עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by טל,

PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  2. ASUS Gainward Albtron Gigabyte Evga LeadTek XFX MSI

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  3. Started by zion789,

שלום קיים ברשותי כרטיס מסך מדגם HD 4850 של ג'יגה בייט,נכון למקודם בדקתי טמפ' והיא הגיעה ל85! אז פתחתי את התוכנה אוורסט ונוכחתי לגלות שמהירות המאוורר לא עוברת את ה20% תפוקה שלה כלומר גם במאמץ היא לא זזה.פתחתי את המחשב וגיליתי שיש לי המון אבק על הכרטיס מסך ובמיוחד על דפנות המאוורר וצלעותיו-אבק ממש כבד שהצלחתי להסיר אחרי הרבה זמן - ציפיתי לשיפור משמעותי בטמפ וגיליתי שהיא ירדה ל73 - 78 +- ועדיין המאוורר לא מגיע למאמץ! כלומר ברגע שאי משחק רוב הפעולות עושה המעבד הראשי במחשב -כתוצאה מכך הוא מתחמם ולבסוף מתכבה המחשב,אז עכשיו אני אומר מה יכולה להיות הבעיה - למה המאוורר של המעבד הגרפי לא זזז למרות שהסרתי את כל האבק שהפריע לו דרך אגב אני מעדיף שתענו לי פה ולא בפורום משני אחר למה לא …

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  4. Started by dorosh,

הי חברים, אני מעוניין לרכוש כרטיס חדש מסדרת ה 3080, בהמשך לכל נושא הכבלים שהיה ועכשיו שאנחנו כבר כמה חודשים אחרי... מה אתם ממליצים בעצם מבין כל החברות השונות? Gigabyte, MSI, ASUS TUF, ASUS ROG וכו.. לא יודע במה לבחור.. ואם כבר 3080... לדעתכם יהיה שווה לחכות ל 3080TI ? או שההבדל במחיר יהיה משמעותי ולא שווה את ההשקעה? תודה.

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  5. אז ככה היום ראיתי סרט והמסך היה שחור, וראיתי שבכל הצדדים של המסך, למעלה למטה ובצדדים, יש מין קווים לבנים כאלה, רק בצדדים. זה מין כתמים כאלה בצבע בהיר יחסית שנמצאים לאורך כל הצדדים של המסך, האם זה דבר טבעי למסכי LCD? או שזה בעייה במסך? תודה

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  6. Started by Eden 6600,

אני מאמין שעוד אנשים חשבו כבר על הרעיון הזה לפני ורציתי לדעת אם הוא יעיל ואפקטיבי. אני חושב לקנות מחשב חדש בעוד כמה חודשים ובגלל שאני יוציא עליו הרבה כסף (6000 ש"ח נחשב לדי הרבה לא?) אני רוצה שהוא יוכל להריץ משחקים ברמה גבוהה למשך הרבה חודשים, אבל אני מניח שביום מן הימים הוא יתחיל לזייף. אז חשבתי לקנות לוח אם תומך SLI/CF וכרטיס מסך מתקדם (ברמת 9800GTX/HD4870 ביחס לעתיד) וכשהכרטיס יתחיל לזייף, אז פשוט לצרף כרטיס מסך זהה שיעלה גם הרבה יותר פחות, בגלל שעם הזמן המחירים יורדים... מה אתם חושבים על זה?

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by RAZIEL98,

שלום אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש עכשיו אני עוד לא יודע אם אני יקנה או לא רק רציתי לבדוק אם אני אצטרך להחליף עוד חלקים מלבד הכרטיס מסך שיש לי כרגע ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  8. Started by BURTON,

מה ההבדל מבחינת ביצועים בין הGeForce 5600 256 mb ל radeon 9600 pro 128 mb ? אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת איזה מבין הכרטיסים יותר טוב שמעתי גם שה5600 רועש. אם למישהו יש נסיון עם הכרטיס והרעש שירשום

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  9. Started by menyd1,

התקנתי תדרייבר האחרון 10.10 ששוחרר אתמול 22.10 והוא עשה לי בעיית גרפיקה במשחק דארקסיידרס בהתחלה לא הבנתי מה קורה לא רואים טוב בכלל כאילו דפקה רואים אפור עשן וזה ואז מחקתי תדרייבר והתקנתי חזרה את ה אחד לפני האחרון 10.9 וזה באמת היתה הבעיה והבעיה נפתרה למה זה ככה? ממתי עידכון דרייבר גורם לבעיה במשחק? יש לי hd4870 ווינדוס 7

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  10. Started by asili,

קבלתי לפני כ שבועיים את המסך המדובר אני מאוד מרוצה ממנו אבל יש בעיה אחת שמפריעה לי ואני לא מצליח לפתור אותה בעזרת ההגדרות של המסך והיא בעיית הגאומטריה ועכשיו אני אסביר את עצמי אני רואה שהתמונה לא מתלבשת על כל המסך והקווים עקומים כלומר הגאומטריה לא מושלמת אני יודע שלמסך הזה יש גאומטריה מושלמת ואני רוצה להגיע לשלמות הזו רציתי לדעת האם יש תוכנה שיכולה לבצע תיקון גאומטריה אוטומטי?

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  11. אני משתגע כבר קניתי 6800GT ועכשיו שאני סם לראות בטלויזיה סרט אני רואה עם מין קפיצות קטנות כאלה מין הפרעות כאלה וזה רק שאני רואה סרטים עם תוכנות עם מדיה פליאר רגיל זה עובד טוב מה יכול להיות הבעיה ?????

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  12. Started by MoMo-P,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב, אבל לוח האם שלי תומך עד AGPX4, התקשרתי לKSP והם אמרו לי שאין להם כרטיסי שתומכים AGPX4 ויותר מזה ששום כרטיס מסך של AGPX8 לא יעבוד לי על המחשב, אז רציתי לברר אם זה נכון ושאין אפשרות ש6600 או X700 או 9550 יעבדו אצלי על המחשב. תודה.

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  13. כפי שרשום בכותרת...ו.. **ציינו סדרות של כרטיסים ולא את השמות המדוייקים... (דוג:כל- G-FORCE 9,8) **אם ידוע לכם על כרטיסים דיי חדשים שלא תומכים ? **האם זה קשור לטיב ,עוצמתו של הכרטיס או קשור למתי הכרטיס יצא???

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  14. מה נשמע פורום גראפיקה שמעתי ש hwzone אתר החומרה הכי טוב עם הפורום הכי עשיר אז באתי לבדוק מה קורה פה בדרך כלל אני גולש בגיימר אבל קצת נמאס כבר עברתי על ההודעות פה וראיתי מס הודעות השואלות בנוגע לradeon 9800 pro\128 bit\256 bit אז רציתי להבהיר את הנושא איך תוכלו לזהות את מבנה הכרטיס זכרתי ש בגיימר ילד פרסם דיון עם ההשוואה בין טוב בוא נתחיל 1) צורת הזכרונות בגרסת ה256 ביט היא ריבועים מושלמים כשב128 הם מלבנים 2)הזכרונות בכרטיס ה256 ביט הולכים כמו האות L 3)המאוור של ה256 ביט אמור להיות כסוף כש128 ביט שחור תמונות ------------------------------------------------------------------------------ http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=407593 טוב מקווה שלא אמרתי שטויות ו…

• 14 תגובות
    • 907 צפיות
  15. מקבל הודעה של VIDEO MODE NOT SUPORTED עד לעליית הווינדוס ,בווינדוס אין בעיה המסך עובד מדובר במסך של SAMSUNG 171S דק LCD

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  16. Started by GeForce,

מעבד אינטל פנטיום 4, 2.4. 2GB זכרון פנימי. המחשב הולך לשמש כ-HTPC. אני רוצה לשחק גם ב-Pro Evolution. אני מתלבט בין 2600Pro, HD3650 ו-x1650 מה הכי משתלם לי מביניהם?

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  17. למשהו פה יש את הכ.מסך הזה ? אם כן אתם יכולים להעלות לפה קצת באנצ'ים.. רצוי עם בארטונים ואם משהו יודע אם באוברקלוק אני אצטרך ספק יותר חזק מ 300W שיש לי עכשיו

• 13 תגובות
    • 907 צפיות
  18. Started by yoram111,

למחשב המיועד לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ומשחקים קלים, (אני לא גיימר...) אני יכול להשיג אחד מ-2 כרטיסי המסך הללו במחיר של כ-230 שח.האים הם זהים בביצועים או אחד מהם עדיף? Sapphire ATI Radeon HD5450 1024MB PCIe DDR3Sparkle GeForce 9400GT 512MB DDR2 SF-PX94GT512U2LP-HP תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  19. Started by xpsdn1,

טוב אז ככה, בכרטיס הקודם שלי.. שעדיין באחריות HD7870XT היו נפילות במשחקים: קרייסיס, ליג אוף לג'נדס, סימס (זה מה שהספקתי לראות) לאחר שTMS אישרו לי כי אכן יש תקלה.. נתבקשתי להחליף כרטיס מסך מבין המגוון שיש להם באתר. ההתלבטויות שלי מתחלקות לכמה שאלות.. 1.האם יש מצב שאם אני אחליט ללכת על הRadeon R9 280X OC 3GB GDDR5 תהיה קיימת אותה הבעיה שב7870? בגלל שזוהי אותה חברה ואני חושב שאותו בסיס בשם tahiti לשני הכרטיסים? 2.האם משתלם להשקיע את ההפרש מהכרטיס GTX760? האם ידוע לכם על טיב הכרטיס של ריידון בהשוואה לGTX760? אשמח לתשובה בהקדם בהתחשב שעוד שעה~ אני צריך להחזיר תשובה.. האופציות: Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 http://www.tms.co.il/product/12969 GTX 760 http://www.tms.co.il/product/1…

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  20. Started by beelzeboss,

כרטיס ממש חזק שלהם ל CROSSFIRE בעתיד הקרוב

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  21. שלום רב, מזה זמן מה אני חוכך בדעתי להכניס למארז שלי עוד כרטיס גרפי על מנת לטפל ברינדורים וגרפיקה תלת מימדית שבה אני עוסק עקב היותי סטודנט לעיצוב תעשייתי. נכון להיום, אני כלל מרוצה מיכולות הרינדור של המחשב ככלל. תמונה באיכות 1280X800 לוקחת לי ברמה סבירה כ5 שעות לרינדור. למרות שלא מדובר באובייקטים מורכבים מדי. אני כבר יודע שהתוכנות הללו לא תומכות בכרטיסים כגון ה5850 שבו אני משתמש, ולכן הייתי רוצה להוסיף FIREGL לחגיגה. השאלה היא האם ניתן, ללא XFIRE לצור מצב שבו שני כרטיסים עובדים על אותו מחשב ללא התנגשויות כאשר כל אחד עושה עבודה ספציפית?

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  22. שלום לכולם, בזמן האחרון אני מתקשה למצא כרטיס מסך לצפיה בטלויזיה, אשמח אם תעזרו לי.. תקציב: 400 חריגה מקסימלית: 100-200 השימושים העיקריים שלי מהכרטיס צפיה בטלווזיה Full HD, עריכת תמונות, ואולי קצת גיימינג... אני מתכוון לקנות אותו IVORY, KSP או כל חנות שקרובה לנתניה. מפרט של המחשב: לוח אם GA-MA69GM-S2H מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+, 3006 MHz כרטיס מסך נוחכי NVIDIA GeForce 8400 GS ספק של 300W כרגע אני משתמש במסך של 17 אינצ' חחח אבל לא להרבה זמן, הטלויזיה היא 37 אינצ'. הערות ובקשות מיוחדות: אני רוצה שהוא יריץ FULL HD בלי בעיות / תקיעות / הקפאות, זה הדבר שהכי חשוב לי. אם מומלץ יותר כרטיס טלויזיה למקרה הזה, אז תגידו, אני לא ממש מבין בזה.. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  23. אהלן. לצערי, ה5770 הישן שלי נהרס, אחרי 3 שנים ששירת אותי נאמנה! ולדעתי כוחה של המערכת הישנה הזו עדיין במותנה! לכן, החלטתי לחפש כרטיס חלופי. להלן המפרט של המחשב: מעבד: amd phenom ii x4 955 לוח אם: Gigabye 770ta-ud3 זיכרון: 6G 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: WD 500G SATAT3 BLUE ספק כוח: Seasonic S12 Energy Plus 550W אני מחפש כרטיס שיוכל להתמודד בצורה סבירה עם משחקים של השנים האחרונות. כמובן להמנע מצוואר בקבוק. ואם זה יקרה (משהו שקשה לי להאמין) עד 1000 שקלים. תודה רבה מראש! גיא.

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  24. Started by ravid,

צריך:כרטיס מסך בעיה:תקציב 700- נ.ב.:נא לרשום מקום

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  25. יש לי GF 7900 ואני היית רוצה לדעת איזה מישחקים יש שמנצלים את כל כוחו של ה GF 7900

• 10 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים