עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by COca,

שלום. לחבר שלי יש את הכרטיס הזה. מישהו יכול לתת לי קצת פרטים עליו? ידוע לי שהוא של ATI. האם הוא שווה משהו? האם הוודוו 3 3000 עדיף עליו? אם מישהו יודע , אשמח לדעת קצת פרטים טכניים עליו (לא מצאתי כלום בגוגל חוץ מדרייברים) , כמו תמיכה בDX , מהירויות שעון , צינורות עיבוד וכו. תודה.

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  2. Started by DXM,

כותרת... תענו ברצינות

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  3. Started by Magneto,

התלבטות רצינית כי אני לא מוצא שום חנות אם מחיר סביר ועם בנדלים של משחקים. חשוב שהכרטיס מסך יהיה מספיק בשביל להרית משחקים כמו תותח לשנה שנתיים הקרובות.. כמו בטלפילד 2 שיגיע .. דום3 הלף לייף 2 וכולה... 1500 שח זה המקס שאני מוכן להשקיע... וחשוב שיהיה לפחות שנתיים אחריות... עם בנדל של משחקים זה יהיה אחלה... שמעתי ש GF6800NU זה טוב אבל אני לא מוצא שום מקום בארץ שמוכר את זה. בבקשה עזרו לי מה לקנות... ATI RADEON 9800PRO או GF6600GT או אם יש משהו במחיר סביר שיותר משתלם.... אנא ציינו גם איפה כדאי לקנות... תודה רבה

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  4. Started by the flying sanwich,

לפני שנה בערך קניתי את ה HERCULES 3d PROTHET 3 TI-500... והכל טוב ויפה! לאחר כמה זמן המחשב שלי התחיל להתקע או לעלות ממש לאט במהלך המסך פתיחה של הויינדוז (כתוב WINDOWZ XP ויש טעינה למטה) ולא משנה מה עשיתי, פירמטתי הכל זה לא עבר... ולא חשבתי בכלל שזה קשור לכרטיס מסך. ואז כאשר העברתי את הכרטיס מסך למחשב של אחותי (מחשבי בשיפצור קטן) זה החל לקרוא גם לה! אז זה חייב להיות הכרטיס מסך! האם זו בעיה ידועה? האום אלו הדריוורים? מה לעשות?

5. http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx כמה מהשיפורים: The new version also resolves some issues with Windows Vista, XP and Bioshock, Lost Planet, Prey and much more. http://www.beyond3d.com/content/news/465

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  6. Started by menyd1,

התקנתי תדרייבר האחרון 10.10 ששוחרר אתמול 22.10 והוא עשה לי בעיית גרפיקה במשחק דארקסיידרס בהתחלה לא הבנתי מה קורה לא רואים טוב בכלל כאילו דפקה רואים אפור עשן וזה ואז מחקתי תדרייבר והתקנתי חזרה את ה אחד לפני האחרון 10.9 וזה באמת היתה הבעיה והבעיה נפתרה למה זה ככה? ממתי עידכון דרייבר גורם לבעיה במשחק? יש לי hd4870 ווינדוס 7

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  7. Started by Ninja,

אמממ אז ככה,עד היום עבדתי עם הכרטיס הנ"ל במהיריות של 400/1100 הוא אמור לעמוד בזה נכון? זו הרי אותה ליבה כמו של האולטרה. (גם עשיתי בדיקת ארטיפקטים ב ATI TOOL למשך שעה שלמה והבדיקה עברה בהצלחה ללא ארטיפקטים). עכשיו,שיניתי בדרייברים שלושה פרמטרים : AA Off =>AAX2 AF Off =>AFX2 Image Qualty -Qualty- =>Hige Qualty הרצתי בדיקת ארטיפקטים של חצי שעה ב ATI TOOL הייתה בדיקה נקייה,עברה בהצלחה. טמפרטורות - נותרו כמו שהן,ללא שינוי. 46 מנוחה,72 מאמץ. נכנסתי למשחק NFS-MW אני רואה מן נקודות צבעוניות בכניסה למשחק (איפה שבוחרים את הפרופילים למי שמכיר) וגם בזמני טעינה,בקיצור כשיש שחור על המסך אני מבחין בנקודות צבעוניות (ארטיפקטים ככל הנראה) אך במשחק הכל נקי. הורדתי OC לרא…

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  8. אז ככה בהרבה משחקים יש לי כמו CRYSIS/ AssassinsCreed וכו שהתמונה [הנוף] נבנה לאט לאט. אני רואה פתאום שיש עץ /צל וכו'. כרגע אני מריץ את המשחקים על רזולוציה של 1440X900 יש לי כרטיס מסך GTX285 לא לחפור על אוברקיל וכאלה .. 6GB זיכרון של OCZ800 CL4 מעבד Q9450 ויסטה 64ביט SP1 תודה רבה לכול העוזרים .

• 14 תגובות
    • 876 צפיות
  9. Started by parker8,

שיהיה עם TUNER ואופציות עריכת וידאו לא רעות... העדפה לחנויות מאיזור חיפה (KSP/PANDAS/NOA) תודה מראש

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  10. זה יכלול שובר לקבלת המשחק HL2 ו כל מני משחקים של STEAM כמו שפורסם פה באתר.

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  11. אהלן ברשותי המפרט שמפורט בצד ימין. לאחרונה החלפתי את כרטיס המסך מGeforce 9800GTX+ לGeforce 250GS בכל אופן, לאחר שכרטיס המסך הקודם נשרף, הותקן במקומו כרטיס של ATI, והדרייברים של NVIDIA הוחלפו בCATALYST [מן הסתם] ולפני יומיים הכרטיס הוחלף ב-250GS. עם התקנת הכרטיס החדש, מחקתי את הדרייברים של ATI והתקנתי את הFORCEWARE בגרסאתו האחרונה. לאחר כמה נסיונות כושלים להתקין אותו את הדרייבר [תקלה בגרסאות האחרונות של NVIDIA שמחרבשות את ההתקנה, עיינו בדיון הרשמי של הדרייברים של NVIDIA כדי לקבל אינסייט על העניין], הצלחתי להתקין את הדרייברים. אומנם ביצועי הכרטיס באמת מתעלים על הכרטיס הקודם ואני לא סובל מבעיות ביצועים במשחקים, אבל שמתי לב לבעיה מוזרה שהתעוררה פתאום. יש בעיות ביצועים בווינד…

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  12. http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-geforce-gtx,2270.html תדפדפו, כתוב קצר ולעניין

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  13. שאלה שאלתית, אני מעוניין לקנות radeon 9700 pro , שמתי לב שהכרטיס של gigabyte זול בכמה מאות שקלים מהכרטיס של ati ו hercules. אני אשמח לדעת אם הדבר כרוך גם בביצועים פחותים. תודה

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  14. Started by R0ck,

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_77.77.html

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  15. Started by matthew,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך רק שאני לא בטוח אם כדאי לקחת את הכרטיס הזה: http://www.tigerdirect.ca/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5316156&sku=P450-5770 או להשקיע קצת יותר בGTX 460.... יש לי לוח אם דיי מיושן של ג'יגה בייט GA-M55SLI-S4 והבנתי שהלוח יתמוך בכרטיסים, אבל השאלה אם הם יכנסו במארז Compucase 6A19 בעיקר הGTX460... אין לי כ"כ בעיה להריץ משחק על הגדרות בינוניות אני לא כזה גיימר...

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  16. האם יש Radeon HD 4850 2 GB בארץ?והאם יש אתר של חנות שמראה שיש לה? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by nivster,

שלום לכולם! יש לי Geforce2 MX400, על Athlon XP1700. אני מקבל ב-3dMark2002SE ציון של 4400 בערך. אני רוצה להחליף את הכרטיס במשהו יותר חזק, בתקציב של עד 700-800 ש"ח. יש המלצות??

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by lmlm,

רציתי לבדוק מחירים של כרטיסי ATI בחו"ל ואני רואה ש 1800XT לא מופיע שמה? http://www.ati.com/buy/pricespcusa.html :s05: מה קורה פה?

• 14 תגובות
    • 875 צפיות
  19. אחרי העיכוב הקטן בהגעת הביקורות עבור ה-RTX 2080 - אנו מקבלים עדכון גם אודות הזמינות המעשית של אחיו הגדול לכתבה

20. היי,יש לי טלוויזיה FHD של סוני -KDL-32W4000E כרטיס מסך:Sapphire Radeom HD 5770 1GB אני מחבר עם כבל HDMI. העניין שהמסך המוצג יותר גדול מצג הטלוויזיה. אני מגדיר את הרזו' ל-FHD ואז אני לא רואה את הקצוות של המסך(אני לא רואה את הקצה העליון והתחתון(סרגל המשימות) וגם את הקצה הימני והשמאלי-אני לא רואה את ההתחל ולא רואה את השעון ) אז שיניתי פה ל-15% אז מבחינת הרוחב ,זה הסתדר.הכוונה היא שאני רואה את הקצה העליון והתחתון(סרגל המשימות) של שולחן העבודה כמו שצריך. אבל מחינת האורך,עדיין שולחן העבודה המוצג הוא גדול יותר מהצג של הטל'.כך שאני לא רואה את ההתחל ולא רואה את השעון וכו'. אם אני מחזיר את זה ל-0 אז אז מבחינת רוחב ואורך התמונה המוצגת יותר גדולה מהטל'. איך אני מקטין …

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  21. Started by #ELad#,

שלום! אני רוצה להוסיף כרטיס מסך נוסף למחשב. אני מחפש אחד שיהיה קצת יותר חזק מהקיים בטווח מחירים של 300-400. איזה כרטיס מסך יתאים שלא יאלץ אותי להחליף ספק? המחשב: ENERMAX Liberty ELT400AWT 400W GA-EP35-DS4 E7200 2x DDR2 1GB 9500GT 5x HDD

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  22. Started by Little_AKA_Or,

רציתי לדעת איך הכרטיס הזה :ס http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5428 הקירור שלו נראה מאסיבי ביותר, נראה לי די טוב :\ למישהו יש אותו? או אולי ביקורת עליו?

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  23. http://img809.imageshack.us/img809/2152/36207479.png הכרטיס נמצא בעבודה קבועה של 73% או 85% האם זה יפגע לאורך זמן בכרטיס לפעמים העיבוד נראה קצת עם סימני עיבוד לא יפים

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  24. או את ה: MSI GF4 MX440 64Mb אני לא יודע אם זה DDR אתם יודעים? או את ה: ATI RADEON 9000 TV+DVI 64Mb אני לא יודע אם זה DDR אתם יודעים? או את ה: Chaintech GF 4 MX440 אני לא יודע אם זה DDR אתם יודעים? או את ה: Innovision Geforce 4 MX440 64MB DDR

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  25. Started by pc student,

חברה קנו לי כרטיס מסך חדש gainward fx 5200 אבל עם חצי pcb הוא נתן ציון של 3600 בטרידימארק 2001 (לא se ועם מהירויות סטוק)

• 10 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.