כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
מאגרי הנתונים של מבחן ה-3DMark מספקים לנו הצצה מוקדמת על הביצועים הצפויים לנו מכרטיסי המסך החדשים של AMD עבור שוק הביניים, ומה-GeForce GTX 1070 של NVIDIA שינסה להציע הרבה יותר במחיר דומה האתר videocardz ממשיך לספק לנו כותרות ומידע מעניין בכל הנוגע לדור הליבות הגראפיות החדש בשוק, שנראה יותר ויותר כמו המהפכה הגדולה לה קיווינו וייחלנו – הפעם בעזרת תוצאות ביצועים ראשונות עבור ה-GeForce GTX 1070, ועבור מי שיהיו ככל הנראה ה-Radeon R9 480X וה-Radeon R9 480. מתוך תוצאות שעלו אל מאגר הנתונים של מבחן ה-3DMark 11 ניתן ללמוד על צמד דגמים עתידיים של AMD, אשר מבוססים על ליבת Polaris 10 לכאורה (עם מספר שונה של יחידות ביצוע בכל אחד מהם), עם תדר ליבה של 1,266MHz וזכרונות GDDR5 ס…
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
כמה ימים אחרי ההשקה המרשימה, הפרטים הטכניים אודות מוצרי הדגל החדשים של AMD לשוק העיבוד הגראפי מתחילים להתבהר, ואיתם מגיעות גם תוצאות מבחני ביצועים ראשונות ומבטיחות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-fury-x-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%96%d7%a8%d7%95%d7%9d-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%aa-%d7%94/
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איסור הפרסום הוסר ואל הרשת הוזרמו שלל ביקורות לדגם השני של NVIDIA מדור ה-Pascal, שמאשרות כי הוא עוצמתי יותר מה-Titan X ומה-GTX 980 Ti בזמן שאנחנו ממתינים בקוצר רוח לבואו של יום שלישי (מחר, ה-31 במאי) בכדי לחזות סוף סוף בדגמי ה-Polaris הראשונים בהחלט מבית AMD, נראה ש-NVIDIA ממשיכה לשעוט קדימה ולא עוצרת לרגע. עדיין לא התאוששנו מאינספור דגמי ה-GTX 1080 בעלי המעגלים המודפסים והקירורים המותאמים אישית שהורעפו עלינו רק לפני כמה ימים, והנה נראה שמפתחת השבבים מסנטה קלרה פותחת עוד מחסום – ומאפשרת להזרים אל הרשת מגוון ביקורות ראשונות עבור דגם ה-Founder's Edition של ה-GeForce GTX 1070, שככל הנראה מהווה את כרטיס המסך הרלוונטי והחשוב ביותר עבור רוב חובבי הגיימינג. מבלי …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.bbspot.com/News/2004/05/radeon_x800_vs_geforce_6800.html ROFLMAOZ ;D ;D ;D
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
http://techreport.com/reviews/2004q3/geforce-6600gt/index.x?pg=1
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
באתר HardOCP החליטו להתעלם באלגנטיות מאמברגו המידע שאוכפת NVIDIA - ומספקים לנו תמונת מצב מלאה אודות ביצועי דגם הביניים החדש והמסקרן לפני כולם לכתבה
-
- 18 תגובות
- 4.3k צפיות
- 2 followers
-
-
קראתי באיזה אתר חומרה שסדרת הג'יפורס 4 MX היא cripled version (בפשטות - דפוקה). האם זה נכון? הם כותבים שם שהסדרה יצאה לא מוצלחת בסדרת הג'יפורסים.
-
עברתי על כמה השוואות בכמה אתרים נחשבים שמציגים צילומי מסך של אותו משחק שמורץ פעם תחת dx10 ופעם תחת dx9 , ונכון שיש לפעמים מעט יותר פירוט ב-dx10 לעומת dx9 ,אבל אפקטי התאורה של dx10 פשוט מעצבנים. מצטער להיות זה שצועק שהמלך הוא ערום אבל מהשוואה בין dx10 VS X9 אני מוצא את עצמי לעיתים קרובות , מעדיף דווקא את צילומי המסך שבוצעו עם dx9. בכלל, ההבדלים בדרך כלל נראים זניחים ואני ממש לא מבין על מה לעזאזל כל ההתלהבות וההיפ . בסה"כ משחק מחשב הוא לא תמונה סטטית במוזיאון שאתה עומד ובוהה בה , כך שלדעתי , אם ההבדל בין צילומי מסך הוא כה זניח , הרי שבמשחק מהיר ההבדל בעין הוא עוד פחות משמעותי.
-
- 58 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום אני אתחיל בזה שקראתי את הפוסט באתר לגבי מאגר כרטיסי המסך המומלצים ולא מצאתי שם תשובה מלאה/מספקת. הבן שלי קיבל שני משחקים למחשב שדרישות כרטיס מסך גבוהות ממה שיש לי. יש לי לוח Asus P5LD2-VM עם כרטיס מסך מובנה. הדרישות כפי שכתוב על המשחקים הם - בראשון : ATI Radeon 9800 ATI Radeon 9500 Pro nVidia Geforce מסדרות FX/6/7/8 בשני : nVidia Geforce 6800 256MB ומעלה ATI Radeon x1600 256MB ומעלה המחשב משמש בעיקר לאינטרנט. הוא עובד סה"כ בסדר למעט גמגומים באתרים כמו מיקמק וכו' (אותו ילד שקיבל את המשחקים). ומהיום המחשב צריך גם לתפקד בשביל שני המשחקים החדשים. אני אשמח להוציא סכום של עד 250 ש"ח פחות או יותר. איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות ? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 30 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
http://megagames.com/news/html/hardware/geforce9600gtbenchmarked.shtml ממש מאכזב איפה הדור הבא איפה נוידיה שהייתה מוציאה סוס עבודה כול שנה וחצי איפה AMD איפה התחרות... :'( :'( נגמרו הימים הטובים שבהם היו שתי חברות לכול מוצר שהיו מתחרות על כול דולר\שקל\יורו של הצרכן העתיד נראה עגום ואיטי ומשעמם מתמיד לפחות תמיד יהיה לנו את SONY MICROSOFT ו NINTENDO שעדיין צריכים באמת להשקיע מאמצים כדי להשאר שווים משהו
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקחתי כמה כרטיסים שלפי האתר techpowerup הם אמורים להיות חזקים יותר בפועל זה בדיוק הפוך לגמרי למשל : GTX670 אמור להיות יותר חזק מ GTX 1630 בפועל זה לא ככה : לקחתי עוד כרטיס ה 560GTX אמור להיות יותר חזק מ 1030GT בפועל ה 1030 חזק הרבה יותר : ויש לי עוד דוגמאות
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
- 1 follower
-
-
לפי הפרסום ב FUDZILLA הבעייה נעוצה בשימוש בחומרים ברמה ירודה אשר יכולים להתפרק כאשר הם מחוממים ומקוררים ללא הרף - כמו בסביבת מחשב נייד. במחשבים רגילים הבדלי הטמפרטורה הם פחות חדים ולכן אנשים לא נתקלו בבעיה הזאת באותו נפח בעיות בניידים למרות שהבעייה שקיימת בניידים קיימת גם בשולחניים. מסתבר ש NVIDIA השתמשה במשך שנים בחומר הלחמה מסוג ירוד. וכמו ש HWZONE מדווח הבעייה קשורה גם ללוחות האם של החברה...בקיצור מישהו שם מסתיר משהו... http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8730&Itemid=1 That little problem with Nvidia's GPUs seem to be much bigger that first though, as it doesn't just affect the mobile GPUs, as it affects every single GPU over …
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אז ככה... קניתי את GEFORCE 6200TD חיברתי את זה למחשב בהצלחה, והתקנתי מה שנתנו בדיסק שבא עם התוכנה, לפי ההוראות. אך כמה שניסיתי, התקנתי מחדש, מחקתי, עידכנתי, המשחקים לא עובדים. זה כאילו הכרטיס נקלט בהצלחה ובמאפיינים זה נראה כאילו הכל בסדר והכרטיס מסך מחובר ונקלט והכל, אבל הוא לא. המשחקים לא עובדים. אני לא חושב שזה בגלל שהמחשב שלי עד כדי כך גרוע. שמתי לב שבמקום 6200TD כתוב A6200 לויודע אם זה משנה... אז יש לכם עצות? אני ממש נואש וחסר סבלנות...
-
- 6 תגובות
- 509 צפיות
-
-
עוצמת עיבוד גראפי שהייתה שמורה רק למחשבים השולחניים החזקים ביותר עד לפני חודשים בודדים - תהיה זמינה מעכשיו גם במחשבים אישיים ניידים (גדולים ויקרים יחסית)לכתבה
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס X1950 עכשיו שאני משחק אני לא יכול לשים יותר מ60HZ על 1280X1024 כי המסך הוא 17 אינץ ובגלל זה היה לי את ה FPS הנמוך כל הזמן ! היה לי 60 קבוע ... וירד ל30 וכו' עכשיו ששמתי על רזולציה 1152X768 ו75HZ הוא עלה ל100 ... איך אני יכול להגדיר 1280X1024 על 75HZ?... תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
לפי מה קובעים עם הכרטיס מסך יוגבל ע"י המעבד או כל דבר אחר?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? עד כמה שהייתי מעודכן בנושא, בתקופה ש 4870 ו 260GTX שלטו בשוק, ההגבלה של pcie x16 הייתה לא משמעותי וכמעט אפסית אם אני לא טועה. עם כניסת הכרטיסים החדשים לשוק, אני מתעניין לדעת אם יש חידושים בעניין והאם זה כבר נעשה יותר משמעותי. יש אולי איזושהי טבלה שמסכמת הפרשי ביצועים של כל כרטיס כשמלבישים אותו על pcie x16 או על pcie 2.0 ? תודה, המשך יום נעים.
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם.ברשותי כרטיס מסך ישן יחסית, ati radeon hd 4870. תמיד במשחקים הוא היה מתחמם וגורם למחשב לקרוס. אז הפתרון שלי היה להיכנס catalyst control center, ושם הייתה אופציה להגביר את מהירות המאוורר. עדכנתי את הדרייברים, ועכשיו אני לא מצליח להגיע לקטגוריה בcatelyst שבה אפשר להתעסק עם מהירות המאוורר (איך שאני נכנס לperformance ולוחץ על אישור התקנון, הוא מחזיר אותי לדף הראשי של הcatelyst ומעלים את הקטגוריה performance, ואיך שאני סוגר את החלון ופותח שוב הקטגוריה חוזרת ואבל שוב כל לחיצה מחזירה לקטגוריה הראשית. אני רוצה לשלוט במהירות המאוורר של הכרטיס מסך. למישהו יש רעיון איך אני יכול לעשות את זה בקלות ? תודה מראש ושבת שלום ! hagayben.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר על כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6870בקצרה כרגע אני רואה עם התוכנה של AMD שהמהירות מאוורר של הכ.מ עומדת על 20 , יכול להגרם נזק אם הגביה את זה ? ניסיתי להגביה את המהירות ל50 והמשחקים התחילו לעבוד נורמאלי אבל עדיין יש פה ושם תקיעות , יכול להגרם נזק אם הגביה עוד? תודה!
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
(מקווה שהכותרת מתאימה ושהנושא במקום) אני דיי מבין בפוטושופ.. אבל כשזה בא להגדלות תמונה אין לי משהו ידע =\ אם מישהו יכול ללמד אותי זה יעזור אני רוצה להגדיל תמונה בגודל 124X107 לגודל של דף A4 / שני דפי A4 אבל בלי לאבד רזולוציה התמונה היא בשחור לבן וכוללת רק קווי מתאר ככה שזה פחות בעיה (תמונה של דרקון) אני מבקש לא לגנוב לי את זה בבקשה.. כי אני רוצה שזה יהיה יחודי למארז שלי P= זו התמונה : http://mywebpage.netscape.com/link2the2hylian/CASCAZSW.jpg אם מישהו יכול לעזור לי אנא שלחו הודעה בפרטי או באיסיקיו 8558673 תודה!
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום. איך אני מגדיל את הזכרון אשר המחשב מקצה לכרטיס מסך לקחת מהזכרון הראשי ? בתודה לעונים מהר ;D
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי.. תשמעו אני מעוניין לעבוד עם הרזולוציה הכי גבוהה בה תומך המסך שלי על מנת שאוכל להנות יותר ובנוסף ידוע שברזולוציות נמוכות יותר מסכי הLCD נופלים. הבעיה שברזולוציה הזאת הכל נראה הרבה יותר קטן ואני רוצה להשאיר את המסך רחוק ממני שיהיה לי מקום על השולחן ולנצל את זה שהוא דק. לכן הגדלתי את גודל הDPI בהגדרות מאפייני תצוגה מה שפותר את הבעיה באופן חלקי מכיוון שבאינטרנט אקספלורר שום דבר לא משתנה, ובעיקר בפורטלים ראשיים וכתבות רואים ממש קטן הכל וזה לא כיף ככה בכלל אז מה אפשר לעשות כדי שגם התצוגה בדפדפן תיראה יותר בגדול? (חוץ מהגדלת גופן שלא עוזרת) בדף הראשי והכתבות של HWZONE למשל אני רואה מאוד קטן אבל בפורום פה אני רואה גדול הכל
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
לאלו שיתעסקו שם יש הגדרה של video memory cache mode שאצלי היא מכוונת על uc ויש שם עוד אפשרות לשים אותה על uswc שזה יותר טוב אבל זה רק אם הכרטיס תומך בזה איך אני יודע אם הכרטיס תומך בהגדרה הזאת יש לי fx5900xt gigabyte
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אוקיי אז יש ברשותי את הכרטיס Hercules 9700 np ואני יודע שהוא כרטיס דיי חזק ... אז רציתי לדעת איך להוציא ממנו את כל מה שהוא יכול בלי אוברקלוק... אני רואה שאנשים פה מדברים על aa af שזה מוסיף מלא בצועים... הפעלתי את זה אך המשחק לא עלה ( MOH:AA) תוכלו לאמר לי איזה שינויים אני צריך לשעות כדי לראות יפה יותר? אני רואה בסדר והפריימים שלי במשחק בסביבות 98FPS ועוד משהו בנוגע להתקנת הדריברים אני מתקין אחד על גבי השני זה לא טוב? ואני רוצה לעדכן ל 3.8 כדאי? תודה רבה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
סתם החלטתי לחפור בהגדרות השונות של הכרטיס מסך שלי וראיתי את זה מה ההגדרה הזאת עושה ? PCI יותר איטי מהיר והAGP X8? ובקיצור מה זה ;D [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-