עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בשלב שאני נילחם בג'וקר אז המשחק עובד לי על 10 FPS ואני לא יכול לסיים את זה?? מישהו נתקל בזה גם?

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  2. זה יכלול שובר לקבלת המשחק HL2 ו כל מני משחקים של STEAM כמו שפורסם פה באתר.

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  3. כאשר אני עובר את השלב הראשון שבוא מראים את אישתו מתה המחשב טוען את השלב הבאה ואז יוצא מהמשחק לחלוטין ממש מוזר תודה רבה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  4. שלום, בעקבות מבצעי בלאק פריידי אני משדרג במעט את המחשב שלי. ראיתי מבצע בTMS של כ. מסך 7870XT ב566 שקל כולל דואר רשום. כשהתקשרו לבקש את פרטי האשראי שאלו אותי איזה ספק יש לי מכיוון שהכרטיס דורש ספק של 600W ומעלה (לטענת הנציג). אני אמנם די חלוד בענייני החומרה אך זכור לי ש600W זה די הרבה. המפרט הנוכחי שלי: ספק Cooler Master 460W לוח אם Ga-ma790xt-ud4p מעבד AMD Phenom II X4 965 כ. מסך נוכחי AMD Radeon HD5770 הארד דיסק WD Cavaiar Black 1TB צורב DVD של LG GH22NS50 זכרונות 2X2GB DDR3 של סאמסונג כמו שכתבתי קודם, האם השינוי של הכרטיס יהיה שינוי גדול בצריכת החשמל שהספק לא יעמוד בו? בנוסף אני גם מתחדש בכוננן SSD 850 EVO של סאמסונג וזכרונות 2X8GB של Crucial. תודה מראש לכל העונים ובלאק…

5. שלום לכולם, איזה כבל (עם איזה יציאות) אני צריך כדי לחבר את המחשב לטלויזיה (את הסאונד אני מחבר בנפרד למערכת) כמה בערך צריך לעלות כבל כזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by ychig,

הכרטיס מתחמם בטירוףףףף עוד בהתקנת הווינדוס ומאלץ אותי לכבות את המחשב.. מה אפשר לעשות ?? המאוורר זז ממש ממש לאט ובקושי מחמם את הכרטיס

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by nivster,

שלום לכולם! יש לי Geforce2 MX400, על Athlon XP1700. אני מקבל ב-3dMark2002SE ציון של 4400 בערך. אני רוצה להחליף את הכרטיס במשהו יותר חזק, בתקציב של עד 700-800 ש"ח. יש המלצות??

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  8. Started by xena,

יש לי אותו בגרסת AC. מעוניין לקנות משהו ברמה דומה. מה עומד לפניי?

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  9. היי, הכרטיס מסך המשולב בלוח אם שבק חיים (לפחות יציאת הHFMI) , ואני מעוניין בתקציב מינימאלי להחזיר את היכולת לשדר HD לטלוויזיה מהמחשב. האם אוכל לקנות ולהתקין כרטיס אחר על הלוח ? הדגם : http://xtreview.com/addcomment-id-9947-view-DFI-785G-M35.html

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  10. Started by alexc32,

שתי שאלות : 1.ב-grapchics setting /ATI overdrive הטמפרטורה המוצגת היא בין 58-57 צלזיוס ,האם זאת טמפ' אמיתית ואם כן האם זאת טמפ' תקינה לכרטיס גרפי שהו HD 4870 1G (הטמפ' המוצגת היא כאשר הכרטיס גרפי אין אליו שום עומס מיוחד)? 2. ב setting של ה 3D יש אפרות לשנות את רמת הגרפיקה בין רמות ביצוע ל איכות ,הגדרות אלה על מה בידיוק משפיעות ? האם הן משפיעות על משחקים ,כלומר אם אני מכוון על רמת ביצוע ומוריד מהאיכות אז הגרפיקה של המשחקים אצלי תהיי נמוכה(כשאני נכנס למשחק עצמו הכל עומד אצלי על VERY HIGH ו -ultra) ? תודה,

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  11. Started by alexrta,

אני מאוד רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי (מכיוון שהוא פשוט גרוע) אבל הבעיה שהתקציב שעומד לרשותי הוא רק 500 ש"ח ולפי מה שבדקתי הכרטיס היחידי שעומד בגבולות תקציבי הוא GF4 MX440 ולפי מה שראיתי באתר זהו כרטיס לא ממש טוב... אז תמליצו לי לי בבקשה על איזשהו כרטיס שעומד בגבולות תקציבי בבקשה (ממש חייב כרטיס חדש) ??? ???

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  12. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב. השימוש העיקרי הוא לראות סרטים, וגם לשחק משחקים (לדוגמה the watcher, oblivion, NN2) חשבתי לקנות את ATI 3650... מישהו מכיר? יש המלצות אחרות עד 500 ש"ח?

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  13. יש לי מעבד יחסית ישן i3 2100 עם כרטיס מסך 7770 שלא עובד טוב אם אני קונה EVGA GTX750Ti יהיה לי צוואר בקבוק או לא?

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  14. אני מבין כמה שיותר זה יותר טוב , אבל מה המינימום ?

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  15. אני יכול להשיג ב1340 שקל וכנראה היום כבר לקבל אם אני מזמין.. האם כדאי? יש משהו מיוחד שאני צריך לבקש? כמו כן יש לי ויסטה.. יש איזה חברה מסויימת שיהיה לי איתה בעיות עם הדרייבים בגלל הויסטה? כל מה שאני צריך לבקש אשמח אם תגידו לי..

• 14 תגובות
    • 913 צפיות
  16. בגלל המחיר?

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  17. Started by D-Bang,

השבוע יש לי אפשרות לקנות את המסך באילת אבל נראה שקיימת בעיה בהספקה, בררתי ב"טרקלין" והם אומרים שהיו צריכים לקבל הספקה השבוע ומשום מה זה מתעכב.. כל שאר החנויות מפרסמות את הצג אולם לאף אחת אין אותו פיסית בחנות. ידעו לכם משהו על זה? מישהו מכיר מקום באילת שזה כן קיים שם??

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  18. Started by guyezra,

שלום לכולם, המחיר נראה לי סביר ויש לו שלוש שנים אחריות. אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון עם החנות הזו. http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=1674 תודה רבה

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  19. Started by Analyzer12,

שלום לכולם אני רוצה לדעת איזה דרישות מערכת הכרטיס מסך הזה צריך כרטיס מסך EVGA דגם GeForce 210תודה לעוזריםנ.באיפה אני יכול למצוא אותו הכי בזול בנתניה(אם אתם יודעים)

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  20. Started by zik125,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש לא מזמן ואני רוצה להגדיר הגדרות רזולוציה אופטימליות - מה אני צריך לדעת ואיך אני עושה את זה ? יש לי כרטיס מסך 4890 ומסך 24 אינץ FULL HD אשמח לתגובה

21. Started by davidpo,

איך הדגם הזה "TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB (216) DDR3 PCIe"? החברה "TwinTech" מומלצת?

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  22. שלום לכולם, נכון להיום יש לי את המפרט הר"מ: מעבד E6400 2GB זכרון ( HEXON 1024MB PC2-5300 X2) לוח INTEL DG965SS כרטיס מסך X1950PRO 512MB מארז GIGABYTE TRITON 180 ספק כח 500W וכמו שאומרת הכותרת אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך למשהו שיתאים קצת יותר למשחקים של היום (GTA IV בפרט). תקציב עד 1500 ש"ח אני חשבתי לכיוון של ה- HD4870 512MB השאלה האם הוא יתאים למערכת הקיימת. תודה מראש לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  23. Started by ZATAR,

שלום כולם מיתלהבים מהכרטיס . אבל האם לכרטיס הזה יש VIVO, כלומר גם TV OUT וגם TV IN ? עכשיו, מה הרזולציה במצב של TV OUT ? 800 כפול 600 או , יותר? תודה

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  24. האם כדאי לי להוריד? יש לי אינטרנט "עגלה עם סוסה" ולכן אני לא רוצה סתם להוריד 18 מגה.... האם הוא מתאים לכרטיס שלי? gifa 4 ti 4200)

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  25. Started by Or ei,

יש לי 9700 PRO ואני לא יודע איך מסדרים את הTVOUT שיפעל שמתי את הטלוויזיה על AV כייונתי בהגדרות שהיציאה של הטלוויזיה תפעל סידרתי על שיטת שידור PAL -X חיברתי לווידאו (video in) וכלום :-\ יש לי בטלוייזיה רק שני חיבורים אחד כזה ישן ארוך של 21 פינים ואחד רגיל של האנטנה אם אני אקנה מתאם של 21פינים\חיבור רגיל(?) לSVIDEO זה יפעל טוב ? יש דבר כזה ? וכמה זה עולה אם יש ?

דיונים חדשים בפורומים