עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dj-ariel,

ATi Radeon X1950Pro ממש בא לי בטוב..אני עובד כרגע קורע ת'תחת בשביל לחדש קצת ת'מחשב אבל חבר טוב אמר לי שהוא לא יעבוד אצלי בגלל שיש לי AGP ג'יפה 4 mx 440 מה אתם מציעים לי לעשות? ואם יש כרטיס מסך ברמה שלו עד 1000 שקל.. טנקס

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  2. שלום לכולם אתם מוזמנים לראות את המפרט שלי חשוב לציין שהמעבד כבר לא באובר קלוק וגם לא הזכרונות... אז ככה אני מריץ את GTA IV על מסך 22 ברזולוציה של 1050X1680 המשחק רץ בצורה כמעט חלקה...כלומר יש תקיעות מעצבנות ,לפי מה שאני יודע מחשב כמו שלי ללא אובר קלוק אמור להפעיל את GTA ללא כל בעיה במיוחד שהחלפתי את הכרטיס מסך לPALIT 4870 אני אשמח על פתרונות אפשריות...חשוב לציין שמבחינת קרור אין לי בעיה.. במארז יש לי מאוורר קדמי 140 מ"מ שמכניס אוויר צד של 25 CM שמכניס..שניים אחוריים של 80 מ"מ שמוציאים ועוד 120מ"מ למעלה שמוציא...המעבד מתקרר על ידי ZALMAN 9700 (אני לא אהבתי אותו כלכך) .. פתרונות שלדעתי אפשרייות רציתי שתגידו מה דעתכם.... 1: לנקות את המשחה התרמית ולמרוח חדשה...על המעבד …

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  3. אורח ולדימיר
    Started by אורח ולדימיר,

שלום , רציתי להתייעץ : ברשותי המפרט הבא : מעבד: Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Trayקירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2לוח אם: ASUS B85M-Eמארז: בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + SS-500ETזיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11כמות: 2כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש בלבד- Gigabyte GTX970 4GB WindForce 3Xקשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3קשיח למחשב שולחני: Crucial SSD 250G BX100 MLC SATA3כונן אופטי: LG DVDRW X24 SATA ואני מעוניין לשדרג ל- Gigabyte GeForce GTX 1080 Windforce OC GV-N1080WF3OC-8GD Graphics Cards שאלתי היא …

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  4. ממה שאני ידעתי שVSYNC לא אמור להשפיע כלל וכלל על הקריאת תמונה בSLI. הבנתי שיש דרך אחרת לעשות את זה, שיניתי בלוח בקרה של NVIDIA את הSLI RENDERING MODE, ניסיתי את כל המצבים:Force alternate frame rendering 1 and 2. אך מה שזה גרם לזה, שהFPS ירד מ90+ ל59 ועדיין זה לא פעל חלק, אבל, קששמתי בהגדרות של הלוח בקרה על NVIDIA RECOMMENDED ובמשחק הפעלתי את הVSYNC זה כן פעל חלק, איך יכול להיות שהVSYNC כן משפיע? ואם הVSYNC באמת משפיע, אז גם הMax pre rendered frames גם משפיע? והאם זה נכון שברגע שאני עם SLI אז הPRE RENDERED מוכפל? זאת אומרת שאם הדיפולט זה 3 אז בSLI זה בעצם 6? מצאתי את זה: http://forum.notebookreview.com/alienware/151354-big-afr-vs-sfr-question.html שמסביר חלק מהדברים, אבל…

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  5. Started by XpideR,

שלום כרגע הכרטיס מסך שלי הוא 8800gt הוא סבבה לגמריי אבל הקטע הוא שאני רוצה להביא מסך עם רזולוצייה 1900-1200 ואז הוא לא יחזיק טוב אז אני מתלבט כרגע בין הכרטיס הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_704&products_id=10819 שבמחיר מצויין לבין hd5770 שעולה 815 שקל באייבורי על מה כדי ללכת ? המפרט שלי הוא e7200 oc 3.8 p35ds3l 3gb ram enermax liberty 400w הספק יחזיק בכלל אחד מהכרטיסים האילו ?

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  6. אני רוצה המלצות על כרטיסי טלויזיה בודדים וגם על כאלה משולבים עם כרטיסי מסך. בעיקרון אני צריך להחליף כרטיס מסך כבר, וחשבתי על רדיאון 9000 , אז אם יש משהו בסגנון משולב אני אשמח אם תאמרו לי....תודה !

7. Started by benor,

חבר שלי קנה את הכרטיס הזה, ולפי זיהוי של Everest הכרטיס מזוהה כ- 128 ביט. אבל , עכשיו הבעיה שלפי נתוני היצרן שלו הוא 64 ביט. http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R955128T.htm איך אפשר לברר ב-100% כמה ביט הכרטיס? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  8. Started by EagleX2,

שלום. ביום שלישי אני מתכוון לקנות (סוף סוף) את המחשב. רציתי לדעת האם כדאי להשקיע בXT (האם זה ישמש אותי טוב לזמן ארוך) או האם לקנות את ה PRO ולחסוך קצת כסף וככה אני אולי יחסוך מספיק כסף ויקנה בעתיד (הקרוב או הלא קרוב באמת אשמח לדעת מתי אמור להכנס ה pciexpress) כרטיס שמבוסס על ה PCI-X (וכמובן גם לוח אם שיתאים) בתודה מראש הפישפש שאהב לאכול מישמש

• 12 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by Idanp,

מה עדיף לדעתכם? X800 מסטר קרד+לוח קרוספייר או X1800XL אחד אשמח לביקורות :-*

• 12 תגובות
    • 900 צפיות
  10. Started by gmppaz,

שלום, לכולנו בבית יש מסכי LCD ולהוריי ולאחותי יש מסך LG ולי יש MAG... אמרו לי שLG בהרבה יותר טובים למשחקים ואני רוצה לדעת אם זה נכון ??? אני יודע שאתם תאמרו שאני אנסה לבד אבל אין לי כוח לחבר פה, לנתק שם וכל הבאלגן... ואני גם רוצה את זה בהוכחה בנתונים מאשר הראייה שלי, כי יכול להיות שמסך אחד פחות טוב למשחקי רשת אבל הוא טוב יותר לדברים אחרים וכאלה תודה רבה למי שיענה לפי בקשתי

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  11. Started by yuval_cohen,

שלום יש לי נייד עם מעבד 2.2A כרטיס מסך radeon 7500 32mb (זה הכרטיס הכי טוב שיש לניידים להציע חוץ מהרדאון 9000-שיקר בטירוף כרגע) זיכרונות DDRAM 266 256MB התוצאה שלי ב3DMARK היא 3500 אפשר להגיע ליותר? שמעתי על הintel application accelerator הוא יעזור לי? ובנוסף, איזה דריברים אתם ממליצים?

12. Started by guyezra,

שלום לכולם, המחיר נראה לי סביר ויש לו שלוש שנים אחריות. אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון עם החנות הזו. http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=1674 תודה רבה

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  13. אהלן חבר'ה, אני עומד בפני קניית מחשב חדש, החלטתי ללכת על E8400 הדו ליבתי. אני מנסה להחליט איזה לוח אם לקחת , שיתמוך Crossfire או לא?... והתשובה לשאלה הזאת תבוא רק אם אני אדע אם Crossfire בכלל ריאלי לגבי... יש לי בבית כרטיס מסוג NVIDIA GeForce 7600GS GPU של ג'יגהבייט (בעל זיכרון 256mb gddr2. על 128 ביט. חיבור pci-e ). לכרטיס הנ"ל ארצה לצרף את הכרטיס החדש שאקנה עם המחשב, אני לא יודע איזה כרטיס אני אקנה אבל אני רוצה משהו חזק למשחקים כבדים שיריץ את cryses חלק. לא כרטיס של חולי נפש, אבל כרטיס טוב. בכלליות אין לי מושג בשיט ובחיים לא עשיתי oc אבל יש מצב טוב שאני הולך לנסות את זה בקטנה על המחשב החדש (לא יודע כמה זה רלוונטי לעניינינו). אם אתם חושבים שהכרטיס שיש לי בבית יכול ללכת ל…

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  14. Started by zik125,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש לא מזמן ואני רוצה להגדיר הגדרות רזולוציה אופטימליות - מה אני צריך לדעת ואיך אני עושה את זה ? יש לי כרטיס מסך 4890 ומסך 24 אינץ FULL HD אשמח לתגובה

15. Started by krembo0o,

יש לי גיפורס 5200 עם מאוורר ובלי מאוור השאלה היא האם בכרטיס מסך המעפן הזה המאוורר בכל עוזר, משפר, מוסיף משהו...?? :s05:

• 13 תגובות
    • 900 צפיות
  16. Started by evy,

קניתי היום בתקציב שהיה לי (1100 ש"ח) את הכרטיס הזה... Gigacube Radeon 9600 Pro C3 128MB DDR 128bit (6L PCB) Retail Video Card ואני רוצה לדעת איך הוא לדעתכם? ומאיפה אני מוריד את הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס...?

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  17. Started by dyxel,

הצעות לגבי כרטיס מסך עד 3K בבקשה ;D

• 14 תגובות
    • 900 צפיות
  18. Started by bagetrek,

שלום חבר'ה ! חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש במקום הג'יפה 4 מ.אקס420 64 . עכשיו בקשר לג'יפה FX6600 בתקציב של 750 שקל אפשרי למצוא ? לא לשכוח זה בתקן AGP שיהיה חברה טובה , זכרונות מהירים , וקירור טוב ... טוב עד כאן תודה רבה לעוזרים ל"ט !

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  19. שלום לכוללללם מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מה אתם אומרים על הכרטיס מסך במפרט זה? הוא יריץ לי משחקים? אתם בטח שואלים תלוי איזה ואני עונה: אני לא סגור על איזה, אני יודע שאני אוהב משחקי אסטרטגיה כמו heroes, commandos פשוט הפעם האחרונה שבאמת שיחקתי משחק במחשב שלי היתה ממזממן כי המחשב האחרון היה דפוק ולא הריץ לי אף משחק. גם שיחקתי gta וworms.... אה חברה שומעים? מי שאומר הכרטיס הזה לא טוב בבקשה בבקשה שיכתוב מה לא טוב וכן איזה כרטיס אחר הוא היה ממליץ במסגרת התקציב 2200 שח תודה לכווווולללם מעבד: Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray כמות: 1 - מחיר: ₪493 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪116 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2-B3 כמות: 1 - מחיר:…

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  20. Started by m_m_x,

יש לי מעבד E4600 8800GT 4 GIGA RAM ואני רוצה לקנות את הכרטיס הזה GAINWARD GTX260 השאלה שלי היא האם המעבד שלי חזק מספיק כדי לסחוב את הכרטיס ולא יהווה צוואר בקבוק? והאם אני אראה שיפור במשחקים כמוCRYSIS GTAIV וכדומה? תודה

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  21. Started by star_dust,

שלום, אחרי שנים של שימוש במסך CRT רכשתי מסך LCD 19 דגם Viewsonic vp930. תצוגת המסך פחות טובה ממה שקיוויתי, אני מרגיש שאני מאמץ את העיניים לאחר ישיבה לא ממש ממושכת מול המסך. כרטיס המסך שיש לי הוא NVIDIA GeForce FX 5200 ועד כמה שאני יודע הוא ללא חיבור DVI. האם החלפת הכרטיס לכרטיס מתקדם יותר יכולה לשפר את התצוגה באופן משמעותי? אם כן, איזה כרטיס מומלץ בתקציב עד 500 (אם שאיפה להשאר בסביבות 350) ש"ח? לוח האם הוא דגם MS-6566E (אבל זה לא הכי חשוב כי אני עומד לשדרג את המחשב בעתיד הקרוב). השימוש העיקרי שלי זה אינטרנט ועבודה רגילה אבל פה ושם גם סרטים וקצת משחקים לא כבדים במיוחד. תודה. אגב, הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1280X1024. איך אני יכול לבדוק איזה רזולוציות נתמכות ע"י כרטיס…

22. מועד הסרת אמברגו המידע עבור כרטיסי המסך החדשים מבית NVIDIA יהיה מעתה ה-19 בספטמבר - במקביל עבור צמד הדגמים המובילים לכתבה

23. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם. קניתי היום מסך LCD חדש SAMSUNG 730B. חיברתי אותו אבל יש לי כמה בעיות: א. הכל נראה בהיר מדי. ב. לא הצלחתי להתקין את הדיסק שבא עם המסך, כל פעם שהכנסתי אותו הוא פשוט פתח לי חלון אינטרנט ולא עשה כלום. ג. בסרטים התצוגה כהה קצת. ד. בתיקיות נניח, כל התיקיות נראות בהירות ומגעילות. ה. אני לא מצליח לעשות את אפשרות הAUTO ADJUST, זה אומר לי שזה לא זמין. הערות- אני ברזולוציה 1280X1024 בקצב רענון של 75HZ. על 60 זה נראה יותר גרוע... איך אני מסדר את הבעיות הנ"ל? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by sheff2k1,

קראתי בויקיפדיה שלסדרת geforce 400 יש בעיות מסוימות עם opengl. כתוב שביישומים מסוימים יש נפילת ביצועים מאד משמעותית. מה ידוע לכם על הדבר הזה? האם זה רלוונטי במשחקים רבים? מצרף לינק: http://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_400_Series

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  25. Started by ruler,

כשאני מנסה להריץ 3dmark הוא רושם שאני צריך גירסה 8.1 אבל כרגע מותקנת לי 9.0 ואין לי מושג איך להסיר אותה. תודה לעזורים!

דיונים חדשים בפורומים