עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by giri71,

Hello all Where in Israel i can buy Dell 2005fwp or 2504fwp LCD? Anyone?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by oshoman,

אני עוסק בעריכת וידאו AVID, כמובן שבאתר הרשמי של אויד הם תמיד ממליצים על הQUADRO כאידיאלי לעריכה מסקר מחירים שעשיתי יש הבדלים של כ-100 ש"ח בין הכרטיסים (הQUADRO יותר יקר) האם שווה לקחת את היקר יותר שמומלץ ע"י החברה או שGEFORCE יתן לי את המענה לישומים שלי? ובכלל האם יש המלצה לכרטיס נוסף לטווח מחירים הזה 700-850 ש"ח תודה

3. Started by lielmar1,

יש לי פה התלבטות בין שני כרטיסי מסך שהם באותו מכיר אחד hd4850 של gigabyte ואחד hd4850 של msi עכשיו אני לא יודע על מה ללכת ואני רוצה קירור טוב ושקט ביצועים טובים ואמינות ואים תוכלו לומר לי אם crysis warhead יעבוד לי חלק על fps גבוה עם e8500 ו 4g ram תודה לעוזרים !!!!

• 13 תגובות
    • 910 צפיות
  4. בשעה טובה ומוצלחת התחדשתי בטלוויזיה 40" חדשה. קניתי אותה בשופרסל דיל פתח תיקווה במבצע לבעלי כרטיס מועדון (אפשר להוציא במקום בחינם). המבצע הוא הנחה בשווי המע"מ על המוצר (חתיכת הנחה) וזה כולל כל מוצרי החשמל אלקטרוניקה ומחשבים כולל כל מה שבמחלקת מחשבים (אפילו מדיות). מחר הוא יום שלישי ואחרון למבצע למי שמעונין (ה25 ליוני יום חמישי). עכשיו אני כמובן רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה באיכות מירבית. ביציאת HDTV שהיא בעצם סוג של MINI DIN יש לי כבל מפצל לCOMPONENT שהגיע עם הכרטיס, כל שיש אפשרות להוציא לטלוויזיה בלי לאבד את אחד הDVI. השאלה שלי היא האם ניתן להמיר לHDMI מיציאת הHDTV של הכרטיס, ולא דרך כבל DVI לHDMI מכיוון שאני כבר עובד עם שני מסכים במחשב ואני לא מעוניין לאבד יציאת DVI. וא…

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  5. Started by rapio,

Hi a couple of weeks ago i bought a PowerMagic Radeon 8500 when i bought it i realy was surprised because on the box was no single word about 128 mb that it has .. just when i plugged the card into PC i noticed that it has 128 mb on it .. but , there is a litle problem with it .. i downloaded a new drivers for radeon cards .. and it doesnt seem to work i dont know what to do .. i checked the power magic's site but it looks like its down or somethig www.powermagic.com look for u'r self .. now i'm realy sad , because i cant update drivers .. i dont know if its normal that drivers from the ATI site doesnt match Power Magic cards .. thank you for any help guys ..

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  6. האם יש לכרטיסי המסך של MSI,ספייר,POWERCOLOR אחריות בין לאומית? למשל, האם לכרטיס הבא יש אחריות בין לאומית: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102499

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  7. כבר נמצא ממש לני החלטה. עבור תחנת עבודה בתלת מימד ( 3DS MAX) עם סצנות מרובות פוליגונים. חשוב לי שהכרטיס ביחס לעלותו "יזיז" את המודל כמה שיותר מהר על המסך. אין לי כרגע תקציב להשקיע בQUADRO יקר לכם הולך על האופציה של הGTX NVIDIA שעובדים יותר טוב עם התוכנה. מתלבט בין הכרטיסים: 1. PNY GeForce GTX 570 1280MB DDR5 - כ1350 ש"ח http://www3.pny.com/font-color999999GTX-570-1280MB-PCIefont-P2954C451.aspx או 2. GeForce® GTX 560 Ti 2GB (2048MB GDDR5) - כ-1100 ש"ח http://www.palit.biz/palit/vgapro.php?id=1486 השאלה שלי באיזה לבחור. האם זה שלGTX560 יש 2MB זכרון יתן לו עדיפות בתצוגה של המסך והוזזת מודלים/סצנות תלת ממדיות כבדות? או האם לGTX570 שהוא דגם יותר מתקדם יתן תצוגה יותר טובה למר…

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by MiGHTyDuCK,

של איזה חברה ? MSI LEADTEK GIGABYTE EVGA XFX Gainward אני שמתגע !

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  9. ענקית הזיכרון מיקרון הכריזה על כך שהיא מתחילה לעבוד על יצור של זיכרון גרפי מסוג GDDR5X. כיצד הוא שונה מ-GDDR5? כל הפרטים כאן לאחר שעבר כמה שינויים בתהליך היצור שלו, נראה שזיכרון ה-GDDR5 המסורתי לכרטיסי מסך קרוב לסיום חייו, לפחות בעולם כרטיסי המסך המתקדמים. זיכרון זה החל את דרכו בכרטיס המסך HD 4870 של ATI דאז, בשנת 2008 והוא סימל את אחת מקפיצות הטכנולוגיה המשמעותיות בעולם הגרפיקה. לראשונה, זיכרון גרפי בכרטיס מסך עבד בארבעה ערוצים וכך איפשר תעבורה כפולה של מידע לעומת זיכרון ה-GDDR3 הקודם לו. עם תדר התחלתי של 900 מגה-הרץ בלבד, ה-GDDR5 סיפק תעבורה של 3.6 גיגה-ביט לשניה בלבד פר נקודת חיבור בלוח. כשמתקדמים אל דור ה-GTX 700, הוא כבר טיפס אל 7 גיגה-ביט לשניה פר נקודת חי…

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  10. אני רוצה לדעת מה יותר משתלם ויותר חזק, זוג של HD6850 או אחד HD6950?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by guylederer0,

MSI HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E האם יש בארץ גרסא כזו של 1 גיגה ? והאם יש גם תגרסאות של ה OC ? מחפש תגרסא של הגיגה ... תקציב עד 1600 ... מפרט .. Q6600 EP43-DS3L 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 800mhz Thermaltake TR2 Power W0101 550W SAMSUNG T220P 22'' LCD 2ms DVI WideScreen

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  12. Started by eytan243,

היי המפרט שלי מופיע בפרטי היוזר שלי ואני כבר קיבלתי פעם פה חוות דעת שהכרטיס מסך שלי כבר חלש וזה מה שאני צריך להחליף ולפי המפרט שלי אתם רואים שאני כבר ממש לא מעודכן אז רציתי לקבל את עצתכם בשידרוג כרטיס המסך בברכה Eytan243

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  13. Started by Spiritus,

מאחר וגם אני מיתלבט מאוד איזה מסך 19" לקנות חשבתי שבמקום לפתוח סקר, כל אחד יביע את דעתו מנסיונו האישי או ע"י ביקרות שהוא קרא או חויות שהוא שמע מאנשים שונים. להלן חמישה מסכי 19" מחברות שונות שמחיריהם נע בין 1600 - 1800 שקלים . כדי למנוע עוד שאלות היתלבטות בין סוגי מסכים בתקציב שנע בין המחירים שהוזכו קודם, ניפתח דיון שבסופו נכתיר את מסך ה19 הטוב ביותר בתקציב הנ"ל . 19 CTX EX950F FLAT LG FLATRON 19 F900B MAG 19 996PF Samsung 19 955DF 19''VIEWSONIC G90F בקיצור, מה אתה היית קונה? ולמה ? לינקים לביקורות יתקבלו בברכה .

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  14. אהלן חברים. יש לי מחשב ממש ישן, לפני משהו כמו 6 שנים פלוס מינוס ועד עכשיו לא שיחקתי משחקים ככ אז לא היה לי אכפת יותר מדי לאחרונה התחשק לי לשדרג קצת כדי לשחק במשחקים כזה בקטנה, בעיקר פיפא 19 ודברים קטנים כאלה אולי גם pubg או משהו באיכות סבירה לא משהו מטורף התקציב שלי זה סביבות ה500 שקל, ראיתי שיש את ה rx550 בתקציב הזה שמעתי עליו דברים לא רעים אם יש לכם רעיונות אני ממש אשמח מעבד i7 950 3.06g כרטיס מסך nvidia 240 gt 8 ram ספק כוח מצ"ב למטה תודה רבה חברים

15. קניתי מסך 24' לא מזמן וקראתי בפורום שככל שעולים ברזולוציה ככה העומס הוא יותר על כרטיס המסך מעל המעבד. בהתחשב בזה שהמעבד שלי דיי ותיק ולא כל כך חזק, רציתי לדעת אם יש טעם לשדרג אותו כי הוא יוצר צוואר בקבוק או שלא, בגלל שהוא לא לוקח חלק [או לוקח חלק מינורי].

16. מסך LCD של חברת CTX, הסתכלתי על החלק האחורי שלו וראיתי שהדגם הוא S520A הבעיה היא שבעקבות מחיקת מספר קבצים בטעות (לא ניתן לשחזר, לא ברור אילו קבצים בדיוק), המסך מתפקד רק ברזולוציה של 800X600, בהגדרוץ התצוגה המסך לא מזוהה. ניתן לעבוד עם המחשב, אבל ברזולוציה של 800X600, ויש ריבוע המטייל לאורך ולרוחב שבתוכו כתוב שאין זיהוי/תמיכה מלאה בחומרה. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של המסך מדרייברים שהורדתי מהאינטרנט, זה לא עזר. 1. האם מישהו נתקל בתופעה ? 2. האם יש למישהו דרייברים אמינים של המסך הזה ? 3. האם יתכן שהבעיה היא לא במסך, אלא בכרטיס המסך ? תודה !

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  17. קנו לי את המחשב הזה עם 1G DDR2 ... אני מתלבט הרבה לגבי קניית כרטיס מסך חזק שיעבוד טוב עם משחקים חדשים.. כמו קוויק 4 וכאלה roller coaster tycoon 3 בלי שהוא יגמגם... השאלה אם המעבד טוב למשחקים כאלה ויותר מיזה לקנות NVIDIA או ATI .. בלוח יש PCI-E... תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  18. חג שמח יש לי את הלוח בכותרת עם כרטיס מובנה ואני רוצה לחבר אליו כרטיס מדגם 8500GT שיש לי . הכרטיס הזה הוא PCI . השאלה האם ניתן והלוח החדש יזהה את הכרטיס למרות שהוא PCI . הבנתי שבלוחות מהדגמים חדשים הסלוטים הם של PCI-E . האם יתאים ויזוהה ע"י הלוח ובמידה וכן , איך ישפיע החיבור מהבחינת מהירות הכרטיס (מהמעבר מסלוט PCI ל-PCI-E) . האם יש ירידת ביצועים ? עריכה : במידה ויש בעיית תאימות , אז אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך חדש שמתאים ללוח הזה, בטווח מחיר של 200-250 ש"ח עם יציאת TVOUT זו הסיבה היחידה שאני רוצה לחבר את הכרטיס , ע"מ לחבר את המחשב לטלוויזיה השמנמנה שיש לי בחדר לצפייה בסרטים מהמחשב ל-TV .

• 13 תגובות
    • 909 צפיות
  19. Started by HellBoY,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3095478,00.html זה נכון? למישהוא יש איזה שהוא מושג איך הכרטיס הזה צריך להיות ?

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  20. Started by asnast,

כאשר אני מריץ 3dmark 2001se אני מקבל תוצאה של 12100 האם זו תוצאה טובה למערכת כמו שלי

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  21. שלום, אני חדש בפורום ושמתי לב שיש ביניכם לא מעט מקצועיים שיוכלו לכוון אותי לפני רכישת כרטיס מסך. אז כך, אני מרבה לצפות בסרטי HD ע"י חיבור המחשב למסך טלויזיה LCD SONY HD בעזרת יציאת VGA. את האמת אני מרוצה מאוד מהאיכות, למרות שיש מה לשפר. בנוסף אני עוסק בתוכנות פוטושופ למיניהם ותוכנות לעיבוד שבבים שדורשות כרטיסי מסך חזקים. וגם הצפי מהכרטיס מסך שיוכל להתמודד עם משחקי מחשב כמו COD5. חובה שכרטיס המסך יהיה לו חיבור HDTV או HDMI , על מנת להפיק את מירב הביצועים למטרת הצפיה בסרטים. הכרטיסי מסך שחשבתי עליהם: 1. Geforce 9800GX X2 1GB Sparkle Pcle (HDTV+HDMI - 512Bit) 2. ATI HD4870X2 2GB (HDTV 256Bit) 3. Geforce 9800GX2 1GB 4. Gefroce ENG TX280 HDTV 512Bit אשמח מאוד להצעות אחרות …

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  22. הכתבה--> http://hwzone.co.il/news/1215541357/13641/ מה דעתכם?? איך זה ישפיע על השוק(אם זה יקרה בכלל..)??

• 13 תגובות
    • 909 צפיות
  23. ב-2016 צפוי קרב ענק בין AMD ל-NVIDIA בשוק כרטיסי המסך, ועכשיו מפתחת השבבים האדומה מדגימה לראשונה את מה שהיא מכינה לנו עם הארכיטקטורה החדשה שלה על הארכיטקטורה כבר הספקתם לשמוע דרך הדלפות, ועכשיו הכל הופך לרשמי. תערוכת האלקטרוניקה והבידור CES נפתחה היום בלאס וגאס ו-AMD היא הראשונה בתחרות מול NVIDIA להציג ולרמוז על הכח הגרפי והיעילות שתביא הארכיטקטורה המובילה שלה לשנתיים הקרובות לפחות. מדובר בגרעין שליבות גרפיות יהיו מבוססות עליו בכרטיסי המסך למחשבים האישיים, הניידים וכנראה אפילו טאבלטים ומכשירים חכמים נוספים. ארכיטקטורת Polaris באה להחליף את GCN המוכרת לנו כבר מעל לארבע שנים, והיא צפויה להופיע במוצרי Radeon שונים שיושקו בהמשך השנה, ככל הנראה החל מאיזור יוני. …

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  24. Started by Gal&Gal,

שמתי לב שבMAC החדש זה שנראה כמו צילינדר, יש 2 כרטיסי מסך של AMD לא בטוח איזה אבל רק עם 3 ג'יגה כל אחד.( אם מוסיפים אז אפשר גם 6 )ולפי מה שהבנתי זה לא מספיק ל4K , אבל הם טוענים שזה מספיק לשרשור 3 מסכי 4K.

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  25. Started by 00Amir,

האם אפשר לחבר כרטיס מסך לציאה הרחוקה מהמעבד והאם זה ישפיע על הביצועים? אני רוצה להרחיק את הכרטיס מהמעבד כדי שיהיה יותר אוויר...

• 1 תגובה
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים