כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אז ככה מה אני צריך? כרטיס מסך חדש למחשב אני צריך שהוא יהיה APG x8 רצוי שהוא יתמוך ב- SM3 וגם ב HDR תתנו לי בבקשה כרטיס לפי הדרישות שלי בתקציב של 1000 שקל של 1500 וגם ב 2000 תודה!
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אז ככה! כמו רבים אחרים, המחשב דלוק 24 שעות וכמו כן המסך. אבל כמובן שכדי לחסוך בחשמל למסך, קבעתי שכאשר אין שימוש כלל במחשב אזי המסך יתכבה (כדי לחסוך בצריכת החשמל). בזמן האחרון, כשבוע לערך, החלה התופעה המוזרה הזו שהמסך לא נדלק ורק אחרי לחיצה על כפתור ריסטרט נפתרת הבעיה (שהמחשב נדלק מחדש). המסך בן 5.5 שנים בקירוב.
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני יודע שבביצועי סטוק הX800GT עדיף. אני גם יודע שה6600GT OCer לא קטן, ואנשים הגיעו איתו ל4300 בערך ב3DMARK2005 עם קירורי סטוק של GigaByte וLeadtek, ואחד עם סיילנסר פה בפורום + XFX 6600GT הגיע לתוצאה מדהימה של 4700 נקודות! אני יודע גם שהליבות האחרונות של ATI לא מוצלחות בכלל לOC גדול, דוגמת הR423, הR430. לגבי הR480 אני לא יודע, זו ליבה של הX850XT לא? שהוא לא OCer כ"כ גדול כמדומני. למישהו יש תוצאות OC של X800GT עם ליבת R480 (למשל של PowerColor). תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון אני מתקשה למצא כרטיס מסך לצפיה בטלויזיה, אשמח אם תעזרו לי.. תקציב: 400 חריגה מקסימלית: 100-200 השימושים העיקריים שלי מהכרטיס צפיה בטלווזיה Full HD, עריכת תמונות, ואולי קצת גיימינג... אני מתכוון לקנות אותו IVORY, KSP או כל חנות שקרובה לנתניה. מפרט של המחשב: לוח אם GA-MA69GM-S2H מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+, 3006 MHz כרטיס מסך נוחכי NVIDIA GeForce 8400 GS ספק של 300W כרגע אני משתמש במסך של 17 אינצ' חחח אבל לא להרבה זמן, הטלויזיה היא 37 אינצ'. הערות ובקשות מיוחדות: אני רוצה שהוא יריץ FULL HD בלי בעיות / תקיעות / הקפאות, זה הדבר שהכי חשוב לי. אם מומלץ יותר כרטיס טלויזיה למקרה הזה, אז תגידו, אני לא ממש מבין בזה.. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש אני מתלבט בין 2 כרטיסים,תוכלו לעזור לי ולהגיד לי מה יותר טוב משניהם? זה הראשון של גיגהביט GV-N560OC-1GI - GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI או של אסוס EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 - HD 6950 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 4xDP PCI-E מי הכי חזק מבין שניהם?
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה בשביל חבר. זה המפרט: מעבד E6500 זיכרון 1x2GB DDR2-800 צ'פסט G41 מארז CoolerMaster mATX עם מאוורר קדמי 120MM ואפשרות להוסיף מאוורר אחורי 92MM ספק כוח Seasonic SS-350ET Windows 7 מסך ברזולוציה של full HD אבל אפשר להתפשר ברזולוציה מחפשים כרטיס מסך שיהיה שדרוג משמעותי מהכרטיס המובנה וייתן תאימות למשחקים. הבנתי שכרגע מנסים להריץ Need For Speed: Shift ומשחק נוסף בשם anno2070 ולא מצליחים. אני מתרשם שכרטיס מומלץ היום הוא ATI 6750 512MB וכדאי לשקול הרחבת הזיכרון ל-4GB (בהזדמנות אחרת כנראה). האם זה בסדר?
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, היום בשעה טובה הגיע אלי הכרטיס מסך החדש שלי, התקנתי אותו פיסית, וכמו שתמיד המחשב אוהב להפתיע אותי בבבעיות ותקלות - גם הפעם הוא לא איכזב. מיד לאחר ההתקנה הפיסית המחשב הציג הודעה כשהדלתי אותו בקשר לבעיה עם אוברקלוקינג, למרות שאף פעם לא עשיתי אוברקלוקינג לשום חלק במחשב! בדקתי את הכ. מסך אח"כ והוא לא הגיע עם אוברקלוקינג. לאחר מכן הרצתי את FS2004 בשביל לבדוק את האיכות והביצועים. מאוד התרשמתי, אך כעבור דקה-שתיים כשהייתי באוויר במשחק והעומס של הגרפיקה היה גדול יותר - המחשב עף באופן מוזר. הוא לא עשה reboot אלא פשוט המסך נכנס למצב כמו standby והמחשב לא הגיב לכלום, לא כפתור הריסט ולא כפתור ההפעלה עזרו. רק כשניתקתי אותו מהחשמל וחיברתי הוא עבד. דבר מוזר נוסף שקרה הוא שעלה ריח מ…
-
- 12 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי... עד היום היה לי כרטיס מסך ATI X1900XT שמשלב כרטיס מסך וגם כרטיס טלוויזיה (בעזרתו אני רואה את המחשב ב-LCD וגם רואה את שידורי YES במחשב). חברת ATI החליטה שהם לא מוציאים עדכון לכרטיסים האלה ולכן אין תמיכה רשמית ל-Windows 7 ואחרי ההתקנה נותרתי ללא כרטיס מסך ו/או טלוויזיה.. לאחר פרסום הודעה פה לא הצלחתי עדיין לפתור את הבעיה משום שאין פתרון. הומלץ לי לקנות חדש שיהיה עם directx11 שתומך ב-Windows 7, אז הנני ;D אני אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך שמשלב את שניהם - All In Wonder שיריץ משחקים בסבבה כמו הכרטיס הנוכחי שלי וגם שאני אוכל לראות Yes במחשב וכמובן להקליט.. טווח מחירים לא ממש ידוע... מקווה שלא יותר מדיי יקר.. כאילו גג 200-250 דולר... אבל אני אשמח מאוד לפחות... אבל כל המלצה …
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי ASUS7100, כן ממש ישן יחסית אבל בכל זאת ניסיתי את יציאת הטלויזיה שלו (ואצל חברים שלי בכרטיסים חדשים יותר ניסיתי גם) וזה חרא יציאה אינטרליס (קו כן קו לא) ובאיכות... אפשר לראות ככה סרט אבל זה מגעיל במיוחד אחרי שרואים טיפה מההתחלה של הסרט על המסך מחשב ומבינים כמה האיכות ירודה בטלויזיה יחסית. אז אני מחפש או כרטיס מסך עם יציאת טלויזיה נורמלית או כרטיס נפרד שיוציא משהו נורמלי למסך.יש רעיונות ?
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש שני סוגים של SVIDEO TVOUT ? זה שמוכר לי זה ממש כמו של עכבר PS2 : במעגל מסודרים 4 פינים ומעין מלבד קטן כזה וכנראה שיש עוד אחד עם פשוט מלא פינים יש לי כבל שמתחבר לטלויזיה מהסוג הראשון, ובכרטיס מסך יציאה מהסוג השני מה אני יכול לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
כרטיס מסך ATI 4770 נאמר לי שיש מחסור בכרטיס הנ"ל מהחברות המובילות, אך הכרטיס של CLUB3D זמין. האם ההמתנה לכרטיס של GIGABYTE משתלמת או שאין הבדל בין החברות ואפשר לרכוש בראש שקט את הכרטיס הזמין של CLUB3D ? בכרטיסי מסך תמיד הלכתי על ASUS או GIGABYTE ולאחרונה על פי הביקורות גם HIS תפסה מקום של כבוד.
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אין לי כוח לפרט הכל בטופיק חדש אז תנסו בבקשה להבין בטופיק מפורום אחר... http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?t=22430 תודה
-
- 16 תגובות
- 857 צפיות
-
-
P3 850 with 512sdram and with AGP v.2.0 x4 רצוי שיתמוך ב-directx 8.1 וכן ב-TV-OUT תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי בעיה די בעייתית... קניתי כרטיס מסך geforce fx 5500 של זוטאק לפני פחות משנה, סביר להניח שיש לי עליו אחריות עדיין רק ש... אני לא מוצא את הקבלה אז זה די בעיה... קניתי מעסק פרטי, מחנות פה בעיר (בכרמיאל) קיצר, יש לי מחשב די גרוטאה, ישן אבל סוס asus p3v4x , intel p - III 600, 256 mb sdram ושאר הדברים לא כל כך משנים. קיצר היה לי וודו 3 3000 (16 מגה זיכרון אס די ראם ) הישן והטוב , וכששמתי על המחשב את הכרטיס החדש הפלא ופלא משחקים מסויימים שלא עבדו לי מקודם עבדו עליו, גרוטאה גרוטאה אבל סוס עבודה. קיצר, יום שישי האחרון (בערך) העתקתי איזשהו דיסק של די וי די למחשב, והשארתי את המחשב דולק כל הלילה ובבוקר כיביתי אותו, יותר מאוחר אחרי הצהריים הדלקתי שוב יותר מאוחר בערב כששיח…
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
המחיר זהה..!!..(2200)... מה כדאי??. אני יודע שה6800OCer יותר טוב... ובבקשה אל תגידו לי ששאלו את זה וזה נתחן אני יודע אני פשוט רוצה לדעת ראש בראש... הקירור של הלידטק מספיק?.. או שנביא לו איזה סליינסר??
-
- 13 תגובות
- 857 צפיות
-
-
תגידו איך זה שהכרטיסי מסך - גם המפלצות החדשים לא מציגים ביצועים בcall of duty כמו שהם מציגים במשחקים אחרים? יעני יש איזה סיבה מסויימת לכך? הגרפיקה כל כך טובה? אני שואל את זה כי יצא לי לראות משחקים עם גרפיקה יותר מפותחת שהכרטיסים מתמודדים איתם יותר טוב... סתכלו למשל פה: http://hwzone.co.il/reviews/8800/14/ הפעילו call of duty עם מפלצת כמו 8800GTS 640MB והFPS "רק" 53 כאשר הרזולוצייה רק 1024X768 בלי פילטרים בכלל !!!
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, יש לי GTX 760 אני מריץ איתו כל דבר שבאלי על ההגדרות הכי גבוהות. רק בCSGO אני על 100-120 FPS כשאמור להיות לי 300 בכיף. מה הבעיה? ואין לי הגבלה של כמה FPS אני יכול לשחק
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
המקרר בחדר שלי כל הזמן מנסה "להתניע" (בסןף מצליח) וכשהוא עושה את זה הוא עושה הפרעות בחשמל (במתח) ואני חושד שהוא מעוות לי את המסך הiiyama 454 היקר שלי :-[ כשהוא מנסה להתניע אני שומע ברמקולים רעשים ובטלוויזה ראיתי כל מיני קפיצות קטנות (היא נשרפה ,מוזר האא) אבל כשה קורה על המסך אני לא רואה כלום כשאני עוזב אותו וחוזר (אחרי שהוא במצב stand by) הוא מתעקם לי זז קצת שמאלה צד ימין מתעקם ימינה בעוד שהחלק העליון נשאר ישר ועוד כל מיני כאלה .... (הוא עקום אבל יציב ,לא קמו שטלפון לייד והוא רועד) אמרו לי שזה כנראה המסך אבל אני רוצה להיות בטוח שזה לא המקרר (והמסך לא בעקבות הטלוויזיה שלי) לא משהו שאי אפשר לסדר אבל מעצבן לסדר את זה אחרי כל פעם שאני חוזר למחשב (זה נשאר קבוע עד שהוא עובר…
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
תקשיבו אני עומד לקנות מחשב, המעבד שלו זה q6600 + oc שskypc עושה (עד 3.3 ghz) אז ככה אני קונה את הכרטיס 4850x2 1gb (ספק 650w, זכרונות 4gb 900mhz) ואני רוצה לדעת אם אני אקבל צווארי בקבוק או לא?
-
- 11 תגובות
- 857 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש עם sapphire 7770(גרסא רגילה). הכל פועל ללא תקלות נראות לעין, אבל ההתנהגות שלו מוזרה: בAIDA64 מופיע שמהירות השעון של המעבד שלו עומדת על 300 וה"אוריגינל"(?) על 1000. אני מבין את משמעות הסטייה בין הנתונים כאשר מדובר בזכרון(300*4 במקרה של הכרטיס הזה) , אבל לא ברורה לי המשמעות של זה לגבי GPU. האם זה נורמלי? דבר שני, כאשר אני משחק(company of heroes על דיטייל גבוה) הטמפרטורה ומהירות המאוורר לא משתנים בכלל. הטמ' תמיד בסביבות 25 מעלות, שזה כמובן קר מאד, ומהירות המאוורר עומדת על 30 אחוז מיכולתו(כך לפי התוכנה). לא יכול להביע הערכה אובייקטיבית לגבי הביצועים כי המחשב הקודם שלי היה ענתיקה יוצאת דופן שבקושי הריצה את המחשב הזה. מאד מוזר כל העסק הזה, מישהו יכול להסב…
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לחבר שלי פנטיום 4 1.7 זיכרון 386mb אני לא יודע את הלוח אם וכרטיס מסך tnt2 והוא רוצה להחליף את הכרטיס נסך התקציב שלו זה 450 , מה אתם ממצליצים לו ? תודה
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מבין הכרטיסי מסך לניידים מהו הסדר? מהטוב לפחות.. ואם יש הבדל משמעותי בין כל אחד מהם? NVIDIA 7800 NVIDIA 7400 NVIDIA 7300 Go6600 NVIDIA ATI X1600 ATI X1400 ATI X700
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
צריך המלצה של כרטיס של NVIDIA במחיר של 1000-1500 תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
התקנתי את הDX9.0C OCT ומאז הFPS יותר נמוך.... איך אני יכל למחוק את הDX9.0C OCT כדי להתקין את הDX9.0C
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-