כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
קודם כל מצטער על זה שהדבקתי שתי הודעות באותו נושא פשוט האקספלוור שלי נתקע וחשבתי שזה לא שלח את ההודעה רציתי לשאול קראתי באיזה מקום שמסכי LCD בראים יותר לעין האנושית אך במקום אחר קראתי שאם קצב הריענון הוא פחות מ70 אז המסך מזיק לעינים האם זה נכון???
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
אהלן לכולם, יש לי מחשב ישן - פנטיום 4, 1.5 ג'יגה זכרון, שלא מצליח לנגן 720p- ז'תומרת, לא עומד בעומס (עוצר לפרקים). שאלתי היא- האם מספיק לקנות לו כרטיס מסך חדיש (AGP Sapphire Radeon HD3450 512MB DDR2) תומך HD, או שאני אצטרך לעדכן גם את המעבד? (אני מעדיף להשקיע כמה שפחות, כי יש לי מחשב אחר בחדר השני). המטרה היא לחבר אותו לטלויזיה במקביל למסך, כשהמסך מקבל רזולוציה של 1920X1080, ולטלויזיה אני רוצה להוציא 720p.
-
- 32 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם לקראת תחילת החודש מסתמנת ירידת מחירים של כרטיסי Nvidia ואו ATI ?
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לפי הסרטון הזה פה למטה , זה לא נראה כל כך - אלא אם כן פספסתי משהו? כרגע אני עם 3080 RTX , מרוצה מאוד, אך חושב לשדרג לקבל ביצועים טובים יותר - לכיון 80-90 פריימים לשניה. המחשב שלי: מסך - Alienware 34 Curved QD-OLED Gaming Monitor - AW3423DWF -משחק על רזולציה של 3440X1440 הגדרות - מעדיף לשחק על ההגדרות הכי גבוהות במשחקים לוח אם - ASUS STRIX Z370 F זכרון - 32GB
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
- 3 followers
-
-
האם מעבד q6600 היה צואר בקבוק ל470gtx?
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי קניתי מסך דל U2410 ואני רואה שהכרטיס שלי 6850 לא מספיק להפעיל משחקים ברזולוציה מקסימום, האם אני יכול לשדרג ל7870 עם המעבד שלי כך שלא יהיה לי צוואר בקבוק?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מבוסס מעבד XP 3.2. המחשב הספיציפי הזה (יש לי כמה מחשבים ) אינו מיועד להרצת משחקים. כרטיס המסך שבו מסוג AGP הלך בשעה טובה לעולמו. בכוונתי להופכו ל-HTTPC כלומר מחשב שמשמש למולטימדיה בלבד ובעיקר להקרנת סרטים בפורמט HD. לשם כך אני מעוניין בכרטיס הזול ביותר "שיעשה את העבודה ". בדקתי את דרישות המינימום במספר אתרים והדרישות הם למעבד 3 GHZ וכרטיס מסך 128mb. האם מעבד כמו AMD 3200 MHZ חד ליבתי מסידרת BARTON עם 2 גיגה זיכרון מסוגל לפרוס ולהציג סרט HD 1080p בצורה חלקה מבלי להזדקק לכרטיס מסך שיש לו מפענח hd מובנה כמו חלק מכרטיסי המסך של ATI ? במילים אחרות האם כל כרטיס agp פשוט שאפשר למצוא כמו זבל ,יספיק כל זמן שיש לו 128 mb זיכרון?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חשבתי עם הזיכויי שלי לקחת את הGTX 460 768 של חברת אסוס ועם שאר הזיכויי לקנות את המעבד הנ"ל , רציתי לדעת עם המעבד הזה לא יהיה צוואר בקבוק לכרטיס 460? זה חשוב לי כי אני לא רוצה סתם לבזבז כסף . בתודה רוני
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
המעבד הוא 2.6 וג'יגה ראם.. והאם המחשב יוכל להריץ משחקים ממש כבדים כמו : COD 2 , FEAR, TITAN QUEST,OBVILION
-
- 7 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש לי כמה סרטי HD שאני רוצה להריץ אצל מישהו במחשב. (מדובר בקבצי MKV, X264, 720, בגודל של כ2 וקצת ג'יגה כל אחד) יש לו פנטיום D במהירות 3.0 וכרטיס מסך 6600, או 6600GT. האם זה ירוץ? (לנסות להתקין משהו ספציפי שיעזור?), או להשיג גרסה שהיא DVD רגילה
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_50_54_296&products_id=1990 מה דעתכם ?
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום האם משהו יודע מתי יהיה בעולם אפשרות לקנות כרטיס HD 2600 ? האם יהיה ויש כרטיס HD2600 AGP ? איפה ניתן לקנות בעולם כרטיס זה ?
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לקבל תשובה/עיצה לגבי כרטיס מסך. רוב השימוש שלי הוא בתוכנות גרפיות כגון פוטושופ ודומייה ובנוסף גם עריכת וידאו אבל בצורה משנית (יש לי מחשב עריכה עם כרטיס של מטרוקס) אז השאלה היא איזה כרטיס מסך יכול להתאים לי (אני די ננעלתי על הרדאון 9800PRO ) אני יודע שזה בערך בין הטובים והשאלה האם קפצתי גבוה מידי ואני יכול לרדת ברמת הכרטיס (וגם במחיר) ולהסתפק בכרטיס אחר (ואני מעדיף רדאון) אבל שלא יוריד לי את רמת הביצועים והאיכות תודה רבה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני יודע שיש 4M/S , ,ברצוני לרכוש את ה-8M/S ויש רק אצל משווק אחד (אולי הוא התבלבל...). אשמח לתגובות ולינק במידה ויש מסך כזה.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אני מחפש...
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
משהו מכיר את המסך הזה? האם הוא שווה קניה? אם לא, אני אשמח להמלצות למסך 17-18 אינץ LCD/TFT. בסכום של עד 2500-300 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום! אני בהתלבטות בקניית כרטיס מסך. מצד אחד ה 8600GTS הוא עם תמצמכה ב DX 10, אבל הבנתי שהוא לא יריץ אותם טוב. ומצד שני יש X1950 PRO שהרבה יותר חזק, אבל רק תומך ב DX9. אז השאלה שלי היא - האם בשנתיים הקרובות המשחקים יתמכו גם ב DX9 ? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה בכותרת . בעיקרון הבנתי מכמה ת'רדים שקראתי כאן , שיש משחקים כבדים שצורכים 1 ג'גה זיכרון (אפילו יותר) . לדוגמא , משחק שצורך 1 ג'יגה , האם הוא ישתמש קודם בזיכרון של הכרטיס מסך (לדוגמא 256 מגה) ואח"כ יפנה לזיכרון RAM שמחובר ללוח (משם ייקח 700 מגה +-) ? במידה וכן יש שימוש חשוב לזיכרון של הכרטיס מסך , אני מניח מכך שככל שכמות הזיכרון יותר גבוהה בכרטיס , כך גם הוא יותר איכותי למשחקים (כמובן שיש פקטור נוסף של קלוק של הכרטיס) וגם בעצם נמנע שימוש רחב בזיכרון ה-RAM של המחשב . אגב, האם הזיכרון של כרטיס המסך הוא זהה בתכונותיו לזיכרון ה-RAM שעל הלוח (כלומר האם הוא גם נדיף) ?? תודה מראש .אני לא כ"כ מתמצא בנושא ..
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם סידרת ה7*** תתמוך בDX10 יצא?! עוד כמה זמן? ואיזה?
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש חייב עזרה פשוט קניתי מחשב ואני די רוצה שמשחקים כבדים כמו דום 3 יעבדו עליו יש לי אפשרות עוד היום לשנות חלקים במחשב ולכן השאלה שלי אם כדאי להשאיר את ה-GF5700 256 או להוסיף כסף ל-6200 256 אני חייב לציין שאני לא מבין גדול בכרטיסי מסך ויש לי יותר ידע ברדאונים אבל כבר הלכתי על הג'י פורס אשמח עם מישהו יוכל לערוך לי את ההגבלה שבין הכרטיסים שכתבתי למעלה ומישהו עם ניסיון שיגיד לי איך משחקים כבדים עובדים עליהם אני פתוח להצעות .... עדיף שזה יהיה מהר כי אוטוטו אני מקבל ת'מחשב.... תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם שווה להשקיע במערך CF של 2 כרטיסי HD4870 X2 בכדי ליצור כוח ביצועים גראפיים חזקים לגמרי. אני רוצה להריץ את כל המשחקים כיום על ההגדרות הכי גבוהות (ואת קרייסיס על לא פחות מ-60FPS). האם זה משתלם מבחינת ביצועים? (חיפוש קצר הביא לי ת'רד ישן האמנם שאומר שמערך כזה לא נותן ביצועים גבוהים או סובל מצוואר בקבוק, אבל זה ת'רד ישן- אולי משהו השתנה) והאם זה משתלם מול העובדה שאלו כרטיסים לא תומכי DX11 כמו אלו שעומדים לצאת ושאמצא את עצמי בעוד שנה-שנתיים חסר אונים מול המשחקים היותר חדשים. תודה.
-
- 36 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני תכננתי על טיטניום 4400 של חברה טובה כמו gainward או לידטק. השאלה שלי היא האם, עקב המחיר הגבוה, זו קנייה משתלמת. אני שואל כי אני יודע שעוד מעט יוצאים שבבים חדשים של ATI ו-nVIDIA, אך אני לא יודע מתי בידיוק הם יצאו וכמה הם יעלו, אז אם למישהו יש תשובה לשתי השלות הללו, בבקשה שיענה כי עוד כמה ימים אני קונה מחשב ואני יכול להסתפק בינתיים בכ. מסך o/b
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם שווה מבחינת עלות תועלת לשלם עוד 1000 ש"ח כדי לקנות 6800GT? אותה שאלה לגבי 6800 רגיל רק עם 256M במקום 128M
-
- 9 תגובות
- 617 צפיות
-