עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tulip42,

בזמן כתיבת מילים אלו אני פותח את הכרטיס 9800gx2 - מטורף - האם כדאי להתקין את הכרטיס עם הספק הנוכחי (במפרט) או לחכות לקנייה של הספק שלו hec zephyr 750W האם זה יכול לפגוע בכרטיס או שהניצול שלו לא יהיה מלא ? אגב הכרטיס כבד וענק - מקווה שיחזיק בלוח אם - אבל הכרטיס ניקרא פצצה

• 13 תגובות
    • 875 צפיות
  2. מהחנות שאני קונה בה, לא מצאתי את הגירסה של הPowercolor. מצאתי את של Connect3d ואת של Sapphire. מצד אחד ראיתי פוסט שפורסם בפורום שטען כי שהקירור של Sapphire זוועתי אך מצד שני גם קראתי ביקורות שטענו שהוא מאוד שקט ויעיל. באיזה כרטיס כדאי לבחור? בכבוד רב, אורי

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  3. אהלן חבר'ה, אני עומד בפני קניית מחשב חדש, החלטתי ללכת על E8400 הדו ליבתי. אני מנסה להחליט איזה לוח אם לקחת , שיתמוך Crossfire או לא?... והתשובה לשאלה הזאת תבוא רק אם אני אדע אם Crossfire בכלל ריאלי לגבי... יש לי בבית כרטיס מסוג NVIDIA GeForce 7600GS GPU של ג'יגהבייט (בעל זיכרון 256mb gddr2. על 128 ביט. חיבור pci-e ). לכרטיס הנ"ל ארצה לצרף את הכרטיס החדש שאקנה עם המחשב, אני לא יודע איזה כרטיס אני אקנה אבל אני רוצה משהו חזק למשחקים כבדים שיריץ את cryses חלק. לא כרטיס של חולי נפש, אבל כרטיס טוב. בכלליות אין לי מושג בשיט ובחיים לא עשיתי oc אבל יש מצב טוב שאני הולך לנסות את זה בקטנה על המחשב החדש (לא יודע כמה זה רלוונטי לעניינינו). אם אתם חושבים שהכרטיס שיש לי בבית יכול ללכת ל…

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  4. Started by RayZ,

אני בעל HD7970 טרי. הרצה של 10 דקות ב-OCCT מתחילה ב-200FPS שבמהלכה הוא יורד בהדרגה ואז נעצר על סביבות ה-155FPS. הכרטיס לא באוברקלוק. אחרי המון זמן בתחום זה מעורר אצלי תחושה שמשהו לא לגמרי תקין, אם כי תחום ההתמחות שלי הוא לא כרטיסי מסך לכן חשבתי להתייעץ כאן עם מומחי הזון. מצורף קובץ RAR עם הגראפים המלאים יחד עם תמונה אחת מתוכו שממחישה את המצב. הטמפרטורות כמובן טובות, טובות מאוד. הכרטיס הוא גרסת הספייר DUAL X.

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  5. Started by Demon-Slayer,

הכרטיסים הנ"ל הם היחידים שנכנסים לי בתקציב (400-500 שקל) ואני חייב כרטיס מסך, אז מי מהם יותר טוב\עדיף? ויש לי עוד שאלה, אני מתעסק עם 3DMAX, וידוע לי שהFX תומך בתכנולוגיות יותר חדשות, האם הרנדורים יראו שונה עקב הטכנולוגיות המתקדמות יותר? תודה.

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  6. Started by Albetron,

ברשותי HD5850 וQ6600, שניהם על סטוק. לא מפליא שדווקא עכשיו בקיץ המעלות התחילו לעלות בצורה מאוד דראסטית והמעלות של המעבד עלו ל43c בזמן מאמץ ו30 ומשהו במנוחה, ושל הכ.מ 90+ בזמן מאמץ ו40-50 במנוחה..זה תקין? ואם כן עד כמה? ואם לא עד כמה כדאי לקנות קירור?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  7. האם ניתן להגדיר עבור כרטיס גרפי שיעבור למוד STANDBY (עם מינימום צריכת חשמל) כשאין פעילות (או אפילו בצורה ידנית) ? המטרה - להגיע לצריכת חשמל מינימלית במחשב שמשמש כHTPC אך גם פתוח כשרת (ללא "מפעיל") בשעות הלילה למשל. ספציפית - מדובר על לוח GB - ga-P35-s3 ואחד מכרטיסי המסך - מבוססי HD 2600 או 8600GT. אם זה קשור ללוח ספציפי אשמח לשמוע המלצה לכרטיס מתאים (בהקשר זה) לכל סוג. וללא קשר - אשמח לחוו"ד בנושא מהו המאיץ HD היותר טוב בין שתי המשפחות הללו.

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  8. לאחרונה כששיחקתי במשחקי מחשב שמתי לב שהכרטיס מסך שלי לא מתאמץ יותר מדי כשאני מכבה או מפעיל פילטרים כמו AA וכן הלאה אז השאלות שלי הן אלה: האם הפילטרים בעצם מכבידים על המעבד של הכרטיס מסך? או שיש רכיבים נוספים על הכרטיס מסך שעוזרים בעיבוד הפילטרים? מדוע יש כרטיסי מסך שמתפקדים יותר טוב מאחרים תחת הפעלת פילטרים? במשחקים עם מנועים פיזיקליים כבדים מי משתתף יותר בעיבוד המעבד או הכרטיס מסך? ושאלה אחרונה: מה ההבדל בין הכרטיסי מסך לשוק הרגיל לבין כרטיסי מסך למפתחים כגון הQuadro? הייתי שמח לקבל תשובות מקצועיות והסברים מפורטים ומעט אנלוגיות תודה רבה

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  9. תודה ! ;D

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  10. Started by Cynicoren,

שלום, 1. האם ניתן להרכיב שני כרטיסי מסך שונים ב CF - נניח 4850 וכרטיס אחר ? 2. איזה כרטיס חדש בתקציב של עד 1000 ש"ח יהיה אופטימלי ללוח אם GIGABYTE X48-DS4 ו PC POWER & COOLINGספק 610W S61EPS ולגרפיקה מקסימלית של 1680 על 1050 ? תודה

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by zarub,

היי,הייתי רוצה לדעת בבקשה מה המשמעות של OEM במקרה הזה ATI Radeon 9700 128MB DVI OEM Video Card ובכלל מה זה אומר? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  12. המאוורר של הכרטיס מסך שלי התקלקל (HD5850) ואני ישלח אותו לתיקון , אני רוצה לשלוח רק את הכרטיס ככה שאני יוכל להשתמש במחשב עם ליבה הגראפית של אינטל (I5 2400 +H61 ) . ניסיתי לחבר את המסך ליציאה של הלוח אם והמסך כותב לי NO SINGRL , מישהו יודע מה הבעיה או מה אני צריך לעשות ?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  13. Started by oshrinuri,

שלום. רציתי לברר משהו. בקרוב אני קונה מחשב חדש, המיועד למטרות גיימינג. המפרט יכלול מעבד core i5 750 בסוקט 1156, וזכרונות בתדר של 1333 (4 ג'יגה). אני מתכוון לשלב את הכ"מ עם המסך 2209WA של דל (מסך בעל פאנל איכותי, E-IPS, ורזולוציה נטיבית של 1680x1050). רציתי לדעת, האם כדאי לי להשקיע בגירסאת ה-Toxic של הכרטיס (512MB), שעולה מעט יותר מהגרסה ללא הקירור הזה? אני לא שולל אפשרות ל-OC לכרטיס. מה ההיתרונות שנותנת גרסה זו, פרט לקירור מעולה? תודה

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  14. שבוע טוב יש לי כמה שאלות בנוגע לכרטיסי מסך איך אני יודע איזה כרטיס של NVIDIA משתווה לכרטיס של ATI?? מאיפה אני יכול להשיג דרייבר אומגה לכרטיס מסך של נוידיה? FX5200 אם זה חשוב.. למה שאני מחבר את ההכרטיס לטלויזיה אני רואה שחור לבן חיבור הכרטיס הוא SVIDEO קניתי מתאם לטלויזיה RCA .. מה יותר טוב GT,GTO,XT,SE וכל השאר אני פשוט לא יודע מה יותר חזק דוגמא 6600GT או 6600GTO... אני חושב ששחכתי כמה שאלות תודה ושבוע טוב :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  15. חוץ מלתקוע אותו על החריץ יש גם חיבור מולקוס..? מה זה החיבור הזה צריך לחבר אותו לספק ... תגיד אם יש תחיבור הזה לכל אחד מהכרטיסים

• 13 תגובות
    • 875 צפיות
  16. Started by liko,

האם PCI express נמצא בכל לוח אם? יש לי AGP בלוח . אני רוצה לקנות כ.מסך חדש ופתאום ניתקלתי ב-PCI express ואין לי כ"כ מושג... תודה

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  17. Started by RealTime,

שלום. קראתי בפורומים וכל פעם מישהו מעלה את הנושא שאפשר להשיג עד 2300 שקל GEFORCE 6800 GT. חיפשתי בכמה חנויות והכי זול, מה שנראה כמו 2370 ש"ח מסתיים ב- 2500 אחרי 55 שקל משלוח ועוד 60 ש"ח על תשלום בכרטיס אשראי ושאר בלגנים. משהו יודע ויכול לתת לי לינק איפה אפשר להשיג כרטיס כזה במחיר הכי זול ? אני מסכים כמעט לכל דגם חוץ מ- ASUS כמובן. כל עזרה תתקבל בברכה אני רוצה להזמין! תודה

• 13 תגובות
    • 875 צפיות
  18. NVIDIA IS IN DEEP trouble over the defective parts problem, and from what we're being told, this is only the tip of the iceberg. NV still insists on stonewalling and spinning because the cost of owning up to the problem could very well sink the company. Nvidia G92s and G94 reportedly failing If you haven't been following the story, the short version, up till now, is that all G84 and G86 chips are bad. Nvidia is blaming everyone under the sun, but denying they have any hand in the failures. While this may sound plausible, technical analyses by people intimately involved in the requisite semiconductor technologies tell The INQ that it is a bunch of bull: NV simply screwed u…

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by hwmenot,

8800: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik 9600: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik לפי מה שהבנתי ה8800 טוב יותר..איך זה שהוא כל כך זול? ההבדלים בינהם,במשחקים,משמעותיים? תודה..

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  20. שלום חברים יש לי 4850 SHAPPIRE כמה שאלות... אני רוצה לשדרג אותו.יש לי תקציב עד 1000. אני רוצה לקחת 4870 1G או 4890 השאלה אם לחכות איזה חודש עד שיצאו הכרטיסים עם DX 11 האם תהיה ירידה משמעותית בכרטיסים של 4870?או שרק איזה 100 שח אך הכרטיס הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=16292 אני יודע שכל הכרטיסים של ATI אותו הדבר. יש למישהו מושג למה תמיד GIGABYTE עולה יותר מSHPPIRE.האם יש ביניהם הבדלי מהירות שעון או קירור??? מעבד Intel Core2 Duo 2.66GHz 6MB E8200 Box CPU AT 3.7GHZ Gigabyte GA-P35-DS3L P35 DDR2 ATX Motherboard לוח ספק כח HEC (Herolchi) WIN-550UB 20/24 pin ULTRA QUIET Po Eagle-Tech DRAGON No P/S Blue Black Red ATX Case זכרון OCZ OCZ2RPR8002GK 4-4-4-15 (…

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  21. ברשותי מחשב נייח של דל OPTIPLEX GX270 עם כרטיס אונבורד מובנה של אינטל Intel Extreme® Graphics 2 64MB .הוא פועל מצוין על מסך 19" (לא ניסיתי על גודל אחר) ברזולוציה מירבית וגם תכני HD רואים בלי בעיות . מכיון שאני מתכוון לסחור בשוק ההון ולראות גרפים של מניות אז הייתי צריך כ. מסך שתומך בכמה מסכים. קניתי את הכרטיס הזה שתומך בארבע מסכים שונים במקביל.אמנם קצת מיושן,אבל לא אמור לעשות בעיות מיוחדות. חיברתי אותו רק למסך אחד (הוא אמור לתמוך בארבעה!),כשהמסך הראשי מחובר לאונבורד.שניהם 19". כל עוד אני גולש באינטרנט או פותח מסמכים הכרטיס פועל כשורה. אבל אם אני שם גרף של מניה עם הרבה נתונים הסמן של העכבר מתחיל לדלג בצורה מעצבנת כך שאי אפשר לעבוד איתו...אין לי בעיה כזאת אם האונבורד. האם יכ…

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  22. Started by g1zey,

טוב אז אני מחפש לקנות 6800 ואני לא יודע איזה דגם ... בעקרון חשבתי על הדגם הזה Leadtek Geforce FX6800 128 mb Retail A400TDH [A400TDH] זה AGP ו-256 ביט ( אני צריך AGP :< ) הכרטיס עולה 1600 שקל , ורציתי לדעת עם יש דגם של ה 6800NU שהוא שווה יותר מהדגם הזה ? * צריך שתתחשבו גם ב OC וקירור *

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  23. רוצה לשדרג את המחשב: מעבד AMD X2 4600+ 2.4MHz כרטיס מסך ATI REDEON X600 זיכרון 4GB מערכת הפעלה WIN 7 64 bit דיסק 320GB עובד עם פוטושופ CS4, פרימרייר CS4 , ולייטרום ולא משחק בכלל אני חובב וכעת אין לי בעייה עם פוטושופ וה- lightroom, אם העבודה לעיתים קצת איטית אני יכול להסתדר עם זה. הבעיה מתחילה עם עיבוד סירטי וידאו סביר להניח כי רצוי לשדרג את המחשב באופן כללי, אך תקציבית איני יכול לעשות זאת עכשיו לדעתי שידרוג כרטיס מסך יכול לשפר את הביצועים בפרימרייר וגם ביתר התוכנות זה נכון? אם כן, איזה כרטיס מומלץ במחיר של עד 1000 ש"ח בהנחה שאשדרג את המחשב תוך חצי שנה והכרטיס ישמש אותי בעתיד אם לא, איזה מעבד, לוח אם וכרטיס מסך יעשו את העבודה. נא לא לשכוח שמדובר במערכת לחובב מתקדם

24. Started by asili,

קבלתי לפני כ שבועיים את המסך המדובר אני מאוד מרוצה ממנו אבל יש בעיה אחת שמפריעה לי ואני לא מצליח לפתור אותה בעזרת ההגדרות של המסך והיא בעיית הגאומטריה ועכשיו אני אסביר את עצמי אני רואה שהתמונה לא מתלבשת על כל המסך והקווים עקומים כלומר הגאומטריה לא מושלמת אני יודע שלמסך הזה יש גאומטריה מושלמת ואני רוצה להגיע לשלמות הזו רציתי לדעת האם יש תוכנה שיכולה לבצע תיקון גאומטריה אוטומטי?

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  25. יש לי 8800 GTS ואני מעוניין לדעת מה ההבדל בינו לבין החדשים (220-440)

• 5 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.