עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. geforce 4 ti 4200 innovision תודה

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  2. Started by natla,

שלום, לאחרונה התחלתי לעבוד ב- 3D max, אך לצערי, גיליתי שהכרטיס הנוכחי שיש לי (Nvidia TNT2 32MB) לא מספיק טוב ואני נאלץ להחליף אותו לכרטיס אחר-חזק וטוב יותר. ייעודו הוא עיצוב גרפי בלבד והתקציב עומד על 200-250 דולר. מאחר ואני לא מבין בכרטיסי מסך אשמח לקבל חוות דעת,ביקורות והמלצות בנושא. תודה רבה וחג שמח לכל תושבי הפורום.

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by IG,

כתבה על המנוע הגרפי אנריל 3 www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2918963,00.html מישהו יודע מתי כרטיסי מסך עם 1 GB זיכרון אמורים לצאת? אני לא רוצה שיהייה מצב שבעוד שנה וחצי אני לא אוכל לשחק ;D ועוד משהו: דרוש מעבד של 3GHZ כדי להריץ את המנוע הגרפי הזה... אינטל תשיב לעצמה את הכתר של "המעבד הכי טוב למישחקים"?

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  4. Started by dan1111,

שלום אני מחפש כרטיס מסך (לא משהו חזק מדיי - עיקר השימושים הם כלליים, סרטים ואולי קצת משחקים) האם יש הבדל גדול בין Geforce 7600GS 256MB ל- Geforce 7300GT 256MB? והאם תוספת מחיר של כ-70 שקל בשביל ה-7600GS, שווה את זה? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  5. אהלן ממה שהבנתי זה לא כזה משנה לי איזה כרטיס כי רק לגימרים זה ממש חשוב אני גם בטח שלא מחפשת לקנות אחד ב 1000 שקל אבל לא רוצה משהו פושטי שיתקלקל גם נורא מהר אשמח לשמוע המלצות. תודה רבההה

• 14 תגובות
    • 852 צפיות
  6. Started by avram,

שלום למומחים במזל טוב קיבלתי את המחשב החדש: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ HD3850 2G זכרון Gygbyte MA69G-S3H וכו קיצר התקנתי דריוורים (CATALYST 7.11) והרצתי את ה3Dmark06 להפתעתי קיבלתי ציון של :s05:7470 שהוא הכי נמוך ברשימה שמופיעה שם ובביקורות שראיתי הכרטיס הגיע גם ל10K מה יכול לגרום לכזה תוצאה "נמוכה" ?

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  7. יש לי Q8300 8 גיגה זיכרון 2 הארדיסקים לוח אם Giga-Byte GA-EP43-S3L ספק 500 של סיסוניק מארז אנטק 300 האם יש כרטיסים מודרנים שלא יתאימו מבחינת גודל מארז\ספק\כניסת לוח אם?

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  8. אוקיי אז ככה אני עם 4870 , אחרי שהתקנתי ווינדוס 7 בפעם הראשונה הייתי עם 9.7 , יצאו גרסאות חדשות ולא יכולתי לעדכן , אמרתי חפיף , אחרי שראיתי שקיבלתי תוצאה ממש נמוכה בVANTAGE והייתי צריך גם פירמוט פירמתי והצלחתי להתקין 9.12 , עכשיו אני מנסה להתקין 10.2 ושוב אותה בעיה - אחרי שכבר ניסיתי למחוק הכלללל עם DRIVER SWEEPER אחרי שמורידים את הדריבר הוא מחלץ את ההתקנה , בוחרים שפה ואחרי זה INSTALL , ישר הוא יצא לי ורושם שהתוכנית נסגרה , לא יודע מה לעשות , אין לי כח לפרמט וכרגע אני בלי דריבר בכלל.

9. Started by naveav,

[table] [tr] [td][/td][/tr][/table] Required [/t][/t] [table][tr][td]You Have [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td]Video RAM [/td] [td]256 MB [/td] [td]3.7 GB [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td]Hardware T&L [/td] [td]Yes [/td] [td]No [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td]Pixel Shader version [/td] [td]3.0 [/td] [td]0.0 [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td]Vertex Shader version [/td] [td]3.0 [/td] [td]0.0 [/td][/tr][/table] [table] [tr] [td]Video RAM [/td] [td]256 MB [/td] [td]3.7 GB [/td][/tr][/table]נכנסתי ל can tou run it? וכשעשיתי בדיקה האם אני יכול להריץ כמה משחקים, שתאכלס אני מריץ כבר אבל די קשה למחשב לסחוב אותם, ראיתי שנדרשים כמה דברים מהכרטיס מסך, דברים שהכרטיס שלי כנראה לא תומך בהם …

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  10. Started by cure1,

שלום , רציתי לדעת האם קיים הבדל בין : ATI RADEON HD 6950 לבין SAPPHIRE HD 6970 לפי מה שקראתי ברשת מדובר על אוטו רכיב האם כך : בהצעות שקיבלתי ה SAPPIRE יותר זול תודה

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  11. Started by Born2Kill,

שלום, בגלל שהכרטיס מסך קרוב מידיי לגוף הקירור אצלי אז החלטתי לשנות את מיקומו של הכרטיס מסך. העברתי אותו למטה, אבל עכשיו כשאני משחק ב-BFBC2 ה-FPS יירד לי בצורה משמעותית, במיוחד כשאני מסתכל אל פנים המפה. האם החלפת סלוט יכולה להיות הבעיה? ???

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  12. אהלן לכולם, אני עובר לארה"ב ולוקח איתי את המחשב שלי (מפרט בסוף ההודעה). אני מתכוון לקנות בארה"ב טלוויזית CD 42" FHD ולחבר אותה למחשב בעיקר לסרטים וסדרות ברשת ופחות למשחקים(יש לי מסך "DELL 22 מצויין למשחקים). האם חוץ מהכ.מסך אני אצטרך לשדרג עוד רכיבים כמו ספק כח? לוח אם? זיכרון? תודה מראש מפרט: לוח אם : GIGABYTE P35C-DS3R ספק כח: Enermax ELT 400 AWT מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 זיכרון: 4GB 667 כ.מסך (לפני שידרוג): GeForce 8800 GTS 320MB

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  13. Started by noagabay,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד dell vostro 3300 וכאשר אני מחברת אותו לטלוויזיה שלי דרך חיבור VGA אני רואה שתמיד ברזולוציות של המסך הרחב נחתכת התמונה באופסט אך ברזולוציה של מסך 3:4 התצוגה שלמה, זה מעוות את התמונה, הורדתי את הדרייבר הכי עדכני ועדיין הבעיה קיימת. בבקשה עזרו לי

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  14. שלום, שאלה בכותרת. תודה.

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  15. איזה כרטיס יהיה נכון למערכת שמבוססת על מעבד I5 2500 או I7 2600 . אני אעבוד בהתחלה עם תוכנת pinnacle studio 14 ולאחר מכן אשקול לעבור לתוכנות כמו edius או premiere מה חשיבות הכרטיס במערכת זו ?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  16. היי לחבר שלי יש מחשב עם לוח אם של MSI מדגם RC410M2 מחפש כרטיס מסך עם יציאת HDMI כדי להעביר כולל סאונד על ה-HDMI סרטים למסך LCD 42 אינץ HD (אין צורך בתאימות למשחקים וכו') איזה כרטיס מסך שמתאים ללוח אם מומלץ ? איך מחברים את הסאונד מהלוח אם לכרטיס מסך כדי שיעבור ע"ג ה-HDMI ? תקציב 300 ש"ח - אם אין אז אפשרי לחרוג ל-350 ש"ח תודה רבה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  17. Started by ronbubl,

זוג 6850 7850 תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  18. Started by redead,

כמה אפשר למכור כזה כרטיס ביד שניה , אריזה סגורה לגמרי לא נעשה שימוש בכרטיס...

• 13 תגובות
    • 851 צפיות
  19. יש חברה כזו, שכחתי את שמה, שנותנת פיתרונות למצגותף תערוכות, וכאלה דברים. הם נותנים אפשרות להפעיל 3 סרטים (או יותר) במקביל כשכל סרט מוקרן על מסך אחר. מישהו מכיר את הדבר הזה? הם מאוד יקרים. איך אפשר לעשות את זה לבד?

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  20. יש לי שקע של יס(yes) ליד המחשב, ואני רוצה לראות שידורי טלוויזיה במחשב. אני יכול לקלוט את השידורים בלי כרטיס טלוויזיה או כל דבר מיוחד.?

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  21. Started by sagi_gan,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2606 הוא כבר הגיע לארץ?? הוא לא אמור לעלות מעל 3500?? הוא אמור להיות יותר חזק מ-7800 בהרבה והוא עולה פחות איך זה?? (כולם לרוץ ליקנות!!!!!! )

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  22. שלום לכם אני צריך למצוא שני מסכים במחירים הכי זולים שאפשר: Lg LCd 1730 אחד 17 אינץ' והשני 19 אינץ'. כמה שיותר מהר.... - תודיעו לי איפה אני יכול לקנות... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  23. Started by rachel,

מחפשת כתבה או מאמר מקצועי בנושא. אנחנו עובדים שעות רבות מול מחשב ואני מעוניינת לשכנע את המעסיקים המעפנים להשיג לנו מחשבים דקים. אני מתנצלת על הרמה הבנאלית אולי של השאלה. ותודה

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  24. Started by RealTime,

שלום. קראתי בפורומים וכל פעם מישהו מעלה את הנושא שאפשר להשיג עד 2300 שקל GEFORCE 6800 GT. חיפשתי בכמה חנויות והכי זול, מה שנראה כמו 2370 ש"ח מסתיים ב- 2500 אחרי 55 שקל משלוח ועוד 60 ש"ח על תשלום בכרטיס אשראי ושאר בלגנים. משהו יודע ויכול לתת לי לינק איפה אפשר להשיג כרטיס כזה במחיר הכי זול ? אני מסכים כמעט לכל דגם חוץ מ- ASUS כמובן. כל עזרה תתקבל בברכה אני רוצה להזמין! תודה

• 13 תגובות
    • 851 צפיות
  25. אז מישהו מהמשפחה טס לארה"ב. ואבא שלי רוצה להזמין משם כרטיס ללכידת ווידאו כי הוא רוצה להקליט אירועים משפחתיים ל-DVD ובכך לסיים את עידן הקלטות... אז דרישותיו הם: שהאיכות תהיה DVD. האם זה קשור לרזולוציה של ההקלטה? או האם האיכות של הקלטת תיקבע את איכות ההקטלטה? ואני רוצה גם לערוך את הסרטים (למשל החתונה של ההורים שלי היא לפני 20 שנה ואין שם עריכה, אני לא רוצה לערוך סרט ששוקל 4 ג'יגה...המחשב יעמוד בעומס בכלל?) האם מספיק לי כרטיס סטנדרטי ואז ההמרה ל- DVD תעשה את השינוי? אני לא ממש מבין בזה. יש שני סוגים כרגע, USB ו- PCI מה יותר עדיף? לי אמרו PCI...יש בעיה עם ה- USB? התקציב עד 200 $ תודה

• 15 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים