עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. משום מה יש לי את הבעיה הזאת: http://img43.imageshack.us/i/probzal.jpg/ רעיונות? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 926 צפיות
  2. Started by gabriel,

חשבתי לשדרג מ-Geforce 7600gs לדגם 8800gt (ואף בודק 9800gt אם אני אמצא מחיר שפוי). אבל בזמן שבדקתי פרטים ברשת קראתי בכמה מקומות שהכרטיסים האלה דורשים יותר מתח מכרטיסים רגילים, אבל לא הצלחתי להבין אם אני אצטרך להחליף את ספק הכח. כרגע אני לא יודע איזה ספק יש לי, אני רק יכול להניח שהוא הסטנדרט שמספקים בעת קניית מחשב ולא יותר מזה. האם אני אצטרך לרכוש חדש? או שהכרטיסים האלה יכולים לעבוד אלא אם אני מתכנן SLI או CROSSFIRE? (ואני לא) ויש אפשרות לבדוק איזה ספק יש לי בלי לפתוח את המחשב? נכון לעכשיו מאחורי המחשב כתוב לי 230W, אבל אני כבר לא בטוח אם זה הספק (וואט) או מתח (וולט)

• 11 תגובות
    • 926 צפיות
  3. Started by vladk,

היי, אני מתלבט בין 4 כרטיסים שנראים לי די דומים, גם בתכונות וגם במחיר. כולם בין 700 ל-800 ש"ח, עם 3 שנים אחריות. מקריאה בפורום, אישית אני נוטה ל-PALIT או Club3D. יש המלצות או שהם אותו הדבר? 1. GIGABYTE GV-NX96T512H-B GEFORCE 9600GT 512MB PCI-E 788 ש"ח 2. TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT XT OC EDITION (CM COOLING) 512MB DDR3 - RETAIL 737 ש"ח 3. Palit 9600GT Sonic 512MB DDR3 Retail 774 ש"ח 4. Club3D 9600GT OC Edition 512MB 710 ש"ח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  4. יש לי מעבד ישן : CPU Type Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz (15 x 200) ובהרצת HD הוא מגיע ל100 ומקרטע , השאלה היא אם אפשר לחסוך קניית מחשב חדש ולקנות רק כרטיס מסך חדש מסדרת נוידיה ***9 וזה באמת יעזור ולא יקרטע ... יש למישהו נסיון עם זה ??? ואם כן כל כרטיס מסדרת 9 יעזור או שרק ספציפיםם במקרה של המעבד שלי ?

• 11 תגובות
    • 926 צפיות
  5. ATI 9600PRO 256MB AGPx8 או N6200GE/TD 128MB PCI-E של NVIDIA ?

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  6. גירסה נוספת לכרטיס המסך המוביל של NVIDIA מחוץ למשפחת ה-Titan נועדה על מנת לציין 20 שנות פעילות של אסוס בתחום, ומתיימרת להיות המהירה ביותר בשוק כולו כל עוד דגמי ה-Pascal הראשונים אינם נראים באופן, נראה כי ה-GTX 980 Ti ממשיך להיות במרכז העניינים בשוק הביצועים הגבוה של יקום כרטיסי המסך – וכעת העניין הזה מקבל חיזוק עם ההכרזה של אסוס על ה-GeForce GTX 980 Ti 20th Anniversary Edition. חלק מכם ודאי זוכרים כי לפני חצי שנה החברה הטאיוואנית השיקה דגם של כרטיס ה-GeForce GTX 980 (הסטנדרטי) שנועד לציין את שני העשורים שבהם היא עוסקת בייצור כרטיסים גראפיים. ובכן, הדגם הנוכחי מהווה 'תאום' לאותו דגם משוכלל – כשההבדל הוא ליבת ה-GM200 הגדולה שיושבת הפעם מתחת לגוף המוזהב. …

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  7. Started by PHXCUE,

משהו יודע מתי יוצא כרטיס מסך HDMI 2.0 ? הבנתי שזה דור 20 NM

8. Started by groovy,

יש לי כרטיס מסך מדגם x1900 gt חיברתי את הכבל של הvivo לכרטיס וחוט של svideo אליו מהsvideo מתפצלים שני rca שאותם חיברתי לטלווזייה ניסיתי לראות את המחשב בטלוויזיה ומה שאני מקבל זאת תמונה בשחור לבן מטושטשת ומרצדת ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות אבל כלום לא עזר מישהו יכול לאמר לי מה הבעיה? האם זה בחיבור או בהגדרות? (אם כן מה צריך להגדיר) תודה.

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  9. האם יש לכרטיסי המסך של MSI,ספייר,POWERCOLOR אחריות בין לאומית? למשל, האם לכרטיס הבא יש אחריות בין לאומית: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102499

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  10. ברשותי מסך 17'' ומשתמש ברזולוציה של 1024x1280, השאלה היא לאיזה כמות FPS אפשר להגיע עם 4850 ברזולוציה הזו כשהפילטרים הם על ההגדרות הכי גבוהות שיש, בקרייסיס :s05: יש איזה בנצ'ים שאפשר לראות ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  11. Started by almor12,

טוב זה אשכול שלישי שאני פותח לגבי התייעצות לקניית כרטיס מסך. יש לי הזדמנות לרכוש 2 R9 270X במחיר של 1500 ש"ח. שניהם חדשים נקנו לפני שבועיים דרך TMS. השאלה שלי היא: אם הספק שלי יוכל להחזיק אותם? (Seasonic s12ii 520w) או הצטרך להחליף אותו? דרך האתר של SAPPHIRE מערך CF צריך מינימום של 600W. רוב הזמן אני משחק BF4 וTITANFALL ובזמן האחרון גם SOUTHPARK. אז זה השימושים הרציניים מבחינת כוח עיבוד. המשחקים משוחקים על רזולוציה של 1920X1080 ומידי פעם מחוברים לעוד שני מסכים נוספים שגם ברזולוציה של 1920X1080 אבל זה לעבודה גרפית (PHOTOSHOP וSKETCHUP) כרגע יש לי EVGA 650TI 2GB, כמה חזקים שני הכרטיסים האלה מהכרטיס שלי? זה פעם ראשונה שאני עושה מערך כרטיסים, ככה שאשמח לעזרה על מנת להפיק את …

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  12. Started by RoNeR,

כרגע יש לי 7300Gs של nvidia שעולה טוב עם ספק ג'נרי 400W עם אני יעבור לכרטיס 2900pro זה יצריך ממני גם החלפת ספק?? ועם כן על איזה ספק זול אתם ממליצים תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  13. ...כדי לקבל ביצועים גבוהים? יש לי כרטיס מסך חיצוני 7950 . עובד סבבה ואחלה ביצועים. בנוסף לאחרונה קניתי מעבד 4670 שגם בו יש מאיץ גרפי מובנה. חוצמזנ יש עוד מאיץ גרפי מובנה על הלוח אם )z87x d3h(. יש איזו הגדרה או משו שאפשר לעשות כדי ששלושת המאיצים הגרפיים יעבדו ביחד כדי להגדיל ביצועים במשחקים?

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  14. Started by kotvana,

אני קורא ביקורות ועושה רושם שזה כרטיס חז'ק ביותר. מנצח גם את ה-8800GT בכמה מקרים. אני מדבר על גירסת ה-DDR3 256BIT. העניין הוא שאני מתלבט בין 256 ל-512. את ה-256 אפשר להסיג גם ב-500 צ'קלז. אז אני מתלבט. גם המחשב שלי לא כזה פצצה. די מיושן. AMD 3000+ MSI K8N NF4 ULTRA קראתי פה שעדיף לי לקחת כרטיס חלש יותר כי ממילא אני מוגבל. זה נכון? אבל אני חושב לטווח רחוק, נגיד אני מחליף לוח ומעמד. עוד כמה שנים הכרטיס הזה יריץ משחקים ברזולוציה סבירה (1024*768), כשהאנשים לא נראים קרטונים מעוכים? תודה על התושובת.

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  15. Started by Spiritus,

מאחר וגם אני מיתלבט מאוד איזה מסך 19" לקנות חשבתי שבמקום לפתוח סקר, כל אחד יביע את דעתו מנסיונו האישי או ע"י ביקרות שהוא קרא או חויות שהוא שמע מאנשים שונים. להלן חמישה מסכי 19" מחברות שונות שמחיריהם נע בין 1600 - 1800 שקלים . כדי למנוע עוד שאלות היתלבטות בין סוגי מסכים בתקציב שנע בין המחירים שהוזכו קודם, ניפתח דיון שבסופו נכתיר את מסך ה19 הטוב ביותר בתקציב הנ"ל . 19 CTX EX950F FLAT LG FLATRON 19 F900B MAG 19 996PF Samsung 19 955DF 19''VIEWSONIC G90F בקיצור, מה אתה היית קונה? ולמה ? לינקים לביקורות יתקבלו בברכה .

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  16. כולנו זוכרים ומכירים את שוק המחשבים ההפכפך... היה את התקופה בה ה 9800PRO עלה כ-2300 שח, ובין יום הפתיע את כולם וירד פלאים ל-1500 ש"ח. הדבר הזה גם קורא במעבדים ובכל רכיב עם שוק מתהפך. השאלה שלי מתי תהיה הוזלה משמעותית שכזו בכרטיסיי ה HIGH END כגון ה 6800GT ה X800XT\PRO ושאלה נוספת, מתי ה 9800XT ירד במחירו שמגיע לכ2500 שקל ולא מציג ביצועים טובים יותר משל ה - GT שעולה באותו מחיר כמו שלו ? מה שומר על הערך והמחיר הגבוהה של הכרטיס הזה ? ומתי צפויה ירידת מחירים משמעותית ? הדבר לא חייב לקרוא עם כניסת כרטיסים חדשים...

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  17. שלום, יש לי את הכרטיס 8500GT אני מעוניין להשתדרג ל 2600XT כי הכרטיס הנוכחי לא מספק אותי יש לי חבר עם הכרטיס הנ"ל והמשחקים פועלים לו מצויין אני מעוניין לשחק במשחקים בערך כמו ביושוק קרייסיס אנריל(...) אבל עם הזמן שהגרפיקה במשחקים תתקדם אני יעבור אלייה בקיצור,אני רוצה את הכרטיס הזה ולא פחות(אם אפשר יותר טוב בעד 1000 ש"ח לא משנה מאיזה חנות אז סבבה) ואני לא מוכן להתקרב ל 1950 כי הוא לא DX10 אני רוצה DX10 ואני יודע את כל הפקה פקה שאומרים פה ובכל זאת מתעקש בקיצור(שוב..) מישהו יכול להמליץ לי על הגירסא הכי טובה של כרטיס זה, אבל אני רוצה שהכרטיס עצמו יהייה יפה,עם איזה תמונה של אש או משהו כי אני מתכנן לקנות מארז עם דלת אם יש משהו יותר טוב בעד 1000 ש"ח שתומך בDX10 מחנוןת אמינה אז יות…

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  18. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=24772 לפני שבוע קניתי כרטיס דומה ב 1280 ש"ח - זה היה הכי זול שמצאתי

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  19. תצוגה מושלמת של גרפיקה ופיסיקה.... המשחק המושלם CRYSIS (וידאו) (כמובן אם היה לי כרטיס גרפי ומעבד שהיו יכולים לתמוך בזה..!) עכשיו על תגידו לי שיש משחק שמתקרב לרמה של CRYSIS כרגע...! 8)

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by Tzion,

אני מדבר על כרטיס גיפורס FX5200. של איזה חברה הוא עדיף לדעתכם?

• 14 תגובות
    • 925 צפיות
  21. Started by skullfacer,

שלום יש לי כרטיס xfx 6870 מעבד 2500K@4.6 8GBRAM לוח תומך - ASRock Extreme 6 ספק -crosair 620HX יוחלף אם יהיה צורך עכשיו אני משחק BF3 על HIGH\MED ואני ממש לא מרוצה מהביצועים אני חייב עוד לא אוהב לשחק ככה עכשיו רציתי לדעת השאיפה שלי להגיע לשחק בHIGH עם AA של לפחות X8 מה הכי כדאי לעשות לשדרג את הכרטיס שיש לי לאחד חזק יותר או להוסיף עוד אחד ולשדרג ספק איתו האם שני 6870 יתנו לי את מה שאני מחפש?

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  22. ראשית,אני לא ממליץ לכם לפעול על פי כל מה שהתא'רד הזה הולך להציע על אחריותכם בלבד. מי שמעונין שיוריד את הגירסה החדשה של תוכנת RIVA http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163#download בגירסה החדשה יש אפשרות לבצע OC ל shader clock גם בגירסאות הקודמות זה קיים רק שהפעם האופציה הזו מלוטשת יותר כדאי לבחון כאן את ההשפעה: http://www.legionhardware.com/document.php?id=687&p=0 ובכלל,לכל מי שניסה את הבטא של קרייסיס אולי יוכל להעיד שהשיפור קיים

23. Started by gal,

היי טוב אז אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי והבנתי כבר שרדאון של ATI זה הכרטיס בהי הידיעה. השאלה איזה מהם לקנות אני לא גיימר היסטרי וכבד מאוד אבל אני רוצה שרב המשחקים יעבדו לי חלק כי יש לי בעיות כיום עם חלק מהמשחקים מה אתם אומרים???? התקציב שלי הוא עד 600 ש"ח אבל אפשר לחרוג קצת פה ושם אבל לא להגזים!!!

24. Started by black T.I,

אני הייתי רוצה לדעת כמה עולה RADEON 9700? והאם כדי לי לקנות אותו

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  25. Started by Landazar,

אז ככה יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הזה אבל מפחיד אותי מכיוון שהוא של Zotac ואני לא 'מכיר' אותם. http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=225&Itemid=161 אני לא יודע איך הכרטיס מבחינת טמפרטורות ואיך הקירור שלו, זו פעם ראשונה שאני רואה את השם Zotac. תודה למי שיודע או מבין.

• 3 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים