כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
נשבר לי שלושה פינים של הכבל של המסך והמסך לא עובד.יש דרך לסדר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כאן רואים שיש גם AA וגם HDR....אז למה אתה אומרים שאין? http://www.firingsquad.com/hardware/bfg_geforce_7900_gtx_oc_7900_gt_oc_review/page6.asp
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אמממ אז ככה,עד היום עבדתי עם הכרטיס הנ"ל במהיריות של 400/1100 הוא אמור לעמוד בזה נכון? זו הרי אותה ליבה כמו של האולטרה. (גם עשיתי בדיקת ארטיפקטים ב ATI TOOL למשך שעה שלמה והבדיקה עברה בהצלחה ללא ארטיפקטים). עכשיו,שיניתי בדרייברים שלושה פרמטרים : AA Off =>AAX2 AF Off =>AFX2 Image Qualty -Qualty- =>Hige Qualty הרצתי בדיקת ארטיפקטים של חצי שעה ב ATI TOOL הייתה בדיקה נקייה,עברה בהצלחה. טמפרטורות - נותרו כמו שהן,ללא שינוי. 46 מנוחה,72 מאמץ. נכנסתי למשחק NFS-MW אני רואה מן נקודות צבעוניות בכניסה למשחק (איפה שבוחרים את הפרופילים למי שמכיר) וגם בזמני טעינה,בקיצור כשיש שחור על המסך אני מבחין בנקודות צבעוניות (ארטיפקטים ככל הנראה) אך במשחק הכל נקי. הורדתי OC לרא…
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
משהו פה לא מסתדר לי הכרטיסי מסך חמים ואין עליהם טיפת עומס כי המחשב חדש ואין לי עוד כלום על המחשב מדובר ב Twintech 9600Gt XT OC edition בSLI נכנסתי לATITool ובהתחלה הוא הראה לי 49 מעלות עכשיו כשנכנסתי עוד פעם הוא אמר לי להפעיל את התוכנה כאדמיניסטרטור כי הדרייברים משתמש בתקשורת עם ההארדווייר שלי.. משהו כזה הפעלתי סתם לראות עכשיו את המבחן 3D שיש שם וזה נותן לי 615FPS קיצר עכשיו זה בכלל לא מראה לי את המעלות ולא מראה לי כלום בגלל ההודעה הזאת על הדרייבר... ועוד שאלה.. כשהתקנתי את הדרייברים אז לא היה SLI לסדרה 9.. היה ל7 ול8 התקנת SLI קיצר המוכר בחנות אמר לי שהוא פתר ת'בעיה והתקין ת'כרטיסי מסך ושהם עובדים כSLI איך אני יכול לדעת בוודאות שהכרטיסים עובדים בSLI?
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
המחשב בעיקר יפעיל משחקים (גם כבדים) מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 Box לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3 זיכרון: G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ עם איזה כ"מ המשחקים יפעלו לי על ההגדרות הכי גבוהות בלי לאגים?
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי היום 4870 של CLUB 3D ולצערי יש בעיה. חיברתי אותו כראוי, כולל שני חיבורים של 6 פינים. המחשב נדלק, מופיע המידה של POST. מכאן, אם אני מנסה להיכנס ל BIOS המסך פשוט נשאר שחור. כנ"ל אם אני מנסה להעלות את XP. החזרתי את הכרטיס הישן והכל בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? אני לא מאמין שזה בעיית ספק שכן יש לי TAGAN עם 30 אמפר במסילה של 12 וולט (סהכ 530 וואט). הלדים האדומים נדלקים לשניה ונכבים כמו שצריך...המאוורר מסתובב. סך כל, אם הוא כבר מראה את המסך טקסט הראשוני של POST למה גם לא BIOS? אשמח לעזרה, אני מנסה להבין אם הכרטיס תקול או שזאת בעיה אחרת. נ.ב. אין לי מחשב אחר לנסות עליו את הכרטיס.
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
זקוק לגבי המלצה לקניית כרטיס מסך חדש בתקציב של כ800 ש"ח +/- המפרט הנוכחי: Athlon 64 3500+ Gigabyte K8NXP-SLI OCZ 1024X2 400 ספק: Thermaltake TR2 RX 550W כרגע הכרטיס שבבעלותי הוא:Gigabyte 6600GT 128MB חשבתי על 9600GT 1GB מ: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2804 אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס מסך שאני מעוניין לקנות: Zotac GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E זה: http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=207&Itemid=305 במחיר 860 ש"ח יעבוד טוב במשחקים כגון Far Cry 2 ו- GTA IV? כלומר על גראפיקה מלאה? ברזולוצייה 1280*1024 ויהיה ניתן לחבר אותו ללוח אם שלי?מפרט של המחשב: לוח אם Gigabyte GA-M61SME-S2 מעבד AMD Athlon 64 x2 Dual-Core +3600 זיכרון 2GB DDR2 667Mhz לא זוכר ספק כוח צג Samsung T220P 22'' תודה..
-
- 12 תגובות
- 852 צפיות
-
-
זה המחשב שלי: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+ Asus M2NPV-VM nVIDIA GeForce 6150, AMD Hammer 667 OCZ Gold שתיים של 1ג מחפש כרטיס בסביבות 300, לא גיימר אבל לא עולים לי ה-call for duty החדש לדוגמא. אני מקווה שהנתונים מספקים ותודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיריץ משחקים חלק על רזולוציה של 1680 על 1050. כמו כן, חשוב לי מאוד שלא יהיה רועש (בלי שצריך להתעסק עם אחוזים של כרטיס מסך אם אפשר). הבנתי למשל שהכרטיס הזה די שקט: http://tms.co.il/product/6079 אבל כנראה (?) אוברקיל בשבילי, מה אתם ממליצים (האם יש לו מקביל גם ב 4850 ששקט באותו אופן) ? עדיפות להמצלות מפה: http://tms.co.il/cat/50 אין מפרט סגור, אבל לפחות E8400 עם P43 וספק שיחזיק את העסק.
-
- 12 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הזמנתי מ-TMS את הכרטיס עכשיו השאלות שלי הם האם הכרטיס הוא HD ? האם הוא יותר טוב מ-8800GT ? (כי המליצו לי להחליף ל-ATI) ולמה אין לעזאזל תמונות של הכרטיס בגוגל Sapphire Radeon 4850 512MB
-
- 11 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני מבין כמה שיותר זה יותר טוב , אבל מה המינימום ?
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום חברתי תמחשב לטלוויזה דרך היציה הצהובה TV-OUT נראה לי עכשו שאני רואה סרט בטלוויזיה רואים סביר לא כול כך טוב אבל מה שהכי מציק זה שהסרט עובד לאט הוא כזה נתקע מפעם לפעם זה לא סרט ספציפי זה סרטים באיכות די וי די שאני רואה במחשב חלק בלי הפרעות מישהוא יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה והמחשב נמצא ליד הטלוויזה הכבל פחות ממטר (אמרו לי שזה משנה) תודה מראש לכול העוזרים
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אנשים פה מקשקשים דברים סתם. אתם חושבים שאתם מבינים בכרטיסי מסך או במסכים ??? כול אחד פותח שירשור של מדריך לקניית"******" ובסוף המאמר אתה מבין שהבנאדם פה חוזר על דברים שכול אחד היה מבין ויודע גם מבלי לקרוא את המאמר.... זה כמו שקראתי לפני כמה ימים מאמר של איזה כתב אחד דודי גולדמן שחושב שהוא כתב מחשבים בעיתון ידוע והמליץ לאנשים איזה מחשב והסבר ככללי שבן אדם נורמאלי שלא מבין כלום יוצא עוד יותר מבולבל! ואותו דבר גם כאן! האין זהו פרום על תצוגה וחומרה ?????! אנשים לכול הרוחות תתעוררו שם! די לדבר כול הזמן על כרטיסים ומי יותר מהיר מהשני. את מי זה בכלל מעניין ????!!! טוב יש אנשים שזה מעניין אותם אבל הסיבה שבגללה אני מתעצבן היא שאני ועוד כמה אנשים שאלנו בכנות לגבי המלצות או שאלות ל…
-
- 12 תגובות
- 852 צפיות
-
-
חברה אני יכול להשיג 6200 64 BIT באותו מכיר של 9550 128BIT מה עדיף?
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי. מחפש תחליף לכרטיס נוכחי 8600GT, עד 400שח. מערכת: AMD Athlon 5200 2.71Ghz Asus M2N-E nForce570 Ultra ספק: 400W Kingston 2x KVR667 1G בעקרון המשחקים שאני מריץ ה-8600GT מסתדר איתו אבל הייתי רוצה גם שהכרטיס יסתדר עם GTA4. יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הייי שלום לכולם לאחרונה התייעצתי ברכישת כרטיס מסך וקניתי בסופו של דבר GTX660 של אסוס עם OC: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=558330.0 יש לי בעיה קטנה, שהייתה לי עוד לפני שהיה לי את הכרטיס אבל חשבתי שהכרטיס יפתור אותה כאשר אני מחבר את הטלווזיה בכבל HDMI לכרטיס ורואה וידאו במסך מלא אני מקבל כאלה לאגים... זה קרה לי עוד לפני שהיה לי את הכרטיס כאשר הייתי מחבר את הטלווזיה ישירות ללוח אם מין לאגים כאלה קטנים ממש לעיתים דיי קרובות למה זה קורה? יש דרך לטפל? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שמתי לב לתופעה מעניינית מוזרה לא רק אצלי במחשב כאשר נכנסים לאתרים לא כבדים וגם כבדים וגם באתר הזה במיוחד שיש הרבה פרסומות פלש באנרים הGPU של הכרטיס מתחיל להשתולל ולעלות ולרדת מ 0%עד 100% כול הזמן במהירות זה מצב נורמלי למחשבים שנבדקו ואן בהם בעיות כי לי זה לא מסתדר מה אתם אומרים
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
מועד הסרת אמברגו המידע עבור כרטיסי המסך החדשים מבית NVIDIA יהיה מעתה ה-19 בספטמבר - במקביל עבור צמד הדגמים המובילים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי העיכוב הקטן בהגעת הביקורות עבור ה-RTX 2080 - אנו מקבלים עדכון גם אודות הזמינות המעשית של אחיו הגדול לכתבה
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קניתי את הR9 290 MSI והתקנתי את הGAMING APP דרך הדיסק שמתי את הכרטיס על OC MODE והוא נשאר יציב על 300 כאשר אני משחק במשחק כמו MEN OF WAR 2 הוא עולה ל900 זה נורמלי? כאשר אני יוצא מGAMING APP הMODE נשאר? (כי שאני נכנס עוד הפעם זה לא נשאר לחוץ על הOC) הורדתי גרסה יותר חדשה של הGAMING APP מהאתר של MSI וזה אומר שהליבה רצה על 1000 (למרות שלא היה רעש מהמאווררים) אז מחקתי אותה והחזרץי את הגרסה המותקנית מהדיסק קיצר שמשהו יתן לי הדרכה איך להשתמש בR9 290 MSI. אני רוצה להריץ עלי THE WITCHER3 אז שמשהו יגיד לי איך לשים אותו על ביצועים גבוהים (סליחה על הבורות
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
היי נניח שיש מעבד ללא כרטיס מסך מובנה ובלוח אם יש יציאות מסוימות למסכים. האם הכרטיס מסך שקונים צריך להכיל את כל היציאות של הלוח אם כדי שכל היציאות יעבדו?
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
- 2 followers
-
-
מאחר וגם אני מיתלבט מאוד איזה מסך 19" לקנות חשבתי שבמקום לפתוח סקר, כל אחד יביע את דעתו מנסיונו האישי או ע"י ביקרות שהוא קרא או חויות שהוא שמע מאנשים שונים. להלן חמישה מסכי 19" מחברות שונות שמחיריהם נע בין 1600 - 1800 שקלים . כדי למנוע עוד שאלות היתלבטות בין סוגי מסכים בתקציב שנע בין המחירים שהוזכו קודם, ניפתח דיון שבסופו נכתיר את מסך ה19 הטוב ביותר בתקציב הנ"ל . 19 CTX EX950F FLAT LG FLATRON 19 F900B MAG 19 996PF Samsung 19 955DF 19''VIEWSONIC G90F בקיצור, מה אתה היית קונה? ולמה ? לינקים לביקורות יתקבלו בברכה .
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי לעבוד ב- 3D max, אך לצערי, גיליתי שהכרטיס הנוכחי שיש לי (Nvidia TNT2 32MB) לא מספיק טוב ואני נאלץ להחליף אותו לכרטיס אחר-חזק וטוב יותר. ייעודו הוא עיצוב גרפי בלבד והתקציב עומד על 200-250 דולר. מאחר ואני לא מבין בכרטיסי מסך אשמח לקבל חוות דעת,ביקורות והמלצות בנושא. תודה רבה וחג שמח לכל תושבי הפורום.
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-