כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני לא מבקש שם חנות אלא אני רק שואל מוכרים אותו עדיין בארץ?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עכשיו יש לי 7600GT... חשבתי לעצמי האם כדאי לי להביא 2 7300GT... האם ההבדל בביצועים משנה משהו??.. וה7300GT יהיו ביחד 1GB...
-
- 11 תגובות
- 724 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 550 ש"ח וזה המפרט שלי: e6300 2 gb ram והלוח שלי תומך pci-e x16. אה והספק שלי 400W של ezcool
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אני זקוק (כמו שכתבתי בשרשור הקודם שפתחתי) ,לכרטיס מסך דואלי .כלומר שאוכל לראות דברים שונים על שני מסכים שונים. האם לא מספיק כרטיס רגיל עם שתי יציאות , אחת אנלוגית ואחת דיגיטלית -ולחבר מסך אחד בצורה אנלוגית ואת השני בצורה דיגיטלית?.... או למי שחפץ- ישנם כ. מסך "רגילים" כלומר לא של MATROX עם שתי יציאות DVI.... האם יש איזשהו הבדל מהותי?.. ואם לא אז למה המחירים של מטרוקס כל כך גבוהים ?!.. כ. של מטרוקס עם 64MB זיכרון לא פחות מ-1000 ש"ח! וזאת כשהסטנדרט היום הוא לפחות 256 מגה.... http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_324 והנה עוד קישור למאמר שנכתב באתר זה על כרטיסי מסך של מטרוקס : http://hwzone.co.il/articles/Matrox_Parhelia/ חייב לציין שאני לא גיימר ואני זקוק …
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
האם עדיף כ.מסך חזק יותר שאינו תומך ב DX9 או כרטיס מסך חלש יותר שכן תומך? ההשוואה היא במחשב נייד בין RADEON 9000 Mobility שאינו תומך לבין intel 82855/82852 שכן תומך
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט לאנימציה בתלת מימד ומשתמש בעיקר בMaya, אני לא מבין גדול בחומרה ושמעתי שכרטיסים עם CUDA מייעלים את העבודה בMaya. רציתי לדעת האם השיפור בעבודה משמעותי וכדאי לקנות כרטיס עם CUDA ? אני יודע שבQuadro יש את זה, האם יש עוד סדרת כרטיסים עם CUDA ? המון תודה וחג שמח! דורון
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חזק משהו עם 256bit ו-256mb ואני רוצה אותו להרבה זמן, אז מה כדי להשאר עם AGP או PCI Express? יש לי: P4-3Ghz socket 478 DDR400 Dual Channal 1Gb FX5200 128mb 64bit AGP
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, הבנתי שיכולת העיבוד הגרפיות של מעבדים היום הן טובות מאוד. האם שווה להשקיע במעבד חזק מאוד במקום בכרטיס מסך בינוני?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש אותו רק עם 128 מגה זכרון , אבל האם יהיה הבדל בביצועים עם 256MB , נ.ב האם יהיה הבדל בין החברות , משנה מאיזה יצרנית לקנות ?
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שמעתי שעומד לצאת X1950 ל-AGP, האם זה נכון\מתי\כמה הוא יעלה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
או משהו בשם אחר בסביבות החצי שנה - שנה..
-
- 12 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות בימים הקרובים מפרט אשר יכלול את ה9800GTX, האם כדאי לחכות כי עומדים לצאת בקרוב כרטיסים חדשים מבית NVIDIA\ATI? ואם כן יש עליהם פרטים כבר? ובכמה הם אמורים להיות יותר טובים מהדור הנוכחי...
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה-8800GT הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=842 אבל אני לא יודע אם הוא מגיע עם מתאם, בדקתי באתר אבל לא מצאתי מה בא עם הכרטיס. האם הוא מגיע עם מתאם (או שכל אחד מגיע)? ועוד שאלה, אני לא כך כך בטוח בקשר לחברה הזאת (Twintech), האם היא בסדר (מבחינת אחריות ואמינות) או שעדיף לקחת כרטיס של חברה יותר מוכרת? משהו כמו זה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=843 (של BFG) תודה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש ביום ראשון מאייבורי, כל הדרייברים והחפצים השונים הגיעו בקופסא מרוכזת אחת של הלוח אם. יחד עם הכרטיס קיבלתי מתאם לטלוויזיה (יציאה אחת מצד אחד ושלוש מצד שני) ומתאם HDMI-DVI בחוברת הוראות ראיתי גם ציור שמסביר איך לחבר מסך אנאלוגי עם חיבור VGA בעזרת מתאם ולדעתי אמור להגיע מתאם כזה בקופסא. מישהו קנה את הכרטיס ויכול לאמת ? אם כן, מה לעשות ? להתקשר לאייבורי ולבקש מתאם ?
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
העיניין הוא שבזמן האחרון התחילו להופיע רעשים מכיוון המאורר של כ. המסך שלי... הסיבה היא כמובן אבק. עכשיו העיניין הוא שהכרטיס ממוקם אצלי עם המאוורר כלפי מטה לכן אני חייב להוציא את הכרטיס לגמרי ע"מ לנקות את האבק שהצתבר עליו. עכשיו נשאלת השאלה, אם אני אוציא אותו מהמקום ואחזיר, הוא לא יתאפס במערכת(כמו המעבד)?
-
- 5 תגובות
- 518 צפיות
-
-
השבוע רכשתי כרטיס מסך חדש, ה 480 עדיין סחב אבל.... בכול זאת עברו שלושה דורות ההתלבטות שלי היתה בין WINDFORCE 770 2GB ל RADEON R9 290 4GB ההבדל היה 400 ש"ח במחיר והאמת פחדתי מקרור הסטוק של ה 290 וקצת מהמחיר. השאלה שלי בעקבות המפרט שיש לי האם המעבד היה צוואר הבקבוק במידה והייתי לוקח את ה 290 כמה שיפור היה בינהם המפרט : INTEL I5 750 ללא OC לוח ASUS P7P55D-E PRO 8GB DDR 3 ספק CROSSAIR 650W מארז Vengeance C70 Mid-Tower Gaming Case אני משחק על 1080P
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מרוב התגובות שאני קורא כבר התבלבלתי מה מתאים ומה לא. אז יש לי כמה שאלות: 1.האם פאנל TN מתאים למשחקים? 2.אם לא אז איזה כן? 3.ועם הפאנל שכן מתאים איזה מסך כן מומלץ( 19" רחב ולא פחות)? ,התקציב לא כל כך חשוב תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הבוקר ניגבתי את מסך המחשב (Sumsung SyncMaster 753DF, אם זה משנה) ואחרי הניגוב, בנקודה מסויימת על המסך נותר "כתם בהיר" - אזור בו המסך מעט בהיר יותר. עקב צורת הכתם (כמו מריחה של ניגוב) וצורת הניגוב (מטלית טיפה-טיפה לחה) אני מניח שהניגוב הסיד איזשהו ציפוי של המסך. א. האם אותו ציפוי משפיע על עוד משהו חוץ מבהירות המסך? (קרינה או משהו כזה?) ב. האם ניתן לחדש אותו? בתודה, רונן
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי בבקשה לקבל חוות דעת לגבי כרטיס מסך עד 2500 ש"ח. השימוש של המחשב הינו פוטושופ Corel אינדזיין וכדומה. מבחינת החומרה של המחשב לא קיים צאוור בקבוק (מפרט ב 7000K). השאלה היא האם המחשב ינצל את העוצמה של הכרטיס בתוכנות הנ"ל, או שאין הבדל בתוכנות הנ"ל בין כרטיס ב 1000 ש"ח ל 2500 ש"ח? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
לחבר שלי יש 7600 הוא רוצה לשדרג ל8800GT .השאלה האם מעבד פנטיום D 2.8 לא יעשה צוואר בקבוק לכרטיס? יש לו ג'יגה זכרון.
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
או האם הוא ישפר את ביצועי הכרטיס של אנוידיה האם הוא ישפר גם את ביצועי כרטיס ATI ??
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
חשוב לציין שלא נעשה אובקלוקינג כלשהוא רציתי לדעת אם זה טוב ושהכל עובד כמו שצריך לינק לציון
-
שלום...היום בבוקר הרצתי את התוכנה 3D mark 2005 וקיבלתי ציון של 2626. כרטיס המסך שלי כתוב במפרט, האם זה נורמלי? חלש ? חלש מאוד ? סביר ? טוב מאוד ? ומה אפשר לעשות כדי לשפר אם זה חלש..
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
ה setting : resolution: 1024X768 texture filtering : optimal max anisotropy: 4 vertex shaders: optimal ללא OC ..וללא שום תוספת. סביר או נמוך ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לקבל תשובה ממישהו .. :
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-