עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by roshi,

האם בעזרת הכרטיס NVIDIA GeForce 9600GT של ASUS יראו כמו שצריך מבחינת HD בטלוויזית LCD של טושיבה 42 אינץ HD READY? אודה לכם אם תוכלו לעזור לי אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  2. חברה תקשיבו מחר אני רוכש 2 מחשבים שלא ישודרגו במשך השנתיים-שלוש שנים הקרובות. אני מאד מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל. אני יודע ש2 9600GT מגיעים לסביבות ה15-16 אלף נקודות ב3DMARK, ושה9800GTX יכול להגיע גם ל20 אלף נקודות. אני מאד מתלבט איזה כרטיס לקחת, בהנחה שאני עושה OC. חלק אומרים את ה96 וחלק אומרים את ה98. בעבר אני יודע ש2 76GT לא היו עוקפים 78GTX אחד, אותו הדבר גם עם סידרת 8. אני מתלבט קשות איזה אופציה לבחור. תשכנעו אותי כי אני ממש בדילמה!!! זה דחוף :s05: הוא יורכב עם מעבד Q9300, לוח ASUS P5N-D 4GB RAM 320GB HD מארז גדול ומרווח שיתאים גם לSLI של 8800GTX ספק כח TT TOUGHPWOER 600W H-E-L-P!!! (מצאתי את המשפט הנ"ל ברשת, האם הוא נכון? One powerful single card will always be bette…

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  3. שלום... פעםשאלתי בפורום ואמו לי ש-OC ל יכול להרוס שום דבר...כן ממש. זה לא שהעלתי מתחים או משהו, זה לא שהייתי עם OC גבוה מדי ליותר מדי זמן... פשוט פעם אחת העלתי וזה מה שקה: ניסיתי לעשות את ה-GTS 320MB שלי כמו ה-8800GT - הורדתי קצת את תדר הזכרונות, שמתי את הליבה על 600, וחישבתי שאני צריך לשים את ה-SP שלי על 1750MHZ כדי לדמות 112SP שפועלים על 1500. בקיצור העלתי את זה, שיחקתי כמה שניות CRYSIS (דרך אגב, לא היה שיפור גדול...), ואז פתאום כל המסך התחרבש וראיתי כאילו יש נקודה במרכז וממנה יוצאים הרבה קרניים שיוצרות מעגל לכיוון החוצה, וזה היה בעבעים מעורבים כאלה... בקיצור משהו מוזר. ניסיתי למזער, וזה נתקע, המסך נעשה שחור וחזר, וכשהצלחתי למזער ראיתי שזה היה הדרייבר של NVIDIA ש"הפסיק …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ElemenTal,

משהו יודע כמה דציבל הוא יוצר כאשר נמצא על מהירות 40% ? באיזה אתר ראיתי שבמנוחה (שאני לא יודע כמה זה יוצא באחוזים ) עושה משהו כמו 45DBA ובטעינה קצת יותר, שזה יוצר 2 דברם לא הגיונים: 1. אצלי ב 40% הרעש שלו לא עולה על רעש המעבד (יש לי 5 מאווררי 120 כל אחד 21DBA. ד"א רעש של כמה מאווררים מצתבר ליותר רעש ?) 2. גם אם זה נכון, לא יכול להיות שבטעינה זה גודל כולה בכמה דציבלים, כי כשאני סם אותו על 80-100% ממש שומעים אותו (כמו מכונה). חוץ מזה במצב בקרה אוטו' המהירות שלו לא משתנת ? זאת בעיה בכל ה 8800GTS ?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  5. Started by liortm,

שלום אני מבקש חוות דעת לגבי כרטיס מסך: י Gecube ATI Radeon HD2600XT HDMI 512MB PCIe חשוב לציין שאין לי צורך בהרצת משחקים כבדים אלה די סטנדרטיים כגון pes5, fifa 2006 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  6. Started by yuval1101,

היי, אני בונה מפרט מחשב למשחקים שיהיה כמה שיותר חזק, ההתלבטות שלי היא בין 2 מערכי הכרטיסים הגרפיים הבאים, ואני צריך לדעת מה יהיה יותר חזק: - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1131 או - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1124 ( ואני אוסיף לזה את אותו לוח אם P5ND ). לשניהם יש אחלה של קירור, ושניהם במחירים מאוד מפתים, איזה מערך יהיה חזק יותר? אם יש ביקורות ( אל תשכחו את ה-OC של ה-9600GT ) זה יהיה מצוין וההבדל יהיה משמעותי? תודה מראש, יובל

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Achiron,

שווים משהו? אם מישהו יכול לספק בנצ'ים, כיוון שאני ממש לא יודע לחפש בנצ'ים (ניסיתי, אני אף פעם לא מגיע לתוצאות של גראפים שמשווים לכרטיסים אחרים. אף פעם!).

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  8. שלום רצית לדעת אם אפשר במערך של מס' כרטיסי מסך להקצאות אחד נגיד רק לעיבוד תלת מימד ואחר רק לטקסטורה או עם יש לי כרטיס מרובה ליבו לעשות את זה עם כן איך ואיזה מערך (SLI .קרוספייר) עדיף?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  9. כמעט כול חברה הוציאה כרטיס כזה, ההבדל היחיד הוא במחיר (חלק אפשר באיזה 2700 וחלק מגיעים ל3400) השאלה אם פרט למחיר ונניח איזה משחק שאתה מקבל מתנה או דברים כאלו, יש הבדל?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  10. מחפש המלצה לכרטיס מסך לHTPC עד 600 ש"ח. 1. להרצת משחקים ( אני לא גיימר כבד....) 2. שיהיו לו כניסות SPDIF וHDMI - להרצת סרטים HD ומעבר סאונד מלוח האם. 3. קירור פסיבי. 4. שייכנס למארז HTPC - סוג ANTEC NSK2480 http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=92480 תודה!

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by fish123,

שמעתי סיפורים על כרטיסי טלוויזיה "מפלצתיים" שעולים בערך 2000 ש"ח והם מבצעים לכידת וידאו וכל הדברים הקשורים בצורה הכי איכותית וטובה הכרטיסים גם מכווצים את הוידאו-אודיו בזמן אמת... יש כאן אנשים שמכירים את הכרטיסים הללו? אולי יש במחירים נמוכים יותר? אשמח לקבל תשובות

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  12. והאם זה אומר שבפועל זוג 8800GT (ממוהרים או לא) יהיו מהירים וכדאיים יותר מזוג 8800GS ? חן חן

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  13. שלום שמעתי כול מיני שמועות, ושיקראו לו GT200 (לפחות בנתיים זה שם הקוד של הליבה שלו או משהו כזה), וגם שכנראה יתן כמה עשרות אחוזים יותר בביצועים, יהיה כרטיס חד ליבתי (בשונה מ9800GX2), ואם זאת מהיר ממנו. כמובן שהכול שמועות וכו'. מישהו יודע יותר ומוכן לשתף בבקשה ?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  14. Started by babu,

אני גם ככה קונה כמה דברים אז חשבתי לקנות גם כרטיס מסך ואולי עוד כמה דברים אולי חשבתי לקנות 8800 GTS של EVGA עכשיו מה ההבדלים בין 340 MB 512MB 640MB מה הכי משתלם ? הכרטיסים שהחברה הזאת הוציאה הם טובים אני לא מכיר אותה כל כך !

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  15. וגם והבין טוב יותר את המדדים של הכרטיס באובר, הבנתי שזה לא בדיוק כמו מעבד רגיל...

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  16. Started by gryffin,

כשקניתי את ה-4400Ti שלי אני זוכר שהכרטיסים של Gainward ל-NVIDIA נחשבו עם האיכות הכי טובה ועלו בהתאם. כיום אני מתכנן לקנות את ה-8600GT ואני רואה שהמחירים בין החברות משתווים ולפעמים אפילו גיינוורד זולה יותר. אז איזו מהן עדיפה כיום?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by babu,

הכרטיס הזה הוא בעצם SLI של 9600GT ? אם כן מה יותר משלתם לעשות SLI של 96GT או פפשוט לקנות GTX ? איך הוא ב OC ? איזה חברות הוציאו אותו כבר ומי מהם הכי משתלמת(אני מדבר על גרסאות בלי OC )?

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  18. זה אמיתי? 9800GTX http://www.youtube.com/watch?v=g59QxCW_JaE http://www.youtube.com/watch?v=7Wwh1QdBWC0&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=U2Cc_9CUIuQ&feature=related

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  19. Started by ben060,

אחרי שמחברים אותו ל PCI יש עוד יציאה צריך לחבר אותה לקיר? לממיר? חייב ממיר? חייב את התקע בקיר? אני לא כל כך מתמצא בעניין, אשמח לקבל כל פיסת מידע בנושא. שמעתי שצריך ממיר מיוחד מ YES על מנת לראות טלויזיה במחשב. אבל כל הרעיות זה לחסוך אותו ולראות במחשב בלי הרבה בלאגן . וחשוב לציין שאין לי את התקע של הטללפון בחדר, אז מה עושים?

• 11 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by Gal619,

אני בוויכוח עם כמה אנשים.. האם זה הגיוני ש-8600GTS יכול להגיע לרמה של 8800GT בעזרת כל דרך אפשרית..

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  21. Started by Keman,

פרטים על הכרטיס : ASUS Exclusive Innovations * Exclusive Dual HD3850 GPU Solution * Exclusively Designed Dual Fansinks Solution * 1GB DDR3 Memory on board * ASUS Splendid: Watching movies on PC is as good as on Top-of-the-line consumer television * ASUS Gamer OSD: Real-time overclocking, benchmarking and video capturing in any PC game! * ASUS Video Security Online: Keep an eye on your home at all times no matter where you are * ASUS Smart Doctor: Your intelligent hardware protection and overclocking tool Graphics GPU Feature * ATI® Radeon® HD 3850X2 * PCI Express support * HDMI Output: multi-channel 5.1 surround audio over * DVI-HDMI Adaptor * Micr…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  22. שלום, אני בונה HTPC ממחשב ישן שאמור להריץ Linux MCE. המחשב לא מספיק חזק להריץ סרטי HD של 1080p אז חשבתי לקנות כרטיס PCI-E שיעשה את העבודה. התקציב הוא 500 שקל והכי חשוב שתיהיה תמיכה טובה ב Linux MCE. האם יש פה מישהו שכבר בנה מחשב HTPC עם PCI-E על Linux MCE? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  23. שלום, יום שלישי אני קונה את הכרטיס מסך 3870X2. אמרו לי שכרטיס מסך זה מחברת HIS יותר טוב מבחינת הקירור עכשיו קודם כל זה נכון ? האם יש הבדלים בינו לבין הכרטיס מהחברה SAPPHIRE ? מה ההבדלים ביניהם הכוח האיכות והקירור ? ועם נגיד באמת יש ל-HIS קירור טוב, אז ההבדלים יהיו בולטים ?

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  24. Started by subarel,

המחירים דיי זהים בין שניהם... שניהם של ג'גבייט. בהשוואה הזאת http://www.techspot.com/article/88-geforce-9600gt-versus-radeon-hd3870/page10.html הם יוצאים דיי שווים , ה9600 יצא איטי יותר ב 0.8%.. יש עוד משהו שצריך לקחת בחשבון...? התקציב הוא 3000 שקל לכל המחשב, וזה משאיר +\- 800-900 שקל לכרטיס מסך. יש עוד אופציות בכזה טווח מחירים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מותקן וויסטה 32 ביט SP1 והוא לא נותן לי לזהות בRIVATUNER או בSPEEDFAN או בATITOOL מהירות מאוורר של כרטיס מסך או טמ' שלו לא מצליח לכוון את המהירות מאוורר שלו (שהיא איטית מאוד והוא מתחמם בטירוף) הכרטיס של טווינטק הלוח של ABIT (IP35) nTune לא נותן לי להתקין כי אומר שאין לי לוח NFORCE

• 0 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים