עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שאלה שאלתית, אני מעוניין לקנות radeon 9700 pro , שמתי לב שהכרטיס של gigabyte זול בכמה מאות שקלים מהכרטיס של ati ו hercules. אני אשמח לדעת אם הדבר כרוך גם בביצועים פחותים. תודה

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  2. אהלן. לצערי, ה5770 הישן שלי נהרס, אחרי 3 שנים ששירת אותי נאמנה! ולדעתי כוחה של המערכת הישנה הזו עדיין במותנה! לכן, החלטתי לחפש כרטיס חלופי. להלן המפרט של המחשב: מעבד: amd phenom ii x4 955 לוח אם: Gigabye 770ta-ud3 זיכרון: 6G 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: WD 500G SATAT3 BLUE ספק כוח: Seasonic S12 Energy Plus 550W אני מחפש כרטיס שיוכל להתמודד בצורה סבירה עם משחקים של השנים האחרונות. כמובן להמנע מצוואר בקבוק. ואם זה יקרה (משהו שקשה לי להאמין) עד 1000 שקלים. תודה רבה מראש! גיא.

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  3. יש לי משחק ישר שלא תומך ברזולוציה של 1280x1024 והיתי רוצה תוכנה שתשנה לי את המסך לרזולוציה יותר נמוכה על מנת שלא יהיה עיווטים אני יודע שקיימת תוכנה כזאת או דרך כזאת ע"י שהיא בעצם מקטינה את גודל התצוגה לרזולוציה הרצויה אבל אני לא מכיר כאלה ואשמח אם תתנו לי כמה שמות ואולי איזה מדריך קצת איך זה עובד תודה מראש

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  4. אני מקווה שזה לא פלצני מידי אבל... יש משחקים ישנים מסוימים שהיציאה מהם לא תמיד בדרך מסודרת אז הם משנים לי את הרזולוציה של המסך למשל ל480*640... ונמאס לי כל פעם לשנות את הרזולוציה בחזרה... יש דרך קצרה יותר לשנות רזולוציה למשל בפקודה מסויימת בהפעלה ואז אני יצור לעצמי פשוט קיצור דרך נוח ?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  5. Started by nbd,

תקשיבו אני בדילמה מה יותר משתלם לקנות עכשיו את ה-X800 או לקנות 9800 PRO ועוד איזה שנה להתקדם?? ההבדל בין ה9800 לx800 שווה את הכסף??

• 12 תגובות
    • 895 צפיות
  6. יש לי כמה אפשרויות בקשר למחיר בעקרון הוא עד 1000 ש"ח אבל על מה שאני חשבתי הזגמים הספציפיים הללו אני יכול להשיג אני רק חייב לדעת דחוף דחוף מה יותר כדאי לי !!!!! מסך LCD 17" LG 787LE מקביל בגודלו למסך 19" סטנדרטי !!! דגם: 787LE שפורפרת: LCD . גודל נקודה 0.264mm(V) & (H רזולוציה מקסימלית: 1024X1280 קצב רענון מקסימלי: 75hz קונטרסט: 1 : 450 מערכת לשליטה על כיוון המסך משוכללת ! או מסך 17" שטוח לחלוטין DynaFlat HYUNDAI Q770 יצרן: HYUNDAI קוריאה דגם ImageQuest Q770 שפורפרת DynaFlat גודל נקודה 0.25mm(V) 0.20mm (H רזולוציה מקסימלית: 1024X1280 קצב רענון מקסימלי: 108hz תקן בטיחות לקרינה : TCO-99 מה אתם אומרים את שניהם אני יכול להשיג ב700 ש"…

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  7. Started by rivking,

בערך ב4-5 חודשים האחרונים עזבתי את כל החומרה ומשחקים וכל זה עכשיו משהו בי רוצה לחזור לזה והכל אז חשבתי שלכבודה החזרה ניתן שידרוג קטן.. יש לי X1950PRO שמוצע למכירה כבר מהעכשיו כי לדעתי הוא כרטיס ממש טוב עשה את שלו אבל הגיע הזמן להתחדש כי בואו נדבר תכלס הוא כבר לא מצליח לתת יותר מ30FPS בהרבה משחקים של היום בהגדרות שזה מה שאהבתי בו לפני כמה זמן שהוא נתן ביצועים בינונים+ בהגדרות גבוהות... עכשיו יש פה שלל בעיות: מה בקשר למעבד שלי? כמה הוא "יחנוק" את ה-9600GT או את ה8800GT שאני אקנה..? יש לי משהו כמו 1200 שקל להשקיע בכל העסק שזה ספק כח+כרטיס מסך ואיזשהו מעבד זול שאפשר להרביץ בו OC רציני תודה לכל העוזרים והמייעצים השאלה הגדולה פה איזה כרטיס מסך כדי לקחת בימינו? לכל המשחקים הבאים…

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  8. Started by ibanezjem7,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב.....רציתי לדעת מה אתם חושבים על 9800GX2 ב SLI (יד שנייה) כמובן שהייתי רוצה לקנות מסידרת 2.. אבל המחירים מאוד גבוהים כרגע וגם יהיה קשה להשיג יד שנייה מטרת המחשב היא להריץ משחקים כבדים כמו כן רציתי לדעת איזה חברה כדאי להשיג מהדגם הזה (מי שיש לו יכול להמליץ?) XFX/ASUS/LEADTEK/BFG? חשוב שיהיה אפשר לשחק את המשחקים ב MAXED OUT +AA גבוה עד 1680*1050 משחקים שרוצה לשחק: FSX Fallout.3 CRYSIS GTA COD4 Call.Of.Juarez אם מישהו גם ידוע לו על "תקלות" שיש לדגם הזה או שאני טועה........... האם זה השקעה נכונה בכרטיס הזה?

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  9. אמרו לי בחנות של מחשבים ש הכרטיס המסך שאתם מדברים עליו (6600GT) הוא ברמה ובמחיר של RADEON 9800 האם זה נכון? ועוד משהו מה יותר טוב RADEON 9600 256 MB או RADEON 9800 128 MB נ.ב : הפורום שלכם ממש נפלא, עזרתם לי לקנות מחשב חדש ואתם עוזרים לעוד מלא אנשים שלא ממש מבינים בנושא!

• 12 תגובות
    • 895 צפיות
  10. Started by ORBIT,

כרטיס מסך ATI 4770 נאמר לי שיש מחסור בכרטיס הנ"ל מהחברות המובילות, אך הכרטיס של CLUB3D זמין. האם ההמתנה לכרטיס של GIGABYTE משתלמת או שאין הבדל בין החברות ואפשר לרכוש בראש שקט את הכרטיס הזמין של CLUB3D ? בכרטיסי מסך תמיד הלכתי על ASUS או GIGABYTE ולאחרונה על פי הביקורות גם HIS תפסה מקום של כבוד.

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  11. שלום, קניתי כרטיס מסך חדש - 8800GT של XFX ובאמצע משחק יש קצת ארטיפקטים, למה זה קורה ? חימום?- הוא 50 במנוחה 70 במאמץ זה טוב ?- זאת הבעיה ? תודודה.

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  12. Started by huber,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=297267 משיהו יכול לבדוק אם זה עובד?

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  13. Started by imac,

זה עוד חברת קבר? כי שמתי לב שהכטיסים שלהם זולים בצורה משמעותית...

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  14. Started by nosterdmus,

שלום. מזה שנתיים אני משתמש בחבילת הקודקים ACE CODEC PACK, אך לאחרונה שמתי לב שהחבילה "נזנחה" ושהגירסה האחרונה ממש ממש מיושנת, מה שמוביא אותי לחפש חבילת קודקים חדשה. אז מה דעתכם? מה היא חבילת הקודקים הכי מקיפה/אמינה/מעודכנת שקיימת כיום?

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  15. Started by 1,

קניתי את המסך הזה לפני 3 חודשים ובזמן האחרון שמתי לב שהתצוגה על המסך בורחת מהכוונון טיפה. הכוונה היא שאפשר הריי לכוון את התצוגה על המסך כדי שזה יהיה בדיוק על כל המסך, אז זה בורח טיפה והתחיל לרצד למטה. זה כבר מתחיל להיות מוזר, המסך חדש ולא נראה לי שזה צריך להיות ככה. האם להחליף אותו במסגרת האחריות?

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  16. אני מבין כמה שיותר זה יותר טוב , אבל מה המינימום ?

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  17. Started by -Tal-,

אני רוצה גירסא טובה מבחינת קירור, שקט וביצועים כמובן של ATI RADEON HD4850 ... שמעתי שה VAPOR-X היא נחשבת לגירסא איכותית, SAPPHIRE RADEON HD4850 1GB DDR3 VAPOR-X HDMI PCI-E עולה 720 ש"ח השאלה היא האם שווה להשקיע 720 ש"ח עבור הדגם הזה או שיש דגם יותר טוב ל HD4850 שיספק אותי מבחינת קירור שקט וביצועים? ד"א, איזה ספק אני צריך בשביל הדגם הנ"ל ? תודה

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  18. החלפת X1950ORO 256(בן 5 חודשים) בHD4850 512 חדש בתוספת 350 שקל, כדי? משתלם? הביצועים יהיה גבוהים בהרבה? מפרט בצד.. תודה

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  19. שלום לכולם קניתי בסופר פארם 5090 ב 20,000₪ ואני רוצה להפסיד עליו 3000₪, איפה אני יכול למכור אותו בפורום ב ₪17,000? חדש באריזה לא פתחתי בכלל

20. ושאלתי היותר מדויקת היא, אם אני רוצה להריץ איתו משחקים על 2007WFP ברזולוציה הטבעית (כלומר 1050*1680) - האם אני אוכל להריץ את המשחקים החדשים של היום ברמה סבירה? מעבר לזה, הבנתי שזה הכרטיס הכי חזק עבור AGP היום, נכון? האם זה סביר לצפות שיהיה כרטיס מהדור הבא עבור AGP? אה, ועוד שאלה לגבי זה. בהינתן המפרט שלי - איזה ספק אני אצטרך בשביל לשדרג לכרטיס הנ"ל? תודה

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  21. Started by omri 007,

שלום, אני מעוניין לרכוש את אחד מהכרטיסים מהלינק הזה : http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=8988,9437,8987,9284 מי מבין הכרטיסים האלה יריץ לי את Battlefield 3 ב-conquest על high עם 64 שחקנים ? האם amd מציעים כרטיסים טובים יותר בערך באותו סכום כסף ? (670~920 ש"ח) מפרט מחשב: מעבד : Intel core i5 2500 לוח אם : H61M-S2V-B3 זכרונות: Kingston 4gb ddr3 ספק כוח : 500w רזולוציה מסך: 1050*1680 תודה מראש והמשך שבוע נעים

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  22. Started by Pundag,

היי יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך ATI RADEON 9200 128DDR כמו כן אני שחקן קאונטר סטרייק יש לי בעיה כשאני מנסה לשים את המשחק על רזולוציה של 1200\1600, הבעיה היא שאני לא רואה את המסך כמו שצריך כלומר כאילו המסך נמצא בזום ואני לא רואה את מצב החיים שלי והכדורים שלי שמופיעים בתחתית המסך. אם למישהוא יש פתרון לבעיה אשמח לקבל אותו , תודה.

23. Started by Menymen,

יש לי את הכרטיס 4850 GIGBYTE ויש לי אפשרות להחליף אותו לכרטיס הזה 9800 GIGBYTE --זה הקישור תראו את הכרטיס בבקשה ביקורת זה חייב להיות מחר- http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3104&ProductName=GV-N98TSL-1GI אציין שהכרטיס שלי הוא 512, וההחלפה היא ללא עלות והאמרוה להיות עד מחר. ההחלפה היא לכרטיס חדש וחייבת להיות עד מחר.

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  24. Started by ZATAR,

שלום כולם מיתלהבים מהכרטיס . אבל האם לכרטיס הזה יש VIVO, כלומר גם TV OUT וגם TV IN ? עכשיו, מה הרזולציה במצב של TV OUT ? 800 כפול 600 או , יותר? תודה

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  25. זה למשחק אני צריך .. זה המסך פתיחה שאני נכנס לזה של הדרייבר .. : http://www.siz.co.il/my.php?i=myxjtamozznx.jpg

• 5 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים