עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הורדתי את הדריבר של ATI הכי חדש מהאתר לווינדוס XP PRO 8.0 אבל מאז שהתקנתי אותו זה לא מזהה את המסך שלי זה עושה הכל על UNKNOWS AND NOT SUPPORTED והבעיה היא שזה לא מזהה את הרזולוציה האמתית וזה תקוע על 60HZ זה ממש מסנוור מה אני צריך לעשות בשביל לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  2. יש לי מסך LG l1760tr בן שנה. וכרטיס מסך 8800GT בן חודשיים. כשאני מדליק את המחשב הכל עובד בסדר גמור. ולפתע כשאני נמצא בשולחן העבודה מופיעות סדרה של כמה פיקסלים שחורים. בהתחלה חשדתי שהם שרופים או תקועים, אבל כשאני מעביר עליהם את סמן העכבר הם נהפכיים ללבנים, כשאני מזיז את העכבר הם שבים להיות שחורים. כשאני פותח חלון (אינטרנט לדוגמא) הפיקסלים מראים כמו שצריך. כשאני סוגר את החלון וחוזר לתמונת השולחן העבודה הם שוב שחורים. במשחקים הפיקסלים עובדים בסדר גמור. מדובר בפיקסלים שנמצאים בפינה השמאלית עליונה. החלפתי תמונה- לא עזר. מה לעשות? איפה פה הבעיה? נ.ב הווינדוס שלי מלא ווירוסים. הוספתי תמונות. אם תגדילו את תמונה 1 תראו כמה פיקסלים שחורים על רקע שולחן העבודה. בתמונה 2 גררתי נגן סרט…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי שכן שזה המחשב שלו לא מבין כל כך במחשבים.... אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך חדש יתאים למערכת שיש לו כיום... Pentium® 4 CPU 3.00GHZ Intel Avalon D915GAV 504 MB של RAM (אני מאמין שהוא יצטרך להחליף זיכרון) ספק אין אפשרות כל כך לדעת וגם אני לא הצלחתי להבין האם יש אפשרות לבדוק את הספק דרך אברסט או תוכנה אחרת ? אם כן אני מאוד יודע לכם... והאם הוא יוכל להריץ את אחד הכרטיסים הבאים HD3850 ? HD3870 ? 8800GT ? האם זה אפשרי ?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  4. Started by Dj Fistok,

אני ממש לא יודע במה לבחור : א. 8800GT ב. HD3850 / HD3870 ג. 9600GT כל הדגמים הם 512MB זיכרון (לא מוכן לקחת 256). יש לי מסך - Acer AL1916W רזולוציה מקסימלית - 1440x900. הכרטיס הוא בשביל משחקים כמו Unreal 3, Crysis, COD4, וכו' .. רוצה לשחק חלק ב - 1024x768. מה אתם ממליצים לי ?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by Yamabushi,

למי שלא מוכר לו העניין, וסתם מתעניין זהו כרטיס בודד שכוחו משתווה ל3 GTX ביחד, אם לא יותר. רק הshader clock שלו הוא 4000 עגול. עכשיו לשאלה שלי. הכרטיס עצמו הוא workstation ככל הידוע לרובנו זאת אומרת, בניגוד לכרטיסים מסדרת ה quadro החלשים למחשקים, הוא יכול להיות פנטסתי אלא הבעייה היחידה היא שנכון לעכשיו, אין לו דרייברים המתאמים לעבודה עם משחקים אלא לעבודה עם תכנות גראפי\יצירת אפקטים ויזואלים בלבד. אני לא יודע אם יש או אין דרייברים, הרבה אומרים ש"אין נכון לעכשיו" אבל כפי שהדברים נראים זה בגדר שמועה בלבד. האם יש\אין? האם שווה לרכוש את הכרטיס? אגב. הוא לא רואה בעיניים את סדרת ה9800 החדשה. יותר נכון לא רואה אף כרטיס קיים, חוץ מהquadroPX שעולה 15 אלף שקל. http://www.nvidia.com/o…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Swed,

סתכלו חברים אני משחק משחקים כבדים כמו crysis,Stranglehold,World in Conflict ואחרי שאני משחק זמן ממושכך או פתאום (אחרי 20 דקות + -) אני רואה פסים מקווקוים אדומים לרוחב. למה זה קורה ? אני משחק בכל המשחקים על רזולוציה 1280X1024 וHIGH האם אני צריך להוריד את הHIGH למדיום ?

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by אוהד,

שלום לכולם! זהו הדגם עם חיבור HDMI ו- Video Capture (מצורף לינק). האם יש תמורה טובה יותר לכסף במחיר הזה? הוא ישמש אותי בעיקר לסרטים על מסך "LCD 32. אני קונה אותו משם: http://computers.pricegrabber.com/video-cards/m/60217746/details/st=product_tab המחיר הוא 125$. בארץ הוא עולה כ- 700 ש"ח באתר הזה: http://www.machshev.co.il/pl_product~LV366~103~349.htm#

8. Started by kindermaN,

השאלה שלי היא כזאת, האם עם הכרטיס מסך מגיע חיבור HDMI? ואם כן.. איך היא מגיע? כחיבור עצמו כמו שהוא נראה בטלויזיה, או שזה בא במתאם כלשהו? ראיתי כאן , שזה אותו הכרטיס מסך רק של MSI , שמגיעים מתאמים כאלה.. ואני חושב שהאפור זה של HDMI. האם זה מגיע ככה גם בערכה של ה-GECUBE?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  9. Started by shimtey,

שווה קנייה? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productID=2459 ???

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by kobibo,

הכרטיסים יתמכרו כנראה בערך באותו המחיר על מה אתם הייתם הולכים?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by magic1,

שלום. יש לי לוח GIGABYTE DQ6 965. באתר החברה כתוב שהוא CROSSFIRE READY לא כתוב כלום על SLI לי יש 8800GT ואני רוצה עוד אחד. מצד אחד יש לו 2 PCI-E מצד שני לא כתוב שהוא תומך SLI. האם יעבוד לי ? אגב ראיתי משתמש באיזה פורום שהמפרט שלו מראה את אותו לוח עם 2 כרטיסי GFORCE 7300 אבל לא היתי רוצה להסתמך על זה בלבד. תודה , יניב

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by avishaiar17,

שלום לכם אז ככה יש לי כמה אופציות שהיו לי כבר קודם ועוד כמה שראיתי פה.... אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: 3870 של SHAPPIRE אני משיג אותו ב- 1060 המחיר ממש טוב לי אבל אם צריך להוסיף כדי לקבל משהו יותר חזק אז אני יוסיף ASUS OC 880GT שעולה קצת יקר 1500 והוא נמצא אצלי בחריגה INNO 3D 8800 GT OC שראיתי שאפשר להשיג ב- 1300 ש"ח בנועה PALIT 1GB 8800GT ב-1330 רגיל או 512 SONIC (O.C( שעולה 1200 ש"ח GIGABYTE 8800GT שעולה 1350 LEADTEK 8800GT דגם GTB אוברקלוק שעולה 1300 מה אתם מציעים לקחת הזמנתי כבר מחשב...ונשאר כרטיס מסך תודה רבה מראש ???

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  13. Started by asaf-g,

אהלן, יש לי לוח אם של MSI MS-7267, ואין לו יציאת Tv Out בכרטיס מסך On Board... אני מחפש פיתרון זול ויעיל לבעיה תודה רבה אסף.[br]פורסם בתאריך: 17.02.2008 בשעה 22:27:34 מצטער, הדגם הוא msi v2 945gcm5-f 1333

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  14. מה עדיף בין שני הכרטיסי מסך האלה HD 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E של Sapphire מחיר - 1240 או 8800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E של GIGABYTE מחיר - 1420 תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by guy_intel,

האם זה נכון שככל שהמסך גדול יותר, תהיה נטייה לבחור ברזולוציה גבוהה יותר ולכן העומס על כרטיס המסך יגדל ? כלומר, אם יש לי כרטיס מסך מסויים ומסך "19 ואני בד"כ משחק ברזולוציה של 1024x768, כאשר אעבור למסך "22 ואשאר עם אותו כרטיס מסך, רזולוציית 1024x768 תראה עליו כבר פחות טוב כי המסך פשוט גדול יותר. ולכן סביר שארצה להגדיל את הרזולוציה. מה שאומר ש: מסך גדול יותר = צריך לקנות כרטיס מסך חזק יותר. אם כך, מדוע לקנות מסכי ענק של "22 ולא להסתפק במסך "19 ?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by mhnuemhnue,

יש לי את כרטיס המסך 8800GT, האם הוא יוכל להחזיק מסך 22' בלי בעיה למשחקים בעיקר ללא הורדת FPS? ואם אפשר לענות גם על שאלה קטנה - הSamsung 226BW או LG L226WTQ? אני יודע שהשאלה על המסך לא קשורה אבל אני אהיה שמח אם תענו... תודה.

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  17. Started by dan79,

האם המפרט הבא יאפשר להריץ את crysis בצורה "שחיקה " (לפחות 25 fps ) ב- 768 *1024 במצב HIGH כאשר הצללים מבוטלים (SHEDOWS OFF ) ? Q6600 4GB 800 MHZ DDR2 X1950PRO 512MB הערות : המפרט לא פתוח לשינויים . המסך הנוכחי הוא מסך crt איכותי מאוד(מבוסס שפורפרת diamondtron של מיצובישי) שמאפשר שימוש מהנה ברזולוציה 768 *1024 . השאלה היחידה היא האם המפרט שצוין למעלה יאפשר להריץ את המשחק הזה בצורה טובה ,בתנאים המינימאליים שפורטו למעלה ?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by phenomenal,

המחשב שלי כרגע: E6300 2GB RAM 8600GT - נמכר ב 400 שקל. יש לי לוח אמ של INTEL כך שכל אפשריות ה OC חסומות תקציב : 1000 שקל. בלי חריגה קטנ - טנה. ושלא יהיה צוואר בקבוק. תודה =]

19. Started by ALMOG25,

למבינים בבקשה לרשום חוות דעת עליו תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  20. Started by phenomenal,

יש לי מסך של FLATRON 17 אינץ, דק . עכשיו השאלה שלי על איזה מהכרטיסי מסך ללכת: HD3850 - 512MB או HD3850 256MB . בבקשה תענו דחוף אני עוד רוצה ללכת לקנות את הכרטיס היום

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  21. Started by 11iceman11,

שלום, רכשתי כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 8600gt אך כאשר אני מנסה להתקין את הדרייברים של הכרטיס אני מקבל הודעה ש"גישה נדחתה" ושההתקן אינו זמין. אני מצליח להתקין רק "מתאם גרפי VGA רגיל". הורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של gigabyte + רשום שהכרטיס נתמך ב-vista. מה ניתן לעשות? [br]פורסם בתאריך: 15.02.2008 בשעה 20:42:16 פורסם בטעות בפורום הנ"ל,אפשר למחוק את ההודעה מכאן? הודעה פורסמה בפורום הרלוונטי.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  22. Started by djishay,

אז ככה יש את Twintech שיש לה כרטיס ב 1120 שקל http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1045 וב 1200 את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=842 חלק אומרים שלא שווה לקחת את Twintech וחלק אומרים שזה בסדר... הייתי מוכן להשקיע 100 שקל יותר ללכת על חברה אחרת במידה וצריך... (עד 1300 שקל) מה דעתכם על Twintech ? ----- הכרטיס יתאים למחשב שאני קונה אז לא צריך לשאול לגבי המפרט תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  23. אתמול הייתי בחנות פוקס פי סי במגדל העמק לקחת הצעת מחיר (יש גם חנות בראשון לציון) הכרטיס BFG NVIDIA FeForce 8600 GTS OC2 256MB עולה רק 600 שקל !! אני שמעתי שהוא מומלץ מאוד למשחקים... (תקנו אותי אם אני טועה) אז עכשיו המחיר ירד.. אם אתם קונים מחשב ואתם לא רוצים להשקיע יותר מדי בכרטיס מסך אז לכו על זה.... הנה קישור http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=197

24. Started by GlolG,

שלום לכולם השבוע המסך מחשב שלי התחיל לרצד בזמן פתיחת חלונות לבנים בעיקר (דוגמת IE וכו') ישנם קווים רוחביים על גבי המסך שמרצדים, ישנם תוצוגות מסויימות אשר אין בהם את הריצוד למשל - שולחן העבודה. קורה גם בזמן עליית המחשב (לפני עליית מערכת ההפעלה). כ.מסך GEFORCE FX 5200 צג -LG FLATRONeZ T710BH ניסיתי לסדר זאת על ידי: 1) שינוי רזולוציה/קצב רענון 2) הוצאת הכרטיס מסך והחזרתו 3) הסרת הדרייברים של הכרטיס והתקנת דרייברים חדשים תואמים לכרטיס של NVIDIA 4) הרחקת מכשירים טלפונים ניידים שנאים וכו' האם תופעה זו ניתנת לפתרון או שמא עלי לקנות כ.מסך חדש ?? תודה מראש למגיבים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by alord,

כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 8800GT Sonic 512MB PCIe ¤ 1,205.00 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 8800GT Super 1024MB PCIe מקט: 28610 ¤ 1,331.00 האם שווה לקחת את ה1 GIGA??

• 9 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.