כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות את הכרטיס GeCube HD3850 256mb וראיתי כאן בפורום שמישהו כתב שהקרור שלו ממש גרוע ומרעיש... האם זה שווה השקעה של 120 ש'ח? או שזה רק חשוב לOC.? ואם יש לכם הצעות לכרטיסים טובים יותר במחיר הנ"ל(940) בבקשה..
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש כרטיס מסך לעבודה גרפית בתכונות הנדסיות.. ואני לא מבין בדברים האלה ולכן גם אין תקציב.. איזה סוג כרטיס צריך לזה ? כמה הוא עולה וכו'.. תודה..
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי מחשב מדיה סנטר עם נתונים טובים יחסית ואני רוצה לשחק במשחקים במחשב זה. לוח אםASUS AM2-VM HDMI זכרון 2 GB וכ"ו אני רוצה כרטיס מסך עם יציאת HDMI שיריץ לי משחקים נחמדים כמו FIFA וכן כמו NBA 08 וכן NFS ועוד כמה כיום חלק מהמשחקים עובדים עם כרטיס המסך און בורד - אבל חלק לא. מה אתם מציעים במחיר נמוך ככל האפשר? אלדד
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי אני סטודנט שמחפש כרטיס מסך רק לעבודה גרפיתב תוכנות פוטושופ, flash, illustrator, preimere aftereffects (שיהיה אפשר לעבוד איתו גם במאיה בעתיד). בלי משחקים. שמעתי על ה QUADERO (בטח אייתתי את זה לא נכון) ורציתי לדעת : 1. אם יש עוד כרטיסים ייעודים אחרים? 2. האם שווה לקנות אותם כי נאמר לי שהם מיושנים מעט וכריטיסים מהדור האחרון זולים יותר וטובים יותר נ.ב. הייתי מוכן להוציא עד 1000 ש"ח (רק אם נחוץ). תודה באמת אחלה פורום
-
- 5 תגובות
- 512 צפיות
-
-
האם לקראת תחילת החודש מסתמנת ירידת מחירים של כרטיסי Nvidia ואו ATI ?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה כרטיס מסך חדש ואני לא ממש יודע מה הכי כדאי, ה-38x0 משתלמים מאוד מבחינת תועלת/עלות אבל ה-800GT חזק יותר. עכשיו, ראיתי בדיון אחר קישור לחנות FoxPC שמוכרים שם 8800GT במחיר שמשתווה למחיר של 3850 וזה בא עם קירור שלא קירור הסטוק, האם יש לדאוג בגלל המחיר הזול או שזה שווה? השימושים שלי: משחקים לא הכי כבדים ( NFS MW, NFS Pro Street, BF2, FlatOut2, CSS, GTA SA, GTAIV וכאלה על הגדרות כמה שיותר גבוהות), סרטים ושימושים כלליים. המערכת שלי כרגע: CPU: Intel Core 2 Duo E6320 1.86GHz 4MB Cache M-Board: ConRoeXFire LGA 775 1066 FSB GPU: nVidia GeForce 7900 256MB DDR III Monitor: LG L204WT 5MS 1:200 20.1" Memory: Samsung/V-Data 2GB DDR2 667 MHz (1GB x2) PSU: EZcool PS-05 …
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
לגבי x1950 pro אולי דרייבר אבל יש לי את הגירסא החדשה אני לא יודע בדיוק אם יש למישהו את הכרטיס שישלח לי קישור לדרייבר שאצלו רואים הכל בסדר עכשיו אני רוצה להדגיש יש סירטונים שכן אפשאר לראות מהם אבל יש גם שלו תעזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי מסך DELL 24 INCH .רזולוציה 1920-1200 . איזה כרטיס מסך כדאי לרכוש כדי להריץ את CRYSIS חלק. הייתי רוצה להריץ אותו גם עם Anti-Aliasing. קראתי ב TOMSHARDWARE שברזולוציות גבוהות כרטיס מסך אחד לא מספיק במיוחד לא עם AA. לכן אולי צריך SLI. אם צריך SLI אז מאיזה כרטיסים יש לבנות אותו וכמה פחות או יותר זה יכול לעלות? תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
כמו ששאלתי...סליחה אם מישהו שאל כבר, לא מצאתי וזה די דחוף...
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי מפרט : leadtek px8800 gts tdh, cpu - intel e6750 2.66 dualcore, ocz 2 GB, screen : samsung syncmaster 226bw כאשר אני מריץ משחקים או צופה בסרטים יש מן הפרעות במרכז המסך והסרט או האנימציה לא מוצגים בצורה חלקה. האם יש לכך פתרון כיצד אני בודק היכן הבעיה ? תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
http://en.expreview.com/?p=160 שלום אנשים. כפי שאתם רואים בלינק הבא - בקרוב יוצאים כרטיסי 8800GS. מה שמעניין אותי זה ה 8800GS עם ה 768MB זיכרון. על פניו נראה שהוא יהיה כמעט זהה בביצועים ל 8800GT 512 (פחות ROPS אבל מהירויות יותר גבוהות יותר בליבה, בזיכרון ובשיידר קלוק). השאלה היא אם אוכל להשיגו במחיר זול יותר - האם כדאי? ה 768 מגה זיכרון כדאיים יותר ברזולוציות גבוהות עם AA ו AF גבוהים ככל האפשר?
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
תשמעו יש לי אפשרות לקנות השבוע 8800GT או שאני יחכה לפסח (טס לחו"ל) ואני יקנה שם כרטיס מסך של הסדרה 9XXX מה כדי לעשות ? לחכות או לקנות ? ואם לקנות 8800GT איזה כדי לקחת שיהיה הכי פחות מרעיש ועם הבנדאל הכי נחמד..(במידה ותגידו שלא כדי לקחת הכרטיס 8800GT נקנה ב-SkyPc) הכרטיסים לא הולכים לעבור OC בשנה הקרובה !
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס AGP איכותי? היה לי את הX800 של ATI שהוא כרטיס בכלל לא רע אבל הוא שבק חיים לצערי הרב. (אני לא מחפש כרטיס תואם DX10 כי אין לי שום חשק ועצבים להתקין ויסטא. אני מחפש משהו בסביבות 1000-1500 שקל.
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אולי זו לא נחמה גדולה אבל לפחות תדעו את ההסבר. http://www.codinghorror.com/blog/archives/001029.html מתחת לתמונה השניה (עם העיגולים) יש פסקה מעניינת, תקראו אותה.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מה עדיף כאשר המטרה היא משחקים ברזולוציה 1280X1024 בלבד???? ??? התקציב הוא בסביבות 1100 ש"ח ואני מתכוון לקנות בTMS
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי את התעלומה הזאת ולאיזה סגמנט שוק זה פונה בדיוק? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productID=2231 הסתכלתי בנתונים ולא ראיתי שום דבר מיוחד... DUAL VIEW, אפשר לחבר שני מסכים, אפשר לחבר עוד באיזה טריפל שאת זה לא הבנתי, מה הסיפור עם המחיר המטורףףףףףף הזה כשהכרטיס בכלל AGP ענתיקה ?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בונה מערכת מחשב לעבודה יומיומית במחשב בסביבת מערכת הפעלה וינדוס ויסטה. (אפקט ה- AERO יהיה מופעל) מפרט חלקי נוכחי: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX ¤1007 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ¤528 כרטיס מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 DualDVI HDCP Bulk ¤635 אני מחפש כרטיס מסך איכותי ומשתלם שיתן לי תמורה טובה. השיקולים הם שאני משתמש במסך 19 אינץ' רחב, מריץ וינדוס ויסטה עם אפקט האירו ומשתמש לעיתים בפוטושופ לעריכות קלות בלבד. כמו כן, המחשב מיועד להשמר לטווח ארוך אז אורך חיים גם חשוב. אפשרות נוספת שמצאתי זה: PowerColor Redeon HD3650 Xtreme 512MB GDDR3 PCIe אודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
היי מה קורה...אז ככה..יש לי עכשיו כרטיס מסך משולב שהוא GMA 950 של אינטל. המעבד שלי הוא E2160 ,זיכרון 1GB 533MHZ שיחקתי לא מזמן בפסוטל 2 על המחשב שלי והוא קרטע. לעומת זאת,אצל אבא שלי שיש לו פנטיום 4 +FX5200 והצליח לו. 1)איך זה הגיוני? בקיצור אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים הכי זול שיש בחנות בחיפה. המליצו לי על זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3657 כמה שאלות... 2) האם השיפור בין הכרטיס שלי ל7600GS גדול? 3) האם יש כרטיס יותר טוב לתקציב? 4) איך אני אריץ את המשחקים הבאים? : COD4 ,UNREAL3,CIV4 פוסטל 2 [קרייסיס זה לא מילה גסה? ] תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, זה כבר בסביבות ה-10 ימים שיש לי בעיה מאוד מוזרה. עד לפני כמה ימים הייתי משתמש בX1600 שהבעיה (תכף אני יפרט) התחילה בו .. ועכשיו החלפתי ל X1050 וגם בוא אני מקבל את אותה הבעיה. זה התחיל מכך שכל כמה דקות 5-15 אני מקבל הודעת SEND / DONT SEND באמצע שאני משחק. לפעמים גם הייתי מקבל הודעה של ה VPU RECOVERY.. אבל גם עכשיו אני לא מקבל אותה. ניסיתי להתקין מחדש דריברים מהכי ישנים עד להכי חדשים. נסיתי לפרמט את המחשב. ניסתי לשחק קצת עם ההגדרות כמו לכבות את ה CPU RECOVERY, או לנסות ולהעביר לי AGP X4.. (המערכת נהיית לא יציבה). אני פשוט כבר מתוסכל מהבעיה הזאת שבחיים לא היית לי. ניסתי לחפש ב GOOGLE או פה בפורום בעיות דומות אך ללא הצלחה. אם למישהו יש רעיון, דרך או כל דבר שאולי לנסות לפ…
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיתאים ל AGP 8 ושיוכל להריץ משחקים כמו call of duty 4 ושהכרטיס יהיה בסביבות ה 500 שקל אשמח אם מישהו ימליץ לי על כרטיס מסך תואם תודה
-
- 12 תגובות
- 871 צפיות
-
-
כותרת עדיף פחות כסף, שיריץ סרטים של 1080p בקלות בלי תקיעות... תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-