כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אני מבקש המלצה לכרטיס מסך שיתאים למפרט הבא (משחקים) במקום הכרטיס שיש עכשיו (או שהוא טוב? להשאיר אותו?): [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com.tw/Products/ViewImage.aspx?ProductID=2774 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5372 שווה את המחיר?
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כולם יודעים שמתקרב אלינו בצעדי ענק הG80 שיושק ב7 בנובמבר (רק שלושה שבועות!) בשני כרטיסים: 8800GTX,8800GTS וכמובן הם יתמכו בDX10, בזמן שR600 יושק לא לפני פברואר (3 חודשים!!) האתר INQ מדווח שנוידיה עובדת קשה להביא לנו כרטיסי ביניים שתומכים בDX10 וכנראה יושקו בזמן התעורכה Cebit או מרץ (או אפילו יותר מזה) http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35061 זה אומר שאו קונים כרטיסי HIGH END (בטח גם R600 יבוא רק בכרטיסי HIGH END) או לחכות בסבלנות הרבה זמן
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מהחנות שאני קונה בה, לא מצאתי את הגירסה של הPowercolor. מצאתי את של Connect3d ואת של Sapphire. מצד אחד ראיתי פוסט שפורסם בפורום שטען כי שהקירור של Sapphire זוועתי אך מצד שני גם קראתי ביקורות שטענו שהוא מאוד שקט ויעיל. באיזה כרטיס כדאי לבחור? בכבוד רב, אורי
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך- sapphire 7850 HD, שמחובר כבר למחשב. ובמחשב הישן יש לי nvidia 9500GT; עכשיו חיבור שני הכרטיסים בcrossfire אפשרי? כלומר, אם שימוש בשני הכרטיסים ישפר את ביצועי גרפיקת המחשב? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
טוב אז ככה איזה מבין הכרטיסים הבאים: Leadtek 8800GTS 640MB או BFG 8800GTS 320MB OC2 יותר טוב מהבחינות הבאות: ביצועים-הכי חשוב תמורה מחיר OC יותר גדול עתיד גדול יותר יותר תמיכות האם מצדיק ההפרש של ה-400 ש"ח ביניהם לטובת ה-leadtek?
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך ATI RADEON 9200 128DDR כמו כן אני שחקן קאונטר סטרייק יש לי בעיה כשאני מנסה לשים את המשחק על רזולוציה של 1200\1600, הבעיה היא שאני לא רואה את המסך כמו שצריך כלומר כאילו המסך נמצא בזום ואני לא רואה את מצב החיים שלי והכדורים שלי שמופיעים בתחתית המסך. אם למישהוא יש פתרון לבעיה אשמח לקבל אותו , תודה.
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
האם ניתן להגדיר עבור כרטיס גרפי שיעבור למוד STANDBY (עם מינימום צריכת חשמל) כשאין פעילות (או אפילו בצורה ידנית) ? המטרה - להגיע לצריכת חשמל מינימלית במחשב שמשמש כHTPC אך גם פתוח כשרת (ללא "מפעיל") בשעות הלילה למשל. ספציפית - מדובר על לוח GB - ga-P35-s3 ואחד מכרטיסי המסך - מבוססי HD 2600 או 8600GT. אם זה קשור ללוח ספציפי אשמח לשמוע המלצה לכרטיס מתאים (בהקשר זה) לכל סוג. וללא קשר - אשמח לחוו"ד בנושא מהו המאיץ HD היותר טוב בין שתי המשפחות הללו.
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום קניתי את הR9 290 MSI והתקנתי את הGAMING APP דרך הדיסק שמתי את הכרטיס על OC MODE והוא נשאר יציב על 300 כאשר אני משחק במשחק כמו MEN OF WAR 2 הוא עולה ל900 זה נורמלי? כאשר אני יוצא מGAMING APP הMODE נשאר? (כי שאני נכנס עוד הפעם זה לא נשאר לחוץ על הOC) הורדתי גרסה יותר חדשה של הGAMING APP מהאתר של MSI וזה אומר שהליבה רצה על 1000 (למרות שלא היה רעש מהמאווררים) אז מחקתי אותה והחזרץי את הגרסה המותקנית מהדיסק קיצר שמשהו יתן לי הדרכה איך להשתמש בR9 290 MSI. אני רוצה להריץ עלי THE WITCHER3 אז שמשהו יגיד לי איך לשים אותו על ביצועים גבוהים (סליחה על הבורות
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
המאוורר של הכרטיס מסך שלי התקלקל (HD5850) ואני ישלח אותו לתיקון , אני רוצה לשלוח רק את הכרטיס ככה שאני יוכל להשתמש במחשב עם ליבה הגראפית של אינטל (I5 2400 +H61 ) . ניסיתי לחבר את המסך ליציאה של הלוח אם והמסך כותב לי NO SINGRL , מישהו יודע מה הבעיה או מה אני צריך לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
האם ההבדלים במשחקים כבדים יהיו משמעותיים בין שני הכרטיסים האלה? מסך 17" על הרזולוציה הנ"ל. ואם יש הבדלים, במה הם יתבטאו?
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
קיבלתי כרטיס מסך חדש, והמאוורר שעליו עושה כל כך הרבה רעש שזה עושה לי כאב ראש כבר. אני לא חושב שיש צורך במאוורר כאשר שום יישום גרפי לא פועל ברקע. אז אמשח אם מישהו יסביר לי, כיצד אני יכול לנתק את המאוורר של הכרטיס מסך בצורה מבוקרת (עם תוכנה כלשהי) ולא מהשקע בכרטיס מסך עצמו, שנגיד המאוורר יפעל רק מטמפרטורה מסויימת. בתודה, תמיר.
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
האם PCI express נמצא בכל לוח אם? יש לי AGP בלוח . אני רוצה לקנות כ.מסך חדש ופתאום ניתקלתי ב-PCI express ואין לי כ"כ מושג... תודה
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מחפש לשדרג את הכרטיס שלי (ati 9200) שקורס כל 2 דקות בעבודה ב proE wildfire (תוכנת לבניית גופים תלת מימדיים). אני לא רוצה משהו משוגע אלא להשקיע כמה שפחות(עד 450) כדי לעבוד נורמאלי. אם אין בתקציב הזה אז אפשר למשוך עוד קצת. אני לא זקוק לו למשחקים. יש לי מחשב P4 2.8 עם 1G זכרון, לוח של ABIT IC7 עם AGPx8 מה יכול להתאים לי?
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
חברה אני יכול להשיג 6200 64 BIT באותו מכיר של 9550 128BIT מה עדיף?
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי בעיה . 2 בעצם הראשונה היא שאני מדליק את ה TVOUT .....את הסרט בצג מחשב אני לא רואה אלא מסך שחור אבל בTVOUT רואים בעיה שניה היא שאתה הכתוביות אני רואה בג'יבריש למה זה ?
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
8800: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik 9600: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik לפי מה שהבנתי ה8800 טוב יותר..איך זה שהוא כל כך זול? ההבדלים בינהם,במשחקים,משמעותיים? תודה..
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש עכשיו אני עוד לא יודע אם אני יקנה או לא רק רציתי לבדוק אם אני אצטרך להחליף עוד חלקים מלבד הכרטיס מסך שיש לי כרגע ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייח של דל OPTIPLEX GX270 עם כרטיס אונבורד מובנה של אינטל Intel Extreme® Graphics 2 64MB .הוא פועל מצוין על מסך 19" (לא ניסיתי על גודל אחר) ברזולוציה מירבית וגם תכני HD רואים בלי בעיות . מכיון שאני מתכוון לסחור בשוק ההון ולראות גרפים של מניות אז הייתי צריך כ. מסך שתומך בכמה מסכים. קניתי את הכרטיס הזה שתומך בארבע מסכים שונים במקביל.אמנם קצת מיושן,אבל לא אמור לעשות בעיות מיוחדות. חיברתי אותו רק למסך אחד (הוא אמור לתמוך בארבעה!),כשהמסך הראשי מחובר לאונבורד.שניהם 19". כל עוד אני גולש באינטרנט או פותח מסמכים הכרטיס פועל כשורה. אבל אם אני שם גרף של מניה עם הרבה נתונים הסמן של העכבר מתחיל לדלג בצורה מעצבנת כך שאי אפשר לעבוד איתו...אין לי בעיה כזאת אם האונבורד. האם יכ…
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
חשבתי לשדרג מ-Geforce 7600gs לדגם 8800gt (ואף בודק 9800gt אם אני אמצא מחיר שפוי). אבל בזמן שבדקתי פרטים ברשת קראתי בכמה מקומות שהכרטיסים האלה דורשים יותר מתח מכרטיסים רגילים, אבל לא הצלחתי להבין אם אני אצטרך להחליף את ספק הכח. כרגע אני לא יודע איזה ספק יש לי, אני רק יכול להניח שהוא הסטנדרט שמספקים בעת קניית מחשב ולא יותר מזה. האם אני אצטרך לרכוש חדש? או שהכרטיסים האלה יכולים לעבוד אלא אם אני מתכנן SLI או CROSSFIRE? (ואני לא) ויש אפשרות לבדוק איזה ספק יש לי בלי לפתוח את המחשב? נכון לעכשיו מאחורי המחשב כתוב לי 230W, אבל אני כבר לא בטוח אם זה הספק (וואט) או מתח (וולט)
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מעבד אינטל פנטיום 4, 2.4. 2GB זכרון פנימי. המחשב הולך לשמש כ-HTPC. אני רוצה לשחק גם ב-Pro Evolution. אני מתלבט בין 2600Pro, HD3650 ו-x1650 מה הכי משתלם לי מביניהם?
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך 6800xt והוא נהרס ויש לי אחריות אז הלכתי לחנות ואמרו לי שאני יכל לשדרג אותו לכרטיס מסך 9800pro ללא תשלום השאלה שלי אם ה 9800p יותר חזק מה 6800xt ? והאם שווא לי להחליף?
-
- 14 תגובות
- 874 צפיות
-
-
חיפשתי כמה ביקורות אבל לא מצאתי תשובה "סופית" מי מהם יותר חזק ובכמה. ברזולוציה נמוכה בפרט ובכל הרזולוציות בכלל. ושאלה נוספת מה ההבדל בין 9800GTX+ לבין 250GTS למעט השם? יש כזה?
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-