עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by redersh,

בתוכנות הבדיקה ( אוורסט סנדרה)הכרטיס מוצג כ512 זכרון ולמעשה הוא אמור להיות 1G מעניין אותי אם זה אמור להיות ככה או שזה בעיה בהגדרות... או שכיוון שהכרטיס למעשה מורכב מ2X512 אז הוא נקרא כ512? בעיה או תופעה... תודה

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  2. אז ככה! כמו רבים אחרים, המחשב דלוק 24 שעות וכמו כן המסך. אבל כמובן שכדי לחסוך בחשמל למסך, קבעתי שכאשר אין שימוש כלל במחשב אזי המסך יתכבה (כדי לחסוך בצריכת החשמל). בזמן האחרון, כשבוע לערך, החלה התופעה המוזרה הזו שהמסך לא נדלק ורק אחרי לחיצה על כפתור ריסטרט נפתרת הבעיה (שהמחשב נדלק מחדש). המסך בן 5.5 שנים בקירוב.

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  3. אני כבר ממש אובד עצות אני מנסה למצוא בנרות 6600GT לAGP אבל אין מזל אפילו משומש יהיה טוב אבל זה כאילו נעלמו כל הכרטיסים ל AGP של NVIDIA בארץ ... (כאילו אף אחד לא מוכר ... לא חדש ולא ישן...אולי רק 5200 אבל זה לא הרעיון :-\) מישהו יכול לעזור ? להפנות אותי אולי לחנות שיש לה במלאי ? או לאיזה חבר נחמד שלו שרוצה למכור ? תודה מראש על העזרה

• 14 תגובות
    • 845 צפיות
  4. קורה לי לפעמים שנוגעים אצלי במסך עם האצבעות וכל פעם שנוגעים בו אז נוצרת ה"גומה" הזאת....שמעתי שהמסך עלול להקרע מזה או שעלול להגרם לו נזק,האם זה נכון?

• 12 תגובות
    • 845 צפיות
  5. Started by Jarhead,

שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס RADEON X1900XT 512MB PCI-E אבל אני לא יודע מאיזו חברה מומלץ לקנות אותו שגם המחיר יהיה טוב. קראתי גם כאן בפורם שמישהו כתב שהכרטיס מאוד רועש ורציתי לדעת איך אפשר להפחית את הרעש( אולי לקנות את הכרטיס ללא מאוור ואליו לקנות איזשהו גוף קירור?). תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 845 צפיות
  6. חברים יקרים ומלומדים! יודע שהכרטיס הזה הוא לא המילה האחרונה = קניתי אותו לפני שנה אבל בכל זאת ....למה אני לא מצליח לרוץ עם מישחק היטמן חלק? הורדתי את כל הפרמטרים של איכות הגרפיקה במשחק למינימום! עידכנתי את הדרייברים אני סוגר את כל התוכנות ואת האינטרנט = הכל והמשחק ממש ממש מקרטע....כאילו בהילוך איטי אגב יש לי מחשב P4 1.7G ....עם 512 זיכרון לפי כל הקריטריונים של המשחק זה צריך לעבוד....אז מה קורה כאן? יש תוכנות שיכולות להאיץ את הכרטיס או אולי משהוא לא מוגדר אצלי טוב? תודה מראש! לעוזרים

7. Started by VortexD,

איך זה בהשוואה לX1900XT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5980 יש נתונים והכל לגבי הכרטיס ומתי הוא מגיע? עריכה : מצאתי בנ'ץ http://xtreview.com/review136.htm

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  8. מהי התוכנה הפשוטה והנוחה ביותר לבדוק טמפרטורת כרטיסים של nvidia ? בנוסף, אשמח לדעת מהי הטמפרוטרה הנורמלית לכרטיס שלי בזמן מנוחה ובזמן "עבודה"? זה המפרט: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W - Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 D-Link Wireless N PCI-E adapter 300Mbps Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  9. Started by Vidati,

שלום לכולם, כרגע יש לי כרטיס בתיקון בנועה מחשבים FORCE3D 5750 1GB שקניתי לפני מספר חודשים ב - 600ש''ח, אני רוצה לבקש מהם להוסיף עוד כ-400 ש''ח וכבר לקחת כרטיס יותר חזק, יש לכם הצעות לכרטיס טוב עד - 1000ש''ח? שלא יהיה צוואר בקבוק ותתחשבו בספק שלי (400W LIBERTY). או... (עכשיו עלה לי רעיון): אולי לקחת 2 כרטיסים חלשים של NV, נניח GTS450 ולעשות SLI? תודה.

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  10. Started by tidan26,

שלום! אני מתכוון לקנות מסך של dell דגם: u3011 האם הוא מגיע עם כבל dual link dvi

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  11. Started by asaf_h,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך בתקציב של עד 800 ש"ח. אני מתלבט אם ללכת על ה-5770 (סביב ה-790 ש"ח של Gigabyte) או אולי על ה-GTX460 (עם תוספת קטנה במחיר). אשמח לשמוע חוות דעת / המלצות אחרות. תודה

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by kakikwaski,

ראיתי כל מיני כרטיסי מסך מסדרת GTS וGT (הGT שמתגיע לפני המספר. דוגמא: GT240) של nVidia שנמכרים בKSP. רציתי לדעת עוד על הסדרה הזאת, אם אלה כרטיסים חזקים לגיימינג? ולמה החליפו את כל הGTX בGTS בKSP וגם ראיתי בzigzag 2000 שאין יותר GTX (במבט חטוף).

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by amirx19,

האם יש טעם לשדרג לכרטיס חדש מהסדרה הבאה (5850-5870) של ATI או שהמפרט כבר ישן מדי ולא ינצל אותו.לוח האם מבוסס צ'יפסט 975 והוא בעצם PCIX16 גרסה ראשונה עד כמה שאני יודע.

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by krelian,

שלום לכולם ראיתי שהכרטיס הזה מומלץ בתור entry level, בגרסת 128BIT . בנוסף בדף המפרטים רשום שמחירו (דגם של gigabyte) הוא 380 ש"ח. אני אישית לא הצלחתי למצוא באף מקום, לא באינטרנט ולא בעולם האמיתי את דגם ה128BIT בפחות מ420 ש"ח (לא כולל משלוח כמובן) מאחר שהמפרט נכתב לפני חודשיים חשבתי שתהיה אפילו ירידה במחיר ומתברר שגם היום אין איפה להשיג במחיר הזה. הדבר היחיד שמצאתי במקום מגורי הוא 9550 של אוקטק 64BIT. יש למישהו נסיון עם הכרטיס הזה ? האם ההבדל לעומת הgygabyte 128BIT יהיה גדול ? יש לציין שהמחיר הוא 420 ש"ח ואין צורך במשלוח. בכל מקרה אשמח עם מישהו מאיזור הצפון שמכיר חנות שמוכרת את הכרטיס הנ"ל במחיר זול יזכיר אותה. תודה מראש אורן

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  15. מישהו כאן כתב שהוא התקין את הדרייבר בטא והעכבר הפסיק לעבוד לו ומחקו את התגובה אותו דבר אצליי%%$%$ התקנתי את הדרייבר האחרון והעכבר שלי פשוט מת חשבתי שזה צירוף מקרים בכלל לא קישרתי בין הדברים עד שקראתי את מה שהוא כתב מישהו יודע עוד משהו על זה אין לי עכבר עכשיו!

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by AvigdOr.GT,

כמו שאמרתי בעוד שבעויים לכל היותר אני אקנה את הכרטיס: MSI Readon 9800pro עכשיו לאדע אמרו יש אחד ירוק אחד אדום, אז מה ההבדל בניהם? ההבדבל באמת כזה משמעותי? עכשיו עוד דבר, איך אני יכול לדעת אם זה כרטיס אדום או ירוק?, לפני שאני קונה.... עכשיו אני רוצה לקנות מKSP איפה רשום כמה זמן אחריות יש לי? תודה

• 13 תגובות
    • 845 צפיות
  17. Started by tamir2,

שלום לכולם!! טוב אז כמו בכותרת השאלה שלי היא איזה מבין הכרטיסים הכי שווה לקנות!?...מבחינת ביצועים במשחקים..כי שלושתם פחות או יותר באותו סכום כסף...

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by crazydiamond,

בוקר טוב לכולם במידה ואני אשדרג את הכרטיס הנוכחי שלי - 8500LE ל 9550 256 MB האם אני ארגיש בשיפור משמעותי? לעשות OC לכרטיס הנוכחי שלי אני לא יכול כי אני ישר מקבל ארטיפקטס - יש לו קירור בדיחה אז חשבתי שאני אשדרג ל 9550 ואשתי תקבל את ה 8500 שיהווה שיפור משמעותי ל FX5200 64BIT שלה. ושאלה נוספת האם יש כזה דבר RADEON 9550 256 MB 64 BIT ? כי אני לא רוצה ליפול אמנם כרטיס עם 356 מגה זיכרון אבל אני רוצה שיהיה 128 ביט ולא 64 . בכל מקרה אני גם יודע שאין הבדל בכלל בביצועים בין גרסת 128 ל 256 מגה זיכרון אבל זה עולה לי אותו דבר אז לא אכפת לי. בברכה

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by idan_1995,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין שני כרטיסים HD4890 או GTX260 על איזה כרטיס כדאי לי ללכת ? תודה לעונים ..

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by imperious,

כמה stream proccesors יש לHD4870 הוא נחשב ליותר חזק מה260GTX?

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  21. הכרטיס מסך שלי(nvidia GeForce 7100) לא מתאים למשחק ואינני מתמצא בדברים אלו כמה יעלה לי כרטיס מסך זול שיותר טוב מהדרישות מינימום של המשחק (nvidia 7900) ומאיפה אני יכול להשיג אחד???

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  22. Started by Fantomas,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי אבל אני לא יודע במה לבחור מצד אחד אני מעדיף ת'4850 X2 אבל מצד שאני לא רוצה שהוא יעשה יותר מדי רעש ויתחמם או שיש משהו שכבר ניסה את הכרטיס הזה והוא בסדר מבחינת רעש והתחממות למרות המאווררים.

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  23. Started by bluemail,

ואם אני צריך להחליף ספק אז להוסיף

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  24. מה הכרטיס החזק ביותר שקיים ל ATI כיום? האם קיים לו מתחרה ראוי בצד של NVIDIA ? האם קיים CF משני כרטיסי ATI שהוא משתלם מכרטיס בודד של NVIDIA ?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  25. Started by simonsix,

New Windows 7 Direct3D 11 DirectX 11 Release This version of the Windows 7/Direct3D 11 Technical Preview ships as part of the DirectX SDK and contains the following new features, tools, and documentation: Technical Preview of Direct2D; Technical Preview of DirectWrite; Technical Preview of DXGI 1.1,

• 9 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים