עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הכרטיס שיש לי זה ראידון 9700 פרו הייתי עושה לו סופט מוד בעזרת דרייבר מיוחד לא יודע מה חבר שלי שלח לך באיימל הייתי יכל להפוך לה 800x כמובן זה לא היה הופך אבל היה משפר את הביצועים דרסטיט

• 13 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by 00Amir,

אני מעלה תמונה של GPUZ - אפשר לראות שכל התדרים נמוכים מהתדרים שנתקלים בהם בדר"כ. 700Mhz , 700Mhz , 1700Mhz במצב של Default שבשאר הכרטיסים אני רואה 738Mhz, 825Mhz , 1862Mhz ... יש מבחן באתר על GTS 250 - הכרטיס שלי נופל מכולם... גם שאני מנסה להרים אותו מתחילים ריצודים במסך והמחשב נתקע... עצות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  3. כרטיס המסך שלי Leadtek 8800 GTS נפח נשמתו בנסיבות שאינן ברורות לאחר 3.5 שנות שירות. אני רוצה לרכוש כרטיס מסך מקביל לו ברמת ביצועים. חשוב מאד לציין שהמשתמש במחשב הוחלף וכך גם הדרישות, במקור רכשתי אותו בשביל gaming כמובן, אך במחשב הנוכחי הוא מתפקד כ"סתם" כרטיס מסך לאופיס/אינטרנט ולא יותר. האם כרטיסי מסך בסיסיים כגון ה-GT210 או ה-HD5450 הנם שקולים לכרטיס האבוד או שמא טובים ממנו? תודה. אמיר.

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  4. Started by R0ck,

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_77.77.html

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  5. אהלן יש לי מסך מחשב ברזולציה 1920X1080 ועוד מסך LCD ברזולציה 1280X720. המסך מחשב מחובר דרך קבע לחיבור ה-VGA , וכאשר אני רוצה לראות ב-LCD אני מנתק את ה-VGA של המסך מחשב ומחבר לשם את ה-LCD. כל העניין הזה גורם כל הזמן להתעסקויות עם הגדרת רזולציה בכל פעם מחדש, ואף גרוע מכך - לפעמים לא רואים בכלל באחד המסכים בגלל שהרזולציה לא נתמכת. יש איזשהי דרך יותר אלגנטית לפתור את הבעיה עם מינומם התעסקויות?

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  6. האם יש Radeon HD 4850 2 GB בארץ?והאם יש אתר של חנות שמראה שיש לה? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  7. Started by lmlm,

רציתי לבדוק מחירים של כרטיסי ATI בחו"ל ואני רואה ש 1800XT לא מופיע שמה? http://www.ati.com/buy/pricespcusa.html :s05: מה קורה פה?

• 14 תגובות
    • 865 צפיות
  8. אני מתכנן לקנות מחשב ותכננתי לקחת איתו GIGABYTE 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E וראיתי עוד אפשרויות כמו: HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 אני לא יודע מה יתאים לי יותר ואם יש אופצייה יותר טובה משתי אלה.. המחשב יהיה Q6600 עם 4GB זכרון וישמש למשחקים סרטים וכו' אני רוצה כרטיס מסך טוב שיוכל לסחוב יפה גם משחקים עתידיים (כמו שלפני כמה שנים קניתי במחשב אחר GEFORCE 6600 והוא עדיין סוחב משחקים לא רע) תודה

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  9. חלק אומרים פה שאין הבדל בין הכרטסים מבחינת תצוגה וצבעים וזה תלויי במסך זה לא נכון היה לי כרטיס HD4870כפול ליבה שהייה על בהירות 1/3יותר מהברירת מיחדל ועכשוו יש לי XFX HD 7970 והתמונה הרבה הרבה יותר בהירה ובוהקת שלה היה ניתן לראות כלום באינטרנט זה ממש מפריע לעניים ואז הורדתי1/3 מהברירת מחדל ועכשוו זה יותר נורמלי גם הצבעים הרבה הרבה יותר משופרים ויפים מאוד גם אכות הטקס שופרה הרבה יותר שהמסך דל שלי לא חדש דגם Dell 2408WFP :-) עכשוו יש לי מסך חדש משופר כמה שיפרו את עוצמת התצוגה לפחות פי שתיים אפלו יותר מדהים

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  10. שלום לכולם, אני נמצא כרגע לפני קנייה של כרטיס מסך חדש. לצערי הקנייה היא לא בגלל שאני רוצה אלא בגלל שיציאת ה S-VIDEO של הכרטיס הנוכחי הפסיקה לעבוד... דבר שקרה לי 3 פעמים עם ה 7600GT עם כרטיסים שונים שהחלפתי כל עוד הייתה לי אחריות. עכשיו נגמרה האחריות ואני חייב לקנות חדש. שאלה ראשונה לגבי מה שכתבתי - זה נורמאלי שיציאת S-VIDEO תיהרס 3 פעמים בשנה?? אולי אני עושה משהו שאסור ושורף אותה? אני לא רוצה להרוס את הכרטיס החדש שאני אקנה. לגבי הכרטיס החדש אני מתכנן לקנות את ה 9600GT שמבחינת מחיר וביצועים נראה לי מתאים. אני בעיקר רואה סרטים בטלווזיה שמנוגנים במחשב אבל גם רוצה להיות מסוגל לשחק במשחקים מדי פעם.. ברור לי שהכרטיס הזה הוא לא חיה רעה אבל אמור להספיק לרוב המשחקים הצורה כזאתי …

• 12 תגובות
    • 865 צפיות
  11. Started by asaf23,

שמתי לב שהכרטיס של BFG מגיע עם 512 BIT ורוב הכרטיסים של ה 9800GTX מגיעים עם 256 מה ההבדל האם זאת סיבה מצדיקה לכך שהמחיר שלהם יקר ב 300- 400 שח ( במקום 1500-1600 אנחנו מדברים על כרטיס במחיר של 2000 שח פלוס מינוס) תודה לכל חברי הפורום הנפלאים שעונים בפירוט לכל שאלה:-)

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  12. היי יש ברשותי מחשב דיי חדש שנקנה לפני שנה המפרט הוא: I5 12600Kf MSi pro z690-p ddr4 16 RAM gtx 970 gainward gtx 970 asus Windows 11 64 bit אז ככה המחשב מזהה את שני הכרטיסים יפה מאוד ו 2 הכרטיסים עובדים ביחד ולחוד יפה מאוד. עדכנתי דרייבר חדש מהאתר של נבידיה. אבל כשאני נכנס ללוח הבקרה של הנבידיה הוא מזהה שני כרטיסים אבל לא כשהם בsli. מה פיספסתי? אולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הלוח בביוס? או אולי בגלל שכרטיס אחד הוא גרסת oc (מהמפעל) והשעון שלו קצת יותר מהשני אז אי אפשר? אשמח לקבל עזרה🙏

13. Started by pc student,

חברה קנו לי כרטיס מסך חדש gainward fx 5200 אבל עם חצי pcb הוא נתן ציון של 3600 בטרידימארק 2001 (לא se ועם מהירויות סטוק)

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  14. Started by kotvana,

אני קורא ביקורות ועושה רושם שזה כרטיס חז'ק ביותר. מנצח גם את ה-8800GT בכמה מקרים. אני מדבר על גירסת ה-DDR3 256BIT. העניין הוא שאני מתלבט בין 256 ל-512. את ה-256 אפשר להסיג גם ב-500 צ'קלז. אז אני מתלבט. גם המחשב שלי לא כזה פצצה. די מיושן. AMD 3000+ MSI K8N NF4 ULTRA קראתי פה שעדיף לי לקחת כרטיס חלש יותר כי ממילא אני מוגבל. זה נכון? אבל אני חושב לטווח רחוק, נגיד אני מחליף לוח ומעמד. עוד כמה שנים הכרטיס הזה יריץ משחקים ברזולוציה סבירה (1024*768), כשהאנשים לא נראים קרטונים מעוכים? תודה על התושובת.

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  15. Started by Nosh,

http://ati.amd.com/support/driver.html בנתיים לא שמתי לב לשינויים בביצועים באף אחד מהמשחקים שלי..

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  16. שלום, הכרטיס במנוחה על 70-80 מעלות במאמץ על אזור ה100 מעלות קירור פסיבי. ניסיתי להתקין כמה דריברים ובכולם המעלות ככה. יש משהו שלא עשיתי נכון? על כמה הכרטיס הזה אמור להיות? לא מצאתי את המידע הזה =\ אשמח לדעת אם יש צורך מיידי לממש את האחריות או שיש משהו לעשות... תודה.

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  17. Started by XpideR,

שלום כרגע הכרטיס מסך שלי הוא 8800gt הוא סבבה לגמריי אבל הקטע הוא שאני רוצה להביא מסך עם רזולוצייה 1900-1200 ואז הוא לא יחזיק טוב אז אני מתלבט כרגע בין הכרטיס הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_704&products_id=10819 שבמחיר מצויין לבין hd5770 שעולה 815 שקל באייבורי על מה כדי ללכת ? המפרט שלי הוא e7200 oc 3.8 p35ds3l 3gb ram enermax liberty 400w הספק יחזיק בכלל אחד מהכרטיסים האילו ?

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  18. יש לי מעבד יחסית ישן i3 2100 עם כרטיס מסך 7770 שלא עובד טוב אם אני קונה EVGA GTX750Ti יהיה לי צוואר בקבוק או לא?

19. אני מבין כמה שיותר זה יותר טוב , אבל מה המינימום ?

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  20. שלום לכם אני צריך למצוא שני מסכים במחירים הכי זולים שאפשר: Lg LCd 1730 אחד 17 אינץ' והשני 19 אינץ'. כמה שיותר מהר.... - תודיעו לי איפה אני יכול לקנות... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  21. אני מתכוון האם ati shppir הרקולס וכו אני מדבר על הכרטיס ראידון 9700 פרו השאלה שלי האם כל הכרטסים האלה לא משנה מה בן אדם יכך . כולם תומכים בה דדיפקס 9 וה agp 8

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  22. Started by Moty_p,

http://www.gigabyte.com.tw/Products/ViewImage.aspx?ProductID=2774 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5372 שווה את המחיר?

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  23. ????

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  24. אני מחפש כרטיס מסך טוב, תומך VIVO, רצוי לא מאוד רועש, בטווח המחירים 800-1200 ש"ח. אני לא ממש גיימר כבד, אבל הייתי רוצה שמשחקים חדשים יסחבו אצלי יפה, כך שנראה לי פחות קריטי אם זה fx5700, r9600xt או fx5900 מוחלש כלשהו. אם אפשר לקבל כמה המלצות, כולל מחיר (וחנות אם מותר), כש-VIVO זה חובה, ורמת רעש שלא תנפץ לי את הסתימות בשיניים. תודה

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  25. Started by locke,

יש איזשהו theme לווידוס או כל דבר אחר שיאפשר לי לראות בצורה נורמלית על הטלויזיה שמחוברת למחשב? כרגע הרזולוציה המינימלית שזה מאפשר לי זה 800X600 ועדיין הכתב לא ברור. אפילו עם גודל פונט מכוון על אקסטרא לארג' זה לא ברור. מישהו הבין על מה אני מדבר? מישהו יכול לעזור לי?

• 11 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.