עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. זה יכלול שובר לקבלת המשחק HL2 ו כל מני משחקים של STEAM כמו שפורסם פה באתר.

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  2. שלום כולם, קניתי היום את הכרטיס בגירסאת ULTRA DURABLE של GIGABYTE, ברגע שאני נכנס לשרת בBF3 דרך האתר שלהם, יש במשחק מסך שחור ושומעים את הסאונד של המשחק וזהו! חיפשתי ברשת וגם פה אבל לא מצאתי הסבר ופתרון, אשמח לעזרה. תודה.

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  3. Started by jungle-man,

שלום מהתקנת המשחק לפני מספר שבועות אני חווה לעיתים במהלך המשחק מעין הצללה לבנה על המסך שמגיעה במעין הבהובים ויכולה להעלם לאחר מספר שניות או להגיע למצב שהמסך כולו מולבן. במצב כזה רק יציאה לדסקטופ והמתנה של כדקה שתיים וחזרה למשחק פותרת את הבעיה. להערכתי מדובר בכרטיס המסך (GT8800) שחווה עומס למרות שזהו המשחק היחידי שזה קורה (אפילו לא בCrytek 2 או איך שקוראים לו). כל המשחקים משוחקים ב1920X1080. דרייבר NVIDIA עדכני וסטלרס גם עם הפאטץ האחרון. האם לדעתכם הכרטיס מגיע לסוף ימיו או שסתם קשה לו עם סטלרס 7? האם מישהו כאן נתקל בתופעה דומה?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  4. Started by alexg657,

אני לא יודע מה עדיף הבנתי שיכולים להיות בעיות יציבות בפתיחת הכרטיס ועוד כל מיני בעיות תמליצו לי מה יותר כדאי? תודה חברים

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  5. Started by House M.D.,

היי יש לי מערך של 2x ASUS GTX 560. היום שמתי לב שכל משחק שאני נכנס אליו קורס. למשל ב GTA IV אחרי הטעינה כל הטקסטורות הפכו לכחולות ואז הוא קרס. ב Trackmania 2 ראיתי ארטיפקטים ועיוותים ואז הוא קרס. אותו דבר כל משחק אחר שניסיתי. חשבתי שהבעיה היא שאני על דרייבר בטא 304.48, אז מחקתי באצעות driver sweeper והתקנתי 301.42 בלי הצלחה יתרה. ניסיתי לבטל את ה SLI בלוח בקרה עם אותן תוצאות. הכרטיסים על טמפרטורות נורמאליות, 48 ו- 58 במאמץ (אחד מהכרטיסים תמיד יותר חם) והם היו על 75-80 במאמץ לפני שהבעיות התחילו. לכרטיסים יש אוברקלוק מינורי מהמפעל, לא חושב שזו הבעיה. מה לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  6. הפרטים על הלוח הם בקישור http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3156

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  7. היי... עד היום היה לי כרטיס מסך ATI X1900XT שמשלב כרטיס מסך וגם כרטיס טלוויזיה (בעזרתו אני רואה את המחשב ב-LCD וגם רואה את שידורי YES במחשב). חברת ATI החליטה שהם לא מוציאים עדכון לכרטיסים האלה ולכן אין תמיכה רשמית ל-Windows 7 ואחרי ההתקנה נותרתי ללא כרטיס מסך ו/או טלוויזיה.. לאחר פרסום הודעה פה לא הצלחתי עדיין לפתור את הבעיה משום שאין פתרון. הומלץ לי לקנות חדש שיהיה עם directx11 שתומך ב-Windows 7, אז הנני ;D אני אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך שמשלב את שניהם - All In Wonder שיריץ משחקים בסבבה כמו הכרטיס הנוכחי שלי וגם שאני אוכל לראות Yes במחשב וכמובן להקליט.. טווח מחירים לא ממש ידוע... מקווה שלא יותר מדיי יקר.. כאילו גג 200-250 דולר... אבל אני אשמח מאוד לפחות... אבל כל המלצה …

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  8. המחשב שלי די חדש (4 חודשים) ובימים האחרונים התחילו לי קריסות פתאומיות בתצוגה - המסך משחיר לשנייה או שתיים, ואז חוזר לעצמו. אח"כ מופיעה הודעה למטה מצד ימין (ווינדוס 7) משהו כמו "מנהל התצוגה הפסיק לעבוד וביצע שיחזור בהצלחה" אני חושב שזה קורה לי יותר כשאני משמש בפלאש כבד, סרטים וכו' אבל לפעמים גם בלי הכבדה מיוחדת. בדקתי את הטמפרטורות והם בסדר גמור. המערכת שלי היא: I5 750 מעבד לוח של אינטל P55 כרטיס מסך LeadTek WinFast Nvidia Geforce GT 220 1024MB ddr3 4 ג'יגה ddr3 מארז antek nsk4480 תוכנה: windows 7 פיירפוקס 3.6.3 עידכנתי את הדרייברים של NVIDA מה זה יכול להיות? אני יכול לחזור לחנות ולממש את האחריות על הכרטיס מסך, או שהוא יכול להגיד לי שזה משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  9. Started by amirx19,

האם יש טעם לשדרג לכרטיס חדש מהסדרה הבאה (5850-5870) של ATI או שהמפרט כבר ישן מדי ולא ינצל אותו.לוח האם מבוסס צ'יפסט 975 והוא בעצם PCIX16 גרסה ראשונה עד כמה שאני יודע.

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  10. Started by PolishMan,

שלום לכולם, זקוק להמלצה לכרטיס מסך בתקציב של עד 800 ש"ח (עבור מחשב חדש מבוסס I5). התלבטות בין: ATI RADEON 5770 1GB GDDR5 Retail HDMI Retail ATI RADEON 4890 1GB GDDR5 Retail HDMI ATI RADEON 4870 1GB GDDR5 Retail HDMI (כולם בתקציב במקום ממנו אני קונה). האם כדאי ללכת על כרטיסי NVIDIA ברף הכרטיסים הללו? אם כן, אילו דגמים?

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  11. Started by Guarding angel,

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3657&p=1 מסתבר כי 9600 new GSO מתחרה יפה גם ב4670 ועל לב הלקוח הGT220/210 ממש לא מצליחים להגיע. מה שאומר כי... כנראה לא מספיקה אחת

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  12. Started by avieln,

אשמח לקבל עזרה לגבי קניית כרטיסי מסך כיוון ואני כבר לא כל כך בעניינים. אני קונה כרגע מחשב חדש עם מעבד חזק יחסיתq9550, כאשר רוב השימוש שאני עושה איתו זה עבודה גרפית, עיצוב בתלת מימד וכו'. כיוון שאני לא מריץ המון משחקים (אם בכלל) העדפתי להשקיע יותר במעבד מאשר בכרטיס מסך. אני מחפש כרטיס מסך שהוא לא "זבל" אלא שיהיה סביר אם יום אחד יתחשק לי להפעיל איזה משחק ובכל זאת להנות ממנו. על איזה כיוון וטווח מחירים אני צריך ללכת? האם כרטיסים של סביבות ה300-400 שקל יספקו אותי? יש למישהו המלתה ספציפית על כרטיס? חשבתי ללכת על gf9500GT של point of view או על sapphire radeon 4650 אשמח לקבל המלצות. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  13. Started by Or94,

אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך GTX 480 ויש לי כמה שאלות: 1. האם הכרטיס יכנס במארז Themaltake mozart VC4000SNS ויהיה בטמפרטורות טובות? או שעדיף במארז Antec Sonata III 500 2. של איזה חברה כדאי לקנות את הכרטיס מKSP בחיפה? 3. מה זה mini HDMI ומה ההבדל בינו לבין HDMI רגיל?

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  14. אהלן אתמול קניתי מסך חדש-LG W2286L ששיחקתי בבאטלפילד באד קומפאני 2 ראיתי פיקסל אחד שרוף אחרי זה הרצתי בדיקה עם התוכנה DEAD PIXEL BUDDY והסתכלתי על הנקודה שבה היה את הפיקסל השרוף במשחק ובבדיקה לא היו שום פיקסלים שרופים איך זה יכול להיות שבמשחק כן יש ובבדיקה אין? וזה רק במשחק הזה הפיקסל השרוף שיחקתי גם בספלינטר סל ובספלינטר סל לא היה (בבאטלפילד הסביבה היא טרופית עם חוף וצמחייה וכו' ובספלינטר סל זה בתוך מבנה)

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  15. Started by much77,

הסתדרתי כבר , אם אפשר למחוק את ההודעה

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  16. או Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X + Bonus Games

17. Started by tamir2,

שלום לכולם!! טוב אז כמו בכותרת השאלה שלי היא איזה מבין הכרטיסים הכי שווה לקנות!?...מבחינת ביצועים במשחקים..כי שלושתם פחות או יותר באותו סכום כסף...

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  18. החדש של NVIDIA ב-249 דולר הוא מוצר מעניין שנמצא בדיוק באמצע הדרך בין מה שנחשב לכרטיסי מסך בסיסיים וכרטיסי מסך מתקדמים - כמה הוא עדיף על קודמו? יצאנו לבדוק לכתבה

19. Started by FlyHigh,

שלום, רציתי לשאול בנוגע לקניית כרטיס מסך אצל חברת 'אייבורי' - האם הם מרכיבים בחינם את הכרטיס מסך או שהם דורשים כסף בעבור זה? על הדרך גם אותה שאלה בנוגע לזכרון RAM (אני יודע שזה לא בעיה להרכיב אבל אם כבר אז למה שהם לא יעשו את זה..) אם זה יעלה כסף, אז כמה?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  20. Started by Jor-L,

שלום, יש לי GTX 760 אני מריץ איתו כל דבר שבאלי על ההגדרות הכי גבוהות. רק בCSGO אני על 100-120 FPS כשאמור להיות לי 300 בכיף. מה הבעיה? ואין לי הגבלה של כמה FPS אני יכול לשחק

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  21. Started by amirx19,

מתי יצא הדור הנוכחי של כרטיסי המסך של AMD ו NVIDIA ? מתי יוצא הדור הבא ? אני צפוי להחליף מחשב בעוד חודשיים שלושה כשיצאו לשוק המעבדים הבאים של אינטל.

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  22. שלום לכולם, כרטיס המסך הנוכחי הפסיק לעבוד (המחשב לא מצליח להדלק איתו). מחפש כרטיס שישמש בעיקר לעבודה רגילה, windows, office, הרצת סרטי full hd, יכולת תמיכה בשני מסכים עם full hd, משחקי flash. המחשב הוא e8400 c2d, ספק 350W seasonic כמו שכתבתי בכותרת - מחיר מינימלי. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  23. אז ככה! כמו רבים אחרים, המחשב דלוק 24 שעות וכמו כן המסך. אבל כמובן שכדי לחסוך בחשמל למסך, קבעתי שכאשר אין שימוש כלל במחשב אזי המסך יתכבה (כדי לחסוך בצריכת החשמל). בזמן האחרון, כשבוע לערך, החלה התופעה המוזרה הזו שהמסך לא נדלק ורק אחרי לחיצה על כפתור ריסטרט נפתרת הבעיה (שהמחשב נדלק מחדש). המסך בן 5.5 שנים בקירוב.

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  24. Started by thegame998,

אתם יכולים לתת לי כמה תמונות של ליבה ליראות איך זה ניראה? ואם ליבה של כרטיס מסך ומעבד וכו' ניראים בערך אותו דבר?

• 8 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים