עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zik125,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש לא מזמן ואני רוצה להגדיר הגדרות רזולוציה אופטימליות - מה אני צריך לדעת ואיך אני עושה את זה ? יש לי כרטיס מסך 4890 ומסך 24 אינץ FULL HD אשמח לתגובה

2. Started by orkir,

שלום לכולם, היום קיבלתי את המסך החדש שלי למחשב (מסך 32") שעובד ברזולוציה 768*1360 דרך VGA. כשאני רוצה לשחק בOBLIVION אין לי את האפשרות להגדיר במשחק את הזולוציה הנ"ל... איך אני פותר את הבעיה? (המסך עובד כראוי רק ברזולוציה 768*1360...) תודה מראש, אור

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  3. Started by Guy950,

עקרונית עד עכשיו היו לי רק כרטיסים של AMD ובדרייבר הייתי מגדיר רזולוציה נפרדת לכל מסך. עכשיו אני עם ה-GTX 770 ויש לי בעיה שעכשיו הרזולוציות די השתגעו. יש לי 3 מסכים שמחוברים, 2xFHD ואחד עם 1440x900. אני לא עושה משהו אחיד, אני אוהב להשתמש במסך הראשי לגיימינג והשניים האחרים אני פורס נתונים כאשר אני עובד בתכנות או בכללי עבודות לאונ' אז מה שקורה זה ששני המסכי HD זה הגדיר על 1920x1080 בלי שום בעיה, אבל המסך האחרון עם ה1440x900 משתגע וחצי מהמסך נחתך למרות שהגדרתי 1440x900 בדרייבר. עצות כלשהן? הדרייבר הוא הדרייבר הכי עדכני שיש באתר של NV.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  4. חבר הביא HD4850 עם שתי יציאות DVI (מן הסתם חחח) הוא מחבר את שתי היציאות באופן הבא: 1) DVI --> HDMI ברסיבר 2) DVI --> COMPONENT גם לרסיבר השאלה שלו האם ניתן להגדיר לכל יציאת DVI רזולוציה שונה באחת 1080P ובשנייה 1080I ניתן לעשות דבר כזה? אם כן איך מה למה?? המון המון תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי מסך שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1680x1050. המסך מחובר דרך מתאם DVI-HDMI בHDMI לכרטיס המסך. הבעיה היא שלמרות שמוגדרת במחשב רזולוציה של 1680x1050, עדיין המסך מקבל רזולוציה של 1080p. - אם אני מנסה להגדיר רזולוציה אחרת, אז המסך פשוט לא מציג כלום. הוא יודע להציג אך ורק אם אני מגדיר 720p 1080p והרזולוציה הטבעית-שיוצאת כ1080p. ברגע שמוגדרת רזולוציה כזאת התמונה גדולה יותר מהגודל הפיזי של המסך, ונמרחת על המסך. - לא נראית טוב. בכרטיס הקודם שלי - 9600GT לא הייתה בעיה כזאת. הבעיה היא שאין לי דרך לחבר אותו דרך חיבור אחר, הVGA של המסך תקול. אשמח לעזרתכם, אריאל

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by kentaro,

אהלן סהלן,כפי שכבר אמרתי בפעמים קודמות,תכננתי לקנות מסך LCD ואכן קניתיהו, בסוף במקום אסוס הלכתי על הT220 של SAMSUNG ואני חייב לציין שהוא ממש נקי,חד,ופשוט חלום להסתכל עליו. אז ככה, כרגע חיברתי את שני המסכים לכרטיס מסך אבל אני עובד בינתיים רק עם הT220,עכשיו אני מעוניין ששני המסכים יפעלו,הבעיה היא שלא הצלחתי להגדיר לישן להמשיך לעבוד ברזולוציה שלו,הוא נדבק לרזולוציה של המסך הגדול ולא נותן לי לעבוד. עוד שאלה, אני יודע שאפשר להגדיר והצלחתי חלקית ששני המסכים יהיו "כאילו" מסך אחד אבל שוב עלה העניין של הרזולוציה,אז איך באמת אפשר לכוון את זה?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  7. דגם ה-AORUS Master היוקרתי של GIGABYTE עבור ה-Radeon RX 6800 XT קרוב הרבה יותר למחיר ה-Radeon RX 6900 XT מאשר למחיר הרפרנס של AMD עבור אותה ליבת עיבודלכתבה

8. Started by ZATAR,

אם תשימו לב יש כאן הסכמה כמעט קולקטיבית שכרטיסי ATI טובים יותר מכרטיסי GEFORCE , אבל אם תעיינו טוב בהודעות על בעיות של כרטיסי מסך , כמעט כולם קשורים לכרטיסי ATI , תעשו חיפוש , תקדישו לכך זמן תעיינו , ותראו שאני צודק. הרבה כאן גם מדגישים , שאפילו עם GEFORCE 2 , לא היו להם בעיות , מה שאומר דרשני. בכל אופן אני לא מיתכוון לקבוע מה יותר טוב , ומה עדיף , כי אז יתחיל ויכוח שלא יגמר. אני רק מבקש , שאנשים כאן לא יהיו עיוורים , ושלא יגידו באופן אוטומטי , ATI הכי טוב , כי זה קצת מגוחך. ותשימו לב לעוד נקודה מענינית גם כרטיסי ATI ,וגם מעבדי AMD , הרבה יותר זולים מהמתחרים שלהם , (כאשר אנו מדברים על אותו LEVEL של איכות ) כך שקל ונוח , לומר ש ATI , ו AMD , יותר טובים , אבל חברים בד"כ ,זה…

• 171 תגובות
    • 14.4k צפיות
  9. Started by carock,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=968

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  10. Started by navk2,

יכול ליהיות דבר כזה ? בדקתי בבאנצ' של FEAR ואין הבדל אבל ב TITAN QUEST אני כמעט בטוח שיש הבדל.. שום AA\AF לא מופעל ואין שום אופציה מיוחדת, הגיוני ? הייתי סוגר אותו וזהו אבל אני צריך את השליטה שיש לו על המאוורר, אולי יש תוכנה שרק שולטת על המאוורר של הכרטיס ? תודה.

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  11. Started by original,

בדקתי מחירים באתר של KSP ונגלה לי הנתון הבא: הגיוני שGTX465 עולה 1110 ש"ח לעומת GTX460 שעולה 1190 ש"ח או שסביר להניח שמדובר בטעות? שאלות נוספות: -עד כמה HD5850 טוב מGTX460/465? -עד כמה GTX465 טוב מGTX460? -האם GTX460/465 יריצו כל משחק באיכות גבוהה (very high)? -עד כמה GTX460/465 יהיו רלוונטים נניח בעוד 3 שנים מהיום באיכויות משחק? עדיין הם יריצו משחקים באיכות גבוהה? -האם המחירים של GTX460/465 צפויים לרדת בקרוב או להישאר באזור ה1100-1200 ש"ח? -האם החברה שממנה יוצר הכרטיס משפיעה על האיכות/איכות "חיים" (זמן שהוא יחזיק) למשל Inno3D מול Gainward? -מה הכוונה בנתון של Memory Clockspeed : 1800 Mhz בפירוט כרטיס מסך? האם הכוונה היא שעל הזיכרון במחשב להיות 1800Mhz כדי להרי…

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  12. שלום יש לי כרטיס מסך GTX 260 216S ורציתי לדעת האם הגיוני שבזמן מאמץ(OCCT) יגיע הכרטיס ל95-100 מעלות ? הכרטיס במנוחה 60 מעלות. האם אלו טמפ' הגיוניות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by dd7,

כאן: http://www.rsm.co.il/Category.aspx?q=5830 מוזר בksp הוא עולה קרוב ל-1200 ש"ח בזאפ הכי זול 1078 ש"ח מה גם לא מזמן בדקתי הוא עלה יותר מ-1200 ש"ח. במידה וזהו המחיר האם הוא משתלם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מתכוון שעדיין ישארו בכמה מקומות קווים מגעילים כאלה...הגיוני?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  15. מוזר כי עכשיו הורדתי ati tool ושיניתי מהירויות ל285\300 וזה אפשר לי לשנות ובדקתי בדף שמראה פרטים על הכרטיס מסך ב3dmark ובאמת היה רשום שמה את המהירויות האלה איך זה יכול להיות שהוא לא נעול לי? כשקניתי אותו הוא היה חדש דנדש מהחנות... הגיוני שהוא פתוח לאוברקלוק באמת ואני לא צריך לצורב לו ביוס חדש? ואגב יש שיפור בציון ב3dmark גם!

16. Started by 54321,

הוא יגיע עם 20 צינורות עיבוד לעומת 24 צינורות לGTX מישהו אולי יודע אם יהיה אפשר לפתוח לו צינורות עיבוד ל24? http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1585&osCsid=225b17b87f9af6466917f315f2a15517 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=10975

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  17. שווה להחליף אותו עם ה R9100 שלי ?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  18. Started by The_overclocker,

סוף סוף לאחר שבוע וחצי אבא חוזר הביתה כשבידוהמסך . עכשיו התפנה לי סוף סוף מקום על השולחן, ואני מתחיל לגלות את היתרונות של ה LCD. ובגלל שאני אוהב לחלוק אתכם את מה שיש לי, הנה כמה תמונות :-*: הקופסא: מה שהיה בפנים: המסך על השולחן, בהשוואה לגריל 80ממ: על השולחן, עם הרמקולים: מבט מהצד: מרחוק: ומקרו נחמד לסוף:

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  19. אני רוצה לשדרג את המסך שלי היום MAG 796FDII ששירת אותי באמת כמו שצריך למסך דק. התקציב שלי הוא 1700 שקל (גג). קראתי את התרד למעלה וקראתי ביקורות באינטרנט ולפי מה שהבנתי סאמסונג שולטים בשוק ומציעים את האיכות הכי טובה. ראיתי שבבאג מוכרים דגם חדש פיווט דיי בזול 721S. מה דעתכם? ללכת עליו או על מסך LG? איך המסכים של MAG ו BENQ?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  20. לילה טוב אנשים! לאחר הנבידיה 7300 הדרעק שלי שהיתחמם, הרעיש ולא יודע מה עוד שעוד שניה כמעט נשרף לי מהחום (70 מעלות במנוחה בכיף!) הגעתי למסקנה שאני צריך כרטיס מסך חדש כי הוא בקושי סוחב וגם כי אני צריך משהו חדש ושיתאים לתקופה (בעבר כבר פתחתי ת'רד בנושא, אבל שוק כרטיסי המסך מתחלף כמו גרביים ואני כבר לא יודע מה מומלץ ולכן אני אשמח לרענון...). בכל אופן, הקטריונים והדברים שעל פיהם אשמח שתמליצו לי- *קריר יחסית- שלא יהיה במנוחה על טמפרטורה גבוה ושיהיה יחסית שקט. לא צריך פסיבי, אך שהמאוורר הקטן לא יתחיל לשרוק תוך חודשיים כמו בכרטיס הנוכחי שלי. *מחיר- עד 300 שקל, מעדיף שיכלול במחיר גם משלוח ואם זה כרטיס "מיוחד" אני יכול להיתגמש לכיוון ה-400, אך מעדיף שלא *המשחקים והדברים שהוא…

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by SHAKED286,

קניתי מחשב חדש ואיתו את הכרטיס 5850 המפרט המלא הוא : CORE I5 GSKIL 2X2GB 4GB CL 7-8-7-24 ASUS P7P55D HD 5850 ENERMAX MODU 625W COOLER MASTER CM 690 הנה תמונה של הכרטיס

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by shpigeli,

יש לי p3 667 עם ג'יפורס 256 אני רוצה משהו חדש בעתיד אם אני אקנה מחשב אני אעביר את הכרטיס הזה... אוקי אני רוצה בטווח מחיר עד 1200 גג!!!! ראיתי את של msi ti 4200 איך הוא??? ראיתי את של סומה לא ממש חברה מוכרת נכון??? יש למישהו כרטיס של סומה איך הוא??? אני אוהב די לשחק משחקים לא הרבה מאוד אבל אם אני משחק אני רוצה שיתן לי איכות עם רזולוציה גבוההה עדיף לי לקחת אולי איזה כרטיס עם mx440/460?? ראיתי גם של גיינורד אז מה כדאי??? ראיתי גם של לידטק שהם נראו לי טובים.. עוד שאלה מה עדיף 128 זיכרון או 64??? אני רוצה משהו איכותי אז תודה למי שיעזור לי!!! ומאיפה הכי כדאי לי לקנות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by jclarkk,

למרות שבחודשיים האחרונים אני הייתי בגישה ודאית של לקחת עוד 470 ולבצע SLI מאז שיצאו הביקורות על הGTX 460 אני בשיקולים כבדים של כדאיות העניין, ולמה? בסופו של דבר, 2 470 יגרמו לרמות חום שהמארז שלי עוד לא הכיר, כך שללכת לכיוון Tri-Sli אמנם קורץ לי בגלל הדרישות המאוד הכבדות של ה3D Vision שלי אך זה על גבול הבלתי אפשרי עם זרימת האוויר שלי כיום אז ידעתי ש3 470 יכריחו אותי ללכת לכיוון של עוד 750 ש"ח על מארז HAF 932 עם 4 מאווררי צד. 3*1650 + 750 ש"ח = 5700 ש"ח. עכשיו עם השקת הGTX 460 פתאום אני מסתכל על זה מכיוון של Tri-Sli עם GTX 460, ושוב למה? 3* 1234 ש"ח = 3702 ש"ח (אפשר אפילו להמתין לעוד חודש שיירדו מחירי ההשקה) צריכת הכח של 470 במערך Tri-Sli: 3 * 354 = 1062 צריכת הכח של 460 במע…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. משחקים או מתכננים לשחק ב-Doom החדש? כדאי שתוודאו שהתקנתם את הדרייבר העדכני מיצרנית הליבה הגראפית שלכם הכינו מחשבכם לקיץ: אנחנו נכנסים לתקופה עם לא מעט השקות של כותרים חדשים ומעניינים בעולם המחשבים האישיים, ובכדי לוודא שאתם ממצים את הפוטנציאל של החומרה שבבעלותכם – כדאי תמיד להיות עם היד על הדופק, ולעקוב אחרי העדכונים למנהלי ההתקן של כרטיסי המסך, מבית NVIDIA או מבית AMD בהתאם לרכיבים שבידכם. אנחנו כאן כדי לסייע. עבור אלו שמחזיקים בכרטיס מסך מבית NVIDIA, כדאי להכיר את 365.19 של הדרייבר, שהושקה לפני קצת פחות משבוע ואמורה לספק ביצועים אופטימליים ב-Doom החדש והפופולרי עד מאוד, במשחק הפעולה החדשHomefront: The Revolution שהושק רשמית אתמול (ובינתיים זוכה לביקורות לא ממש …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ashafir,

שלום, אני מתלבט כרגע איזה כרטיס מסך חדש לקנות שיריץ לי משחקים על איכות גבוהה, וגם שיהיה מהיר לעבודות ב SKETCHUP ורינדורים. כרגע יש לי את הכרטיס מסך : gigabyte 6850 hd ואני מתלבט אם לקנות את ה ASUS GTX670. המערכת שלי : אני מריץ על הרזולוציה 1680x1050 מעבד - AMD PHENOM II X4 965 לוח אם - GA-890GPA-UD3H ראם - 12 גיגה. האם כדאי להשקיע 2200 ש"ח על ה GTX 670?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים