כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין בכרטיס מסך שיחזיק משחקים על ההגדרות הכי גבוהות לדוגמת קרייסיס ושלל המשחקים החדשים.. יש לי מסך 26 אינץ שהוא FHD אני גם מעוניין שהוא יתמוך במשחקים עתידיים על רזולוציה גבוהה.. מה אתם ממליצים?
-
- 13 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייד IBM Thinkpad R31 . עד עכשיו לא היו בעיות ופתאום התחילו בעיות תצוגה , שצצות פה ושם . פתאום מופיעים כאלו פסים ... זה לא ניראה שזה בעיה במסך עצמו , אולי הכבל או הכרטיס מסך . אני עדיין לא בטוח ,ולא יודע ממה זה יכל להיגרם. מישהו אולי ניתקל בזה , ויודע מה אפשר לעשות לגבי זה ???
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אין לי מושג איזה כרטיסים טובים יש ואיזה יתאימו לי למחשב ולתקציב ,אפשר קצת עזרה עם זה? תקציב: 400 - 500 600 גג!!!!!! מפרט: מעבד :P4 2.4Ghz לוח אם : Asus P4B533-M כרטיס מסך נוכחי : NVIDIA GeForce4 MX 440 (128 MB) זיכרון: 2X 256 MB PC2700 DDR SDRAM
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי, האים אפשר? ואם כן, אז באיזה תוכנה צריך להשתמש? במה זה תלוי? תודה רבה!!!
-
- 11 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אז ככה! כמו רבים אחרים, המחשב דלוק 24 שעות וכמו כן המסך. אבל כמובן שכדי לחסוך בחשמל למסך, קבעתי שכאשר אין שימוש כלל במחשב אזי המסך יתכבה (כדי לחסוך בצריכת החשמל). בזמן האחרון, כשבוע לערך, החלה התופעה המוזרה הזו שהמסך לא נדלק ורק אחרי לחיצה על כפתור ריסטרט נפתרת הבעיה (שהמחשב נדלק מחדש). המסך בן 5.5 שנים בקירוב.
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
לפני כמה זמן פרמטי אך שמרתי את כל הקבצים. עכשיו אני לא יודע איך למסך של ההגדרות של הכרטיס מסך יש לי FX5200 128MB איך אני משנה את זה ? שמתי תמונה של התוכנה (לא ממש) שהתכוונתי (זה לא הכרטיס מסך שלי) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך HD4850 עשיתי ריסט למחשב וכשהוינדוס עלה קיבלתי הודעת שגיאה : Uploaded with ImageShack.us הסרתי את הדריבר עשרות פעמים והתקנתי מחדש אבל כלום לא הועיל .. התקנתי Net framwork חשבתי אולי זאת הבעיה . ה- CIL CCC ועוד אחד מהתכונות ל ה - CATALYST לא מותקנים כראוי . DRIVER SWEEPER לא פועל גם אני מקבל הודעה שהוא לא מצליח להיפתח וגם הפעם הסרתי והתקנתי מחדש אך ללא הועיל. חוצמזה שאר התוכנות עובדות ללא כל בעיה.
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
nVIDIA GeForce 7300GS nVIDIA GeForce 8400GS nVIDIA GeForce 8800GTS nVIDIA GeForce 8400GS או שעדיך 6600 או יותר מסוג GT ולא GS או GTS איזה הכי טוב מבניהם למשחק CALL OF DUTY 4 (לא בשבילי בשביל אחי הקטן....) nVIDIA GeForce 8500 nVIDIA GeForce 8600GT התקציב הוא 200 שח אבל האם יותר משתלמם לקנות את ה 8500GT בגלל הסיבה למטה אני מחפשת כרטיס שב 3 ,4 שנים הבאות אני לא יצטרך להחליף אותו בגלל שיצא משחק ואז אני יוכל לשחק גם בו או שמה שהבאתי בהתחלה הם עונים על הדרישה הזאת ועוד משהו תשימו לב שחלק מהכרטיסים זה GT GTS GS האם הסוג gs יכול להריץ את המשחק call of duty 4 ----------------------------------------------------- דרישות המשחק זה : כרטיס מסך GC: כרטי…
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את ה8800GTS G80 אבל יש היום את הG92 אז השאלה שלי זה האם יש הבדל במשחקים ובאיכות, ומה זה אומר בכלל ??? ובכמה חזק ה8800GTS G80 מ-8800GT G92 ?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך ב400 שקל +- יש לי I5 3470 וספק כוח seasonic s12ii 430w כרגע אני עם HD4850 אבל הוא בעייתי מתחמם והגוף קירור הלך ואני לא רוצה להשקיע בו. ראיתי שיש 5870 יד שנייה הספק שלי יחזיק אותו? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
Hi a couple of weeks ago i bought a PowerMagic Radeon 8500 when i bought it i realy was surprised because on the box was no single word about 128 mb that it has .. just when i plugged the card into PC i noticed that it has 128 mb on it .. but , there is a litle problem with it .. i downloaded a new drivers for radeon cards .. and it doesnt seem to work i dont know what to do .. i checked the power magic's site but it looks like its down or somethig www.powermagic.com look for u'r self .. now i'm realy sad , because i cant update drivers .. i dont know if its normal that drivers from the ATI site doesnt match Power Magic cards .. thank you for any help guys ..
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מת כבר לקנות את המחשב ולשחק במשחקים כבדים ואני צריך את הכרטיס מסך GTO2 האם אני יוכל לקבל אותו השבוע או בתחילת שבוע הבא בהזמנה?
-
- 13 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Leadtek WinFast A400 TDH (GeForce 6800) leadtek מוסיפים קירור רציני לכרטיס מסך הנה התמונה http://www.bjorn3d.com/Material/ReviewImages/LeadtekA400/a4card2%20(Medium).JPG יש לו גוש של נחושת + מאוור עם מסנן והטמפרטורה שלי בערך שאני לא משחק או עושה דברים מיוחדים היא 55-60 במשחקים היא בערך 70-80 אני משער! וכתוב לי שה Degress היא 127 מעלות זה נראה מוזר? אולי הוא לא מקבל מספיק חשמל מהספק אני לא ממש מכיר את הטמפרטורה שהוא אמור לעבוד אז מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך הכי טוב שאפאשר לקבל במחיר הזה למשחקים. מפרט: מעבד:INTEL CORE 2 DUE 2.66GHZ (שתי ליבות) לוח אם : DDR2 תומך PCIe מסך : ViewSonic 19 אינץ' (אם צריך להוסיך משהו במפרט תגידו ואני אוסיף) ATI Radeon HD4850 512MB PCIeו Sapphire Gainward nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIe Sparkle nNIDIA GeForce 9800GT 512MB DDR3 PCIe Asus nVIDIA GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe המשחקים שאני משחק: GTA San andreas Call Of Duty 4,5 WarCraft CS רמת הבקיאות שלי בנושא שואפת ל0 לכן אשמח לקבל עזרה מפורטת לגבי כרטיס מומלץ. ועוד שאלה. הלוח אם שלי תומך DDR2 וחלק מהכרטיסים שאני רוצה הם DDR3 , אין לי מושג מה זה אבל האם זה ישפיע אם אני יקח כרטיס של DDR3 לממרות שהמחשב שלי DDR2?
-
- 14 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
שלום , רציתי להתייעץ : ברשותי המפרט הבא : מעבד: Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Trayקירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2לוח אם: ASUS B85M-Eמארז: בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + SS-500ETזיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11כמות: 2כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש בלבד- Gigabyte GTX970 4GB WindForce 3Xקשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3קשיח למחשב שולחני: Crucial SSD 250G BX100 MLC SATA3כונן אופטי: LG DVDRW X24 SATA ואני מעוניין לשדרג ל- Gigabyte GeForce GTX 1080 Windforce OC GV-N1080WF3OC-8GD Graphics Cards שאלתי היא …
-
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
טוב, קראתי הרבה, התיעצתי ולבסוף אני שוקל ללכת על BFG Tech nVIDIA GeForce 9800GTX+ OC 512MB DDR3 PCIe. http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?productid=872 מה אתם חושבים על הכרטיס עם הנתונים שלו, מחיר שלו והחנות... כדאי? או שעדיין עדיף ללכת על משהו אחר. מפחיד אותי הOC פה.. מבחינת חום הכרטיס. יש למישהו את הדגם הזה ויכול לספר עליו? ועוד שאלה, איזה לוח אם כדי לקחת לו, ואם אני רוצה לשים לו אח תאום עוד כמה זמן אני צריך SLI או CF? (מסך 20 אינץ') תודה לעזרה! מת לגמור עם זה ולרכוש כבר את המחשב החדש! (תודה רבה לurib שעזר לי המון)! עריכה: אז אני צריך SLI! תודה! עכשיו חיפשתי איזשהו GTX+ קרוב לבית ומצאתי את שני אלה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3615 וזה http://www.n…
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
השאלה בכותרת מחפש פתרון יותר חלק ל מצב ADAPTIVE שבהגדרות נוודיה שלא פוגע ב FPS ונותן סך הכל תמונה חלקה אבל עדיין מדי פעם אני מרגיש בקרעים במשחק יש דרך לשפר את הדבר או יש פתרון הולם יותר ,ככה שלא תהיי נעילת FPS ושהגרפיקה במשחק תשאר חלקה כמו במצב vsync על on? * פועל אצלי ה SLI ועוד שאלה מדוע ברוב המשחקים אצלי כשה - vsync על מצב on אין את הנפילה של ה FPS ל 30 ובחלק קטן מהמשחקים כן יש את הנפילה ל 30 למרות שכשאני בלי ה Vsync המשחק רץ על 50-60 FSP?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני רוצה המלצות על כרטיסי טלויזיה בודדים וגם על כאלה משולבים עם כרטיסי מסך. בעיקרון אני צריך להחליף כרטיס מסך כבר, וחשבתי על רדיאון 9000 , אז אם יש משהו בסגנון משולב אני אשמח אם תאמרו לי....תודה !
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל לקנות כרטיס טלוויזיה בסכום של 200-400 ש"ח.יצא לי לראות כמה כרטיסים טובים ויש לי שאלה בנוגע לחיבור שלהם.כדי לחבר כרטיס טלוויזיה למחשב אני צריך לחבר את הקבל הקווקסלי(כבל של כבלים לבן עבה עם סיכה בסוף)לכרטיס מסך וזהו או שאני צריך לחבר עוד משהו?אם כן אז היציאות האלו קיימות בכל הטלוויזיות כי שלי קצת ישנה בת 4-5 שנים של sony בגודל 29". תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
התקנתי במחשב שלי nvidia geforce fx 5500 256m agp .צריך לעשות משהו בביוס ?? יש לי וינדוס 7 וב-windows experience index יש לי ציון נמוך ב-desktop performence יש דרך לשפר?
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני יורד לאילת בקרוב וראיתי באתר של KSP שהם מוכרים את ה GTX680 של ZOTAC ב 2319 שקל איך החברה הזאת? והאם שווה להשקיע עוד 100 שקל לכרטיס של GIGABYTE? או שבכלל לקנות 7970 ב 2311? אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד!!
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו את שני כרטיסי ה470 של INOO3D ולהפתעתי לא קיבלתי איתם גשר SLI. יש לי גשר 3 WAY SLI שקיבלתי עם הלוח אם/ אם אני אשתמש בו בשביל SLI רגיל הוא יעבוד?
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-