כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב סביר עכשיו ואני רוצה שימש אותי בזמן הקרוב גם למשחקים המפרט שלו 2.93GHZ 2mb pentium d.core e6500 מעבד P5QPK-AM G41 ASUS לוח אם 320GB SATA2 7200 16MB WD דיסק קשיח H\S CEON 2GB DDR2 800MHZ זכרון A.PFC 400W FAN12 POWER MAN INWIN ספק כח מארז+צורב עכשיו השאלה איזה כרטיס מסך לקנות שיתאים ללוח אם ושיתאים למשחקים לשנתיים שלוש הקרובות במכיר 200-500 שקל
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם היום היסתכלתי באתר "נעה מחשבים" וראיתי שם את הכרטיס 2870X2 של ספיר שם וכתוב שם DDR4 מה שלא היה כתוב בכרטיים האחרים היה כתוב בהם GDDR3 והכרטיס עולה בדיוק כמו הכרטיס של ה GDDR3 האים מה שכתוב שם נכון ואם כן האם הוא מישתלם (עם דרייברים מתאימים כמובן ) תודה לכול העוזרים http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2237 זה האתר
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שברתי בטעות צ'יפ מסויים מהרדיאון שלי וכרגע אני מחפש אחד תחליפי או פרטים לגבי אותו הצ'יפ על דגמים אחרים של ה-8500, האם הוא זהה בכולם. אם אתם יכולים לעזור לי, תסתכלו על הרדיאון שלכם, על הצ'יפ הזה ותגידו לי מה רשום עליו. כמו כן אני מעוניין לקנות כרטיס רדיאון משומש שלא עובד, רק שהצ'יפ המסויים יהיה תקין.
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי אנשים, אני בדיוק מסיים לבנות מחשב חדש, ואני מאוד מתלבט בנוגע לכרטיס מסך. מצד אחד, יצא כבר דור חדש (5850) שנראה מדהים, אבל הוא יקר יחסית ואני לא בטוח אם אני צריך את הכרטיס הזה (אני לא גיימר כזה רציני, אבל אוהב לשחק מידי פעם), וחשבתי אולי לקנות לעכשיו כרטיס פשוט יחסית כמו 4850 ולשדרג עוד שנה שה5850 יהיה במחיר יותר זול... מה אתם חושבים? כדאי להוציא את האקסטרא 700 שקל עכשיו? האם יש בכלל צורך בכזו מפלצת כרגע? כל עצה תעזור לי, אני אמור לסגור את המפרט היום תודה
-
- 11 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אז ככה... יש תקופות, שהמחשב שלי יציב, הוא יכול להחזיק גם שבועיים בלי שום ריסט.. אבל יש תקופות שהוא פשוט לא מפסיק להתקע, כל כמה ימים, כמה פעמים ביום ואחרי כל תעופה הוא נותן הודעה על הדריברים של ATI (על הקובץ ati2dvag.DLL אם נדייק) זה קרה לי המון עם הג'יגה בייט 8500 ועכשיו (בשבוע האחרון) זה התחיל לקרות עם ההרקולס 9800. אחרי תקיעה של בערך דקה הוא נותן את השגיאה בתמונה המצורפת (לפעמים המחשב נתקע ולא נותן את ההודעה הזאת, אבל אחרי ריסט הוא אומר שהדרייבר קרס) אני מוסיף גם את ההודעה שמתקבלת ב-Event Viewer/system: The driver ati2dvag for the display device \Device\Video0 got stuck in an infinite loop. This usually indicates a problem with the device itself or with the device drive…
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
ערב נעים ATHLON BARTON XP 2500+ @ 2200 MHZ ABIT nf7 Elsa 9800 pro 128MB 256bit A-DATA 256MB PC 4000 DDR 500 X2 (dual) Western Digital 80 MB 8 MB buffer 3dm03 : 5765 ראיתי אנשים שהגיעו ל-6200 אפילו עם אובר קלוק ל-6500, אני מפחד בינתיים לשנות את הקירור ולפגוע בכרטיס אז זו לא אופציה כרגע. שאלה נוספת- איך אוכל לדעת האם יש לי ליבת R360, אתם בטח מבינים למה אני שואל
-
- 14 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי אצלי במסך קיימות 2 יציאות. אחת של DVI ואחת של VGA . אם אני קונה כבל של DVI to HDMI ואז מחבר את המסך לכרטיס המסך (עם החיבור של ה HDMI) יחול שינוי באיכות ? זו שאלה גם כללית יותר בנוגע לשימוש לכבלים ומתאמים כאלו ואחרים ... תודה
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
תיראו קראתי פה הרבה וכבר נהייתי מבולבל בקיצור יש לי פנטיום D כן כן אני יודע מעפאן אני רוצה להביא כרטיס חדש שיוכל להריץ את קריסס COD4 וכו' אני מעדיף באיכות הכי גבוהה שזה אפשרי אצלי ברור לי שזה לא יהיה על מקס ככה לפחות אני חושב... תקציב 650-700 שקל ראיתי את ה9600GT והGSO... עקרונית גם לא אכפת לי ATI... רק אם תוכלו להביא לי דגם מדויק... כאילו חברה והכל שיהיה לו קירור נורמלי.... שתי העיקריים שראיתי זה.. PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GSO 768MB DDR3 SONIC OC - RETAIL GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT 512MB GDDR3 : GV-NX96T512H - ZALMAN COOLING - RETAIL תודה מראש לכל מי שיעזור... ושתי הכרטיסים האלו זה לא חובה.. אם יש יותר מוצלחים אל תתביישו.... סופ"ש לפנים בכל מקרה לכולם
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
ב-2016 צפוי קרב ענק בין AMD ל-NVIDIA בשוק כרטיסי המסך, ועכשיו מפתחת השבבים האדומה מדגימה לראשונה את מה שהיא מכינה לנו עם הארכיטקטורה החדשה שלה על הארכיטקטורה כבר הספקתם לשמוע דרך הדלפות, ועכשיו הכל הופך לרשמי. תערוכת האלקטרוניקה והבידור CES נפתחה היום בלאס וגאס ו-AMD היא הראשונה בתחרות מול NVIDIA להציג ולרמוז על הכח הגרפי והיעילות שתביא הארכיטקטורה המובילה שלה לשנתיים הקרובות לפחות. מדובר בגרעין שליבות גרפיות יהיו מבוססות עליו בכרטיסי המסך למחשבים האישיים, הניידים וכנראה אפילו טאבלטים ומכשירים חכמים נוספים. ארכיטקטורת Polaris באה להחליף את GCN המוכרת לנו כבר מעל לארבע שנים, והיא צפויה להופיע במוצרי Radeon שונים שיושקו בהמשך השנה, ככל הנראה החל מאיזור יוני. …
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מקווה שפתרו את הבעיות עם טעינת ה CCC... http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי כרטיס מסך חדש 7950 OC, אני מפעיל את המשחק והוא מגדיר אוטומטית רזולוציה שנמוכה מ - 1080*1920, נו מילא.. אני מריץ אותו בהגדרות הברירת מחדל (שיחסית גבוהות) אבל הוא מגיע באופן נדיר ל - 60 FPS ורב הזמן נמצא על אזור ה - 40. לעיתים יש גם תקיעות ויורד מתחת לזה ל - 20. באפטרברנר אני רואה שהכרטיס מסך בכלל לא מגיע לאחוז שימוש גבוה. אזור ה - 60.. ובכלל לא מתאמץ.. האם יש פה צוואר בקבוק של המעבד? יש לי i5 760 שכרגע ביטלתי לו את ה - OC בגלל טמפרטורות יחסית חמות. 80ב - OC. כרגע הוא באיידל באזור ה - 38, ובמאמץ מגיע ל - 68 ללא OC. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
התחדשתי במחשב מיקרו חדש וטלוויזיה פלאזמה הרזולוציה האמיתית של הטלוויזיה היא 852*480 החיבור שלה דרך VGA הדרייבר העדכני דרך האתר של INTEL מעודכן... הלוח אם מגיע עם מעבד מובנה וכרטיס מסך מובנה - Intel Desktop Board D945GCLF האם קיימת אפשרות כזאת בכלל ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם זאת המערכת שלי: מעבד: intel core duo cpu E4600 2.4 GHZ זכרון: 4GB Ram מערכת הפעלה: windows 7 64 bit כרטיס מסך נוכחי: nvidia GEFORCE 8600 GT הבעיה שלי היא שלמשל בGTA החדש (יחסית) התמונה מקרטעת צריך המלצה לכרטיס מסך סביב ה-500 ש"ח תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
כשאני משחק, הזכרון שהמשחק צריך נלקח מהזכרון שבכרטיס. אם והזכרון לא מספיק האם הכרטיס לוקח זכרון מהRAM? (אני כמעט בטוח שמבחשבי מאק זה ככה) נ.ב הכוונה למחשבים נייחים.
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
ASUS Gainward Albtron Gigabyte Evga LeadTek XFX MSI
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מתלבט האם לקחת readon4870512 ddr5 או ה-9800GX2...? זה למערכת חדשה אין מה לדאוג לצוואר בקבוק ולספק טוב.
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מתכנן מחשב עם כרטיס mid range. האם כדאי לקנות בארה"ב (בן משפחה מגיע) ולשדרג לרמה גבוהה יותר (המחשב המתוכנן יהיה מחשב חדש לחלוטין). כלומר, האם יש פער מחירים שכדאי לנצל?
-
- 11 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בנתיים לא מצאתי משהו מעניין
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום!!! אני מביא מחו"ל כרטיס מסך חדש ורציתי להיתייעץ עימכם לגבי הכרטיס... עומדות לפני שתי אפשרויות: 1. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102538 2. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814150091 הכרטיס הראשון הינו x800xl של סאפייר עם קירור של זלמן, הכרטיס השני הינו 6800gt של xfx..... איזה מבין שני הכרטיסים הוא המומלץ ביותר בשבילי? אם יש כרטיס אחר שלא נתתי לינק אליו שיותר טוב/משתלם מאלה, אני אשמח לשמוע עליו...
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
למשהו פה יש את הכ.מסך הזה ? אם כן אתם יכולים להעלות לפה קצת באנצ'ים.. רצוי עם בארטונים ואם משהו יודע אם באוברקלוק אני אצטרך ספק יותר חזק מ 300W שיש לי עכשיו
-
- 13 תגובות
- 871 צפיות
-
-
השמועות על קיומו של ה-Radeon RX 5300M מתגלות כאמיתיות - ויש גם צמד דגמי Radeon Pro שמככבים בנייד הטרי מבית אפל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי את ה8800GTS G80 אבל יש היום את הG92 אז השאלה שלי זה האם יש הבדל במשחקים ובאיכות, ומה זה אומר בכלל ??? ובכמה חזק ה8800GTS G80 מ-8800GT G92 ?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
חבר שלי עוד מעט חוזר מניו יורק ואני מבקש ממנו שיקנה בשבילי כרטיס מסך שמה. דרישות: 1) משהו בחוזק של 4850 / 8800GT 2) שיכנס במארז סטדנרטי ולא במפלצת (בספק לגבי ה 8800GT) 3) שהספק HEC 475W VD-AT יחזיק אותו. 4) אחריות בינלאומית של לפחות שנתיים! 5) משחק Bundled כלשהו, מעדיף COD4. 6) מתאם HDMI. תקציב (רשום בכותרת): 160$ לי ניראה שהכרטיס הכי משתלם הוא ה 9600GT של XFX: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150306 עדיף שיהיה ב newegg. תודה.
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי את המסך LG Flatron F700P, אני מאוד מרוצה ממנו (תצוגה\אפשרויות כיוון\יציאות USB...) לפני כחודש הוא התחיל לעשות לי רעש מוזר שכזה, מין צליל דקיק דקיק ומאוד מעצבן, זה לא קורה לי כל הזמן אלא לפחות פעם ביום למשך כחצי שעה. חשבתי בהתחלה שזה אולי בגלל שחיברתי אל יציאות הUSB, אבל לאחר ניתוק שלהם הרעש עדיין המשיך. מה אני יכול לעשות עוד?!?!, או האם זה מצריך תיקון מסובך?...
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-