כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
כי אני חושב לעבור לוויסטה במיוחד בשבילו.
-
- 13 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מה קורה חבריםםם!? טוב תשמעו אני מאוד אוהב להתעסק עם הכרטיס שלי בעיניני OC וכדומה אני עד היום עמדתי על המקסימום שהכרטיס שלי יכול לעמוד בOC! שזה ליבה: 360 זכרונות: 324 אני קניתי אגזוסטר מפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_767&products_id=4410 ושמתי אותו במארז מתחת לריידון שלי ממש כאילו יש מרחק של 10 מ"מ ממנו למאוורר של הריידון לא חשבתי שזה יעזור במיוחד... קיצר, עלה בראשי רעיון שביגלל שהאגזוסטר בדיוק מתחת לכרטיס אולי זה ישפר את הOC קיצר לאט לאט ועם הרבה זמן של מבחנים ליראות עם הוא יציב הגעתי ואני עומד עכשיו על ליבה: 425 וזכרונות: 365 אני לא האמנתי כמה זה עזררר! קיצר כדאי לכם גם לקנות את זה.. עצה שליי משפר את הביצועים ב OC אם יהיו לי חדשות נוספות …
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הgtx 970 g1 אני רוצה לדעת אם הספק seasonic ss-550rt מספק לו תחיבורים המתאימים ויתן לו מספיק מתח. הבנתי שיש לספק חיבור של 6+6 ושיש לו גם כמה של 2 שאפשר לעשות 6+6+2 וככה יצא 6+8. לא יהיו לי בעיות עם החיבור ? הספק מספיק טוב?
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
- 1 follower
-
-
אז לאט לאט אני מבין שהכרטיס שלי (HD3850 256MB) פחות או יותר שווה לתחת, לעומת HD4850-H4870, אז אני חושב אולי כדאי לי לרכוש לי HD4850.. שאלות: 1. הHD3850 רותח, המארז לא מאוורר טוב. ללא OC האם הHD4850 יישרף? זתומרת יש איזשהוא סיכוי שהוא יישרף? אין לי מושג כמה מעלות הדרייברים דפוקים צלי אני לא מצליח לפתוח את הCATALYST... 2. האם הHD4850 יותר גדול מHD3850? (פיזית, אורך וגובה) 3. בכמה הצריכה של HD4850 גבוה מהHD3850? האם זה באמת קריטי? 4. האם כדאי לי גם לרכוש עוד זוג זכרונות שיהיה לי 4GB, האם זה באמתישפר את הביצעים במשחקים כבדים? סתם ככה שתדעו, ה3850 שלי מריץ Assassins creed מעולה על הגרות מקסימליות ברז' מקסימלית של המסך שלי (37' - 1280X768). גם WIC רץ פצצה, קרייסיס מגמגם ר…
-
- 11 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום חברים ותודה מראש לעוזרים.. ברשותי שני כרטיסי מסך מדגם 7970, גרסאות שונות. רציתי לדעת מה תיתן לי צריבת ביוס? האם זה כדאי,האם ישפר במשהו את הביצועים, האם זה לא מסוכן(ידוע לי שיש DUAL ביוס )?
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי שאלה, קניתי כרטיס מסך מסוג Geforce 6600 Ultra, 256MB XAGP -Gainword עכשיו, הוא עובד סבבה אבל יש לי סיבה לחשוב שהם נתנו לי 6600 רגיל ולא ULTRA!! ( קיימת פונקצייה של enhanced mode setting שאמורה להופיע בכרטיס הזה ולא מופיע בפשוטים יותר ועוד כמה דברים קטנים..) יש דרך לזהות את השבב דרך הווינדוס ולהוכיח?? או שאני פשוט הולך אליהם והופך תחנות?? :s05: Please Help!!
-
- 16 תגובות
- 885 צפיות
-
-
חבר שלי קונה PowerColor x800XTPE+VIVO, אפשר לדעת באיזו איכות הוא מקליט וידאו(Video in)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
מה עדיף לדעתכם? X800 מסטר קרד+לוח קרוספייר או X1800XL אחד אשמח לביקורות :-*
-
- 12 תגובות
- 885 צפיות
-
-
http://www.neeyik.info/3dspecs/ אז לפני שאתם שואלים כמה צינורות עיבוד יש לכרטיס מסך שלי וכו'..והאם הוא תומך ב-DX 9....זה המקום בשבילכם !! מקווה שחסכתי כאבי ראש .....חחחחחח
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי 1400 שקל בערך(אם צריך להוסיף עוד איזה 100 200 שקל אין בעיה) אני רוצה כרטיס שיתאים לעוד לפחות שנה וחצי מה עדיף? ???
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחיר נראה לי סביר ויש לו שלוש שנים אחריות. אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון עם החנות הזו. http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=1674 תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-
-
איך הדגם הזה "TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB (216) DDR3 PCIe"? החברה "TwinTech" מומלצת?
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2017&products_id=16984 כבר לא שווה לחכות עם מחיר כזה
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי מעבד E4600 8800GT 4 GIGA RAM ואני רוצה לקנות את הכרטיס הזה GAINWARD GTX260 השאלה שלי היא האם המעבד שלי חזק מספיק כדי לסחוב את הכרטיס ולא יהווה צוואר בקבוק? והאם אני אראה שיפור במשחקים כמוCRYSIS GTAIV וכדומה? תודה
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, אחרי שנים של שימוש במסך CRT רכשתי מסך LCD 19 דגם Viewsonic vp930. תצוגת המסך פחות טובה ממה שקיוויתי, אני מרגיש שאני מאמץ את העיניים לאחר ישיבה לא ממש ממושכת מול המסך. כרטיס המסך שיש לי הוא NVIDIA GeForce FX 5200 ועד כמה שאני יודע הוא ללא חיבור DVI. האם החלפת הכרטיס לכרטיס מתקדם יותר יכולה לשפר את התצוגה באופן משמעותי? אם כן, איזה כרטיס מומלץ בתקציב עד 500 (אם שאיפה להשאר בסביבות 350) ש"ח? לוח האם הוא דגם MS-6566E (אבל זה לא הכי חשוב כי אני עומד לשדרג את המחשב בעתיד הקרוב). השימוש העיקרי שלי זה אינטרנט ועבודה רגילה אבל פה ושם גם סרטים וקצת משחקים לא כבדים במיוחד. תודה. אגב, הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1280X1024. איך אני יכול לבדוק איזה רזולוציות נתמכות ע"י כרטיס…
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי יש לי אפשרות לקבל את אחד משני הכרטיסים הנ"ל, רציתי לדעת מה המומחים פה ממליצים מתכוון לשחק על 2K רוב הזמן ומדי פעם 4K אתם חושבים שה3080 עדיף כי ה ray tracing שלו טוב יותר? והביצועים קצת יותר טובים? זה כמה פריימים בודדים לפי מה שראיתי או שה6800XT עדיף? גם לטווח הרחוק בגלל שיש לו 16 גיגה זיכרון, ואולי הדרייברים שלו יסדרו את ה ray tracing? אשמח לתגובות עם פירוט, תודה
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
- 1 follower
-
-
למישהו יש את הטלוייזיה הזו : Hyundai HU-D21 והוא יודע איך עושים סריקת ערוצים אוטמטית לסרוק הכל כי סרקתי ידני ולא רואים כ"כ טוב. (אם זה חשוב, אז הטלוויזיה לא מחוברת לממיר). תודה (מקווה שזה המקום המתאים לפרסם תרד זה.)
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שאר המפרט: Processor: Intel i5-2500 Motherboard: Gigabyte GA-HA65M-UD3H-B3 Memory: Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Hard Drive: Western Digital WD3200AAKS Network adapter: TP-LINK TL-WN951N DVD Burner: LG GH22N Power Supply: Enermax Liberty 400w (בן 4 שנים) Case: Gigabyte Poseidon Monitor: Dell 2007WFP (1680x1050) השימוש העיקרי הוא משחקים יחסית קלים (לא הכי חדשים וכבדים), ככה שלא צריך קפיצה ענקית ברמת הביצועים של הכרטיס, עליה קטנה תספיק. אפשר להחליף את ספק הכוח אם יש צורך, ואם קירור הסטוק לא מספיק טוב אפשר להוסיף אחר. חשוב שהכרטיס לא יהיה יותר גדול מה8800 כי גם לו בקושי יש מקום. אם יש כרטיס יותר קטן ממנו שעונה על הדרישות אז עדיף. (או שסתם יצאתי טמבל וכל כרטיסי ה-P…
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
זהוא חברה החלטתי סופית לאחר שאני בדקתי אצל חבר עד כמה הGTX260 טוב. אבל סמתי לב לדבר אחד שהרגיז אותי מאוד ב8800GT שלי הרעש הנורא שעושה הקירור של הכרטיס. אז הנה השאלה האם ישנו דגם כל שהוא מחברה כל שהיא שמוכרת את הכרטיס הנ"ל אם קירור שקט? אני אישית לא מעוניין להוסיף כסף על הקירור.
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
לפני כמה זמן פרמטי אך שמרתי את כל הקבצים. עכשיו אני לא יודע איך למסך של ההגדרות של הכרטיס מסך יש לי FX5200 128MB איך אני משנה את זה ? שמתי תמונה של התוכנה (לא ממש) שהתכוונתי (זה לא הכרטיס מסך שלי) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מרכיב מחשב חדש סביב i5 2400 ושוקל מספר אופציות - מקווה שתעזרו לי לעשות סדר. יש לי כבר מסך 21.5' ואני מתכוון להריץ משחקים ברזולוציה הנטיבית שלו=1920*1080 סוגי משחקים הם: FPS אסטרטגיה מרוצי מכוניות וRPG חדשים. חשוב לי AA*2 יש לי ספק כח של enermax 525W pro82+ חשיבות לכמה שיותר שקט (במיוחד כשלא משחקים) ולא מעוניין בכלל ב OC הכרטיסים שעומדים על הפרק הם 6870HD או GF560Ti או GF560 או לפי המלצתכם איזה דגם יתן לי יחס שקט\ביצועים הכי טוב? מוכן להקריב קצת ביצועים ע"מ לקבל שקט בזמן מנוחה עם קירור יותר יעיל (customize). מצידי לקחת קירור יותר טוב של כרטיס OC ולעשות לו down clock ורק שיהיה מה שיותר שקט במנוחה ולא רועש במאמץ. אני מתכנן לשים גם כ.מסך שני לשם פיזיקה בלבד. ה…
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום. במסגרת בניית מפרט לחבר אני צריך לרכוש כרטיס מסך (או 2 בתצורת SLI) בבערך עד 1600 שקל. עכשיו הנטייה הטבעית הייתה ה9800GTX כי הוא כרטיס חזק שתומך בDX10. אם זאת יש לי מספר שאלות: ה8800 באוברקלוק שמביא אותו למהירות של ה9800 (קל יחסית) חזק כמוהו ואף יותר, האם שווה לקנות 8800 או שה10.1 מספיק משמעותי בשביל לקנות 9800 מה בנוגע ל9600SLI, האם כל המשחקים שיוצאים היום יתמכו בSLI בצורה אופטימאלית או שעדיין יש משחקים שלא יודעים לנצל את הSLI כמו שצריך? ואם כן האם זה כדאי מבחינת מהירות? בכמה כסף אפשר להשיג היום 8800 בSLI? האם הדבר פרקטי בתקציב (עם אפשרות לחריגה קלה) תודה מראש, מחכה לתשובה
-
- 13 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני מעביר את המחשב לאחי הקטן ואני רוצה שיהיה לו כרטיס סביר לפחות (במקום ה mx400) עכשיו אני לא זוכר, האם AGP x8 גם יעבוד? (במהירות של 4 אבל זה לא משפיע כל כך) אם כן איזה כרטיס כדי - משהו לא יקר אם לא מתאים, איזה כרטיס AGP x4 הוא הטוב ביותר - אני אנסה למצוא יד שנייה תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 885 צפיות
-
-