כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אני עכשיו עם 4.7 וכרטיס מסך RADEON 9600XT 256MB האם להתקין את 4.9? אני רוצה לשחק בדום 3 באיכות טובה האם זה משפר? או שבמשחקים אחרים זה יכול להיות פחות טוב?
-
אני מתלבט בין הכרטיסים הללו (מאחר והחלטתי לא לרדת מרמת ה-6800GT) מה עדיף? 6800GT או 6800 Ultra האם יש שיפור ניכר בביצועים בין שניהם? מאחר וההפרש ביניהם הוא כ-400 ש"ח.. ואיזו חברה עדיפה? Gigabyte או Albatron? כמו כן יש לי לוח אם מבוסס ATI עם כרטיס Xpress200 שלהם על הלוח, האם בקניית כרטיס מסך של nvidia לא יווצרו התנגשויות בין הדרייברים שלהם? ואם הספק הנוכחי שלי TermalTake 360W יספיק לי לאחד משניהם? תודה.
-
- 12 תגובות
- 922 צפיות
-
-
לפי הכתבה בדף הראשי של האתר , הכרטיסים יצאו היום... האם יש כבר ביקורות \ השוואות לכרטיסים אחרים\ הרצת ישומי dx10 בעזרת וכו'.. והאם נכונה הטענה כי הם עדיפים על פני מתחיריהם מnvidia?
-
- 12 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB VS Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 ברור לי שה-770 יותר חזק מה-760. אבל בכמה אחוזים? האם זה שווה את ההפרש במחיר? זה בערך עוד 700 שקל?
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 שאלות: *יש לי את G31M3-F של MSI שהוא mATX, ולא שמעתי על תמיכה בPCI-E 2.0 בו, אלא כביכול רק בPCI-E 1.x.. האם הביצועים של HD4870/GTX260 יפגעו על לוח האם הזה? אם כן האם באופן משמעותי? *יש לי התלבטות קטנה ביחס למחיר - ביצועים Inno3D GTX 260 Freezer X2 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1723 ב830ש"ח, עם קירור רציני נראה כרטיס טוב לOC, אבל כמובן גרסאת ה-192. מולו - Sapphire HD4870 512MB http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1 ב100 ש"ח יותר... מה עדיף מביניהם? האם הGTX260 הזה יכול להגיע בOC לביצועים של הHD4870? או שאולי עדיף ללכת על ATI במקרה הזה? תודה מראש! מפרט: E5200 @ 2.5Ghz (בעתיד OC ל3.5-3.6) CEON 2Gb 800Mhz Hitachi 350GB SATA …
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אם אפשר גם הסבר, אני רוצה לרכוש מחשב ואשמח ללמוד על כל חלק בנפרד שאהיה מוכן למבחן בקנייה.. כמו כן איזה חברות הן המומלצות ביותר..?
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
קראתי כבר מדריכים ואני יודע בדיוק מה לעשות... אני רק לא יודע באיזה עפרון להשתמש איך בדיוק להשתמש בעפרון(איך בדיוק להעביר אותו על הקפקיטור) וכמה זמן(כמה התנגדות תיצור כל העברה, במילים אחרות כמה עשיריות-וולטים אני אקבל על כל העברת עפרון)? נדב
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש ברשותי GIGABYTE GT430.. הבנתי שהוא לא טוב ל-OC.. אך ה-OC המקסימלי שביצעתי איתו הגיע ל-12.5% שיפור.. זה טוב?
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום רב! רציתי לדעת: האם התוצאה 13770 ב3DMARK01 למפרט שלי טובה (המעבד הומהר ל3200+ והכרטיס: 550 ליבה, 700 זכרונות) תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
קודם כל מגיע לי "תתחדש". לאחר שהתקנתי את המסך, ב- setting/advanced/monitor רשום "plug and play monitor" ולא רשום את הדגם שברשותי. (XP PRO) . האם כך זה גם אצליכם?
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-
-
כבר תהיתי מתי יצוצו ידיעות בנושא.. Kepler 28nm taped out Works well The successor to Nvidia’s Fermi architecture, a certain GPU that goes by the name Kepler has already been taped out. We have multiple sources to confirm that the new 28nm chip is alive and that it looks quite well. Nvidia didn't have any major obstacles with the first tape out, but naturally there is still a lot of work to seal the leakage, and make the chip generally better. This is nothing unusual for a new chip, and getting from 40nm to 28nm is definitely not a walk in a park. Kepler naturally gets a lot of changes to Nvidia's GPU and you can imagine that with the same maximal TDP, you can squeeze…
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
משהו יודע איפה אפשר להשיג כרטיס voodoo במחיר סביר? אני צריך אותו כי אני צריך למכור את הוודו הישן שלי, ואם לא יהיה לי וודו אז אני לא אוכל להמשך לתכנת את המשחק שלי(שמבוסס על הAPI של וודו- GLIDE). תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי,יש לי טלוויזיה FHD של סוני -KDL-32W4000E כרטיס מסך:Sapphire Radeom HD 5770 1GB אני מחבר עם כבל HDMI. העניין שהמסך המוצג יותר גדול מצג הטלוויזיה. אני מגדיר את הרזו' ל-FHD ואז אני לא רואה את הקצוות של המסך(אני לא רואה את הקצה העליון והתחתון(סרגל המשימות) וגם את הקצה הימני והשמאלי-אני לא רואה את ההתחל ולא רואה את השעון ) אז שיניתי פה ל-15% אז מבחינת הרוחב ,זה הסתדר.הכוונה היא שאני רואה את הקצה העליון והתחתון(סרגל המשימות) של שולחן העבודה כמו שצריך. אבל מחינת האורך,עדיין שולחן העבודה המוצג הוא גדול יותר מהצג של הטל'.כך שאני לא רואה את ההתחל ולא רואה את השעון וכו'. אם אני מחזיר את זה ל-0 אז אז מבחינת רוחב ואורך התמונה המוצגת יותר גדולה מהטל'. איך אני מקטין …
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
של איזה חברה ? MSI LEADTEK GIGABYTE EVGA XFX Gainward אני שמתגע !
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
רציתי לדעת ברמת העיקרון,האם המערכת שלי והספק כח שברשותי יחזיק את הכרטיס הנל? והאם יהיה לו מקום במארז? תודה.
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום. GeForce 8800 Ultra. יש לי שני יציאות DVI. האם אפשר לחבר שני מסכים??? שאלה נוספת: האם יש לכבות את המחשב לפני חיבור מסך, או שאפשר לעשות את זה ב"חי"? תודה
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
הכרטיס יתחבר למסך מחשב 24" FHD ובמקביל לרסיבר ודרכו למסך LCD FHD בסלון (כרגע אין). רצוי מאוד יציאת סאונד דרך HDMI 1.3. רוב הצפייה תהיינה בריפים של MKV ובלוריי ב1080P. מדי פעם קצת משחקים ולא מעט עבודה על SOLIDWORKS. כיום יש לי NVIDIA 7300GS וחיבור קואקס לרסיבר. השאלה היא האם אני צריך לשדרג את כרטיס המסך או שניתן להסתפק במה שקיים כיום, ז"א, אם אני אחבר לו את הLCD בסלון, לא יווצרו גמגומים בשידור? ראיתי המלצות על סדרת כרטיסי ATI, מ2XXX ומעלה, אבל כמעט לכולם אין יכולת שידור TRUEHD, אלא בכרטיסים רק מHD4850 ומעלה. האם יש צורך בכרטיס כ"כ חזק למטרות שלי? נ.ב. יש ספק של 650W.
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי את הכרטיס הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=H195PRQT256DD-R&cart=1171334873495634〈=heb ואין לי במסך יציאת DVI משום שזהו מסך MAG 17' FLATRON AH778 שנקנה לפני שנה..עוד שמחירי הLCD היו בשמיים.. האם אפשרי לחבר את המסך לכרטיס מסך..???אם לא אני יבטל את ההזמנה..ולפי מה שהבנתי יש את הכרטיסים האלו רק עם יציאות DVI
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס מסך 9600GT וראיתי שני כרטיסים של gigabyte 1 - Gigabyte GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe Zalman דגם: Gigabyte NX96T512H 2 - Gigabye GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe דגם: NX96T512H-B השאלה שלי איזה מהדגמים הוא יותר טוב? והאם בגלל שהדגם ה 2 בלי הקירור זלמן, יותר טוב בגלל שהוא דגם חדש יותר? אשמח לתשובותיכם, תודה.
-
- 12 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אהלן אחים שלי יש שיא עולם חדש ב 3DMARK05 שהוא גדול ב 30 נק' מהקודם :: 17560 איזה שוודי אחד עשה את זה עם המהרה של FX-57 עד 3917MHZ וכרטיזי מסך (7800GTX SLI כמובן...) 676/1584
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש X800GTO16 לAGP? בכללי איזה כרטיס יותר טוב X800GTO 16 או X800GTO2?
-
- 14 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני אצל חבר שלי ואני רוצה לדעת בלי לפתוח את המחשב.
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי במחשב ישן כרטיס מסך של Nvidia מדגם G-Force 3. לכרטיס יש לא מעט בעיות עם המאוורר, ולכן רצוי לדעת את מצב הטמפרטורה של המעבד באופן קבוע. כאשר אני משתמש בתוכנת ניטור, האינדיקציה המתקבלת היא 0 מעלות. האם יש כרטיסים שאין להם אפשרות ניטור? אני יוצא מנקודת הנחה, שברגע שמופיע לי GPU בתוכנה, הכרטיס הוא אכן בעל אפשרות כזו. תקנו אותי אם אני טועה. האם יכול להיות שאפשרות הניטור קיימת, אך אינה מתפקדת מסיבה כלשהי? ראוי לציין שלאחרונה ביצעתי ריענון למשחה התרמית וכן שימון של המאוורר.
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום, לכולנו בבית יש מסכי LCD ולהוריי ולאחותי יש מסך LG ולי יש MAG... אמרו לי שLG בהרבה יותר טובים למשחקים ואני רוצה לדעת אם זה נכון ??? אני יודע שאתם תאמרו שאני אנסה לבד אבל אין לי כוח לחבר פה, לנתק שם וכל הבאלגן... ואני גם רוצה את זה בהוכחה בנתונים מאשר הראייה שלי, כי יכול להיות שמסך אחד פחות טוב למשחקי רשת אבל הוא טוב יותר לדברים אחרים וכאלה תודה רבה למי שיענה לפי בקשתי
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-