כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
חלק אומרים פה שאין הבדל בין הכרטסים מבחינת תצוגה וצבעים וזה תלויי במסך זה לא נכון היה לי כרטיס HD4870כפול ליבה שהייה על בהירות 1/3יותר מהברירת מיחדל ועכשוו יש לי XFX HD 7970 והתמונה הרבה הרבה יותר בהירה ובוהקת שלה היה ניתן לראות כלום באינטרנט זה ממש מפריע לעניים ואז הורדתי1/3 מהברירת מחדל ועכשוו זה יותר נורמלי גם הצבעים הרבה הרבה יותר משופרים ויפים מאוד גם אכות הטקס שופרה הרבה יותר שהמסך דל שלי לא חדש דגם Dell 2408WFP :-) עכשוו יש לי מסך חדש משופר כמה שיפרו את עוצמת התצוגה לפחות פי שתיים אפלו יותר מדהים
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה גירסה זאת? GTO2? האם זו גירסה מוחלשת/חזקה יותר? האם יש איזה סקירה על הגירסה הזאת? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 890 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה כ. מסך 5450HD של SAPPHIRE, אחרי פירמוט המחשב (שלקח איזה שבוע בגלל בעיה בעדכון הביוס, סיפור אחר ולא קשור לנושא הזה), התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ואחרי זמן מה של עבודה על המחשב, המסך הפך לירוק לשתי שניות ואז שחזרה התמונה, התקבלה תמונת נגטיב (כחול הפך לירוק, אדום הפך לצהוב וכיו"ב). הסרתי והתקנתי שוב את הדרייברים ושוב חזרה התופעה. שאני מנתק את כבל הHDMI (המחשב משמש כHTPC) ומחזיר אותו אחרי שניה התמונה מסתדרת. האם ניתן להסיק מכל מה שכתבתי לעיל שיש בעיה בכרטיס עצמו?
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
התקנתי את הכרטיס ויש בעיה בהעלאה של הוינדוס אני מקבל הודעה שאין לכרטיס מספיק חשמל, כי החיבור החיצוני של המתח לא מחובר. קיבלתי את הכרטיס ערום בלי שום כבלים ומתאמים. מי שמכר לי אותו אמר לי שאצלו זה עבד בלי לחבר את המתח החיצוני בלי שום בעיה. הלוח אם שלי הוא ASUS M3A78-EM. מעבר לזה יש את עניין יציאת הTV. אני מנסה לחבר את המחשב לטלויזיה, אין לי את המתאם שבא עם הכרטיס , יש לו יציאה עגולה 7 פינים שדומה לSVIDEO. חיברתי כבל SVIDEO לRCA, הגדרתי מצב CLONE רזולוציה בטלויזיה של 800X600, ולא רואים כלום. רעיונות ?
-
- 12 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מסך MAG InnoVision 810FD יד שניה ב1000 ש"ח, כדאי לי לקנות? מחבר של אחותי מה אתם אומרים ?
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
המערכת שלי כרגע היא: AMD Athlon X2 5600 2GB זיכרון. (ישודרג ל4 בעתיד) כרטיס מסך 9800GT של חברה בינונית. ווינדוס 7. הספק הוא 550W או 600W לא זוכר כרגע. אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך בסכום של עד 700 שח שיריץ משחקים ברזולוציה של 1024*1280 באיכות הכי גבוהה. ושיהיה שקט. האם יש טעם? האם המעבד מגביל אותי באיזשהו אופן. האם השיפור מכרטיס המסך הקודם יהיה משמעותי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אוקיי שלום לכולם, אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני מחפש מסך (כמו שהבנתם כבר) LCD 17". עכשיו אני מחפש את המסך הטוב ביותר שיש למשחקים ובעצם המסך הטוב ביותר. צריך שיהיה גם מחיר סביר נורמלי לא ב4000 ולא מחירים אסטרונומים כלומר המסך שהכי טוב, יעיל ושווה, מבחינת מחיר שיש היום בשוק. תודה על העזרה, אורי.
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי טוב חברים אני מבין שכבר נמאס לענות על השאלה הניצחית הזאת אבל אני רוצה לקנות כ. מסך חדש וזה בערך התקציב אז מה אתם אומרים ?? תודה
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום. GeForce 8800 Ultra. יש לי שני יציאות DVI. האם אפשר לחבר שני מסכים??? שאלה נוספת: האם יש לכבות את המחשב לפני חיבור מסך, או שאפשר לעשות את זה ב"חי"? תודה
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אנשים פה מקשקשים דברים סתם. אתם חושבים שאתם מבינים בכרטיסי מסך או במסכים ??? כול אחד פותח שירשור של מדריך לקניית"******" ובסוף המאמר אתה מבין שהבנאדם פה חוזר על דברים שכול אחד היה מבין ויודע גם מבלי לקרוא את המאמר.... זה כמו שקראתי לפני כמה ימים מאמר של איזה כתב אחד דודי גולדמן שחושב שהוא כתב מחשבים בעיתון ידוע והמליץ לאנשים איזה מחשב והסבר ככללי שבן אדם נורמאלי שלא מבין כלום יוצא עוד יותר מבולבל! ואותו דבר גם כאן! האין זהו פרום על תצוגה וחומרה ?????! אנשים לכול הרוחות תתעוררו שם! די לדבר כול הזמן על כרטיסים ומי יותר מהיר מהשני. את מי זה בכלל מעניין ????!!! טוב יש אנשים שזה מעניין אותם אבל הסיבה שבגללה אני מתעצבן היא שאני ועוד כמה אנשים שאלנו בכנות לגבי המלצות או שאלות ל…
-
- 12 תגובות
- 890 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, החלטתי סוף סוף לקחת יוזמה ולעשות אוברקלוק לכרטיס המסך שלי ועכשיו לשאלות: 1. אחרי שהחלפתי את הביוס ועשיתי ריסט, במסך הראשון שפותחים את המחשב שהוא מזהה את הכונניםף היו פה ושם פסים משובשים, וזה קורה עוד לפעמים, ולפעמים לא.. האם זה בסדר, נורמלי? 2. העלתי את הליבה ל 300MHz ואת הזכרונות ל 600MHz(סינק מקורי בלי קירור זכרונות), ואני לא רואה שיפור מאוד משמעותי אחרי בדיקה ב 3dmark01, משהו כמו 300 נקודות אבל יכול להיות כי הפעם אחרונה שעשיתי את הבדיקה הייתה לפני כמה שבועות, אז יכול להיות פירמוט קצת ישפר.. 3. שמעתי סיפורים על נקודות, ארטיפקטים או משהו כזה ושיבושי צבעים לאנשים שעשו אוברקלוק, אם אחרי כל הבדיקות שעשיתי בAquamark & 3dmark01, הכל היה בסדר אומר שהאוברקלוק…
-
- 13 תגובות
- 890 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7531
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
http://ati.amd.com/support/driver.html בנתיים לא שמתי לב לשינויים בביצועים באף אחד מהמשחקים שלי..
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, המפרט הנוכחי שלי הוא E8400 4GB Ram 9500GT Seasonic 600W אני גם מחכה למשחקים שהולכים להגיע, MW3,BF3,Max Payne 3, ואני רוצה לשחק אותם על הגדרות מקסימליות, יש סיכוי שאני עושה את זה רק עם שדרוג של כרטיס מסך לדוגמה ל GTX570, או שנראה לכם שאני כבר צריך לשדרג את המעבד-לוח-זיכרון-כרטיס מסך ? למשהו יותר רציני כמו I5 ? אני עובד עם מסך 40" LCD על 1080P תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
המחשב בעיקר יפעיל משחקים (גם כבדים) מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 Box לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3 זיכרון: G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ עם איזה כ"מ המשחקים יפעלו לי על ההגדרות הכי גבוהות בלי לאגים?
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, יש לי GTX 760 אני מריץ איתו כל דבר שבאלי על ההגדרות הכי גבוהות. רק בCSGO אני על 100-120 FPS כשאמור להיות לי 300 בכיף. מה הבעיה? ואין לי הגבלה של כמה FPS אני יכול לשחק
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
המקרר בחדר שלי כל הזמן מנסה "להתניע" (בסןף מצליח) וכשהוא עושה את זה הוא עושה הפרעות בחשמל (במתח) ואני חושד שהוא מעוות לי את המסך הiiyama 454 היקר שלי :-[ כשהוא מנסה להתניע אני שומע ברמקולים רעשים ובטלוויזה ראיתי כל מיני קפיצות קטנות (היא נשרפה ,מוזר האא) אבל כשה קורה על המסך אני לא רואה כלום כשאני עוזב אותו וחוזר (אחרי שהוא במצב stand by) הוא מתעקם לי זז קצת שמאלה צד ימין מתעקם ימינה בעוד שהחלק העליון נשאר ישר ועוד כל מיני כאלה .... (הוא עקום אבל יציב ,לא קמו שטלפון לייד והוא רועד) אמרו לי שזה כנראה המסך אבל אני רוצה להיות בטוח שזה לא המקרר (והמסך לא בעקבות הטלוויזיה שלי) לא משהו שאי אפשר לסדר אבל מעצבן לסדר את זה אחרי כל פעם שאני חוזר למחשב (זה נשאר קבוע עד שהוא עובר…
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב מלפני שנתיים והוא מתחיל לקרטע ...(במשחקים חדשים) מכיוון שבזמן הקרוב עומדים לצאת משחקים ממש טובים FARCRY 2 , CALL OF DUTY 5 וכו' אני רוצה שהם יעבדו לי על איכות סבירה (MEDIUM) אני מוכן להשקיע עד 900 ש"ח על שידרוג של הכרטיס מסך זה המחשב שלי עכשיו : כתוב על הספק: HEC-400 TR-TF combined 145 w total output 400 w תתחשבו גם בזה שיש לי מעבד ישן אז אם אני ישים כרטיס מסך של 900 שח שהצוור בקבוק לא ישפיע יותר מדי תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 890 צפיות
-
-
לא הפעלתי אפילו משחק אחד.. אני מדליק את המחשב מחכה כמה דקות והטמפ' עולה עד ל 81 בערך והמאווררים מתאמצים.. יש לי win 7 מה לעזאזל קורה פה? כל הקיץ שיחקתי משחקים עם הכרטיס הזה וזה בחיים לא הגיע לטמפ' כאלה אני צריך לציין שרק אתמול עברתי לwin7 והדרייבר האחרון הותקן כבר
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com.tw/Products/ViewImage.aspx?ProductID=2774 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5372 שווה את המחיר?
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מטרה: שדרוג המערכת לצורך שיפור מקסימלי בביצועי גיימינג בתקציב שניתן. תקציב: 1000 ש"ח מערכת קיימת : מעבד : E4500 CORE2DUO CONROE כרטיס מסך :GEFORCE 8400GS 512MB PCIE זכרון פנימי:KINGSTON 2GB DDR2 800 MHZ לוח אם: ASUS P5KPL-VM G31 ספק:EZCOOL -ATX-300 JSP 300W מסך: LG W2261V הבהרות נוספות: אין איזושהי שאיפה להריץ את כל המשחקים הכי כבדים על Very High עם פילטרים וכו'... הרצה חלקה של משחקים על Medium תהייה גם מספקת. הכוונה למשחקים דוגמת: Assassin's Creed , Brothers in Arms - Hell's Highway ודומיהם. הייתי ממליץ לקחת ספק ב 350 ש"ח , משהו כמו Tomahawk 450W Active PFC 12cm. וכרטיס מסך hd4850 בעוד איזה 750 ש"ח. השאלה אם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק.או שאולי עדיף להשקיע חלק מהתקציב על…
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך- sapphire 7850 HD, שמחובר כבר למחשב. ובמחשב הישן יש לי nvidia 9500GT; עכשיו חיבור שני הכרטיסים בcrossfire אפשרי? כלומר, אם שימוש בשני הכרטיסים ישפר את ביצועי גרפיקת המחשב? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
טוב אז ככה איזה מבין הכרטיסים הבאים: Leadtek 8800GTS 640MB או BFG 8800GTS 320MB OC2 יותר טוב מהבחינות הבאות: ביצועים-הכי חשוב תמורה מחיר OC יותר גדול עתיד גדול יותר יותר תמיכות האם מצדיק ההפרש של ה-400 ש"ח ביניהם לטובת ה-leadtek?
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום אני רציתי לדעת אם כדי להחליף מסך מתי שאני קונה מחשב חדש המסך שיש לי הוא LG 775FT כדי להשאיר אותו או להחליף?
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
ברשותי HD5850 וQ6600, שניהם על סטוק. לא מפליא שדווקא עכשיו בקיץ המעלות התחילו לעלות בצורה מאוד דראסטית והמעלות של המעבד עלו ל43c בזמן מאמץ ו30 ומשהו במנוחה, ושל הכ.מ 90+ בזמן מאמץ ו40-50 במנוחה..זה תקין? ואם כן עד כמה? ואם לא עד כמה כדאי לקנות קירור?
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-