כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
היי מה קורה...אז ככה..יש לי עכשיו כרטיס מסך משולב שהוא GMA 950 של אינטל. המעבד שלי הוא E2160 ,זיכרון 1GB 533MHZ שיחקתי לא מזמן בפסוטל 2 על המחשב שלי והוא קרטע. לעומת זאת,אצל אבא שלי שיש לו פנטיום 4 +FX5200 והצליח לו. 1)איך זה הגיוני? בקיצור אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים הכי זול שיש בחנות בחיפה. המליצו לי על זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3657 כמה שאלות... 2) האם השיפור בין הכרטיס שלי ל7600GS גדול? 3) האם יש כרטיס יותר טוב לתקציב? 4) איך אני אריץ את המשחקים הבאים? : COD4 ,UNREAL3,CIV4 פוסטל 2 [קרייסיס זה לא מילה גסה? ] תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
האם יש כרטיס מקביל ל HD2400 של GEFORCE ? עלויות עד 500 ש"ח וכן ממשק AGP או PCIX כולם עונים לי שה 2400 מצויין אבל סתם לבדיקה , מה יש של GEFORCE , ואם כן איזה ממשק AGP או PCIX ?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס AGP איכותי? היה לי את הX800 של ATI שהוא כרטיס בכלל לא רע אבל הוא שבק חיים לצערי הרב. (אני לא מחפש כרטיס תואם DX10 כי אין לי שום חשק ועצבים להתקין ויסטא. אני מחפש משהו בסביבות 1000-1500 שקל.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אולי זו לא נחמה גדולה אבל לפחות תדעו את ההסבר. http://www.codinghorror.com/blog/archives/001029.html מתחת לתמונה השניה (עם העיגולים) יש פסקה מעניינת, תקראו אותה.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מה עדיף כאשר המטרה היא משחקים ברזולוציה 1280X1024 בלבד???? ??? התקציב הוא בסביבות 1100 ש"ח ואני מתכוון לקנות בTMS
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיתאים ל AGP 8 ושיוכל להריץ משחקים כמו call of duty 4 ושהכרטיס יהיה בסביבות ה 500 שקל אשמח אם מישהו ימליץ לי על כרטיס מסך תואם תודה
-
- 12 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני בונה מערכת מחשב לעבודה יומיומית במחשב בסביבת מערכת הפעלה וינדוס ויסטה. (אפקט ה- AERO יהיה מופעל) מפרט חלקי נוכחי: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX ¤1007 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ¤528 כרטיס מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 DualDVI HDCP Bulk ¤635 אני מחפש כרטיס מסך איכותי ומשתלם שיתן לי תמורה טובה. השיקולים הם שאני משתמש במסך 19 אינץ' רחב, מריץ וינדוס ויסטה עם אפקט האירו ומשתמש לעיתים בפוטושופ לעריכות קלות בלבד. כמו כן, המחשב מיועד להשמר לטווח ארוך אז אורך חיים גם חשוב. אפשרות נוספת שמצאתי זה: PowerColor Redeon HD3650 Xtreme 512MB GDDR3 PCIe אודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
כותרת עדיף פחות כסף, שיריץ סרטים של 1080p בקלות בלי תקיעות... תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, זה כבר בסביבות ה-10 ימים שיש לי בעיה מאוד מוזרה. עד לפני כמה ימים הייתי משתמש בX1600 שהבעיה (תכף אני יפרט) התחילה בו .. ועכשיו החלפתי ל X1050 וגם בוא אני מקבל את אותה הבעיה. זה התחיל מכך שכל כמה דקות 5-15 אני מקבל הודעת SEND / DONT SEND באמצע שאני משחק. לפעמים גם הייתי מקבל הודעה של ה VPU RECOVERY.. אבל גם עכשיו אני לא מקבל אותה. ניסיתי להתקין מחדש דריברים מהכי ישנים עד להכי חדשים. נסיתי לפרמט את המחשב. ניסתי לשחק קצת עם ההגדרות כמו לכבות את ה CPU RECOVERY, או לנסות ולהעביר לי AGP X4.. (המערכת נהיית לא יציבה). אני פשוט כבר מתוסכל מהבעיה הזאת שבחיים לא היית לי. ניסתי לחפש ב GOOGLE או פה בפורום בעיות דומות אך ללא הצלחה. אם למישהו יש רעיון, דרך או כל דבר שאולי לנסות לפ…
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
הכרטיס נועד לשמש לצפיה בתכני HD לא למשחקים בכלל. א. מתי הוא אמור להגיע לארץ? ב. האם שווה בכלל לחכות לו או לקנות היום HD2400 וזהו? ג. מה ההבדל בין היצרניות השונות (לדוגמא Gigabyte או Sapphire)?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני קונה עכשיו מחשב, ואני מתלבט בין כמה חברות של ה - Geforce 8800GT 512MB DDR3 PCI-E, אין לי מושג איזה חברה טובה יותר ואיזה פחות. רק את GIGABYTE אני מכיר :-\ אשמח אם תוכלו לעזור. אני לא Gamer, משחק משחקים כמו FIFA, PES, NFS, GTA וכו, כרגע אני יודע שלא תהיה לי בעיה להעלות אותם אבל אני רוצה שגם עוד שנתיים-שלוש הם יעלו לי. הדגמים: GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB DDR3 PCI-E ¤ 1,515.00 INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E ¤ 1,500.00 LeadTek Geforce WinFast PX8800GT 512MB DDR3 PCI-E ¤ 1,400.00 XFX GEFORCE 8800GT 512MB DDR3 PCI-E ¤ 1,525.00 המחשב נקנה ב"נעה מחשבים" http://www.noacomp.co.il. אם יש לכם כרטיס מסך אחר מאלה שאתם חושבי…
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
טוב אז ככה אתמול התקנתי דריבר חדש של הנווידה ויש לי את תוכנה בשם SmartDoc5084 פועלת למי שלא מכיר זאת תוכנה ששולטת על המאוורר ומאפשרת OC למי שרוצה אני לא עשיתי אף OC אבל אני משתמש בזה בגלל דיווחים שבלי זה המאווררים על 60% קבוע לפחות בדגמים הישנים אחרי התקנת הדריבר המאווררים החליטו לפעול לאט והיה סימן תקלה במאווררים וגם לא הייתה לי אף אפשרות להגדיל את מהירות הסיבוב לבעיה יכולות להיות 3 סיבות אפשריות 1-בעיות תאימות אם הדריבר שלא מגיע בקופסה (לא בדקתי עוד התקנה אז עדיין לא רישמי) 2-בעיה בהתקנה 3-אולי צריך למחוק ולהתקין את SmartDoc5084 אחרי ההתקנה אני דווקה חושד במספר 3 כרגע הכל פועל בסדר למזלי ואני לא צריך להיגרר לחנות מה שהיה מאוד מעצבן בשלב הזה שהמחשב חדש בכל …
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מכיוון שאני לא נמצא הרבה בבית אבל כן רוצה עדיין מחשב שיכול להריץ את כל המשחקים החדשים כמו שצריך על הגדרות בינוניות-גבוהות רציתי לדעת - האם הכרטיס מסך שיש ברשותי(7900GT מומהר למהירויות גבוהות מעט מהGTX) עדיין מריץ משחקים על הגדרות טובות והאם המפרט שלי(מעבד באוברקלוק ל2.6GHZ) עדיין חזק מספיק על מנת לספק חוויית משחק טובה? תשובות יתקבלו בשמחה מכיוון שאני לצערי כבר לא מעודכן בכל מה שקורה
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מה אומר בכרטיס הנתון הראשון 800MHZ ולאחר מכן 1700 MHZ לדוגמא ?
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום . רציתי בבקשה שתציעו לי כרטיס מסך של חברת ATI שמשתווה ל NVIDIA במחיר וגם אם לא יותר טוב בביצעויו אז כמוהו . ואם התעניינתם בסיבות אז אני לא אוהב NVIDIA פשוט מאוד עוד דבר ומה הוא ההבדל בין חברה לחברה אחרת ??? כמו ASUS ו SAPHIRE כאשר הן משתמשות באותה ערכת שבבים ?? האם שווה להוסיף כסף על זה ? או שזה סתם לא משנה העיקר הוא השבב ?
-
- 12 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הכוונה שלי היא האם הכרטיס הנ"ל מספיק טוב בשביל HTPC ? לפי הנתונים הוא יכול להציג תכני HD בלי בעייה ותמיכה ב-H264 ... יש כרטיס אחר עליו אתם ממליתים באותו טווח מחירים?
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
O.K ננעלתי על שני כרטיסים באותה העלות הכספית אנא המלצתכם ולמה? 1. Zotac - 8800GTS 320MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E מ KSP 2. CONNECT3D Radeon HD3850 512MB DDR3 PCIe2.0 מ foxpc אני יודע שב FOXPC אני מקבל אחריות של 3 שנים ב KSP אני לא יודע? (גם חלק במחשבה) אני דיי לחוץ על המלצכם מכיון שעכשיו אני ללא כרטיס.
-
- 13 תגובות
- 903 צפיות
-
-
טוב אז לפני כמה זמן פרסמתי כאן אשכול על בעיית קירור בכרטיס, וקריסה במשחקים לאחר כמה שניות... לאחר כמה בדיקות גיליתי שזה הכרטיס, ושיערתי שזאת בעיית קירור. החנות שמננה קניתי נתנה לי כרטיס קירור, שעומד ליד הכרטיס ובעל שני מאווררים. הטמפרטורה ירדה בכ-10 מעלות. ניסיתי לשחק בקרייסיס, והצלחתי לשחק בערך 5 דקות עד הקריסה. השוואה ב-ATITOOL SCAN FOR ARTIFACT: לפני: קריסה לאחר 10 שניות בטמפ' של 70 מעלות אחרי: קריסה שהפעלתי את הסריקה 2 דקות, וכשעשיתי ABORT זה הראה לי ממשק 3D, ושם הייתה הקריסה בכ-70 מעלות. האם הבעיה היא אכן בעיית קירור? האם הפתרון שקיבלתי לא באמת הולם? מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הי! בדיסק שקיבלתי עם ה- HD3850 Gecube 256MB יש גירסה: ATI 8.43 האם יש משהו חדש יותר? הבנתי שיש בעיות עם הדרייברים מסדרה 8, זה נכון? תודה!
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לפניכם מדריך מלא המכיל את כל הכרטיסים המומלצים לעת כתיבתו. הנתונים מתעדכנים כל חודש, או כל פעם כשהעדכון הוא חיוני ביותר. אתם מקבלים הצעות על סמך מחירים משוערים ומבחני ביצועים אמינים! חלק זה של המדריך עוסק בהמלצה לכרטיסים באפיק PCIE, כרטיסים מומלצים לאפיק AGP -למעטה. הכרטיסים במדריך מסודרים על פי טווחי המחירים המתאימים לשוק הכרטיסים, הם מהווים חלק עיקרי לעיון וחיפוש אחר כרטיס מומלץ במדריך. בסוף כל טווח מחיר יופיע סיכום על הכרטיסים - מה כדאי לקנות אם יש אפשרות להוסיף מעט לתקציב, על מה כדאי להתפשר והערות אחרות. כל כרטיס יקבל ציון בהתאם ליעילותו ובהתאם לכרטיסים אחרים בקטגוריה: - יחס עלות/ביצועים נדיר! כרטיס מומלץ ביותר! - יחס עלות/ביצועים טוב, הכרטיס הטוב ביותר בטווח ה…
-
- 213 תגובות
- 53.7k צפיות
-
-
טוב אז אני מחפש מחליף ל7600GT שלי שלא סוחב לי סרטי HD. המטרה של הכרטיס מסך היא אך ורק סרטי HD, משחקים אני משחק אך ורק בפלייסטישן לא נוגע במחשב, המטרה של המחשב היא HTPC למטרת סרטי בלו-ריי בעיקר. חשוב מאוד שיהיה שקט ושיהיה בדיוק לצרכים שלי, לא צריך איזה כרטיס מפוצץ שיריץ משחקים הכי טובים ללא תקיעות כמו שהסברתי יש את הפלייסטישן בשביל זה. חשבתי על 2600XT אבל ראיתי שהמחליף כבר בדרך, יש רעיונות? מפרט נוכחי- D920-כן כן זבל של מעבד, אבל אוברקלוקר לא רע ומחזיק מצויין את הצרכים שלי P5WD2-P- של אסוס 975X 2GIGA 800MHZ- יש לי 4 סטיקים של 512. וכמובן ה7600GT הנוכחי.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האם לכרטיסים אלו צריך לחבר מתח ישירות מהספק?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם ברגע שאני מריץ משחק האם המעבד או הזכרונות של המחשב נכללים ברמת הביצועים של המשחק? או שהמשחק משתמש רק בכרטיס המסך? השאלה שלי נובעת בכדי להבין אם לשפר את ביצועיי המשחק יש צורך לעשות OC לכול המחשב? האם מספיק רק לבצע המהרה בכרטיס או שהמעבד והזכרונות קשורים? תודה רבה ושבת שלום לכולם
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ספק של HEC 450
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום אנשים מה היא הטמפ' המוממלצת לGPU מסוג 8800GTS במאמץ? ואפשר הסבר מה זה GPU DIODE?ומה הטמפ' המומלצת שלו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-