הארוכה, מה כדאי לעשות? לשלוח לחנות שתביא לי כרטיס חל…

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  20. החלפת/שידרוג כ.מסך הFX5200 לאחד אחר למחשב מבוסס סלרון 2.4 ו2*256MB. חיבור AGPX8. בהקשר לנושא הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=315751.new#new אני כנראה אהיה זקוק לכרטיס מסך (אולי, תלוי מה תיהיה תוצאת ה3DMARK). ובלי שום קשר אני כנראה אשדרג את הנוכחי כי אחרי ה"תיקון" שהוא עבר - שימון/שיחרור מחלודה של המאוורר של הכרטיס מסך FX5200 (נראה כמו 40mm) הוא עושה רעש. ויש בעיה במגעים עם החוט שלו. אשמח להמלצה על כרטיס מסך משתלם שיעלה לי לפחות על מדיום את המשחק PES2008 יחד עם אינטל סלרון 2.4 וזכריון פנימי 256MB*2 [מדיום אפשרי בכלל? כי על HIGH אמרו לי כאן בעבר שאי אפשר עם המעבד הזה שיהווה צוואר בקבוק]. ובנוסף לההמלצה הזו, אשמח לראות המלצה לכרטיס מסך הכי משתלם שיש ברשימו…

• 42 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. יש לי וינדוס ויסטה כרטיס מסך 8800gt ליציאת dvi אחד מחובר בהמסך טלוויזיה שלי בחדר ולשניה מחובר המסך מחשב.. יש לי את התוכנה הזו של ניוידיה להעביר בין המסכים את התמונה אבל התוכנה מאוד מסורבלת אני מחפש תוכנה שאולי עם קיצור מסויים במקלדת זה יעביר בין המסכים או לחיצה על משהו במחשב לא משהו מעצבן כמו עכשיו.. מקווה שמתאים לפה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  22. 256 או 512 זכרון... שימושים: סרטים + מעט משחקים. שאלה נוספת - האם 512 זכרון בכ. חיצוני משתווה ל512 בכרטיס מובנה על לוח אם? תודההההההה

• 5 תגובות
    • 478 צפיות
  23. שלום רב בשעה טובה עברתי למחשב נייד נחמד וזריז ( לא חשוב איזה ) עכשיו את המחשב הנייח אני מעוניין לתת לאחיין שלי כדי שיהנה ממנו מפרט המחשב הנייח הוא כדלקמן מעבד 3.4 GHZ P4 מספר 650 זיכרון 2 GB GHZ DDR 2 667 MHZ לוח אם P5GC MX הארד דיסק 80 GB הרעיון הוא לקנות כרטיס בתקציב של עד 600 ש"ח וממש לא יותר כדי שהאו יוכל להנות ממשחקים עד כמה שניתן מהמחשב הזה אני נורא אשמח אם תוכלו לעזור לי בעיניין

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  24. Started by dol222,

איזה מהכרטיסים האלה יותר חזק ויותר שקט? וכמובן עדיף? 8800gt 512 (g92 או HD2900 512 מצאתי שה HD2900 512 זול יותר: http://skypc.co.il/pl_product~NCH2900XT-512~8~0.htm

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  25. היי אנשים, התחלתי לשחק FEAR combat ברשת עם כמה חברים. הקטע הוא שהם כל הזמן הורגים אותי... יכולות להיות כמה סיבות שהראשונה שבהן היא שאני חרא שחקן... אבל: כמעט כל הזמן נדמה שהם רואים אותי הרבה יותר מוקדם, והשאלה שלי היא זו: האם יכול להיות שבגלל שאני משחק עם כרטיס מסך On board (ASUS M2A VM-HDMI( אז מה שאני רואה הוא ב Delay קטן (שניה)? אני חייב לציין שהמשחק רץ חלק בלי תקיעות או מריחות. אם אוסיף כרטיס מסך, הביצועים של המשחק ישתפרו מבחינת מהירות? אם כן, איזה כרטיס מסך ממולץ וזול יש? לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI מעבד : AMD 4800 זכרון: 2GB תודה רבה, אייל

• 3 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים