עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yoxo,

מעבד Q6600-OC 3GHZ זיכרון RAM 6GB ספק כוח CORSAIR 520W הכרטיס הקיים הוא 250GTS כנראה יוחלף ב HD7950 השאלה היא האם כדאי להשקיע במחשב הזה? והאם המחשב ינצל את הכרטיס ללא צוואר בקבוק?

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  2. Started by g1zey,

טוב אז אני מחפש לקנות 6800 ואני לא יודע איזה דגם ... בעקרון חשבתי על הדגם הזה Leadtek Geforce FX6800 128 mb Retail A400TDH [A400TDH] זה AGP ו-256 ביט ( אני צריך AGP :< ) הכרטיס עולה 1600 שקל , ורציתי לדעת עם יש דגם של ה 6800NU שהוא שווה יותר מהדגם הזה ? * צריך שתתחשבו גם ב OC וקירור *

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  3. Started by ghreg,

מי משווק XFX דגם Radeon HD7970 Double Dissipation XFX

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  4. רוצה לשדרג את המחשב: מעבד AMD X2 4600+ 2.4MHz כרטיס מסך ATI REDEON X600 זיכרון 4GB מערכת הפעלה WIN 7 64 bit דיסק 320GB עובד עם פוטושופ CS4, פרימרייר CS4 , ולייטרום ולא משחק בכלל אני חובב וכעת אין לי בעייה עם פוטושופ וה- lightroom, אם העבודה לעיתים קצת איטית אני יכול להסתדר עם זה. הבעיה מתחילה עם עיבוד סירטי וידאו סביר להניח כי רצוי לשדרג את המחשב באופן כללי, אך תקציבית איני יכול לעשות זאת עכשיו לדעתי שידרוג כרטיס מסך יכול לשפר את הביצועים בפרימרייר וגם ביתר התוכנות זה נכון? אם כן, איזה כרטיס מומלץ במחיר של עד 1000 ש"ח בהנחה שאשדרג את המחשב תוך חצי שנה והכרטיס ישמש אותי בעתיד אם לא, איזה מעבד, לוח אם וכרטיס מסך יעשו את העבודה. נא לא לשכוח שמדובר במערכת לחובב מתקדם

5. יש לי 8800 GTS ואני מעוניין לדעת מה ההבדל בינו לבין החדשים (220-440)

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by Schaap,

יש באמת הבדל בין Leadtek Quadro FX 570 256MB ‏(1070 ש"ח) לבין PNY NVIDIA Quadro FX 570 256MB 128-bit PCIE DVI Retail ‏(890 ש"ח) מלבד המחיר? תודה

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  7. שלום , יש לי NVIDIA geoforce fx 5200 והוא ישן יחסית , קודם כל אם אפשר חוות דעת על הכרטיס שיש לי.. ואם אפשר המלצות לכרטיס חדש ואיכותי יותר , עדיף מבית NVIDIA בתקציב עד 500-600 ש"ח

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  8. היי חברים אני לא מבין דבר בכרטיסי מסך או בכלל בחומרת מחשב, אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך שיאפשר לי לחבר 2 מסכי מחשב (VGA/DVI) ומסך טלויזיה 50" (HDMI) יחד ובנוסף להריץ משחקים גם על רזולוציות גבוהות (אני מאוד רוצה לשחק על המסך טלויזיה) (אני לא גיימר מטורף אבל מדי פעם משחק BF4 וכו') בנוסף, הבנתי שאם כרטיס מסך מתקדם אני אצטרך גם לקנות ספק כוח מתקדם יותר, אני כרגע עם NVIDIA GeForce GTS 450 ועם ספק כוח 400watt - האם אצטרך לקנות גם ספק כוח חדש? אם כן, תוכלו להמליץ לי איזה? לא יודע אם זה חשוב לשיקולים של בחירת כרטיס אבל לוח האם שלי הוא: GIGABYTE H67MA-D2H-B3 וכמובן שאשמח לפתרון הזול ביותר שאפשר למצוא לנ"ל. תודה

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  9. אז ככה! כמו רבים אחרים, המחשב דלוק 24 שעות וכמו כן המסך. אבל כמובן שכדי לחסוך בחשמל למסך, קבעתי שכאשר אין שימוש כלל במחשב אזי המסך יתכבה (כדי לחסוך בצריכת החשמל). בזמן האחרון, כשבוע לערך, החלה התופעה המוזרה הזו שהמסך לא נדלק ורק אחרי לחיצה על כפתור ריסטרט נפתרת הבעיה (שהמחשב נדלק מחדש). המסך בן 5.5 שנים בקירוב.

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  10. Started by ravid,

ATI's Radeon 9000 Pro is a great low-end graphics card, but its single-texture-per-pipe design never really had the oomph to best the Radeon 8500's 3D performance. To satisfy market demand, ATI is bringing back the 8500 under the Radeon 9100 name. The RADEON 9100 is a high performance mainstream graphics processor for desktop PCs. Products based on the RADEON 9100 GPU will provide the outstanding 3D gaming performance, image quality and support for the latest game-enhancing features like DirectX 8.1 shaders. Its powerful architecture, including four parallel rendering pipelines and two geometry engines, is designed for optimal performance in the mainstream segment. If t…

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  11. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי geforce 4 ti4400 של asus ורציתי לשאול מאיפה עדיף לי להוריד את הדריורים מהאתר של nvidia או של asus כי שם באתר של asus הדרויר מאותה גירסה חדשה שיצאה שהיא 43.45 תופס איזה 40 מגה מקובץ אז חברה תעזרו לי פה מה יותר לי או יותר נכון למחשב שלי????

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  12. אני מחפש כרטיס מסך שיריץ משחקים חלק על רזולוציה של 1680 על 1050. כמו כן, חשוב לי מאוד שלא יהיה רועש (בלי שצריך להתעסק עם אחוזים של כרטיס מסך אם אפשר). הבנתי למשל שהכרטיס הזה די שקט: http://tms.co.il/product/6079 אבל כנראה (?) אוברקיל בשבילי, מה אתם ממליצים (האם יש לו מקביל גם ב 4850 ששקט באותו אופן) ? עדיפות להמצלות מפה: http://tms.co.il/cat/50 אין מפרט סגור, אבל לפחות E8400 עם P43 וספק שיחזיק את העסק.

• 12 תגובות
    • 872 צפיות
  13. Started by dad11223,

לא משנה איזה חברה... ועוד שאלה האם ג'פורס 9800gtx חזק יותר מ ראדאון 4850 תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 872 צפיות
  14. קניתי את המסך היום ,ואני די מרוצה ממנו ,רק יש בעיה אחת. אני לא מצליח לכוון את הפינות של המסך שיהיו ישרות. תודה.

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  15. היי אני כבר המון זמן מחפש מסך, וכמו שאמרו לי פה חיכיתי למסכים של זמן תגובה נמוך... ראיתי שהם כבר מופיעים בעולם ושמעתי שיש כמה דגמים בארץ אבל אני לא מצאתי... אז אם למישהוא יש קישור לדגמים שיש בארץ (קישור למי שמוכר אותם...) זה ממש יעזור... תודה מראש אור חן.

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  16. Started by Born2Kill,

שלום, בגלל שהכרטיס מסך קרוב מידיי לגוף הקירור אצלי אז החלטתי לשנות את מיקומו של הכרטיס מסך. העברתי אותו למטה, אבל עכשיו כשאני משחק ב-BFBC2 ה-FPS יירד לי בצורה משמעותית, במיוחד כשאני מסתכל אל פנים המפה. האם החלפת סלוט יכולה להיות הבעיה? ???

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  17. Started by erez20,

יש לי ASUS7100, כן ממש ישן יחסית אבל בכל זאת ניסיתי את יציאת הטלויזיה שלו (ואצל חברים שלי בכרטיסים חדשים יותר ניסיתי גם) וזה חרא יציאה אינטרליס (קו כן קו לא) ובאיכות... אפשר לראות ככה סרט אבל זה מגעיל במיוחד אחרי שרואים טיפה מההתחלה של הסרט על המסך מחשב ומבינים כמה האיכות ירודה בטלויזיה יחסית. אז אני מחפש או כרטיס מסך עם יציאת טלויזיה נורמלית או כרטיס נפרד שיוציא משהו נורמלי למסך.יש רעיונות ?

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  18. Started by manga05,

יש שני סוגים של SVIDEO TVOUT ? זה שמוכר לי זה ממש כמו של עכבר PS2 : במעגל מסודרים 4 פינים ומעין מלבד קטן כזה וכנראה שיש עוד אחד עם פשוט מלא פינים יש לי כבל שמתחבר לטלויזיה מהסוג הראשון, ובכרטיס מסך יציאה מהסוג השני מה אני יכול לעשות ?

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by -Maoz-,

אני לא יודע איזה כרטיס לבחור... חשבתי על אלו: Avermedia AverTV Box3 External Pinnacle Studio PCTV Leadtek Winfast DV2000 התקציב שלי עוד עד 1000 שקל,אז אני לא יודע כי הכי יקר משלושתם עולה 800 שקל.. אם יש כרטיס שהוא יותר טוב משולשתם בבקשה תגידו (כמובן בתקציב שלי). ואם אתם אומרים שלא שווה לקנות בארץ ושווה לי לקנות בניו יורק...אז איזה כרטיס כדאי...(אם יש בכלל כרטיס שיש שם ופה אין והוא שווה בהרבה..וכדאי לקנות אותו). תודה רבה לכל העונים.

• 12 תגובות
    • 871 צפיות
  20. Started by Alduin,

אני מעונין לקנות מסך LCD ומצאתי את שני המסכים הבאים: http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171b/#specs http://us.lge.com/download/product/file/1000000238/L1730S.pdf מה עדיף מבין שני המסכים? תודה...

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  21. Started by snapdragon,

המערכת שלי כרגע היא: AMD Athlon X2 5600 2GB זיכרון. (ישודרג ל4 בעתיד) כרטיס מסך 9800GT של חברה בינונית. ווינדוס 7. הספק הוא 550W או 600W לא זוכר כרגע. אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך בסכום של עד 700 שח שיריץ משחקים ברזולוציה של 1024*1280 באיכות הכי גבוהה. ושיהיה שקט. האם יש טעם? האם המעבד מגביל אותי באיזשהו אופן. האם השיפור מכרטיס המסך הקודם יהיה משמעותי? תודה.

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  22. Started by Predator,

היי טוב חברים אני מבין שכבר נמאס לענות על השאלה הניצחית הזאת אבל אני רוצה לקנות כ. מסך חדש וזה בערך התקציב אז מה אתם אומרים ?? תודה

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  23. Started by amits1995,

יש לחבר GT430 והוא לא מצליח לעשות (שימו לב) Extend כלומר שכל מסך יהיה חלון ואחד מהמסכים יהיה המסך הראשי. הוא מצליח רק עם שני מסכים לעשות "הרחבה". בכל מקרה, זו מגבלה חומרתית נכון? איזה כרטיס מAMD מומלץ כתחליף לו?

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  24. ב-Catalyst Overdrive יש לי אפשרות לעלות את ה-GPU CLOCK ל840 ואת ה-memory clock ל1325. האם זה בטוח ולא מסוכן לכרטיס אם אני יעלה אותם?? הכרטיס מסך האגב הוא hd 6950 DUAL FAN sapphire שלא יכול להפתח ל6970. תודה לכל מי שיגיב.

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  25. Started by Gil300,

לחבר שלי יש כרטיס מסך Radeon 9550, והוא טוען שיש לו Pci Express, 256 מגה בייט של זיכרון ו11 מאיצים גראפיים. הוא גם טוען שהמשחק "Doom 3" עובד על המחשב שלו עם 16 אנטי אליאייזינג, רזולוציית 1024 על 768, פרטים אולטרה וכל האפשרויות(צללים, טקסטורות, מודלים) על האפשרות ההכי גבוהה. שאלותיי הן: 1. מה זה PCI Express? 2. במה עוזרים מאיצים גראפיים בכל מקרה, והאם ניתן לדחוף 11 מהם לרדאון 9550 מצ'וקמק. 3. האם קיים בכלל כרטיס מסך שתומך ב16 AA, שלא לדבר על רדאון 9550. 4. האם יש בכלל סיכוי שהוא דובר-אמת?? תודה מראש על תשובותיכם

• 15 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.