עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני כותב לכם את המפרט של 8600 gt 1024mb Chipset : GeForce 8600GT Stream Processors : TBA Memory Amount : 1024 MB Core Clock (MHz) : 540 Shader Clock (MHz) : TBA Memory Interface : 128-bit Texture Fill Rate (billion/sec.) : TBA Memory Brandwidth(GB/Sec) : 12.8 RAMDACs (MHz) : 400 ובמפרט כתוב tba וזה מופיע 3 פעמים במפרט מה זה אומר? תסבירו לי בבקשה אם אפשר את הפרוש בעיברית לכל שורה במפרט כדי שאני ידע תודה

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  2. היי כולם.. לאבא שלי הלך הכרטיס מסך, היה לו Radeon X1950XT עם 256MB זיכרון. כמו כן יש לו Pentium D 925 3.0Ghz. מחר אמורים לתת לו כרטיס חלופי חדש, מקביל או טיפה יותר מתקדם (מאחר ואת הכרטיס הספציפי הזה כבר לא מייצרים) השאלה שלי היא, איזה כרטיס מקביל יכולים לתת לו? ואיזה כרטיס לדוגמא ברמה אחת למעלה יכולים לתת לו? והאם המעבד שלו לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס החדש יותר? תודה..

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  3. שלום רב, אני עומד בפני קניית מחשב חדש עם מעבד E6750,לוח אינטל P35, מארז EZCOOL MODERN BLACK עם ספק 400 וואט ומתלבט על איזה כרטיס מסך לקחת. האופציות: GIGABYTE 8600GT 512MB DDR2 ASUS HD3650 512MB DDR3 מה דעתכם? אני נוטה ל ATI...

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by ShayGTi,

מישהו יודע מה מיוחד בגירסה הזאת? והאם היא מומלצת אל מול הגירסאות האחרות?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by tomer861,

שלום אנשים אני חושב להמיר מחשב ישר למערכת מדיה סנטר במחשב הישן היה לי לוח אם של אביט an-7 ultra מעבד 3200 של amd ו2 גיגה זכרון וכרטיס מסך x800gto רציתי לדעת אם כחלק מהמעבר הכרטיס יספיק או שנצטרך לעבור למשהו אחר שתומך בhd תודה

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  6. אוקיי שמענו עליהם עד עכשיו הרבה אבל עד עכשיו אני לפחות לא מבין למה הם כלכלך זולים, אני זוכר שה8800 אולטרה עלה 4150 בכמה חנויות בדיוק כשיצא... אז איך זה, שכרטיס כמו GX2 עולה כמעט חצי ממנו, (למשלמים במזומן כמובן)

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  7. Started by galfr,

שלום לכולם. יש לי שאלה קטנה. ראיתי עכשיו שיש חברה של כרטיסים של nvidia בשם twintech. ראיתי שהיא חברה די חדשה אז אין הרבה ביקורות עליה כאן באתר... רציתי לשאול מבינים- האם כדאי לקנות מהם כרטיסי מסך? כאילו החברה בסדר? אמינה? אני שואל כי אני מתכנן עכשיו על 8800 gts, ובפוקס פיסי יש מחיר נמוך משמעותית ל 8800 gts של החברה twintech מאשר כל שאר החברות.... מה שכן גם יש להם איזה מבצע שלי לפחות נראה די משתלם- twintech gts 8800 512 m"b וגם 4 ג"ב זיכרון CL4, ב-1700 שקל- שזה די טוב לי עכשיו כי אני מתכנן לקנות מחשב חדש, הבאנדל הזה מתיישב עליי מצוין וגם במחיר טוב... הנה כאן http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1108 הקיצר- כדאי לקנות מהחברה הזאת? או שעדיף להוסיף ולקנות מחברה נורמל…

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  8. Started by oren99,

אם יש לי לפטופ ממש חזק שאני מקבל מהעבודה אבל היכולות הגרפיות כמובן לא משהו, יש דרך לחבר אותו לכרטיס מסך טוב? יש לי במחשב הביתי 88 GTS העמדות עגינה שמוכרים למחשבים יכולות לשדרג את הכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  9. Started by asaf23,

ברשותי 8800GT OC מהירויות 650\1900 MHZ של INNO3D רציתי לשמוע חוות דעת- בעד ונגד האם כדאי לי לשדרג ל 9800GTX OC של INNO3D שעובד על מהירויות של 720\2300 ???? נ.ב אני יודי שה 8800 מריץ את הכל טוב אבל בקטע שבעתיד ארצה לחבר SLI עדיף לבנות על 9800 ולא על ה 8800 ולכן אני מתלבט תודה לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shady121,

אני עומד ליפני קניה ואני מיתלבת מה יותר טוב 9800GTX VS HD3870X2 אני יודע שה-ATI יותר חזק אבל שמעתי שיש לו בעיות עם פילטרים ו-AA זה נכון ומה אתם ממליצים?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום כמה חודשים שאני כבר מחכה לחלקים חדשים ובונה על מחשב חדש כמעת קניתי את 8800GT אבל לאחר זמן מה יצא דיסרה 9 ובאתי לקנות את 9800GTX עכשיו אין ממש שיפורים משמעותיים שכן כם זה אותו ליבה G92 בכל זאת המחיר דיי טוב( 1650 שקל) עכשיו זה עדיין לא רישמי אבל שי שמועות מחברת NVIDA על כרטיס 9900 עם ליבה חדשה שנקראת GT200 שיגיע כנראה עוד 3 חודשים!! אז שווה לחכות או שעדיף לקנות מחשב עם כרטיס רגיל כמו 8800GT שגם ככה יהיה לי בו שימוש לשיפור המחשב הנוכחי שיש לי או שגם אז יצא לוח לדוגמא שיתמוך בצורה שונה/חדשה בכרטיס עם הליבה החדשה תודה מראש הנה קישור http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=256622

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by elrik,

למי יש עדיפות במשחקים? כרטיס מסך בעל נפח זיכרון גדול יותר אך מהיר פחות.( MB 512 - (GDDR2 או כרטיס מסך בעל נפח זיכרון קטן אבל מהיר יותר? ( 256MB GDDR3 - )

13. Started by zedisdead,

האם הכרטיס הזה מומלץ עבור הכסף שהוא עולה? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=823 האם באותו סדר גודל של מחיר יש כרטיס מומלץ יותר? תודה

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by yuval1101,

היי, אני בונה מפרט מחשב למשחקים שיהיה כמה שיותר חזק, ההתלבטות שלי היא בין 2 מערכי הכרטיסים הגרפיים הבאים, ואני צריך לדעת מה יהיה יותר חזק: - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1131 או - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1124 ( ואני אוסיף לזה את אותו לוח אם P5ND ). לשניהם יש אחלה של קירור, ושניהם במחירים מאוד מפתים, איזה מערך יהיה חזק יותר? אם יש ביקורות ( אל תשכחו את ה-OC של ה-9600GT ) זה יהיה מצוין וההבדל יהיה משמעותי? תודה מראש, יובל

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. חברה תקשיבו מחר אני רוכש 2 מחשבים שלא ישודרגו במשך השנתיים-שלוש שנים הקרובות. אני מאד מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל. אני יודע ש2 9600GT מגיעים לסביבות ה15-16 אלף נקודות ב3DMARK, ושה9800GTX יכול להגיע גם ל20 אלף נקודות. אני מאד מתלבט איזה כרטיס לקחת, בהנחה שאני עושה OC. חלק אומרים את ה96 וחלק אומרים את ה98. בעבר אני יודע ש2 76GT לא היו עוקפים 78GTX אחד, אותו הדבר גם עם סידרת 8. אני מתלבט קשות איזה אופציה לבחור. תשכנעו אותי כי אני ממש בדילמה!!! זה דחוף :s05: הוא יורכב עם מעבד Q9300, לוח ASUS P5N-D 4GB RAM 320GB HD מארז גדול ומרווח שיתאים גם לSLI של 8800GTX ספק כח TT TOUGHPWOER 600W H-E-L-P!!! (מצאתי את המשפט הנ"ל ברשת, האם הוא נכון? One powerful single card will always be bette…

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  16. קניתי מסך חדש DELL E228WFP מסך בגודל 22 אינץ כרטיס המסך שיש לי במחשב הוא GEFORCE 6200 TURBO CACHE האם כדאי לי לשדרג את כרטיס המסך או שהוא חזק מספיק לצרכים שלי, שהם: אינטרנט ומקסימום צפיה בסרטים.

• 7 תגובות
    • 545 צפיות
  17. שלום אנשים יקרים! מקווה שתוכלו לעזור לי.. אני אביא את כל הנתונים הרלוונטים שיוכלו לעזור: קניתי את המחשב הבא לפני כשנה וחצי: כרטיס מסך MSI GEF NX7900GT VT2D256E LEADTEK דיסק קשיח 250 MB SATA 2 זיכרון GOLD 2 G 667 OCZ מסך LG 17LCD L1770HQ מעבד אינטל E6300 ספק REAL 500W -בזמן האחרון לא משנה כמה פעמים אני מסיר את הדרייברים של אנבידיה והחברה של הכרטיס מסך(גירסאות שהיו טובות בעבר ולא עשו שום בעיות כמו 169.21_forceware_winxp_32bit_english_whql. NVIDIA_162.18_Win2KXP 163.75_forceware_winxp_32bit_english_whql ) אני מקבל את התמונות הבאות שמצורפות מטה: התמונות מלוות בנקודות קטנות צבעוניות קטנות המרצדות על המסך ,,ריבועים שחורים וכו'.. אשמח לקבל כל תשובה או השערה.. בתודה מראש! א…

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by sgt_flippy,

שלום לכם חברי פורום יקרים אני צריך המלצה לכרטיס מסך שהתכונות שלו הן: יציאותs -video HD VGA mb 512 טווח מחירים -כמה שיותר נמוך

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by guyz6471,

שלום לכולם, האם ישנה אפשרות למדוד את הטמפ' של הכרטיס? הוא ללא OC אבל כל מני משחקים נתקעים והחום שנפלט מהמארז היחסית מאורר לא הגיוני בכלל... the Z-Guy (מפרט בחתימה)

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by fox3,

יש לי כרטיס LEADTEK דגם PX8800 GT נכנסתי לאתר היצרן הנה הלינק http://www.leadtek.com/eng/support/download.asp?downlineid=210&downline=WinFast+PX8800+GT יש למטה את התוכנה לדוס לעידכון הביוס. אבל אני לא מוצא את התוכנת צריבה .רק את הקובץ שאני אמור להחליף. יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  21. Started by Polonian,

אהלן יש לי אפשרות לקנות GTS משומש במצב מצויין ב1000 ש"ח, ועוד מספר ימים הולך לצאת ה9800GTX. אתם חושבים שהGTX יוביל לירידת במחיר של הGTS בזמן הקרוב? ומה ההערכות לגבי הביצועים של הGTX כרגע? בכמה אחוזים הוא יהיה חזק מהGTS בערך? תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by ElemenTal,

משהו יודע כמה דציבל הוא יוצר כאשר נמצא על מהירות 40% ? באיזה אתר ראיתי שבמנוחה (שאני לא יודע כמה זה יוצא באחוזים ) עושה משהו כמו 45DBA ובטעינה קצת יותר, שזה יוצר 2 דברם לא הגיונים: 1. אצלי ב 40% הרעש שלו לא עולה על רעש המעבד (יש לי 5 מאווררי 120 כל אחד 21DBA. ד"א רעש של כמה מאווררים מצתבר ליותר רעש ?) 2. גם אם זה נכון, לא יכול להיות שבטעינה זה גודל כולה בכמה דציבלים, כי כשאני סם אותו על 80-100% ממש שומעים אותו (כמו מכונה). חוץ מזה במצב בקרה אוטו' המהירות שלו לא משתנת ? זאת בעיה בכל ה 8800GTS ?

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  23. שלום... פעםשאלתי בפורום ואמו לי ש-OC ל יכול להרוס שום דבר...כן ממש. זה לא שהעלתי מתחים או משהו, זה לא שהייתי עם OC גבוה מדי ליותר מדי זמן... פשוט פעם אחת העלתי וזה מה שקה: ניסיתי לעשות את ה-GTS 320MB שלי כמו ה-8800GT - הורדתי קצת את תדר הזכרונות, שמתי את הליבה על 600, וחישבתי שאני צריך לשים את ה-SP שלי על 1750MHZ כדי לדמות 112SP שפועלים על 1500. בקיצור העלתי את זה, שיחקתי כמה שניות CRYSIS (דרך אגב, לא היה שיפור גדול...), ואז פתאום כל המסך התחרבש וראיתי כאילו יש נקודה במרכז וממנה יוצאים הרבה קרניים שיוצרות מעגל לכיוון החוצה, וזה היה בעבעים מעורבים כאלה... בקיצור משהו מוזר. ניסיתי למזער, וזה נתקע, המסך נעשה שחור וחזר, וכשהצלחתי למזער ראיתי שזה היה הדרייבר של NVIDIA ש"הפסיק …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול שאלה בקשר לדרייברים: יש לי כרטיס מסך 8600GT של ASUS ואינני מצליח כ"כ להוריד דרייבר מעודכן כיון שהאתר שלהם עובד מאוד מאוד לאט (בהורדות), ורציתי לשאול גם בלי המקרה הזה, אם אפשר להרויד את הדרייבר המעודכן מהאתר של NVIDIA לאותו דגם בדיוק, או שזה אולי יתאים ולא יעבוד? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  25. מישהו יודע על זה משהו?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים