עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Leadtek Geforce FX6600GT 128MB DDR III Retail AGP איפה אני יכול להשיג את הכרטיס מסך הזה.. כמה הוא עולה תקציב: עד 2000 ש"ח (תנו לי את ההצעות הכי זולות)

• 11 תגובות
    • 859 צפיות
  2. אשמח לעזרה די דחופה, יש לי מחשב i5 שעבד מעולה, יש לו מסך גדול, תצוגה חדה וברורה. לפני כמה ימים הבאתי אותו לטכנאי ע"מ לפרמט אותו.(כדי להתקין ווידוס מעודכן) מאז הפירמוט התצוגה מטושטשת, ואין אופציה מתאימה לשנות את זה בהגדרות תצוגה. ניסיתי לעדכן דרך מנהל התקנים אבל כתוב שההכי מעודכן כבר מתוקן. הבנתי שאולי זה קשור לדרייבר? איך מעדכנים אותו? ניסיתי לחפש בגוגל. לא מצאתי. (תוכנה שמצריכה כרטיס גרפי טוב כמו google earth שעבדה מצוין לפני הפירמוט, כותבת לי שהכרטיס גרפי לא טוב בשביל התוכנה, משהו כזה) צילומסך מההגדרות: (המסך 21 אינטש) מה אפשר לעשות?

3. Started by Ronfer123,

שלום, זה המפרט שאני עומד לקנות 870 ₪ - * מבצע * - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 390 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 340 ₪ - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 749 ₪ - NZXT Phantom 410 Black + FSP Raider 650W 80+ Silver BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 מחיר סופי: 2869 ₪ השאלה שלי היא כזאת, איזה כרטיס מסך יותר חזק? יותר טוב? יותר משתלם לגיימינג? *** כמה הערות: אני לא מעוניין לעשות OC, רעש לא מפריע (ידוע שR9 290 יותר רועש אבל זה לא הבעיה), אני מעוניין בגיימינג כבד ו- FPS גבוה. אני מתלבט בין NVIDIA GeForce MSI GTX780 3GB Twin Frozr ל---- Sapp…

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  4. יש לי 280X מחוברים בגשר CF. לכרטיס הראשי מחובר מסך המחשב בDVI ומסך הטלויזיה בHDMI, כאשר אני נכנס למשחק (כל משחק) התמונה מופיעה רק במסך הטלויזיה. (כלומר שאני לא במשחק, באינטרנט או משהו אחר התמונה מוצגת בשני המסכים). בהגדרות בחרתי "שכפל צגים אלו", וזה עובד כל עוד אני לא במשחק.. משום מה במשחק התמונה מועברת רק במסך אחד. יש אפשרות להגדיר את זה אחרת דרך הCATALYST? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  5. סרטון חדש מתוך הביתן של מפתחת השבבים בתערוכת CES 2019 אמור לסייע לנו להבין מדוע רק קמצוץ מכל מסכי ה-FreeSync יזכו לתמיכה מובנית ורשמית של כרטיסי ה-GeForce לכתבה

6. יש לי כרטיס מסך 6800xt ואני רוצה לדעת אם הוא ddr3 השאלה איך אני בודק?

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  7. Started by NetSpider,

מדובר על מחשב נייד IBM Thinkpad R31 . עד עכשיו לא היו בעיות ופתאום התחילו בעיות תצוגה , שצצות פה ושם . פתאום מופיעים כאלו פסים ... זה לא ניראה שזה בעיה במסך עצמו , אולי הכבל או הכרטיס מסך . אני עדיין לא בטוח ,ולא יודע ממה זה יכל להיגרם. מישהו אולי ניתקל בזה , ויודע מה אפשר לעשות לגבי זה ???

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  8. Started by allen,

היי, יש לי מחשב יחסית חלש וישן שאני תכף אפרט והוא בקושי מריץ משחקים חדשים אם בכלל, ואני בסה"כ רוצה לעשות שינויים זולים שיאפשרו לי להריץ את כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי נמוכות, אבל שזה ירוץ חלק! תאמינו לי, המשחקים החדשים מספקים אותי גם עם רזולוציות נמוכות, 16 ביט וטקסטורות מינימליות, העיקר שירוץ וחלק לגמרי! (מה שכאמור לא קורה עכשיו). אני לא רוצה להתעסק באוברקלוקינג ושום דבר מסובך, רק לקנות כרטיס מסך חדש עד 250-300 ש"ח, ומה שאני רוצה לבקש מכם זה שני דברים: א. האם קניית כרטיס מסך בסביבות המחיר הזה לעומת הכרטיס הנוכחי באמת יגרום לשינוי רציני ויתאים לציפיות שלי? ב. מה הכרטיס הכי הכי הכי הכי הכי משתלם מבחינת ביצועים במחיר הנ"ל? כמו כן אני רוצה לקנות דיסק קשיח נורמלי שישפר ק…

• 17 תגובות
    • 858 צפיות
  9. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ מה עדיף לקנות ללוח SLI 1.לקנות ג'יפורס 7800 ג'י טי אקס אחד ??? 2.לקנות שתי כרטיסים למשל ג'יפורס 6800GS לא דווקא אלו אתם תגידו מה דעתכם תודה מראש

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  10. Started by er0101,

המשחק קצת כבד אצלי בהגדרות בינוניות, מדי פעם הגרפיקה "נעצרת" לשניה. איזה כרטיס מסך צריך כדי להריץ את המשחק בגרפיקה גבוהה ואיזה צריך בשביל גרפיקה הכי גבוהה? לחצו על ה"מפרט מחשב" כדי לראות את המפרט שלי. לידע כללי: איזה כ. הכי טוב? http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&product_code=51207976&Pn=Radeon_X700_Pro_Video_Card http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&product_code=336328&Pn=GeForce_6600_OC_Video_Card http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&product_code=339257&Pn=Radeon_X1300_Pro_Video_Card http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&product_code=329502&Pn=Ve…

• 11 תגובות
    • 858 צפיות
  11. Started by nash,

המליצו לי לבוא לכאן. תראו, יש לי בעיה. אני משחק במשחק enemy territory. למי שלא מכיר זה משחק רשת בסיגון CS UT בערך. קיצר, יש לי כרטיס מסך דיי חלש וה-FPS שלי נמוך עד כדי כך שקשה לשחק. החלטתי שהגיע הזמן לקנות חדש. אני לא יודע מה כדאי לקנות. מצד אחד, אני רוצה לשחק חלק בכל המפות. מצד שני, אני לא שופע כסף. ניסיתי את הכרטיס asus nvidia gforce fx5200 128 mb ddr, אך גם שם הביצועים לא היו מושלמים. כרטיס כזה עולה בסביבות ה-400-500 שקל. אני יכול להשקיע יותר, בין 800-1000, השאלה היא אם זה שווה את זה. חלק אמרו לי שכן, אבל ליתר ביטחון, שלחו אותי לכאן. על איזה כרטיס אתם יכולים להמליץ לי? בתודה מראש. :-*

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  12. Started by EagleX2,

שלום. ביום שלישי אני מתכוון לקנות (סוף סוף) את המחשב. רציתי לדעת האם כדאי להשקיע בXT (האם זה ישמש אותי טוב לזמן ארוך) או האם לקנות את ה PRO ולחסוך קצת כסף וככה אני אולי יחסוך מספיק כסף ויקנה בעתיד (הקרוב או הלא קרוב באמת אשמח לדעת מתי אמור להכנס ה pciexpress) כרטיס שמבוסס על ה PCI-X (וכמובן גם לוח אם שיתאים) בתודה מראש הפישפש שאהב לאכול מישמש

• 12 תגובות
    • 858 צפיות
  13. לפני כמה ימים שברתי בטעות צ'יפ מסויים מהרדיאון שלי וכרגע אני מחפש אחד תחליפי או פרטים לגבי אותו הצ'יפ על דגמים אחרים של ה-8500, האם הוא זהה בכולם. אם אתם יכולים לעזור לי, תסתכלו על הרדיאון שלכם, על הצ'יפ הזה ותגידו לי מה רשום עליו. כמו כן אני מעוניין לקנות כרטיס רדיאון משומש שלא עובד, רק שהצ'יפ המסויים יהיה תקין.

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  14. הרצתי היום את 3dmark 2003 כדי לבדוק את הביצועים של הרדיאטור 9800 פרו של סאפיר. התוצאה הייתה : 5040 . זאת תוצאה נמוכה ? המפרט : athlon xp 1700 + 512 ddr זכרון

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  15. Started by blue_wolf,

שלום היתי רוצה לשאול שאלה על הכרטיס R9200 דבר ראשון לפי מה שהבנתי הוא הכרטיס הכי טוב עד למחיר 450 שח +-(למרות שהוא ייתישן במהירות) או לא? עכשיו השאלה השניה שלי: האם הוא יגביל אותי במהירות של המשחקים ? לדוגמא הנסיך הפרסי החדש, מקס פיין 2, אנ בי אי 2004 והאם יש כבר משחקים או תוכנות שלא עובדות עליו נ.ב יש לי מחשב: AMD ATHLON 1500XP 256 זכרון

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  16. שלום.. יש לי 2 מחשבים... amd2500+ and intel 1000 באינטל היה Geforce 4 64 שמכרתי אתמול ב150... ובאייאםדי יש Geforce 4 128 שעכשיו בשימוש שאני רוצה להחליף לאחד מאלה... בנתיים יש 2 הצעות... Radeon 9600SE - 460NIS Geforce 4 4200TI - 460NIS אז מה אתם אומרים? אחד מאלה... או כרטיס אחר בכלל... או משהו אחר בכלל לא כרטיס מסך... AMD2500+ Abit NF7SL 512MB DDR 400 160gb תודה...

• 11 תגובות
    • 858 צפיות
  17. Started by DiSc@MaN,

אז ככה... יש תקופות, שהמחשב שלי יציב, הוא יכול להחזיק גם שבועיים בלי שום ריסט.. אבל יש תקופות שהוא פשוט לא מפסיק להתקע, כל כמה ימים, כמה פעמים ביום ואחרי כל תעופה הוא נותן הודעה על הדריברים של ATI (על הקובץ ati2dvag.DLL אם נדייק) זה קרה לי המון עם הג'יגה בייט 8500 ועכשיו (בשבוע האחרון) זה התחיל לקרות עם ההרקולס 9800. אחרי תקיעה של בערך דקה הוא נותן את השגיאה בתמונה המצורפת (לפעמים המחשב נתקע ולא נותן את ההודעה הזאת, אבל אחרי ריסט הוא אומר שהדרייבר קרס) אני מוסיף גם את ההודעה שמתקבלת ב-Event Viewer/system: The driver ati2dvag for the display device \Device\Video0 got stuck in an infinite loop. This usually indicates a problem with the device itself or with the device drive…

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  18. Started by yuval_cohen,

שלום יש לי נייד עם מעבד 2.2A כרטיס מסך radeon 7500 32mb (זה הכרטיס הכי טוב שיש לניידים להציע חוץ מהרדאון 9000-שיקר בטירוף כרגע) זיכרונות DDRAM 266 256MB התוצאה שלי ב3DMARK היא 3500 אפשר להגיע ליותר? שמעתי על הintel application accelerator הוא יעזור לי? ובנוסף, איזה דריברים אתם ממליצים?

19. Started by Fkl0ster,

היי אני די מבולבל מכל ההיצע. הבנתי שכל הכרטיסים זהים, חוץ מהופעה חיצונית ו\או שינויים בבנאדל. שאלתי היא כזו: איזה כרטיס מבוסס רדאון 9500PRO כדאי לקנות? לכרטיס מסך יוקדשו כ 1,200 ש"ח מהתקציב. אבל חשוב לי לבזבז כמה שפחות, אפילו אם זה אומר לוותר על באנדל טוב. בקיצור, אני מחפש את הרדאון 9500PRO עם יחס העלות\תועלת הכי טוב מבין ההיצע הקיים בארץ... TIA

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  20. Started by alartika,

יש לי ג'י פורס 2 MX 400 64 MB והתקנתי את הדרייברים החדשים של נוידיה ועכשיו כשאני מנסה להיכנס להגדרות המתקדמות של הכרטיס זה יוצא לי ורושם שrundll32.exe ביצע פעולה לא חוקית יש לי WIN XP HOME מישהו מודע לבעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  21. Started by rikus,

לפי המחירים נראה שכן...חיפשתי REVIEW ורואים תוצאות די מדהימות כמעט פי 2...זה נכון?

• 13 תגובות
    • 858 צפיות
  22. ^כותרת^

• 12 תגובות
    • 858 צפיות
  23. הי, היה לי כרטיס HIS X1950Pro 512MB IceQ3 Turbo שעשה בעיות של Display Curruption, הלכתי לחנות שקניתי, ששלחו אותו ליבואן - שורה תחתונה: הזיכרון שלו היה דפוק. עכשיו ליבואן אין כרטיס כמו שלי, וכבר עברו שבועיים מאז שהבאתי אותו לחנות, והם לא ממליצים לי על HIS בטענה שהם עושים מלא בעיות. הם הציעו לי לקחת Sapphire במקום, אבל - שני הכרטיסים של Sapphire יותר זולים מהכרטיס שלי, לכן עולה השאלה איזה כדאי: X1950 Pro 512 mb או X1950xt 256 mb ? לא הצלחתי למצוא שום מקום שנותן השוואה ממשית ביניהם, ולכן לא ברור לי מה עדיף... אשמח לשמוע תגובות במהרה, החנות מחכה לי....

• 11 תגובות
    • 858 צפיות
  24. האם הGT רועש יותר מהGTS האם הרעש יבלע במארז P182? האם התוספת של הכמה מאות שקלים שווה את התוספת בביצועים או בהשקטה שעולייה להיות ? האם גרסא כמו ה8800gt oc2 של bfg משתווה / חלשה /חזקה יותר מה gts?

• 12 תגובות
    • 858 צפיות
  25. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7531

• 10 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים