כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני רוצה לדעת מה הבדל בין 460GTX לבין 465 של ניוידיה לבין 5770 של ATI תקציב 1400 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הספק מורכב במקום כונן הדיסקטים ומספק עד 300W לכרטיס-המסך, בזרם 25A על מסילת ה12V http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20060228231307.html יהיה נחמד אם הוא יגיע עם ווסת מתח, לאוברקלוקרים שבינינו.
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום!!! אני מביא מחו"ל כרטיס מסך חדש ורציתי להיתייעץ עימכם לגבי הכרטיס... עומדות לפני שתי אפשרויות: 1. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102538 2. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814150091 הכרטיס הראשון הינו x800xl של סאפייר עם קירור של זלמן, הכרטיס השני הינו 6800gt של xfx..... איזה מבין שני הכרטיסים הוא המומלץ ביותר בשבילי? אם יש כרטיס אחר שלא נתתי לינק אליו שיותר טוב/משתלם מאלה, אני אשמח לשמוע עליו...
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי 8800GT על לוח P35DS3R ואני רוצה לתת לו בוסט עם כרטיס יותר חלש, סביר להניח משומש. האם זה אפשרי, אם כן איזה כרטיסים מומלצים למערך ואיך בכלל אני מחבר אותם פיזית?
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
למישהו יש מידע האם הכרטיסים של גיגה בייט 3080 שורה תחתונה עובדים כמו שצריך? וספציפית לדגם GIGABYTE GEFORCE RTX 3080 GV-N3080EAGLE OC-10GD תודה
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
קראתי בכמה אתרים מידע שונה, חלק אומרים שזה 9700 מומהר ויהיה לו 10% ביצועים יותר, חלק אומרים 30. אשמח לקבל מידע או לינקים מקצועיים יותר תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אז מישהו מהמשפחה טס לארה"ב. ואבא שלי רוצה להזמין משם כרטיס ללכידת ווידאו כי הוא רוצה להקליט אירועים משפחתיים ל-DVD ובכך לסיים את עידן הקלטות... אז דרישותיו הם: שהאיכות תהיה DVD. האם זה קשור לרזולוציה של ההקלטה? או האם האיכות של הקלטת תיקבע את איכות ההקטלטה? ואני רוצה גם לערוך את הסרטים (למשל החתונה של ההורים שלי היא לפני 20 שנה ואין שם עריכה, אני לא רוצה לערוך סרט ששוקל 4 ג'יגה...המחשב יעמוד בעומס בכלל?) האם מספיק לי כרטיס סטנדרטי ואז ההמרה ל- DVD תעשה את השינוי? אני לא ממש מבין בזה. יש שני סוגים כרגע, USB ו- PCI מה יותר עדיף? לי אמרו PCI...יש בעיה עם ה- USB? התקציב עד 200 $ תודה
-
- 15 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום הלך לי היום הx1950pro עכשיו אני דיי עני אז אין לי תקציב גדול גג 300 שח המפרט של המחשב שלי הוא e6300 4 gb ram ספק דיי חזק אני לא חושב שתיהיה בעיה איתו הדרישות שלי הן תמיכה ב2 מסכים, לפחות יציאה אחת של dvi ותמיכה בwindows 7. המוכר בחנות המליץ לי על http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=8936 איך הוא? אני יכול לקנות או מksp או מivory כי לשניהם יש סניפים ברעננה
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הרדאון 9700 מיועד לגיימרים הכי כבדים? או שאולי יש כרטיס מסך אחר שלא שמעתי עליו?
-
שלום! לא מזמן קניתי לוח אם ומעבד חדש, כמו שניתן לראות במפרט בצד. על הלוח ישנו כרטיס מסך מובנה HD4200. כפי שכתוב על האריזה- הלוח תומך בHYBRID CF. עד עכשיו לא התעסקתי במדידות מדויקות על הבדלי הביצועים אך הם קיימים, איני יודע אם הם קשורים למעבד או לתוספת שHCF יכול היה לתת(או נותן) בכל מקרה, עקב בעיות הזיכרון שצצו לי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457947.0;topicseen*) אני רוצה לדעת אם שווה לי להחזיק את כרטיס המסך המובנה דלוק ועד כמה הוא יתרום לי אם אני אשאיר אותו דולק. תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
המחשב שלי היה מתחמם, ראיתי בתוכנה SPEED FAN שהGPU מגיע לרמה של 60 כל מה שעשיתי זה היה לגלוש בפיירפוקס היום אני גולש ואני לא רואה את הGPU עולה, לא ברור מה קרה היום הורדתי כמה תוכנות מהמחשב, אולי זה עשה את ההבדל, בכל מקרה מה גורם לGPU לעבוד כל כך חזק בגלישה באינטרנט רגילה? האם יש תוכנה שרצה ברקע שיכולה לגרום לזה לי לעבוד, אין לי משחקים. כרטיס המסך שלי AMD Radeon Graphics HD6750 1GB המחשב שלי סמסונג סידרה 7 NP700Z5A-S03IL
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם , בדיוק קניתי מסך חדש - dell u2312HM עם רזולוצייה 1920X1080 אחרי שהמסך הקודם שלי - LG1970HR 1280X1024 הלך בתאונה מחרידה .... והייתי רוצה כרטיס שיוכל לנצל יוטר טוב את המסך החדש ויוכל להריץ משחקים חדשים כמו Skyrim וכולי ושירוצו טוב , התקציב הוא כ800 אבל אפשר להוסיף עוד קצת אם זה ממש משנה , אז איזה כרטיס כדאי לי לקנות בהתאם למפרט שלי ? המפרט שלי : לוח אם Gigabyte P35-DS3L מעבד Intel E6750 ספק כוח Enermax ELT400AWT זיכרון 4X1gb DDR2 RAM
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי היום 4870 של CLUB 3D ולצערי יש בעיה. חיברתי אותו כראוי, כולל שני חיבורים של 6 פינים. המחשב נדלק, מופיע המידה של POST. מכאן, אם אני מנסה להיכנס ל BIOS המסך פשוט נשאר שחור. כנ"ל אם אני מנסה להעלות את XP. החזרתי את הכרטיס הישן והכל בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? אני לא מאמין שזה בעיית ספק שכן יש לי TAGAN עם 30 אמפר במסילה של 12 וולט (סהכ 530 וואט). הלדים האדומים נדלקים לשניה ונכבים כמו שצריך...המאוורר מסתובב. סך כל, אם הוא כבר מראה את המסך טקסט הראשוני של POST למה גם לא BIOS? אשמח לעזרה, אני מנסה להבין אם הכרטיס תקול או שזאת בעיה אחרת. נ.ב. אין לי מחשב אחר לנסות עליו את הכרטיס.
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, היום בשעה טובה הגיע אלי הכרטיס מסך החדש שלי, התקנתי אותו פיסית, וכמו שתמיד המחשב אוהב להפתיע אותי בבבעיות ותקלות - גם הפעם הוא לא איכזב. מיד לאחר ההתקנה הפיסית המחשב הציג הודעה כשהדלתי אותו בקשר לבעיה עם אוברקלוקינג, למרות שאף פעם לא עשיתי אוברקלוקינג לשום חלק במחשב! בדקתי את הכ. מסך אח"כ והוא לא הגיע עם אוברקלוקינג. לאחר מכן הרצתי את FS2004 בשביל לבדוק את האיכות והביצועים. מאוד התרשמתי, אך כעבור דקה-שתיים כשהייתי באוויר במשחק והעומס של הגרפיקה היה גדול יותר - המחשב עף באופן מוזר. הוא לא עשה reboot אלא פשוט המסך נכנס למצב כמו standby והמחשב לא הגיב לכלום, לא כפתור הריסט ולא כפתור ההפעלה עזרו. רק כשניתקתי אותו מהחשמל וחיברתי הוא עבד. דבר מוזר נוסף שקרה הוא שעלה ריח מ…
-
- 12 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא 946GZ/PL-87X2 מעבד:INTEL CORE 2 DUE E6300 זכרון:DDR2 4096 MBYTES אני יודע שהמחשב עלוב אבל זה זמני אני רק צריך כרטיס מסך כי שלי נשרף(geforse 9800 gt) אני קונה חדש במרץ נ.ב עדיין מוכרים Geforse 9800 gt?
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
לפי המחירים נראה שכן...חיפשתי REVIEW ורואים תוצאות די מדהימות כמעט פי 2...זה נכון?
-
- 13 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הכרטיס יתחבר למסך מחשב 24" FHD ובמקביל לרסיבר ודרכו למסך LCD FHD בסלון (כרגע אין). רצוי מאוד יציאת סאונד דרך HDMI 1.3. רוב הצפייה תהיינה בריפים של MKV ובלוריי ב1080P. מדי פעם קצת משחקים ולא מעט עבודה על SOLIDWORKS. כיום יש לי NVIDIA 7300GS וחיבור קואקס לרסיבר. השאלה היא האם אני צריך לשדרג את כרטיס המסך או שניתן להסתפק במה שקיים כיום, ז"א, אם אני אחבר לו את הLCD בסלון, לא יווצרו גמגומים בשידור? ראיתי המלצות על סדרת כרטיסי ATI, מ2XXX ומעלה, אבל כמעט לכולם אין יכולת שידור TRUEHD, אלא בכרטיסים רק מHD4850 ומעלה. האם יש צורך בכרטיס כ"כ חזק למטרות שלי? נ.ב. יש ספק של 650W.
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב. השימוש העיקרי הוא לראות סרטים, וגם לשחק משחקים (לדוגמה the watcher, oblivion, NN2) חשבתי לקנות את ATI 3650... מישהו מכיר? יש המלצות אחרות עד 500 ש"ח?
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום מישהו אולי יודע איזו גירסה של ה detonator נחשבת בעלת הביצועים הטובים ביותר ומאיפה מורידים אותה (windows xp)? באתר של nVidia מאפשרים להוריד ררק את הגירסה האחרונה. תודה
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
לא שמעתי על האתר הזה בחיים ותראו מה מצאתי.... מחירים די הגונים אבל זה אתר לניובים שיאמינו שFX5200 הוא הכרטיס המתקדם והטוב בעלם בזכות תכנולוגית הAGP8
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום כרגע הכרטיס מסך שלי הוא 8800gt הוא סבבה לגמריי אבל הקטע הוא שאני רוצה להביא מסך עם רזולוצייה 1900-1200 ואז הוא לא יחזיק טוב אז אני מתלבט כרגע בין הכרטיס הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_704&products_id=10819 שבמחיר מצויין לבין hd5770 שעולה 815 שקל באייבורי על מה כדי ללכת ? המפרט שלי הוא e7200 oc 3.8 p35ds3l 3gb ram enermax liberty 400w הספק יחזיק בכלל אחד מהכרטיסים האילו ?
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
MSI Geforce 4800 SE 128DDR VIVO PRO מול Msi Geforce Ti 4600 -vtd 128 ddr איזה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אחרי ששידרוג המחשב שתיכננתי התבטל (עקב שיחה לא נעימה של ההורים שלי עם המחנכת שלי) ונישאר לי רק 800 ש"ח להשקיע במחשב החלטתי להשקיע אותם בכרטיס מסך חדש אבל הבעייה היא שאין לי סלוט AGP ולכן אני חייב כרטיס לסלוט PCI ולפי מה שראיתי האפשרות היחידה שיש לי זה READON 9000 האם הוא שווה את ההשקעה ביחס למפרט שלי?? האם יהיה שינוי גדול בביצועים?? והאם אני יוכל להריץ משחקים שיצאו בעוד 3-4 חודשים?? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
החלפת X1950ORO 256(בן 5 חודשים) בHD4850 512 חדש בתוספת 350 שקל, כדי? משתלם? הביצועים יהיה גבוהים בהרבה? מפרט בצד.. תודה
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את ערימת קלטות הוידיאו הישנות למדיה דיגטלית. לשם כך אני רוצה כרטיס וידירו נורמלי שיבוא עם תוכנת עריכה בסיסית כך שאוכל להכין מצגות וסרטי וידיאו (וגם לשלב סאונד עם אפשר). מה מומלץ במחיר סביר? (ניסיתי איזשהוא התקן חיצוני זול של USB שממש לא עבד ואני רוצה משהו טוב) כמו כן האם יש כרטיס שמשלב את היכולות הנ"ל יחד עם יכולת עיבוד גרפיקה למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-