עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by fatNjazzy,

היי הזמנתי את הכרטיס הזה: GV-NX66T128VP זה עם ה VIVO ואתמול שמתי לב בעזרת הפרום שאין לו מאוורר. אני לא מעוניין לגעת בכרטיס ללא מאוורר. רציתי לדעת האם הכרטיס המקביל שלו : GV-NX66T128D זה ללא ה VIVO ועם המאוורר באמת זהה לזה שלמעלה מבחינת ביצועים. אם כן, אני משנה את ההזמנה. תודה רבה לכם

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by arkadi_s,

אהלן , יש לי שאלה לפני שאני משלם מחיר מלא על הכ. מסך רציתי לוודא את התאימות שלו למפרט . כבר שאלתי בעבר ואמרו לי שזה תואם רק רוצה להיות בטוח. יש לי מעבד I5 750 לוח אם של ג'יגה בייט P55 UDR3 4ג'יגה זיכרון של 1600 MHZ ואני מוסיף עוד 4 ג'יגה הכרטיס הנוכחי שלי הוא Sapphire Radeon HD 2870 512 MB אני משדרג ל Sapphire Radeon hd 7870 GHZ EDITION 2G הספק כוח שלי הוא של סאסוניק 500 וואט תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, הזמנתי כרטיס מסך MSI Geforce 4 TI4600 VTD 128MB DDR Retail Video Card + Tv Out מהאתר PC HARDWARE אשר הומלץ באתר זה. המפרט שלי כתוב ב"מפרט המחשב". השאלה שלי היא, האם סביר שיהיו בעיות בין הזיכרון של הכרטיס מסך שהוא DDR לבין הזיכרון של המחשב שלי שהוא SDRAM ? האם יש מישהו במצב כזה ? תודה לכל העונים.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום לכולם הזמנתי את הכרטיס הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=H195PRQT256DD-R&cart=1171334873495634〈=heb ואין לי במסך יציאת DVI משום שזהו מסך MAG 17' FLATRON AH778 שנקנה לפני שנה..עוד שמחירי הLCD היו בשמיים.. האם אפשרי לחבר את המסך לכרטיס מסך..???אם לא אני יבטל את ההזמנה..ולפי מה שהבנתי יש את הכרטיסים האלו רק עם יציאות DVI

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  5. היום הזמנתי כרטיס 8800GT של MSI מאייבורי אני יודע שאתם לא סובלים אותם, אבל אני רוצה לקנות שם. איזה כרטיס מסך הייתי צריך לבחור מבין שלושת הבאים? http://ivory.co.il/product.asp?productid=1651&CatCode=400 http://ivory.co.il/product.asp?productid=1139&CatCode=400 http://ivory.co.il/product.asp?productid=1214&CatCode=400 ברשותכם אציין את היתרונות של כל אחד מהכרטיסים כך שתוכלו לומר לי מה להזמין: msi-- גרסת הOC leadtek---מאוורר של ZALMAN דרך אגב מה שלא אהבתי בכרטיס זה הצורה החשופה שלו יתרון או חסרון? zotac--- פשוט זול ביחס לאחרים חשוב לי בעיקר השקט, אמינות ובנוסף הבאנדל תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הזמנתי 6800GT של MSI... אני מקווה שהוא יהיה בסדר.. וגם אני יחליף את הלוח לאחד יותר טוב.. כי אני רוצה לנסות לעשות OC לכרטיס, הלוח שאני הזמנתי הוא יותר מיועד לזה לפי מה שקראתי.. MSI K8N Neo4 Platinum

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  7. הזמנתי מחשב עם כרטיס מסך 9800GX2 ומעבד E7200, האם זה יכול לגרום לצוואר בקבוק? זה המפרט בערך: INTEL E7200 לוח אם בעל צ'יפס G31, לא יודע איזה דגם ספציפי כרטיס מסך leadtek 9800GX2 זיכרון Transcend 4GB(2X2) Hitachi 320GB לגבי הספק, אני חושב שהחברה היא corsair (לא בטוח).. אני אשמח אם תגידו כמה WATT צריך כדי להחזיק מחשב כזה

8. אז ככה. בניתי מפרט למחשב חדש שהזמנתי היום, ובמפרט היה כרטיס HD4850 של Club3D שקיבל ביקורות מעולות, בגירסת הOC שלו. בזמן שהזמנתי, נציג המכירות אמר שבמקרה יש לו כרטיס 9800GTX של אותה חברה, באותו מחיר, גם עם OC, ושהוא ממליץ עליו יותר, כי הוא עולה על הרדאון בFPS. אמרתי לו שבסדר. עכשיו, הרדאון מקבל ביקורות מעולות מכל מקום, אבל ל9800GTX יש מהירויות שעון גבוהות יותר. אני נוטה לרדאון, ואני רוצה להודיע לחנות כבר מחר. המסך שלי הוא 19", אני לא מתכוון להחליף אותו, ומתכנן לשחק על 1280X1024. אז - מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 979 צפיות
  9. הזמנתי עם המחשב r9800p c3 של GeXcube, רק רציתי להיות בטוח שיש לו בדיוק אותם ביצועים של r9800p של חברות אחרות, כי הוא עולה פחות. ואני יודע שאתם מבינים בזה אז בגלל זה אני שואל אתכם. ומה מסמל הc3 הזה? עריכה: אם למישהו כאן יש את הכרטיס, אני אשמח מאוד אם תביאו תוצאה של 3dmark 2003 שאני יוכל להיות בטוח.

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  10. רציתי לדעת עם כדי לשלם עליו 2400 שקל אני לוקח רק את זה עם ה oc 2 לחכות ? לה r 600 למרות שאני רוצה nvidia לא יודע מלתבלט כזה לפניי הקניה זה כל הכסף ..שחסכתי את יודעים אך זה. מצטער על השטיות האלה שלי מקווה שלא תתעצבנו עליי .

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  11. הזמנתי מסך 22 האם אוכל לשחק עדיין ברזולוציה 1024 768

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  12. הזמנתי מחשב חדש מחר מגיע {חמישי}מעבד 6600 לוח אסוס לא זוכר דגם אבל ידוע לי שהוא הכי יקר שלהם (ספינת הדגל שלהם) עלה לי 2100 רק הלוח, זכרות קורסייאר 6400 ניראה לי זה 800 מה"צ וזוג X1959XTX וכרטיס קול קריאטיב פאטליטי וכו וכו חיפשתי בנצים לקרוס פייר ולא ממש מצא לי תוכלו להעלות לי לינק ותגידו ספק 550 ואט של טרמלטייק יספיק לי?

• 150 תגובות
    • 12.5k צפיות
  13. מה קורה מה קורה מה קורה טוב תשמעו בחיפוש אני מקבל תוצאות מ2005 כרגיל (כן כן אני לא יודע לעשות חיפוש)... אני מחכה לכרטיסים החדשים שיצאו עוד כמה חודשים אז זה לבינתיים, אני מניח שאם אני יהיה מרוצה ממנו אז קצת יותר... השאלה אם הוא סבבה בהתאם למחיר (קניתי מומהר כי לא יודע לעשות oc ולא בא לי לבטל אחריות וכאלה) תבינו שאני לא רוצה להוציא יותר מזה על כרטיס בינתיים אלה אם כן יש כרטיס טוב בהרבה למשחקים בשינוי של 30,40 שקל יותר גג.. הכרטיס נטו למשחקים בהגדרות מקסימום שהוא ירשה לי... מה אתם אומרים???

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  14. לקחתי תכרטיס של גיגה ביט 6800GT 256MB שלוש שנים אחריות קודם כל איך הוא בהשווה לשאר החברות כמו אלברטון ליטידק ? ומישו יודע אם איזה באנדל הוא מגיע? תודה

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by ngc224,

שלום, יש לי כרטיס מסך ATI HD5770, הטלוויזיה מחוברת למחשב דרך HDMI. אני יודע ש HDMI אמור להוציא קול אבל הוא לא מוציא... האם משהו יודע איך מזרימים אודיו מהמחשב לטלוויזיה דרך HDMI ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by kobibo,

האם כדאי להתקין רק את הדרייבר ( דרייבר לבד ) או עם כל החבילה CCC+WDM באופן עקרוני אני רק משחק במשחקים.יש לי את ה GTO2 ולא בא לי לנפח סתם התקנות אלא אם יש שיפור גם במשחקים בהתקנת כל החבילה? במה כל החבילה מועילה?

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  17. כי אני קניתי לפני שנה ככה 5200 של BFG ב-550 שקל ובעל החות אמר לי שזה עולם אחר והאביט עלה אז רק 350 אבל אחרי ששמתי על המחשב הביצועים בכלל לא היו משהו... ועכשיו אני רוצה לקנות 6600GT ואני מתלבט אם לחזור לאותה חנות....

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by Dragongk,

אני רוצה לקנות X800XL שלהם... אני לא אסתבך איתם ?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  19. אני מתכנן לקנות כרטיס גרפי של radeon 9800 pro-256 mb אז רציתי לדעת מהי החברה שמייצרת את הכרטיס הזה על הצורה הטובה ביותר?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by --Shadow--,

כמובן כנראה יהיה בין 3080 ל 3090 עם 12GB RAM https://wccftech.com/nvidia-rtx-3080-ti-9984-cuda-cores/

21. צמד דגמים מקוצצים מהדור החדש של NVIDIA עשוי לגשר את פערי הביצועים הגדולים בין כמה מדגמי GeForce GTX שנמצאים בשוק כעתלכתבה

22. שבב אולטרה-חסכוני בארכיטקטורה שטרם נחשפה רשמית ותגי מחיר תחרותיים מאפיינים את הניסיון השאפתני ביותר עד כה ליצור אלטרנטיבה ל-Nintendo Switch בעולם ה-PCלכתבה

23. https://www.tomshardware.com/news/nvidia-ceo-geforce-rtx-3080-and-3090-shortages-to-last-until-2021

24. לצד ה-Radeon Fury הכפול שאותו ראינו מציץ לרגע בעבר, מסתמן שגם למתחרה NVIDIA יש תוכנית להשקת כרטיס דגל כפול משלה. מבחן הביצועים האולטימטיבי של הדור הנוכחי? לכתבה: http://hwzone.co.il/החורף-יהיה-חם-היכונו-לבואם-של-כרטיסי-המ/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. הנסיקה של הביטקוין גוררת עניין גדול בשלל מטבעות קריפטוגרפיים, ועם המחסור החמור בכרטיסי מסך שולחניים מודרניים - נראה כי מחשבי גיימינג עם כרטיסי RTX 3000 הופכים לתחליף לגיטימילכתבה

דיונים חדשים בפורומים