עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dan9,

יש לי מחשב: INTEL P4 2.4 ASROCK P4i65G 2GB 400HZ Dual Channel ATI 9600 SE 256MB (DDR2 WD 160 GB SATA 2 צורב\כרטיס רשת\אלחוטי,ועד..... אני יודע שזה כרטיס מסך מעפן וישן.. אבל עם אני יחליף ל HD2600 אני יוכל להריץ בו משחקים ברמה סבירה? http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?ProductID=853 כמו COD4 ו PES08 או Tomb Raider 8? הוא עולה לי כ 500 שקל ואני לא יודע עד כמה השיפור היה משמעותי? אשמח לתגובות מקצועיות ואפילו מנסיון...

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  2. שלום, ברשותי לוח אם של אסוס: P4P800 רציתי לדעת/שתמליצו לי איזה כרטיס מסך הכי משתלם לי לקנות (תקציב לא עולה על 650 ש"ח) קודם כל יש את שני הכרטיסים שנמכיר באתר: 1) http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/5264/cat/34 2) http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/5410/cpage/2#poststart רציתי לדעת גם אם הסידרה של ה-7XXX תתמוך בלוח אם שלי? או שאין טעם כי הלוח לא ינצל את היכולות שלהם בכל מקרה??? *הערה מאוד חשובה הכרטיס שברשותי כרגע הוא 6600 של PULIT ואני מעדיף אחד אחר במקומו שיהיה יותר טוב (מצידי אפילו בקצת) אין לי שום עיניין בלקנות כרטיס גרוע יותר ממה שיש לי כרגע, את שלי אני רוצה להחליף רק מסיבות חומרתיות. מפרט: http://img182.imageshack.us/img182/1856/a…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום , ברשותי כרטיס מסך מסוג Geforce 6600 PCI 256MB וקרה לי לפני כמה זמן שהמשחקים אחרי 5 דקות נתקעים ואין מה לעשות חוץ מריסטרט , פירמטתי את המחשב והבעיה לא נפתרה , אז הוצאתי את הכרטיס מסך ניקיתי את המאורר ואבק , אבל לצערי שום דבר לא עזר אז כנראה שהלך לי הכרטיס מסך ? או אם יש איזה פתרון בבקשה זה דחוף ... בתודה , אור

• 9 תגובות
    • 590 צפיות
  4. האם הכרטיס שעל לוח אם הזה : ASUS M2N-VM HDMI (AM2+) NFORCE 630A DDR2 1066MHZ VGA http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=567&l4=0&model=1944&modelmenu=1 מסוגל לעבוד יפה עם עריכת אנימציות פשוטות ואתרים עתירי גרפיקה ווידיאו. ומשחקים לא ממש כבדים. תודה.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  5. Started by maor676,

שלום יש לי כרטיס מסך יחסית חלש. רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות מסך רחב או שאני לא יוכל להנות ממנו עם הכרטיס שלי. כל אחד שיש לו מסך רחב המליץ לי מאוד ללכת על זה. אני רוצה לדעת גם מה טוב במסך רחב ומה לא טוב.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by SupeRnovA,

שלום! קניתי היום את ה-PALIT 8800GT עכשיו קניתי איתו גם ספק 500W וכאשר אני מחבר הכל שום דבר לא מוצג במסך כאילו הכ.מסך לא משדר כלום למסך, המסך אפילו לא מגיב כאשר אני מפעיל את המחשב. מישהו יכול לעזור לי?!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני רוצה להוציא וידאו מהמחשב כלומר " לשדר " ממנו האם אני חייב כרטיס שתומך VIVO ? ( שמתי לב שאין VIVO בכרטיסים החדשים ) האם אפשר להסתפק ביציאת S-VIDEO ! האם צריך צ'יפסט מיוחד כמו X38 של אינטל ? ומה עם האפשרות של עיבוד וידאו שדיברו עליו בכרטיסים החדשים 8800 ו הסדרה החדשה של AMD- ATI

8. אחרי חיבור של הטלווזית LCD במקביל למסך LCD הרגיל (המסך בDVI, הטלוויזיה בVGA) במצב Clone, כשאני פותח ווידאו הוא מוצג רק במסך אחד (המסך של המחשב), ולא בטלוויזיה. איך אפשר לסדר את זה, ולראות ווידאו בשניהם במקביל? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד סכום של 1200 שקל, לא משנה לי חברה, ולא משנה לי ATI או NVIDIA, העיקר לקבל את הכרטיס הכי חזק בתקציב הנ"ל, וכמובן שיהיה לא פחות מ 512 מגה זכרון... תודה ;D

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  10. Started by amit1242,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3748

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by henwin,

יש לי כרטיס מסך 8800 GT והרצתי 3D MARK 2001 : בסוף הבדיקה המחשב הודיע לי שהכל תקין והוא רשם את המספר: 31860 זה בסדר?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  12. שאפשר להריץ בו משחקים חדישים על מסך 22" ברזולוציה גבוהה. GDDR3 Microsoft DirectX 10 and OpenGL 2.0 support with full Shader Model 4.0 תודה.

• 13 תגובות
    • 944 צפיות
  13. טוב..היום אני כבר סוגר את העסקה על המחשב, ואני אשמח לקבל מכמה שיותר עצות אם כדאי HD3870X2 או 8800GTS..לא אכפת לי כבר מהכסף..לא חסר לי להוסיף עוד 600, להוריד אבל אני רוצה לדעת בלב שלם מה יישתלם לי, אני אודה לכל מי שיעזור. יום טוב.

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  14. יש לכם מושג איפה עוד אפשר לרכוש את הכרטיס הנל במחיר של 450 שקל..?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, פתחתי את הנושא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=322110.0 במפרטים והומלץ לי על: SPARKLE PCI-EX GEFORCE 8500GT 512MB PASSIVE COOLING הציעו לי לפתוח נושא פה בנוגע לכרטיס מסך ספציפית. הדרישות שלי: בנוסף, שכחתי לציין שאני רוצה VIVO. יש לכם המלצות אחרות, או להשאר עם ההצעה הנוכחית? תודה.

16. Innovision 8800GT G92 512MB I-Chill Overclocked Retail 1369ש"ח או Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail 1248ש"ח מה עדיף לשניהם יש oc בסדר וקירור טוב אבל הקירור של זלמן נראה לי יותר טוב וגם יותר זול!! מה אתם אומרים???

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  17. עדיפות לפחות. אני מקבל היום או מחר לוח אם ומעבד חדשים, לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 מעבד: INTEL E2200 יש לי גם ג'יגה ראם. אני כנראה אתקין XP. לא יודע איזה ספק. אני שמתי את עיני על ה2600HD, אני בעיקרון רק רוצה כרטיס שיריץ כל משחק שיש היום בשוק. כל משחק. יריץ. לא על HIGH, נגיד קרייסיס על מדיום או LOW, COD4, משחקי אסטרטגיה, ועוד. אם יש איזה כרטיס זול ומאוד טוב אני אשמח אם תספרו לי פרטים.

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by kritikal,

שלום רב, אני יכול להשיג את שני הכרטיסים האלו: Powercolor hd 2600AGP PRO או Leadtek 5900ULTRA זה כנגד זה, מה עדיף?

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  19. שמעו אני רוצה לקנות כרטיס חדש ואני בכיוון של ה 8800GTS 512MB עכשיו ראיתי של Leadtek ב1619 ש"ח אבל האם כדאי לקחת של leadtek או של חברה אחרת? את גם את Inno3d שאני יודע שהם מעולים אבל בשביל זה אני צריך טיפה עזרה אם כדאי לקחת את leadtek שהם במחיר טיפה יותר נמוך.. ובקיצור השאלה שלי היא .. איך Leadtek באמינות ,קירור ועוד שאר התכונות שצריך להיות לכרטיס מסך ומה זה שונה מהinno3d תודה

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by alord,

היי אני רוכש מחשב ב 2000 עם הכרטיס מסך הזה: Nvidia GeForce 8500GT 512MB (תומך DX10) בעל צלע קירור לקירור מרבי (לא מאוורר) רציתי לדעת איזה כרטיס זול יכול לתת ביצועים טובים יותר ... באותו סדר גודל של מחיר הכרטיס תודה

21. שלום, אני עורך וידאו עם פרמייר CS3 ולאחרונה התחלתי לעבוד גם עם אפטר אפקטס. הכל יופי טופי. נכנס לי ג'וק ללמוד AVID. התוכנה מחייבת את אחד מכרטיסי המסך של NVIDIA מסדרת ה-FX. בבדיקות שערכתי אני מעוניין לקנות את הדגם המומלץ שלהם QUADRO FX 1500 אבל יצא דגם אחד משופר יותר(FX 1700) עם כמה תוספות מתקדמות שאני לא יודע אם הן רלוונטיות לצרכים שלי אבל, אני לא יודע לקחת החלטה. ב- 1700 יש: 1. יותר זכרון (512) 2. פחות מרחב גישה לזיכרון (128) 3. SHADER גרסה 4 4. DX 10 5. OPEN GL 2.1 ב- 1500 יש: 1. פחות זיכרון (256) 2. יותר מרחב גישה (256) 3. SHADER גרסה 3 4. DX 9C 5. OPEN GL 2 לכאורה נראה שה-1700 הוא מצויין ומבטיח רק טוב. אבל את תכנסו ללינק ששמתי למטה יותר ותקראו את ההשוואה בין 1500 ל 170…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by SagroN,

שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך עד 300 שקל, יש לו פנטיום 4 2.55 GHZ. בבקשה תביאו מחברה אמינה וטובה, ואת הכרטיס הכי טוב שאפשר להוציא במחיר. תודה.

23. Started by Classify,

במחשב הרגיל תמיד נכנסתי לאתר של NVIDIA והוא הוריד לי את מה שצריך. עכשיו האתר של NVIDIA מצא את כרטיס המסך שלי וגירסת הדריברים וכתב לי: Quanta requires that you download the driver for your GPU from their support site. You can find more information at: http://www.quantatw.com. The GeForce M series and GeForce Go series notebook GPUs use drivers that have been customized by the notebook manufacturers to support hot key functions, power management functions, lid close and suspend/resume behavior. NVIDIA has worked with some notebook manufacturers to provide notebook-specific driver updates, however, most notebook driver updates must come from the notebook manufacturer. Additi…

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  24. איפה אני יכול למצוא את השם המדוייק בהתחשב בזה שכבר אין לי את הקופסה והקבלה? וממש אין לי כח לתוח את המחשב.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Gex,

שלום רציתי לדעת מה ה- Vertex Shader Ver וה- Pixel Shader Ver של הכרטיס מסך הזה תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.