כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי X1950XT ושאני משחק Supreme Commander - Forged Alliance אחרי משהו כמו חצי שעה\שעה המסך נכבא פתאום... הדרייברים הכי חדשים... מופיע לי הודעה שהכרטיס בטמפ' גבוהה מידי באמצע שאני משחק...מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הוא עולה 910 שקל עכשיו יש skypc כרטיס מסך 8800gs יותר יקרים ממנו וגם 9600 GT האם שווה לקנות את הclub על ה9600GT?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי X1950XT עכשיו שאני משחק גוטיק 3 לדוגמא ..משחק שלא אמור להרוג לי את הכרטיס מסך...מופיע לי שהכרטיס פועל בטמפרטורה גבוהה מידי ולאחר משהו כמו חצי שעה המחשב ממשיך לפעול והמסך נכבה ולא יעזור בית דין הוא לא יחזור עד שעושים ריסט.. השאלה שלי היא כזאת...למה הבעיה הזאת מתקיימת? זה קשור איכשהו לאוורקלוקינג...ואם כן איך אני מבטל את זה ומשאיר את החום של הכ. מסך שלי על גבול של לא לעשות לי בעיות תודה מראש דניאל
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
המטרה היחידה של הכרטיס היא להוציא אות לטלויזיה הלוח אם הוא ms-7173 של msi המשחקים שרצים על המחשב הזה הם סימס 2 וסוליטר..זהו תודה...
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כרגע אני הולך או על הPALIT או הSPARKLE. המלצתכם תתקבל בברכה.
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
זה הכרטיס שלי NVIDIA GeForce 6600 GT 128 MB) איזה עידכון יתאים לו? אני לא מבין בזה
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש בימים אלו ואני מתלבת בין מספר כרטיסי מסך אם תכלו לעזור לי להכלית מי הוא הטוב ביותר אני יודע לכם מאוד 1. Sapphire Radeon 3870x2 2. BFG 9800GX2 3.BFG 9800GTX oc רוב השימוש בכרטיס יהיה למשחקים כבדים אז אנה עזרו לי לבחור התקציב גבוה עד 3500 ש"ח כי אני ממש עבוד
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אז ככה, השאלה האם מערך של SLI יתן לי ביצועים יותר טובים על הרזולוציה הזו? או שיספיק כ. מסך אחד טוב (כמו ה 9800GX) ? ??? נ.ב. עדיף שהכרטיס מסך יוכל לתמוך במשחקים בכמה שנים הבאות..
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
1600 \ 725 מהירות, ^^ איך הכרטיס מסך זה ייסתדר עם משחקים ? הוא בהזמנה ואני אמור לקבל אותו, אני מפחד שאצטער על הביצועים שהוא ייתן לי תמורת 580 שקל ! אבקש מכם מבחני ביצועים של הכרטיס הזה, ואשמח להצעות אחרות כתחליף לכרטיס מסך הזה .. חריגה אחרונה ל - 600 שקל . בואו נעזוב את עניין הספק והמפרט - הספק יחזיק כל כרטיס בתקציב הזה ובתקציבי םגבוהים ממנו ( האחריות עליי ) בנוסף נעזוב גם את המפרט משום שהוא לא יהווה עבורי צוואר בקבוק. בתודה, אייל.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר במערך למשל 9600GT ו 8800GT ? איך בדיוק זה עובד-מבחינת חלוקת משאבים בין 2 הכרטיסים החזק והפחות חדש? האם ניתן להתחיל עם כרטיס בודד ובעתיד לשלב את השני לא בהכרח זהה וזה עובד מיידית או יש צורך לקנפג את המחשב איכשהו מבחינת החומרה?? תודה לכולכם
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה וביקשתי שישימו ליך כרטיס מסך: GF 8600GT 512MB DDR2 קיבלתי כרטיס מסך של חברת Leadtek דגם px8600GT האם זה באמת הכרטיס? חשבתי שאני אקבל INVIDIA... האם זה כרטיס טוב? תודה לעונים....
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1143 או http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1454
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
-
אני רוצה לחבר את יציאת ה tvout שבלפטופ לרסיבר ככה זה נראה... 1 מחבר S-video ,TV-out 2 מתאם וידאו משולב 3 מחבר שמע דיגיטלי S/PDIF 4 מחבר video-output משולב 5 מחבר S-video איפה אפשר למצוא דבר כזה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
נתנו פה אז לינק לתוכנה חדשה שמשאירה תמיד את ה VSINCE ON דלוק במשחקי OPEN GL .... מישהו זוכר את השם או אולי לינק ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי לכולם, היום ביקרתי בחנות מחשבים והמוכר המליץ לי על הכרטיס של MSI NX8800GT היות ואני לא מבין כמוכם בהבדלים, אשמח אם תמליצו לי על כרטיס אחר או שאתם בדעה של המוכר? המחיר של הכרטיס מסך הזה הוא 1430 ש"ח תודה לכל העוזרים. ניר
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך יש לו כרגע 6800gs מה הכרטיס הכי טוב שלא יהיה צוואק בקבוק למה זה מעבד חד ליבה 3.0 תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בהצעת מחיר מפתה : עבור כרטיס מסך 8800GT ברשת: http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=3538922&Sku=E145-8832&SRCCODE=SHOPPINGDF&CMP=OTC-SHOPPING האם כדאי לקנות כרטיס בפחות מ 160$ זה הגיוני?? אני רוצה לבנות מערך SLI למשחקים חזקים ושימוש עתידי תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
קודם כל קישור לרקע, מתוך פורום ווינדוז: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331001.0 אני החלטתי- די. אני אתקין את הדרייברים כמו שצריך. גם ד"א, האם אין מצב לדרייבר, שמעדכן את עצמו? עם כל הקטאליסט והאשרויות שיש בו, עדכון אוטומטי הם לא חשבו שצריך?[br]פורסם בתאריך: 18.04.2008 בשעה 15:47:24 מצטער על ההקפצה, זה חשוב. בהתחשב בבעיות השונות שצצו עם הדרייברים, האם יהיה הכי נכון להתקין רק את הדרייבר ללא הקטליסט? או שהקטךיסט חשוב להפעלה הנכונה של הכרטיס? כי מה שהוא מוסיף זה בעיקר תמיכהל דברים שאני לא ממש צריך- הגדרות פילטרים (אני מעדיף להתעסק באלה בתוך המשחק), וכל מיני תוספות של HD (אין לי שום מכשיר תומך HD בבית).
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני כבר המון המון זמן רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני כל הזמן אומר לעצמי לחכות בגלל שאני חושב שייצא יותר טוב וזול אז אני רוצה להפסיק אכשיו ולקנות אני מעוניין ב9600gt מישהו יכול להציע לי דגם טוב? ואני צריך גם ספק כי הספק הנוכחי שלי בקושי מריץ את הx550 שלי חחח יש לי תקציב של 1000-1050 שקל ככה שאין לי הרבה יש לי גיגה זיכרון ויש לי מסך ישן וגדול(לא lcd הסוג השני שכחתי איך קוראים לו)ככה שהכרטיס לא צריך רזולוציה גבוהה אכשי יש לי עוד שאלה,יש לי פנטיום d אבל הוא מתחמם לטמפרטורה של 70-75 מעלות ביציב,שמתי משחה חדשה טוב טוב אבל זה לא עזר כל כך תודה רבה לעוזרים וגם למסתכלים
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות את HD3450 של Sapphire, בעיקר בגלל זה שיש לו קירור פאסיבי - ז"א ללא מאורר וללא רעש. הבעיה איתו שהוא חלש למדי, אז חשבתי לקנות 2 כאלה ולחבר אותם בקרוספייר. הכרטיס עצמו די זול, 300 שקל אז 2 כאלה יהיו סבבה. השאלה אם זה לא מפגר מדי לעשות דבר כזה? ואולי יש כרטיס פאסיבי אחר שיתן תוצאה יותר טוב (באותו טווח מחירים?). ונניח ואני כן עושה את ה CF, ספק של 520 קורסייר יספיק לזה? אני הולך לעשות אוברקלוק למעבד, ויש 3 הרדיסקים.
-
- 10 תגובות
- 647 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש עם הכרטיס 8800GT OC של חברת BFG, ומה שאני רוצה לשאול זה אם זה בסדר שהכרטיס מתחמם עד 75C +/- בשעת עומס (משחקים כמו Assassin Creed,Company of Heroes על ההגדרות הכי גבוהות) ואם זה מזיק לכרטיס או שאולי הוא פגום או משו P: .... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
http://img167.imageshack.us/img167/791/27365551xw4.jpg המפרט בצד איך זה? אם זה אמור להיות יותר גבוה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
מחר אני מקבל את הכרטיס : 9800GTX של TWINTECH (הוא בדואר><" מחר אני מביא אות) מחר אני יעדכן אחרי בצ'פר (בע) תמונות וכל זה ניראה מה הכרטיס הזה שווה עם בכלל D: חח עריכה - עדכון בהודעה למטה עריכה: בדף 11 יש עדכון לבנצ'מרק של קריסיס ..
-
- 107 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום, לאחר קניית הכרטיס מסך החדש אשמח לשמוע עוד בעניין האודיו שהכרטיס מסך מסוגל להוציא : האם ישנה ירידת FPS כתוצאה מכך ? (כמו שיש ירידה ב- FPS עם כרטיס מסך של XFX ברמה גבוהה לדוגמא ) יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם : HD Audio. מאיפה האיכות תהיה טובה יותר? ה- HDMI מהכרטיס מסך או האודיו ? מה היתרונות של ה- HDMI ? אני מניח שיש כזאת יציאה כי זה משפר אך מה באמת זה משפר ? דבר נוסף: הכרטיס מסך שלי תומך DX10.1 האם ללא התקנת גירסאת 10.1 משחקים לא ייפעלו כראוי ? מערכת ההפעלה שלי היא : Vista ultimate 64 BIT
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-