כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
תודה רבה למשתתפים, ואם תוכלו, אנא פרטו מדוע, תודה רבה שוב!
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
עוד שלוש שאלות קטנות! 1.כיצד אני מעביר תמונה לtv? כאשר אני כבר מחובר עם כבל סופר דרך המניו?(אני בקי בתחום אבל עד כה עםG-F 2.כאשר שיניתי בsmartagrat לדיפולט הוא רשם פאסט רייט פועל וכאשר איתחלתי הוא רשם כבוי????? 3.מידה על ה-8500 128 dvi מהירות שעון אפיקים וכו ואם אפשר הסבר קצר 4.מהם aa,af האם וכיצד ניתן לכוון אותם! 5.האם הtrufurm אמור להיות ב-off ברשותי הדרייבר החדש ביותר בתודה מראש אלעד
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
יש לחבר שלי פנטיום 4 1.7 זיכרון 386mb אני לא יודע את הלוח אם וכרטיס מסך tnt2 והוא רוצה להחליף את הכרטיס נסך התקציב שלו זה 450 , מה אתם ממצליצים לו ? תודה
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לאחרונה את הכרטיס מסך : SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4758 באתר הבית של החברה מופיע שמהירות המעבד היא 625MHz ומהירות הזיכרון הוא 1450MHz אז למה אצלי בלוח הבקרה של ATI מופיע לי מהירות המעבד 500MHz מהירות הזיכרונות 594MHz צירפתי שתי תמונות הראשונה היא של המידע מאתר החברה על הכרטיס והשני זה של לוח הבקרה שלי. האם זה מידע נכון, או שיש משהו דפוק בכרטיס שלי ? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום חברתי תמחשב לטלוויזה דרך היציה הצהובה TV-OUT נראה לי עכשו שאני רואה סרט בטלוויזיה רואים סביר לא כול כך טוב אבל מה שהכי מציק זה שהסרט עובד לאט הוא כזה נתקע מפעם לפעם זה לא סרט ספציפי זה סרטים באיכות די וי די שאני רואה במחשב חלק בלי הפרעות מישהוא יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה והמחשב נמצא ליד הטלוויזה הכבל פחות ממטר (אמרו לי שזה משנה) תודה מראש לכול העוזרים
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
איזה מסך עדיף? 17" CTX PR705F Flat Trinitron Monitor או 17" IIyama Vision Master Pro 1413 Diamondtron Flat Monitor הנתונים של ה-IIYAMA : 0,25mm 1280x1024 H:30-70kHz,V:50-160Hz הנתונים של ה-CTX : 0.24 30-86kHz המשחק היחידי שאני משחק הוא: FLIGHT SIMULATOR
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
סוף סוף לאחר שבוע וחצי אבא חוזר הביתה כשבידוהמסך . עכשיו התפנה לי סוף סוף מקום על השולחן, ואני מתחיל לגלות את היתרונות של ה LCD. ובגלל שאני אוהב לחלוק אתכם את מה שיש לי, הנה כמה תמונות :-*: הקופסא: מה שהיה בפנים: המסך על השולחן, בהשוואה לגריל 80ממ: על השולחן, עם הרמקולים: מבט מהצד: מרחוק: ומקרו נחמד לסוף:
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
איזה כרטיס יהיה נכון למערכת שמבוססת על מעבד I5 2500 או I7 2600 . אני אעבוד בהתחלה עם תוכנת pinnacle studio 14 ולאחר מכן אשקול לעבור לתוכנות כמו edius או premiere מה חשיבות הכרטיס במערכת זו ?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום וחג שמח 1) כיצד אני מחבר, ומה עלי לקנפג כדי ששני המסכים יראו אותו דבר? 2) FB,K אך לכל מסך נראה דברים שונים? בתודה מראש, יהודה
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
טוב אז עשיתי עם הNView את ההגדרות ורואים בטלוויזיה רק הבעייה שרואים בלי צבע!! רק שחור לבן!!! אני לא יודע מה לעשות!!! :'( :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם תוכנות אדובי מעבד I73930K וכרטיס GTX570 1280MB וזכרון של32GB בזמן האחרון התוכנה נתקעת בסיבת תקלה של OPENGL קוד 7 וכפי שראיתי זה אומר שאין מספיק זיכרון בכרטיס לעיבוד שאלתי היא בכרטיסים של ניידים יש אפשרות של זכרון משותף שמשתמש בזכרון המעבד השאלה אם גם בכרטיסים כאלה יש אפשרות כזאת באם לא האם ישנו איזה פתרון לא תוכנתי בענין תודה
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני צריך כ"מ חדש.(והגיע הזמן באמת) יש לי אפשרות להעביר אותו מאמריקה דרך חברים, האם יותר זול שם? באם יותר זול שם בצורה משמעותית-האם מיסים יהפכו את הקנייה ללא כדאית? ואיזה כרטיס רצוי בשבילי (זו לא השאלה המרכזית של הת'רד מכיוון שאת המידע הזה יש בסטיקי, אבל לכל מקרה... אין לי ידע כדי להחליט(שום ידע בכלל)) (אני רואה שיש צורך לציין-מיועד למשחקים. )
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות שהוא פחות מאלף שקל?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום. הלך לי הכ.מ 9800P ואני נאלץ לרכוש אחד חדש.עכשיו בנוסף לבעיה זו גם המסך שלי התחיל לעשות בעיות ואני אצטרך להחליף גם אותו. אני אקנה כנראה את ה731BF של סמסונג שעולה בסביבות 1300-1400 ש"ח.כך שההוצאה הפתאומית על מסך חדש די מורידה את מה שתכננתי להוציא על הכ.מ. עכשיו,האם "להסתפק" בXFX 7600GT שעולה 850(שנראה לא רע בכלל מבחינת ביצועים)או להשקיע עוד 500 ש"ח(שזה סכום לא קטן)בשביל הX1950P? אני מתגייס פחות או יותר בעוד שנה,אז אני צריך משהו שיספיק לאותה תקופה,האם באמת ישתלם לגרד את ה500-600 שקל האלה? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 869 צפיות
-
-
האם יכול להריץ משחקים עם open gl? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD 4550 של Sapphire עם יציאת DVI ויציאת HDMI. כרגע מותקן Catalyst 9.3 מעל Win XP Pro SP3 וגם מעל Vista Ultimate SP1. המחשב משמש לעבודה רגילה + סרטים, ולכן מחובר למוניטור ברזולוציה 1600x1200 ולפלזמה ברזולוציה 1360x768. בתחילה, בגלל מגבלת כבלים שהיו ברשותי, חיברתי את יציאת ה HDMI למוניטור ואת יציאת ה DVI לפלזמה ללא בעיות מיוחדות. כעת, לאחר שרכשתי כבל HDMI ארוך לצורך חיבור הפלזמה, הפכתי את החיבורים אבל העסק מקרטע מאחר שאני לא מצליח בשום צורה לקנפג את יציאת ה HDMI להוציא רזולוציה NR עבור הפלזמה של 1360x768. הכי קרוב שהגעתי זה 720p, גם ב XP וגם ב Vista. ניסיתי להוסיף רזולוציה לא סטנדרטית דרך ה registry (לפי חיפוש בגוגל), כמו גם לקנפג באמצעות Powerstrip אבל ללא …
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד dell vostro 3300 וכאשר אני מחברת אותו לטלוויזיה שלי דרך חיבור VGA אני רואה שתמיד ברזולוציות של המסך הרחב נחתכת התמונה באופסט אך ברזולוציה של מסך 3:4 התצוגה שלמה, זה מעוות את התמונה, הורדתי את הדרייבר הכי עדכני ועדיין הבעיה קיימת. בבקשה עזרו לי
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני משתגע כבר קניתי 6800GT ועכשיו שאני סם לראות בטלויזיה סרט אני רואה עם מין קפיצות קטנות כאלה מין הפרעות כאלה וזה רק שאני רואה סרטים עם תוכנות עם מדיה פליאר רגיל זה עובד טוב מה יכול להיות הבעיה ?????
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
אז ככה מה אני צריך? כרטיס מסך חדש למחשב אני צריך שהוא יהיה APG x8 רצוי שהוא יתמוך ב- SM3 וגם ב HDR תתנו לי בבקשה כרטיס לפי הדרישות שלי בתקציב של 1000 שקל של 1500 וגם ב 2000 תודה!
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
חברה השמח לעזרה ואם הוא לא זמין משהו יכול לשאר מתי הוא יהיה זמין בארץ?? נ.ב- האם זו הגירסה הכי מהירה של הכרטיס?? (ללא OCים ביתיים)
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-