עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kindermaN,

מה יותר טוב? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד?

• 55 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by tomerk_k,

מה הכרטיס הכי משתלם בתקציב של 800 ש"ח PCI-E ? למשחקים. מפרט: AMD 4200x2 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI זיכרון 2G תודה!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by YarYar,

אוקיי, המחשב הישן שלי (פנט 4 במהירות 2.8GHz, ג'יגה זיכרון בדוואל צ'אנל, לוח אם Asus P4P800-SE) עבר לאחי הקטן, ילד בן 7 שאני מאמין שישחק בפיפא, ניד פור ספיד ועוד שטויות כאלה... משחקים לא כבדים. DX10 לא חשוב לי. עכשיו, ה 5700LE שווק חיים, ואני צריך המלצה לכרטיס מסך באפיק AGP במחיר של עד 400 שקל פחות או יותר. כמובן שעדיף בפחות. ושיהיה מחנויות באיזור ראשון. ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~27378~8~0.htm זה כרטיס נחמד, וגם יחסית זול. יש משהו יותר משתלם ממנו במחיר הזה? יד שנייה לא בא בחשבון. תודה. עכשיו ראיתי את ה 2600pro ב 470 שקל... שווה להוסיף? לפי השוואות ראיתי שהוא יותר חזק. ויש למחשב ספק 400W ג'נרי. זה בכלל יספיק לכרטיס הזה? (הוא החזיק X8…

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by alon311,

האם ספק 380W של ANTEC יוכל לסחוב כרטיסים כמו 8800 ו7800 ו- 1950XT תודה לכל העונים

• 7 תגובות
    • 498 צפיות
  5. לא למשחקים אחרים, רק לזה... האם 8500GT יספיק? או שאולי עדיף משהו יותר טוב, ואם כן מה? אני לא רושם תקציב כי מה שמעניין אותי זה סוג הכרטיס המינימלי, וכמה שיעלה אז יעלה. (זה בשביל חבר ככה שהמפרט בצד לא משחק תפקיד)

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  6. שלום לכולם, אני צריך כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים כמו FIFA, COD4, CRYSIS וכדומה. התקציב הוא 250 ש"ח, 300 ש"ח עם חריגה. הוא יתחבר ללוח PALIT N73PV בחיבור PCI-E. יש עדיפות לNVIDIA, מפני שהלוח אם בעל צ'יפסט של NVIDIA, כאשר אני אחבר כרטיס מסך מבית NVIDIA, אוכל לפצל את המסך לשניים (או 2 מסכים או משהו כזה) ולא אצטרך להוריד DRIVER (לפי מה שנוידיה אמרה). מצאתי את ה7600GS SONIC של פאליט ב288 ש"ח: http://www.jkpc.co.il/ProductDetail.aspx?p=vga&i=28501 ואת ה1650XT של ג'יקיוב ב256 ש"ח: http://www.skypc.co.il/sg_product~GV262~8~0.htm לפי מה שהבנתי הX1650XT שווה בביצועיו ל7600GT. למה ה7600GS SONIC של PALIT שווה? מה הם ביצועיו? במקרה שה7600GS חלש יותר, האם עדיין שווה לקח…

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  7. Started by EviLeader,

חברת TMS לא מוכרת ציוד קירור לסדרת ה8 של NVIDIA מלבד TT אחד.. אני אישית, פוחד לקנות קירור ולנסות להסתדר איתו.. זה מחשב חדש שאני יפשוט את הרגל בגללו ... ולכן אני מעוניין בלקנות את הכ.מסך אצל חברה שאני יודע שהקירור שלה יהיה שקט וטוב... לפי החיפושים, INNOVISION עונה על הדרישות: http://tms.co.il/product/5214 אני ישמח לדעתכם בעניין, תומר.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by Yamabushi,

מה יתן ביצועים יותר טובים?

9. Started by angelos21,

קניתי לא מזמן את הGTS ואני לא מצליח להפעיל את הטלוויזיה דרך הNVIEW. גם כשאני עושה FORCE TV DETECTION זה עדיין לא מזהה את הטלויזיה, יכול להיות שיש בעיה עם הויסטה?? אני משתמש ביציאת הS-VIDEO שמתחברת לSCART בטלויזיה. יש למישהו את אותה הבעיה??

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by J0n1,

אני צריך את הכרטיס רק לDVI (ל2007FP) אז בהתחלה חשבתי לקחת פשוט את ההכי זול, אבל אני רואה שההבדלים הם בשקלים בודדים.. אז אולי יש פה מציאה. המפרט שלי הוא Amd Athalon 64 2GHZ 3200 (מה אומר ה3200?) Promos aka ג'נרי 512 RAM http://web.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-GraphicCard&DB57752=57753&orderby=price אני לא משחק במחשב אבל שיהיה כרטיס שיתאים למחשב שלי, שלא יעשה לי צאוור בקבוק (או כמה שפחות), אבל אם אפשר לא לעבור תדף הראשון ;D תודה

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  11. Started by jjwz,

שלום לפורום. התקנתי לאחרונה את הכרטיס מסךati hd 2600 pro . לוח אם msi 915g מלפני 3 שנים.ישנו כרטיס קול מובנה של חברת c-media .הכרטיס הזה עובד תקין. שתי מערכות הפעלה מצויות במחשב שלי xp pro ו-vista ultimate . זכרון במחשב 1 giga ddr2 .התקנתי את כרטיס המסך של ati ב-pci-e slote . הכרטיס עובד בצורה תקינה חוץ מ-hdmi AUDIO .אני נכנס למנהל ההתקנים וליד ההתקן של מיקרוסופטhigh definition audio controller אני מקבל סימן צהוב.error code 12 אין מספיק משאבים להפעלת הדרייבר.שגיאה זו מופיעה בשתי מערכות ההפעלה. בהתקן הקול של המערכת היתה צריכה להופיעה עוד אופציה שלati hdmi והיא לא מופיעה ישנה רק אופציה שלc-media כרטיס הקול המובנה. חרשתי את האינטרנט לעומק ולא קבלתי תשובה לבעיה. אבקש את עזרת…

12. Started by sarkise,

הבנתי על פי באנצ'ים שה3870X2 נופל לעומת האולטרה אך ורק בקרייסיס, שכן בכל שאר המשחקים הוא מתעלה עליו משמעותית (ה3870X2) האם זה משום שלאולטרה יש יותר זכרון ? (נאמר פה שקרייסיס צמא לזכרון גרפי..) ואם זה לא קשור, מה יכולה להיות הבעיה פה ?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  13. שלום רב אני מודע לכך שהכותרת בעייתית משהו אך שמעו : ברשות חברי מחשב P4 עם 1.5 גיגה RAM וכן כרטיס RADEON X1650 בחיבור AGP - החיבורים הם VGA וכן חיבור דיגיטלי HDMI הכל יושב על לוח P4P800 של ASUS . מערכת שמע (חיצונית וחיבור דרך USB) של מיקרוסופט בשם MICROSOFT DIGITAL SOUND 80 (מצורף צילום מסך של כל ה SYSTEM DEVICE) . הנ"ל עובד במסך ה LCD 22 שלו ברזולוציה של 1600X1200 . כאשר אני מנסה לבצע DUPLICATE או CLONE של המסך אזי לא רואים כלום ב LCD 32 (מחובר דרך VGA וכבל RCA לכרטיס הקול) כשמורידים רזולוציות ל 1024X768 מקבלים תמונה בסדר בשניהם שאלתי היא : א. איך אפשר להמשיך לעבוד על ה 22 במקביל ל 32 לרזולוציות גבוהות יותר ב. איך להעביר AUDIO ? שימו לב יש כרטיס קול עם יציאה רגילה (בנ…

14. Started by alord,

שלום הכרטיסים הם: b]כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 Sonic 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1267 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1245 b]כרטיס מסך: Innovision 8800GT G92 512MB I-Chill Overclocked Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1369 כרטיס מסך: Asus 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1290 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 [glow=red,2,300]1GB[/glow] Super Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1337 מה דעתכם מי יותר טוב? אמור לעבוד על 4 ליבות,לוח p35 ds3L זכרון 2G ומבחינתי שיתאים לOC....

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by babu,

איזה 8800GT הכי משתלם מבין החברות? שמתי לב שיש כאלה שנותנות אותו אם קירור ללא הבדל כספי ניכר ! קראתי פה באיזה דיון שאין הבדל בין 88GT 256MB ל 88GT 512 MB מישהו יכול להמחיש מה ההבדל להראות באנ'צ או משהו? אני רוצה לקנות מחשב בשבועות הקרובים ! אני יודע שעדיף לי כבר לחכות לסדרה 9 אבל מישהו יכול להעריך כמה שיותר בדיוק כמה זמן זה יקח?

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני רוצה המלצה לכרטיס מסך אני מתלבט בן 2 כרטיסי מסך הראשון הוא nvdia geforce 8800 gt 512mb והשני הוא nvdia geforce 8800 gts 512 mb השאלה שלי האם ה- 8800 gts חזק בסידרה של ה-8800 או שאולי אתם ממליצים לי על כרטיס מסך אחר כעיקרון אני רוצה לשחק משחקים הכי חדשים כמו קול אוף דיוטי 4 קריסיס אנרייל 3 אני רוצה שכל המשחקים החדשים יעבדו לי בבקשה תמלעצו מבין השניים אם אפשר מפרט של שני הכרטיסים ואני בעצמי לא מבין מה ההבדל בין ה- gt לבין ה-gts תודה לכל מי שעוזר אני לא יודע של איזה חברה לקנות GIGABYTE או Leadtek איזה חברה יותר טובה? נ.ב יש לי מחשב חדש כולל מעבד שני ליבות ו2 גיגה זיכרון

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  17. השאלה כנ"ל . והאם זה כל כך רציני ? האם כדי להתקין את זה ? ומאיפה יכולים להשיג את זה ?

• 10 תגובות
    • 725 צפיות
  18. הורדתי את הדריבר של ATI הכי חדש מהאתר לווינדוס XP PRO 8.0 אבל מאז שהתקנתי אותו זה לא מזהה את המסך שלי זה עושה הכל על UNKNOWS AND NOT SUPPORTED והבעיה היא שזה לא מזהה את הרזולוציה האמתית וזה תקוע על 60HZ זה ממש מסנוור מה אני צריך לעשות בשביל לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  19. יש לי מסך LG l1760tr בן שנה. וכרטיס מסך 8800GT בן חודשיים. כשאני מדליק את המחשב הכל עובד בסדר גמור. ולפתע כשאני נמצא בשולחן העבודה מופיעות סדרה של כמה פיקסלים שחורים. בהתחלה חשדתי שהם שרופים או תקועים, אבל כשאני מעביר עליהם את סמן העכבר הם נהפכיים ללבנים, כשאני מזיז את העכבר הם שבים להיות שחורים. כשאני פותח חלון (אינטרנט לדוגמא) הפיקסלים מראים כמו שצריך. כשאני סוגר את החלון וחוזר לתמונת השולחן העבודה הם שוב שחורים. במשחקים הפיקסלים עובדים בסדר גמור. מדובר בפיקסלים שנמצאים בפינה השמאלית עליונה. החלפתי תמונה- לא עזר. מה לעשות? איפה פה הבעיה? נ.ב הווינדוס שלי מלא ווירוסים. הוספתי תמונות. אם תגדילו את תמונה 1 תראו כמה פיקסלים שחורים על רקע שולחן העבודה. בתמונה 2 גררתי נגן סרט…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי שכן שזה המחשב שלו לא מבין כל כך במחשבים.... אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך חדש יתאים למערכת שיש לו כיום... Pentium® 4 CPU 3.00GHZ Intel Avalon D915GAV 504 MB של RAM (אני מאמין שהוא יצטרך להחליף זיכרון) ספק אין אפשרות כל כך לדעת וגם אני לא הצלחתי להבין האם יש אפשרות לבדוק את הספק דרך אברסט או תוכנה אחרת ? אם כן אני מאוד יודע לכם... והאם הוא יוכל להריץ את אחד הכרטיסים הבאים HD3850 ? HD3870 ? 8800GT ? האם זה אפשרי ?

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  21. Started by Dj Fistok,

אני ממש לא יודע במה לבחור : א. 8800GT ב. HD3850 / HD3870 ג. 9600GT כל הדגמים הם 512MB זיכרון (לא מוכן לקחת 256). יש לי מסך - Acer AL1916W רזולוציה מקסימלית - 1440x900. הכרטיס הוא בשביל משחקים כמו Unreal 3, Crysis, COD4, וכו' .. רוצה לשחק חלק ב - 1024x768. מה אתם ממליצים לי ?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by Yamabushi,

למי שלא מוכר לו העניין, וסתם מתעניין זהו כרטיס בודד שכוחו משתווה ל3 GTX ביחד, אם לא יותר. רק הshader clock שלו הוא 4000 עגול. עכשיו לשאלה שלי. הכרטיס עצמו הוא workstation ככל הידוע לרובנו זאת אומרת, בניגוד לכרטיסים מסדרת ה quadro החלשים למחשקים, הוא יכול להיות פנטסתי אלא הבעייה היחידה היא שנכון לעכשיו, אין לו דרייברים המתאמים לעבודה עם משחקים אלא לעבודה עם תכנות גראפי\יצירת אפקטים ויזואלים בלבד. אני לא יודע אם יש או אין דרייברים, הרבה אומרים ש"אין נכון לעכשיו" אבל כפי שהדברים נראים זה בגדר שמועה בלבד. האם יש\אין? האם שווה לרכוש את הכרטיס? אגב. הוא לא רואה בעיניים את סדרת ה9800 החדשה. יותר נכון לא רואה אף כרטיס קיים, חוץ מהquadroPX שעולה 15 אלף שקל. http://www.nvidia.com/o…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Swed,

סתכלו חברים אני משחק משחקים כבדים כמו crysis,Stranglehold,World in Conflict ואחרי שאני משחק זמן ממושכך או פתאום (אחרי 20 דקות + -) אני רואה פסים מקווקוים אדומים לרוחב. למה זה קורה ? אני משחק בכל המשחקים על רזולוציה 1280X1024 וHIGH האם אני צריך להוריד את הHIGH למדיום ?

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  24. Started by אוהד,

שלום לכולם! זהו הדגם עם חיבור HDMI ו- Video Capture (מצורף לינק). האם יש תמורה טובה יותר לכסף במחיר הזה? הוא ישמש אותי בעיקר לסרטים על מסך "LCD 32. אני קונה אותו משם: http://computers.pricegrabber.com/video-cards/m/60217746/details/st=product_tab המחיר הוא 125$. בארץ הוא עולה כ- 700 ש"ח באתר הזה: http://www.machshev.co.il/pl_product~LV366~103~349.htm#

25. Started by kindermaN,

השאלה שלי היא כזאת, האם עם הכרטיס מסך מגיע חיבור HDMI? ואם כן.. איך היא מגיע? כחיבור עצמו כמו שהוא נראה בטלויזיה, או שזה בא במתאם כלשהו? ראיתי כאן , שזה אותו הכרטיס מסך רק של MSI , שמגיעים מתאמים כאלה.. ואני חושב שהאפור זה של HDMI. האם זה מגיע ככה גם בערכה של ה-GECUBE?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים