כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
3870 תומך ב- PCI-EX 2.0 . לוחות אם עם PCI-EX 2.0 עדיין יקרים מאוד. האם יש טעם להשקיע בלוח אם כזה ? האם ישפר משהו בביצועים של הכרטיס ?
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן קניית מחשב חדש עם מעבד i5 7500. במחשב הישן יש לי כרטיס AMD HD 6700 האם יש טעם להעביר אותו לחדש או להשתמש בגרפיקה on board. השימושים כרגע הם צפיה בסרטים ועבודה בפוטושופ תודה
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 6800GT של Leadtek. הדרייבר האחרון ש-Leadtek עצמה הוציאה היה ב-30/08/05 (לפני ארבע חודשים) זאת אומרת : 77.77: http://www.leadtek.com.tw/eng/support/download.asp?downlineid=111&downline=GeForce%207800/6800/6600/6200%20Series Nvidia לעומתה מחדשת כל הזמן את הדרייברים שלה והאחרון שלה הוא 81.89 : http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.98.html השאלה שלי היא אם להתקין את הדרייבר החדש של Nvidia, הכוונה של השאלה שלי זה אם זה ייתן לי שיפורים במשחקים ודגש על הצגת קבצי HDTV. ואם כדאי להתקין אז איך....על הדרייבר העכשווי או קודם להסיר עם Driver Cleaner??? תודה רבה לעוזרים אלעד
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
ראיתי שפורסם בראשי של האתר על דרייברים חדשים של ATI, אני בעל כרטיס R9200. בכתבה נירשם כי : המערכת שלי היא אינה מעודכנת, זאת אומרת לא מעודכנת ל-SP2, אני עובד עם Windows XP SP1 מעודכן .... וגם אני לא מעוניין לעדכן ל-SP2, האם אני יכול להתקין למרות זאת ? תודה על ההקשבה .
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
פרטי הלוח אם ASROCK G31M-S דגם: לוח אם איכותי מבית ASROCK עם 3 שנים אחריות וצ'יפסט אינטל G31 עם תמיכה ב-8GB זיכרון !! פרטי הכרטיס מסך SPARKLE NVIDIA GeForce 9500GT 1GB PCI-E דגם: כרטיס מסך מבית SPARKLE היוקרתית!! זכרון בנפח 1GB ללוחות אם בעלי אפיק PCI-EXPRESS!! עם 3 שנות אחריות!!! תודה מראש לעוזרים המטרה לעבוד עם לוח אם כזה וכרטי מסך כזה למשחקים כבדים המעבד המתוכנן הוא E5200 או E7200 זיכרונות של OCZ 2 גיגה עם מהירות של 800 מגה הרץ הארד דיסק של WD בנפח 320 גיגה צורב DVD במהירות 22X של LG תודה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
MA78GM-US2H rev 1 (נראה לי, אני לא יודע איך בודקים) ?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
בוקר טוב ושבת שלום. יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE GA-P55-UD3L קראתי את הMANUAL שלו והבנתי שהוא תומך ב CROSSFIRE (שזה של ATI) וכמו כן ראיתי גם עוד יציאה תואמת. השאלה שלי היא כזאת, האם זה גם תומך ב SLI של NVIDIA? ואם הבנתי נכון התושבת של כרטיס המסך זה PCI Express x16 Slot? תודה לעונים ולמנסים לעזור.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אולי כבר ענו אבל אני מודה שאני מעט מתעצל (ובעיקר קצר בזמן) מלחפש ביסודיות. הכוונה לכיבוי של ממש, כולל המאוורר של הכרטיס כשי לקבל מערכת דוממת ככל שניתן. הכוונה היא לבנות מערכת I5-660 עם לוח H57 ככל הנראה + כרטיס HD5850 לגיימינג. ה-DELL2407WFP יחובר ב-VGA לכרטיס המסך וב-DVI ללוח האם: * בעבודה רגילה עם טקסט (שימוש אינטנסיבי במיוחד) וסרטים אני רוצה איכות תצוגה מקסימלית עם מינימום רעש כך שהייתי רוצה שרק הכרטיס המובנה יעבוד וה-5850 יהיה כבוי כדי לחסוך חום, הספק ורעש כמובן. * בגיימינג אעבוד דרך ה-VGA ואז רמת הרעש הרבה פחות קריטית (אם כי ללא ספק אעדיף דגם שקט ככל האפשר שעדיין משתלם למחירו). 1. אפשרי? 2. מה דעת המומחים? 3. יש חלופות עדיפות? מפרט AMD לא בא בחשבון לצערי כיוון שאני ע…
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש פי כמה וכמה חברות( ובינהם חברות ממש רציניות) שמייצור כרטיסי מסך של NVIDIA מאשר כמה חברות קטנות שמיצרות עבור ATI האם זה שאלה של זמן עד שזה NVIDIA יפציצו בכרטיס שלא יראה ממטר את ATI הרי ברור שתמיד יש חדשנות השאלה אם זה יקרה בזמן הקרוב או שחברות כרטיסי מהסך של NVIDIA עדיין ימשיכו לחכות בצד עד ש NVIDIA יעשו צעד
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הכרטיס: GeForce 7200GS תודה.
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
??
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
ראיתי באתר של רידאון שעכשיו הם מתחילים למכור את הרדיאון הזה, למרות שאף פעם עוד לא שמעתי על כרטיס מסל עם 256mb, אבל מילא... בכל מקרה, כשאני ארצה לקנות מחשב חדש (וזה לא הולך להיות ממש בקרוב, כי אני עדיין משלם על המחשב הישן! וכבר עברה איזו שנה וחצי... והמחשב שלי עכשיו שאז היה מעולה, כבר לא כמו פעם :-[) אז כדאי לי ללכת על הכרטיס הזה? או שיש לכרטיס הזה תגובה מצד הג'י פורס? אה, וכל זה כמובן בהנחה שעד שאני אקנה את המחשב המחיר של הרדיאון הזה ירד ללפחות 1500...
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי בפנדה 6800LE של POINT OF VIEW לפני כשבועיים וחצי ב-1400 שקל (המחיר עלה בינתיים לכ-1800 ש"ח). היום התקשרו אליי והודיעו שהכרטיס יגיע רק עוד כחודש. האם כדאי לחכות או להיכנע ולקחת משהו אחר?
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. אני מתכנן לקנות מחשב חדש. כרגע לא לחוץ לי, ואפשרי מבחינתי לחכות לנובמבר כדי לקנות אותו. התקציב של המחשב יהיה באיזור ה5K. האם כדאי לחכות ל9XXX, או שהמחירים יהיו בשמיים בהשקה ועדיף ללכת על הנוכחיים של NVIDIA? אין לי נסיון עבר עם כרטיסים שרק יצאו ולכן איני יודע האם המחירים בתחילת המכירה הוגנים או לא הוגנים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר הייתי בדרך לקניה של ה-GTX 970 עד שנתקלתי בתופעת ה-Coil Whine. השאלה האם החדשים של אמדי יהיו סביבות אותו התקציב ואותה הרמה ובכלל מתי הם אמורים לצאת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש לה יצאה מיוחדת? אם יש לי מסך LCD אני צריך מתאת או משהו מיוחד הוא שזה ישר מתחבר /מתאים?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה שלי די פשוטה: האם יש דרך טכנית ליצרן או ליבואן לדעת בוודאות האם המשתמש עשה פעם בעבר OC למעבד/זיכרון של הכרטיס מסך ?? זה לא שאני עשיתי או משהו כזה.. זה פשוט מסקרן. תמיד אומרים שOC עלול לפגום באחריות.. ואחרי הכתבה שקראתי פה : http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTA2OSwyLCxoZW50aHVzaWFzdA== התחלתי לחשוב פעמיים אם לעשות OC לכרטיס שלי , במיוחד בגלל ששלי מגיע כבר עם OC מהיצרן.. (למי שיש בעיה אם אנגלית או שאין לו כח לקרוא ,אתמצט - ישנם מספר לא מבוטל של כרטיסי מסך מסדרת 7900 שמגיעים עם OC מהיצרן של BFG XFX ו EVGA בעיקר שחוזרים ליצרן עקב קריסות ובעיות שונות עם אפליקציות שונות כמו משחקים ובנצ'מארקינגים..)
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
או רק לחלק מהם? אני מתכוון אולי לקנות 9800PRO ואני צריך עזרה,אני לא מוצא כרטיס כזה שרשום בפרוש שיש לו TV-IN רק TV-OUT מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב עד 1400 ש"ח? (חריגה של עד 100 שקל-בסדר).
-
- 12 תגובות
- 685 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1011&products_id=12912
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך לא הכי חדש (או חזק) gforce 2 6600 של nvidia האם מישהו יודע האם יש בכרטיס זה יציאת dvi או hdmi? אני מתכנן לקנות מסך חדש ויהיה חבל אם אני לא אוכל לנצל אותו כמו שצריך.
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
האם ה7800GT או הGTX יראו איזשהו הבדל מה6800GS בסרטים? בעבודה משרדית רגילה? או שכל היתרונות שלהם יתבטאו רק במשחקים הדורשים גרפיקה כבדה?
-
- 10 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בהנחה שמדובר על אותה רזולוצייה (1920X1080), האם תהיה מורגשת פגיעה בביצועים במשחקים כשאשחק על המסך 37 לעומת המסך ה24 ? תודה
-
- 22 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, הציעו לי מערכת עריכת וידאו הכוללת כרטיס ATI radeon hd2600xt. האם לכרטיס כזה יש יתרון על פני כרטיס OB בכל הקשור לביצועי עריכת וידאו עם פרימייר, ואפטר? חלק מהעריכות הינם בHD. בתודה מראש עמיר
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
האם לכרטיסים אלו צריך לחבר מתח ישירות מהספק?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מתלבט האם להזמין כרטיס 1070 של evga דרך אמזון או ניואג האם באמת יש אחריות בין לאומית ומה המשמעות שלה? האם יש מישהו שמיממש אחריות בארץ במקרה הצורך? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-