כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אתמול דוד שלי חזר מארצות הברית וביא לי אותו משם אני יודע שהוא לא יצאה עדיין אבל דוד שלי עובד שם הוא קבל אותו אז הוא הביא לי אותו מה הנתונים שלו אמרו שכמו 6800 הרגיל תודה
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות 6600 GT ל AGP ורציתי לשמוע המלצות בעניין החברה........ תודה
-
- 13 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי קונה מחשב חדש. הוא מתעסק בעיקר עם תוכנות גרפיות כמו פוטושופ וכו'. הוא לא מתעסק במשחקים אבל כן רוצה כרטיס מסך סביר בסביבות 80-100$ הציעו לו את : ATI SAPPHIRE PCI-E X600PRO 256MB DVI 128BIT OEM 85$ ATI SAPPHIRE PCI-E X550 256MB VIVO+DVI 128BIT 95$ האם כדאי לקחת את אחד מהם? ואם כן איזה יותר טוב? אם לא אחד מהם, אז איזה כן כדאי? באיזה מחיר? ואיפה ניתן להשיג? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה EVEREST Home Edition נכנסתי לDisplay---> Monitor ואז ראיתי שם ת'פרטים על המסך .. ורשום שם Supported Video Modes 1024*786 105Hz כמובן שיש שם עוד מצבים של תצוגה .. השאלה היא בקשר לרזולוציה הזאת כי בה אני משתמש... וכשנכנסתי לשנות את ה Hz היה אפשר עד 85 ולא יותר מזה.. יש אפשרות כמובן לעשות שהוא יראה לי גם מצבים שהוא לא תומך בהם אבל היה רשום שהמסך שלי תומך עד 85.. השאלה שלי היא אם מישהו באמת יודע מה הוא ה Hz המתאים ברזולוציה הזאת למסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
בשביל זה תודה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
הי חברים, אשמח לסיוע בבחירת כ. מסך חדש > מבחינת תקציבית אין לי מספיק ל3080 אבל כן אוכל לבחור בין 3070TI ל6900XT. אני יודע שה-TI מעט חלש יותר אבל RAYTRACING זה אלמנט חשוב. מה דעתכם? ההבדל במחיר בין השניים הוא כמעט זהה עבורי.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני ראיתי שיש לksp את המבצע של ה6800gt ב1800 שקל, ואני מעוניין לקנות אותו. יש לי מערכת חלשה יחסית- amd xp athlon 2000 ecs kt600-a 256 sdr אני לא מתכוון לשדרג בזמן הקרוב, אז אני רוצה לדעת אם הוא יחזיק במערכת שלי, או שאניי אהיה חייב לשדרג כדי שהוא יפעל כמו שצריך תודה לעוזרים, אלי
-
- 13 תגובות
- 818 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם כרטיס מסך 4770 קיבלתי משחק HAWX שדרישות החומרה הם כרטיס מסך מהרשימה הבאה: geforce 5900/6/7/8 או ATI readom X800/9800/X1300XT/HD 2000-4000 האם כרטיס המסך מתאים למשחק ?
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
הכרטיס עבד טוב ופתאום אתמול הוא לא מגיב, המעורר של הכרטיס עובד אבל שאני מחבר את המסך הוא לא מגיב יש לי לוח אם הם כרטיס מסך מובנה. מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
השאלה כמובן בגדול היא מה ההבדל בין גרסת ה1GB ל 2GB בטח לא ה60 ש"ח ;D (המסך שלי הוא 1600 רזולוציה לא 1900) ... אילו הכרטיסים שאני לגבם בהתלבטות כבר כמה ימים http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=14-125-385&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=-1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Page=3#scrollFullInfo ג'יגה בייט גרסת 1G http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=14-102-954&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=-1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Page=2#scrollFullInfo ספיר גרסת 2 ג'יגה + כפ…
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה שאני חושב עליה הרבה ואני צריך שתגידו לי מה דעתכם: יש לי פנטיום4 2.4 אם 256 זיכרון וכל זה. יש לי הרבה משחקים כמו דום3 או ניד פור ספיד אנדגראונד2 שלא פועלים לי על הגדרות גבוהות בקיצור נמעס לי מהכרטיס מסך שיש לי והחלטתי שאני רוצה לקנות כרטיס מסך. יש לי מספיק כסך שחסכתי לכרטיס מסך וחשבתי על רדון 9800 אם 126 וגם חשבתי על רדון 9600xt אם 256 זיכרון. אני רוצה לדעת ממכם מה יותר מתאים למחשב שלי מי בין שתי אלה? מה יפעיל לי משחקים יפה כמו דום3? ואם יש לי 126 זיכרון זה יעשה את המשחק איטי? מה זה ישנה?
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבוע-שבועיים הקרובים, ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך. כמה שאלות : מה ההבדל בין החיבור AGP x8 לבין PCI express, מה יותר טוב?? איזה חברה הכי טובה?? (GeCube, Gigabyte, Sapphire, Leadtek) מה עדיף של ריידון או ג'י פורס?? התכנון הוא לקנות משהו מקביל ל- x1950pro של ריידון, יש הצעות?? תודה לעוזרים נדב
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כמו כרטיס USB שאז היה אפשר לקנות ולהוסיף מאחורי המחשב 2 יציאות האם יש את זה גם בHDMI כי אני לא רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי קניתי לפני שנתיים והוא מספק את הסחורה וכמובן איפה אפשר לקנות כזה דבר אם אפשר להביא לינק בבקשה... יש לי טלויזיה LCD שקניתי לחדר ואני מעוניין לחבר את המחשב עם HDMI ולא עם הקומפוננט הרגיל
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שמעו הורדתי את הדרייבר החדש של [ל win 7 nvidia ]אני בא להתקין אותו עושה next next ואז זה בא להתקין זה טוען ישר עד הרבע פיתאום זה ניתקע המסך עושה כזהrefrash ואז אחרי שעה זה מראה לי תהודעה הזאת : תמונה : דרך אגב המערכת 32bit וניסיתי שלוש פעמיים וזה עדיין ככה מה לעשות? וגם זה הגירסה 196.21 אם אני לא טועה משהו כזה
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
עדיפות לATI מיועד למשחקים בשביל חבר תודה
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך טוב (לא יקר מידי) לAGP שיכול לתמוך באובליביון וCOD4 איזה כרטיס מומלץ?? ושוב לא יקר מידי. יש לי לוח אם של MSI PT-8 Neo-v תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום. בניתי מחשב לפני בערך שנה ובמהלך הבניה נגמר התקציב והוא נאלץ לחיות עם כרטיס מסך ג'יפורס 7300 העתיק חח(כן כן 128 מב שמתוכם 88 הולכים רק לווינדוס 7 חח) בקיצור מפרט המחשב הוא: amd 1055t 6 cores gigabyte 870a ud3 4gb ram antec 12 hundred(just to let you know that i got full tower so i have space lol) corsair TX750w וזהו נראה לי... מחובר ל19 אינטצ+לטלויזיה LCD 32 אינטצ HD RDY.. בקיצור אני יודע שהתקציב זוועתי בגלל זה אני צריך עזרה בחיפוש באתר יד2 למשהו נורמאלי..מצאתי בנתיים כל מיני GTX280OC וGTX260.. אני יכול להגיד כשבניתי אותו רצית את הכרטיס HD6950 שאז עלה 1500 ועכשיו 850... אבל עדיין לא בתקציב חח קיצור אני אשמח לעזרה ..ואולי גם לדעה על החלקים.. בכל זאת עברה שנה חח וגם כש…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
כרגע המחשב עובד עם הכרטיס המובנה, כך שאני מניח שכל כרטיס יהיה שיפור (יש סלוט AGP). הייתי עושה גם הרחבת זכרון, אבל זה לוח מיקרו אז יש רק 2 סלוטים, וחוץ מזה זכרון DDR1 די יקר בימינו. המחשב לא שלי... לפני שידעתי את המפרט המדוייק חשבתי לשים לו X800GTO, אבל יש לי הרגשה שאפילו כרטיס כזה לא ינוצל ע"י המפרט הנ"ל. למישהו יש הצעה יותר משתלמת? (אגב, התקציב הוא 600 שקל. את הכרטיס הנ"ל מצאתי ב460. אם יש כרטיס יותר משתלם באזור ה300 שקל, אז אפשר גם לשדרג את הזכרון בכסף שנשאר)
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך ב 3,000 בערך. אם אפשר לקבל המלצות בנשוא ושאלה - מה זה אומר GDDR3 ? מה הבדל בין GDD3 למשהו אחר? * כדאי לחכות לכרטיסים החדשים של nvidia? ומתי בערך הם יגיעו? תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב כמו בכותרת אני רוצה למשחקים ועריכת וידאו ו2+ מסכים יש לי לוח אם z68a-d3-b ספק של אנרמקס 550W זיכרון ראם של 6 גיגה יש לי 1600 ש"ח לזה יש מצב ליותר אם אבא שלי ישנה את דעתו ויסכים להשתתף איתי בקניה של הכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
נכון לעכשיו קיבלתי מחנות המחשבים המלצה על CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 שקצת יקר לי מדי וקצת עולה על הדרישות לדעתי. אני כן מתכוון להשתמש בPS CS2 וכן אריץ ויסטה. אבל יש כרטיסים שיכולים לתת לי מענה טוב ב600 שקלים ואפילו פחות, לא? אלו הכרטיסים הנוספים שאותם אני שוקל: nVIDIA GeForce 7300GS 512MB Pine XFX nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe Leadtek Radeon X1300PRO 512MB PCIe Palit Radeon X1550 Super 512MB PCIe Palit תודה מראש על כל עצה!
-
- 12 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, האם יש הבדל גדול בביצועים בין הכרטיס Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3G לבין GeForce GTX970 GPU - 4G Phantom Edition ? -משחקים כגון - CALL OF DUTY \ אססן קריד \ FAR CRY האם יהיה הבדל משמעותי בביצועי המשחק? הכרטיס אמור לרוץ על מערכת: -I7 4770K -16GB -SSD EVO - מסך 24 \ 32 (משתנה) כמובן שמדובר בהגדרות הגבוהות ביותר. תודה מראש. + תגובה לדיוןהוסף סק
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. איזה כרטיס הכי חזק בתקציב הנ"ל ? ללא OC..רק AGP תודה
-
- 16 תגובות
- 926 צפיות
-
-