עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הורדתי Java Runtime Environment 1.6.0.2 מה זה בדיוק ולמה זה תורם? תודה..

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  2. הורדתי את ה Detonator 40.72 ואני לא מצליח להתקין אותו הוא נותן לי הודעת שגיאה כזאת the contents of this file cnnot be unpacked the exeutable you are attemtpting to run has been corrupted please obtain another copy of the file verify its intergrirty and try again אם הבנתי נכון זה לא מצליח לפתוח את הקובץ בגלל תקלה בהורדה הורדתי את הקובץ מהאתר הזה אם זאת הסיבה אז בבקשה תנו לי אתר אחר או המליצו על Detonator 40.72 יותר טוב ל G-force ti 4200

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  3. זאת אומרת ... יש משהוא מיוחד שצריך לעשות ?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  4. האם התכונה קיימת רק בגירסת CCC ? תודה

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  5. אז ככה היום אחרי שהיו לי דריברים של 41.09 הורדתי את 40.72 כי חשבתי שהיה שיפור, הרבה אנשים אמרו לי שאלו הדריברים שמתאימים הכי טוב ל geforce 4 4200, אבל אחרי שהורדתי אותם מחקתי את הקודמים והתקנתי אותם עכשיו, כשבאתי לעשות בדיקות 3dmark 2001, מלא בתקוות, נוכחתי לדעת שהתוצאות ונשארו כמו שהם.ולא היה הבדל בגרוש. עכשיו אני לא מבין למה זה, וגם עוד כמה שאלות: 1.האם צריך לבטל את אפשרות הויסניק והאם זה משפיע על הביצועים. 2.ה fastwrites שלי מופעל האם לבטל אותו והאם זה יכול להשפיע לטובה על הביצועים. אם לעוד מישהו יש רעיון למה אני יכול לשנות בדי שהביצועים יעלו שיעזור לי (כמובן חוץ מ oc את זה אני יודע בעצמי) שאולי קשורים לדריברים.

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. הוא רושם לי שיש לי בעיה, ב- DIRECTX 8.1 (שצריך PIXEL SHADER 1.1 ומעלה) מה זה אומר?? יש לי windows XP וכרטיס מסך- G-FORCE 2 MX!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Ac-Boy,

הורידו בנועה את הX1950CT =((( באסה. טוב, מי התמזל מזלו וקנה?

• 13 תגובות
    • 793 צפיות
  8. טוב אז אחרי שהתייעצתי בחברי בפורום הגעתי להחלטה שאני קונה אחד משני הכרטיסים האלה: 1.את זה עם 64 mb זכרון. 2.או להוסיף עוד 150 שקל ולקחת את זה עם 128 mb? האם הכרטיס השני מגיע עם קופסא או ככה? האם הוא שווה את התוספת של המחיר בשביל עוד 64 זכרון? תודה מראש!

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by Nemesis,

כרטיסי המיד ריינג' בד"כ אמורים להציג את יחס הביצועים לכסף הטוב ביותר. הכרטיסים מציגים אותו יחס עלות לביצועים כמו ה- GTX970. http://www.techpowerup.com/reviews/Palit/GeForce_GTX_960_Super_JetStream/29.html

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by SilentBob,

הכרטיס הקומפקטי והסופר יעיל מבית AMD מוצג רשמית, עם תג מחיר גבוה מהצפוי לכתבה: http://hwzone.co.il/הושק-כרטיס-ה-radeon-r9-nano-של-amd/

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by BURTON,

הזמנתי מחשב חדש וביקשתי שיהיה עליו רדאון 9600 פרו לאחר ההתקנה והכל אני רואה שהשם שלו זה radeon 9600 series האם זה השם האמיתי של הפרו או האם זה 9600NP??

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  12. טוב אז ככה, זה כרטיס מסך דגם FX5200 128MB ויש לו יציאת D-SUB (הכחולה הזאת) יציאת S-VIDEO ובנוסף יש לו גם יציאת VIDEO (העיגול הצהוב הזה). האם העיגול הצהוב הזה הוא בעצם VIVO- וידאו אין ? חפישתי בכל הרשת אחרי הכרטיס הזה ולא מצאתי שום אזכור אליו, הוא כנראה של חברת gainward כי במספר הסידורי רשום בהתחלה GW. אם מישהו צריך עוד פרטים, הכרטיס הוא בצבע אדום ויש לו גם קירור פסיבי בצבע אדום, יש לו יציאת חשמל למאוורר, חיבור AGP מן הסתם, הכרטיס עצמו הו צר ולא כמו הרחבים האלה שיש היום. אני מדגיש שאין לו יציאת DVI ובמקום זה בחרו להוסיף לו חיבור VIDEO... אשמח לקבל מענה לשאלות שלי..... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  13. שלום אנשים. אודה בזה שהרסתי את כרטיס המסך האהוב שלי gigabyte gtx295 בדרך מטומטמת . כרגע אני רוצה לרכוש כרטיס חדש ונפלה לי הזדמנות נדירה לקנות את הכרטיס nvidia quadro fx 4800 שמחירו כאמור מטורף 7500 שח ולי נתנה הזדמנות לקנותו ב 2000 שח כל חנות שאני מתקשר לברר עליו לא ממש יודעים להסביר לי למה הוא כל כך יקר ומה יכולות הביצועים שלו, מעבר לזה שהוא מיועד לגרפיקה הם לא יודעים להגיד עליו כלום. זה הכרטיס : http://www.nvidia.com/object/product_quadro_fx_4800_us.html אני ממש הייתי רוצה לקבל תשובות לשאלות האלו ואני ממש מקווה שזה המקום האם הכרטיס הזה עובד בווינדוס? מה היכולות שלו במשחקים? מה היכולות שלו בשידורי סרטי בלוריי לטלוויזיה? ובקיצור האם הוא עדיף על סדרת gtx 580/590? האם זה כ…

• 42 תגובות
    • 5.2k צפיות
  14. למרות שמועות שונות על חוסר יכולת למצוא שותפות שיווק, בעיות חומרתיות יסודיות ואפילו שיקולים לגניזת ההשקה כולה - כרטיסי המסך הייעודיים של אינטל ממשיכים בהתפתחות ההדרגתית שלהם, הפעם עם מיני מחשב מסקרן על טהרת החומרה של אינטל שזמין לרכישה מוקדמתלכתבה

15. אז, בדומה למרבית האנשים שיש להם GTX 1080, גם אני התבאסתי שלא חיכיתי עוד כמה זמן בשביל גרסת הTi, אמרתי לעצמי יאללה אולי נעשה קצת OC זה ינחם אותי קצת. מאז שקניתי את הכרטיס (Asus Strix GTX 1080 A8G), לא התעסקתי איתו יותר מידי, שמתי אותו על OC Mode בתוכנה שלו ופשוט שיחקתי. אתמול התחלתי לשחק קצת עם התוכנה ולעשות OC ידני, ונתקלתי בקטע ממש מוזר. כמו שאפשר לראות בצילום מסך בחיישן של התוכנה הוא מראה שליבה תמיד עובדת על633Mhz פה הוא תחת עומס כי הפעלתי תכנת מאמץ, אבל מראה 633 גם במנוחה. לפי התוכנה הBoost Clock נמצא בOC 64Mhz יותר מתדר הבוסט שמגיע מהיצרן. לפי החיישן שלGPU-Z הוא עובד ב2012Mhz..הוספתי לצילום מסך גם צילום של הנתוני הכרטיס לפי GPU-Z.. אפשר לראות את התדרים במצב בריר…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. בדקתי את הביוס שלי וראיתי שם בקטגוריה של ווידאו משהו כתוב שני דברים אחד היה כתוב AGP ואחד היה 64MB שניתי את ה64 ל128 זה טוב? אה והכרטיס שלי זה gigabyte radeon 9550 128mb 64bit

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  17. גם הרבעון הראשון של שנת 2020 האיר פנים למפתחת השבבים, על עליות משמעותיות במוצרי השוק הביתי - ופוטנציאל להמשכיות איכותית עם השקת קונסולות הדור החדש לכתבה

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  18. שלום, בקרוב אני (כנראה) אזמין חלקים חדשים למחשב, ובינהם R9800P, אני אקנה גם קירור Arctic Cooling מטרה לעשות OC, והשאלה שלי היא מהם הזכרונות (יצרן וNS) של הR9800P של Sapphire וGigabyte. וכן, חיפשתי בגוגל והיה קשה למצוא, ראיתי שהGigabyte מגיע עם סאמסונג 3.3 או 2.8, מישהו יודע אם יש עוד סוגים? איזה יש בארץ? תודה.

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  19. רוצים לוודא שאתם מוכנים להגעתו של כותר הפעולה החדש Prey? כל מה שאתם צריכים לעשות הוא להיכנס לאתר יצרנית הליבה הגאפית שבמערכת שלכם לכתבה

20. http://www.hardwareschotte.de/hardware/preise/proid_8026434/preis_GAINWARD+GeForce+7900GX2+471846200-7708 המחיר הולך בין 900 ל1000 יורו! לא ראיתי כרטיס כזה לא משתלם בחיי..

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by leahd3,

שלום לא הייתי בטוח אם לרשום פה או לא אני רוצה להזמין gtx 970 מאמזון ויש לי כמה שאלות לאלה שהזמינו 1 מה זה impport deposites 2 האם אני צריך לשלם מכס או עוד מסים כשזה מגע ארצה. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by HingedEmu2,

היי רציתי לדעת איך וכמה יעלה לי להזמין את ה8870 - אני רוצה להזמין מחו"ל. המחיר הרשמי זה 280$, מה הכי קרוב שאני יכול להגיע לזה ומאיפה? התחילו כבר למכור אותו בכלל? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  23. Started by phil,

שלום חברה. רציתי להתיעץ לגבי הזמנת מסך LCD- samsung 172x הדי חדיש מאמזון. המסך, לצערי, לא נמכר בארץ (לפי מירב ידיעתי, אשמח לשמוע אחרת), לכן הפתרון הוא להזמין מאמריקה באינטרנט. המחיר של המסך באמזון הוא בסביבות 560$, שזה כ-2,500 שח כיום. השאלה העיקרית שלי היא, האם אמזון אמינים (אני משאר שכן), האם הם עושים Shipping לישראל? (האם ידוע לכם על מישהו שהזמין מהם), וכמה בערך אמור לעלות המשלוח לארץ. תודה רבה רבה לעונים ולעוזרים.

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  24. Started by HeDesXs,

אני רוצה להזמין את זה http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2458745&CatId=1560 האתר הזה אמין? ומישהו כבר המזין משם?

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by YARONGT,

שלום חברה יש לי כמה שאלות על הזמנת כרטיס מסך מאמזון אם אני רוצה לקנות כרטיס מסך מאמזון איך אני יודע אם המחיר כלול עם מכס ומע''מ ? ואם אני יצתרך לשלם בשביל לשחרר אותו מהמכס (אם יקרה)? ובכללי על מה מה אני צריך לשים לב בקנית כרטיס מסך מחו'ל

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים