עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Jack_g,

כיצד ניתן לעשות UNREGISTER למספר שהכנסתי ל 3DMARK2003? להסיר ולהתקין מחדש לא עוזר.

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by AmorphisM,

מסך Proview "חדש" שקיבלתי מחבר (שיש לו עכשיו LCD מצויין למנייאק).. המסך משום מה מזוהה כ Plug & play Monitor והתצוגה לא חדה ואפילו יש איזה מריחה שקופה כזו של קווי מתאר (חלונות, טקסט) קצת קשה להסביר צריך לראות, אני יכול לספק תמונה. מודל המסך הוא - 786N ולא הצלחתי למצוא לו דרייבר באינטרנט. מישהו יודע במקרה אם ככה מזוהים המסכים האלה או אם יש דרייברים מתאימים?

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  3. היי, ברצוני לדעת מהם ההבדלים בין כרטיסי RETAIL ללייט RETAIL אצל כרטיסי המסך של SAPPHIRE. דוד שלי קונה כרטיס 9600 XT 128MB שלהם: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_4_290&products_id=1483 ואני גם רוצה לדעת אם זה כרטיס RETAIL או לייט RETAIL... פשוט המוכר בחנות לא יודע מה זה לייט RETAIL וגם לא כתוב על האריזה (הוא אומר לי שהוא מכיר רק OEM ו-RETAIL בכרטיסי מסך). אני רוצה להיות בטוח שמה שדוד שלי קונה זה RETAIL. תודה.

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  4. יש לי Gf 4 ti 4200 של לדטק,ואני משדרג את המחשב, עכשיו זה אפשרי לחבר את הכרטיס מסך הנ"ל ללוח-אם התומך ב agpX8?

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  5. Started by HAIM511,

מחפש כרטיס שיתמוך לי במשחקים החדשים שיוצאים יהיה לי את המסך של סמסונג הt240 כך שצריך שיהיה תואם לו אני בעיקרון משחק בפארקרי וכרייסיס nfs נ.ב : אם אני מביא לוח אם sli ואני קונה נגיד 9800 gt מחברה מסויימת אני אוכל אח"כ לשים עוד אחד מחברה שונה ? תודה בכל אופן

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  6. Started by SubX,

אז.. יש לי דרייוורים שתואמים לWIN95 ותוכננו להם, הם עובדים גם בWIN98 אך הכרטיס לא עובד כמו שצריך והדרייברים לא חתומים. ניסיתי לחפש באתר החברה ולא מצאתי דרייברים תואמים ב100%. הינה דגם הכרטיס: MX86251MX + 3DFX Voodoo Rush ver 1.02.07 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  7. לא מצאתי להורדה! אבל מהאתר של ATI לא מGURU ואחרים! תודה רבה

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  8. http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-geforce-gtx,2270.html תדפדפו, כתוב קצר ולעניין

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  9. Started by manga05,

היי, אני צריך כרטיס טלויזיה בשביל: 1. להעביר קלטות וידאו למחשב (דרך חיבור RCA כמובן) 2. להקליט טלויזיה במחשב, כאשר אני לא משתמש בממיר דיגיטלי, ואני יכול להשיג ממיר אנלוגי (כמו שהיה לטלויזיות הישנות, שאינן היפרבנד, קווי זהב וכו') תנאי עבודה והנחות יסוד : 1. המחשב שלי 3GHZ , 1 גיגה זיכרון פנימי 400MHZ , הארדיסק 250 גיגה, צורב דיוידי, כרטיס מסך FX5200 NVIDIA (ציינתי נתון זה כדי לא לקבל המלצה על כרטיס שמעבד בעצמו ומטיל פחות נטל על המעבד) לא מדובר בכרטיס PVR, והמחשב לא מיועד להיות בסלון. הקלטה מטלויזיה תהיה לעיתים די רחוקות. 2. לשם העברת קלטות וידאו למחשב, אוכל להשיג טלויזיה עם יציאת SVIDEO, כלומר אם יש כרטיס שהכניסה שלו SVIDEO (ובלי כבלים שמורידים את האיכות מ SVIDEO ל…

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by guyishai,

שלום, היום בשעה טובה הגיע אלי הכרטיס מסך החדש שלי, התקנתי אותו פיסית, וכמו שתמיד המחשב אוהב להפתיע אותי בבבעיות ותקלות - גם הפעם הוא לא איכזב. מיד לאחר ההתקנה הפיסית המחשב הציג הודעה כשהדלתי אותו בקשר לבעיה עם אוברקלוקינג, למרות שאף פעם לא עשיתי אוברקלוקינג לשום חלק במחשב! בדקתי את הכ. מסך אח"כ והוא לא הגיע עם אוברקלוקינג. לאחר מכן הרצתי את FS2004 בשביל לבדוק את האיכות והביצועים. מאוד התרשמתי, אך כעבור דקה-שתיים כשהייתי באוויר במשחק והעומס של הגרפיקה היה גדול יותר - המחשב עף באופן מוזר. הוא לא עשה reboot אלא פשוט המסך נכנס למצב כמו standby והמחשב לא הגיב לכלום, לא כפתור הריסט ולא כפתור ההפעלה עזרו. רק כשניתקתי אותו מהחשמל וחיברתי הוא עבד. דבר מוזר נוסף שקרה הוא שעלה ריח מ…

• 12 תגובות
    • 915 צפיות
  11. Started by smoke_man,

תודה מראש

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  12. Started by manga05,

יש שני סוגים של SVIDEO TVOUT ? זה שמוכר לי זה ממש כמו של עכבר PS2 : במעגל מסודרים 4 פינים ומעין מלבד קטן כזה וכנראה שיש עוד אחד עם פשוט מלא פינים יש לי כבל שמתחבר לטלויזיה מהסוג הראשון, ובכרטיס מסך יציאה מהסוג השני מה אני יכול לעשות ?

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  13. Started by Oranili,

יש לי כרטיס X1950 עכשיו שאני משחק אני לא יכול לשים יותר מ60HZ על 1280X1024 כי המסך הוא 17 אינץ ובגלל זה היה לי את ה FPS הנמוך כל הזמן ! היה לי 60 קבוע ... וירד ל30 וכו' עכשיו ששמתי על רזולציה 1152X768 ו75HZ הוא עלה ל100 ... איך אני יכול להגדיר 1280X1024 על 75HZ?... תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by alfus73,

שלום. קניתי מחשב חדש. P4 ו- 3 גיגה הרץ. המחשב כולל בתוכו כרטיס מסך Onboard. שאני משחק במשחקים כמו פיפא 06 או דום3 כל כמה שניות המשחק נעלם ואני חוזר לשולחן העבודה. (המשחק עדין ברקע - הוא לא נסגר). רק שאני לוחץ על Alt+Tab אני חוזר חזרה למשחק וחוזר חלילה. האם הבעיה היא בכרטיס המסך (הגדרתי אותו למהירות של 64MB)? לאיזה כרטיס מסך כדאי לשדרג ( ברשותי יציאה של AGP*8. אני משחק במשחקים כמו פיפא06 או דום 3 וכו'.)? האם ניתן להפנות אותי לאתר כלשהו (חוץ מ- Zap)? מה טווחי המחירים?

• 12 תגובות
    • 915 צפיות
  15. אז אתמול יצא סופסוף הדרייבר החדש המדובר של NVIDIA והנה מספרים של Heaven 2.0 שהרזולוציה היא 1680 על 1050, הכל על הכי גבוה עם אקסטרים טסליישן: לצורך השוואה, דרייבר 197.41 (שניים לפני החדש): Unigine Heaven Benchmark v2.0 FPS:23.4 Scores:590 Min FPS:5.8 Max FPS:53.6 Hardware Binary:Windows 32bit Visual C++ 1500 Release Mar 7 2010 Operating system:Windows 7 (build 7600) 64bit CPU model:Intel® Core i7 CPU 920 @ 2.67GHz CPU flags:2698MHz MMX SSE SSE2 SSE3 SSSE3 SSE41 SSE42 HTT GPU model:NVIDIA GeForce GTX 470 8.17.11.9741 1280Mb Settings Renderirect3d11 Mode:1680x1050 8xAA fullscreen Shaders:high Textures:high Filter:trilinear Anisotropy:16x Occlusion:enable…

16. Started by michaelsko,

שלום, נתקלתי בכרטיס הבא בחנות של פנדה : GeForce FX 5900LE. - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5537 הבעיה היא שאני לא מוצא שום מידע רשמי על דגם ה-LE. באתר של פנדה כתוב שזה כמו ה-XT רק עם ליבה המהירה ב-50 מגה הרץ. אפילו באתר של NVIDIA אין שום איזכור לדגם הספציפי הזה. תהיתי אם מישהו שמע על דגם זה/ראה עליו ביקורת או מידע רשמי כלשהו ואני אודה לכל מי שיעזור לי במציאת מידע שכזה.

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  17. סקר : איזה כרטיס נותן תמורה הכי טובה ב-400 , 500 , 600 ש''ח בבקשה לרשום דגם מלא עם שם היצרן ( רצוי קישור לאתר החנות ) בצורה הבאה : עד 400 ש''ח עד 500 ש''ח עד 600 ש''ח

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  18. Started by taimor,

מבין שני כרטיסי המסך האלו, איזה מהם עדיף לפי דעתכם ?? וכמו שהבנתי מחירים דיי דומים. תודה, טימור.

• 12 תגובות
    • 915 צפיות
  19. כי אני חושב לעבור לוויסטה במיוחד בשבילו.

• 13 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by RazRoNvidia,

היי חברים יש לי שני שאלות: 1. הכרטיס שמצויין בכותרת יתאים ללוח אם gigabyte p35-ds3 ??? 2.הכרטיס ייכנס במארז CM RC-690 ?? תודה ויום טוב...

• 12 תגובות
    • 915 צפיות
  21. הורדתי מהאתר דרייבר 97.92 עכשיו באתר של ניווידיה הורדתי דרייבר 158.19 1. האם צריך להתקין רק את החדש שיוצא ז"א שהוא כולל את כל מה שהיה קודם או שצריך להתקין את שתיהם? 2. בכללי כל דרייבר שיוצא הוא כולל את קדמו פלוס שיפורים או לא?

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by Mohican,

MSI Geforce 4800 SE 128DDR VIVO PRO מול Msi Geforce Ti 4600 -vtd 128 ddr איזה עדיף?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  23. Started by DarkShnizel,

חבר שלי קונה PowerColor x800XTPE+VIVO, אפשר לדעת באיזו איכות הוא מקליט וידאו(Video in)? תודה.

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  24. מצטער על הבורות... ולמי שיודע, הכרטיס מסך שמגיע על הלוחות של אינטל, יותר טוב או פחות טוב מGeForce 2 MX?

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  25. Started by tranq,

היי. מחפש תחליף לכרטיס נוכחי 8600GT, עד 400שח. מערכת: AMD Athlon 5200 2.71Ghz Asus M2N-E nForce570 Ultra ספק: 400W Kingston 2x KVR667 1G בעקרון המשחקים שאני מריץ ה-8600GT מסתדר איתו אבל הייתי רוצה גם שהכרטיס יסתדר עם GTA4. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים