כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
ןלשחק בפלייסטיישן דרך המחשב האפשרי הדבר?השאלה הקריטית היא מה לגבי האיכות? האם תהיה זהה לאיכות בטלויזיה או שמא תרד פלאים?
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
עשתי חיבור לאינטרנט דרך הכבלים עם ספק 012. בהתחלה הצלחתי להוריד קבצים עם פלשגאט גייט רייט וdap פתאום היום אני לא מצליח להוריד קבצים עם תוכנות אלה ואני מוריד עם התוכנה האורגינלית של win xp מה אני צריך לעשות והאים יש תוכנות אחרות שמתאימות לכבלים תודה
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למפרט מחשב שאני הולך לקנות למשחקים, מסך 17 אינך ככול הנראה אקנה חדש בקרוב להלן המפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪911 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 Chipset דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪460 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2349 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 2 ₪228 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB SATA F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI - מבצע ברכישת מחשב חדש מעל 3000 ש"ח , יחידות 1 ₪999 http://www.rsm.…
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם היום היסתכלתי באתר "נעה מחשבים" וראיתי שם את הכרטיס 2870X2 של ספיר שם וכתוב שם DDR4 מה שלא היה כתוב בכרטיים האחרים היה כתוב בהם GDDR3 והכרטיס עולה בדיוק כמו הכרטיס של ה GDDR3 האים מה שכתוב שם נכון ואם כן האם הוא מישתלם (עם דרייברים מתאימים כמובן ) תודה לכול העוזרים http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2237 זה האתר
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי אנשים, אני בדיוק מסיים לבנות מחשב חדש, ואני מאוד מתלבט בנוגע לכרטיס מסך. מצד אחד, יצא כבר דור חדש (5850) שנראה מדהים, אבל הוא יקר יחסית ואני לא בטוח אם אני צריך את הכרטיס הזה (אני לא גיימר כזה רציני, אבל אוהב לשחק מידי פעם), וחשבתי אולי לקנות לעכשיו כרטיס פשוט יחסית כמו 4850 ולשדרג עוד שנה שה5850 יהיה במחיר יותר זול... מה אתם חושבים? כדאי להוציא את האקסטרא 700 שקל עכשיו? האם יש בכלל צורך בכזו מפלצת כרגע? כל עצה תעזור לי, אני אמור לסגור את המפרט היום תודה
-
- 11 תגובות
- 893 צפיות
-
-
הגירסא אם 256 זכרון או מעבד אולתרה הם כמעט באותו מחיר וזה יחזיק לי איזה שנתיים שלוש
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי את ה4850 החדש של שפיר. כאשר אני נכנס ל ccc בעמודה של ה overdrive בתחתי מופיעים ה current value. משום מה הם כל הזמן מראים 250 ו 160 או משהו כזה - גם אחרי שאני משחק הרבה זמן. מה קורה כאן? :s05:
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
הי, יש לי windows 7 והדרך היחידה שזה עובד היא כשאני מסיר את הדרייבר המותקן. במצב הזמני זה עובד אבל בלי האצת חומרה, הכוונה היא לפני ריסטרט. ניסיתי גם עם דרייבר מובנה ב7, גם של ATI גרסה 9.3 וגם 9.4 שכרגע מותקן עם הCCC וזה עדין לא עובד. לפני שהווינדוס מתחיל זה יש תצוגה ב2 המסכים. יש לי CRT TV מחוברת בcompostie. עדכון: בינתיים ניסיתי לשלוח פניה לATI, האתר תמיכה לא עובד.
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
התחדשתי אתמול בערב בכרטיס מסך. הופתעתי לגלות שהדרייבר לכרטיס כולל התקנה מאוד גדולה של CATALIST ועוד דברים.... צריך להתקין את כל זה? אי אפשר להתקין רק דרייבר לחומרה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
התגלגל לידי כרטיס מסוג GIGBYTE Radeon 9200 יש לי במחשב MSI GF FX5200-T128 בדקתי את שניהם ב3dMARK03 לרדאון יצא 1200 ולאנוידיה יצא משהו בסביבות 1050 כאמור הרדאון מראה ביצועים יותר טובים אבל נראה לי שהאנוידיה אמור להיות יותר טוב לא? אגב למישהו יש מושג מה המהירויות ליבה ומהירויות זיכרון של שניהם?
-
- 14 תגובות
- 893 צפיות
-
-
האם כדאי לי להוריד? יש לי אינטרנט "עגלה עם סוסה" ולכן אני לא רוצה סתם להוריד 18 מגה.... האם הוא מתאים לכרטיס שלי? gifa 4 ti 4200)
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שאתם יודעים או לא יודעים, בכרטיסי המסך החדשים של ATI, אפשר לחבר לחיבור ה-DVI מעביר ל-HDMI וממנו להעביר כבל HDMI ל-HDMI לטלוויזיה. מה שמיוחד במעביר הזה, הוא שאם המעביר הוא המקורי של ATI, הכבל HDMI לא מעביר רק תמונה, אלא גם קול! אבל לא כל מעביר יעשה את זה, אלא רק מעביר מקורי של ATI... לכן אני מחפש לקנות את המעביר הזה. אשמח לקבל תשובה ממישהו שמבין, תודה!
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום קניתי את הR9 290 MSI והתקנתי את הGAMING APP דרך הדיסק שמתי את הכרטיס על OC MODE והוא נשאר יציב על 300 כאשר אני משחק במשחק כמו MEN OF WAR 2 הוא עולה ל900 זה נורמלי? כאשר אני יוצא מGAMING APP הMODE נשאר? (כי שאני נכנס עוד הפעם זה לא נשאר לחוץ על הOC) הורדתי גרסה יותר חדשה של הGAMING APP מהאתר של MSI וזה אומר שהליבה רצה על 1000 (למרות שלא היה רעש מהמאווררים) אז מחקתי אותה והחזרץי את הגרסה המותקנית מהדיסק קיצר שמשהו יתן לי הדרכה איך להשתמש בR9 290 MSI. אני רוצה להריץ עלי THE WITCHER3 אז שמשהו יגיד לי איך לשים אותו על ביצועים גבוהים (סליחה על הבורות
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
אני לא יודע מה עדיף הבנתי שיכולים להיות בעיות יציבות בפתיחת הכרטיס ועוד כל מיני בעיות תמליצו לי מה יותר כדאי? תודה חברים
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, אני מצטער מראש אם כבר דובר על הנושא פה בפורום, אבל בחיפוש שעשיתי לא מצאתי תשובה למה שאני מחפש. איזה מכרטיסי המסך מסדרה 7 של nvidia או סדרה 1k של ATI מסוגלים להריץ vista יחד עם הaero glass ללא כל בעיה? הערה: כשאני מתכוון להריץ ללא בעיה אני מתכוון באופן חלק ככה שלא תהיה פגיעה בביצועי המחשב (מדובר במחשב חדש עם מעבד C2D ו2GB זכרון) כשמדובר בתוכנות שעובדות במקביל (וגם כבדות יחסית כמו phothsop elements או תוכנות עריכת וידאו) ולא במשחקים. תודה!
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם אולי תוכלו לעזור לי אני בונה מחשב ללימודים ואני לא סגור לגבי כ.מסך מפרט המחשב : p-4 3.6 ghz (bus:800mhz'h-t,1mb s775) 1 לוח אם asus p4p800se ,sata ,lan זכרון ddr2 533 512mb a-data *2 ד.קשיח 200gb sata היציעו לי matrox או iti אבל אני לא יודע באיזה לבחור אני צריך מחשב חזק +כ.מסך חזק אם תוכלו לעזור לי אני אעריך את זה גם אם יש לכם הצעות לגבי המחשב אולי עדיף amd64? תודה
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי 8800GT על לוח P35DS3R ואני רוצה לתת לו בוסט עם כרטיס יותר חלש, סביר להניח משומש. האם זה אפשרי, אם כן איזה כרטיסים מומלצים למערך ואיך בכלל אני מחבר אותם פיזית?
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
התקנתי תדרייבר האחרון 10.10 ששוחרר אתמול 22.10 והוא עשה לי בעיית גרפיקה במשחק דארקסיידרס בהתחלה לא הבנתי מה קורה לא רואים טוב בכלל כאילו דפקה רואים אפור עשן וזה ואז מחקתי תדרייבר והתקנתי חזרה את ה אחד לפני האחרון 10.9 וזה באמת היתה הבעיה והבעיה נפתרה למה זה ככה? ממתי עידכון דרייבר גורם לבעיה במשחק? יש לי hd4870 ווינדוס 7
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
מדובר ב mercanries 2 ברוב רובו הוא עובד על 30 פריימים (בחלקים הכי כבדים), זה סבבה לשחק ככה אבל אני רוצה את כל המשחק, גם אם אני מפעיל VSYNC וגם אם לא, יש קפיצות FPS חדות בין 30 ל60-80 וזה ממש מעצבן, מה לעשות?.
-
- 11 תגובות
- 893 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה: Asus GTX950 2GB STRIX OC DirectCU II GDDR5 ? הוא יהיה לי טוב למשחקים החדשים? או שעדיף לי לקנות כרטיס מסך עם 4GB?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
לקחתי כרטיס מסך פשוט כדי לא לעבוד עם ההלחמה שעל הלוח באופן זמני עד שאני אקנה משהו חזק יותר . שאלה ? 8400GS הוא ברמה של X3100 ? או X4500 ? למשחקים אין מצב ? CALL OF DUTY
-
- 11 תגובות
- 893 צפיות
-
-
הי חברים, שאלה לי אליכם- כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה (הטלוויזיה - LG 4500LE - לד 42") באמצעות כבל HDMI יש לי רזולוציה שונה מאשר המחשב. הכוונה היא, שבמחשב אני רואה חד, ברזולוציה של 1680X1050 (אגב, אם זה משנה משהו, מסך המחשב שלי הוא Dell 2209WA) בעוד שבטלויזיה הרזולוציה הזו לא תופסת על המסך, ורק רזולוציה נמוכה יותר ומסוימת (1280X1024 אם אני זוכר נכון יושבת טוב על המסך (אם כי, כאמור פחות חד) האם יש לי דרך לשנות את זה כך שגם בטלויזיה יראו ברזולוציה של 1680X1050 ? במצב הנוכחי זה לא נכנס במסך כמו שצריך תודה רבה עידן
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבוע זה קרה לי אז ניקיתי את המחשב וזה הסתדר לזמן מה, עכשיו זה חזר שוב ולא נעלם. אני מבין שהכרטיס מסך גסס וכעת מת. אני מחפש תחלופה עד 800 ש"ח בערך. יש לי: Intel Quad Q6600 2.4GHz 4 ג'יגה זיכרון לוח Gigabyte P35-DS3 בגדול חשוב לי שתהיה ריזולוציה גבוהה1920x1600 , אני עובד עם 2 מסכים לפעמים אז שיהיו 2 DVI. מידי פעם משחק Battelfield לא על ריזולוציה מטורפת עם הגדרות בינוניות. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
למה כרטיס מסך ישן עם סלוט של PCI לא פועל על מחשבים חדשים יחסית (הכרטיס עצמו דווקא פועל על מחשב ישן)
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-