עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן יש לי מסך מחשב ברזולציה 1920X1080 ועוד מסך LCD ברזולציה 1280X720. המסך מחשב מחובר דרך קבע לחיבור ה-VGA , וכאשר אני רוצה לראות ב-LCD אני מנתק את ה-VGA של המסך מחשב ומחבר לשם את ה-LCD. כל העניין הזה גורם כל הזמן להתעסקויות עם הגדרת רזולציה בכל פעם מחדש, ואף גרוע מכך - לפעמים לא רואים בכלל באחד המסכים בגלל שהרזולציה לא נתמכת. יש איזשהי דרך יותר אלגנטית לפתור את הבעיה עם מינומם התעסקויות?

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  2. שלום לכולם, עדכנתי ל 8.1 ואני תוהה אם יהיה שיפור בביצועי המשחקים הקרובים כמו BF4 ו Batman וכו' שיבואו עלינו לטובה. האם כרטיסים שתומכים ב DX11 ׁ(כמו שלי למשל - GTX 680 ) יוכלו להנות משיפורים המדוברים ? יש את הסרטון של MS הזה שמדבר קצת על הביצועים שהצליחו להגיע אליהם :

3. אני מתכנן לקנות מחשב ותכננתי לקחת איתו GIGABYTE 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E וראיתי עוד אפשרויות כמו: HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 אני לא יודע מה יתאים לי יותר ואם יש אופצייה יותר טובה משתי אלה.. המחשב יהיה Q6600 עם 4GB זכרון וישמש למשחקים סרטים וכו' אני רוצה כרטיס מסך טוב שיוכל לסחוב יפה גם משחקים עתידיים (כמו שלפני כמה שנים קניתי במחשב אחר GEFORCE 6600 והוא עדיין סוחב משחקים לא רע) תודה

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by asaf23,

שמתי לב שהכרטיס של BFG מגיע עם 512 BIT ורוב הכרטיסים של ה 9800GTX מגיעים עם 256 מה ההבדל האם זאת סיבה מצדיקה לכך שהמחיר שלהם יקר ב 300- 400 שח ( במקום 1500-1600 אנחנו מדברים על כרטיס במחיר של 2000 שח פלוס מינוס) תודה לכל חברי הפורום הנפלאים שעונים בפירוט לכל שאלה:-)

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by boom!,

אני אוטוטו קונה מסך חדש ואני רוצה לדעת מה יותר טוב, הLG 17 FLATRON T710BH EZ או הSamsung 17 CRT SyncMaster 793DF?

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  6. שלום לכולם אתם מוזמנים לראות את המפרט שלי חשוב לציין שהמעבד כבר לא באובר קלוק וגם לא הזכרונות... אז ככה אני מריץ את GTA IV על מסך 22 ברזולוציה של 1050X1680 המשחק רץ בצורה כמעט חלקה...כלומר יש תקיעות מעצבנות ,לפי מה שאני יודע מחשב כמו שלי ללא אובר קלוק אמור להפעיל את GTA ללא כל בעיה במיוחד שהחלפתי את הכרטיס מסך לPALIT 4870 אני אשמח על פתרונות אפשריות...חשוב לציין שמבחינת קרור אין לי בעיה.. במארז יש לי מאוורר קדמי 140 מ"מ שמכניס אוויר צד של 25 CM שמכניס..שניים אחוריים של 80 מ"מ שמוציאים ועוד 120מ"מ למעלה שמוציא...המעבד מתקרר על ידי ZALMAN 9700 (אני לא אהבתי אותו כלכך) .. פתרונות שלדעתי אפשרייות רציתי שתגידו מה דעתכם.... 1: לנקות את המשחה התרמית ולמרוח חדשה...על המעבד …

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  7. Started by matizami,

ברשותי 9800GTX 512MB של CLUB3 קצת יותר משנה וחצי. לאחרונה כששיחקתי במשחקים כבדים (באטמן) שמתי לב שהכרטיס מסך רועש יותר מדי. כיוצאים מהמשחק אחרי 2-3 דקות כבר אין את הרעש של הכ.מסך. חשבתי לא נורא, הוא סוף סוף עובד. לעומת זאת, שאני משחק במשחק חלש כמו FOOTBALL MANAGER, אין רעש. השבוע התקנתי דרייבר 190.62 במקום 180 שהיה. עכשיו ,הכרטיס מסך לא מפסיק לעשות רעש גם אחרי שיוצאים מהמשחק. הדרך היחידה להשתיק אותו הוא לעשות ריסט למחשב. ניקיתי את הכ.מסך כמה שאני יכול. טמפ' במצב מנוחה: טמפ' בזמן משחק:

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by spitzi,

היי, פרסמתי שאלה על FPS נמוך בפורום תמיכה טכנית. במחשבה שניה, אולי ההודעה מתאימה יותר פה. אז סליחה על הכפילות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=527113.0 לתשובותיכם אודה.

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  9. כל כרטיס midrange בילעדי לNvidia מקבל את המוספיות GT , נכון? GE FORCE 6600GT , ge force 7600gt ואפילו כרטיס הmid-to-high ge-force 7900GT הידוע לשימצה בתור כרטיס אכזרי , עכשיו תראו את זה , הופיע לפניי כמה דקות במבזקים מהרשת... http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=935

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  10. יש לי RADEON 9800 PRO, כל הזמן היציאה המדוברת הייתה מחוברת לטלויזיה שיש לי עם כבל S VIDEO של 5 מטר. בזמן האחרון היו הרבה קפיצות חשמל בבית. עקב כך הטלויזיה נדפקה, ולא משנה מה אני מחבר אליה ולא משנה גם לאיזו כניסה היא מציגה מסך כחול ולא מוציאה שום סאונד. החלפתי טלויזיה ועכשיו גיליתי שיש בעיה גם עם כרטיס המסך. המחשב מראה שהוא מחובר לטלויזיה גם כשהוא לא, וכשהוא כן מחובר הטלויזיה לא מראה את מה שהיא אמורה להראות ומתנהגת כאילו לא מחוברת לשום דבר. אני חושב שיציאת ה S VIDEO שרופה, אני לא מאמין שיש לי אחריות כי עברו כבר כמעט 3 שנים. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות? יש אפשרות לתקן? יש אפשרות לבדוק מה התקלה?

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  11. היי חבר'ה! פירסמתי אתמול שאני צריכה מפרט מחשב לחברה שלי שמתחילה ללמוד עיצוב גרפי. הציעו לי לפתוח ת'רד פה ולשאול איזה כרטיס מסך מומלץ ביותר למחשב כזה. התקציב הוא בערך 400-500 ש"ח אם לא צריך כרטיס ממש ממש חזק. האם הכרטיס הבא מספיק: Sapphire Radeon 3850 256MB DDR3 Retail תודה על העזרה מראש מורן

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  12. שמעתי על הדבר הזה שאם אתה מריץ סרט "פרוץ" אז הכבל מזהה ומוריד את האיכות לאיכות SDTV האם קומפוננט זה הכבל? והאם זה גם מתייחס לכרטיסי מסך? (כמובן שאני מתכוון לשימוש בסרט HD)

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  13. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3563499,00.html מכרו שבבים של כרטיסי מסך למחשבים ניידים פגומים! השבבים פגומים בכך שבמעטפת התרמית החיצונית ישנה תקלה. הפתרון שלהם יהיה להוציא דרייבר אשר יפעיל את האוורור מוקדם יותר וכך יפתור את בעיית החום. מקור NVIDIA http://www.nvidia.com/object/io_1215037160521.html

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  14. Started by kotvana,

אני קורא ביקורות ועושה רושם שזה כרטיס חז'ק ביותר. מנצח גם את ה-8800GT בכמה מקרים. אני מדבר על גירסת ה-DDR3 256BIT. העניין הוא שאני מתלבט בין 256 ל-512. את ה-256 אפשר להסיג גם ב-500 צ'קלז. אז אני מתלבט. גם המחשב שלי לא כזה פצצה. די מיושן. AMD 3000+ MSI K8N NF4 ULTRA קראתי פה שעדיף לי לקחת כרטיס חלש יותר כי ממילא אני מוגבל. זה נכון? אבל אני חושב לטווח רחוק, נגיד אני מחליף לוח ומעמד. עוד כמה שנים הכרטיס הזה יריץ משחקים ברזולוציה סבירה (1024*768), כשהאנשים לא נראים קרטונים מעוכים? תודה על התושובת.

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  15. ממה שאני ידעתי שVSYNC לא אמור להשפיע כלל וכלל על הקריאת תמונה בSLI. הבנתי שיש דרך אחרת לעשות את זה, שיניתי בלוח בקרה של NVIDIA את הSLI RENDERING MODE, ניסיתי את כל המצבים:Force alternate frame rendering 1 and 2. אך מה שזה גרם לזה, שהFPS ירד מ90+ ל59 ועדיין זה לא פעל חלק, אבל, קששמתי בהגדרות של הלוח בקרה על NVIDIA RECOMMENDED ובמשחק הפעלתי את הVSYNC זה כן פעל חלק, איך יכול להיות שהVSYNC כן משפיע? ואם הVSYNC באמת משפיע, אז גם הMax pre rendered frames גם משפיע? והאם זה נכון שברגע שאני עם SLI אז הPRE RENDERED מוכפל? זאת אומרת שאם הדיפולט זה 3 אז בSLI זה בעצם 6? מצאתי את זה: http://forum.notebookreview.com/alienware/151354-big-afr-vs-sfr-question.html שמסביר חלק מהדברים, אבל…

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  16. Leadtek Geforce FX6600GT 128MB DDR III Retail AGP איפה אני יכול להשיג את הכרטיס מסך הזה.. כמה הוא עולה תקציב: עד 2000 ש"ח (תנו לי את ההצעות הכי זולות)

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  17. שלום לכולם אני בטוח שיש עוד כמה הודעות בנושא אבל לא מצאתי אחת שבדיוק תשאל את השאלה שלי, נגיד ואני רוצה להרכיב מפרט למשחקים מתי עדיךף לקח זוג של HD 6850 ומתי עדיף לקחת 570 GTX , במה זה תלוי בסוג המשחקים שאני אשחק? במסך שבוא אני אשתמש? (Dell UltraSharp U2311H 23" ) אני מדוע לסיכון שיש משחקים שיודעים לעבוד עם כרטיס אחד בלבד , אבל עדיין אני רואה שחבר'ה מביני עניין פה בפורום ממליצים מדי פעם על זוג כרטיסים, איך יודעים? תודה רבה לכל המגיבים ובוקר טוב

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  18. Started by niv_lavi,

אהלן, הכרטיס הנוכחי הוא ati radeon hd 4800 אני צופה במחשב בסרטים ומשחק ממש במידה מועטה. כרגע למשל אני משחק במשחק רשת שנקרא blacklight retribution. אני מחפש כרטיס מסך שיהיה שדרוג לנוכחי ויאפשר לי להתמודד עם משחקים חדשים ברמת החובבן ולא גיימר קיצוני. האם ניתן למצוא משהו ב 500-700₪. שאלה נוספת, האם בדרכ עושים מבצעים לקראת ה Black Friday ומומלץ להמתין? תודה ניב

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  19. Started by Pollik,

שלום. בימים האחרונים התחלתי להרגיש שהביצועים ב-COD4 מתחילים לרדת. מתי שיש עשן זה יכול להגיע ל-10 FPS... ראיתי לפני כמה ימים עוד הודעה של מישהו שהתלונן על הביצועים ב-COD4. עכשיו, נזכרתי שלפני כמה ימים החלפתי לדרייבר הבטא, 177.83. עכשיו, חשבתי שזה מה שגרם לירידה בביצועים. האם זה יכול להיות? מפרט: EP35C-DS3R Q9300 @3.11Ghz Gigabyte 9600GT @ 760/1900/1020

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  20. היי אנשים, אני בדיוק מסיים לבנות מחשב חדש, ואני מאוד מתלבט בנוגע לכרטיס מסך. מצד אחד, יצא כבר דור חדש (5850) שנראה מדהים, אבל הוא יקר יחסית ואני לא בטוח אם אני צריך את הכרטיס הזה (אני לא גיימר כזה רציני, אבל אוהב לשחק מידי פעם), וחשבתי אולי לקנות לעכשיו כרטיס פשוט יחסית כמו 4850 ולשדרג עוד שנה שה5850 יהיה במחיר יותר זול... מה אתם חושבים? כדאי להוציא את האקסטרא 700 שקל עכשיו? האם יש בכלל צורך בכזו מפלצת כרגע? כל עצה תעזור לי, אני אמור לסגור את המפרט היום תודה

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  21. מטרה: שדרוג המערכת לצורך שיפור מקסימלי בביצועי גיימינג בתקציב שניתן. תקציב: 1000 ש"ח מערכת קיימת : מעבד : E4500 CORE2DUO CONROE כרטיס מסך :GEFORCE 8400GS 512MB PCIE זכרון פנימי:KINGSTON 2GB DDR2 800 MHZ לוח אם: ASUS P5KPL-VM G31 ספק:EZCOOL -ATX-300 JSP 300W מסך: LG W2261V הבהרות נוספות: אין איזושהי שאיפה להריץ את כל המשחקים הכי כבדים על Very High עם פילטרים וכו'... הרצה חלקה של משחקים על Medium תהייה גם מספקת. הכוונה למשחקים דוגמת: Assassin's Creed , Brothers in Arms - Hell's Highway ודומיהם. הייתי ממליץ לקחת ספק ב 350 ש"ח , משהו כמו Tomahawk 450W Active PFC 12cm. וכרטיס מסך hd4850 בעוד איזה 750 ש"ח. השאלה אם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק.או שאולי עדיף להשקיע חלק מהתקציב על…

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  22. ??? יש סיכוי שהוא יגיע עם ליבה R350? או ש-MSI מייצרת אותו רק עם ליבה R360? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  23. Started by Wormy,

קניתי אתמול כרטיס מסך ATI RADEON HD3450 AGP. יש לי 2 מערכות הפעלה: XP ו-7. כשאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס ב-XP, אין שום בעיה. הכל מותקן כמו שצריך אבל כשאני מתקין את הדרייבר ב-7, ההתקנה אמנם "הסתיימה בהצלחה", אבל ה- Catalyst Control Center (CCC) לא הותקן בכלל. כמו כן, כשאני מפעיל ערכת נושא של AERO, יש כל מיני עיוותים (הכפתור START לא רואים טוב, התמונת DESKTOP לפעמים עם מלא קווים, החלון של מישהו שנכנס למסנג'ר לא נראה טוב, ה- Desktop gadgets לא נראים טוב וכו'). אם אני מחליף לערכת נושא שהיא לא AERO, הכל עובד בסדר. את הדרייבר לוינדוס 7 הורדתי מהאתר של ATI מישהו מכיר את הבעיה או יודע איך לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  24. אני מחפש כרטיס מסך טוב, תומך VIVO, רצוי לא מאוד רועש, בטווח המחירים 800-1200 ש"ח. אני לא ממש גיימר כבד, אבל הייתי רוצה שמשחקים חדשים יסחבו אצלי יפה, כך שנראה לי פחות קריטי אם זה fx5700, r9600xt או fx5900 מוחלש כלשהו. אם אפשר לקבל כמה המלצות, כולל מחיר (וחנות אם מותר), כש-VIVO זה חובה, ורמת רעש שלא תנפץ לי את הסתימות בשיניים. תודה

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  25. Started by Nils_ Holgerson,

אהלן חבר'ה. אני הולך לקנות מחשב חדש, הרכבים שלו עדיין אינם מוגדרים. כרגע אני מחפש כרטיס מסך, שיתאים למשחקים. חשבתי על זה: http://www.skypc.co.il/sg_product~AX4870512MD5~8~0.htm או עלGTX260 שמחירו דומה. מה ההדלים בינהם? מה עדיף? האם יש משמעות לזיכרון של 896 מ"ב לעומת 512 מ"ב בלבד? אני לא מבין גדול מדי בכל העסק, לכן אשמח אם תסבירו לי במילים פשטות ככל שאפשר, ולא במושגי היי-טק. תודה ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.