כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני צריך טבלאות השוואה בין Radeon HD3850 V.S 8800GT... של FPS... תודה מראש. אם אפשר גם בידע כללי מה עדיף [כולל מחיר, ביצועים עם OC, טמפ' וכדו'].
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
נראה לי שכבר השבוע מחירי ה 3870 ירדו ויגיעו פחות או יותר לרמת ה 9600 ולכן רציתי לדעת מהן היתרונות והחיסרונות בין הכרטיסים.
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אוקיי אחרי מלא מחשבות החלטתי לקנות את הכרטיס מסך 9600GT שבמחינת ביצועים ומחיר לדעתי הכי משתלם ובכל מקרה בעוד כפחות משנה אני בצבא כך שזה לא משנה לי מה ייקרה בעוד כשנתיים, אני קונה גם את הכרטיס בחו"ל במחירים של 170-200$. עכשיו אני צריך לדעת אם המחשב שלי ישתמש במלוא העוצמה של הכרטיס ואם אני יכול לחבר אותו ללוח אם שלי. הנה המפרט: מעבד: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2400 MHz (12 x 200) 4600+ לוח אם: Motherboard Name Asus M2N-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זכרון: Kingston System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
ככל שאני חוקר יותר את עניין ה 8800GT אני מבולבל יותר איך יכול להיות היצע כזה של אותו כרטיס עם מהירויות שעון שונות בכל אחד? לדוגמא ה PALIT שהבנתי שזה בעצם ה EXPERTVISION (עדיין לא הבנתי מה העניין כאן, זה חברת בת או משהו כזה?) מגיע במהירות של 650MHZ. לעומתו ה gigabyte במהירות 700 ונדמה לי שכמוהו גם ה ASUS. מה בעצם המהירות הטבעית של ה 8800GT? ממה שקראתי זה בכלל 600MHZ. אז מה, כולם מומהרים באיזושהיא צורה? אז מה העיניין כאן? רכיבים יותר טובים? האם אפשר להמהיר את כולם עד לאותו סף? כי בסך הכל כולם מיוצרים לפי אותו reference. אופיר
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
כבר זמן מה אני חושב על לקנות כרטיס מסך כדי להחליף את האחד הנוראי שיש לי כרגע, התקציב שלי הוא בסביבות ה950 +- המערכת שלי היא כזאת מעבד Intel Pentium D CPU 2.66GHz לוח אם Asus P5SD2-X ספק כח 450W והכרטיס מסך הנוכחי NVIDIA GeForce 7300 GS עכשיו חשבתי לקנות את Radeon HD3850 אבל 9600gt נראה טוב יותר ומשתלם יותר לפחות האחד שמצאתי (http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2896&category_id=25e8ec6d3bc86e1dbe3c0c0e62ba4487&) אם למישהו יש מידע לגבי הכרטיס או רוצה לשתף במשהו אני אשמח עכשיו שאלה אחרונה המחשב שלי ידע לנצל את הכרטיס כמו שצריך או שזה דיי אבוד וכדאי לשדרג עד הסוף?
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
צריך כרטיס למשחקים. המפרט של המחשב: מעבד:CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) לוח אם: Asus P5VDC-MX (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 AGP, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) זיכרון:448 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
זה ממש מתסכל. אפקטים של פיצוצים אדירים או דברים בסגנון לא מורידים בכלל FPS אבל עשן (בסוגים שונים), מוריד, מה אפשר לעשות נגד זה?... נגיד אני משחק call of duty 2 ושיש קטעים של עשן במימדים רחבים, הFPS יורד נגיד מ90 ל40 ובכל שאר המשחק הוא עובד על 90-80, אולי יותר אפילו, לפחות כמו שזה נראה. אוברקלוק\הוספת קירור, אני לא יודע אם צריך בכלל, מה שצריך אני מוכן לעשות בשביל שגם אם ירד הFPS שירד ל60... או שלא ירד בכלל. תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב בישן שלי הכל היה מתחבר יופי. במחשב החדש שלי עם ויסטה home premium וכרטיס מסך 8800gt, הוא לא מזהה או מתחבר לטלוויזיה שלי. מדובק בחיבור svideo. חיברתי חזרה את המחשב הישן היום והכל עבד מיד ללא בעיה. למה זה לא עובד לי במחשב החדש?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום רציתי לברר איזה כרטיס מסך הכי חזק יש ל AGP פשוט הכרטיס שיש לי עושה לי בעיות ואני רוצה לשדרג אותו כבר.
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 8800GT Super 1024MB PCIe ¤1331 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28610 כשהסתכלתי בכתבה באיזשהו אתר כאשר יצא ה9400 ראיתי השוואה בין כמה כרטיסי מסך בנוגע לFPS שלהם במשחקים שונים כגון CRYSIS וכדומה. וראיתי ירידה ניכרת בביצועים של ה8800GT 256MB אז ראיתי שזה משפיע אז רציתי לשאול אם שווה לקחת את הכרטיס הזה..
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מה התזמונים של הכרטיסים האלה? 1) Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retaill (2 Innovision 8800GT G92 512MB I-Chill Overclocked Retail
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מוזר אבל הייתי בטוח ש8800GT לא תומך בDIRECT X10.1 עד שאניבNOACOMP קולת כרטיס של INNO 8800GT שתומך ב :http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1454s05:DIRECT X10.1
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
בקניית כרטיס מסך האם אני צריך לקחת בחשבון את גודל המסך שלי ? כלומר, נניח ואני משתמש בכרטיס חלש יחסית, משחקים יראו טוב יותר אם אני מציג במסך "19 לעומת "22 ? מן הסתם, אם יש לי כרטיס מסך חלש הדבר הטוב ביותר לעשות יהיה להקטין את הרזולוציה. אבל אם אני נאלץ להקטין אותה, עדיף שזה יהיה על מסך קטן יותר, לא ? שלא לדבר על נתון נוסף של מרחק מהמסך: ככל שהמסך גדול יותר, כדי לקבל את אותו אפקט צריך להתרחק ממנו (הבעיה שלא ניתן כל כך להתרחק ממסך מחשב). בקיצור... גודל המסך אמור להיות שיקול בקנייית כרטיס מסך או לא ??
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
לאחר החלפת לוח אם (סוקט 478) שמתי לב שעם כמה פלוסים שקיבלתי ראיתי שמהירות הAGP בלוח אם הזה היא X4 [לפי האוורסט] השאלה היא האם זה קבוע או ניתן לשנות את זה [ע"י ביוס אולי?] ? האם זה ככה בגלל שהכרטיס המובנה של הלוח פועל?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מפרט מחשב חדש. רק אחרי ההזמנה החלטתי בסופו של דבר לבחור במסך דל 2407 השאלה שלי האם כרטיס המסך שהזמנתי מתאים לרזולוציה של המסך: כרטיסי מסך PCI-E 16X GW 8400GS 256MB אמרו לי שהוא יספיק לרוב הישומים ברזולוציה טבעית, מלבד משחקים לא פשוטים ואתקשה לראות בו טלויזיה אני מוכן להגדיל השקעה , האם אתם ממליצים להחליף את הכרטיס? אני לא מרבה לשחק אבל אם כבר אני משקיע במסך, אני רוצה שהכרטיס מסך יהיה מספיק טוב אז אם אתם ממליצים להחליף כרטיס, אשמח לשמוע המלצות, לכרטיס שיאלץ אותי להשקיע מקסימום עוד 300-400 שקל לעומת הכרטיס הקודם
-
- 5 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם! סוף סוף, ואחרי הרבה שיכנועים, ההורים שלי קונים עוד שבוע מחשב חדש... הרכבתי לי מפרט, והתייעצתי לגביו בפורום מפרטים, אבל אני עדיין לא בטוח לגבי הכרטיס מסך... אני רוצה לקחת את הכרטיס הבא: Radeon X1950PRO של Gecube. אני ממש רוצה אותו, והוא נכנס לי בתקציב, אבל הבנתי שהוא לא תומך בDirectX10. אי חושב שקראתי כאן שיש לו גרסא שכן תומכת בזה, אבל אני לא מוצא אותה באינטרנט. בתיאור שלו בסקאי פי.סי כתוב שהוא תומך בויסטה ובממשק אירו שלה, ובשביל זה צריך DX10 לא? בבקשה תעזרו לי... אני רוצה כבר להזמין את המחשב בימים הקרובים.. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 849 צפיות
-
-
המחשב שלי זה: Dualcore intel Pentium D 805 2.66 1GB RAM DDR1 האם כרטיס המסך 2900pro 512mb יעשה לי צוואר בקבוק? אם כן, כמה משמעותי?
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
הכרטיס עולה 1270 ש"ח והוא אינו גרסת ה SONIC. האם הןא מבוסס G92? http://www.xpertvision.com/en/products/nv_pcie_8800GT.html תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך 8800 gts שתומך בDX10 ,אני משתמש בwindows xp ואני לא מעונין ל"שדרג" לvista.כרגע אני כמובן משתמש בDX9 , האם ניתן לשדרג לDX10 על מנת להפיק מהכרטיס יותר ?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
החלפתי לוח אם, למיקרו בעל כ.מסך מובנה... ושמתי לב למרות שאני לא משתמש בכ.מסך המובנה הוא לוקח לי כמה MB מהזיכרון הפנימי. יש דרך "לבטל" אותו? ככה שהוא לא יעבוד ולא יקח לי כמה MB?
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום :] אני הולך לקנות מחשב חדש ולקחתי בתוך המפרט Sparkle 8800GTS 512MB ב1598 ש"ח עכשיו אני צריך התיעצות על החברה הזאת כי אני לא כל כך מכיר אותה ואני לא יודע איך הקירור שלה והביצועים לכן באתי לפה שתעזרו לי :] אז קודם כל אם יש לכם הצעות לכרטיס מהסוג הזה מחברה אחרת שיותר טובה בביצועים וקירור ופחות כסף אתם מוזמנים להציע.. עכשיו בגלל שאני לא מכיר טוב את החברה הזאת אני לא יודע אם כדאי לקנות קירור של זלמן לכרטיס הזה או להשאיר אותו ככה כאילו מבחינת הקירור אם הוא טוב.. השימושים שיהיו בעיקר לכרטיס הזה זה משחקים כבדים שיצאו וגם מה שכבר יצאו כמו cod4 ועוד.. וחשוב שלי הגראפיקה וביצועים אז תנו לי ככה בסיקור קצר על זה..
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
חברים ה benchmark הזה יכול להיות הגיוני וקרוב למציאות??? או שרק אני מדמיין ומאמין ש ASUS EAH3870 X2 או של כל חברה אחרת הוא הכרטיס הכי טוב שיש בשוק ביום!! תסתכלו ותשפטו http://www.hardinfo.com/show.asp?page=8111 או שבעצם האתר שעשה את הבדיקה הזאת הוא בעצם בדיחה?? שבת שלום.. הגיבו בהמוניכם ;)
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום, חבר צריך כרטיס מסך לכמה חודשים עד המחשב החדש. פנטיום 3ghz 512 ddrm האם שווה ללכת על ה7300gt ? או שיש אחר באותו מחיר אך בעל ביצועים גבוהים יותר? איך ה7300 באופן כללי? היה לו 9800pro אבל הוא נהרס, האם הכרטיס החדש יותר חזק? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר בDVI למסך LG FLATRON 19 ברזולוציה 1280*1024 שהיא הגבוהה ביותר שנוחה לעבודה במסך. אני מנסה במקביל לחבר את המחשב לטלוויזיה SAMSUNG ''40 FULL HD בחיבור HDMI (עם מתאם מיציאת הDVI) אבל ללא הצלחה. הבעיה (נראה לי) שברזולוציה של המסך הרגיל - הטלוויזיה שלי לא פועלת טוב ואם אני מעלה רזולוציה (1920*1080) המסך שלי לא מתפקד. התוכנה של קטליסט לא מאפשרת במצב CLONE להגדיר שתי רזולוציות שונות לשני המסכים. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
INTEL P4 2.66 DDR 3200 KINGSTON 2*1G MSI 865PE אני רוצה לשדרג אותו לשיחזיק אצלי עוד שנה + אחרי חיפוש בפורם הבנתי ש 1950P חזק יותר השאלה היחידה שמתרידה אותי שהוא לא תומך ב DX10 מתי אמור ה DX10 להיכנס לשימוש במשחקים? ועוד שאלה כדי להבהיר לעצמי עם 1950P לא תומךב DX10 אז הוא לא יוכל להיכנס למשחקים שתומחים ב DX10?או Aיש מצב שיאפשרו להיכנס למשחק גם דרך DX10 ו גם DX9 תודה.
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-