כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
החדש של NVIDIA ב-249 דולר הוא מוצר מעניין שנמצא בדיוק באמצע הדרך בין מה שנחשב לכרטיסי מסך בסיסיים וכרטיסי מסך מתקדמים - כמה הוא עדיף על קודמו? יצאנו לבדוק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב נייד שקבלתי מחבר ...... כשאניח מדליק את המחשב המסך כולו זוהר בצבע לבן ואי אפשר לראות את מה שכתוב ....... אם רוצים לראות את מה שבמסך צריך להטות אותו קדימה ורק אז רואים ! מה הבעיה ? ואיך אפשר לתקן ?
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת האם קיים הבדל בין : ATI RADEON HD 6950 לבין SAPPHIRE HD 6970 לפי מה שקראתי ברשת מדובר על אוטו רכיב האם כך : בהצעות שקיבלתי ה SAPPIRE יותר זול תודה
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
שלום אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש עכשיו אני עוד לא יודע אם אני יקנה או לא רק רציתי לבדוק אם אני אצטרך להחליף עוד חלקים מלבד הכרטיס מסך שיש לי כרגע ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
עזרה בבחירת כרטיס מסך חדש,בעיקר למשחקים. חשבתי על ה-X800GTO או X1650PRO או X1650 או על ה7600GS. אם תוכלו להגיד לי איזה כרטיס מסך הכי כדיי ולמה אז זה יהיה מצוין. ואם גם תוכלו להגיד איזה תוספת ביצועים תהיה למעכת שלי אז זה יהיה מצוין. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 858 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס ואני לא יודע איך לחבר ולהגדיר בשביל שאני יוכל ל ראות סרטים מהמחשב בטלויזייה? קיבלתי את כל הכבלים והחיבורים! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
חג שמח לכולם... נתקלתי בבעיה... הX800 שלי כבר לא סוחב (אין SM3) וזה ממש מעצבן אותי שכל משחק שיוצא עכשיו לא עובד לי! יש לי תקציב של עד 1000 שקל אבל הנה בעיה נוספת! יש לי ספק של 400W... :-X מה אתם אומרים על זה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7963 הספק שלי יסחוב אותו? המעבד לא יהווה צוור בקבוק? תודה! :-*
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מתכננים לרכוש דגם GeForce GTX 1070 או GeForce GTX 1060 בתקופה הקרובה? יתכן כי תהיו זכאים לקבל קוד להפעלת הלהיט הטרי מבית קאפקום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
- 1 follower
-
-
-
קבלתי לפני כ שבועיים את המסך המדובר אני מאוד מרוצה ממנו אבל יש בעיה אחת שמפריעה לי ואני לא מצליח לפתור אותה בעזרת ההגדרות של המסך והיא בעיית הגאומטריה ועכשיו אני אסביר את עצמי אני רואה שהתמונה לא מתלבשת על כל המסך והקווים עקומים כלומר הגאומטריה לא מושלמת אני יודע שלמסך הזה יש גאומטריה מושלמת ואני רוצה להגיע לשלמות הזו רציתי לדעת האם יש תוכנה שיכולה לבצע תיקון גאומטריה אוטומטי?
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
הנה הכרטיסים שהגיעו: CONNECT3D Radeon® X1950 CrossFire Edition 512MB GDDR4 DVI-I + CrossFire CONNECT3D Radeon® X1950 XTX 512MB GDDR4 DVI-I + DVI-I + VIVO CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 512MB CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB אם זה המחיר אז המצב די טוב! http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5977
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום כרטיס מסך שלי HD4830 עם מסך של DELL דגם 2209WA רזולוציה 1680-1050 עכשיו רוצה להתאים כמו שצריך את הכרטיס מסך עם המסך עצמו במחשב הזה משחקים משחקים וגם רואים סרטים HD לא אכפת לי לעשות לכרטיס OVER DRIVE אז איזה ערכים לתת לו? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי DVD עם יציאת VGA במשרד. יש לי גם LCD 32 אינץ, שמחוברת אליו. המטרה היא לראות גם ב 32, וגם ב 2 מסכי 19 שרכשתי, של חברת דייהו, במחיר זול -999 שקל. (הצגת סרטים ותמונות בקיר במשרד להפקות). רכשתי מפצל אקטיבי, ל 4 VGA עם מגבר. הבעיה: המסכים לא מראים תמונה דרך ה DVD בחיבור ל VGA. ניסיתי כבר את ההגדרות ב DVD, כי ב 32 אינץ יש תמונה. בבדיקה במסכים שלי בבית, של VIEWSONIC זה עובד. הלכתי לחנות, והם חיברו לעוד 2 מותגים- רק אחד עובד, סמסונג, אבל עולה 1800 ואין מטרה לרכוש 2 כאלה יקרים. מישהו יודע מה הבעיה שבחלק זה עובד ובחלק לא? אשמח לעזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אז ככה אני מתכוון להוציא 1000 שקל על כרטיס מסך ואני מתכוון לחרוש טוב טוב לפני שאני מוציא ת 1000 שקל האילו אז ככה אני גולש ביחסית הרבה אתרים להשוות מחירים ואני לא מבין איפה 3 שנים אחריות?! מה קרה לזה@$^%?$^(אשמח אם כמה נקבל מכמה חנויות הסבר קטן.) למה מגיע לי רק שנה אחת למה?! עכשיו ההתלבטות הכי גדולה שלי זה האם לקנות כרטיס אם שנה אחת של אחריות? אני לא יודע אם זה משתלם? כי אם אחרי 366 ימים הוא יחלט להתפגר הלכו 1000 שקל? הכרטיסים שיש על הכוונת הם GF 5900/R9800 עכשיו כל האילו עם המחירים הטובים הם רק שנה אחריות ואני לא יודע האם זה שווה קניה אני זקוק ליעוץ והאם הגירסה הזאת שווה קניה https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_89&products_id=2244
-
- 13 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ביחד עם מחשב ..חדש.. אני לא רוצה להשקיע כל כך הרבה 1100 שקל על כרטיס מסך GT .. בדקתי יש את אלו: ?RADEON 9600XT 256MB ? - שעולה 640 ש"ח 256MB DVI, TV, PCI-E (RETAIL)6600 של גיגה ביט עולה 670 שקל עד כמה באמת שווה להשקיע עוד 400 שקל לקנות GT או דור יותר חזק איזה הבדל עכשיו אני יראה במשחקים אם יש לכם עוד כרטיסים יותר טובים בטווח המחירים הזה אנו תנ ו
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
לפני שאני קונה כרטיס מסך אני צריך חוות דעת עליו EVGA GeForce GTX 550 Ti FPB 1024 MB GDDR5 PCI Express 2.0 2DVI/Mini-HDMI SLI Ready Graphics Card, 01G-P3-1556-KR מה אתם אומרים? 1. evga זאת חברה שאפשר לסמוך עלייה?
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
-
היי אני רוצה לרכוש כרטיס 8800 כי שמעתי שהוא מריץ די טוב את המשחקים החדשים. פתחתי את זאפ וראיתי שיש מלא סוגים. הזול ביותר 482 ש"ח. היקר ביותר 1700 ש"ח. מה ההבדלים? אני רוצה משחקים כמו ביושוק וקריסיס למחשב ולא מצליח להבין האם כרטיס 8800 שעולה למשל 482 יצליח או לא יצליח להריץ. בקיצור אם תצליחו להסביר לי בצורה פשוטה אני אשמח. תודה ;D
-
- 12 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נייד לפוטושופ ולייטרום. אמרו לי שעדיף כרטיס מסך של ג'י פורס כי הוא תומך ב- CUDA. מצד שני אני רואה ויודע כי הרוב שמתעסקים עם פוטושופ באופן מקצועי (צלמים ומעצבים גרפיים) משתמשים במק שבהם יש דווקא כרטיסי מסך של AMD. אז אני לא מבין האם זה קריטי כ"כ או שגם כרטיס מסך של AMD כמו 6490M או 6770M יהיו לי מצוינים ויריצו לי פוטושופ בדיוק כמו כרטיסי מסך של ג'י פורס מאותה רמה? זה דחוף לי כי אני מתכנן לקנות נייד ממש בימים הקרובים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אז ככה מה אני צריך? כרטיס מסך חדש למחשב אני צריך שהוא יהיה APG x8 רצוי שהוא יתמוך ב- SM3 וגם ב HDR תתנו לי בבקשה כרטיס לפי הדרישות שלי בתקציב של 1000 שקל של 1500 וגם ב 2000 תודה!
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אז ככה! כמו רבים אחרים, המחשב דלוק 24 שעות וכמו כן המסך. אבל כמובן שכדי לחסוך בחשמל למסך, קבעתי שכאשר אין שימוש כלל במחשב אזי המסך יתכבה (כדי לחסוך בצריכת החשמל). בזמן האחרון, כשבוע לערך, החלה התופעה המוזרה הזו שהמסך לא נדלק ורק אחרי לחיצה על כפתור ריסטרט נפתרת הבעיה (שהמחשב נדלק מחדש). המסך בן 5.5 שנים בקירוב.
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני יודע שבביצועי סטוק הX800GT עדיף. אני גם יודע שה6600GT OCer לא קטן, ואנשים הגיעו איתו ל4300 בערך ב3DMARK2005 עם קירורי סטוק של GigaByte וLeadtek, ואחד עם סיילנסר פה בפורום + XFX 6600GT הגיע לתוצאה מדהימה של 4700 נקודות! אני יודע גם שהליבות האחרונות של ATI לא מוצלחות בכלל לOC גדול, דוגמת הR423, הR430. לגבי הR480 אני לא יודע, זו ליבה של הX850XT לא? שהוא לא OCer כ"כ גדול כמדומני. למישהו יש תוצאות OC של X800GT עם ליבת R480 (למשל של PowerColor). תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך שתעזרו לי לבחור כרטיס מסך יש לי תקציב של עד 1,100 ש"ח עם אפשרות למשלוח. עכשיו אני חשבתי על ה-5900xt והנה היום מצאתי מחיר מצויין ל-5900 באתר הזה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=35011&Cat2Cat1ID=29&Cat2ID=32&aff=zap רציתי לדעת האם הקניה משתלמת והאם החנות אמינה או לא. תודה רבה וענקית לעוזרים :
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון אני מתקשה למצא כרטיס מסך לצפיה בטלויזיה, אשמח אם תעזרו לי.. תקציב: 400 חריגה מקסימלית: 100-200 השימושים העיקריים שלי מהכרטיס צפיה בטלווזיה Full HD, עריכת תמונות, ואולי קצת גיימינג... אני מתכוון לקנות אותו IVORY, KSP או כל חנות שקרובה לנתניה. מפרט של המחשב: לוח אם GA-MA69GM-S2H מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+, 3006 MHz כרטיס מסך נוחכי NVIDIA GeForce 8400 GS ספק של 300W כרגע אני משתמש במסך של 17 אינצ' חחח אבל לא להרבה זמן, הטלויזיה היא 37 אינצ'. הערות ובקשות מיוחדות: אני רוצה שהוא יריץ FULL HD בלי בעיות / תקיעות / הקפאות, זה הדבר שהכי חשוב לי. אם מומלץ יותר כרטיס טלויזיה למקרה הזה, אז תגידו, אני לא ממש מבין בזה.. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-