עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. נראה מקורר בצורה עצבנית http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=395&view=yes [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  2. מפרט קיים בצד. היום, כבר בהגדרות לא ממש גבוהות World at war מגמגם קשות בסצינות עמוסות. משחק ברזולוציה של 720*1280 עדיפות לכרטיס מקורר פסיבית אם צריך למתוח תקציב, אפשרי גם עד 1000.

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by H.I.V,

הגיע הכרטיס אבל רק של החברה BFG מצאתי את זה בלמיר

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. הכרטיס מסך GV-3D1(6600GT dual + m.b.) שמבוסס על שתי ליבות 6600 gt הגיע לקיאספי ועולה 3330 זה רק ליציאת pci נכון ? לא צריך לוח עם sli ?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  5. המפרט: הוספתי לו עוד 2 הארדיסקים מעבר לכונן SSD שמצויין כאן. בנצ'מארק 3DMARK 11: בפעם השניה שהרצתי אותו קיבלתי כמעט 8500. מה דעתכם ? איזה עוד בדיקות להריץ ? אגב יש לציין שהכל כמובן בסטוק, אני לא מתכנן OC בזמן הקרוב למרות שהמחשב מושלם לזה.

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  6. למי שלא זוכר, קניתי מחשב חדש, עם המפרט: athlon64 3400+ corsair 1024Mb 2.5-3-3-6 geforce 6800GT 256Mb 256bit של gainward והרדיסק 160GB 7200RPM 8Mb של Seagate. (השאר לא רלוונטי) כמובן שהתקנתי Doom3 (עובד חלק או כמעט חלק על High), והתקנתי Farcry ופה מתחילה הבעיה, Farcry לא עובד חלק ב Medium (אני מדבר על ההגדרות המתקדמות), וגם ב Low הוא לא עובד חלק כל הזמן. (יש קצת קפיצות כאלו). אני מתחיל לחשוש שמשהו לא בסדר אצלי. 1) מישהו יודע אולי ספציפית איך גורמים לFarCry לעבוד טוב? 2) איך אני יכול לבחון את ביצועי המחשב ולהשוות כך שאוכל לדעת האם הוא עובד כפי שהוא אמור לעבוד? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ההתלבטות בין שניהם נעוצה עכשיו בשאלה בכמה ה780TI חזק מהמתחרה. אני שומע ממקורות שונים דברים שונים..ואני אציין שהייתי חוסך את הכסף אם אין הבדל משמעותי כל כך..אתם יודעים או מבינים איזה מביניהם כדאי? ואגב זה נכון שיש בעיות התחממות קשות ב290X?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מחשב שלי יחסית ישן אבל אין לי כסף לשדרג אותו כרגע. מה שכן אני יכול להרשות לעצמי להשקיע משהו באיזור ה700שקל במחשב. מצאתי לנכון לשדרג את הכרטיס מסך שכן יש כבר משחקים שממש מגמגמים לי. אני בשנה האחרונה בצבא, ואני ממש לא מעודכן . לא יודע מה יש , מה כבר אין ומה יצא לאחרונה. המלצות התקבלו בחום! תודה!

• 9 תגובות
    • 588 צפיות
  9. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2857

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  10. בהתחלה ראיתי שזה כרטיס של מטרוקס אז קצת התלהבתי כי ממה שאני יודע למטרוקס יש כרטיסים מקצועיים. חיפשתי בגוגל את מה שהיה כתוב על הכרטיס ומתברר שזה הכרטיס הנ"ל. עדיין לא חיברתי אותו כי הLCD שלי מחובר בDVI ואני לא ממש מוצא את חיבור הD-sub שלו. מישהו יכול לתת לי קצת פרטים על הכרטיס? זה כרטיס טלוויזיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  11. Started by shirs1,

למרות שיש רק איזה שתי אולטרות של אלבטרון ו עוד חברה לא זוכר... זה עדיין יותר זול מ פנדס ב 10 שקלים אבל עדיין אין מבחר כמו ב פנדס

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by gggilad13,

מה אתם אומרים? שווה לקנות אותם? הם הרבה יותר יקרים ממה שאמרו פה באתר... X800: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2827&catcode=254 X800XL: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2826&catcode=254

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by shloosh,

אצל pchardware!~ יש radeon 9200 והגיע גם 2כרטיסים שונים GEFORCE FX 5800 של leadtek!

14. עומדים על בערך 2000 ש"ח

• 45 תגובות
    • 4k צפיות
  15. גירסה נוספת של כרטיס הביניים הפופולרי מ-NVIDIA מיועדת לנישה מאוד ספציפית, לפחות בשלב הראשון לכתבה

16. Started by slimshady21,

שלום, רציתי לדעת אם יש איזה מגן מסך או משהו דומה כדי להגן על העיניים כשעובדים שעות רצופות על המחשב. שמעתי שיש מדבקה כזאת, או כל מיני שיטות אחרות, אבל אמרו לי שחלק זה סתם שטויות אז אם מישהו פה מכיר דרך באמת טובה, ועדיף מניסיון....

• 12 תגובות
    • 5.1k צפיות
  17. אוקיי לאחר שביררתי מעל 10 כרטיסי מסך נשאר לי להחליט בין 2 כרטיסי מסך שהכי מתאמים לי מבחינה תקציבית ובשביל צרכיי. הראשון הוא רדון 9550 256 מגה , השני הוא ג'פורס 6200 גם עם 256 מגה , לשניהם מחיר זהה של כ - 440 שקל (בורב החנויות). אני מתלבט בין שניהם , המטרה העיקרית של הכרטיס החד הוא להריץ משחקים בצורה טובה יותר משמעותית מהג'יפורס 4 MX440 שיש לי כיום. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by MoRtZkInG,

MSI שלחו לנו הודעה לעיתונות לרגל ההשקה של 3DMARK 2011, כולל הגרלת פרסים שלהם עם דברים כמו לוחות X58 וכרטיסי GTX480... התחרות היא עד ההשקה, ב-30 לחודש... מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by kingdavid,

מה אתם אומרים מי יותר טובה? עוד שאלה לאיזה כרטיס גרפיקה שלהם מתשווה כיום? הנה מאמר Apples to Apples on Graphics? The Xbox 360's ATI graphics core also throws a wrench into our graphics comparison since it uses a new-fangled Unified Shader Architecture that mixes up pixel- and vertex-pipelines and makes comparison to older video card technology very difficult. The Xbox 360 graphics core may have 48-pipelines, but we don't know how powerful they are compared to dedicated pixel and vertex pipelines. The PlayStation 3 has a pretty strong Nvidia graphics processor, but you can see how Sony may be afraid of the specification sheet comparison by the pipeline number convenientl…

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  20. Started by Rin,

אני לא יודע אם זה הפורום הנכון ........ זה המקום שנראה מתאים טוב אז ככה : אני יודע להדביק כתוביות לסרטים באמצעות התוכנה VirtualDubMod אבל הבעיה היא שהאיכות של הסרט יורדת בקצת כאשר בוחרים Video Compression : DivX \ XVIC MEPG CODEC האם אתה מכירים תוכנה או דרך אחרת שהאיכות של הסרט לא תיפגע? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by Pro_2004,

שלום נראה לי שכדי שגם אתם תראו את זה: http://www.bit-tech.net/gaming/2005/09/21/lost_coast_benchmark/1.html אל תפספסו תמונות ברזולוציה מטורפת ובעמוד השני סרט הדמיה קצר.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by yonatan.mendelson,

טיזרים שונים שהופצו בצורה מתוזמנת ברשת מעידים על המוצר הבא שעתידה להשיק NVIDIA - ואנחנו חוששים אפילו לנסות ולנחש את מחירו המיועד לכתבה

23. האם מפתחת השבבים מתכננת עדכון משלה לדגמי הביניים במטרה להילחם ב-Radeon RX 590 המתקרב? לכתבה

24. Started by g1zey,

טוב אז אני מחפש לקנות 6800 ואני לא יודע איזה דגם ... בעקרון חשבתי על הדגם הזה Leadtek Geforce FX6800 128 mb Retail A400TDH [A400TDH] זה AGP ו-256 ביט ( אני צריך AGP :< ) הכרטיס עולה 1600 שקל , ורציתי לדעת עם יש דגם של ה 6800NU שהוא שווה יותר מהדגם הזה ? * צריך שתתחשבו גם ב OC וקירור *

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  25. אב-טיפוס של דגם זעיר במיוחד בהתבסס על הארכיטקטורה הגראפית המובילה של AMD נחשף - אך האם הוא גם יושק אי פעם? לכתבה

דיונים חדשים בפורומים