עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי אני כבר המון זמן מחפש מסך, וכמו שאמרו לי פה חיכיתי למסכים של זמן תגובה נמוך... ראיתי שהם כבר מופיעים בעולם ושמעתי שיש כמה דגמים בארץ אבל אני לא מצאתי... אז אם למישהוא יש קישור לדגמים שיש בארץ (קישור למי שמוכר אותם...) זה ממש יעזור... תודה מראש אור חן.

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  2. האם יש הבדל משמעותי בין שני הכרטיסים? מבחינת הביצועים והמחירץץ

• 12 תגובות
    • 914 צפיות
  3. שלום לכולם , קניתי מסך LCD לא מזמן ואני כבר שבוע שבועיים עסוק בכיוונים של צבעים ושיפור התמונה במסך. למרות שהתקנתי את ה CLEARTYPE של מייקרוסופט שעזר בחלק מהמקרים עדיין יש פונטים לא ברורים ולא מספיק חדים כאילו הם שבורים.. זה בולט בדרך כלל בהתקנת תוכנות , משחקים וכו'.. בדסקטופ ובאינטרנט CLEARTYPE בהחלט מורגש אבל לא בכל המקרים. יש דרכים לשפר את זה ? ובכלל איך אפשר לכוון את המסך בצורה האופטימלית ביותר מבחינת צבעים וחדות ? ובאיזה פונטים אתם משתמשים בתור דיפולט ? תודה.

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  4. שלום לכולם אתם מוזמנים לראות את המפרט שלי חשוב לציין שהמעבד כבר לא באובר קלוק וגם לא הזכרונות... אז ככה אני מריץ את GTA IV על מסך 22 ברזולוציה של 1050X1680 המשחק רץ בצורה כמעט חלקה...כלומר יש תקיעות מעצבנות ,לפי מה שאני יודע מחשב כמו שלי ללא אובר קלוק אמור להפעיל את GTA ללא כל בעיה במיוחד שהחלפתי את הכרטיס מסך לPALIT 4870 אני אשמח על פתרונות אפשריות...חשוב לציין שמבחינת קרור אין לי בעיה.. במארז יש לי מאוורר קדמי 140 מ"מ שמכניס אוויר צד של 25 CM שמכניס..שניים אחוריים של 80 מ"מ שמוציאים ועוד 120מ"מ למעלה שמוציא...המעבד מתקרר על ידי ZALMAN 9700 (אני לא אהבתי אותו כלכך) .. פתרונות שלדעתי אפשרייות רציתי שתגידו מה דעתכם.... 1: לנקות את המשחה התרמית ולמרוח חדשה...על המעבד …

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  5. האם GEFORCE 2 400MX או RADEON X9250 ?

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  6. או את ה: MSI GF4 MX440 64Mb אני לא יודע אם זה DDR אתם יודעים? או את ה: ATI RADEON 9000 TV+DVI 64Mb אני לא יודע אם זה DDR אתם יודעים? או את ה: Chaintech GF 4 MX440 אני לא יודע אם זה DDR אתם יודעים? או את ה: Innovision Geforce 4 MX440 64MB DDR

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  7. משהוא במחיר לא יקר שיעמוד בעומס של שני מסכים, במחשב הנוכחי יש לי כרטיס מסך : GEF ORCE FX 5200 NVIDIA והמחשב והביוס קורסים כשאני מחבר שני מסכים, תודה דוד

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  8. Started by raz15,

תגידו מה ההבדל בין שני החברות? שניהם נותנים את אותם ביצועים לא? ההבדל הוא רק ב אקססורי שיש בקופסה לא? (בין GTX580 של GIGABYTE לבין 580GTX של ASUS) http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3625#sp http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=YqKMcRh44teNejV9&templete=2 תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  9. אפשרויות שאני חשבתי עליהם: 1. Axle nVIDIA GeForce GTS 250 1024MB 2. Sapphire ATI Radeon HD5750 Display Port 512MB DDR5 PCIe 3. Palit nVIDIA GeForce GTS 250 1024MB DDR3 PCIe 4. Sparkle nVIDIA GeForce GTS 250 1024MB DDR3 PCIe יש משהו נוסף? מי הכי כדאי? תודה TANGUSH

10. Started by imac,

זה עוד חברת קבר? כי שמתי לב שהכטיסים שלהם זולים בצורה משמעותית...

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  11. Started by byn007,

האם יש דבר כזה? כרטיס מסף על סלוט PCI ? או לפחות איזה שהוא כרטיס שיהיה לו יציאת TV שיושב על סלוט PCI, או אם קיים דבר כזה חיצוני? אן לי חריץ AGP במחשב יש כרטיס מסך ONBORD. תודה.

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  12. אני לא גיימר רציני, אבל אני רוצה כרטיס מסך טוב (יותר טוב מהג'יפורס המובנה שיש לי עכשיו). אני יכול להשיג את הכרטיס הנ"ל ב500 ש"ח. שווה? עוד שאלה, כשיצאו משחקים שתומכים בDX10 אני אוכל לשחק עליהם פשוט עם DX9 נכון?

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  13. הציעו לי יד שנייה. לקנות או לא ?

• 12 תגובות
    • 914 צפיות
  14. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לכרטיס גרפי. אני לא זקוק לביצועים הכי גבוהים. הוא צריך להיות מסוגל לתמוך במשחקים, גם חדשים, ברמה סבירה. אני לא מצפה ממנו להריץ משחקים בהגדרות הגבוהות ביותר. אני אשמח אם הוא יצליח להסתדר עם דברים שייצאו בשנתיים הקרובות, אפילו אם הוא יוגדר כדרישה מינימאלית להרצה... התקציב שלי נע בסביבות 500 ש"ח, וכבר הבנתי שזה לא ממש ריאלי... מצאתי את הכרטיס הזה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1483 הוא מתאים לדרישות שפרטתי? המחיר סביר? אתם מכירים משהו יותר טוב במחיר זהה פחות או יותר? תודה לכולם...

15. שבת שלום :-) אני מחפש כרטיס מסך בסיסי שהשימוש העיקרי בו זה חיבור המחשב לטלוויזיה באמצעות HDMI (כלומר הוא צריך להעביר גם אודיו). האם כל כרטיס מסך שקיים היום עם חיבור HDMI יודע לעשות את זה? ספציפית, האם הכרטיס הזה מספיק: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4875 ? תודה

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  16. אחרי כמעט חודש וחצי סוף סוף סנונית ראשונה (מעבר לשמועות/תמונות מודלפות) מגיגהבייט http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4884#ov מעט תמוה לראות את התוספת היחסית מזערית לתדרים, בעיקר ביחס לתוספת שהצליחו לסחוט מהGHZ 780TI, אבל אני מניח שמספרים הם בסופו של דבר מספרים, ונאלץ לראות את התוצאות בשטח בשביל להחליט. עכשו רק נשאר לראות מתי יהיה זמין לרכישה ובאיזה הפרש מחיר מהרפרנס.

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  17. ושאלתי היותר מדויקת היא, אם אני רוצה להריץ איתו משחקים על 2007WFP ברזולוציה הטבעית (כלומר 1050*1680) - האם אני אוכל להריץ את המשחקים החדשים של היום ברמה סבירה? מעבר לזה, הבנתי שזה הכרטיס הכי חזק עבור AGP היום, נכון? האם זה סביר לצפות שיהיה כרטיס מהדור הבא עבור AGP? אה, ועוד שאלה לגבי זה. בהינתן המפרט שלי - איזה ספק אני אצטרך בשביל לשדרג לכרטיס הנ"ל? תודה

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  18. Started by J0n1,

אני זוכר שיש איזה כלי של מייקרוסופט שמשפר את הכתב במסכי LCD. אאל"ט זה קשור לכרטיס מסך, לכן בחרתי לפרסם פה. אשמח לעזרה עריכה: זה קשור לווינדאוס ClearType

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  19. אהלן. אני מחפש כרטיס מסך למחשב ישן עם מעבד dual core 2.4 שיריץ GTA4 נורמאלי. הסתכלתי מחירים, GTX 8800 וGT 9800, כרטיסי מסך בני 5 אם לא יותר שנים עולים 800 שקל. הזוי. יש לכם אולי כרטיס מסך במחיר שפוי עם הדרישות שלי? תודה מראש לעוזרים (:

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  20. Started by slider,

כן, אני יודע שהיו כאן לפחות איזה מיליון ת'רדים עם הכותרת הזאת, ובכל זאת... קיבלתי עם המחשב החדש שלי [ראו מפרט] רק כ 2800 נק' ב 3DMARK . למה "רק"? כי כשנכנסתי ל ORB וחיפשתי אנשים עם כרטיס מסך ומעבד דומים לשלי, הופתעתי לגלות שלרבים מאוד מהם יש תוצאה הגבוהה משלי בכ 1000 ויותר נק'. יש לכם רעיונות למה זה כך?

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  21. Started by nik55,

הי האם ניתן לחבר 2 מסכים לG210 בו זמנית ופשוט להרחיב את התצוגה ל 2 מסכים?

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  22. Started by sheff2k1,

קראתי בויקיפדיה שלסדרת geforce 400 יש בעיות מסוימות עם opengl. כתוב שביישומים מסוימים יש נפילת ביצועים מאד משמעותית. מה ידוע לכם על הדבר הזה? האם זה רלוונטי במשחקים רבים? מצרף לינק: http://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_400_Series

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  23. בדיוק מחר אני רציתי ללכת לקנות את המחשב ובמזל חבר שלח לי את הלינק לפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422008.0 מה כדאי לקחת במקומו? כבר לקחת 250GTS? אם כן אז איזה? אם לא אז איזה HD4850 לקחת במקום? עדיף מTMSFOX אבל אם יש משהו ממש שווה במקום אחר אז אני ישמח לקבל המלצות למרות הכל

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  24. שלום לכם יש לי כרטיס מסך HD4850 TOXIC ורציתי לדעת האם כדאי לקנות כרטיס זהה נוסף ולחבר ביחד CF או למכור את הכרטיס שיש לי ולקנות HD4890בודד יש לי מסך "23 של SAMSUNG 2333SW

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  25. Started by moshiko211,

איזה מסך דק מתאים למשחקים כבדים בתקציב של עד 2000 שקל ותתנו לי כמה הצעות ולינקים בבקשה?

• 13 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים