עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by motogt,

כשאני משחק, הזכרון שהמשחק צריך נלקח מהזכרון שבכרטיס. אם והזכרון לא מספיק האם הכרטיס לוקח זכרון מהRAM? (אני כמעט בטוח שמבחשבי מאק זה ככה) נ.ב הכוונה למחשבים נייחים.

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  2. Started by שגיב,

שלום האם זה נכון שכרטיס מסך מאיץ את המחשב משמעותית?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום, אני מעוניין להרכיב מפרט לחבר המבוסס על המפרטים המומלצים באתר. אני מתלבט האם לקחת לוח אם טוב עם כרטיס מסך מובנה, כמו ה- Asus M2A-VM http://skypc.co.il/pl_product~31540~83~0.htm הדרישה המקסימלית היא שהמחשב יריץ FIFA - האם הכרטיס המובנה יספיק? אם לא - איזה כרטיס מסך בתקציב מינימלי כדאי לקנות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום אני עומד לרכוש מחשב עם לוח אם GA Z370 HD3P https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z370-HD3P-rev-10#kf בלוח יש רק יצאת hdmi אחת ואני רוצה לחבר לו 2 מסכים. מה עלי לעשות האם אני חייב לקנות גם כרטיס מסך. תודה

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  5. החלטתי לקחת מחשב חדש ויש על הלוח את הכרטיס מסך הזה GF 6100 128MB ON BOARD הוא יריץ משחקים חדשים? אני לא מתכוון לשחק כל היום רק מדי פעם

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  6. המדובר בלוח אם GIGABYTE GA7-VM400M אשר עפ"י הפרסום מוכלל בו כרטיס GeFORCE 4 MX-440 128MB זכרון המחשב הינו MB DDR 256 האם נמשמעות היא שהמחשב יעבוד לאט יותר? האם רכישת כרטיס מסך אחר או תוספת זיכרון הנה הפתרון? אני יודע שאלות של מתחיל תודה

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by ganymede,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב שישמש בעיקר לצפיה בסרטים ובטלוויזיה דרך מקרן או מסך גדול. האם אני ארגיש הבדל גדול אם אני אקנה לוח-אם עם כרטיס מסך משולב (ערכת שבבים intel G965) לעומת כרטיס מסך ממוצע נפרד? תודה

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  8. מה הרכיב שמשפיע ביותר בעבודה בגרפיקה כרטיס המסך הזכרון או המעבד?

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  9. שלום, האם מישהו יודע אם הכרטיס מסך משפיע על מהירות קידוד (קידוד סרטים)?

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  10. Started by motogt,

אם אני משחק(או סתם עובד במחשב), וכיבתי את המסך או יותר נכון הכנסתי אותו למצב "סטנד-ביי" האם הכרטיס מסך ממשיך להתאמץ באותה מידה כפי שהתאמץ לפני שהמסך הוחשך?

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  11. אני הולך לקנות כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON X1800GTO עם VIVO ואני רוצה לדעת אם הוא מחליף כרטיס עריכה או כרטיס טלויזיה?? ואם לא אז מה אפשר לעשות איתו בבקשר העברת וידיאו??

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  12. אני מתכוון לקנות כרטיס מסך עם זיכרון DDR אבל הלוח אם שלי תומך בזיכרון SD-RAM. האם הכרטיס מתאים??? כלומר, בלי שינויי מהירות וכלום. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. האם שימוש בכרטיס מסך high end עם זיכרון מהיר במיוחד עליו --512mb ddr3 יכול להאיץ משמעותית טעינת שלבים במישחקים ולפצות על כמות זיכרון נמוכה יחסית של 1giga בלבד ? (אני מדבר ספיציפית על x1800xt או x1900xt עם 512mb ddr 3 )

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  14. הכרטיס הוא Radeon 9250 256MB 128Bit של חברת ספיר תומך ב-AGP 8X. הלוח אם הוא INTEL GARIBALDI D850GB . מחיפוש שעשיתי בגוגל הבנתי שהלוח אם תומך ב-4X, אני לא מבין בלוחות אם אבל שמעתי שחלק מלוחות האם בעלי תמיכה ב-4X יכולים "לקבל" גם כרטיס של 8X, האם גם הלוח אם שרשמתי לעיל יכול לקבל כרטיס כזה? עוד שאלה אחת בהזדמנות, שמעתי שההבדל בין 4X ל-8X מבחינת ביצועים הוא לא כל כך ממשי, האם זה נכון ?

• 10 תגובות
    • 754 צפיות
  15. ובכן לאחרונה המחשב שלי התחיל לצפצף (צפצוף ארוך ושתי צפצופים קצרים. הביוס שיש לי הוא Award. הוא לא רוצה להידלק למרות שיש לו כריזה לפעמים והוא נדלק אבל נכבה כעבור זמן מה ומצפצף. הבנתי שהכרטיס מסך : HD6870 של ג'יגה בייט שברשותי כנראה מת אז הגיע הזמן להחליף). כרגע אני רוצה לקנות את הGTX 1650 אבל הוא תומך בגרסה 4.0 לעומת הלוח אם במחשב שתומך רק ב3.0 (כאמור ZX68 עם גרסה 3.0). אני חושש לקנות מכיוון שהמחשב הוא ישן (מ2011) והמערכת שיש לי כרגע היא ווינדוס 7 ואני חושש שהכרטיס מסך לא יתמוך... האם אני חושש לחינם או שאני יכול לקנות בלב שלם? אודה לכם מראש על העזרה. ערב טוב שיהיה לכם :)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני רוצה לחבר מחשב לטלויזיה על מנת לראות סרט באיכות HD וכמובן אני רוצה גם לשמוע קול.....אז יש מצב אם לכרטיס מסך יש רק תמיכת HDTV ולא יציאה מובנת של HDMI ? גמר חתימה טובה לכולנו.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  17. תראו, ראיתי לאחרונה שהמסך שלי עושה בעיות הוא מתחמם בטירוףףף ולא הבנתי למה. אז שמתי אותו במחשב השני שלי והוא לא התחמם בכלל. החלפתי מסך שהיה לי מהמחשב השני עם שלי שלו היה לו כלום, ויום אחד אני בודק אם היו לו פיקסלים שרופים ואני מגלה שיש לו אחד. השאלה שלי אם הספק כוח\לוח אם אוו כרטיס מסך יכולים לגרום לשריפה של פיקסלים בגלל סיפוק מתח\ גרימה לחימום יתר של המסך?? דבר נוסף, יש לי 6600GT בטמפ' של איזה 40 מעלות מנוחה +-.. זה משפיע על איכות התמונה? שאלה נוספת שמתרידה אותי זה אם מותר לשטוף תמסך בסמרטוט מים לח? אוו שצריך חומר מיוחד?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  18. ראו שאלה בכותרת

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  19. שלום יש לי כרגע לוח אם וכרטיס Gigabyte X58 Ud4 Gainward Radeon 4870 1024 האם הכרטיס שיש ברשותי יעבוד בcross fire עם Gigabyte Radeon 4870 512mb? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. טוב אז לפי מה שכולם אומרים לי פה וראיתי גם שהכל מסכימים שהרדאון 9500 פרו עולה באמת על כל הכרטיסים השאלה היא האם מפרט המחשב שלי (שמופיע בצד ימין) יכול לנצל את היכולת של הכרטיס הזה??? דרך אגב אני עובד עם וינדוס 98 וגם 2000 וגם XP האם יש דריברים מתאימים לכל מערכות ההפעלה האלו?? ההתלבטות שלי קשה כי המחיר שלו כרגע הוא גבוה מאוד אז בבקשה תגידו לי במאה אחוז שכדאי להשקיע עכשיו ושזה יהיה להרבה זמן כי זה באמת הרבה כסף תודה!!!!

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. מעוניין לקנות מערכת עם מעבד AMD 1150FX 8 ליבות. ציפסט 990FX השאלה אם להעדיף כרטיס מסך ATI דוגמא HD6970? או GF570GTX? מבחינת תאימות וניצול כללי של המערכת!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. לדוגמא 9600M GT = 9600 GT שניהם DDR2 ושניהם 512 RAM

23. Started by bennash,

​ראיתי באתר מסוים הצעה פומבית לכרטיס מסך הכי חזק היום אם יש לך 2 כרטיסים כאלה במחיר פחות 1 לא כולל משלוח האם זה רמאות או נוכלות? לא לקונים נוספים אלה רק לעוזרים אתן את האתר בפרטי בBENSMALLBARON@GMAIL.COM

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  24. יש לי P3-800MHZ והמשחקים החדשים מקוטעים לגמרי. אני חושב לקנות כרטיס תלת-מימד חדש במקום הGeforce2MX שלי. האם זה ישפר לי את פעולת המשחקים עד כדי כך שהם לא יקטעו או שזה קשור יותר למעבד? תראו, לחבר שלי יש 2GHZ עם Geforce 2 200 64MB והמשחקים לא נקטעים לו כמעט. עכשיו לי אין כסף לשדרג את המחשב שלי ורציתי לדעת אם זה יהיה מספיק לקנות כרטיס חדש וזה יהיה אותו דבר, כלומר המשחקים יקטעו בקושי או בכלל לא.

• 5 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים