עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by matthew,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך רק שאני לא בטוח אם כדאי לקחת את הכרטיס הזה: http://www.tigerdirect.ca/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5316156&sku=P450-5770 או להשקיע קצת יותר בGTX 460.... יש לי לוח אם דיי מיושן של ג'יגה בייט GA-M55SLI-S4 והבנתי שהלוח יתמוך בכרטיסים, אבל השאלה אם הם יכנסו במארז Compucase 6A19 בעיקר הGTX460... אין לי כ"כ בעיה להריץ משחק על הגדרות בינוניות אני לא כזה גיימר...

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  2. חבר שלי קנה היום כרטיס 9800GT עם ספק CM 500W יש לו מעבד E6400 וגיגה ראם זכרון והביצועים שהוא מקבל איומים, אפילו בכרטיס שהיה לו הוא קיבל יותר .. מה יכולה להיות הבעיה??

• 14 תגובות
    • 860 צפיות
  3. עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שלי (GTX770) ואיתו התעדכנה התוכנה geforce experience. שינו לגמרי את כל הממשק שלה ועכשיו בשביל לצלם בזמן משחק צריך להפעיל את ה-Share, אבל אצלי אי אפשר להפעיל אותו. כשאני מנסה להפעיל את ה-Share קופצת התראה (מסומנת בתמונה שצירפתי). חיפשתי קצת באינטרנט לגבי הבעיה יש אותה למספר אנשים אבל אף אחד לא הצליח למצוא לה פתרון. מישהו נתקל בבעיה הזו?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  4. היי אני כבר המון זמן מחפש מסך, וכמו שאמרו לי פה חיכיתי למסכים של זמן תגובה נמוך... ראיתי שהם כבר מופיעים בעולם ושמעתי שיש כמה דגמים בארץ אבל אני לא מצאתי... אז אם למישהוא יש קישור לדגמים שיש בארץ (קישור למי שמוכר אותם...) זה ממש יעזור... תודה מראש אור חן.

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  5. Started by jepe,

יש לי 7800GT עם 2 יציאות DVI . אחת מחוברת למסך המחשב LCD. אני מתכנו לקנות עכשיו טלוויזית LCD 32 אינץ' שתומכת בHDTV ואני רוצה לחבר אותה למחשב. האם היא תקלוט סרטים של HD שיש לי על המחשב? ועוד שאלה,יש כבר אפשרות לקנות סרטי DVD-HD מארה"ב איך אני יוכל לנגן אותם כדי צריך נגן מסוים? יש כבר כאלה בארץ?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  6. יש לי Q8300 8 גיגה זיכרון 2 הארדיסקים לוח אם Giga-Byte GA-EP43-S3L ספק 500 של סיסוניק מארז אנטק 300 האם יש כרטיסים מודרנים שלא יתאימו מבחינת גודל מארז\ספק\כניסת לוח אם?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  7. יש לי את הכרטיס מסך הזה Gigabyte GF 6600 128bit 256Mb http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5438 http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66256D.htm איזה כבלים אני צריך כדי לחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה? קיבלתי כשקניתי את הכרטיס מסך כבל שמתחבר לכרטיס ומפצל ל4 חיבורים: svidout (אני חושב שזה s-video out) y pr pb\av בשביל מה כל חיבור? תמונה של המפצל (מצטער על האיכות): http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200512021453584759&id=200512171803585692&user=tomer0074

• 14 תגובות
    • 859 צפיות
  8. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ATI 9500 PRO 128MB 128 BIT תמיכה מלאה בדיירקט איקס 9 ורציתי לשאול אם אני מתקין ווינדוס ויסטה האם יש תמיכה לכרטיס הזה מבחינת דרייבר להורדה?

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  9. Started by Alduin,

אני מעונין לקנות מסך LCD ומצאתי את שני המסכים הבאים: http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171b/#specs http://us.lge.com/download/product/file/1000000238/L1730S.pdf מה עדיף מבין שני המסכים? תודה...

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  10. הלוהה:] נגיד שאני מחזיק ב5500FX (מי זה צוחק שם ?) אני לא מריץ משחקים חדשים כמובן ואפילו ישנים מקרטעים ..אבל סרטים תמיד ישארו סרטים .ורציתי לשאול אם אני משדרג לכרטיס חדש וטוב אני אראה את השיפור בסרטים ? במשחקים ברור שרואים אבל בסרטים לא HD וכל הדברים הללו...סרט פשוט DVD אפשרי לראות את זה בעין ?

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  11. או Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X + Bonus Games

12. Started by stingeR-,

בחודשיים האחרונים יש לי בעיה שאחרי שאני מפעיל את המחשב הרבה זמן פתאום שאני גולש באתרי אינטרנט או עושה משהו עם הוינדוס המסך מתחיל לשנות גוונים מרגיל ליותר כחול ליותר אדום ועוד פעם כחול וכדומה... עכשיו לדעתי המנורה לא כל כך בסדר אבל מכוון שרוב היום הוא עובד מצויין כי זה גם מסך סוס אז אני לא בידיוק יודע מזה... הרי העירבוב של ירוק כחול ואדום במנורה של המסך לא אמור להתערבב לחוד אלה הכל ביחד אז או שזה במנורה או שזה הכרטיס מסך אבל אני לא חושב שיש סיכוי כי בדקתי אותו על המחשב הישן שלי והכל בסדר... פועל על : P3 550mhz 512k Cache 256SDR 20GB 7200RPM InnoVision GeForce2 MX400 64MB

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  13. אני מתכונן לרכוש בקרוב כרטיס מסך חדש (שידרוג מכונה ובתוכה את ה GEforce 2 MX 400) . עקב אילוצי תקציב (1200ש"ח~ לכרטיס מסך) ורצון לסיפוק מיידי ;D החלטתי ללכת על GEforce 4 4200. בפורום הרוב מדברים על הכרטיס של LeadTek עם ה- 128MB זיכרון בתור אופצייה טובה עקב איכות תמונה (פילטרים) והקירור העצבני שלו. בחנויות יש לא מעט חברות כמו gainward, Suma, innovision וכו.. כאשר רובם מציע את אותן אופציות "מעבר" לנורמל (כמו VIVO) ונתקלתי פה ושם בדברים כמו זמינות במלאי או חסר אצל היבואן וכו.. השאלה היא כאמור, האם יש הבדל ממשי שצריך לגרום לי להעדיף כרטיס אחד על פני כרטיס של חברה אחרת או שבסוף היום הכל אותו דבר?

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by kakikwaski,

ראיתי כל מיני כרטיסי מסך מסדרת GTS וGT (הGT שמתגיע לפני המספר. דוגמא: GT240) של nVidia שנמכרים בKSP. רציתי לדעת עוד על הסדרה הזאת, אם אלה כרטיסים חזקים לגיימינג? ולמה החליפו את כל הGTX בGTS בKSP וגם ראיתי בzigzag 2000 שאין יותר GTX (במבט חטוף).

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  15. Started by שמואל,

שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון אז ככה....יש לי מחשב יחסית חדש...אציג את המפרט בהמשך.... יש לי כרטיס מסך HD7970 GHZ EDITION 6GB והאמת שעד כעשיו לא הייתה לי בעיה עם אף משחק על ההגדרות הגבוהות ביותר... אני שוקל להחליף את כרטיס המסך ל GTX690... האם זה כדאי? אני ירגיש בהבדל? מפרט המחשב שלי הוא זה : מעבד-Core i7 3960X Extreme לוח אם-Gigabyte X79-UD3 s2011 זיכרונות-4x4 GB DDR3 כרטיס מסך-Sapphire Radeon Vapor-X HD 7970 OC GHZ Edition 6GB GDDR5 כונן קשיח-WD 1TB כונן SSD- אינטל 240GB מערכת הפעלה- WINDOWS 8 תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  16. ב-Catalyst Overdrive יש לי אפשרות לעלות את ה-GPU CLOCK ל840 ואת ה-memory clock ל1325. האם זה בטוח ולא מסוכן לכרטיס אם אני יעלה אותם?? הכרטיס מסך האגב הוא hd 6950 DUAL FAN sapphire שלא יכול להפתח ל6970. תודה לכל מי שיגיב.

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  17. Started by michabb,

אני מעונין לבנות מערכת מחשב המסוגלת: 1. להקרין טלויזיה ל-3 מסכים שונים. 2. בעת הצורך, לעבור לשמיעת מוסיקה מהמחשב במקביל לצפיה בטלויזיה. פירוט מלא של החומרה הנדרשת ,ביצוע, והיכן ניתן להשיג את החומרה המתאימה.

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  18. אהלן חברים. יש לי מחשב ממש ישן, לפני משהו כמו 6 שנים פלוס מינוס ועד עכשיו לא שיחקתי משחקים ככ אז לא היה לי אכפת יותר מדי לאחרונה התחשק לי לשדרג קצת כדי לשחק במשחקים כזה בקטנה, בעיקר פיפא 19 ודברים קטנים כאלה אולי גם pubg או משהו באיכות סבירה לא משהו מטורף התקציב שלי זה סביבות ה500 שקל, ראיתי שיש את ה rx550 בתקציב הזה שמעתי עליו דברים לא רעים אם יש לכם רעיונות אני ממש אשמח מעבד i7 950 3.06g כרטיס מסך nvidia 240 gt 8 ram ספק כוח מצ"ב למטה תודה רבה חברים

19. Started by Big_Guy7,

אני מתכנן קנייה של מחשב נוסף לבית, ומנסה לחסוך כמה שיותר בתקציב. בקשר לכרטיס המסך, המטרה היא לקחת כרטיס עם ביצועים סבירים במחיר נמוך, עם יכולות OC טובות - עם קירור הסטוק שלו, שישמש למשחקים קלים. אני משער שהתקציב לכרטיס ינוע בין 200 ל 350 ש"ח, בכוונה להגיע למחיר זול ככל האפשר. עבר הרבה זמן מאז שהיה לי זמן להתעסק ברכיבים חדשים ומחירים, ולכן אני צריך המלצה טובה לכרטיס תודה מראש

20. אחרי כמעט חודש וחצי סוף סוף סנונית ראשונה (מעבר לשמועות/תמונות מודלפות) מגיגהבייט http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4884#ov מעט תמוה לראות את התוספת היחסית מזערית לתדרים, בעיקר ביחס לתוספת שהצליחו לסחוט מהGHZ 780TI, אבל אני מניח שמספרים הם בסופו של דבר מספרים, ונאלץ לראות את התוצאות בשטח בשביל להחליט. עכשו רק נשאר לראות מתי יהיה זמין לרכישה ובאיזה הפרש מחיר מהרפרנס.

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  21. אהלן, לאחר שהבנתי שלא משתלם לתקן את ה250GTS המרעיש שלי, אני מעוניין להחליפו. הכרטיס אמור להיות מחובר במקביל למסך מחשב 20' ולמסך טלוויזיה 32'. השימושים העיקריים הם בעיקר צפייה בסרטי HD ועבודה על מספר יישומים "משרדיים" במקביל בשני המסכים. אינני משחק כלל במשחקי מחשב. האם התקציב סביר? למען האמת בגלל שאינני משחק אני מעוניין אפילו להוציא עוד פחות אך אם חווית השימוש תהיה גרועה משמעותית אני מוכן גם להוציא יותר.. לוח האם הינו gigabyte 965p-ds3. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 859 צפיות
  22. יש לי שקע של יס(yes) ליד המחשב, ואני רוצה לראות שידורי טלוויזיה במחשב. אני יכול לקלוט את השידורים בלי כרטיס טלוויזיה או כל דבר מיוחד.?

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  23. אני יודע שיש כפול ליבה ל7800GTX..יש כרטיסים נמוכים יותר שהם כפולי ליבה..ואם כן האם יש להם איזה יתרון על כרטיסים שהם חד ליבה באותו המחיר?

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  24. אהלן ממה שהבנתי זה לא כזה משנה לי איזה כרטיס כי רק לגימרים זה ממש חשוב אני גם בטח שלא מחפשת לקנות אחד ב 1000 שקל אבל לא רוצה משהו פושטי שיתקלקל גם נורא מהר אשמח לשמוע המלצות. תודה רבההה

• 14 תגובות
    • 859 צפיות
  25. Started by Nightbeat,

כשאני משחק BF3 הטמפרטורה של הכרטיס עולה ל65-70, זה הגיוני? לא ביצעתי OC, זה עם הגדרות סטוק.. תודה.

• 5 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.