כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
היי, המאוורר של הכרטיס מסך שלי התחיל להרעיש מאוד, מדובר ב WINFAST 7600 רציתי לדעת אם צריך לנקות אותו בצורה מסוימת (כי לנקות אותו מאבק ניסיתי וזה לא עזר) או שצריך לשמן אותו או משהו. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום, לאחר קניית הכרטיס מסך החדש אשמח לשמוע עוד בעניין האודיו שהכרטיס מסך מסוגל להוציא : האם ישנה ירידת FPS כתוצאה מכך ? (כמו שיש ירידה ב- FPS עם כרטיס מסך של XFX ברמה גבוהה לדוגמא ) יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם : HD Audio. מאיפה האיכות תהיה טובה יותר? ה- HDMI מהכרטיס מסך או האודיו ? מה היתרונות של ה- HDMI ? אני מניח שיש כזאת יציאה כי זה משפר אך מה באמת זה משפר ? דבר נוסף: הכרטיס מסך שלי תומך DX10.1 האם ללא התקנת גירסאת 10.1 משחקים לא ייפעלו כראוי ? מערכת ההפעלה שלי היא : Vista ultimate 64 BIT
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז ככה .. לפני שבוע קיבלתי את הכרטיס מאז כשאני משחק, על האיכות הכי גבוה הכל עובד חלק אבל לפעמיים ישנם תקיעות מעצבנות כאילו המחשב נתקע ואז הוא חוזר לעצמו,אני בטוח שזה קשור לאוורור במחשב הכרטיס מתחמם שחבל על הזמן, קודם כל רציתי לדעת איפה אני יכול לשלוט עליו שהקירור יעבוד על 100%כל הזמן ואם יש אופציות אחרות,בנוסףישנה בעיה שנגרמת לאחר כמה עשרות שעות(12 שעות ומעלה) המחשב עובד ברקע אני מוריד או שסתם האינטרנט עובד, אני הולך חוזר יום למחרת ופתאום אני רואה שהמחשב עשה ריסטרט לעצמו ,חשוב לציין שהמחשב באוברקלוק ל- 3.4 ואת כל הבדיקות הוא עבר בהצלחה. בקיצר חברה אני מקווה שתוכלו לעזור אני אשמח לשמוע לעזרתכם
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני כבר המון המון זמן רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני כל הזמן אומר לעצמי לחכות בגלל שאני חושב שייצא יותר טוב וזול אז אני רוצה להפסיק אכשיו ולקנות אני מעוניין ב9600gt מישהו יכול להציע לי דגם טוב? ואני צריך גם ספק כי הספק הנוכחי שלי בקושי מריץ את הx550 שלי חחח יש לי תקציב של 1000-1050 שקל ככה שאין לי הרבה יש לי גיגה זיכרון ויש לי מסך ישן וגדול(לא lcd הסוג השני שכחתי איך קוראים לו)ככה שהכרטיס לא צריך רזולוציה גבוהה אכשי יש לי עוד שאלה,יש לי פנטיום d אבל הוא מתחמם לטמפרטורה של 70-75 מעלות ביציב,שמתי משחה חדשה טוב טוב אבל זה לא עזר כל כך תודה רבה לעוזרים וגם למסתכלים
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות את HD3450 של Sapphire, בעיקר בגלל זה שיש לו קירור פאסיבי - ז"א ללא מאורר וללא רעש. הבעיה איתו שהוא חלש למדי, אז חשבתי לקנות 2 כאלה ולחבר אותם בקרוספייר. הכרטיס עצמו די זול, 300 שקל אז 2 כאלה יהיו סבבה. השאלה אם זה לא מפגר מדי לעשות דבר כזה? ואולי יש כרטיס פאסיבי אחר שיתן תוצאה יותר טוב (באותו טווח מחירים?). ונניח ואני כן עושה את ה CF, ספק של 520 קורסייר יספיק לזה? אני הולך לעשות אוברקלוק למעבד, ויש 3 הרדיסקים.
-
- 10 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי. אני מחפש מעבד רמה אחת פחות מהדגמים8800/9600 בפחות מ800 שקל. תודה.
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום חברים. בשבוע הבא אני מתכנן לקנות כרטיס מסך מסדרה GEFORCE 9600 וצריך את ההמלצות שלכם. אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2753 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 כמו כן, אשמח לשמוע על המלצות לכרטיסים אחרים בתווך מחירים 850-950 ש"ח. בשלב זה אני לא מתכוון לעשות OC, אבל אני מעדיף לקנות כ. מסך עם מאוורר טוב. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
מה עדיף אני קונה מחשב חדש מחר ואני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה ???
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך חדש, עכשיו יש לי 7800GT שנהניתי ממנו בשנתיים וחצי האחרונות. מפרט שלי: D820 3 גיגה זיכרון לוח אם של INTEL D945GCZ האם אני אצטרך להחליף את הלוח אם בשביל הכרטיסים החדשים? התקציב כאמור הוא 250$ ואני אקנה אותו מאתר כלשהו בארה"ב דוגמת NEWEGG אוTIGERDIRECT האם המעבד שלי יהווה צוואר בקבוק לכרטיס שאקנה? תודה
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר עדיף? 9800GTX? 8800GTS שקרוב בביצועיו ל9800GTX? או שני 9600GT בSLI אבל ששניהם יהיו בלוח אם שתומך רק במהירות של X8 בSLI? מה הכי עדיף? תודה מראש, גיל
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מאוד אודה לעונים: 1. האם הוא חזק משמעותית מ 8800GT?(האם שווה לרכוש אותו) 2. איזה ספק מספיק בשביל להחזיק אותו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחליף את הכרטיס מסך הזה בקרוב (הביאו לי דגם אחר ) אחר בכל זאת הייתי רוצה לדעת למה כשאני נכנס למשחק העכבר והמקלדת לא מגיבים ? התקנתי דריברים של ATI, טמפרטורה 40 מעלות, ללא אוברקלוק.\ מישו שמע על זה? AMD athlone 3800+ X2 64BIT 2000 @C 2900 500 W KN9S נ.ב איך הכרטיס מסך 2900GT 256MB 256 BIT Gddr3 ? [לא יודע מה הקלוקים ]
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הימיפרט שלי הוא: CPU:E6600 OC TO 3000GHZ+TUNIQ TOWER 120 LED MB:P5B DELUXE GPU:9800GTX RAM:2 GB CORSAIR 800MHZ CL4 כשאני משחק CRYSIS על VERY HIGH עובד חלק אחריי 15 דקות מישחק מתחיל להיתקע במה יכולה לייות הבעיה?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נגיד אם יש לי כרטיס 8800GT SC... ואני אבדוק אותו עם שני מסכים תומכי 1204X1280, האחד איכותי ביותר והשני ג'נרי וירוד, האם יהיו הבדלים בביצועים של הכרטיס? זה משנה בכלל?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה שתדרגו לי את כול היצרניות של כרטיסי המסך לפי רמתם לדוגמא: הרמה הכי גבוהה רמה בינונית רמה נמוכה. כי אני מעוניין לדעת איזה יצרנייות נחשבות לטובות ולגדולות בתחום.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
חברה היום קניתי את הכרטיס של 9800 gtx 512 אני רוצה להגיד לכם שאני נורא מרוצה מהכרטיס תודה לכל מי שהמליץ לי עליו אני בקרוב יעשה בדיקות לכל מי שרוצה לדעת עליו חג שמח וכשר לכולם
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע אני הולך או על הPALIT או הSPARKLE. המלצתכם תתקבל בברכה.
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנות 3D כגון Cad ,Solid Works ודומיהן כ %(50~40) מהזמן בשאר הזמן משחק ב CRYSIS ,Half-Life 2 ,Flight Simulator X Deluxe - שאלה האם עדיף לעשות SLI של 9800GTX, או כרטיס יחיד של 9800GX2 או להשקיע בכרטיס מבוסס nVidia Quadro ולקוות שהוא יריץ את המשחקים כראוי ל 9800 ? התקציב הוא 1500 ~ 3200
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך 3850HD 512MB 256MHZ התקנתי כבר דרייברים ופועל לי מצוין אבל יש לי 2 שאלות: 1.משהו אמר לי לעשות לו OC ל3.4 הוא צודק? אם כן איך עושים את זה? 2.כשאני נכנס לEVEREST אז כתוב שם שיש לי כרטיס מסך 3800HD Series למרות שיש לי 3850HD וחבר שלי קנה בדיוק אותו כרטיס ולו כתוב 3850HD למה? איך אני מסדר שיהיה רשום לי 3850HD ולא 3800HD Series ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום רב. דרוש כ. מסך לא למשחקים אלא לצפיה בתכני HD. מסך 2007FP 1. חשבתי לקנות את הHD3450. שקט ונחמד. מה אתם אומרים? http://zap.co.il/model.asp?model_id=686069 2. האם שווה להוסיף עוד כ50 ש"ח ולקנות 512 MB זיכרון במקום 256? http://zap.co.il/model.asp?model_id=686070 3. מה זה הכרטיס הזה? הוא 1 גיגה זכרון ולא ממש יקר. זה גם 3450? http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3122&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7&Gibor Computers 4. האם אתם חושבים ששוה לקנות את ה3650(זה לא נועד למשחקים).
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מתי לדעתכם יצא כרטיס מסך עד 1000 ש"ח, שניתן יהיה להפעיל את CRYSIS על הגדרות גבוהות. אני אתן דוגמה שתבהיר את כוונתי: לפני שנה קניתי מחשב עם GEFORCE 7600GT שעלה 850 ש"ח, והרצתי עליו את FARCRY בהגדרות הכי גבוהות ועם FPS גבוה. מתי לדעתכם אני אוכל לעשות אותו דבר עם CRYSIS? כשתצא סדרת 10XXX?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש X1650XT של חברת HIS בעל צלעות קירור - ללא מאורר . בזמן האחרון הכרטיס מראה כל מיני צורות במשחקים , לדוגמא PRO STREET , או COD4 וגם CS:S . נסיתי לבדוק את טמפ' הכרטיס אך אולם לא מצאתי משהו שקרוב לזה ( יכול להיות שאין חיישן ?! ) . כרגע מה שעולה לי לראש זה להוסיף מאורר נוסף על הצלעות או מתחת לכ.מסך שיתן לו קירור - כי נגעתי בצלעות והם היו מספיק חמות ! . אני לא חושב שהכרטיס בדרך לגסיסה - הוא עבד בצורה יפה ופתאום בום ארטיפקטים . אין לי תמונה להראות לכם , הייתם מבינים יותר ( אולי בהמשך אני יעלה ) . בקיצור מה צריך לעשות במצב הזה ? חיפשתי מד טמפ' באוורסט וגם ב-RIVA TUNER , לא מצאתי דבר . המארז שלו זה TT MAMBO משהו כזה , קירור יחיד ב-REAR 120mm .…
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני לא צריך את ה-top וגם ברור לי שבסכומים כאלה אי אפשר להשיג אותם, מספיק לי שמשחקים מהדור החדש ירוצו על רזולוציה גבוהה בלי שום פילטרים - כמו Crysis Bioshock וחשוב גם ש Age of Conan ירוץ. יש לי ספק כוח HEC 300.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-