כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
היי, אני לא מצליח להשיג FPS נורמלי על הגדרות מעבר לבינוניות במשחק Batman Arkham City החדש יחסית, על אף שיש לי כרטיס מסך 560Ti OC. מספיק שאני דורש קצת יותר AA או PhysX והמשחק זוחל. האם זה מפני שאני רץ על מעבד E8400 ? ליבה כפולה בתדר 3 גה"צ. לוח האם ישן יחסית והזכרון 4GB 800 MHz, אבל אם אינני טועה, רכיבים אלה לא משפיעים על איכות הגיימינג. תודה.
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי כרטיס 9800GT של SPARKLE אך הוא נעול להעלאת מתחים , ניסיתי עם כל תוכנה אפשרית . איך אני יכול לשנות ולאפשר העלאת מתחים (לא מעניין אותי אם זה מומלץ או לא ) זה הכרטיס: http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=71&sub_id=214 האם ניתן לעשות משהו או שרק צריבת ביוס תעזור?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
3-way SLI של GTX 480 נגד 5870 ו5970 http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&sl=nl&tl=en&u=http://www.hardware.info/nl-NL/articles/amdnampoZGCa/Clash_of_the_Titans_3way_SLI_GTX_480_test/&prev=_t&rurl=translate.google.com&twu=1&usg=ALkJrhgE8NXwM_Ztma2_Bt7JOdSVHy2xeQ
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש "להשתדרג" כבר כמה זמן, מבחינת כ.מסך מישהו מוכר 4850 משומש במחיר "נחמד" , הוא אמר לי ש: "הכרטיס בערך בין שנתיים וחציאני לא יודע עם יש לו אחריות עדיין אולי לעוד חצי שנה אבל קבלה כבר אין לי הכרטיס נקנה בקייאספי ואין לא שום בעיות פשוט החלפתי לכרטיס חדש יותר הוא אפילו במצב מצויין כי הוא לא עולה אף פעם מעל 53 מעלות שזה מראה על בריאות מצויינת" איך נשמע לכם? כדאי ללכת על זה? או ש"אפשר" ללכת על זה, אחרי שאדרוש שיראה לי את זה עובד בביתו? אשמח לחוות דעת מהירות, כי אם כן, אצטרך להחזיר לו כבר תשובה, ולפרסם הודעה לגבי ספק . . . תודה חברים, יום טוב
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת איזה דרישות מערכת הכרטיס מסך הזה צריך כרטיס מסך EVGA דגם GeForce 210תודה לעוזריםנ.באיפה אני יכול למצוא אותו הכי בזול בנתניה(אם אתם יודעים)
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש בקרוב ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות (אני מתכנן סכום של עד 1600 אולי אם חריגה אם כדאי) אני צריך שהוא יתאים למסך שלי יש לי מסך מלפני 4 שנים הנה כמה פרטים עליו: http://www.ciao.co.uk/Productinformation/Samsung_SyncMaster_731BF__6508721
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס 4850 שהתחיל להרעיש והייתי מעונין להחליף אותו לכרטיס אחר, איזה כרטיס מומלץ עד 700 ש"ח שגם הספק שלי יוכל להחזיק וגם לא יוצר צוואר בקבוק עם המעבד שלי?
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם יש בלוח אם הזה: msi p35 neo כרטיס מסך מובנה ואיך אני יכול להפעיל אותו., כרגע הווינדוס הפסיק את הפעולה של הכרטיס מסך החיצוני וכעת הוא משתמש בvgasave שאין לי מושג מה זה. תודה רבה, שבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
תקציב 1300 חרגיה עד 1350 הכרטיס נועד למשחקים האם אתם ממליצים לעשות אובר קלוק או פשוט לקחת כרטיס ככה חשבתי על שתי כרטיסים GIGABITE GTX 460 OC או ATI HD 6870 1GB GDDR5 או GTX 470 EVCA מה העדיפות מהראשון לאחרון המחשב: Core i7 870, 2.93GHz, s1156, 8MB Tray H55M-USB3 s1156 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel Freezer Xtreme Rev.2 CPU Fan Modular 750W With 12cm Fan )
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
monitor 26inch ithinking of ati hd 5770 or ati hd 4890 cuz ati hd 5770 has dx11
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני רוצה גירסא טובה מבחינת קירור, שקט וביצועים כמובן של ATI RADEON HD4850 ... שמעתי שה VAPOR-X היא נחשבת לגירסא איכותית, SAPPHIRE RADEON HD4850 1GB DDR3 VAPOR-X HDMI PCI-E עולה 720 ש"ח השאלה היא האם שווה להשקיע 720 ש"ח עבור הדגם הזה או שיש דגם יותר טוב ל HD4850 שיספק אותי מבחינת קירור שקט וביצועים? ד"א, איזה ספק אני צריך בשביל הדגם הנ"ל ? תודה
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הרבה פנו אליי בעניין המסך הזה שרכשתי וקבלתי לאחרונה. אני מאוד מרוצה ואם למשהו יש שאלות על המסך (בחירת העורך אצל טום). אני מוכן לענות.
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
As I've seen the Hyundai ImageQuest Q17 should be the best in this price... What you say?
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
כולל G-FORCE4 MX460 ואם כן האם כדאי לקנות אותו מחברת GIGABITE ובאיזה מחיר אם אפשר תפרטו עליו ותגידו אם הוא טוב לאוברקלוק ואם יש עליו מאוור
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם , יצא לי לקרוא הרבה כאן על העניין הזה של ה 128 ביט או 256 ביט בכרטיסים של 9800 SE . יש לי 2 שאלות , 1 ) יש לי רדיאון 9800 NP . קניתי אותו OEM .. איך אני יכול לבדוק אם יש לי 256 ביט ? אני יודע שאמור להיות לי אבל בכל זאת... 2 ) האם העניין הזה של הפיכת 9800 SE לפרו אפשרי גם בכרטיסים של ה NP כמו שלי ? תודה לכל העונים .
-
- 13 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד 600 ש"ח, אני לא גיימר כבד אבל רוצה משהו איכותי שישמש אותי לפחות לשנתיים הקרובות...(אם זה אפשרי) המפרט שלי הוא: ABIT IC7 P4 2.8GHZ Geil Golden Dragon 256x2 בבקשה תמליצו לי על כמה אופציות. תודה.
-
- 11 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה בשני מחשבים. במחשב אחד התוכנה בדקה את ארבעת המצבים והתוצאה היתה כ-6000 נקודות, ומבמחשב השני נעשתה בדיקה רק במצב אחד והתוצאה היתה 121... מזה אומר? האם זה טוב?
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי.. אני לא רוצה לחכות לשום DX10 ולכלום... רק רוצה כ.מסך סבבה למשחקים שיש עכשיו... מה כדאי ? X1950 Pro 256MB DDRIII של Sapphire או 7950GT 512MB GDDRIII של evega הראשון יעלה לי 1230 והשני 1890 מה אתם אומרים.. מה כדאי? ???
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
התקנתי דריבר הכי חדש התקין בלי בעיות...מתריע שאחרי הדלקה מחדש תהיה התאמה של הדריבר והכל... מפעיל את עצמו מחדש נכנס לWINDOWS מחליף מסך לשחור (מתאים את עצמו ומריץ טסטים) ואז פתאום קופץ מסך כחול בטענה שaticqag.dll לא בסדר. אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב הכל בסדר אבל הריבר לא התאים את עצמו ולכן ההזזות של חלונות או גילגול של טקסט נמרח לי...ומשחקים הוא בכלל לא מעלה. מה עלי לעשות? ממה זה נובע?
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
האם GEFORCE 2 400MX או RADEON X9250 ?
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שמתי העין על הכרטיס ( תמליצו על שני הסוגים pci-e ו agp כי אני רוצה להחליף את הלוח שלי אבל אם יש משהו גם ל AGP תמליצו... בקיצקוץ תמליצו על שניהם) טוב... אז אני צריך את הכרטיס למטרת משחקים אני מעוניין בכרטיס לא מעל 1200 אני לא מתכוון לעשות OC
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום! מישהו אולי מכיר תוכנה שאיתה אני יכול לבדוק אם יש פיקסלים שרופים לLCD שלי??
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
דבר ראשון, יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס בnewegg.com. על מה אתם ממליצים? מה עם הXFX 8600GT XXX 256MB?
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39197
-
- 11 תגובות
- 867 צפיות
-