עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן אנשים, אני קונה עכשיו מחשב, ואני מתלבט בין כמה חברות של ה - Geforce 8800GT 512MB DDR3 PCI-E, אין לי מושג איזה חברה טובה יותר ואיזה פחות. רק את GIGABYTE אני מכיר :-\ אשמח אם תוכלו לעזור. אני לא Gamer, משחק משחקים כמו FIFA, PES, NFS, GTA וכו, כרגע אני יודע שלא תהיה לי בעיה להעלות אותם אבל אני רוצה שגם עוד שנתיים-שלוש הם יעלו לי. הדגמים: GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB DDR3 PCI-E ¤ 1,515.00 INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E ¤ 1,500.00 LeadTek Geforce WinFast PX8800GT 512MB DDR3 PCI-E ¤ 1,400.00 XFX GEFORCE 8800GT 512MB DDR3 PCI-E ¤ 1,525.00 המחשב נקנה ב"נעה מחשבים" http://www.noacomp.co.il. אם יש לכם כרטיס מסך אחר מאלה שאתם חושבי…

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by ofird,

נמאס לי כבר מהשטויות האלו - אי אפשר לקנות מוצר ופשוט להינות?! זה התחיל בשידרוג לויסטה, חיפשתי כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים בעבודה יום יומית עם תמיכה לHD וגם קצת למשחקים. נעזרתי בכם (לטובה), לפי מה שהמלצתם בTHREAD הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314769.0 ורכשתי את ATI 2600 PRO, לכטיס הזה יש 256 MB עם 128 BIT ו DDR3. הוא היה לא רע בכלל, מדד חווית WINDOWS היה 5.9 - שזה המקסימלי לAERO. וויסטה רצה די חלק... הבעייה היחידה (והמרכזית) שהייתה - הכרטיס לא הוציא את הרזולוציה הטבעית של הפלסמה שלי בחיבור DVI לRGB של הטלוויזיה, בכל פעם שבחרתי 852X480, קיבלתי הבהובים חדים בטלוויזיה והתמונה לא יתייצבה... הנחתי שהבעיה היא בכרטיס, רצתי חזרה לחנות והחלפתי ל8500 GT…

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  3. Started by dhdhdghd,

ומ הערך הזה נותן לי ? 256 BIT מול 512 ?

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  4. Started by dudu26,

הי! בדיסק שקיבלתי עם ה- HD3850 Gecube 256MB יש גירסה: ATI 8.43 האם יש משהו חדש יותר? הבנתי שיש בעיות עם הדרייברים מסדרה 8, זה נכון? תודה!

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  5. Started by eliau21071981,

שלום אנשים מה היא הטמפ' המוממלצת לGPU מסוג 8800GTS במאמץ? ואפשר הסבר מה זה GPU DIODE?ומה הטמפ' המומלצת שלו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by eliau21071981,

שלום לכולם ברגע שאני מריץ משחק האם המעבד או הזכרונות של המחשב נכללים ברמת הביצועים של המשחק? או שהמשחק משתמש רק בכרטיס המסך? השאלה שלי נובעת בכדי להבין אם לשפר את ביצועיי המשחק יש צורך לעשות OC לכול המחשב? האם מספיק רק לבצע המהרה בכרטיס או שהמעבד והזכרונות קשורים? תודה רבה ושבת שלום לכולם

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by bay,

האם נחשף איזשהו מידע על כרטיסי 3650-3670 3570-3550 וכאלו????

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  8. Started by RDS,

טוב אז לפני כמה זמן פרסמתי כאן אשכול על בעיית קירור בכרטיס, וקריסה במשחקים לאחר כמה שניות... לאחר כמה בדיקות גיליתי שזה הכרטיס, ושיערתי שזאת בעיית קירור. החנות שמננה קניתי נתנה לי כרטיס קירור, שעומד ליד הכרטיס ובעל שני מאווררים. הטמפרטורה ירדה בכ-10 מעלות. ניסיתי לשחק בקרייסיס, והצלחתי לשחק בערך 5 דקות עד הקריסה. השוואה ב-ATITOOL SCAN FOR ARTIFACT: לפני: קריסה לאחר 10 שניות בטמפ' של 70 מעלות אחרי: קריסה שהפעלתי את הסריקה 2 דקות, וכשעשיתי ABORT זה הראה לי ממשק 3D, ושם הייתה הקריסה בכ-70 מעלות. האם הבעיה היא אכן בעיית קירור? האם הפתרון שקיבלתי לא באמת הולם? מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. האם לכרטיסים אלו צריך לחבר מתח ישירות מהספק?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  10. כותרת... אני צריך בבקשה מידע על הכרטיס מסך 8800GT OC עם הקירור הזה של INNO3D... כי אני רוצה לדעת עם יש לו בעיות למשל כמו הגרסת הOC של ג'גהבייט(NX88T512HP ). אמרו שיש לה הרבה בעיות וכל מיני.. אז אני רוצה להיות בטוח זה הדגם/שם שלו C8800GTX1-H5GTCD הינה לינק באתר יצרן: http://inno3d.com/products/graphic_card/ichill/ichill_arcticcooling/i8800gt_ac_accelero_x1.htm לינק לFOXPCP: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1030 תודה לעוזרים גם למנסים לעזור חח

• 13 תגובות
    • 710 צפיות
  11. אני מתלבט בין HD 2600 XT 256MB או ‏8600GT 256MB תקציב-500-600 גג

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  12. אממ, הכותרת בעצם אומרת הכל. אני רוצה כרטיס מסך חזק חזק למשחקים כבדים כמה שיותר שיסחוב כמה שרק אפשר, לבינתיים בלי OC. אבל ייתכן OC בעתיד למקרה ואזדקק, ככה שצריך לקחת את זה גם בחשבון.. ומה לגבי PCI-EXPRESS 2.0? האם בתקציב הזה יש משהו שתומך בזה? או שזה חדש מידי ויקר כרגע? פשוט אני לא מעודכן כרגע בכלל עקב הטירונות... אחרי שאני אסיים אותה אני כבר בחצרים ואז כנראה אביא את המחשב איתי.. איזה כרטיסים נמצאים בתקציב שלי שיענו על מה שאני צריך? אני יודע כרגע על 2 כרטיסים מסך חזקים בטווח המחיר שלי שהם: ATI HD3870 GeForce 8800GT אבל בנוסף הייתי רוצה לשאול עוד משהו - ידוע לי שבכמה כרטיסי מסך קודמים של ATI היו בעיות עם הפילטרים. הבעיה הזאת עדיין נמשכת או שהיא נפתרה וכבר אין את הבעיות האלה…

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  13. מה קרה למושג Radeon כבר לא קיים? אני רואה רק hd בחברה של ATI מה קורה כאן?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  14. הצרכים הם אפטר אפקטס, מאיה, פרימייר וכמובן פוטושופ פלאש ואילוסטרטור אבל הם לא דורשות חומרה חזקה אני דיי רוצה אופציה לחיבור שני מסכים, ושיהיה חיבור לSVIDEO לטלויזיה התקציב הוא כאמור 500-100 אבל אם יש סיבה מיוחדת אחרוג.. אני בכלל לא יודע עד כמה אני צריך להשקיע אם אני לא צריך למשחקים בכלל זה המפרט שלי: proccesor: intel core2duo e6750 2.66ghz motherboard: asus p5k-c Memory: 1GbX2 kingston 800Mhz CL5 HD: 320Gb aaks western digital dvdrw :asus 1814BLT (sata) graphic: Msi RX1300Pro TD256E pci-e (שיוחלף כמובן) chasis: HEC compucase 6A19B+400W lcd monitor: LG1970HR תודההההה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  15. Started by אלון פ,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, ואני רציתי להיות בטוח שהאפשר לשים עליו את ה8800 GF. להלן המפרט: 2 processors running - Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz 502.7 MB (אני עומד לשדרג ל 4GB) על XP. כדאי לי? אם כן איזה סוג הכי מומלץ?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  16. Started by eid101,

שלום . רציתי בבקשה שתציעו לי כרטיס מסך של חברת ATI שמשתווה ל NVIDIA במחיר וגם אם לא יותר טוב בביצעויו אז כמוהו . ואם התעניינתם בסיבות אז אני לא אוהב NVIDIA פשוט מאוד עוד דבר ומה הוא ההבדל בין חברה לחברה אחרת ??? כמו ASUS ו SAPHIRE כאשר הן משתמשות באותה ערכת שבבים ?? האם שווה להוסיף כסף על זה ? או שזה סתם לא משנה העיקר הוא השבב ?

• 12 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by segev22,

קיבלתי מחנות זיכוי כספי על סך שווי הכרטיס הקודם שלי 8800GTS 640MB ועכשיו אני רוצה להביא את החדש.... מישהו יכול לומר לי איזה הכי כדאי להביא?(חוץ מBFG-הם לא עובדים מול היבואן שלהם) חשבתי על EVGA 8800GTS 512MB SSC...נראה לי שהוא הכי חזק בשוק כיום אני ישמח לשמוע עוד המלצות

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  18. שלום, קניתי מחשב חדש עם 8800GT של BFG (אם זה משנה אז עם Q6600 ו GB P35 DS3L י) *ועל המחשב מותקנת זמנות ויסטה 32ביט (בקרוב אפרמט והתקין 64) התקנתי את הדרייבר169.25 בעברית והכל הלך חלק אבל כשאני נכנס אליו (לחצן ימני בעכבר כשאני בWIN -> לוח הבקרה של NVIDIA י) הכל נראה ממש ממש פשוט בדרייבר, יש את ההגדרות הבסיסיות ביותר כמו: איכות צבע,ניגודיות,סיבוב מסך וכאלה ואין שם שום דבר בנוגע למהירות (MHZ) הכרטיס והטמפ' שלו [דרך אגב, הכותרות נושאים בדרייבר, כמו "נהל הגדרות תלת מימד", "כוונן הגדרות תמונה עם תצוגה מקדימה" באותיות בסדר הפוך...] אני ממש צריך לראות מה הטמפ' שלו ואני לא מוצא את האפשרות בדרייבר, גם כשאני מנסה בRivaTuner אני לא מצליח למצוא את האפשרות לראות מה טמפ' ה…

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  19. שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה Radeon X1250 ומסך Samsung SyncMaster 22". חלק מהסרטים מוצגים ברזולוציה גבוהה, אך חלק מוצגים ב-16 צבעים. לדוגמא, כאן http://survivor.nana10.co.il/. מה ניסיתי: 1. להתקין את הדרייבר המעודכן ביותר של כרטיס המסך. 2. להחליף את ה-Codec Pack מ-K-Lite ל-All in One. 3. להוריד את הרזולוציה ואת ה-color quality בקמבינציות שונות. 4. להסיר ולהתקין את ה-flash player (באתר הנ"ל מדובר בסרט שמוצג ע"י flash - אך זה קרה גם בסרט אחר שלא קשור). נגמרו לי הרעיונות, עכשיו תורכם... :s05:

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by Ashand,

הכוונה שלי היא האם הכרטיס הנ"ל מספיק טוב בשביל HTPC ? לפי הנתונים הוא יכול להציג תכני HD בלי בעייה ותמיכה ב-H264 ... יש כרטיס אחר עליו אתם ממליתים באותו טווח מחירים?

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  21. Started by fatalico,

מחפש כרטיס מסך בתקציב של 800 שקל. כיום מחזיק ב ס800GT של POWORCOLOR והוא לא מספק אותי. מבקש השוואה ביניהם מבחינת ביצועים אם יש. העין נמשכה ל8600GTS, האם הוא אכן הטוב ביותר לתקציב?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  22. Started by constantine16,

קניתי אתמול את הכרטיס מסך ניכנסתי קיצר לcatalayst וכתוב לי שם current clock sttings : GPU Clock 300mhz זה לא אמור להיות 669??? :'(

23. האם יש כרטיס מקביל ל HD2400 של GEFORCE ? עלויות עד 500 ש"ח וכן ממשק AGP או PCIX כולם עונים לי שה 2400 מצויין אבל סתם לבדיקה , מה יש של GEFORCE , ואם כן איזה ממשק AGP או PCIX ?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by motogt,

כשאני משחק, הזכרון שהמשחק צריך נלקח מהזכרון שבכרטיס. אם והזכרון לא מספיק האם הכרטיס לוקח זכרון מהRAM? (אני כמעט בטוח שמבחשבי מאק זה ככה) נ.ב הכוונה למחשבים נייחים.

• 7 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.