כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש והחלטתי לקנות 9600xt (אין תקציב ליותר... 8) ) הכרטיס שמצא חן בעיני היה 9600xt של החברה club 3d, כי הוא אטרקטיבי במחיר האם זו חברה טובה ואמינה?, אם מישהו ניסה ויש לו חוות דעת שיכתוב, וגם אם מישהו מכיר את החברה בכללי הוא מוזמן לכתוב בתודה מראש, אלי
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מה עדיף לדעתכם? X800 מסטר קרד+לוח קרוספייר או X1800XL אחד אשמח לביקורות :-*
-
- 12 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מתלבת בין השניים... מה עדיף יותר על השני ולמה?
-
- 13 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה ואני צריך חוות דעת שלכם עליו... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_429&products_id=3886 הכרטיס לא למטרת משחקים. פשוט יש לי לוח עם כרטיס מסך מובנה ןאני רוצה לקנות כרטיס טוב יותר.
-
- 17 תגובות
- 868 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי xfx geforce 6600GT agP 128 הבעיה איתו הוא שהוא לא מספק את כול מה שהוא יכול להביא קירטועים נוראים במשחקים חדשים וגם בישנים מאוד כמו קאונטר סטרייק יש לי דריבר כנראה א מעודכן וחיפשתי באתר ולא מצאתי אני ממש לא מבין באתר שלהם כלום מישהו יכול לעזור לי להסתדר אם זה ? להביא לי לינק ישיר לדריבר הכי טוב שיש לכרטיס הזה.
-
- 15 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
הי קיבלתי מחבר מסך סביר אבל עם בעיה אחת כניראה בגלל אי שימוש בשומר מסך "נצרבה" לו התמונה של הווינדווז והכיתוב windows 98... יש דרך להיפטר מהמטרד?
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת מה זה ה AC3 ומה ההבדל בין הדגם שיש בו AC3 ובין הדגם שאין תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
אני מתלבט איזה כרטיס לקנות : (עד 1150 שקל ל משחקים ול - OC ) Gigabyte GeForce FX 5700 Ultra 128MB DDR-II DVI Retail אם אני לא טועה - Core : 475MHZ Memory 453Mhz (906Mhz) או Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video Card Core : 525Mhz (Memory : 330Mhz (660Mhz איזה עדיף מבין השתיים ? תודה
-
- 12 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אם אני קונה את הכרטיס ATI X800PE מארה"ב אז יש לי אחריות בארץ הכוונה אם אני מקבל 3 שנים אחריות אז אני יכול לממש אותה בארץ לדוגמה ללכת לחנות בארץ שמזמינה מ- ATI כרטיסים אז אני יכול ללכת אליה והיא תשלח את הכרטיס שלי ליצרן???????????????????????? עזרה בבקשה אני מתחנן כי צריך לקנות אותו שבוע הבא
-
- 12 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את הכרטיס הזה - Radeon 9000 PRO 128MB: http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R9000%20PRO%20II.htm נכון, זה כרטיס דיי מיושן, אבל אני לא צריך יותר מזה כרגע. אם אני לא טועה, התקן של ATI קובע שלכרטיס הזה מהירות הליבה צריכה להיות 275MHz ומהירות הזיכרון גם כן 275MHz (מעשי - 550MHz בגלל שזה DDR). הגדרות ברירת המחדל שהגיעו עם הכרטיס שלי הן 275/250, כלומר הזיכרון עובד ב 500MHz במקום ב 550MHz. זה מה שכתוב על הצ'יפים של הזיכרון שעל הכרטיס: hynix HY5DV281622DT-36 KOREA לפי המסמך הזה באתר של hynix, הזיכרון אמור לעבוד ב 550MHz: http://www.hynix.com/eng/products/dram/down/GDDR.pdf בדרייברים של Omega יש כלי בשם ATI Tool, שמאפשר למצוא את מהירויות המקסימליות ע…
-
אני קונה את MSI R9800 pro 128 בארה"ב, פילדלפיה ב 193 דולר, עכשיו שאני חוזר לארץ מה הסבירות שירצו שאני אשלם מכס? ואם יש כמה בערך אני צריך לשלם??
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, בימים אלה אני עובד על בניית מפרט למחשב של מישהו שאני מתקן לו את המחשב בקביעות וכעת הוא רוצה לקנות מחשב חדש.. השאלה שלי בנוגע ל INTEL EXTREME GRAPHICS היא עד איזו רמה מגיעים הביצועים של הכרטיס והם הוא מסוגל להריץ משחקים כמו צריך? (לא צריך איכות מעולה, רק שיעבוד, ולא לאט..) מי שאני מוכר לו את המחשב לא משחק בכלל אבל הבנים שלו בהחלט לא יתנגדו לכרטיס מסך טוב בשביל המשחקים שלהם.. הם לא ממש מבינים במחשבים (או יותר נכון ממש לא), גם הוא לא.. עד עכשיו הם עבדו עם כרטיס שגם היה ON BOARD אבל חלש מאוד. אז מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך 17 אינץ' איכותי CRT , בתקציב לא מוגדר אבל עדיף בסביבות עד 1400. אני דווקא הייתי הולך לכיוון LG. אם אתם נותנים שם של דגם תתנו קישור לאתר עם תמונה ונתונים עליו.
-
- 14 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
היי טוב אז אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי והבנתי כבר שרדאון של ATI זה הכרטיס בהי הידיעה. השאלה איזה מהם לקנות אני לא גיימר היסטרי וכבד מאוד אבל אני רוצה שרב המשחקים יעבדו לי חלק כי יש לי בעיות כיום עם חלק מהמשחקים מה אתם אומרים???? התקציב שלי הוא עד 600 ש"ח אבל אפשר לחרוג קצת פה ושם אבל לא להגזים!!!
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי חברה מה אתם אומרים על הציון הזה ב 3DMARK הציון הוא 12981 עם GEFORCE 4 TI4200 של MSI 64 מגה זכרון אני עובד עם חלונות XP PRO וכמובן בדרייורים החדשים של NVIDIA להשוואה שלכם http://service.madonion.com/compare?2k1=4350953
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
איזה חברה של 9600pro היא הטובה ביותר? האם הכרטיסים האלה הם הכי טובים בסביבת המחיר שלהם או שיש משהו אחר מומלץ? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שמתי לב שבMAC החדש זה שנראה כמו צילינדר, יש 2 כרטיסי מסך של AMD לא בטוח איזה אבל רק עם 3 ג'יגה כל אחד.( אם מוסיפים אז אפשר גם 6 )ולפי מה שהבנתי זה לא מספיק ל4K , אבל הם טוענים שזה מספיק לשרשור 3 מסכי 4K.
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לשדרג כ.מסך במערכת מחשב מעט ישנה. QX6700 4GB DDR2 800 בעתיד יהיה גם 8. 620W Seasonic BRonze אני מעוניין בכרטיס מסך שלא יסבול מצוואר הבקבוק של המעבד, חשבתי על ה660GTX האם הוא בחירה ראויה? או שאם צוואר הבקבוק של המעבד עדיף להסתפק ב750Ti? העדיפות היא לnVidia, פשוט בגלל שאני יכול להשיג את הכרטיסים ביותר זול. בתודה מראש, וערב טוב
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני לא ממש מכיר את החברה ואני רוצה לקנות GTX 660 3GB של החברה יש עליה המלצות ובכלל על הכרטיס ? זה הדף קניה http://www.amazon.com/EVGA-GeForce-192-Bit-Graphics-03G-P4-2664-KR/dp/B00CBB5D0S
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB VS Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 ברור לי שה-770 יותר חזק מה-760. אבל בכמה אחוזים? האם זה שווה את ההפרש במחיר? זה בערך עוד 700 שקל?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
קו מחשבי ה-Magnus של היצרנית הפופולרית מתרחב פעם נוספת עם גירסה עוצמתית במיוחד בזמן שאנחנו (וחלק לא קטן מכם, אם לשפוט לפי התגובות) ממשיכים לפנטז על לוח אם קומפקטי יחסית שכולל ליבת GeForce GTX 1070 מובנית בו, Zotac מתיימרת לספק לנו את הדבר הטוב הבא שגם ניתן ליישום ממשי כבר עכשיו – מחשב ה-Magnus EN980, שמשלב את כרטיס ה-Mobile GeForce GTX 980 באריזה הנייחת הכי קומפקטית שניתן להעלות על הדעת. המיני-מחשב החדש יהווה ממשיך דרך עבור ה-Magnus EN970 שזכה לשלל ביקורות חיוביות מוקדם יותר השנה, ויציע שבב Core i5-6400 מרובע ליבות שולחני בתדר של עד 3.3GHz, עד 16GB של זכרון DDR3L בהתבסס על זוג חריצי SODIMM, מחבר M.2 אחד עבור כונני SSD ומחבר SATA נוסף עבור כונן SSD או כונן קשיח ב…
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-