כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מסך LCD 17" שהעומק שלו לא יהיה יותר מ20 ס"מ. אני רוצה שיראו בו כמה שיותר טוב, פחות חשובה לי מהירות התגובה שלו, אני בקושי משחק משחקים, יש לי כרטיס טוב עם DVI אז אני רוצה DVI. הבנתי שה730B אותו דבר בדיוק רק שהוא יותר מהיר קצת במהירות התגובה, זה נכון? אין עוד הבדלים? יש מסך אחר מומלץ יותר? (רציתי לקנות את ה VP171 אבל הוא הרבה יותר יקר והוא גם לא מתאים לי מבחינת הגודל שלו). תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה?? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28265&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# שווה יותר מה 8600GT/GTS או לא??
-
- 11 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסךg-force2 mx400 וכשאני מחבר אותו לטלוויזיה אני לא מצליח לראות על מסך מלא (ניסיתי בכמה טלוויזיות) גם כשאני משנה את הרזולוציה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? ???
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
קנו לי את המחשב הזה עם 1G DDR2 ... אני מתלבט הרבה לגבי קניית כרטיס מסך חזק שיעבוד טוב עם משחקים חדשים.. כמו קוויק 4 וכאלה roller coaster tycoon 3 בלי שהוא יגמגם... השאלה אם המעבד טוב למשחקים כאלה ויותר מיזה לקנות NVIDIA או ATI .. בלוח יש PCI-E... תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מה זה מגיע בשקית? ואיך הביצועים שלו? נראה לי אני יקנה אותו יחד עם מעבד אתלון 64 2800 והלוח של גיגהבייט .
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי HD5850 בודד ולוח תומך CF אני חושב על להוסיף כרטיס פיזיקה, יש לי GT9500 ואני חושב להוסיף אותו אז.. מה צריך לעשות ? ^^"
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי, איזה כרטיס יספק לי את הביצועים הגבוהים ביותר בטווח של עד 2.5K? ה-HD4870X2 או GTX295 ואם אתם מוצאים אחד שנכנס במחיר אז HD4890X2?
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות לגבי כרטיס מסך GeForce 8600GT: 1. האם הוא תופס סלוט אחד או שניים (אפשר לשים כרטיס בסלוא הצמוד לו משמאל)? 2. האם הוא מתאים ל-HTPC (האצת תכני HD בחומרה, ותמיכה ברזולוציה של 1920X1200)? זה הכרטיס שחשבתי עליו: BFG PX8600GT 256MB/128bit DDR3 PCI-e Video Card http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=10572 אני מעוניין בתשובות לשתי השאלות האלה, אבל אני גם אשמח לקבל המלצות לכרטיסים אחרים עבור HTPC.
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום חברים!! ברצוני לדעת איזו חברות מייצרות את ה9100 ?מה המחיר ?איזה מהם הוא 8500le ואיזה 8500 רגיל?ואיזה חברות נחשבות "קבר"ולמה?? תודה מראש שי
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם GIGABYTE 945P S3 וכ. מסך ATI RADEON X1900XT אני מעוניין להחליף את הכרטיס שיש לי בכרטיס מסך אחר... אני לא כלכך בטוח מה יתאים ומה לא.. לכן אני כאן :] מפרט- מעבד: Intel E6300 1.86GHz זכרונות: 667 2GB RAM ספק: FSP400 -60GLN מארז: אני לא זוכר דגם, זה של Thermaltake זה עם האורות הכחולים... הציפיות שלי מהכרטיס מסך שאני הולך לקנות - כמה שיותר FPS ... כמובן שאני מעדיף כ. שידע גם לעבוד בAA ו AF אני אוהב לעשות OC לכ. ככה שאם הוא יהיה עם קירור טוב זה יהיה נהדר... שיהיה סביבות ה1500... אני משחק משחקים כמו Crysis bioshock farcry teamfortress 2 rainbowsix vegas וכו וכו... תודה מראש, אבישי :]
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לצרוב את ה 6950 ל 70 אני מטעין את הביוס של ה 70 זה מתחיל ואז ההודעה הזאת באה cannot erase ROM מה צריך לעשות דחוףףףףףףףף תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
החברה הסינית מרחיבה את שאיפותיה בשוק ה-PC עם דגם ה-Mi Gaming Laptop 2019, שמספק חומרה נאה במחיר התחלתי מעניין בהחלט לכתבה
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
- 1 follower
-
-
חברים יקרים ומלומדים! יודע שהכרטיס הזה הוא לא המילה האחרונה = קניתי אותו לפני שנה אבל בכל זאת ....למה אני לא מצליח לרוץ עם מישחק היטמן חלק? הורדתי את כל הפרמטרים של איכות הגרפיקה במשחק למינימום! עידכנתי את הדרייברים אני סוגר את כל התוכנות ואת האינטרנט = הכל והמשחק ממש ממש מקרטע....כאילו בהילוך איטי אגב יש לי מחשב P4 1.7G ....עם 512 זיכרון לפי כל הקריטריונים של המשחק זה צריך לעבוד....אז מה קורה כאן? יש תוכנות שיכולות להאיץ את הכרטיס או אולי משהוא לא מוגדר אצלי טוב? תודה מראש! לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הרבה פנו אליי בעניין המסך הזה שרכשתי וקבלתי לאחרונה. אני מאוד מרוצה ואם למשהו יש שאלות על המסך (בחירת העורך אצל טום). אני מוכן לענות.
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש לא מזמן ואני רוצה להגדיר הגדרות רזולוציה אופטימליות - מה אני צריך לדעת ואיך אני עושה את זה ? יש לי כרטיס מסך 4890 ומסך 24 אינץ FULL HD אשמח לתגובה
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
איך הדגם הזה "TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB (216) DDR3 PCIe"? החברה "TwinTech" מומלצת?
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הדרייברים החדשים,Catalyst 6.12,פותרים בעיות שונות עם משחקים ותוכנות : Black & White 2 Neverwinter Nights Cyberlink PowerDVD Catalyst Control Center עדיין יש בעיוות עם : Battlefield 2 Sniper Elite PowerDVD menus in Catalyst Control Center בעוד שבד"כ דרייברים חדשים מוסיפים אפשרויות חדשות רבות,הדרייברים הללו לא מוסיפים אפשרויות חדשות רבות.עם זאת הדיירברים הללו מאפשרים למשתמשי CF להנות מ-DirectX video acceleration,כאשר הם משתמשים במערך CF. כמו כל הדרייברים האחרונים של AMD-ATI,הם יתמכו בכל כרטיסי המסך החל מ-Radeon 9500 ומעלה כולל Radeon Xpress X1150 and 200. למקור
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה ואני צריך חוות דעת שלכם עליו... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_429&products_id=3886 הכרטיס לא למטרת משחקים. פשוט יש לי לוח עם כרטיס מסך מובנה ןאני רוצה לקנות כרטיס טוב יותר.
-
- 17 תגובות
- 879 צפיות
-
-
המליצו לי לבוא לכאן. תראו, יש לי בעיה. אני משחק במשחק enemy territory. למי שלא מכיר זה משחק רשת בסיגון CS UT בערך. קיצר, יש לי כרטיס מסך דיי חלש וה-FPS שלי נמוך עד כדי כך שקשה לשחק. החלטתי שהגיע הזמן לקנות חדש. אני לא יודע מה כדאי לקנות. מצד אחד, אני רוצה לשחק חלק בכל המפות. מצד שני, אני לא שופע כסף. ניסיתי את הכרטיס asus nvidia gforce fx5200 128 mb ddr, אך גם שם הביצועים לא היו מושלמים. כרטיס כזה עולה בסביבות ה-400-500 שקל. אני יכול להשקיע יותר, בין 800-1000, השאלה היא אם זה שווה את זה. חלק אמרו לי שכן, אבל ליתר ביטחון, שלחו אותי לכאן. על איזה כרטיס אתם יכולים להמליץ לי? בתודה מראש. :-*
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הי קיבלתי מחבר מסך סביר אבל עם בעיה אחת כניראה בגלל אי שימוש בשומר מסך "נצרבה" לו התמונה של הווינדווז והכיתוב windows 98... יש דרך להיפטר מהמטרד?
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
שלום, אח שלי רוצה לקנות לעצמו כרטיס מסך חדש במקום ה ג'יפורס 2 המעפן שלו בעקרון יש לו מחשב ככה ככה: פנטיום 4 1700 256 מגה בייט זכרון והשאר פחות חשוב בעקרון הוא משחק הרבה והוא רוצה כרטיס שיחזיק לו טוב משחקים.. ואנחנו מתלבטים בין 9600XT, ל 9500pro שראיתי שיש עדיין בלוג'יק פיסי... מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני דיי התבלבלתי מהטכנולוגיה החדשה שאמור לסכרן מסכים לכרטיס מסך אני לא מתכוון לקנות מסך מיוחד לכרטיס מסך האם שווה בכלל לקנות כרטיס מסך בשביל G-Sync ? האם G-Sync יעבוד עם מסך LED עם קיט כלשהו ? http://hwzone.co.il/hardware/news/142054
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי מעבד E4600 8800GT 4 GIGA RAM ואני רוצה לקנות את הכרטיס הזה GAINWARD GTX260 השאלה שלי היא האם המעבד שלי חזק מספיק כדי לסחוב את הכרטיס ולא יהווה צוואר בקבוק? והאם אני אראה שיפור במשחקים כמוCRYSIS GTAIV וכדומה? תודה
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי, לאחר התייעצות עם פורום תמיכה טכנית הגעתי למסקנה שאני רוצה להחליף את הכרטיס מסך התקול במחשב בן 2 וחצי שלי. המפרט שלי הוא : AMD Athlon 64 X2 3800+ DFI lanparty ultra-D UT 2 gig ram eVGA geforce 7900 GT CO מסך 19'' של סמסונג Syncmaster 931C אני רוצה כרטיס התואם לביצועים של הכרטיס הנוכחי שלי או מעבר לו במחיר שנע בין 400-450 שקל. ושהמערכת שלי תוכל לנצל טוב. הומלץ לי על radeon HD 4550 - השאלה האם הוא אכן מקביל בביצועים והאם עדיף של אסוס או ג'גהבייט ? האם לא כדאי להשקיע עוד קצת ל HD 4670 או HD4650 ?? האם 4650 לא ינצל את המערכת שלי כראוי ? לא מתוכננים שדרוגים נוספים בשנה הקרובה. אגב לגבי ההרכבה של כרטיס חדש, אני צריך לדעת משהו מיוחד או פשוט לפרק את הישן ולהרכיב על אותו חרי…
-
- 11 תגובות
- 879 צפיות
-