עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני יודע שיש 720p, האם יש גם 720i ואם כן מה ההבדל? ומה ההבדל בין 1080i ו- 1080p (פה אני בטוח ששניהם קיימים). תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  2. מבקש עזרה בקניית Geforce9800 למשחקים בין 2 אופציות שמצאתי כבר אופצייה ראשונה Gainward 9800GT 512MB GeForce 9800GT 512MB, HDMI, DVI, VGA http://www.gainward.com/main/ מצאתי חנות שמוכרת ב650 ש"ח אופצייה שנייה Inno3D® GeForce 9800 GT http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf9/9800gt.htm שמוכרים באייבורי ב615 ש"ח המליצו לי על החברה הראשונה אבל אין לי מושג למה.. אשמח אם מישהו יוכל לענות לי מה ההבדל ומה כדאי לבחור אני לא גיימר כבד אבל אני נהנה מאוד לשחק משחקי מחשב בהתחשב שלא שיחקתי המון זמן בנוסף זה קורה לאחר שהיו לי תקלות עם הכרטיס מסך הישן יחסית המחשב יחסית חדש המפרט מעודכן... תודה מראש

• 12 תגובות
    • 897 צפיות
  3. Started by Or ei,

יש לי 9700 PRO ואני לא יודע איך מסדרים את הTVOUT שיפעל שמתי את הטלוויזיה על AV כייונתי בהגדרות שהיציאה של הטלוויזיה תפעל סידרתי על שיטת שידור PAL -X חיברתי לווידאו (video in) וכלום :-\ יש לי בטלוייזיה רק שני חיבורים אחד כזה ישן ארוך של 21 פינים ואחד רגיל של האנטנה אם אני אקנה מתאם של 21פינים\חיבור רגיל(?) לSVIDEO זה יפעל טוב ? יש דבר כזה ? וכמה זה עולה אם יש ?

4. Started by jclarkk,

ראיתי פה כל הזמן אנשים שרצו למצוא מקום עם עמדת הדגמה אז סוף סוף יש מקור ודאי לכך לפי האתר שלהם... אולם מדובר בעמדה עם מסך הסמסונג שהוא הבסיסי ביותר ויש לו תופעת Ghosting מציקה קצת יותר מאשר לשאר המסכים אך גם זה ייתן לכם הדגמה רצינית במה מדובר... אם תלכו אל תשכחו לשחק כל הזמן עם העומק כדי שיתאים לכם לעיניים.

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  5. Started by NightElf,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם כ. מסך X1900GT (המפרט מפורט...) למען האמת יש לי את המחשב חצי שנה ולא ראיתי ממנו נחת, רק נאחס.... לאחרונה בעתהרצת משחקים ואפילו הרצת וידאו (בד"כ כששומעים שהמאורר של הכרטיס מתחיל לעבוד) המסך נכבה והמחשב אפילו נתקע... בהתחלה חשבתי שזה וירוס ופירמטטתי את נמחשב.. עדבנתי דריוורים, וכלום לא עוזר. מדי פעם הודעה זו מופיע, מצ"ב קובץ. אוגה לעזרתכם. נ.ב יש לי ספק 400W של ROCKTEER [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  6. Started by Shay2111,

היי אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני רוצה לדעת מה הבדל בין 460GTX לבין 465 של ניוידיה לבין 5770 של ATI תקציב 1400 ש"ח

7. Started by itamargit,

יש המלצות? הסתכלתי באלה בעיקר. http://www.videohelp.com/comptvcards.htm http://www.tv-cards.com/ http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_tv2000xp_expert_1.shtml ושאלתי בבאג, והם הציעו לי מן הסתם את מה שיש להם למכור, שזה לאו דווקא מה שהכי טוב. אני צריך כרטיס טלוויזיה פנימי, שקולט טלוויזיה ורדיו באיכות כמה שיותר טובה. שמאפשר הקלטה. רצוי שיהיה אפשר לשמור בסוגים מגוונים של פורמטים ורזולוציות, ורצוי שתהיה אופציית Picture in Picture או אפשרות אחרת, שבאמצעותה אוכל להקליט שני ערוצים בו זמנית. בבאג מוכרים את שני הדגמים האלה. http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1572&scat=256&tcat=28 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2042&scat=256&tcat=28 המכיר …

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  8. Started by BreezeNET,

שלום איך ניתן לחבר 6 מסכים למחשב אחד דרך כרטיס(ים) מסך? ולא מעוניין לחבר ע"י התקן חיצוני (USB לדוגמא) נ.ב. לא ישמש למשחקים תודה

9. Started by Y-T-M,

לחבר שלי יש מעבד e6300 והוא מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך שיש לו עכשיו 7300GT האם יתאים לו 9600GT ? יש לו עכשיו גם רק גיגה זיכרון הוא יקנה עוד אחד של שתי ג'יגה

10. מישהו יכול לשער כמה הם יעלו בארץ?

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  11. Started by Inzagi,

כשכתוב את זה על כרטיס מסך, זה פוגע בביצועים שלו על WINDOWS XP? זה בכלל יכול לעלות על XP? תודה.

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  12. Started by ShayGTi,

כרגע יש לי ג'יפורס 6150 מובנה...על איזה כרטיס אתם ממליצים לי שיחזיק משחקים חדשים על גרפיקה בינונית+ בטווח ה600 שקלים? ועוד שאלה, האם אני אוכל לנווט בין ה6150 לכרטיס השני? כלומר להשתמש בכרטיס אחד לצפייה בסרטים ובשני למשחקים?

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  13. שלום, שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן ! לפני שקניתי מחשב חדש, חבר של אבא שלי אמר אחרי סוג של בדיקה שההבדלים בין כרטיסי מסך(בלי קשר לזכרון המובנה עליהם) הם לא משמעותיים הבנאדם הזה מבין הרבה במחשבים לפי מה ששמעתי. והדבר הזה גרם לי לחשוב, למשל 7600GT מבית nVidia, משתמש ב10% ממנו(כל מה שאני אומר זאת השערה) וכל כרטיס אחר ככה. וההבדל היחיד שמגדילים את היכולת שלו בכרטיס שיצא אחר-כך למשל: nVidia GeForce 7950GTX שהוא יותר חכם אבל עדיין יוכל להשתמש רק ב10% ממנו, כי אם ישתמש ביותר הוא ישרף, או שיקרה לו משהו דומה ? אני מזכיר שכל מה שאני אומר אלה השערות. אז מה אתם חושבים ? אני צודק ? מה משמעות הדבר שההבדלים קטנים ?

• 12 תגובות
    • 897 צפיות
  14. בשלב שאני נילחם בג'וקר אז המשחק עובד לי על 10 FPS ואני לא יכול לסיים את זה?? מישהו נתקל בזה גם?

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  15. אז ככה אני דיי אובד עצות אז אולי אתם תוכלו לעזור... הסיפור הוא כזה... קניתי תכרטיס, קניתי בשבילו גם ספק THERMALTAKE TOUGHPOWER 650W והכל עובד מדהים! אתם לא מאמינים עד כמה הכרטיס הזה חזק ומדהים! בכל מקרה הבעיה שלי מתחילה כשאני מנסה לחבר את הטלוויזיה שלי לכרטיס מסך, יש לי טלוויזיה רגילה לא LCD ולא פלסמה. סתם טלוויזיה רגילה שהייתה פועלת נהדר כשחיברתי אותה לכרטיס הישן שלי 7600GTX והייתי נזרק על המיטה ורואה סדרות וסרטים מהמחשב דרך הטלוויזיה. עם הכרטיס החדש הוא אומנם מזהה שאני מחבר את הטלוויזיה וכשאני מפעיל את האופציה של DUELVIEW\CLONE MODE הטלוויזיה עושה המון המון ריפרשים שבהם אפשר לראות את הדסקטופ שלי אבל כשהוא מפסיק את הריפרשים בעצם לא רואים כלום חוץ מהלוגו של הטלוויזי…

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  16. שלום, יש לי כרטיס מסך evga geforce 550 ti , וכרטיס קול on board . על הכרטיס מסך יש לי יציאה מיני HDMI , ויש לי מתאם HDMI to MINI HDMI שבעזרתו אני מחבר את המחשב ל TV. שאני מחבר אני רואה תקין ב TV אך אין sound ברמקולים של ה TV. אני יודע שאני אמור לחבר בין הכרטיס קול לכרטיס מסך בשביל שיהיה לי sound מהכרטיס מסך - אך לא הצלחתי למצוא חיבור כזה על הכרטיס. מישהו יודע איך אני פותר את זה ? תודה!!

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  17. שלום רב, מזה זמן מה אני חוכך בדעתי להכניס למארז שלי עוד כרטיס גרפי על מנת לטפל ברינדורים וגרפיקה תלת מימדית שבה אני עוסק עקב היותי סטודנט לעיצוב תעשייתי. נכון להיום, אני כלל מרוצה מיכולות הרינדור של המחשב ככלל. תמונה באיכות 1280X800 לוקחת לי ברמה סבירה כ5 שעות לרינדור. למרות שלא מדובר באובייקטים מורכבים מדי. אני כבר יודע שהתוכנות הללו לא תומכות בכרטיסים כגון ה5850 שבו אני משתמש, ולכן הייתי רוצה להוסיף FIREGL לחגיגה. השאלה היא האם ניתן, ללא XFIRE לצור מצב שבו שני כרטיסים עובדים על אותו מחשב ללא התנגשויות כאשר כל אחד עושה עבודה ספציפית?

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  18. Started by miz,

המחשב שלי היה מתחמם, ראיתי בתוכנה SPEED FAN שהGPU מגיע לרמה של 60 כל מה שעשיתי זה היה לגלוש בפיירפוקס היום אני גולש ואני לא רואה את הGPU עולה, לא ברור מה קרה היום הורדתי כמה תוכנות מהמחשב, אולי זה עשה את ההבדל, בכל מקרה מה גורם לGPU לעבוד כל כך חזק בגלישה באינטרנט רגילה? האם יש תוכנה שרצה ברקע שיכולה לגרום לזה לי לעבוד, אין לי משחקים. כרטיס המסך שלי AMD Radeon Graphics HD6750 1GB המחשב שלי סמסונג סידרה 7 NP700Z5A-S03IL

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  19. עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שלי (GTX770) ואיתו התעדכנה התוכנה geforce experience. שינו לגמרי את כל הממשק שלה ועכשיו בשביל לצלם בזמן משחק צריך להפעיל את ה-Share, אבל אצלי אי אפשר להפעיל אותו. כשאני מנסה להפעיל את ה-Share קופצת התראה (מסומנת בתמונה שצירפתי). חיפשתי קצת באינטרנט לגבי הבעיה יש אותה למספר אנשים אבל אף אחד לא הצליח למצוא לה פתרון. מישהו נתקל בבעיה הזו?

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  20. Started by shnord,

משהו יודע איפה אפשר להשיג כרטיס voodoo במחיר סביר? אני צריך אותו כי אני צריך למכור את הוודו הישן שלי, ואם לא יהיה לי וודו אז אני לא אוכל להמשך לתכנת את המשחק שלי(שמבוסס על הAPI של וודו- GLIDE). תודה מראש

21. אחרי העיכוב הקטן בהגעת הביקורות עבור ה-RTX 2080 - אנו מקבלים עדכון גם אודות הזמינות המעשית של אחיו הגדול לכתבה

22. אני מתכנן לקנות מחשב ותכננתי לקחת איתו GIGABYTE 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E וראיתי עוד אפשרויות כמו: HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 אני לא יודע מה יתאים לי יותר ואם יש אופצייה יותר טובה משתי אלה.. המחשב יהיה Q6600 עם 4GB זכרון וישמש למשחקים סרטים וכו' אני רוצה כרטיס מסך טוב שיוכל לסחוב יפה גם משחקים עתידיים (כמו שלפני כמה שנים קניתי במחשב אחר GEFORCE 6600 והוא עדיין סוחב משחקים לא רע) תודה

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  23. אני אסביר את הכותרת שלי כרגע התקציב שלי לכרטיס מסך הוא 2100 ש"ח בערך מה שאומר 8800GTS 640.. כרגע הדרישות שלי למשחקים הם שמשחקים כמו פיפא כרבון (ומה שמשנה קצת את הסיפור) FSX ירוצו טוב ברזולוציה הטבעית של Dell 2007WFP. האם כדאי לקנות עכשיו RADEON X1950PRO (או משהו בסגנון שעולה בואו נגיד בין 900-1100 ש"ח) ועוד שנה לשדרג לכרטיס מסך אחר.. עוד שנה לא יהיה לי שוב תקציב של 2100 ש"ח אלא יהיה את ההפרש שזה בערך 1100 + חריגה של נגיד 200-300 ש"ח. השאלה היא אם שווה להמתין ולקנות עוד שנה כרטיס ב1300 ש"ח או לקנות היום 8800GTS 640.. שלא יקרה מצב שאני אקנה היום RADEON X1950PRO ועוד שנה אני אקנה ב1300 ש"ח את ה8800GTS 640 כי זאת טיפשות טהורה אשמח לתגובות

• 13 תגובות
    • 896 צפיות
  24. שלום לכולם , קניתי מסך LCD לא מזמן ואני כבר שבוע שבועיים עסוק בכיוונים של צבעים ושיפור התמונה במסך. למרות שהתקנתי את ה CLEARTYPE של מייקרוסופט שעזר בחלק מהמקרים עדיין יש פונטים לא ברורים ולא מספיק חדים כאילו הם שבורים.. זה בולט בדרך כלל בהתקנת תוכנות , משחקים וכו'.. בדסקטופ ובאינטרנט CLEARTYPE בהחלט מורגש אבל לא בכל המקרים. יש דרכים לשפר את זה ? ובכלל איך אפשר לכוון את המסך בצורה האופטימלית ביותר מבחינת צבעים וחדות ? ובאיזה פונטים אתם משתמשים בתור דיפולט ? תודה.

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  25. יש חברה כזו, שכחתי את שמה, שנותנת פיתרונות למצגותף תערוכות, וכאלה דברים. הם נותנים אפשרות להפעיל 3 סרטים (או יותר) במקביל כשכל סרט מוקרן על מסך אחר. מישהו מכיר את הדבר הזה? הם מאוד יקרים. איך אפשר לעשות את זה לבד?

• 4 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים