כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
חבר טוב שלי רוצה לקנות כרטיס מסך. התקציב הוא עד 600 ש"ח. איזה כרטיס להמליץ לו לקנות? (PCI-E).
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני הולך להתקין את כקטיס מסך SAPPHIRE ATI Radeon HD5850 1GB DDR5 xtreme השאלה שלי היא יש לכרטיס יש כניסות חשמל של 6 PIC לאיזה אני מחבר או לשניהם<?? תודה מאלכס
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסבר לגבי חלק מהמידע שמופיע לי ככה?! (מסומן) הכרטיס שלי : HD4850 SAPPHIRE
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב HTPC עם כרטיס 8800GTS 640M ומעבד Q6600 ו4G זכרון. אני משחק פרו 2009 על מסך 42 FULL HD במע' הפעלה ויסטה. בהגדרות של המשחק סימון ה-V על wait for sync הוא באפור וקראתי שצריך במצב כזה להכריח את הכרטיס בדריבר לסנכרן. ובאמת תקופה ארוכה המשחק היה רץ חלק. לאחרונה אני שם לב לבעיות שחזרו למרות שלא שיניתי הגדרות. הדברים היחידים הם שעדכנתי את המשחק ל1.3 רק שזה לא התחיל ממש מאז. האם יש לעוד אנשים בעייה דומה ? בדקתי כשזה קורה ואין שום עומס על המחשב ובהרגשה ( לא מדיד ) במחשב מרגיש קר ( מארז של זלמן ). יש לכם רעיון ? מנו
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_362&products_id=6901What do you say ?
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי מסך מאג 17 786fd , ויש לי בעיית מיגנוט בצדדי המסך, מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה לעוזרים, אלי
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
http://translate.google.de/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.hardware-infos.com%2Fnews.php%3Fnews%3D2347&hl=de&ie=UTF8&sl=de&tl=en http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=319555
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי, אני משחק ב-watch dogs ויודע שיש איזה שהיא הגדרה גרפית במשחק עצמו שניתן לשחק איתה בכדי לראות לרחוק יותר את הסביבה של המשחק. זאת אומרת שאם אני שם את ההגדרה על LOW אז אני בקושי רואה את הסביבה של העיר לעומת ULTRA שאני רואה למרחקים את הסביבה. איזו הגדרה זו? (מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך)
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
1. למה משמש DVI בכרטיסי מסך 2. היום לכל הכרטיסים יש יציאת S-VIDEO והטלויזיה שלי היא RCA איזה כרטיס מסך יהיה לי הכי מתאים לצפיה בטלויזיה כי יש בעיות בהעברת ל RCA 3.איזה חברה הכי טובה לייצור כרטיס מסך מבחינת אמינות וביצועים ( לא מבחינת הציפסט ) 4.האם מבחינת ביצועים FX5200 יותר טוב מה MX440 128 DDR ( לא רק מבחינת DIRECT X)
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
Gigabyte http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2588&CatCode=400 או Sapphire http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3829&CatCode=400 לכרטיס של Gigabyte יש oc מהחברה (זול יותר ב50 שח) ולכרטיס של Sapphire יש קירור משופר לשנייהם יש 1 gb מה יעבוד יותר טוב ויתן ביצואים יותר טובים
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב מדיה סנטר המורכב מלוח אם אינטל DG33TL בעל מעבד Q6600 ארבע ליבות. הלוח מגיע עם כרטיס גרפי מובנה של אינטל (Intel® Graphics Media Accelerator 3100 Graphics Controller) בעל זיכרון משותף של 256MB. למחשב 6GB זיכרון ומותקנת עליו מערכת של Win7 64bit ללוח יש יציאת DVI מובנית. שאלתי היא אם תהיה תוספת ביצועים כל שהיא אם אתקין כרטיס מסך חיצוני למשל nVidia gefore 210 ? כמו כן מקריאת נתוני הלוח נראה לי שליציאת ה DVI יש הגבלת רזולוציה של 1600X1200 כלומר לא תומך HD מלא...? (לא יכול לבדוק כי ברשותי פלזמה HD ready) כמו כן הלוח מגיע עם 2 חריצי PCIe-x1, חריץ PCIe-x16 וחריץ PCI קונוונציונאלי. בחריץ PCIe-x16 כבר מותקן לי כרטיס רשת אלחוטי. היכן אתקין את כרטיס המסך במיד…
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
ATi Radeon X1300 עם הכרטיס הזה אניי יכול לשחק GTA san andress??? וזה יעבוד לי מהר?? לאט?? הסבירו בבקשה.. תודה
-
- 14 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הי, קניתי לפני מספר ימים כרטיס INNOVISION GEFORCE 4 MX440 128 MB. כאשר אני משתמש בכרטיס לראות בטלוויזיה(סרטים או כל דבר אחר,אפילו ה- windows עצמו), המסך פשוט מרצד! זה מעצבן אותי ניסיתי לשחק עם הרזולוציה(הכרטיס תומך TV-OUT עד 1024X768) עם ה-REFRESH RATE, שיניתי דרביירים, שום דבר לא עזר! כעת אני משתמש בדרייברים חדשים של nvidia- 41.09 ובטלוויזיה מסוג SONY 21 אינץ. זה מעצבן אותי! אנא עזרו לי לראות סרטים ושאר ירקות בטלוויזיה שלי בשלווה וברוגע! תודה יונתן
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד Pentium4 2.40 GHz (לא דואל..) וראם של 512mb והכרטיס מסך המדהים והחדשני בו אני משתמש כרגע הוא ... voodoo3:\ אז אני מחפש כרטיס אחר קצת נורמלי יותר, רצוי בסביבות ה300 שקל אם זה אפשרי, שיהיה פחות או יותר ברמה של שאר החומרה. ובלוח אם אין חיבור pci Express אז הכרטיס צריך להיות AGP תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
איזה חברה יותר טובה מבחינת מחיר וביצועים לירשום את דגם הכרטיס עם אתם מרוצים ,עם לא למה הייתם מחליפים, ומדוע לכרטיס הזה ? ובלי לשקר !!! :lol: הסקר יעזור לאנשים להחליט מה כדיי ליקנות
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
טוב אז אחרי המון התלבטויות החלטתי ללכת על האופציה של כרטיס מסך זמני (אני מקווה שהוא לא יהפוך לקבוע כי אחרי התקופה אני רוצה להחליף את המחשב...). אני מחפש כרטיס מסך לבינתיים לעבודה משרדית ולסרטים וכזה שלא צורך הרבה חשמל. מפרט המחשב שלי הוא: לוח אם: GA-Z68X-UD4-B3 מעבד: i3 2100 3.1ghz ראם: 4 ג'יגה ראם ספק כח : סיסוניק תקן ברונזה 520 וואט (הכרטיס מסך שיש לי עכשיו HD6870 דרש 500. הכרטיס עבד טוב עד שלפני כמה ימים החלו צפצופים והמחשב פעם נדלק ופעם לא וכשנדלק רואים ארטיפקטים כאלו בלוגו הפתיחה אבל גם כשאני נכנס לביוס. הבנתי שהכרטיס מסך מתחיל לעשות בעיות...). כרטיס מסך: Gigabyte hd6870 OC …
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לשדרג כ.מסך במערכת מחשב מעט ישנה. QX6700 4GB DDR2 800 בעתיד יהיה גם 8. 620W Seasonic BRonze אני מעוניין בכרטיס מסך שלא יסבול מצוואר הבקבוק של המעבד, חשבתי על ה660GTX האם הוא בחירה ראויה? או שאם צוואר הבקבוק של המעבד עדיף להסתפק ב750Ti? העדיפות היא לnVidia, פשוט בגלל שאני יכול להשיג את הכרטיסים ביותר זול. בתודה מראש, וערב טוב
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
נכנסתי עכשיו לאתר של nividia ובשער יש את quadro fx 3000!!!! מה זה חדש? כנראה...תגיבו
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אז ככה...אני צריך 2 אפשרויות לקנות כרטיס מסך... את המרט אפשר למצוא במפרט.. אני חושב שהספק שלי חלש...אבל תגידו את דעתכם לפני הכרטיס שתביאו לי.. אז התקציב.. באיזר ה1000 שקל אם אני קונה בארץ... או 280 דולר אם אני קונה בחול.... בבקשה תתנו לי אחד בארץ ואחד בחול..
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
חבר שלי עוד מעט חוזר מניו יורק ואני מבקש ממנו שיקנה בשבילי כרטיס מסך שמה. דרישות: 1) משהו בחוזק של 4850 / 8800GT 2) שיכנס במארז סטדנרטי ולא במפלצת (בספק לגבי ה 8800GT) 3) שהספק HEC 475W VD-AT יחזיק אותו. 4) אחריות בינלאומית של לפחות שנתיים! 5) משחק Bundled כלשהו, מעדיף COD4. 6) מתאם HDMI. תקציב (רשום בכותרת): 160$ לי ניראה שהכרטיס הכי משתלם הוא ה 9600GT של XFX: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150306 עדיף שיהיה ב newegg. תודה.
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
לפני איזה חודש קניתי HD4870 שתומך בDX 10.1 פתאום הDX11 הזה קופץ? מה שוב צריך להחליף כרטיס מסך בשביל להפעיל משחקים חדשים שיתמכו בDX11?
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
טוב, אז ההתלבטות היא כזאת, בימים הקרובים אני קונה כ.מסך חדש. והתקציב עומד על כ600 ש"ח. אני חייל ככה שכל שקל נחשב.. האפשרויות שלי הן: 1. 8800GS חדש מכאן.. ב454, שזה נשמע לי ממש בן זונה.. רק שקראתי איפשהו שאין לדגם הזה של פליט חיישן טמפרטורה, למישהו יש מושג אם זה נכון? 2. 8800GTS 320 משומש ב500 ש"ח, שכאן ההתלבטות היא יותר בנוחיות (אני יכול להפגש עם הבן אדם עוד כמה שעות כי הוא גם ככה עובר ליד העיר שלי). אבל אם זה לא שווה מבחינת ביצועים אז אני יוותר. 3. 8800GT ב600 ש"ח משומש.. נכון הוא יותר חזק אבל אני לא ממהר להשקיע את התוספת, במיוחד לאור העובדה שעוד חצי שנה שלושתם יהיו שווים בערך אותו הדבר. שימו לב שאני מתכנן לבצע המהרה, אפילו אחת עצבנית.. יש לי נסיון בזה ואני לא מפחד על הכ…
-
- 12 תגובות
- 928 צפיות
-
-
קיבלתי 3421 האם זה טוב למפרט שלי? יש לי P4 2.56(פרטים ראה מפרט).
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי. אני שוקל לקנות gtx 560 ti, קראתי בפוסט שאמורה להיות ירידת מחירים עקב שחרור מוצרים חדשים לקראת מרץ אפריל... האם הדבר נכון והאם הוא ישפיע על המחירים של הדגמים הישנים? אני לא לחוץ על השדרוג אז האם שווה לחכות או לא ומה להערכתכם תהייה הירידה במחיר פלוס מינוס? תודה חנן
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-