כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך LG FLATRON עשרים ואחת אינץ'. לא יודע מה לחצתי אתמול ופתאום המסך התהפך ממצב של LANDSCAPE למצב של PORTRAIT. הכרטיס מסך שלי הוא INTEL 82845G/GL ובדרייבר לא מצאתי אפשרות של ROTATE כמו שאני יודע שיש למשל בדרייבר של NVIDIA. איך אני מחזיר אותו למצב הקודם? האם יש איזשהו SHORTCUT KEY שלחצתי עליו בטעות ואולי בכלל צריך לכוון דרך המסך. אנא עזרו לי אני לא יכול לעבוד עם מסך הפוך. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
השאלה בכתורת.. אני בדקתי ואבל לא מצאתי שום תשובה חד משמעית. אם למישהו יש את הכרטיס הזה יכול להגיד אם יש לו VIVO? תודה
-
- 14 תגובות
- 864 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב RIVA TNT 32MB או GEFORCE2 32 MB? אני רוצה לקנות כרטיס מסך ישן איזה מהם יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
קודם כל מגיע לי "תתחדש". לאחר שהתקנתי את המסך, ב- setting/advanced/monitor רשום "plug and play monitor" ולא רשום את הדגם שברשותי. (XP PRO) . האם כך זה גם אצליכם?
-
- 11 תגובות
- 864 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס ב1610 שקל עכשוו איך אני יודע איזה זכרונות יש לו ומה המהירות שלהם אני לא יכול לדעת כי יש דברים בצבע זה על הזכרונות ?
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לפני כ7,8 חודשים קניתי כרטיס מסך חדש של NiVidia FX 5200 LITE 64 RAM ושמעתי שהוא לא כל כך טוב באחד הנושאים ואיזה כרטיסי מסך יש של REDION בסביביות 600 ל800 שח
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מה יותר טוב? הרדאון הוא לא פרו והם בערך אותו מחיר
-
- 12 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם , 1) החלפתי אתמול ת'כרטיס מסך שהיה לי ( רדיאון 9500 פרו ) וקניתי 9800NP השאלה היא האם מהירות השעון והזכרונות שלי נכונים לאותו הכרטיס - CORE - 324 , MEMORY - 290.25 ?? 2) גם בכרטיס הקודם שלי וגם בזה כאשר המערכת עולה ( WINDOWS XP ) יש הבהובים כאלה שחורים לכמה שניות עד שהוא מסנכרן את עצמו או משהו כזה וזה נעלם.. אותו הדבר קורה גם כאשר עושים מאפיינים בכרטיס מסך.. האם זה בסדר וקורה לכולם או שיש אצלי בעייה? 3) התוצאות שקיבלתי ב 3D מארק 2001SE ו 2003 V.330 הם :12126 ל 2001 ו 4670 ל 2003 האם זה סביר? כי לפי מה שקראתי מכם וגם באתרים שעשו מבחנים הוא אמור להשיג תוצאות דומות ל רדיאון 9700 פרו ונראה לי שהתוצאות שלי נמוכות מדי לא?? 4) האם מישהו שמע או יודע שכרטיסי המסך של…
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
למישהו יש את הטלוייזיה הזו : Hyundai HU-D21 והוא יודע איך עושים סריקת ערוצים אוטמטית לסרוק הכל כי סרקתי ידני ולא רואים כ"כ טוב. (אם זה חשוב, אז הטלוויזיה לא מחוברת לממיר). תודה (מקווה שזה המקום המתאים לפרסם תרד זה.)
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם למשהו פה יש מושג לגבי המסך החדש שנכנס ל-KSP ה-IIYAMA 17''V.M. PRO1404 Flat.. כי לא מצאתי עליו שום פרטים בכלל... ועוד משהו, איזה מסך הכי מומלץ (CRT "17) לקנייה ב-KSP מהמסכים שיש שם??? (לא מחנות אחרת בבקשה) זה יהיה שדרוג לחבילה
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי כרטיס RIVA TNT 2 32MBהאם כדי לי להורי את הדרייברים של ניבדייה גירסא 41.03? :
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מחנות שאני מכיר, רדאון 9000 (אני חושב שפרו) ב- 600 שקל, ואני מביא לו את הGeForce 2 mx 400 שלי? תודה, מחכה לתשובה כי זה דיי דחוף..
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
איזה סוג וחברה הכי טוב במחיר הזה: radeon 9000 or geforce 4 440 mx או הצעות נוספות שלכם
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מספר שאלות בקשר לעדכון הBIOS של הכרטיס מסך שלי. 1) איפה ניתן להשיג את העדכון האחרון לכרטיס שלי - GEFORCE 2 MX400? 2) מצאתי מספר עדכונים, אבל אף אחד לא נמצא עם הממיר שלי ליציאת הטלויזיה - CONEXANT, האם יש כאלה או שאולי אפשר לשנות את העדכון שיתמוך ביציאת הטלויזיה הזאתי. 3) האם כדאי לי בכלל לעשות עדכון שכזה??!?! :AR15:
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
איזה מבין כרטיסי המסך נחשבים איכותיים ביותר מבין הראדון(ATI,הרקולס וכו') ואיזה מבין הג'י פורס 4 וכמובן מבין 2 הקב'. דרך אגב אני מתכוו לראדאון 9500 ולא לכרטיסים שעולים 2000 ש"ח.
-
- 11 תגובות
- 863 צפיות
-
-
http://www.voodoofiles.com/new.asp ;D :-X Its Names as VoodooLizer....BUMP
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני בכיוון של לקנות כרטיס מסך חדש. המערכת היא (לא לצחוק) פנטיום 866 עם 512M זיכרון אני מתלבט בין RADEON9100 ל GF TI4200 המחשב ישמש אך ורק להרצת משחקים. חברה, תנסו להיות אובייקטיבים (למרות שזה קשה), כי תמיד הכרטיס שיש לכם במחשב הוא הטוב ביותר דרך אגב אני מריץ את המשחקים במקסימום 1024X768 (בד"כ 800X600). איזה כרטיס עדיף? תודה, יוסי
-
- 11 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום חבר'ה ! חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש במקום הג'יפה 4 מ.אקס420 64 . עכשיו בקשר לג'יפה FX6600 בתקציב של 750 שקל אפשרי למצוא ? לא לשכוח זה בתקן AGP שיהיה חברה טובה , זכרונות מהירים , וקירור טוב ... טוב עד כאן תודה רבה לעוזרים ל"ט !
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
איזה כרטיס ייתן לי את התמורה הכי טובה עד 500 ש"ח? שימושו העיקרי הוא לTV OUT ... תודה!
-
- 11 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אמרו לי בחנות של מחשבים ש הכרטיס המסך שאתם מדברים עליו (6600GT) הוא ברמה ובמחיר של RADEON 9800 האם זה נכון? ועוד משהו מה יותר טוב RADEON 9600 256 MB או RADEON 9800 128 MB נ.ב : הפורום שלכם ממש נפלא, עזרתם לי לקנות מחשב חדש ואתם עוזרים לעוד מלא אנשים שלא ממש מבינים בנושא!
-
- 12 תגובות
- 863 צפיות
-
-
ASUS Gainward Albtron Gigabyte Evga LeadTek XFX MSI
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לטענתה 90 אחוז מהחזרות הכרטיסים נעשות ב-60 הימים הראשונים לאחר הקנייה. עקב כך צרכנים כמעט ולא משתמשים באחריות בשנים הבאות ולכן היא לא רואה לנכון לתת אחריות של יותר משנה. נשמע טיפשי? ועוד איך שכן. עם זאת חלק מהחברות שמשווקות כרטיסים של ATI ימשיכו לתת אחריות משלהם על כרטיסי המסך בלי קשר להורדת האחריות של ATI. http://www.legitreviews.com/article.php?aid=253
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי מסך MAG רגיל (לא דק/LCD). כשאני מדליק את המחשב התמונה על המסך צרה (כלומר מקבלים שוליים בצדדים) ויש צורך לכבות את המחשב לגמרי (לא די בREBOOT!) ולהדליק מחדש, לפעמים מספר פעמים, כדי שהוא יעלה נורמלי. המחשב היה במעבדות MAG אהל הם לא פתרו את התקלה. חשוב לציין שזה לא קורה תמיד אלא רק מידי מספר הדלקות. למישהו יש רעיון מהי התקלה?
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום ברצוני לשפר את ביצועי הכרטיס מסך שלי: gf 4 mx 420 מה ניתן לעשות כדי להגביר את פעילותו ? ללא שימוש באובר קלוק בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, אח שלי רוצה לקנות לעצמו כרטיס מסך חדש במקום ה ג'יפורס 2 המעפן שלו בעקרון יש לו מחשב ככה ככה: פנטיום 4 1700 256 מגה בייט זכרון והשאר פחות חשוב בעקרון הוא משחק הרבה והוא רוצה כרטיס שיחזיק לו טוב משחקים.. ואנחנו מתלבטים בין 9600XT, ל 9500pro שראיתי שיש עדיין בלוג'יק פיסי... מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 863 צפיות
-