עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2017&products_id=16984 כבר לא שווה לחכות עם מחיר כזה

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  2. Started by DJPOWER,

יש לי כרטיס מסך ישן שיש לו כניסה לכבל טלויזיה אני רוצה לראות טלוויזיה דרך המחשב מה אני צריך שזה יפעל? אם צריך תוכנות בבקשה תביאו את שמן או קישורים תודה מראש יונתן 8)

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  3. Started by super4life,

monitor 26inch ithinking of ati hd 5770 or ati hd 4890 cuz ati hd 5770 has dx11

4. Started by alartika,

יש לי ג'י פורס 2 MX 400 64 MB והתקנתי את הדרייברים החדשים של נוידיה ועכשיו כשאני מנסה להיכנס להגדרות המתקדמות של הכרטיס זה יוצא לי ורושם שrundll32.exe ביצע פעולה לא חוקית יש לי WIN XP HOME מישהו מודע לבעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  5. Started by Black_eagle,

השאלה בכתורת.. אני בדקתי ואבל לא מצאתי שום תשובה חד משמעית. אם למישהו יש את הכרטיס הזה יכול להגיד אם יש לו VIVO? תודה

• 14 תגובות
    • 875 צפיות
  6. Started by sheff2k1,

קראתי בויקיפדיה שלסדרת geforce 400 יש בעיות מסוימות עם opengl. כתוב שביישומים מסוימים יש נפילת ביצועים מאד משמעותית. מה ידוע לכם על הדבר הזה? האם זה רלוונטי במשחקים רבים? מצרף לינק: http://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_400_Series

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  7. שלום לכם , אני מעוניין לשפר את הביצועים של המערכת במשחקים. הבעייה המרכזית שלי היא שאני צריך לשחק ברוב משחקי הדור החדש בהגדרות LOW מכיוון שאני עובד עם מסך ברזולוצייה 1680X1050. אז או שאני מוריד ומשחק על 1280X1024 בהגדרות MED או שאני משחק ברזולוצייה הטבעית בהגדרות LOW . בכל מקרה , הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא 6600GT עם מעבד פרסקוט (540) וג'יגה זיכרון ( ראו מפרט מלא.. ) ורציתי לדעת מה לדעתכם יתן שיפור יותר מורגש למשחקים ? אני יכול לקנות בתקציב שלי X1950PRO ולהישאר עם אותו מעבד או להבדיל להישאר עם הכרטיס מסך ולקנות לוח + מעבד 6300 .. השאלה האם המעבד לא יהיה צוואר בקבוק לכרטיס כמו 1950PRO ? אשמח לדעת במה הייתם בוחרים להשקיע את הכסף כדי לקבל מכונת משחקים קצת יותר רצינית ממה שיש …

8. Started by Sifo Jen,

ראיתם את המחיר שדורשים?? :o 3900 שקל בשבל כרטיס גרפי??????? זו בטח בדיחה, בל גייטס לא היה מוציא כל כך הרבה כסף על כ. מסך!!! אם מישהוא קונה או חושב בכלל על לקנות אשמח לדעת מה עובר בראשו ;D אז בבקשה... החווה דעותיכים. יאיר.

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  9. Started by BreezeNET,

שלום איך ניתן לחבר 6 מסכים למחשב אחד דרך כרטיס(ים) מסך? ולא מעוניין לחבר ע"י התקן חיצוני (USB לדוגמא) נ.ב. לא ישמש למשחקים תודה

10. Started by Posford,

למישהו יש את הטלוייזיה הזו : Hyundai HU-D21 והוא יודע איך עושים סריקת ערוצים אוטמטית לסרוק הכל כי סרקתי ידני ולא רואים כ"כ טוב. (אם זה חשוב, אז הטלוויזיה לא מחוברת לממיר). תודה (מקווה שזה המקום המתאים לפרסם תרד זה.)

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by theguy,

אני בתהליך של קניית מחשב חדש והציעו לי לקנות את הכרטיס 5770 בתוספת 10 ש"ח במקום 4870 1 gb. האם זה שווה את ה"השקעה"? האם יש הבדל ביצועים ביניהם?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  12. Started by moshiko211,

איזה מסך דק מתאים למשחקים כבדים בתקציב של עד 2000 שקל ותתנו לי כמה הצעות ולינקים בבקשה?

• 13 תגובות
    • 875 צפיות
  13. Started by Unavoidable Encounter,

שאר המפרט: Processor: Intel i5-2500 Motherboard: Gigabyte GA-HA65M-UD3H-B3 Memory: Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Hard Drive: Western Digital WD3200AAKS Network adapter: TP-LINK TL-WN951N DVD Burner: LG GH22N Power Supply: Enermax Liberty 400w (בן 4 שנים) Case: Gigabyte Poseidon Monitor: Dell 2007WFP (1680x1050) השימוש העיקרי הוא משחקים יחסית קלים (לא הכי חדשים וכבדים), ככה שלא צריך קפיצה ענקית ברמת הביצועים של הכרטיס, עליה קטנה תספיק. אפשר להחליף את ספק הכוח אם יש צורך, ואם קירור הסטוק לא מספיק טוב אפשר להוסיף אחר. חשוב שהכרטיס לא יהיה יותר גדול מה8800 כי גם לו בקושי יש מקום. אם יש כרטיס יותר קטן ממנו שעונה על הדרישות אז עדיף. (או שסתם יצאתי טמבל וכל כרטיסי ה-P…

14. למה גימיק? http://www.beyond3d.com/reviews/ati/9800_256/ לפי pc spot זה אומר שבמשחקים מסויימים כמו UT 128 מ"ב לא מספיקים

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  15. Started by Impreza,

יש לי את הכרטיס הזה עם 64M לאיזה כרטיס הוא משתווה? אמרו לי פעם שהוא כמו ג'יפורס 2 זה נכון?

• 14 תגובות
    • 875 צפיות
  16. בעיה מוזרה בכרטיס מסך מדגם GTS250 בזמן בחודש האחרון חוויתי 2 קריסות (מסך כחול) כמו שרשמתי הבעיה קוראת באקראיות מוחלטת היום קראה לי קריסה שלישית החודש הפעם בהפעלת משחק מחשב, מה שגרם לי לחשוד בכרטיס מסך. הקריסות הקודמות קראו אחת לשבוע/שבועים סתם אפילו ללא הפעלת תוכנה ברקע סתם בשולחן עבודה. עכשיו הרצתי OCCT למעבד ראיתי שהכל בסדר בכל זאת עוברים דבר דבר הרצתי בדיקה לGPU עם בדיקת שגיאות לאחר כדקה של בדיקה נפתח לי מסך שגיאות, הפרמטים: בדיקת זמן כ 240 שניות. שגיאות כ 150,000. טמפרטורה 95. בכל הזמן הזה היו ארטיפקטים המאוורר על 100% למורות שהטמפרטורה לא הפסיקה לטפס עד שהפסקתי את הבדיקה לאחר כ240 שניות חיכיתי לקריסה למורות שזה לא קרה פחדתי להרוס את הכרטיס מסך, למורות שאני חושב שהכרט…

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  17. היי, האים אפשר? ואם כן, אז באיזה תוכנה צריך להשתמש? במה זה תלוי? תודה רבה!!!

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  18. Started by roi.vahab,

היי , לצערי המחשב שלי כבר זקן ומקרטע אז החלטתי לרכוש חדש . אני כבר סגור לגבי שאר הרכיבים מה שחסר לי זה כרטיס מסך אז חשבתי על הטופ של הטופ ( לא חסר לי כסף ) gigabyte gtx 780 . המטרה לשחק משחקים הכי חדשים בדרישות הכי גבוהות . האם gigabyte gtx 780 מצדיק את המחיר ? האם קיימים כרטיסים אחרים (ללא קשר לעלות) שיוכלו לענות על הדרישות שלי ? חשוב שהקירור יהיה שקט . שאר המפרט : thermaltake toughpower 750W ANTECp180 philips 239CL Gi gaby te GA -Z87M -D3H LGA 1150, Intel Z87, DDR3 Intel Core i 7 4770K Has wel l 3.5Ghz 8M B L3 Cache s 1150

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by larry_lurex,

שוב שלום לכל החכמים אחותי מגיעה עוד חודשיים מארה"ב, ובשיטוט קצר באיביי הבנתי שאפשר להשיג את ה7800 gs ב1500 ש"ח ופחות..(יש לי agp אז אין לי הרבה ברירות) רוב הכרטיסים הם מהדגם ומהחברה הזאת (שהיא מאוד נחשבת כמובן) http://cgi.ebay.com/BFG-GEFORCE-7800-GS-OC-AGP_W0QQitemZ8823050386QQihZ005QQcategoryZ40161QQrdZ1QQcmdZViewItem השאלה שלי, האם שווה להסתכן? הרי אם הוא ידפק בטעות (אבל עם חברה כזאת, מה הסיכויים?) הלך הכרטיס, או שיש מעבדות שיוכלו לתקן את זה בארץ? כי אם קונים בארה"ב האחריות תקפה רק שם...

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  20. רציתי לקנות gtx260 וחבר אמר לי לחכות האם כדאי לחכות?

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  21. Started by giri71,

Hello all Where in Israel i can buy Dell 2005fwp or 2504fwp LCD? Anyone?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  22. יש לי את הסמסונג 710T. עכשיו סתם היום רציתי לעשות כמה בדיקות על הInno3d GF4MX שלי אז הייתי צריך לחבר את המסך דרך הVGA - החיבור האנלוגי הכחול. איכות התמונה בדסקטופ ובכלל הייתה בהרבה הרבה פחות טובה מכשאני מחבר את המסך לDVI בR9550 שלי. פשוט הבדל ענק, הפונטים לא היו משו בכלל. כדי להבין אם הבעיה היא באמת במסך, חיברתי את המסך בVGA גם לR9550 שלי, ופה איכות התמונה הייתה הרבה הרבה יותר טובה מבGF4, קרובה מאוד לאיכות של הDVI (הבדל ממש זניח שלא רואים בקלות). מכאן אני מסיק שאיכות יציאת הVGA בR9550 הרבה יותר טובה מזו בGF4MX. ייתכן? זה קשור לחברה המייצרת את הכרטיס או לליבה (Nvidia/ATi)? תודה.

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  23. Started by allen,

היי, יש לי מחשב יחסית חלש וישן שאני תכף אפרט והוא בקושי מריץ משחקים חדשים אם בכלל, ואני בסה"כ רוצה לעשות שינויים זולים שיאפשרו לי להריץ את כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי נמוכות, אבל שזה ירוץ חלק! תאמינו לי, המשחקים החדשים מספקים אותי גם עם רזולוציות נמוכות, 16 ביט וטקסטורות מינימליות, העיקר שירוץ וחלק לגמרי! (מה שכאמור לא קורה עכשיו). אני לא רוצה להתעסק באוברקלוקינג ושום דבר מסובך, רק לקנות כרטיס מסך חדש עד 250-300 ש"ח, ומה שאני רוצה לבקש מכם זה שני דברים: א. האם קניית כרטיס מסך בסביבות המחיר הזה לעומת הכרטיס הנוכחי באמת יגרום לשינוי רציני ויתאים לציפיות שלי? ב. מה הכרטיס הכי הכי הכי הכי הכי משתלם מבחינת ביצועים במחיר הנ"ל? כמו כן אני רוצה לקנות דיסק קשיח נורמלי שישפר ק…

• 17 תגובות
    • 875 צפיות
  24. Started by KababHalol,

כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 1050 לגיימינג המפרט http://www.tms.co.il/preview/spec/rv1cefa2 לא סגור על הכרטיס מסך אלא רק בתור אפשרות כרטיס מסך מהחנויות TMS עם עדיפות לTMS יהיה על מסך של 22 אינץ אפשרויות : http://www.tms.co.il/product/12311 http://www.tms.co.il/product/13266 http://www.tms.co.il/product/12328

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  25. Started by dj-ariel,

ATi Radeon X1950Pro ממש בא לי בטוב..אני עובד כרגע קורע ת'תחת בשביל לחדש קצת ת'מחשב אבל חבר טוב אמר לי שהוא לא יעבוד אצלי בגלל שיש לי AGP ג'יפה 4 mx 440 מה אתם מציעים לי לעשות? ואם יש כרטיס מסך ברמה שלו עד 1000 שקל.. טנקס

• 8 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.