עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nadnad,

היי, מה הכרטיס מסך הכי טוב כרגע שאפשר לקנות בסכום הזה? 8800 GT OC? לדוגמא http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1030 או משו אחר?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by g1zey,

טוב אז חבר מתכנן לקנות את הכרטיס מסך הזה והוא רצה להתייעץ איתי איזה חברה עדיפה . אני מהניסיון שלי עם הג'יפורסים אוהב את Leadtek אבל לא ממש יודע הרבה על Sapphire , רציתי לדעת מה עדיף , מה הפרשי המחירים, והאם הם שווים את ההפרש ?

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  3. היי, התחלתי לא מזמן סדרה של רכישות יקרות בתקווה להתמכר ל Project Cars 2 ב VR על לפטופ בתוספת כרטיס מסך חיצוני ... אחרי שהכל יהיה מוכן אחפש קבוצת תמיכה לגמילה מההתמכרות לפני שאתחיל לשחק אז רכשתי כבר Lenovo Yoga 920 בתור הלפטופ (בואו לא נכנס לדיון שהיה עדיף לי desktop , המחשב גם משמש לעבוד ואני חייב להסתובב איתו כשאני לא משחק) וגם PowerColor DEVIL BOX Thunderbolt 3 eGFX Enclousure רכשתי ואמור להגיע מ NewEgge מחר .. זאת לא היה הקופסה המועדפת עליי אבל תנסו אתם למצוא קופסא שנשלחת לארץ במחיר סביר ויש לה גם יציאות USB ו RJ-45 (היו תנאים הכרחיים בשבילי) ועכשיו נותר לרכוש Headset וכרטיס מסך לא החלטתי סופית אבל אני נוטה לעלות על עגלת ה Mixed R…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. השימושים שלי הם: 1. קולנוע ביתי (המחשב צריך להיות מחובר ל- VHS/DVD ולמקרן+ מסך מחשב רגיל)- כלומר שתי יציאות (אחת למסך מחשב ואחת למקרן) אני לא יודע איזה יציאות כדאי... שיהיו הכי איכותיות שאפשר... 2. עריכה (אפטר אפקטס ופרמייר) 3. קצת משחקים (sims 2, age of empaires 3, call of duty 4...) קיבלתי המלצות על: sapphire radeon 3850 1gb ddr3 retail ב- 612 ש"ח או sapphire ati radeon 2600 ht 512mb ב- 418 ש"ח ועוד משהו: מה ההבדל בין ג'יגה ל- 512? מה עדיף בשביל הצרכים שלי? ובין ddr3 ל- ddr2? תודה רבה, גיא שפירא

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  5. תיראו קראתי פה הרבה וכבר נהייתי מבולבל בקיצור יש לי פנטיום D כן כן אני יודע מעפאן אני רוצה להביא כרטיס חדש שיוכל להריץ את קריסס COD4 וכו' אני מעדיף באיכות הכי גבוהה שזה אפשרי אצלי ברור לי שזה לא יהיה על מקס ככה לפחות אני חושב... תקציב 650-700 שקל ראיתי את ה9600GT והGSO... עקרונית גם לא אכפת לי ATI... רק אם תוכלו להביא לי דגם מדויק... כאילו חברה והכל שיהיה לו קירור נורמלי.... שתי העיקריים שראיתי זה.. PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GSO 768MB DDR3 SONIC OC - RETAIL GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT 512MB GDDR3 : GV-NX96T512H - ZALMAN COOLING - RETAIL תודה מראש לכל מי שיעזור... ושתי הכרטיסים האלו זה לא חובה.. אם יש יותר מוצלחים אל תתביישו.... סופ"ש לפנים בכל מקרה לכולם

6. Started by ranzz1,

קניתי Gigabyte Radeon 9550 256MB בגלל שהמחשב עובד AGP X8 ואני לא משחק משחקים. משהו לא בסדר עם התמונה על הטלוויזיה, השידור מרצד וזה בבירור לא עניין של רזולוציה או צבעים. ניסיתי שני כבלים, אחד RCA=>Svideo והשני RCA=>RCA עם הממיר שקיבלתי מצורף עם הכרטיס. עכשיו ממה שאני זוכר הייתה לי את הבעיה הזאת גם ב Nvidia הישן שלי וזה היה קשור לשיטת השידור. אבל ניסיתי את כל השיטות (B/Pal G/Pal) וכו' ועדיין התמונה לא משתפרת. יש הצעות חוץ מלהחזיר לחנות וללכת על Nvidia (מה שאני אמצא ב AGP X8...) כי אני יודע שהכרטיסים שלהם מתאימים לטלוויזיה?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  7. Started by ben389,

אני עובד כבר מספר שנים עם שני מסכי CRT 17 והגיע הזמן להתחדש. הדילמה היא אם כדאי להשקיע במסך 19 ולוותר על נוחות מסויימת או לקנות באותו מחיר פלוס קצת שני מסכי 17. התקציב שלי הוא 5Kש"ח עם אפשרות חריגה. איזה מסכים מומלצים בתקציב הזה (19 אחד או שני 17)? חשוב לי שהם יהיו עם DVI ואם אפשר גם D-SUB וכניסת קומפוננט. רמקולים ממש לא חשובים לי ואני אפילו מעדיף שלא יהיו כדי שהמסגרת תהיה כמה שיותר דקה. מסגרת דקה מאוד (כמו שציינתי בסעיף הקודם) כדי שיהיה רווח מינימלי בין המסכים. אפשרות תליה על הקיר. זה מה שעולה לי לראש כרגע. אני אשמח לשמוע עוד נקודות שלא חשבתי עליהם ובכלל המלצות. נ.ב יש מקום שבו אפשר ללכת להתרשם ממגוון רחב של מסכים (וחברות)?

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by EasyPooper,

שלום אני עוד מעט קונה מחשב ויש לי אפשרות לקנות את ה9800X2 ב1600 שזה מאתים ש"ח יותר מה4870 אז רציתי לדעת עם איזה כרטיס אני אוכל להשאר הכי הרבה זמן בלי החלפות כלומר מי מהם יותר חזק? חום וצריכה לא אכפת לי.... מסך או 19" או 22 רחב

• 14 תגובות
    • 954 צפיות
  9. נהרס לי כרטיס מסך ואני מחפש כרטיס עד 800 שקל!! אני לא משחק הרבה כל כך במחשב אבל על מה שחשבתי בינתיים זה x800 gto palit רציתי 6800 gs אבל אין במללאי.. 7600 gs גם חושב לקנות.. עקרונית מה הכי כדאי לקנות ב800 שקל .??

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  10. שלום, יש לי מכונה ישנה עם חלונות 98, ושני כרטיסי מסך (אחד PCI השני AGP). לשניהם מחוברים מסכים, והצלחתי להגדיר את הצפייה בשני מסכים כאשר כל אחד מציג משהו שונה. אני מעוניין ששניהם יציגו את אותו הדבר. האם זה אפשרי? אם כן, איך אני עושה את זה? תודה מראש, Ameralis Zaiir

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  11. שיהיה או 17 אינץ' או 19 אינץ'. שיהיה 8ms. יאללה תפיציצו....

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  12. Started by zxc1,

שלום לכולם, לפני כארבע שנים רכשתי מחשב כאשר המפרט הוא: Intel® Core2 Duo CPU E6550 2.33GHz 4096MB RAM Gainward BLISS nVidia GeForce 8800GT PCX 512MB מערכת ההפעלה היא: Windows 7 Ultimate 32-bit SP1 לפני כחודש נתקלתי בבעיה, בכל פעם שאני מתקין משחק כלשהו (ההתקנה מסתיימת בהצחלה) ומנסה להכנס אליו מופיעה לי הודעה זו: Display driver NVIDIA windows Kernel Mode Driver, version 266.58 stopped responding and has successfuly recovered. כבר ניסיתי הכל, התקנתי גרסאות שונות של דרייברים, פירמטתי את המחשב, הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייברים. אך שום דבר לא עוזר. מה עליי לעשות? [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by gggil,

HD3650 PCIE DDR3 עולה בערך 400-500 שקל. DDR2 עולה בסביבות ה300-350 שקל. יש הבדל כל כך גדול בין הגרסאות שכדאי להשקיע בDDR3 או שלא ארגיש שום הבדל בין הDDR2 ל3?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by TheSoviet,

בשביל מחשב שיהיה קצת למשחקים ובמיוחד לאינטרנט

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by liran52,

יש לי מסך LCD רחב שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1680x1050 לצערי הכרטיס מסך שיש לי Gigabyte Radeon 9550 לא תומך ברזולוציה הזאת אז אני חושב לקנות כרטיס אחר, חשבתי על הGeforce 6600 שאפשר להשיג אותו די בזול אבל האם מישהו יודע אם הכרטיס תומך ברזולציה 1680x1050? חיפשתי שעות באינטרנט ולא מצאתי שום איזכור אני יודע שהGeforce 6800 תומך ברזולוציה אבל הוא יקר מדי....

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by moshe191,

שלום, אשמח אם תעזרו לי לבחור כרטיס שיתאים לי למחשב הנוכחי שלי אני מחפש את השדרוג הכי טוב שאפשר לקבל התקציב שלי הוא עד 3000 בגלל שאני צריך לשדרג גם מעבד מפרט: לוח אם: b85m-hd3 מעבד נוכחי: I5-4570 זכרון : 8GB דיסק קשיח : HITACHI 1TB 7200 RPM כרטיס מסך נוכחי: Radeon HD 7970 תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by benbaler,

שלום, אני מחפש לשדרג את הכרטיס מסך שלי X1950PRO יש לי לוח של GIGABYTE 965P-S3 וספק כוח 350W REAL יש לי מסך 24" + מסך 19" אני משחק על ה24" בלבד ברזולוציה של 1080P אני צופה בסרטים של 720P (אני צריך כרטיס DUAL DVI) ואני משחק במשחקי יריות גוף ראשון וגוף שלישי בעיקר. הכרטיס צריך להיות בעל גוף קירור טוב ומאווררים! אני לא מעוניין להתקע עם כרטיס מיושן כמו שקניתי את ה הכרטיס שלי בדיוק שיצא הכרטיס 8800 ולהשאר בטכנולוגיה ישנה (אז ההבדל היה 800 שקל) שקט מאוד חשוב לי ואני לא כלכך מבין מה ההבדלים בין DIRECTX 10,10.1,11 והאם שווה לקחת כרטיס שהוא בטכנולוגיה ישנה של DX10 האם זה עקרוני? בנוסף הכרטיס צריך להכנס למארז JSP MIDTOWER שהכרטיס יכול להיות ארוך עד כ10 ס"מ יותר מהכרטיס הנוכחי בכדי …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9023 או http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1460 או שבכלל כדאי משהו אחר ואז אם מישהו יכול להמליץ על משהו עד 800 שקל בערך... תודה

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  19. דגמי MacBook Pro מעודכנים חושפים לנו כרטיסים גראפיים חדשים המבוססים על הארכיטקטורה העדכנית ביותר של מפתחת השבבים האדומה לכתבה

20. nivida Gforce 4 128MB Agp 4x mx 440 האם המשחק תומך בכרטיס הזה ואם הוא תומך הוא יכול לפעול אצלי ??????

• 11 תגובות
    • 746 צפיות
  21. אני לא יודע אם זה הכרטיס מסך או המסך...אבל ברגע שאני מפעיל משחק כלשהוא בייו אם זה פיפא או העטמו למשל שפעל אצלי מצויין לפני כשנה....המסך מתחיל להראות את הדברים האלו: http://img223.imageshack.us/img223/4958/hitmanju5.jpg מה זה יכול להיות וכיצד אני מטפל בזה... תודה מראש...

22. Started by David Ell,

שלום לכולם, לא מזמן פתחתי כאן אשכול ובסוף הלכתי על GTX 770, היום אני כמעט יכול לקנות אותו ובדקתי טיפה וראיתי ש-R 7950 קרוב אליו בביצועים וזול ממנו ב-1,000 שקל (!!) ואני יכול לקנות אותו אפילו מחר. ההפרש שווה את זה? כי זה 1,000 שקל פחות וביצועים די דומים.

• 63 תגובות
    • 9.5k צפיות
  23. Started by David_Beckham,

??? או שהוא צריך יותר ???

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום, בקרוב אני משדרג את המעבד ואת לוח האם ויש לי ממש בעיה. לפני כשנה קניתי MSI Gefotce FX5900 VIVO שמצריך חריץ AGP. עכשיו אני רוצה לקנות לוח אם באמת טוב - ולטובים יש כבר רק PCI-E... אשמח אם תוכלו להציע לי כרטיס מסך מהחנות הבאה: http://www.alef-alef.co.il במחיר של עד 1500ש"ח (עדיפות למחיר הרבה יותר נמוך ועדיפות לכרטיס עם VIVO) שיתן ביצועים יותר טובים במשחקים ותצוגה מהביצועים שה FX5900 נותן. ורציתי גם לדעת אם ניתן למכור איפה שהוא את הכרטיס שיש לי עכשיו ואם כן בכמה בערך כדאי ואפשר? תודה!

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  25. Started by mikilz,

שלום, ההבדל במחיר הינו 10ש"ח. לATI יש 3 שנות אחריות לעומת שנתיים של Nvidia. ומהפורום הבנתי ש7900 מתאים מאד לOC. השאלה זה איזה מבין הכרטיסים עדיף ללא OC? והאם הOC שמוצע לדוגמא בTMS זה רק למעבד או גם לכ.מסך? תודה. 7900GS: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_54_296&products_id=3655 X1950GT: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_54_186&products_id=3392

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.