עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by danielka,

אני מתכוון לרכוש מחשב חדש בקרוב שמיועד בעיקר למשחקים ורציתי לדעת איזה קומבינציה של כרטיסי מסך תתן לי יותר פריימים לשנייה (בעיקר בקרייסיס): 2X9800gtx בsli או 9800gx2 ??? וגם מעניין אותי לדעת אם ויסטה תאט לי את הביצועים בצורה משמעותית לעומת XP, ואיזו גרסה שלה עדיפה למשחקים (32 או 64 ביט)? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  2. Started by SharKiMaN,

יש לי את הכרטיס כ9 חודשים בתקופה האחרונה ה FPS ממש נמוך גם על משחקים של שנים עברו הוא קופץ מ20 ל60 וזה גורם לעיתים לתקיעות.. למשל במשחקי יריות אני צריך להתקרב למסך כי פשוט דמויות "ממוזגות" עם הסביבה, טקסטורות לפעמים מפוקסלות... סתם שאלה, יש סיכוי שהכרטיס לא מחובר כמו שצריך? כי לפני כמה חודשים הוצאתי אותו כדי לנקות אבק בגלל בניה או שהכרטיס הזה מעאפן ברמות?.... גם עושה רושם שלאף אחד לא אכפת מ"הגרוטאה" הזאת בבקשה תעודדו אותי הוצאתי עליו כסף רב בזמנו

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי ספק CORSAIR VX550WATT ורציתי לדעת עם הוא יחזיק את 9800GTX וכמה חשמל זה לוקח! E6600 P5B DELUXE 4GRAM ONE HARD DISK והעם יהיה צוואר בקבוק?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Paradise,

אני הזמנתי מארה"ב מסך 22" והמפרט שלי הוא : E6750 @ 3.00ghz,2GB RAM,1950pro,TT TR2 550W לא נראה לי שה1950PRO יריץ לי משחקים כמו שצריך על הרזולוציה של המסך (1680x1050) אני יכול להזמין כרטיס מסך מארה"ב אבל צריך שהוא יהיה עד 250$-270$ חשבתי על ה3870 נראה לכם שכדאי לקנות? http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3584432&CatId=1826

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  5. Started by Cyanide,

לא ידעתי כל כך איפה למקם את זה, אשמח אם תעבירו למקום המתאים. יש לי על המחשב סרט באיכות HD ובקידוד X264 כאשר אני מפעיל אותו עם הנגן VLC הסרט פשוט נתקע למשך חצי דקה כל 5 שניות. האם יש איזשהיא דרך לתקן זאת מבלי לשדרג חומרה? המפרט שלי הוא: GeForce 5200FX Celeron D 256 MB RAM

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. שלום, יש ברשותי את המפרט הבא: Intel Core 2 Duo E6550 Gigabyte GA-P35-DS3L SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU Sapphire ATI RADEON HD 2400PRO 256MB PCI-E בנוסף יש דיסק קשיח של 250 ג'יגה, ו-2 מאווררי 120 מ"מ במארז (אחז מקדימה ואחד מאחורה). כפי ששמתם לב יש ברשותי כרטיס מסך די חלש שנאלצתי לקנות בגלל חוסר תקציב. כעת אני רוצה לשדרגו, אני זקוק לכרטיס להרצת תוכנות של עריכת וידאו, משחקים ברשת, ועריכת תמונה. חשוב שהכרטיס יהיה שקט... ואני צריך את עזרתכם. אני אישית מתלבט בין 2 דגמים ספציפיים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218_2757&products_id=20401 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cP…

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  7. Started by DXT,

מה מומלץ בשביל משחקים לא כבדים, על מסך 2007FP (בקרוב... ) X1650? 6800GT? משהו אחר? והאם שווה 512MB במקום 256MB? כי ראיתי שבחלק מהמקרים זה בא על חשבון רוחב הפס (128/256bit).

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  8. אהלן, יש לי בעיה כלשהי שנתקלתי בה, או יותר נכון שאלה של כיצד זה ייתכן? אז כך, כרגע מותקן לי חלונות XP על המחשב, והרזולוציה המקסימלית אשר אני יכול להשתמש בה היא 1024X768. יש לי את הלפטופ כבר הרבה זמן, וכל הזמן הזה אני משתגע מהרזולוציה, אבל לא פניתי לקבל עזרה מאחר וחשבתי שאין מה לעשות, כי זה מה שרשום במפרט של המחשב, רזולוציה מקסימלית 1024X768. אבל, לאחרונה התקנתי בדואל-בוט לינוקס על המחשב שלי. הופתעתי במיוחד לגלות שאני יכול להריץ על הלינוקס ללא כל בעיה רזולוציה של 1280X1024, ייתכן מאוד שאני יכול גם להשתמש ברזולוציה גבוהה יותר, לא בדקתי את העניין כי לא רציתי להיות חמדן מידי... השאלה היא כזאת: כיצד זה ייתכן? האם יש דרך כלשהי להגדיל את הרזולוציה גם בחלונות? תודה.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  9. שלום רב! אילו הרכיבים של המחשב שלי: NVIDIA geforce 8800GTS 640 intel core 2 cpu 6600 2.40GHz זיכרון 2MB 667Mhz לוח אם Gigabyte GA945 משהו... אם זה קריטי תגידו לי ואתאמץ יותר לדעת מהו הדגם המדוייק... ובכן, השאיפה שלי היא לגרום למשחקים הכבדים לעבוד בצורה מהירה וחלקה יותר ברזולוציות הגבוהות. איך אני עושה את זה בצורה הטובה ביותר? האם ע"י המהרה של כרטיס המסך? זה אפשרי בכלל? אם כן, בהתייחס לשאר רכיבי המחשב שלי, זאת תהיה פעולה שתקנה יציבות במחשב? כל פיסת מידע תעזור לי מאוד, אני פשוט לא מבין בכלל בתחום ההמהרה... תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by mrwolf,

מדובר על ויסטה 32 ביט. וכרטיס מסך מסוג 8800GTS. החיבור לטלויזיה לא עובד. האפשרות קיימת. אבל שאני מנסה להפעיל אותה יש רק גלים של שחור ולבן בלי שום קשר אפילו הכי רחוק לתמונה. החלפתי כבלים - לא הבעיה שידרגתי את הדרייברים (גם לויסטה, SP1. וגם לכרטיס מסך) במחשב הישן שרץ על XP לא היתה שום בעיה.. מישהו מכיר את הבעיה (חיפוש בגוגל הראה שיש עוד אנשים עם הבעיה אבל בלי פתרונות) באותו הקשר, יש לי חבר עם XP שרוצה לעבור לויסטה (עזבו את ה"כן ויסטה, לא ויסטה") ולא עושה את זה רק בגלל הבעיה שיש לי. יש לו טלויזיה HD, (אצלי רגילה ומיושנת, אפילו בלי s video) יש מצב שאצלו זה יעבוד? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. הכרטיס מסך צריך להיות pci ולא AGP. הוא צריך להפעיל על med-low את COD4, זו המטרה העיקרית שלו. אשמח לעזרה.

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  12. Started by nafrez,

שלום התקנתי כרטיס מסך משומש לפני חודשיים בערך (6600 GT) עובד מצוין בשבילי. רק בעיה אחת תמיד חוזרת - אחרי שאני משחק במשחקים (כמו cod4, riddick, psychonauts סתם לדוגמא) ואני מפעיל משחקים כמו nba, fifa תמיד מופיעות צורות משונות על המסך שמונעות ממני לראות ולשחק. רק אחרי שאני עושה ריסט, זה חוזר לגרפיקה נורמלית במשחקים האלה. תופעה מוזרה ומציקה ביותר. מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  13. אני מתלבט בקשר לכרטיס מסך חדש ואני כנראה ילך על ה9800GTX עכשיו השאלה היא איך החברה Inno3D? חיפשתי בפורומים השונים אבל לא התלבלבתי יותר... חלק אומרים שהיא טובה חלק אומרים בסדר וחלק אומרים חרא><" בקיצור איך החברה הזאת היא טובה? תודה מראש לעוזרים:]

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  14. שלום אני מחפש כרטיס מסך למשחקים שהם לא הכי כבדים כמו קרייסיס לדוגמא שיחיזיק טוב COD , assassins screed וכאלה.... שמתי לב לכרטיס הבא: http://skypc.co.il/pl_product~LV360~8~0.htm רציתי לדעת איך הוא אם מישהו מכיר אותו ואם יש לכם המלצה לכרטיס אחר ושלא יחרוג מ 500 ש"ח תודה למגיבים.

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. הזמנתי מסך 22 האם אוכל לשחק עדיין ברזולוציה 1024 768

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  16. Started by ohadedwi,

שלום רב, קניתי מחשב לפני כמה חודשים, עם כרטיס מסך 8800 GT של Leadtec . וקראתי מאמר על הכרטיס ATI 3870 של Sapphire . במאמר היה כתוב שהכרטיס של ATI עוקף את הGT בהרבה פרמטרים. השאלה שלי היא איזה כרטיס יותר טוב? והאם אני צריך להחליף אותו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  17. Started by cyberX,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1114 שווה ??

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  18. שלום לכולם לפני כמה שבועות עברתי למערכת הפעלה ווינדוס ויסטה 64 ביט המערכת פועלת מצוין ניתקלתי בבעיה בדריור לכרטיס המסך . יש לי כרטיס מסך של חברת אסוס 8800GT כשאני מוריד תדריור שלו תגירסא הכי חדשה מהאתר של אסוס פשוט זה לא מתקין לי אותו זה עושה התקנה מהירה כזאות אבל בעצם לא מתקין כלום . שאני מוריד תהתקנה אותו גירסא מהאתר של ניוידה זה מתקין ההתקנה מאסוס שוקלת יותר לא יודע בדיוק למה . עכשו יש תוכנה שבודקת ביצועים מאוור של הכרטיס מסך ואפשר לשלוט בה על המאוור והכול גם של חברת אסוס אני מוריד אותה מתקין מתקין לי תתוכנה בסדר היא פועלת אבל לא מגיבה בכלל לא נותנת לי לשנות תמהירות מאוור או להשים אותו על מצב אוטמוטי יוצא שהכרטיס מסך עומד על 60 מעלות במנוחה ואני לא יכול לעשות כלום פשוט…

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  19. שלום אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת האם קיים כרטיס מסך אשר מאפשר לחבר שני מסכים למחשב אחד כאשר בכל מסך תוצג תצוגה שונה (שני דפי אינטרנט שונים)? אם קיים, מה קורה אם יש שני מסכים בגדלים שונים 17 אינץ' ו 22 אינץ' תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by babu,

מה יותר משתלם מכל הבחינות כמו כן לטווח הרחוק גם 9800GTX 8800GTS 8800GT בשלושתם מדובר על SLI אחד אני יקנה עכשיו ואחד בעתיד אם אפשר גם לתת מידע על צריכת החשמל של הכרטיסים ככה בקצרה מי לוקח וכמה?

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  21. שלום יש לי QUADRO 1500 ולאחרונה מופיעים ומרצדים לי מין פיקסלים הכי קטנים וצבעוניים בכל מני נקודות על המסכים (בעיקר בצפייה בחומרי וידאו) אני משתמש ב2 מסכי VP930 של ויוסוניק ונראה לי שהבעיה לא בהם כי הנקודות התחילו להופיע ב2 המסכים במקביל וגם כשהמסכים מראים תמונה זהה הנקודות נמצאות במקומות זהים. ?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  22. Started by pringles,

יש לי עכשיו 1950 פרו של HIS עושה רעש חבלז אני פשוט חייב להשתמש ב ATI TOOLS בשביל להשתיק אותו ד"א זה לא מוריד בביצועים וגם בזמן משחק זה לא משנה לי שהמאורר עובד כי אנ מרוכז במשחק ובגלל הסאונד זה לא מפריע אבל כשאני הולך לישון לפעמים אני פשוט מתלבט עם לסגור את המחשב ובזמן הזה יש לי הורדות וזה ממש מעצבן בקיצור אז עם יש המלצה לקירור שאפשר לשים עליו אז אשמח עם אין משו שווה אז כ.מסך עם קירור פאסיבי יעזור אבל שיהיה ברמה שלו או יותר *** לא לאוברקלוק

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  23. Started by ilPAL,

קרוב משפחה קונה מחשב חדש, הנה המפרט. אני יודע שהמחשב זול, אבל נועד למטרות משרדיות + משחקים אבל לא משחקי אקשן כבדים, בעיקר משחקי ילדים. אני מתכנן להרחיב שם את המעבד ואת כרטיס המסך. יש שם אופציה להרחיב ב-200 ש"ח לאחד משני הכרטיסים שציינתי בשורת הנושא, רציתי לשאול מה לדעתכם עדיף. ואם יש הצעות אחרות באותו מחיר בערך (באייבורי בבקשה, כדי לא לפצל את הקנייה). תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. נכנסתי לפנדה וראיתי בחנות שיש להם כרטיס מסך 9800gtx שהם מוכרים אותו ב1600 שקל?! זה נראה לי לא הגיוני כי גם לא שמעתי שיצא כבר 9800gtx אלא רק 9800gt x2 , וגם אם באמת יש כזה כרטיס איך זה שהוא עולה ככה!!!??? __________________

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  25. ואו, מוזר לרשום פה אחרי שנים... יש לי פלזמה 65" FULL HD ומקרן 4:3 שמקרין על מסך 80". הכרטיס מסך שיש לי (לא זוכר איזה בדיוק) מוציא חיבור DVI-D (כפול) אבל אני לא יכול לכוון רזולוציה נפרדת עבור כל יציאה. אני צריך כרטיס מסך שיאפשר לי לתמוך ב-2 רזולוציות שונות. אחת עבור כל יציאה. כשהראשונה תהיה רזולוציית HD מלאה - 1920x1080 (יחס 16:0) וביציאה השנייה הרזולוציה תהיה 1024x768 (יחס 4:3) אני מעוניין לשמוע המלצות על כרטיס מסך שיכול לעזור לי פה. חג שמח

• 43 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים