עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Titan777,

משהו פה לא מסתדר לי הכרטיסי מסך חמים ואין עליהם טיפת עומס כי המחשב חדש ואין לי עוד כלום על המחשב מדובר ב Twintech 9600Gt XT OC edition בSLI נכנסתי לATITool ובהתחלה הוא הראה לי 49 מעלות עכשיו כשנכנסתי עוד פעם הוא אמר לי להפעיל את התוכנה כאדמיניסטרטור כי הדרייברים משתמש בתקשורת עם ההארדווייר שלי.. משהו כזה הפעלתי סתם לראות עכשיו את המבחן 3D שיש שם וזה נותן לי 615FPS קיצר עכשיו זה בכלל לא מראה לי את המעלות ולא מראה לי כלום בגלל ההודעה הזאת על הדרייבר... ועוד שאלה.. כשהתקנתי את הדרייברים אז לא היה SLI לסדרה 9.. היה ל7 ול8 התקנת SLI קיצר המוכר בחנות אמר לי שהוא פתר ת'בעיה והתקין ת'כרטיסי מסך ושהם עובדים כSLI איך אני יכול לדעת בוודאות שהכרטיסים עובדים בSLI?

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by puki,

התקנתי את הכרטיס ויש בעיה בהעלאה של הוינדוס אני מקבל הודעה שאין לכרטיס מספיק חשמל, כי החיבור החיצוני של המתח לא מחובר. קיבלתי את הכרטיס ערום בלי שום כבלים ומתאמים. מי שמכר לי אותו אמר לי שאצלו זה עבד בלי לחבר את המתח החיצוני בלי שום בעיה. הלוח אם שלי הוא ASUS M3A78-EM. מעבר לזה יש את עניין יציאת הTV. אני מנסה לחבר את המחשב לטלויזיה, אין לי את המתאם שבא עם הכרטיס , יש לו יציאה עגולה 7 פינים שדומה לSVIDEO. חיברתי כבל SVIDEO לRCA, הגדרתי מצב CLONE רזולוציה בטלויזיה של 800X600, ולא רואים כלום. רעיונות ?

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  3. Started by michaelsko,

שלום, נתקלתי בכרטיס הבא בחנות של פנדה : GeForce FX 5900LE. - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5537 הבעיה היא שאני לא מוצא שום מידע רשמי על דגם ה-LE. באתר של פנדה כתוב שזה כמו ה-XT רק עם ליבה המהירה ב-50 מגה הרץ. אפילו באתר של NVIDIA אין שום איזכור לדגם הספציפי הזה. תהיתי אם מישהו שמע על דגם זה/ראה עליו ביקורת או מידע רשמי כלשהו ואני אודה לכל מי שיעזור לי במציאת מידע שכזה.

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  4. שלום. GeForce 8800 Ultra. יש לי שני יציאות DVI. האם אפשר לחבר שני מסכים??? שאלה נוספת: האם יש לכבות את המחשב לפני חיבור מסך, או שאפשר לעשות את זה ב"חי"? תודה

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  5. התוכן בכותר. שיהיה מחיר נמוך ככל האפשר , שיהיהAGP, וזהו... תודה ענקית לכולם.

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  6. Started by amits1995,

יש לחבר GT430 והוא לא מצליח לעשות (שימו לב) Extend כלומר שכל מסך יהיה חלון ואחד מהמסכים יהיה המסך הראשי. הוא מצליח רק עם שני מסכים לעשות "הרחבה". בכל מקרה, זו מגבלה חומרתית נכון? איזה כרטיס מAMD מומלץ כתחליף לו?

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  7. יש לי תרדאון 9700 פרו ... ויש לי איתו בעיות.. זה קרה לפני שבועיים .. פתאום שהפעלתי את את המחשב הוא הראה לי ישר מסך שחור ורשום שם : R9700PRO F1 והמחשב לא עולה לא מגיב לכלום.. חשבתי שזה בעיה בכרטיס ונתתי אותו לאבא שלי שיסדר אותו הוא מצא בעיה קטנה וסידר אותה.. אחרי זה בדקנו אותו אצלו ואצלו במחשב זה עבד טוב ואצלי עדיין אותה הבעיה ... חשבתי שזה אולי הספק אז הורדתי מאוררים וסידירומים וזה עדיין לא עזר.... ומה שמצחיק זה שהגי פורס 2 כן עולה ועולה טוב... מישהו יודע מה לעשות ? אני כבר לא יודע מה לעשות ....

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  8. לפני 22 יום הוציאה ATI דרייברים בגרסאת הקאטליסט 3 לכרטיסים אשר נבנו על ידה. היום הוציאה ATI דרייברים מבוססים אותה גרסא לכרטיסים מבוססי ATI עם תמיכה מלאה לDIRECTX 9. הערה: לבעלי ווינדוס XP - הדריייברים הם WHQL מלאים. אני התקנתי אותם על הווינדוס XP שלי עם הHercules r9700 והוא עובדים מצויין.... הולך לעשות עכשיו 3dMark.....

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  9. שלום, שאלה בכותרת. תודה.

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  10. Started by 3liran,

שלום, אני עוסק בעריכת וידאו, בעיקר עם תוכנת Premier. רציתי לדעת אם יש כרטיסי מסך ומומלצים לעבודה בתוכנה הנ"ל ולעריכת וידאו בכלל. תודה!

11. Started by dan1111,

שלום אני מחפש כרטיס מסך (לא משהו חזק מדיי - עיקר השימושים הם כלליים, סרטים ואולי קצת משחקים) האם יש הבדל גדול בין Geforce 7600GS 256MB ל- Geforce 7300GT 256MB? והאם תוספת מחיר של כ-70 שקל בשביל ה-7600GS, שווה את זה? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  12. Started by yamedi,

שלום לכולם, קניתי לאחרונה את הכרטיס מסך : SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4758 באתר הבית של החברה מופיע שמהירות המעבד היא 625MHz ומהירות הזיכרון הוא 1450MHz אז למה אצלי בלוח הבקרה של ATI מופיע לי מהירות המעבד 500MHz מהירות הזיכרונות 594MHz צירפתי שתי תמונות הראשונה היא של המידע מאתר החברה על הכרטיס והשני זה של לוח הבקרה שלי. האם זה מידע נכון, או שיש משהו דפוק בכרטיס שלי ? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 862 צפיות
  13. Started by r1plet,

שלום, אני מתכנן לעבור למסך 24" וכמובן מ1680X1050 ל1080p, האם הכרטיס שלי על 800/1600/2000 יראה הבדל כלשהו בביצועים? או שמדובר בהבדל זניח? יש לציין שאני לא משתמש ביותר מ4X AA.

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by RayZ,

אני בעל HD7970 טרי. הרצה של 10 דקות ב-OCCT מתחילה ב-200FPS שבמהלכה הוא יורד בהדרגה ואז נעצר על סביבות ה-155FPS. הכרטיס לא באוברקלוק. אחרי המון זמן בתחום זה מעורר אצלי תחושה שמשהו לא לגמרי תקין, אם כי תחום ההתמחות שלי הוא לא כרטיסי מסך לכן חשבתי להתייעץ כאן עם מומחי הזון. מצורף קובץ RAR עם הגראפים המלאים יחד עם תמונה אחת מתוכו שממחישה את המצב. הטמפרטורות כמובן טובות, טובות מאוד. הכרטיס הוא גרסת הספייר DUAL X.

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  15. אני צריך כרטיס מסך לעבודה משרדית שאפשר לחבר לו יותר מ 3 מסכים במקביל. או שיש פתרון אחר לחיבור מספר מסכים ? תודה

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  16. Started by godis,

שלום, יש לי כרטיס מסך שמובנה בלוח אם asus p5b-vm 965 והתקנתי שבוע שעבר את המשחק הנסיך הפרסי 3 והמשחק עובד סבבה.. עכשיו התקנתי את המשחק הנסיך הפרסי 1 והמשחק לא עובד לי משום מה.. זה כותב לי שהכרטיס מסך לא טוב וזה לא הגיוני כי הנסיך הפרסי 3 עבד לי.. תודה..

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  17. Started by cockpit,

(מנהלים אפשר למחוק את ההודעה הקודמת בבקשה) לאחר חיפוש וסקירה צמצמתי את האפשרויות למספר כרטיסים, אשמח לקבל את דעתכם בנושא: INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - FREEZER X2 : N26A-1SDN-H3IY - RETAIL ב836 ש"ח GIGABYTE HD 4870 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ב1090 ש"ח GIGABYTE HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ב920 ש"ח Zotac GTX 260 Synergy 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E ב870 ש"ח ‏ASUS HD 4870 DK 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ב1240 ש"ח Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ב940 ש"ח Sapphire HD 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ב1060 ש"ח כפי שאתם רואים, ההתלבטות כאן הינה בעיקר בין 512MB ל1GB, בין החברות השונות …

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  18. משבר קורונה? לא אצל מפתחת השבבים הירוקה, כך נראה לכתבה

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  19. Started by motogt,

אני מחפש כרטיס מסך ב300 שקל. שיתאים למסך lcd שבדרך.(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=233705.0) אני מתלבט במה כדאי להשקיע : בשם של חברה כמו ג'יגה בייט או אסוס. או לקנות מחברה פחות מוכרת דגם יותר טוב?

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  20. Started by zarub,

היי,הייתי רוצה לדעת בבקשה מה המשמעות של OEM במקרה הזה ATI Radeon 9700 128MB DVI OEM Video Card ובכלל מה זה אומר? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  21. זה פשוט מכונת כביסה...

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  22. Started by Interl-Conore,

OMG זה יותר חזק מ ?7950X2 :'( http://www.guru3d.com/article/Videocards/382/3/ http://www.guru3d.com/article/Videocards/382/4/ מבחני ביצועים......

23. Started by RealTime,

שלום. קראתי בפורומים וכל פעם מישהו מעלה את הנושא שאפשר להשיג עד 2300 שקל GEFORCE 6800 GT. חיפשתי בכמה חנויות והכי זול, מה שנראה כמו 2370 ש"ח מסתיים ב- 2500 אחרי 55 שקל משלוח ועוד 60 ש"ח על תשלום בכרטיס אשראי ושאר בלגנים. משהו יודע ויכול לתת לי לינק איפה אפשר להשיג כרטיס כזה במחיר הכי זול ? אני מסכים כמעט לכל דגם חוץ מ- ASUS כמובן. כל עזרה תתקבל בברכה אני רוצה להזמין! תודה

• 13 תגובות
    • 862 צפיות
  24. שלום לכולם, כרטיס המסך הנוכחי הפסיק לעבוד (המחשב לא מצליח להדלק איתו). מחפש כרטיס שישמש בעיקר לעבודה רגילה, windows, office, הרצת סרטי full hd, יכולת תמיכה בשני מסכים עם full hd, משחקי flash. המחשב הוא e8400 c2d, ספק 350W seasonic כמו שכתבתי בכותרת - מחיר מינימלי. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by tibia,

בחנות "נ*עה מחשבים " ראיתי כרטיס כזה זה התיאור שלו מבוסס על נווידיה 6200 מסידרת הג'יפורס 6. PCI-EXPRESS 64 MB supports 256 MB מהירות מעבד 350MHZ מהירות זיכרונות 700/550 Mhz TVOUT/DVI ב 420 שקל זה הגיוני??!~?!?

• 12 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.