עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kisin,

אני קונה מחשב חדש ואיתו גם כרטיס מסך חדש ואני מאוד מתלבט בין gtx 1070 לבין gtx 1060. העניין הוא שכרגע יש לי מסך 20 אינץ ברזולוציה של 1600x1200 ויש לי 2 אפשרויות: 1) לקנות gtx 1070 ואולי מתישהוא בעתיד לקנות מסך 1440p. 2) לקנות gtx 1060 ובהפרש ממנו לgtx 1070, פלוס כמה מאות שקלים, לקנות מסך 1440p נחמד. מה אתם מציעים? מה עדיף? ועוד משהו, במידה ואני אקנה gtx 1070, האם הוא מתאים למשחקים ב4k או שהוא לא מספיק חזק?

2. Started by benbmx666,

אני מתכנן לקנות מסך עם רזולוציה של 3440X1440 (כנראה AOC U3477PQU) ואני הבנתי מדיון אחר שפתחתי שאצטרך בשבילו כרטיס מסך "חזק". אני לא ממש גיימר, אך כן הייתי רוצה כרטיס מסך שיתמוך ברזולוציה הזאת מבלי לשדרג אותו לאחר שנה. השאלה היא האם לקנות עכשיו את ה MSI GTX970 בגלל המבצע של BF ב 1730 ש"ח או לחכות חודש חודשיים בתקווה שאנוידיה יוציאו 970 עם 8GB שיהיה עדיף לרזולוציה הזאת. התקציב לכרטיס מסך הוא 2000 ש"ח עם חריגה מעטה, כך שאם הגירסאת 8GB תעלה יותר מ 2500 ש"ח אני גם ככה לא אקנה אותו. מה אתם אומרים? תודה!

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. האם לקנות RADEON 8500 של חברת Sapphire במחיר זול (530 שקל) ומה לגבי RADEON9000 ? זה כרטיס טוב ?? פשוט אני רוצה משהו יותר מתקדם מ GE FORCE 4 ואין לי כסף לTI או לRADEON9500 וכו' תודה

4. Started by Crash5,

שלום לכם. אנוכי מתלבט האם קנייה של כרטיס ATi Radeon 9500Pro תיהיה כדאית למחשב כמו שלי. אנא, העיפו את מבטתכם אל המפרט שלי. המחשב שלי די חלש אפשר להגיד, לכן אני מאוד מתלבט אם שווה לי לרכוש את הכרטיס. מבחינת תקציב אין בעיה. אם דעתכם שלילית בנושא אנא נמקו איזה כרטיס יהיה מתאים יותר למחשב שלי. נ.ב לא מתוכנן שידרוג של המחשב בקרוב.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by bora8,

היי ערב טוב אני רוצה לקנות כ.מסך למחשב שלי ראיתי כ.מסך RX VEGA 64 ב 1996 שקל ( של ג'יגהבייט) האם כדאי לקנות את הכרטיס הזה ? או שעדיף משהו אחר? המסך שיש לי כרגע הוא SAMSUNG C24FG73FQM 144Hz FreeSync ספק Seasonic 650w 8700k

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. האם עדיף לחכות לגרסה ה-HB של ה-3870? (שתומך ב-GDDR4) : http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2709 או שלקנות את גרסת ה-H של ה-3870 (GDDR3) : http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2735 http://www.skypc.co.il/sg_product~44012~8~0.htm האם ההבדל כזה משמעותי? והאם המחשב שלי יגביל אותו: מעבד DUAL CORE 2.8GHZ זכרון 1024MB (אין לי בעיה להגדיל ל-2048) לוח אם GZ-945 של GIGABYTE ספק כח פשוט

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  7. יש את ההתלבטות הזאת בעיקר בין 5850 לבין 6850 למה הרבה מאוד אנשים ממליצים ללכת דווקא על ה5850 ולא על הכרטיס החדש שהוא יותר חדיש , יותר ביצועיסט , יותר קריר?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  8. Started by idoleff,

שלום, ברשותי 2 מחשבים (ר' מפרט בצד ימין). כשקניתי את המחשב החדש (computer 1) הצליחו לשכנע אותו לקנות אותו עם לוח מבוסס NFORCE3 ולהישאר עם הכרטיס מסך הישן (FX5500)... נכון לעכשיו, אני לא יכול להריץ על הגדרות מקסימליות אפילו משחק כמו NBA LIVE 2006... השאלה שלי אליכם היא מה אתם ממליצים, לקנות כרטיס מסך חדש העובד בAGPX8 (ואיזה כרטיס) או לנסות למכור את הלוח ולקנות לוח חדש התומך בPCI-E יחד עם כרטיס מסך חדש... בכל מקרה של קניית כרטיס חדש ה5500 יעבוד למחשב הישן...

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. שלום, יש לי מחשב בן 5 שנים בערך, פנטיום 4, ג'יגה זיכרון, xp ( צירפתי תמונה עם פרטי המחשב ) , כרטיס מסך מובנה... אני רוצה לא להיות מוגבל מבחינת משחקים ולשחק באיזה משחק שבא לי, משחקי יריות מגוף שלישי וכאלה. האם יספיק לי לקנות כרטיס מסך טוב כדי לשחק ללא בעיות במשחקים נורמלים + חדשים ? אני לא חושב שיש מצב שאקנה כרגע מחשב חדש... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by עקרב,

שלום אנשים אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב משהו שיחזיק לשנתיים בערך, אז שאלתי היא האם כדאי להשקיע ב-directx 10 או ש-9 יחזיק לעוד כמה שנים? אני משתמש בווינדואוס אקס פי, וסביר להניח שאם שאקנה כרטיס עם directx 10 אצטרך גם לקנות זיכרון פנימי נוסף כדי להריץ את ויסטה חלק. חשוב מאוד לציין שיש לי AGP, כי המחשב לא הכי חדש אבל עדיין עובד מצויין. המעבד שלי זה athlon xp 3200 1 gb זיכרון

• 13 תגובות
    • 829 צפיות
  11. זה המפרט שלי כרגע Intel Core i5 4670 Gigabyte GA-H87-D3H Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 Samsung 840 Series 2.5'' 120GB SSD Gigabyte Radeon HD 7850 2GB OC Version אין לי בעיה לחכות אני פשוט רוצה לקנות כרטיס מסך ל BF4 עקרונית.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אהלן אנשים! אני ממש רוצה לקנות כרטיס מסך חדש , אבל אני כ"כ מתלבט ואני רוצה שתעזרו לי להחליט. ההחלטה העקרונית שלי היא להוציא 1300 שקל על ATI RADEON9500pro , התמורה הכי טובה בעד האגרה. או שבעצם כדאי לי להיות חסכן ולקנות RADEON9000 באיזה 500 שקל ולשדרג עוד חצי שנה (או יותר) אחרי שיצאו כל ה GFFX , ati r350? נכון שלא שווה לחכות לכלום ולהזמין עכשיו משהו טוב - אבל הכרטיסים החדשים שיבואו - לפחות הרושם שלי מGFFX שהוא מביא גרפיקה משופרת יותר מכל כרטיס כיום(גרפיקה ברמה קולנועית...) הכ.מסך הנוכחי שלי : gf2mx 32mb , לידטק ישן נושן - אני כבר לא יכול יותר איתו - אני חייב לקנות השבוע כרטיס. מתלבט... מה הייתם עושים?

13. האם יש סיכויים גדולים שיהיה עוד הפעם דחיה בגלל הדחיה של ה r630 ?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by Avi1,

בפנדה יש את הכרטיס הנ"ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_779&products_id=8067 ב-1300 ש"ח יש לי את המפרט הבא: AXP 2500 512 DDR GF 5200FX וספק ג'נרי אני רוצה להחליף את הכרטיס אבל לא יודע אם זה משתלם.... מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי מסך CRT 775FT כבר שנתיים של חברת LG ממש תענוג של מסך, אפשר לשבת עליו שעות ולא להתעייף. האם כדאי להחליפו במסך חדש או שהוא יספק את הסחורה ולא יהיה הבדל משמעותי ?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  16. אני רוצה להזמין את הכרטיס הזה אבל חשוב שיהיה לו אפשרות לחבר אותו לטלויזיה וחוץ מזה מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ומה אני מקבל איתו?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  17. העניין הוא כזה: לפני כ-3 שבועות קיבלתי כרטיס מסך חדש(ב"חדש" אני מתכוון ל"חדש מהניילונים") אשר הוא ה Sapphire Radeon HD 5970. יש לציין שזה כרטיס ה ATI הראשון שלי, עד כה הייתי אוהד השייך לבית NVIDIA(הכרטיס הקודם שלי היה GTX 260). מראש עלי לציין כי אינני מעוניין ב SLI או CrossFire כך שפתרונות מהסוג אינם רלוונטיים. אינני מרוצה מהכרטיס הנוכחי כיוון ששמתי לב לאי יציבות ב FPS שלו לעומת הכרטיס הקודם שלי ומעבר לכך, נראה כאילו איכות הצפי ירדה. התחלתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס באמצעות ה Catalyst והגעתי ל-3 תוצאות שונות(בגיימינג, נבדק על Crysis 2 ו CoD Black Ops): 1. כיוונתי את ההגדרות כך שיהיו על ה Quality הגבוה ביותר, מה שפחות או יותר הוריד את ה FPS שלי באופן די רציני. 2. כיוונתי א…

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. לאחרונה תקפה אותי מחלת השדרגת ,אז חשבתי שזה זמן טוב לשדרג גם את כרטיס מסך. הדיל הכי קורץ עכשיו זה ה 280X המשומש שעולה 750 שקל. לפי מה שאני קורא ההשקה של GTX960 נדחתה לריבעון הריאשון של 2015 והמחיר צפוי להיות כ 250$. כמובן שאילו ספקולציות ואני מבין שאף אחד לא יודע להגיד בוודאות כי הכרטיס עדין לא יצא ,אבל אני בטוח שיש פה חברה שיכולים לשער על סמך העבר ועל סמך מה שכבר פורסם , לדעתכם האם יש טען להמתין או שהדיל על 280X יהיה משתלם גם אחרי ההשקה?

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by vipersh,

שלום, לאחרונה השתדרגתי מ8800GT לHD5750, רציתי לסחוט את המערכת שלי כמה שאפשר עד שאוכל להחליף אותה. רציתי לדעת האם המעבד שלי (C2D E6300) יוצר לי צוואר בקבוק בשילוב עם הכ. מסך החדש או שלא. במידה וכן האם OC למעבד שלי לסביבות ה2.5~3 יפתור את ה"בעיה" או שאולי בכלל עדיף לי להשקיע קצת כסף ולקנות את המעבד: http://www.skypc.co.il/pl_product~E6700ay~3~0.htm וככה אקבל יותר ביצועים. חשוב לזכור שהכל פה זה עניין של עלות/תועלת. נ.ב אני משחק על רזולוציה של 1280X1024 ולא מתכנן להחליף את המסך בקרוב אלא רק בהחלפת המערכת כולה..

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Oranl,

היי, אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך שלי ל-GTX460. האם זו תהיה החלטה נבונה בהינתן המפרט שלי (בצד ימין)? ואם כן, של איזו חברה ועם כמה זיכרון?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, ברשותי המחשב הבא: Athlon XP 3200+ 512mb ram leadtek geforce 4 ti4400 128 ram ואני רוצה לשדרג. הסיבה לשדרוג היא שOblivion מחייב כרטיס מסך שתומך בפיקסל שיידר 2.0. כרגע אני מגיע עם 3dmark 2003 ל1850 נקודות, ורוב המשחקים די צולעים. אני מתלבט אם לשדרג את כרטיס המסך בלבד, ואז אני אצטרך לקנות כרטיס AGP, לבין לשדרג הכל, ואז הסיפור הרבה יותר יקר, אבל אני אוכל לקנות כרטיס PCI Ex. מה דעתכם? האם שדרוג של כרטיס המסך בלבד יביא אותי לתוצאות טובות מבחינת משחקים חדשים, או שזה בזבוז כסף ועדיף כבר ללכת על שדרוג כולל?

• 14 תגובות
    • 845 צפיות
  22. Started by tomas18,

אהלן אני משחק בעיקר משחקי רשת והשאלה שלי האם כדאי להשתדרג לה 512 GEFORCE 7950GTX כרגע רכשתי SAPHIRE ATI x1950PRO 512mB האם כדאי לשנות זה בעיקר למשחקים תודה.

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by yoc1983,

האם כדאי לקנות כזה כרטיס לכזה מעבד או שיכול להיווצר בכזה מצב צוואר בקבוק?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  24. http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=469911 GF-7950 512... מדובר הרי בכרטיס highend מדור ישן אם אני לא טועה. ואפשר היום להשיג אותו תמורת 1500 ש"ח... הוא שווה קנייה בכלל? או שאני מפספס משהו?

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  25. http://img62.imageshack.us/my.php?image=12rh.jpg RADEON 9800 NP זה מופיע לפעמים ככה שאי אפשר לראות כלום כל המסך ניהיה צבעוני כזה מלא ריבועים כאלה אני עכשיו מחקתי כל זכר לATI מהמחשב והרגיסטרי והתקנתי דריברים שבאו עם הכרטיס... אז אם זה יופיע שוב אני ידע שזה לא הדריברים.... זה גם לא יכול להיות חום כי ישר איך שפתחתי תמחשב זה הופיע לי....וזה גם מופיע באופן אקראי... גם המחשב מאוורר טוב.. ספק גם יש לי בסדר ...HEC ART-F 300W בגלל שזה מופיע לי באופו אקראי וביום יומיים האחרונים זה לא הופיע לי חשבתי שזהו נפתרה הבעיה אבל היום זה שוב הופיע לי ... מה דעתכם..

• 4 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים