כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אממ, חבר שלי קנה את הכרטיס הזה עם מחשב חדש לחלוטין, קיבל אותו ממש היום.. AMD 3000 VENICE מבחינתי, תיארתי לעצמי איזה 100-150 FPS בסיאס, מינימום, אבל משום מה הוא נשאר קבוע על 60. החיבור אינטרנט שלו בסדר (אבל לא רואה שום קשר בין זה לבין התצוגה), ויש לו 1024 ראם של קינגסטון. מה קורה כאן? :\
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
חבר של אבא שלי המליץ לי על שני כרטיסים 850 X1650 עכשיו לא הצלחתי להבין מה יותר טוב מהם..איזה דגם בידיוק ואיזה חברה גם... מה המחירים שלהם ומה יותר שווה לקנות בקיצור.... ואיך הם בהשוואה ל7900GS ואם כבר מדברים עליו,איפה לעזעזל אפשר לקנות אותו בבאר שבע?
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
סוף סוף(אני דוחה את זה כבר כמה חודשים) אני מתכוון לקנות כרטיס מסך. החלטתי על ה-(900 שח) X1800XT אני יכול למכור את הכרטיס שיש לי עכשיו (6600GT) ב 200-300 ש"ח. אני בכל מקרה צריך ספק של 400W. א) שווה לי להתקדם ל-1950XT? ב)יש לי P4 3.0GHZ. לא יהיה צוואר בקבוק? ג)אם 8600GT מסתדר טוב מאד עם ביושוק(רזולוציה 1280\960) חלק על הגדרות יחסית גבוהות, שווה לקנות במקם ה-ו1800\1950XT?
-
- 14 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי מהיום ארטפקים במשחקים ואפילו בעבודה רגילה אינטרנט וכו. ממה זה יכול לנבוע ? חום ספק כוח שלא מספק מספיק WATT ? או משהו אחר ? הטמפ' של הכרטיס שלי היא 68 מעלות הכרטיס הוא 8800GTS ליבת G80
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
http://www.beyond3d.com/forum/viewtopic.php?t=12141&start=14 אני הולך לבדוק אם זה באמת עובד לפי הסרט שלו זה דמו באיכות מדהימה.
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מסך חדש 730b Samsung בנוסף הכיוון האוטומטי לא פעיל, למה?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
ראיתי שלושה כרטיסים ל AGP שיש להם הרבה זיכרון האם הם טובים איזה מהם הכי טוב ולמה http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=7&l3=320&model=1253&modelmenu=1 http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=9&prod_cat_id=141&prod_id=61445 http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a7600_gttdh_1.html אם זה משנה יש לי 1 גיגה זיכרון 333 מעבד של AMD אטלון לוח אם של DFI דגם DFI LANPARTY NFII ULTRA B <-- ומה האייקון הזה אמור להיות ?
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כבר למעלה משנה ATI Radeon x1950P של חברת Gcube והוא פשוט עושה לי רעש נוראי וזה כבר בלתי נסבל. הקירור שלו זוועתי , ואי אפשר להוריד את מהירות המאוורר .. כבר בדקתי את זה בעבר ומסתבר שזה בלתי אפשרי בכרטיס הנ"ל. בזמן האחרון קניתי 24" בנוסף ל-19" שמחוברים יחדיו . במשחקים אני נאלץ להוריד רזולוציה והגדרות כמובן . חשבתי בהתחלה לקנות אוליי קירור אבל ראיתי שזה עולה בסביבות 150 שקל אז חשבתי גם על אפשרות לקנות כרטיס זול שיהיה אפילו יותר טוב מהקיים (בסביבות 300 -400 שקל אם זה אפשרי .) שימושים בעיקר עריכת ווידיאו בתוכנות כמו After Effect וכמובן גם משחקים כבדים כמו Crysis וכו .. רציתי לדעת מה דעתכם . האם כדאי להשקיע 350 שקל בכרטיס חדש או להסתפק בקירור חדש ב-150 שקל . …
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי בעייה מעצבנת מאוד. אני נכון לעכשיו משתמש בדרייברים 71.89 הבעייה בדרייברים האלה היא שבעת צפיית סרט התצוגה או בהירה מידי או כהה מידי. אז החלפתי לכמה סטים של דרייברים 77.77/ 78.01/81.26 והם אכן סדרו את בעיית הצבע אך הסרטים לא רצו חלק אלא מקוטעים בצורה מעצבנת שכזו. קראתי איפשהו שאפשר לסדר את בעיית הצבע ללא התקנה של דרייברים חדשים. כל המשחקים בצבע ובבהירות לא עזרו עם הדרייברים הנוכחיים משום שהתמונה תמיד או כהה מידי או בהירה מידי. אני משתמש בתוכנה פאוורדיוידי 6. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אחותי החליטה לקנות כרטיס טלוויזיה כשקנינו מחשב לפני 8 חודשים. הוא עלה אז 400 ש"ח, והגיע בלי שלט. במשך 8 החודשים האלה לא השתמשנו בו אפילו לא פעם אחת, ולא קיבלנו איתו גם דרייברים או תוכנות. עכשיו, הבעיה היא שאין לי מושג איך קוראים לכרטיס וגם אין לי את הדרייברים שלו, כך שאני בכלל לא יכול להתקין אותו ולהתחיל להשתמש בו. מה אני יכול לעשות? ההוינדאוס זיהה את הכרטיס כשהכנבתי אותו כמכשיר מולטימדיה, עשיתי לו שיתקין אוטומטית אבל לא עבד, אז עשיתי את האפשרות שווינדאוס יחפש באינטרנט אבל הוא לא מצא דרייברים. בבקשה תעזרו.
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הכרטיס מסך-Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample גרסת מנהל ההתקן-186.18 בעברית מערכת הפעלה-XP3 המסך-SHARP LC-37AD5E LCD חיבור-כבל HDMI TO DVI בהגדרות של מאפייני תצוגה לא מופיעה האפשרות לשנות רזולוציה ל1366X768 ,היא לא קיימת בכלל גם בהגדרות של הדרייבר בלוח הבקרה של NVIDIA לא מופיעה האפשרות לשנות רזולוציה ל1366X768 ,היא לא קיימת בכלל הצלחתי להגדיר את הרזולוציה הטבעית ( 1366X768 ) לתוך מאפייני התצוגה בעזרת POWERSTRIP ובחרתי באפשרות זאת אבל התמונה שמתקבלת מרצדת וגדולה יש עיוותים בהצגת התמונה בשלמותה, דרך לוח הבקרה של NVIDIA ניסיתי לשנות את גודל שולחן העבודה כדי לסדר את הבעיה וכשלחצתי על "החל" הרזולוציה הטיבעת השתנתה ובמקומה הוגדרה באופן אוטומטי רזולוציה גב…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שחשב שרק לאינטל יהיה Ray Tracing פשוט טעה http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=30523 תאמת היה צפוי מעניין מה AMD תציג ומתי יגיעו כרטיסים שמסוגלים לסחוב Ray Tracing בביצועים ומחיר נורמלי לערכתי ייקח לפחות שנתיים אם לא יותר
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
איך הוא? שמעתי שעם דרייברים מיוחדים אפשר להפוך אותו ל9800פרו... איך זה נעשה<?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אם מישהו כאן יכול לעזור ולהגיד לי איפה אפשר להשיג מתאם 6 פין מ PCIE לMOLEX ? ומה המחירים (לא אמור לעלות יותר מ40 ש"ח...) עדיפות לאיזור חיפה\צפון בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
כיום יש לי 7600GS עם חיבור PCIE. כמה אתה חושבים שאוכל להשיג עליו אם אמכור אותו? כדאי בכלל למכור אותו? איזה כרטיס מסך כדאי לי לרכוש ובאיזה סכום? תודה.
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מנסיה למצוא את האמצע (הראיה שלי לא משהו) שגם אני יראה טוב וגם יהיה מספיק מקום שימוש בדסקטופ 1024 קטן מאוד בקושי אני יכול לקרוא טקסט 800 על 600 מצויין לקריאה בשבילי , אך אין מקום מרחב בדסקטופ בגלל הגודל (אגב לא הזכרתי אני מסך 19 אינ'צ) רציתי לשאול אז ....אם רזולוציית 920 על 720 פרופורציונלית ??? כי אני מרגיש לפעמים שדברים (אובייקטים במשחקים) קצת מכווץ ממה שאיך זה אמור להיראות ...על 800 על 600 או 1024 השאלה שלי אם אני רק מדמיין או שאילו באמת התופעות ברזולוציות "ביניים" כמו 920 על 720 ..... ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם מסך LCD AOC LM728 עם זמן תגובה של 8 MS.. עכשיו יש לי בעייה כאשר אני מנסה לראות סרטים במסך מלא התמונה נראית מפוקסלת לחלוטין! (זוהי לא תופעת גוסטינג) ממש כמו שתיקחו סרט עם ביטרייט נמוך ותגדילו אותו למסך מלא ותיראו את הריבועים המפוקסלים בדיוק אותה תופעה רק עם סרטים באיכות טובה.. אני עובד ברזולוציה הטבעית של המסך מישהו יודע מה הבעייה? תודה מראש~!
-
- 11 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני מחפש קירור ל8800GT עד 200 ש"ח מקסימום, ושאלה קטנה - איך אני אוכל להיות בטוח שזה יכנס למארז? כי ראיתי שמישהו בפורום קנה את הקירור ACCELERO והוא נראה ענקי
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש עם לוח אם Asus p8p67 pro B3. בלוח אם מותקנים סלוטים של PCI-E 2 עבור כרטיסי מסך. ברשותי כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON X1950 XTX, שיושב על bus של PCI-E 1. עקרונית אני יודע שאמורה להיות תאימות לאחור של תקן PCI-E. כשאני מנסה להתקין פיזית את הכרטיס, אני לא מצליח להבריג אותו לחלק האחורי של המארז כי הרווח גדול מדי, בלוח אם הישן זה היה בסדר. אני מפחד להפעיל כוח גדול מדי מחשש שאשבור את הכרטיס. כשאני מחבר מתח הכל עובד בסדר. האם זו בעיה ידוע?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
הברגים עם הקפיץ שתופסים את הגוף קירור האלה, די אכולים אצלי ואני צריך חדשים או לחילופין יש חנות שמוכרת גוף קירור ל7970?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי עדכון לכרטיס מסך (210) דרך nvidia אחרי ההתקנה עשיתי restart ואז שהמחשב נדלק שוב היה לי שחור בקצוות המסך וגם ירדה לי הרזולוצייה מfhd ל 1208*1024 וגם שאני נכנס למנהל ההתקנים המחשב מזהה את הכרטיס מסך אך כותב שישי בעיה אין לי משוג מה לעשות תודה גדולה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי לפני כחודשיים כרטיס מסך SPARKEL GTX460 768MB על מנת לשחק במשחק ARMA 2 OA ברזולוציות טיפה יותר גבוהות ממה שהייתי רגיל. וגיליתי שהכרטיס הנ"ל לא מצליח להחזיק את המשחק ברזולוציה של 1680X1050 לאורך זמן... שכן לאחר כשעה משחק אפילו פחות אני מקבל לאגים נוראיים שלא קשורים לאינטרנט... רק לאחר הורדת הרזולוציה במהלך המשחק הלאגים נעלמים. האלה האם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך או שזו בעיה אחרת. המחשב שלי הוא CPU Q9300 ABIT IP-35 PRO 4GB RAM 500GB HD WINDOWS 7 PRO 32BIT אני לא מאמין שיש צוואר בקבוק על המחשב
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני חושב שזאת המסקנה שהגעתי אליה היום למרות שאני בכלל רציתי להביא 6800GT עדיף שיהיה מחשב עם סתם כרטיס מסך להוריד בו שירים ,אייסיקיו ,אינטרנט קצת ולהוריד משחקים וסרטים לXBOX360 שנותן גרפיקה וחווית משחק הרבה יותר גדולה לא?:\ הבנתי גם שאפשר לחבר לXBOX מקלדת ועכבר אז מה אתם אומרים עדי להשקיע את הכסף על XBOX או כרטיס מסך?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה היא שכל משחק דיי חדש שאני מפעיל לא משנה איזה הגדרות אני עושה אפילו הכי גרועות המשחק ניתקע אני לא ממש מבין למה יש לי כרטיס מסך סביר Gforce FX 5200 ואני יודע שזה לא אמור להיתקע והדריברים שלי הם בדיוק מה שמבקשים במשחק אז מה יכולה להיות הסיבה
-
- 55 תגובות
- 3.8k צפיות
-