כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני מרכיב מחשב htpc ורציתי לדעת איזה לוח עדיף לקחת עם הצ'יפסט של אינטל או המקביל של nvidia השימוש הוא ניגון hd בלבד.
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש למישהוא את זה על המחשב ויכול לעלות את הקובץ? הקובץ דיי נמחק מהרשת ואני לא מתליח למצוא הורדה ;/
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אין לי דרישות מוחצות מכרטיס מסך, רק שיתמוך בשני מסכים עם DVI (או HDMI) ויהיה מקורר פאסיבית למחשב שקט. בלי משחקים. איזה מהצ'יפים יותר קריר? זה למחשב שקט בלי הרבה איוורור. http://asus.com/Product.aspx?P_ID=7hOkCtcoGbkj7z2h&content=specifications מחיר 230 ש"ח http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=60agdX0HRAPwMyAQ&templete=2 מחיר 285 ש"ח לשם השוואה ה-9500GT של Leadtek שיש לי, הוא פאסיבי והוא רותח למגע (אי אפשר לגעת בו זמן ממושך).
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
איזה מהם יותר טוב עם OC ובלי OC ובכמה הפרש ואיזה יותר טוב בכללי לדעתכם ללא שם קשר למחיר??? ואם גם אפשר השוואות בינהם. תודה מראש ,
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מסך LCD של חברת CTX, הסתכלתי על החלק האחורי שלו וראיתי שהדגם הוא S520A הבעיה היא שבעקבות מחיקת מספר קבצים בטעות (לא ניתן לשחזר, לא ברור אילו קבצים בדיוק), המסך מתפקד רק ברזולוציה של 800X600, בהגדרוץ התצוגה המסך לא מזוהה. ניתן לעבוד עם המחשב, אבל ברזולוציה של 800X600, ויש ריבוע המטייל לאורך ולרוחב שבתוכו כתוב שאין זיהוי/תמיכה מלאה בחומרה. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של המסך מדרייברים שהורדתי מהאינטרנט, זה לא עזר. 1. האם מישהו נתקל בתופעה ? 2. האם יש למישהו דרייברים אמינים של המסך הזה ? 3. האם יתכן שהבעיה היא לא במסך, אלא בכרטיס המסך ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש דבר כזה שמחברים ללוח ב AGP והוא מוציא יציאה לכרטיס מסך ל PCI ???? או כל דרך אפשרית להפעיל כרטיס מסך PCI בלי להחליף לוח אם
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
האם זה נכון שמשחק שמשוחק ברזולוציה של 1024X1280 (לדוגמה) ייראה טוב יותר על מסך של 17 אינץ' מאשר על מסך של 19 אינץ'? ב-CRT.
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עוד מעט ורציתי עזרה שלכם ,איזה כרטיס מסך לבחור?. המחשב הוא למשחקים...התקציב שלי הוא בערך 1000שח ואולי אפשר לשנות , תלוי עם זה כדאי. המטרה שלי בעצם שהוא יריץ משחקים כמו -CALL OF DUTY2, BF2 ,FARCRY,FEAR,DOOM3 חלק! תודה לעוזרים. ושהיה מיועד ל PCIק
-
- 17 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, המחיר נראה לי סביר ויש לו שלוש שנים אחריות. אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון עם החנות הזו. http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=1674 תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות 6600 GT ל AGP ורציתי לשמוע המלצות בעניין החברה........ תודה
-
- 13 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אהלן. עד היום היה לי 9800GTX והייתי מסתדר יופי עם הטמפ' ומשחק במהירויות המאורר של הכרטיס מסך. כאשר החלפתי לכרטיס אחר ATI 6870 אני לא מצליח לראות גם טמפ' וגם לא מצליח לשחק במהירויות דרך התוכנה RIVA TUNER אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מכונות גיימינג קומפקטיות שמבוססות על מעבד וכרטיס מסך של המחנה האדום? זו מגמה שאמורה להפוך לפופולרית הרבה יותר בעתיד הקרוב, והסיפתח יהיה שייך ליצרנית הטאיוואנית הפופולרית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
- 1 follower
-
-
מנכ"לית מפתחת השבבים תקבל את הבמה המרכזית בתערוכת החומרה הגדולה בטאיוואן בסוף החודש הבא - וברשת משוכנעים כי העיתוי ישמש להכרזה הן על דור חדש של מעבדים והן על דור חדש של כרטיסי מסך לכתבה
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה אני כבר חודש עוקב במלא אתרים על Benchmarks (בחו"ל ובארץ) של הכרטיסים הבאים: 8800GT 8800GTS 9800GTX\GX2 יש כמה מקומות שסותרים אחד את השני ואני כבר ממש לא יודע מה כדאי בטווח של 1000-1500 ש"ח PLEASE HELP! :s05:
-
- 12 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי טוב אז אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי והבנתי כבר שרדאון של ATI זה הכרטיס בהי הידיעה. השאלה איזה מהם לקנות אני לא גיימר היסטרי וכבד מאוד אבל אני רוצה שרב המשחקים יעבדו לי חלק כי יש לי בעיות כיום עם חלק מהמשחקים מה אתם אומרים???? התקציב שלי הוא עד 600 ש"ח אבל אפשר לחרוג קצת פה ושם אבל לא להגזים!!!
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
As I've seen the Hyundai ImageQuest Q17 should be the best in this price... What you say?
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
פתחתי פה מקודם תרד אבל זה קצת סוטה מן המסללול אז פתחתי חדש הקיצר ככה יש לי בעיה במשחק אחד שרואים שהוא כזה קופץ ואמרו לי שזה בעייה בדרייבר אז הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן ועדין קופץ(66.93) הורדתי את אחד שלפניו (61.77) והוא אפילו לא מתקין אותו(כאלו הוא ממתקין אבל אחר כך אחרי שהמחשב עולה מחדש הווינדוס לא מוצא שום דרייבר) וכמובן הדרייבר שבא לי עם הכטיס לא עובד(66.81) אז מה לעשוות??רק לי זה קורה? אמור בקרוב לצאת דרייבר חדש? הקיצר אחרי הכל חזרתי לדרייבר 66.81 (כי היתה לי בעיה עם 66.93-גם משחקים אחרים התחילו לקפוץ לי איתו) ועכשיו יש לי בעיה נוספת (שהיתה לי פעם ושלחנו את זה לחנות וסדרו לנו את זה אבל אמרו שבפעם הבאה הם לא יסדרו) דבר ראשון הפוסט בכלל לא מזהה תכרטיס מסך(אפילו ש…
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך 100HZ, לפי מה שהבנתי המסכים האלו יקרים (מן הסתם) והייתי רוצה לדעת מבין המסכים הכי זולים של 100HZ מה הכי טוב והאם באמת שווה לקנות את המסך הזה, וכמובן מה המחיר.. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 878 צפיות
-
-
האם זה רק תמיכה ב AGPx8 ? בפנדה מוכרים כרטיס מסך חדש של ג'יגהקיוב שהוא 9600 במחיר יותר זול מ 9500. האם שווה ללכת על זה ? (לא שמעתי על החברה קודם, אבל היא מופיעה באתר של ATI)
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי היום מסך LCD חדש SAMSUNG 730B. חיברתי אותו אבל יש לי כמה בעיות: א. הכל נראה בהיר מדי. ב. לא הצלחתי להתקין את הדיסק שבא עם המסך, כל פעם שהכנסתי אותו הוא פשוט פתח לי חלון אינטרנט ולא עשה כלום. ג. בסרטים התצוגה כהה קצת. ד. בתיקיות נניח, כל התיקיות נראות בהירות ומגעילות. ה. אני לא מצליח לעשות את אפשרות הAUTO ADJUST, זה אומר לי שזה לא זמין. הערות- אני ברזולוציה 1280X1024 בקצב רענון של 75HZ. על 60 זה נראה יותר גרוע... איך אני מסדר את הבעיות הנ"ל? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום היתי רוצה לשאול שאלה על הכרטיס R9200 דבר ראשון לפי מה שהבנתי הוא הכרטיס הכי טוב עד למחיר 450 שח +-(למרות שהוא ייתישן במהירות) או לא? עכשיו השאלה השניה שלי: האם הוא יגביל אותי במהירות של המשחקים ? לדוגמא הנסיך הפרסי החדש, מקס פיין 2, אנ בי אי 2004 והאם יש כבר משחקים או תוכנות שלא עובדות עליו נ.ב יש לי מחשב: AMD ATHLON 1500XP 256 זכרון
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB VS Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 ברור לי שה-770 יותר חזק מה-760. אבל בכמה אחוזים? האם זה שווה את ההפרש במחיר? זה בערך עוד 700 שקל?
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום, במהלך משחק אני מקבל מסך שחור, זה שלב אחד מעל שיש הודעה שמנהל התקן הפסיק לעבוד וביצע שיחזור אני ממתין כמה דקות ואז זה חוזר למצב רגיל יש לי 4870 ראדיאון עם דריבר 9.7 מערכת הפעלה ויסטה 32 אולטימט שמתי צריכת חשמל על ביצועים כבדים וזה לא משנה האם יש אפשרות לנטרל את ה VPU RECOVER של ויסטה ו ה קאטאליסט או איך ניתן לפתור את הבעיה הזאת תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ראיתי את הבנצ'ים ובשביל הבדל של2-5 fps אני לא מוכן לשלם יותר מ200 שקל וכמבון שלא לחכות עוד זמן כי אני רוצה שהמחשב שלי יהיה מוכן לכבוד בחנוכה. מפרט: q6600@3.0ghz gskill 2048gb liberty 500. עכשיו כנראה אני אקנה את הgt ולכן יש לי שתי שאלות: 1) האם המחשב הנ"ל יוכל להריץ קרייסיס על ההגדרות הגבוהות ביותר כולל כל הפילטרים והפיזיקה וכו' ברזולוציה של 1280X1024? [זוהי בעצם מטרת המחשב העיקרית.....] 2)אני לא יודע מאיזה חברה הכי שווה לי לקנות את הכרטיס הנ"ל.[אני מתכנן לחבר את המחשב גם לטלוויזיה...ככה שאני צריך מתאמים בבאנדל]. מצאתי את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=843 הוא נראה לי הכי שווב וגם יש לו OC. אם יש כרטיס יותר זול או שהOC לא מצדיק את הבדל המחרים let…
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-