כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
לכל תותחי הפורום שלום... לפני שנתיים פלוס קניתי את המחשב המפורט בחתימה...(נפרדתי סוף סוף מאשה שלא נדע אחרי 4 שנים והמחשב היה מתנת השיחרור שלי לעצמי) קניתי את ה ati x600 xt ומה אני אגיד...לא נהנתי בכלל מהמחשב ורק בגללו... הביצועים היו נהדרים לתקופה..far cry זרם בטירוף והיה מדהים ואותו דבר gta vice ו san ..... עד ליום(חצי שנה אחרי...) שבו התחילו הבעיות...ואווופ נשרף המאיץ...הוחלף באחריות ושנה אחרי או פחות שוב...נשרף.... האם אני עשיתי משהו לא בסדר?(להזכיר שהמחשב באחריות לא ניתן לפותחו ולנקות את המאוורר שעליו).. האם יש דרך להמנע מדבר כזה בעתיד? האם החום הכללי שבמארז משפיע על המאיץ? לדוגמה אם אני מביא את ה 7600gt 256 שבא עם קרור פסיבי..יש מצב שיתחמם יותר? האם יש אמצעי קירור שנ…
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני יכול להשיג ב1340 שקל וכנראה היום כבר לקבל אם אני מזמין.. האם כדאי? יש משהו מיוחד שאני צריך לבקש? כמו כן יש לי ויסטה.. יש איזה חברה מסויימת שיהיה לי איתה בעיות עם הדרייבים בגלל הויסטה? כל מה שאני צריך לבקש אשמח אם תגידו לי..
-
- 14 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אז הרצתי את התוכנה והתוצאה שיצאה לי היא 3134 האם זה טוב או לא .והאם זה מה שיש לצפות מgeforce 6600GT 128mb ?????
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רדון 9600xt 3d 256mb מפנדה אפשר להזמין את זה של החברה גיגה כיוב אצל ksp אפשר להזמין אותי דבר של ספיר הבעיה היא שאצל פנדה זה לא זמין יקח להם די הרבה זמן לשלוח העם יש סיבה מיוחדת שכדי לחכות לגיגה כיוב או לקנות את זה של ספיר? הם שווים בביצועים, בקיצור שווה לי?
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות לגבי כרטיס מסך GeForce 8600GT: 1. האם הוא תופס סלוט אחד או שניים (אפשר לשים כרטיס בסלוא הצמוד לו משמאל)? 2. האם הוא מתאים ל-HTPC (האצת תכני HD בחומרה, ותמיכה ברזולוציה של 1920X1200)? זה הכרטיס שחשבתי עליו: BFG PX8600GT 256MB/128bit DDR3 PCI-e Video Card http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=10572 אני מעוניין בתשובות לשתי השאלות האלה, אבל אני גם אשמח לקבל המלצות לכרטיסים אחרים עבור HTPC.
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הWINDOWS מזהה אותו בתור plug and play מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
אהלן. עד היום היה לי 9800GTX והייתי מסתדר יופי עם הטמפ' ומשחק במהירויות המאורר של הכרטיס מסך. כאשר החלפתי לכרטיס אחר ATI 6870 אני לא מצליח לראות גם טמפ' וגם לא מצליח לשחק במהירויות דרך התוכנה RIVA TUNER אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מנכ"לית מפתחת השבבים תקבל את הבמה המרכזית בתערוכת החומרה הגדולה בטאיוואן בסוף החודש הבא - וברשת משוכנעים כי העיתוי ישמש להכרזה הן על דור חדש של מעבדים והן על דור חדש של כרטיסי מסך לכתבה
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, נכון להיום יש לי את המפרט הר"מ: מעבד E6400 2GB זכרון ( HEXON 1024MB PC2-5300 X2) לוח INTEL DG965SS כרטיס מסך X1950PRO 512MB מארז GIGABYTE TRITON 180 ספק כח 500W וכמו שאומרת הכותרת אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך למשהו שיתאים קצת יותר למשחקים של היום (GTA IV בפרט). תקציב עד 1500 ש"ח אני חשבתי לכיוון של ה- HD4870 512MB השאלה האם הוא יתאים למערכת הקיימת. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הי קיבלתי מחבר מסך סביר אבל עם בעיה אחת כניראה בגלל אי שימוש בשומר מסך "נצרבה" לו התמונה של הווינדווז והכיתוב windows 98... יש דרך להיפטר מהמטרד?
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
נתקלתי באתר של SAPPHIRE בשתי גרסאות נוספות שלהם לכרטיס HD4850. הקישורים לפניכם: SAPPHIRE TOXIC HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E - http://www.sapphiretech.com/ar/products/products_overview.php?gpid=247&grp=3 SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E - http://www.sapphiretech.com/ar/products/products_overview.php?gpid=244&grp=3 SAPPHIRE HD 4850 1GB GDDR3 PCI-E - http://www.sapphiretech.com/ar/products/products_overview.php?gpid=248&grp=3 מישהו מכיר, שמע, יודע ? האם הפרש המחירים לגרסת ה- TOXIC מצדיק?
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס 4850 שהתחיל להרעיש והייתי מעונין להחליף אותו לכרטיס אחר, איזה כרטיס מומלץ עד 700 ש"ח שגם הספק שלי יוכל להחזיק וגם לא יוצר צוואר בקבוק עם המעבד שלי?
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מה כל כך מיוחד בדגם של אסוס? כדיי לי לחכות לנובמבר?
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי את המסך 2-3 שנים ובזמן האחרון אני מתחיל לראות דברים מטוטש... (למשל השעון למטה קשה להבין מה כתוב שם , בעיקרון הכל...* ובזמן האחרון קניתי רמקולים 5.1 ושמתי אותך קרוב למסך... אבל כתוב שהם מצופים או משו ולא מפריעים... אבל יכול להיות שאלה הם? ומה אני יכול לעשות כדי שלא יראו מטושטש? או שזה נזק בלתי הפיך? תודה!
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכם , אני מעוניין לשפר את הביצועים של המערכת במשחקים. הבעייה המרכזית שלי היא שאני צריך לשחק ברוב משחקי הדור החדש בהגדרות LOW מכיוון שאני עובד עם מסך ברזולוצייה 1680X1050. אז או שאני מוריד ומשחק על 1280X1024 בהגדרות MED או שאני משחק ברזולוצייה הטבעית בהגדרות LOW . בכל מקרה , הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא 6600GT עם מעבד פרסקוט (540) וג'יגה זיכרון ( ראו מפרט מלא.. ) ורציתי לדעת מה לדעתכם יתן שיפור יותר מורגש למשחקים ? אני יכול לקנות בתקציב שלי X1950PRO ולהישאר עם אותו מעבד או להבדיל להישאר עם הכרטיס מסך ולקנות לוח + מעבד 6300 .. השאלה האם המעבד לא יהיה צוואר בקבוק לכרטיס כמו 1950PRO ? אשמח לדעת במה הייתם בוחרים להשקיע את הכסף כדי לקבל מכונת משחקים קצת יותר רצינית ממה שיש …
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
ראיתם את המחיר שדורשים?? :o 3900 שקל בשבל כרטיס גרפי??????? זו בטח בדיחה, בל גייטס לא היה מוציא כל כך הרבה כסף על כ. מסך!!! אם מישהוא קונה או חושב בכלל על לקנות אשמח לדעת מה עובר בראשו ;D אז בבקשה... החווה דעותיכים. יאיר.
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום,(סלחו לי מראש על הכותרת לא ידעתי איך לנסח) יש לי התלבטות עצומה אני קונה מחשב דיי יקר ועד עכשיו במפרט שלי היה כרטיס מסך של eVGA eVGA 7800gt 445 mhz core speed / 1070 memory clock / 20 pipeline וראיתי שיש כרטיס מסך של evga של 6800gs שאם אני קונה אותו זה יוריד לי 740 שקל מהמחיר שאני אוכל לקנות מעבד דרגה אחת ממה שיש לי (3 גיגה הרץ ל 3.2) ואני אוכל לקנות מקלדת של LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE וגם נגן dvd אולי (sony dvd 16x48) וגם אני אוכל לקנות דיסק קשיח במקום WD 160 gb sata II 8 mb לקנות WD 250GB SATA II 16 MB השאלה היא מה עדיף לשדרג כרטיס מסך ל 7800gt או להסתפק במשהו פחות טוב ולהנות מעוד שדרוגים נוספים. בתודה עידו
-
- 15 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני עכשיו עם 4.7 וכרטיס מסך RADEON 9600XT 256MB האם להתקין את 4.9? אני רוצה לשחק בדום 3 באיכות טובה האם זה משפר? או שבמשחקים אחרים זה יכול להיות פחות טוב?
-
אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל במחיר של 700 שקל .. 1) מישהו יכול להביא לי בבקשה כמה חנויות שמוכרות את הכרטיס במחיר שציינתי ? אני חושב שראיתי בפלונטר שיהיה עם 256BIT , לפחות 128MB .. AGP AGP AGP AGP AGP AGP AGP AGP AGP 2) יש כרטיס יותר משתלם ממנו עד 700 שקל ? בבקשה תעזרו לי , פתחתי כבר 2 דיונים ולא קיבלתי עדיין תשובה ..
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הנה הכרטיסים שהגיעו: CONNECT3D Radeon® X1950 CrossFire Edition 512MB GDDR4 DVI-I + CrossFire CONNECT3D Radeon® X1950 XTX 512MB GDDR4 DVI-I + DVI-I + VIVO CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 512MB CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB אם זה המחיר אז המצב די טוב! http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5977
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מה יותר טוב? הרדאון הוא לא פרו והם בערך אותו מחיר
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מישהו יכול לשער כמה הם יעלו בארץ?
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשימה של כרטיסים שקיבלת הצעת מחיר לגבי כל אחד מהם: Sapphire Radeon X800 GTO 256MB AGP palit nvidia geforce fx6800gs agpx8 256mb ddr3 GIGABYTE GeForce 7600 GS 256MB AGP עכשיו, אני לא יודע מה הכי כדאי, בגלל שאני לא יודע את הביצועים של הכרטיס 7600gs לעומת 6800gs בנוסף אני לא יודע אם palit היא חברה שכדאי לי לקחת אותה ולא תעשה לי בעיות, כי אני לא ממש מכיר אותה. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייד IBM Thinkpad R31 . עד עכשיו לא היו בעיות ופתאום התחילו בעיות תצוגה , שצצות פה ושם . פתאום מופיעים כאלו פסים ... זה לא ניראה שזה בעיה במסך עצמו , אולי הכבל או הכרטיס מסך . אני עדיין לא בטוח ,ולא יודע ממה זה יכל להיגרם. מישהו אולי ניתקל בזה , ויודע מה אפשר לעשות לגבי זה ???
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
תראו הסתובתי בחנות של נעה מחשבים ומצאתי שם "מכירת סוף עונה " של כרטיסי מסך יש שם כמה דברים שווים כמו ההרקולס 9700 פרו וג'פורס 5800 וגם כמה פשוטים יותר במחיר דיי טובים והם אומרים שהכל חדש דנדש באריזה ובאספקה מידית http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=352 מה אתם חושבים על זה? תגובות...
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-