עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , יצא לי לקרוא הרבה כאן על העניין הזה של ה 128 ביט או 256 ביט בכרטיסים של 9800 SE . יש לי 2 שאלות , 1 ) יש לי רדיאון 9800 NP . קניתי אותו OEM .. איך אני יכול לבדוק אם יש לי 256 ביט ? אני יודע שאמור להיות לי אבל בכל זאת... 2 ) האם העניין הזה של הפיכת 9800 SE לפרו אפשרי גם בכרטיסים של ה NP כמו שלי ? תודה לכל העונים .

2. שלום! יש לי פנטיום 4 2.4 GHz . לוח אם של אינטל, במהירות באס 533 מ"ה וחריץ AGP. אני צריך כרטיס מסך המיועד למשחקים, שיעבוד חלק עם כל המשחקים כיום ובעוד שנתיים-שלוש. אין לי PCI-EXPRESS. אין לי צורך בVIVO. התקציב: 1500 ש"ח +- תודה ויום טוב.

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  3. קניתי את הדל 2209WA, אני מתכננת להחליף גם מחשב בקרוב, אבל בינתיים - אני עם לו"א מלפני 5 שנים, 7VM400AM-RZ של ג'יגהבייט, עם כרטיס מסך מובנה(VGA). בהגדרות הרזולוציה של ווינדואוז - הרז' המקסימלית היא 1280x768(ישנן גם שתיים גבוהות יותר אך לא בתאימות למסך רחב) הייתי רוצה לעבוד ברז' של 1680x1050 - האם יש מצב שהכ. מסך שלי תומך בה למרות אי ההופעה בהגדרות? דרייברים: מותקנים אלו שבאו עם הלוח, באתר היצרן לא ראיתי שיש גרסא חדשה מזה. זה הנתונים שהתוכנה אוורסט נתנה לי על הכרטיס מסך: Video Adapter Properties Device Description VIA/S3G UniChrome IGP Adapter String VIA/S3G UniChrome IGP BIOS String A8.D0.00.09x^M Chip Type VIA/S3G UniChrome IGP DAC Type Internal Installed Drivers vtdisp …

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  4. בונה-סרה אני רוצה להתקין 2 כרטיסי מסך שונים שכל אחד יעבוד בתורו 1 נבידייה 1 ATI פשוט יש כרטיס שעובד טוב יותר עם סרטי HD ושני עם סרטי DSL לכן מה יקרה באם אני יתקין 2 כרטיסי מסך שונים על מחשב ? עם 2 דרייברים שונים ? שכל אחד יעבוד בתורו ?

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  5. Started by oviloga,

קניתי היום 8800GT משום מה כשאני מחבר את הטלויזיה לכרטיס המחשב לא מזהה את הטלויזיה המערכת: ויסטה 32 ביט לוח אם P35 אינטל Q6600 יש פתרון?

• 14 תגובות
    • 931 צפיות
  6. Started by Yaron-Cohen,

המחיר זהה..!!..(2200)... מה כדאי??. אני יודע שה6800OCer יותר טוב... ובבקשה אל תגידו לי ששאלו את זה וזה נתחן אני יודע אני פשוט רוצה לדעת ראש בראש... הקירור של הלידטק מספיק?.. או שנביא לו איזה סליינסר??

• 13 תגובות
    • 931 צפיות
  7. קניתי מסך 24' לא מזמן וקראתי בפורום שככל שעולים ברזולוציה ככה העומס הוא יותר על כרטיס המסך מעל המעבד. בהתחשב בזה שהמעבד שלי דיי ותיק ולא כל כך חזק, רציתי לדעת אם יש טעם לשדרג אותו כי הוא יוצר צוואר בקבוק או שלא, בגלל שהוא לא לוקח חלק [או לוקח חלק מינורי].

8. האם זה נכון שמשחק שמשוחק ברזולוציה של 1024X1280 (לדוגמה) ייראה טוב יותר על מסך של 17 אינץ' מאשר על מסך של 19 אינץ'? ב-CRT.

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  9. Started by zedisdead,

אני מחפש כרטיס מסך שקט לחלוטין ללא מאוורר שתומך בוידאו ביתי עד 800 ש"ח

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  10. Started by tal_be,

שלום לכולם, בגלל מחירו היקר של הכ.מסך 8800GTS 640MB וביקושו הרב כדאי שנעשה קניה קבוצתית. אם יהיו הרבה קונים נוכל לדבר עם חנויות שמוכרות את הכ. הזה ולהגיד להם שיש לנו X אנשים שמוכנים לקנות בהנחה שיורידו לנו 100-200 ש"ח מהמחיר. מי שמוכן להצטרף שיכתוב פה. אני לא יכול לדבר עם החנויות אז מי שמוכן שיכתוב פה. אם המחיר ירד מ 1970 ל- 1800-1700 אני בפנים.

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  11. Started by Holography,

הם קטנים,אבל אני לא יודע מה מידת הנזק שהם יכולים לגרום בשלב של הרחפת ב3dmark05 מהירות סטוק והצינורות נעולים (12.5x1.5)

• 13 תגובות
    • 931 צפיות
  12. Started by leahd3,

שלום יש לי cfx sapphire hd7870 mgh המאווררים בכרטיס השני שלי מתחילים להיות ממש איטטייים 20% הראשון -1250 השני - 1150 80% הראשון 3500 השני -3200 הגרסא היא ה דיול פאן תמיד יש לי בעיה עם הכרטיסים האלה אפילו היה לי 6950 עם אותה בעיה יש למישהו מושג או עבר את אותה חוויה? לא נורא סידרתי המאוור היה על מהירות קבועה

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  13. Started by perrikus,

לפי דעתי זו טעות... תגידו אתם http://www.pch.co.il/docs/pd-1408736042.htm

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  14. Started by bazz,

היי, אני צריך את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך. יש לי מערכת הכוללת: מעבד q6600 לוח אם gigabyte ga-p35-ds3l (יש לו חריץ PCIe 1.0) ספק FSP 450W pnr הכרטיס מסך שלי (twintech 8600GT) נשרף (המחשב לא מסוגל להראות כלום, וכשהוצאתי אותו ראיתי שהקבלים הרוסים לגמרי), ולכן אני רוצה לקנות אחד אחר במקום. הצלחתי להתמקד בשניים הבאים (בין היתר לאחר קריאת רוב התגובות בפורום): - 250 gts של gainward: http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=118 - hd4850 של gigabyte: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2857 לפי הנתונים היבשים ל250 יתרון קל כמעט בכל פרמטר (ברוב הבנצ'מרקים מופיעים גרסאות שונות של שני הכרטיסים ולא האלה של 512mb כמו שבחרתי). מצד שני, נראה …

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  15. Started by navk2,

צ'לום לכם, אני מתכוון בקרוב לקנות 1950XT מהחברה SAPPHIRE. אף פעם לא עשיתי אובר ואני רוצה לנסות פעם אחת אז מכיוון שלמעבד שלי אני לא יכול בגלל הלוח אם וזיכרון אז אני רוצה לעשות OC לכ.מ, האם אפשר לעשות לו OC שאני ארגיש בהבדלי ביצועים ? והאם הוא לא יהיה חם מידי ? ד"א הספק יספיק, ליברטי 400.

• 13 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by Born2Kill,

לאחרונה קניתי את ה-Gigabyte 660GTX OC. הכרטיס הזה יצא באמצע חודש ספטמבר. האם הדרייברים בשלים מספיק בשביל הכרטיס המסך הזה ספציפי? או שזה קשור לוותק של הסדרה בשוק? כי יש לך הרגשה שהדרייברים האלה לא מספיק בשלים. כי למשל ב-BF3 אני מצליח לעשות OC עד 50mhz תוספת. כאשר ב-Furmark הצלחתי להגיע לתוספת יותר גדולה מבלי שיקרוס. תודה לעונים.

17. רכשתי לחברה שלי לפניי יומיים את הכרטיס והוא אמור להגיע מחר. האם יש עם כול סדרת ה 4XX בעיה או בצ'יפ ספציפי ? זה מתחיל להפחיד אותי

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  18. Started by yuval1101,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. תכננתי לקנות את ה- GEFORCE 6800GT עד שאמרו לי שאין הבדל שאפשר לשים לב בביצועים בינו לבין הGEFORCE 6800 הרגיל. אז אני צריך שתגידו לי 3דברים: 1. אם באמת אין הבדל שאפשר לשים לב בביצועים בין GEFORCE 6800GT לבין הGEFORCE 6800 הרגיל. 2. עקב יציאתו של GEFORCE 7800 המחיר של GEFORCE 6800GT אמור לרדת. המחיר כבר ירד או שלא ועדיף לחקות סביבות חודש או קצת יותר לירידה במחירים. (אם הוא אמור לרדת אז בכמה בערך?) 3. שחיפשתי באתרים ראיתי שיש מלא גירסאותל- GEFORCE 6800GT , ואני לא ממש יודע מה ההבדל ומה הכי טוב, לכן אני צריך שתגידו לי איזה 3 הגירסאות הכי טובות (אני רוצה את ההכי טוב אלא אם כן המחיר מגיע ל2100). תודה רבה מראש

• 13 תגובות
    • 931 צפיות
  19. Started by ohad_haz,

אני צריך לבחור מבין הכרטיסים GeForce4 Mx440 או GeForce3 - אני לא יודע עדיין אם זה mx או ti בכל מקרה מה יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  20. בין ה desktop לבין ה TV יש לי כבל HDMI והוא הפסיק לעבוד אחרי יום, למה זה קורה ? החלפתי רק אתמול מחשב בגללל שחשבתי שה HDMI הפסיק לעבוד קניתי מחשב חדש ,זה עבד למשך יום ושוב הפסיק לעבוד,אני בטוח עכשיו שזה עניין של הגדרה,אבל איפה זה??? תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  21. קיבלתי כרטיס מסך חדש, והמאוורר שעליו עושה כל כך הרבה רעש שזה עושה לי כאב ראש כבר. אני לא חושב שיש צורך במאוורר כאשר שום יישום גרפי לא פועל ברקע. אז אמשח אם מישהו יסביר לי, כיצד אני יכול לנתק את המאוורר של הכרטיס מסך בצורה מבוקרת (עם תוכנה כלשהי) ולא מהשקע בכרטיס מסך עצמו, שנגיד המאוורר יפעל רק מטמפרטורה מסויימת. בתודה, תמיר.

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  22. Started by blatata,

צריך את עזרת המומחים לבחור כרטיס שיתפקד כמה שיותר טוב על מפרט ישן יחסית. Q66 OC 2.8 4X1 GB DDR2 800 לוח אסוס 45 משהו, PCI-E 2... באמת שזה לא רלוונטי. אינטל ביאסו אותי עם שתי סדרות המעבדים האחרונות ואני עדיין לא רואה הצדקה לשדרג את המחשב לצרכים שלי. יש לי כרגע HD4890 והוא כבר מתחיל לגמגם ברזולוציות גבוהות, כמעט שכבר לא יוצא לי לשחק, אבל בפעמים שכן בא לי להתפנק. מחפש כרטיס שיהיה מוכן לדור הבא, בתקציב הנקוב (חריגה של עד 300 אם יש משהו מומלץ) שינצל כמה שיותר טוב את המערכת העדפה לAMD ואם אפשר שיהיה 2GB או יותר, שתי יציאות DVI חובה. או שבכלל לחכות חודש חודשיים לסדרות החדשות? אשמח למענה תודה רבה,

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  23. Started by Xardas,

יש לי את המסך 2-3 שנים ובזמן האחרון אני מתחיל לראות דברים מטוטש... (למשל השעון למטה קשה להבין מה כתוב שם , בעיקרון הכל...* ובזמן האחרון קניתי רמקולים 5.1 ושמתי אותך קרוב למסך... אבל כתוב שהם מצופים או משו ולא מפריעים... אבל יכול להיות שאלה הם? ומה אני יכול לעשות כדי שלא יראו מטושטש? או שזה נזק בלתי הפיך? תודה!

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  24. אני צריך להציע למשהו מחשב לעריכה ועבודה בסרטוט הוא מעוניין במחשב מותג מסוג DELL ראיתי שיש במחשבי המותג שני אפשרויות כרטיסי מסך שהם NVS וכרטיסי מסך קווטרו למה משמשים כל אחד מהכרטיסים הללו , ומה ההבדלים בניהם?

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  25. שלום לחברים הנכבדים לאחרונה הלך לי הכרטיס מסך - 8800GT למזלי האחריות עדין תופסת לכן הוצע לי להחליף את הכרטיס עם כרטיס אחר מדגם 9800GT. רציתי לדעת האם הכרטיסים זהים בביצועים וברמה שלהם??

• 7 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים